3.8/5

• Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Shapers‘ Polska Sp.z o.o.

Opinie o Shapers‘ Polska Sp.z o.o. Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Shapers‘ Polska Sp.z o.o.!

Konrad

12.02.2023 12:09

Dobra firma i z możliwością rozwoju

13.02.2023 11:23

Dzień dobry, Panie Konradzie takie pozytywne opinie motywują nas do pracy. Dziękujemy i życzymy satysfakcji oraz sukcesów na polu zawodowym. Pozdrawiamy, Shapers' Polska dział HR
    Krzysztof

26.07.2022 15:08

W końcu podziekowali szanownemu panu "Dzień dobry Panowie". Może w końcu coś się zmieni na lepsze dla tych pracowników na dole, i w końcu zabiorą się za majstrów i kierowników bo to dublowanie stanowisk i brak kompetentnych ludzi którzy pomogą a nie obarczają swoją pracą zwykłych ślusarzy...
    Paulina

13.06.2022 16:02

Dzień dobry . Niestety nie można od dłuższego czasu się dodzwonić do państwa firmy dlatego pozwoliłam sobie zadać tutaj pytanie . Czy poszukują państwo pracowników do działu administracyjnego ? Pozdrawiam

14.06.2022 08:03

Dzień dobry Pani Paulino, Bardzo nam przykro, że nie udało się Pani dodzwonić do firmy. Informujemy, że w sprawach rekrutacji można wysyłać maila na adres: [email protected] Obecnie, nie poszukujemy pracowników administracyjnych, jednakże zachęcamy do wysłania swoich dokumentów rekrutacyjnych, aplikację weźmiemy pod uwagę w ramach przyszłych rekrutacji. Pozdrawiamy, Shapers'

26.05.2022 11:15

Jaka atmosfera panuje w firmie Shapers‘ Polska Sp.z o.o.? Są ogłoszenia na GoWork.pl z 23 lutego. Czy jest rotacja?
    Jurek

04.06.2022 14:44

witam serdecznie , pracowalem nie polecam a to dlaczego: - brak jasnego systemu premiowania - brak szkolen zewnetrznych (podejscie my szkolimy bo jestesmy najlepsi) - brak mozliwosci rozwoju - sa opowiesci jako to sie bedziemy rozwijac ale poparcia w czynach brak - brak zarzadzania produkcja, dzis rob to jutro decyzja zostaw to rob cos innego i tak w kolo Macieju
    zainteresowany 2

10.04.2022 18:37

witam czy pracownik otrzymuje premie miesieczna i roczna. Jaki to jest procent miesiecznego wynagrodzenia. Czy sa jasno okreslone warunki kiedy pracownik otrzyma premie.
    dobry pracownik

15.04.2022 18:56

jesli inflacja wynosi 10% to ile wynosi wtedy roczna podwyzka 15-20% ?

19.04.2022 07:43

Dzień dobry, Decyzja dotycząca ewentualnego wzrostu wynagrodzeń jest podejmowana na etapie budżetowania. Pracownicy firmy są informowani o poziomie wzrostu i terminie podwyżek na bieżąco, po akceptacji budżetu podczas spotkań z Dyrekcji z Reprezentantami Załogi. Najbliższe takie spotkanie planowane jest pod koniec kwietnia 2022.
    Zainteresowany

07.04.2022 20:20

Witam Czy do firmy jest jakiś dobry dojazd z Torunia ? Mam na myśli inny niż samochód prywatny. Pytam ponieważ jestem zainteresowany pracą jednak ceny dzisiejszego paliwa skutecznie odstraszają dojazd autem i szukam innej alternatywy:)

08.04.2022 13:34

https://moovitapp.com/toru%C5%84-3815/poi/Dworzec G%C5%82%C3%B3wny/Arrk Shapers' Polska/pl?tll=53.134902_17.993248&fll=53.140985_17.995798&customerId=4908&ref=1&poiType=site&t=2
    Zaintersowany

10.04.2022 19:32

Dziękuje ;)
    Rysiek

27.12.2021 20:45

w ogloszeniach opisujecie panswto ze posiadacie panswtwo moldy zespol czy jest to zaleta w branzy produkcji form wtryskowych ? widze ze takze panswto posiadacie nowoczesne technologie czy moze Pan / Pani opisac jakie to sa technologie . Czy pracownicy maja jakies zewnetrzne szkolania czy jest to tylko wenetrzne szkolenie na zasadzie popatrz na starszego kolege przez kilka dni. Czy firma uzywa nowoczesnych metod do zarzadzania projektami. Jakiego oprogramowania uzywaja szefowie projektu. Czy pracownicy administracyjni maja wyplacane nadgodziny . dziekuje
    Frezer

23.03.2022 08:37

Nowa miotła ale zasady te same. Niestety nic się nie zmieniło. Obróbka mechaniczna zarządzana fatalnie , planowanie pracy jeszcze większe (usunięte przez administratora) A pieniądze? ???? Jak nie jesteś pupilkiem pseudo kierownika bo (usunięte przez administratora) zarobisz. Za 3000zl na rękę to pracę znajdziesz wszędzie. A co do młodego zespołu to i owszem coraz młodszy tylko szkoda że pracownicy poczty, Castoramy czy piekarze Niestety żaden fachowiec tutaj nie przyjdzie
    Biegacz

27.03.2022 23:18

My jesteśmy najlepsi w swoim fachu . Tabelka w ekselu jest na czerwono ale po plecach się dalej będziemy poklepywac i będziemy klepać biedę.
    200 ml

28.02.2022 07:39

Witam zamierzam kandydować na stanowisko frezer cnc ile płacą na start jest te 5 tys na rękę bo w tych czasach na frezarce to podstawa I czy w ogóle warto starać się o tą pracę

03.03.2022 13:33

Kandydować warto. Praca ciekawa i z dużymi możliwościami rozwoju (zarówno zawodowego jak i finansowego). Pensje zależne od kwalifikacji. Zachęcamy do aplikacji, na późniejszym etapie rozmowy, jesteśmy w stanie podać więcej szczegółów. Pozdrawiamy, dział HR
    Był pracownik

26.02.2022 18:56

Solidna firma
    Nowy

26.02.2022 12:09

Witam aplikować na magazyniera w tej firmie jak wygląda praca,płaca i ogólnie pozdrawiam
    operator

11.11.2021 13:25

Dzień dobry, ile może zarobić operator cnc z doświadczeniem? Nie ma nigdzie widełek napisanych.

15.11.2021 10:03

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i pytanie. Temat wynagrodzenia poruszamy podczas rozmowy rekrutacyjnej, gdyż zależy ono od kilku czynników w tym najbardziej od doświadczenia kandydata. Firma, w związku z bogatym parkiem maszynowym, jest w stanie, w zależności od bieżących potrzeb, zaoferować pracę dla mniej i bardziej doświadczonych kandydatów. Oprócz stawki podstawowej w ramach obsługi maszyny przez Operatora CNC, firma dodatkowo wynagradza programowanie, pracę na więcej niż jednej maszynie, jak również jest w stanie zaproponować możliwość pracy w systemie czterobrygadowym, który, dla osób chętnych do pracy w takim systemie, również wiąże się z dodatkową możliwością otrzymania atrakcyjnego dodatku. Możliwości jest wiele. Zapraszamy na spotkanie w ramach kolejnych rekrutacji, na którym z przyjemnością porozmawiamy o szczegółach. Pozdrawiamy!
    Miszcz

16.10.2021 12:43

Firma pod wzgledem profilu i warunkow pracy jest ok. Ludzie bedacy pracowanikami nizszego szczebla ok. Glowny manager i kierownictwo produkcyjne (usunięte przez administratora) Rozmowa z nimi moze prowadzic do zazenowania, ze to jest Twoj przelozony. Jezeli chodzi o rozwoj to po jakims czasie sa nudy. Typowe korpo. Klepiesz w kolko to samo. Jezeli chcesz sie wykazac to slabe miejsce. Kierownictwo zarzadzajace produkcja (oprocz czlowieka odpowiedzialnego za konstrukce) jest bardzo oporne na wiedze i nie grzesza inteligencja. To moze najzwyczajniej frustrowac. Duzo trudnych slow, malo efektywnego dzialania. Jezeli wiec chcesz sie rozwijac to odradzam. Jezeli chcesz klepac to samo to ok. No i wiadomo pieniadze wraz z doswiadczeniem nie ida tam w parze. O tym moge zapewnic.

21.10.2021 12:42

Dziękujemy za opinię. GoWork to nasza nowa platforma komunikacyjna. Cenimy konstruktywną krytykę, jednak nie możemy biernie przyglądać się nieprawdziwym informacjom na temat funkcjonowania naszego przedsiębiorstwa. Nie o wszystkich sprawach możemy rozmawiać na forum, we wszystkich sprawach wymagających wyjaśnienia zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Proszę pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek czy naruszania czyjejś godności. Najłatwiej jest nam oceniać innych, tym bardziej anonimowo. Nigdy nie wiemy z jakimi problemami czy wyzwaniami zmaga się pracownik, póki nie znajdziemy się na jego stanowisku. I nie ma znaczenia, jakie stanowisko piastuje. Jak w każdej firmie, są zadania bardziej schematyczne i te, które wiążą się większą kreatywnością, jak wyżej napisaliśmy, wszystko zależy od stanowiska, ale i podejścia do pracy i zaangażowania samego pracownika. Nawiązując do Pani / Pana wypowiedzi na temat rozwoju w firmie. Firma jest otwarta na uwagi i sugestie pracowników, chęć rozwoju jest zawsze bardzo pozytywną cechą , którą cenimy, dokładając wszelkich starań, aby wspomóc w rozwoju naszych pracowników. Jeśli czuje się Pan /Pani sfrustrowany na co dzień w pracy to proszę nie bać się o tym rozmawiać. Mamy wiele przykładów awansów wewnętrznych, odsyłamy do wcześniejszego wpisu. Jednocześnie dziękujemy za docenienie warunków pracy w firmie Shapers’ Polska, to prawda, że codziennie staramy się, aby utrzymać wysokie standardy. Życzymy sukcesów w pracy. Pozdrawiamy, Zespół HR
    Pablopicasso

17.08.2021 07:29

Witam, na pracuj.pl pojawiła się rekrutacja na Młodszego konstruktora form wtryskowych. Jestem osobą poruszającą się już w konstrukcji form od 6 lat, od tylu też projektuję detale z tworzyw sztucznych dla branży elektronicznej. Czy, na takie stanowisko rekrutujecie Państwo również osoby z doświadczenie? Czy w firmie są jakieś dodatkowe benefity? np. Karta multisport, PPK itp.? Ile osób pracuje w biurze konstrukcyjnym i czy jest to młody zespół? Czy jest możliwość awansu w strukturach firmy? Jakie możliwości rozwoju dajecie Państwo swoim pracownikom?
    Felek

08.10.2021 17:02

Jak dotychczas to odbudowa zasobów ludzkich jakoś słabo wam idzie.
    Tadek

15.10.2021 23:22

No slabo no i co sztuka to sztuka . Jestem piekarzem to nic od dzisiaj bedziesz Pan operatorem maszyn CNC. No i jak to brzmi.
    Jurek

15.10.2021 23:18

Bylem na rozmowie w tej firmie jako operator CNC , proponowane pieniadze ponizej rynkowej stawki. Najgorsze jednak kto i jak zarzadza produkcja , z tego co zrobilem wywiad no rence opadaja ale Pan dobrze biega takze na gore do naczelnego wiec ok.
    aplikant

19.06.2021 09:58

witam czy warto aplikowac do tej firmy . czy umowa na stale czy na rok a po roku spadaj gosciu. Czy sa jakies szkolenia inne niz BHP oraz czy system premiowania jest rzetelny i przesyrzegany. Czy to firma w ktorej nie ma cichych ukladow i przedkladania prywatnych interesow nad interes firmy. czy firma posiada wizje i strategie czy nie. Czy sa wyjazdy na targi zagraniczne? dziekuje

10.08.2021 19:34

Dziękujemy za zapytanie. Firma Shapers' Polska zatrudnia pracowników na umowę o pracę. Pierwszy okres zatrudnienia to okres próbny, zazwyczaj trwający 3 miesiące. Szukamy pracowników, z którymi chcielibyśmy związać się na stałe, gdyż zależy nam na stabilizacji zatrudnienia. Czy warto aplikować do firmy Shapers' Polska? Oto kilka faktów: - Firma istnieje i rozwija się na rynku Bydgoskim ponad 23 lata - Shapers' Polska jest członkiem międzynarodowej grupy ARRK , ma więc wsparcie udziałowca zagranicznego - Jesteśmy jedynym producentem tak dużych form na rynek samochodowy w Polsce - Wyszkoliliśmy wielu świetnych fachowców - konstruktorów, technologów , ślusarzy - Dajemy szansę zdobycia kwalifikacji nowym osobom w branży form wtryskowych - W związku z pracą z klientem zagranicznym organizujemy wyjazdy służbowe do Europy i nie tylko - Od lat współpracujemy z grupą Luxmed zapewniając prywatną opiekę medyczną wszystkim pracownikom firmy - Stawiamy na współpracę również dzieki organizowaniu przez firmę wraz z pracownikami licznych inicjatyw integracyjnych Jako część większej grupy kapitałowej, firma wpisuje się w jej wizję i strategię, która co roku jest aktualizowana i przekazywana pracownikom. Ostatni okres pandemii nie sprzyjał uczestnictwu w targach zagranicznych, ostatnie na których mieliśmy swoje stanowisko to targi Elmia w Szwecji. We wrześniu będzie się można z nami spotkać ponownie w Kielcach na targach Plastpol, nie możemy się już doczekać kontaktu z Klientami. Jeżeli zaś chodzi o szkolenia i system premiowania - co roku wyznaczamy budżet szkoleniowy, który jest realizowany na bazie potrzeb pracowników. W związku z dużą specjalizacją techniczną firmy, zdarza się , że nie jesteśmy w stanie znaleźć na rynku szkoleniowym „ uszytego na miarę ” szkolenia i w takiej sytuacji krok po kroku w zorganizowany sposób szkolimy pracowników wewnętrznie. Z kolei, nawiązując do pytania o system premiowania: bazujemy na wynagrodzeniach zasadniczych, a ewentualne premie uzależnione są od wyniku firmy. Jeśli cenisz sobie stabilizację zatrudnienia, partnerskie traktowanie i stawiasz na rozwój to zachęcamy i zapraszamy !
    jurek

19.08.2021 11:23

lepiej nie aplikuj
    Frezer

11.08.2021 12:53

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda wdrożenie do pracy na frezarki cnc jeśli nie miałem większej stycznosci z konkretnym oprogramowaniem na maszynie (np HH). Na jaka stawkę może liczyć nowy pracownik z ok.4 letnim doświadczeniem na cnc? Pozdrawiam

11.08.2021 15:22

Po przebytym procesie rekrutacji, który sprowadza się do rozmowy w obecności Kierownika Działu Obróbki Mechanicznej, gdzie poznajemy kandydata pod względem jego doświadczenia zawodowego oraz praktycznego, następuje szkolenie wewnętrzne osoby która podjęła pracę na dedykowaną frezarkę CNC. Średnio takie szkolenie trawa ok. 30 dni. Stawki ustalane są indywidualnie na podstawie doświadczenia kandydata. Zapraszamy!
    byly frezer

16.08.2021 17:16

dziekuje tej firmie za to ze zadala sobie pytanie a nastepnie na nie odpowiedziala.

20.07.2021 10:09

Jaki dress code obowiązuje w Shapers‘ Polska Sp.z o.o.?
    barman

09.08.2021 15:22

mysle ze dres moze byc ale na produkcji dostaniesz ubrania

10.08.2021 18:47

Dziękujemy za zapytanie. Jesteśmy firmą produkcyjną, więc pracownicy produkcyjni otrzymują w dniu zatrudnienia nowe ubrania oraz obuwie ochronne zgodnie z zasadami BHP. Bezpieczeństwo ponad wszystko :) Jest też grupa pracowników mających bezpośrednio do czynienia z klientem, która zobligowana jest do stosowania standardów firmowych w sytuacjach oficjalnych wizyt i spotkań ( koszule firmowe z logo, koszulki polo z logo ). Pozostali pracownicy administracji trzymają się niepisanych zasad jak: prostota, minimalizm i schludność :) Pozdrawiamy Shapers' Polska

30.05.2021 21:51

przyszly projekt managier

02.06.2021 21:38

troche mnie dziwi ze w dzisiejszych czasach nie zwalnia sie tych ktorzy zarabiaja nieadekwatnie do swoich kwalifikacji albo wartosci dodanych dla firmy. Im wiecej ktos zarabia tym wieksze oszczednosci. Mam nadzieje ze to nie jest taka firma chyba bede aplikowal. Moze maszyna losujaca bedzie dobra dla mnie a i moze firma pomoze wynajac mieszkanie.
    ska

20.05.2021 13:38

Witam wszystkich! Szukają Samodzielna księgowa - Samodzielny księgowy - jaka jest atmosfera w dziale? Ilu jest pracowników w dziale? Czy dobrze się pracuje w firmie?
    Potencjalny

04.05.2021 18:59

Witam, Mam pytanie odnośnie stanowiska Specjalisty ds. Zakupów. Na jakie wynagrodzenie można liczyć i jaka panuje atmosfera w firmie bo czytając opinie odnoszę wrażenie, że kolorowo nie jest ? Z góry dziękuje
    Kicaj

05.05.2021 21:38

Szkoda czasu
    Coś tam wiem.

07.05.2021 12:31

Stanowisko obejmuje wiele obowiązków nie związanych z zakupami . W firmie obecnie nie ma co liczyć na godne zarobki , brak premii , wiele obowiązków na jednym stanowisku. Kierownictwo nic nie działa na + pracownika., ludzie się zwalniają :) Więc sam możesz sobie odpowiedzieć .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Shapers‘ Polska Sp.z o.o.?

Kontakt - Shapers‘ Polska Sp.z o.o.

Rynkowska 9 85-503 Bydgoszcz

NIP:5271208040

Branża główna: Usługi techniczne

19.02.2021 20:00

janik

25.02.2021 15:20

moja firma jest pierwsza na swiecie druga w europie i piata w bydgoszczy i juz
    co ty wiesz

31.03.2021 16:27

no niestety musze sie z toba zgodzic przyjecie konstruktora z niewielkim doswiadczeniem za stawke starego Formetowca to pomylka. Z tego co wiem Francuzi sie ladnie podlizuja maja to w sobie. Nic sie nie martw cos slodkiego od firmy na wielkanoc bedzie
    ja

25.03.2021 16:25

Panie dyrektorku :) moze jakiś triathlonik razem? Pana Ulubieniec

28.02.2021 11:54

Bb

03.03.2021 21:52

Piszesz o godności a sam ją sprzedałeś za 20%. O prywatnych przedsiębiorstwach nie wypowiadaj się bo widać że nie byłeś tam z 20 lat, a trochę się zmieniło. Podkulasz ogon i chcesz sobie pensje obniżyć o 20%, nie mając żadnego planu naprawczego przedstawionego przez dyrektora. Jedyny plan to obciąć pensje na 4 miesiące , a potem jakoś to będzie. Pachniesz trochę pracownikiem administracji z ciepłym stołkiem, wiedzącym, że nigdzie lepiej nie będzie. Ludzi mających inne zdanie od Ciebie nazywasz krzykaczami a sam przekonujesz innych do swojej "racji". Zakład jest dobrym miejscem pracy i chcemy tam pracować ale nie za wszelką cenę. Jest poprostu teraz źle zarządzany przez ,moim zdaniem, słabego managera. Zawsze możesz indywidualnie poprosić o obniżenie pensji skoro za dużo zarabiasz i nie narzekaj. Bez pozdrowienia.
    ja

25.03.2021 16:23

Gdyby stary wiedzioł ze bedzie z ciebie taki głupek to by sie spuscil na podloge i dobilł laczkiem
    Marsjanin

01.03.2021 06:56

Punkt widzenia zależy od punktu siedzienia. Nie ma miejsc idealnych, a tu jest przyzwoicie. Płacą na czas, socjal dobry, ostatnio atmosfera jest nerwowa. Za duzo emocji. Ale to minie i znowu bedzie nadmiar pracy.
    CiekawskiGeorge

02.06.2020 19:36

Witam. Widzę, że szukają planisty. Co się stało z poprzednim? Nie wytrzymał presji? Czy są jakieś inne powody? Aplikuję, ale nie wiem czego się spodziewać. Podpowiecie?
    Bb

12.06.2020 07:00

Pracuję już naście lat w Shapers, tak źle jeszcze nie było. Wykorzystanie sytuacji i wejście w tarcze antykryzysową, na każdym ktoku tylko pracownika oskubać i świecić oczami że to nie my. Lepiej dać sobie spokój. Buta i pycha przekroczyła wszelkie granice.
    Eng

26.02.2020 18:23

Witam, Dlaczego kandydat na pracownika produkcji ma przysłać CV akurat w języku angielskim?

16.02.2020 11:36

Ile jest zmian w Shapers‘ Polska Sp.z o.o.?

16.02.2020 12:16

Obróbka maszynową robi na 3 zmiany, montaż na 2 zmiany, czasami w razie potrzeby na 3 ale to rzadko.
    gwincior

28.10.2019 21:05

Pracowalem dla nich jako dostawca obrobki mechanicznej. Czekalem na pieniadze piec miesiecy i to jeszcze wielkie pretencje ze prosze o zaplate za moja prace. Wykonalem kilkadziesiat telefonow , to na koniec nie odbierano odemnie telefonow. Prosilem o informacje kiedy mi zaplaca ale mi nie odpowiedzieli nic. Obecnie dostarczam elementy dla Form-plastu, Hanplastu i Graformu i nie narzekam.
    Misiek

21.05.2017 07:09

Witam chcialbym sie u Was zatrudnic bo tam mialbym blisko z domu , pytanie czy trzeba miec wyzsza szkole czy tez srednia techniczna ,a moze zawodowa wystarczy. Jakie sa tam place 1,8tys zl na reke sie zarobi czy moze wiecej 2 tys zl czesto w wekendy pracujecie ?
    moldflow

06.03.2018 10:20

Bo Misiek był Miśkiem o bardzo małym rozumku. :-)
    trujak

20.11.2018 12:28

Dla człowieka, który staje się Waszym poddanym najważniejsze jest ile przyniesie do domu, takie trudne? A wy co pół-głó-wki! za darmo robicie?
    Michał

22.08.2018 20:09

Cześć, jakie warunki na stanowisku planisty? Ktoś podpowie czy warto aplikować?
    raptor

09.02.2018 01:48

Witam, jakie doswiadczenie wymaga firma? Pracowalem jako operator linii pakujacych czy znajdzie sie cos dla mnie do przyuczeniaw tej firmie?
    Robot

30.01.2018 15:55

Ja pracuje kupe lat w shapers.Cenie sobie to,ze mogę spontanicznie wziąć urlop.Są podwyżki .Z roku na rok firma się rozrasta.Wszystko wyglada dobrze.Kilku chłopaków do shapers już wciągnąłem .Zarobki są dobre.Wiecie co jest najlepsze ??To,ze jak coś zpier__lisz to nie chcą cie ukrzyżować tylko poszukują rozwiazania.Dobre pakiety sacjalne.Talony.Premie.
    Miras

19.01.2018 07:47

Pracowalem tam ponad 10 lat, kiedyś to była super firma (atmosfera, kasa, talony na święta) teraz pod wzgledem technicznym absolutny TOP, pod wzgledem finansowym raczej słabo (trzeba robić nadgodziny zeby wyplata była jako taka). Jest tam taki układ, którego nie da się ruszyć, ci ludzie beda chwalić, a reszta no coz albo cicho siedza albo wyjechali za granice. Pozdrawiam Miras
    Jacek_P

02.11.2016 21:12

A to szkoda no !
    aa

01.10.2016 22:11

ale niestety koordynatora juz nie szukaja..za to jest jedna oferta na stanowisko specjalisty do spraw sprzedazy eksportowej we Włoszczowej chodzi m.in. tutaj o nawiązywanie nowych i obsługę istniejących kontaktów handlowych,przygotowywanie i negocjowanie ofert handlowych
    Bkbtmoom

28.09.2016 21:07

Ja powiem tak..... Niedawno dostałem propozycję super pracy, zwolnilem sie z shapersa.... I szybko wrocilem i docenilem co mialem i stracilem....

03.03.2016 16:04

Ta project manager może i zarobi ale prawie ciągle delegacje.

25.02.2016 15:59

Spoko rozumiem zawsze znajdą się osoby, które nie lubią za dużo pracować :) W Shapers administracja ma ten plus że odsiedzi swoje 8 godzin i narka do domu bez krzywych spojrzeń kierownictwa. Faktycznie dla kobietki szczególnie z dziećmi może mieć to swoje plusy. Jestem jednak pewien, że osoba po studiach długo nie wytrzyma takiego uwsteczniania.

20.02.2016 18:01

Ania pujdziesz ze mną na dyskoteke?

17.02.2016 13:47

Asystentka działu administracyjnego to nic innego jak sekretarka. Pokrótce osoba ta siedzi na wejściu na sekretariacie, podaje kawki i rozdaje jedzenie. Z tego co pamiętam laska też zajmowała się delegacjami i fakturami. Nic lotnego. Jeśli jesteś osobą po studiach daj sobie spokój bo to nie jest praca rozwojowa. No chyba że na pierwsze doświadczenie to luz. Kasa w tej firmie jest średnia, stanowiska techniczne w miarę, administracyjne lipa. Niestety dyrekcja i wszyscy którzy wchodzą w tyłki żyje sobie dobrze, reszta pracowników szczególnie tzw. robole jest traktowana jak ludzie gorszego sortu.

Zostaw merytoryczną opinię o Shapers‘ Polska Sp.z o.o.