serwis przyczep Wiola

Knurów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 417 ocen.

serwis przyczep Wiola
3 417 6 1

Opinie o serwis przyczep Wiola

Kajko

Powiem tak pracowałem tam jeden dzień na stanowisku spawacz dałem sobie spokój od początku zero zainteresowania nowym pracownikiem!ktoś tam wkącu mnie wyłapał jakiś kierownik Miśiek szatnia (porażka)magazynier nie umiał znaleśc klucza do szafki ale po co swieżakakowi normalne warunki w szatni przyzwyczaji się,wracamy na halę 6.00 wszyscy jacyś smutni nikt z nikim nie gada grobowa atmosfera i tak cała zmiana nie wspominając o przerwie 20min.w ciągu 9godz.pracy sniadanie na stojąco bo niema nawet gdzie usiąść a na stołówke nikt niedojdzie w takim czasie 10:19 bo wszyscy wystraszeni na stanowiskach bo kierownik już tam zerka i krzywo paczy spawacz jest również monterem brak suwnic i żurawi wszystko w rękach tempo 100/100%Jak na strefie tragedia,mała stawka dla spawacza chyba że sobie podciągniesz ją nadgodzinami i sobotami także takie są fakty po jednym dniu pracy no i ktoś powie za chwile że tak jest jak się nie chce pracować ale to nie prawda w takiej atmosferze naprawdę się nie chce pracować nie polecam tego pracodawcy .

Wanda
@Kajko 09.10.2018 19:17

Myślę, że ciężko jest sugerować się opinią osoby, która w tej pracy spędziła tylko jeden dzień. Jak wszyscy wiemy są dni lepsze i gorsze, na co nie zawsze mamy wpływ. Prosiłabym jednak osoby, które pracują w serwisie przyczep Wiola o to, by ustosunkowały się do wypowiedzi użytkownika Kajko i w możliwy dla nich sposób zweryfikowały wszystko, co napisał z rzeczywistą sytuacją, jaka ma miejsce w firmie.

Justyna

Czy są przyjęcia dla kobiet? W jakich godzinach się pracuje i ile nadgodzin?

Justyna
@Justyna 06.07.2018 08:09

I jakie wynagrodzenie?

Gutek

Miałem nadzieję, że dowiem się czegoś o pracy w firmie.

Lidia

Hej. Szukam dojazdu z Jastrzębia Zdroju i okolic do dojazdów.Jeśli ktoś dojeżdża proszę o kontakt liveta27@wp.pl .Można jechać na zmianę,mam auto.

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w serwis przyczep Wiola? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenne!

Janek

Zastanawiam się jaki jest powód, że tak rzadko piszecie?

Bezrobotny

Czy Wiola Innowacje to jest to samo co Wiola? Często sa tam przyjecia jest tam taka rotacja czy nikt nie chce tam pracować. Warto podjać prace ?

Achim
@Bezrobotny 07.03.2018 20:00

Nie, to jest inna firma ale też robią przyczepy.

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące serwis przyczep Wiola? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy otrzymują jakieś pozapłacowe benefity?

Tomasz

Słyszałem o firmie sporo dobrego . Jak patrzę na forum to sądzę, że warto tu pracować. Podpowiecie coś więcej?

Jo

Jak się chce pracować to się tutaj da zarobić dobre pieniądze. Ogólnie większych powodów do narzekania nie ma :)

MC
@Jo 06.02.2017 16:16

Co racja to racja ????

Wiola
@MC 27.10.2017 21:10

Who am I? The MC. Ale po ch.. te ???

monter ktory chcial montowac

pracowalem tam na poczatku roku. robota na montazu spoko, jakby nie jeden z kierownikow ktory chodzi przez hale 5 razy dziennie i zaglada na rece, czepiajac sie przerw trwajacaych 30sek dluzej i 2min wczesniej zakonczonej pracy. szkoda tylko ze tak malo placa 9zl/h poczatkowo, bo nikt normalny nie chce tam pracowac. na strefie w gliwicach pracujac 8h dziennie nawet pod podfirmami dostajemy 2000zl netto, a tutaj ta kwote dostajemy z 4 sobotami i 10h/dziennie co drugi dzien, inne dni po 9h. tak wiec pracownicy ktorzy chca pracowac odchodza. i kto bedzie skladal przyczepki za kilka miesiecy? stawki do gory, bedzie stala ekipa i produktywnosc wzrasta automatycznie o kilkadziesiat procent, poniewaz nie trzeba nikogo szkolic, a montaz idzie swoim szybkim rytmem. pozdrowienia dla kierownika produkcji.

MC
@monter ktory chcial montowac 05.04.2017 16:48

Jak ci sie robic nie chcialo to sie nie dziwie ze sie zwolniles ????

bryndzol

Jo tam dobrze wspominam ta firme gdyby nie male nieporozumienie w chaosie jaki tam non stop towarzyszy to do dzis bym tam pewnie napierdalal dobra ekipa duze wymagania jak to u prywaciarza cos sie nie spodoba kara.jak sie zaklimatyzujesz praca ci sie spodoba

wasyl

Pracowałem około rok temu na spawalni, ogólnie rzecz biorąc praca w porządku ekipa też spoko, poza niektórymi z blach i Romkami. Co do wypłaty to niestety pracodawca daje najniższą krajową na umowie, mimo, że wynagrodzenie jest wyższe(choć i tak niskie jak za spawacza) ale tak to już jest w tym świecie , że wypracowujemy zyski na kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie a dostajemy 2-3 a podwyżka o złotówkę, jest traktowana przez niektórych jak wycieczka do El Dorado.

SPRAWIEDLIWY

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA ICH OGŁOSZENIA...OBIECUJĄ 10 zł NA GODZINĘ PŁCĄ 8 ZŁ O PREMI ZAPOMNI PRACOWNICY W OBDARTYCH CIUCHACH PRACUJĄ WYGLĄDAJĄ JAKIEŚ MENELE OBDARTE...... DOŚWIADCZENIE TAM ZDĄBĘDZIESZ????TAK CHYBA ODCISKI NA KOLANACH I GARBA.....JAK MYŚLICIE CZEMU TAM CIĄGLE SĄ PRZYJĘCIA??? DLATEGO ŻE KAŻDY KTO SIE PRZYJMNIE SŁYSZY OBIECYWANE ZAPEWNIENIA PŁACOWE 1O ZŁ NA GODZINE A RZECZYWISTOŚ TO 8ZŁ I LUDZIE ODCHODZĄ......DLATEGO CIĄGLE SĄ CIĄGLE PRZYJĘCIA.......A PRZYJMUJĄ TAM LUDZI PROSTO Z ULICY ALKOCHOLIKÓW ITP.ABY KASE TREZPAĆ ....PRACOWNIK DLA NICH SIE NIE LICZY JAKO CZŁOWIEK TYLKO JAKO MASZYNKA DO ZARABIANIA DLA NICH KASY......ZERO SZACUNKU ZA CIĘŻKĄ PRACĘ DLA PRACOWNIKA........A DO LETKICH NIE NALEŻY...JESZCZE JEDNO PRZY WYPŁACIE BRAK JAKICH KOLWIEK ROZLICZEN CO DOSTAŁEŚ ZA CO CI POTRĄCILI ZERO NAWET NIE WIADOMO CZY JESTEŚ UBEZPIECZONY......CO DO WYPŁAT TO TRZEBA IM PRZYZNAĆ SĄ NA CZAS.........ALE CO Z TEGO JAK TO SĄ GROSZE JAK NA TERAŹNIEJSZE CZASY....WIĘC MORAŁ Z TEGO TAKI JAK CHCECIE PRACOWAĆ HARYTATYWNIE TO SIE TAM PRZYJMUJCIE..... CIEKAE CZY USUNĄ TEN KOMENTARZ????MAM NADZIEJE ŻE MAJĄ TROCHE HONORU I NIE USUNĄ.......

cristiano
@SPRAWIEDLIWY 05.09.2016 11:55

Jak jesteś matołem to dostajesz 8zł, po miesiącu masz już 10 więc widać że długo pracowałeś jełopie, hehe

robert

jestem zainteresowany kupnem lawety L30G45P kto zalatwi w jakiej cenie POWAZNE OFERTY audib4@interia.eu

Bobek

Siemanko. Pracowałem w tej firmie w 2008 roku, potem poszedłem do woja i nigdy nie wróciłem. Fajna praca przy składaniu przyczepek. Można sie troche nauczyć , nie za dużo ale można. PS. ciekawe czy moje bóble jeszcze widać po drogach :P

XXX

HEJ TO SĄ NERWY ICH TO NIE USPRAWIEDLIWIA ONI TEŻ MAJĄ NACISK OD GÓRY TERMINY GONIĄ ... A CO DO NICH TO SĄ JACY SĄ A INTELIGENTNY CZŁOWIEK UMI ICH OGARNĄĆ.SZEF JEST SPOKO O NIEGO IŚĆ POWIEDZIEĆ ,I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE DAJ SIĘ KOLEGO CI CO SIĘ DAJĄ ODCHODZĄ ZOSTAJĄ NAJTRWALSI A ONI SAMI SIĘ WYKOŃCZĄ POZDRO

KAT
@XXX 06.04.2015 23:36

Terminy terminami a kierownik pracownikowi wilkiem.

XXX

WITAM DUŻO TU TEGO,ALE WSZYSCY NARZEKAJĄ ALE NIE POWIE NIKT ŻE KASĘ MA NA CZAS , SKŁADKI OPŁACONE , JAK KASA POTRZEBNA ZALICZKĘ TEŻ SIĘ WEŹMIE. PRACUJE TU PARĘ LAT,PRZEWINĘŁO SIĘ SETKI OSÓB I PRAWDA JEST TAKA ŻE JAK KTOŚ CHCE TO PRACUJE ALE PRZYJDZIE MŁODY I CHCE ZAROBKI JAK STARY ..BEZ PRZESADY!! TROCHĘ POKORY!!! NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE BYŁY PREMIE ŚWIĄTECZNE I TO GRUBE,A DZIECI PRACOWNIKÓW MIAŁY MIKOŁAJA,FIRMA SIĘ ROZWIJA HALA NOWA STOI . TRZEBA SOBIE USZANOWAĆ TROCHĘ TO CO SIĘ MA !!! BO Z UCZCIWYM PRACODAWCĄ KTÓRY PŁACI CO DO ZŁOTÓWKI JEST TERAZ CIĘŻKO ,TERAZ BYŁY PODWYŻKI KTO SIĘ WYKAZAŁ DOSTAŁ, KTO SIĘ OPIERD.... TO NIE NORMALNA KOLEJ RZECZY , ,A CO DO OBOZU PRACY TO NIKT NIKOGO NIE TRZYMA A DRZWI SA Otwarte ZAWSZE MOŻNA ODEJŚĆ!!! TYLKO NIE KONIECZNIE ZOSTAWIAĆ SYF ZA SOBĄ I OCZERNIAĆ KOGOŚ ZA TO ŻE JEST SIĘ KIM JEST I ŻE COŚ NIE WYSZŁO JAK MIAŁO BO JAK MA SIĘ GIMNAZJUM I NIC INNEGO TO ŚWIATA SIĘ NIE ZWOJUJE A TU WIĘKSZOŚĆ TAKICH ORŁÓW , KTÓRZY POWINNI SIĘ CIESZYĆ ŻE PRACUJĄ!!! A KULTURĘ WIDAĆ W TOALECIE JAKIEŚ 2-3 LATA TEMU ZROBIONO NOWE TOALETY ŁAŹNIE TERAZ WIDAĆ JAKIE BYDŁO TU PRACUJE NAPLUTE,KIPY NA ZOLI RESZTY NIE OPISZE BO IDZIE ZWYMIOTOWAĆ DEWASTACJA TEGO CO MIAŁO SŁUŻYĆ NAM PRACOWNIKOM , NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSCY TACY ALE BYDŁO I CHAMSTWO JEST,JAK NA TAKI ZAKŁAD TO I TAK JEST CZYSTO I PRZYJEMNIE ZALEŻY JAK KTO DBA O SWOJE STANOWISKO SZCZERZE POLECAM :)

KAT
@XXX 26.03.2015 22:41

Zgadzam się z Tobą. Tylko czemu nie wypowiedziałeś się o hołocie z akwarium. Do teraz pamiętam słowa Spaślaka "Trza się było uczyć"(sam ma tylko maturę) lub "Wykończyłem kolejnego". Nie wspomnę już o "Naciś Chinolu". Czy tak zachowuje się kierownik? Nie dam sobą pomiatać tylko dlatego że jest moim przełożonym. Pracownicy Spoko. Podro dla BLACH.

świeżak

czy można tam zarobić uczciwe pieniądze ? może po 10 latach pracy i jak nadgodzinami pociągniesz , zresztą musisz bo jeśli zbyt często zaczniesz odmawiać to pączek jeden albo drugi zacznie rzucać teksty ze możesz wcale nie pracować. poza tym pracownicy spoko zgrana ekipa dobrzy fachowcy znający się na swojej pracy. szef ok raczej nie można mieć do niego zastrzeżeń poza tym ze skąpi trochę

anonim

(usunięte przez administratora)

Italiano

Co za ściema. Zapewne jeden z hamburgerów z akwarium robi dobry PR. Świadczą o tym słowa "to pewne", "słyszałęm", "Może pieniądze nie są najlepsze". Powinna być kara za dodawanie "sobie" pozytywnych opinii.

FAKK

A jak niby mam reagować na komentarze "pączków" skoro wiadomo że są nieprawdziwe. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak jest na serio to niech pogada ze starszymi pracownikami, oni już sporo widzieli i słyszeli. Tylko nie pytajcie tych co u pączków mają fory.

Cisza

I cisza. Chyba Grabu zagroził zwolnieniem za udzielanie się.

Lopez

Pracuje w firmie od niedawna, ale jak na razie nie mogę narzekać. Wiadomo, jest to firma prywatna, więc "Szef ma zawsze rację" o wszelkiej polemice z kierownikiem można zapomnieć. Atmosfera między pracownikami ok, każdy każdemu pomoże. Z kasą szału nie ma, to fakt. Jedno jest pewne, nie jest to praca lekka, nie dla lenia. Zawsze można trafić gorzej. W skali 0-10 dał bym takie solidne 6pkt.

Maniek
@Lopez 23.03.2014 16:18

No jasne że zawsze można trafić gorzej. Np. do gułagu, albo na sybir. (usunięte przez administratora)

Maniek

Jedna Wielka Lipa.

LOLEK

Firma Wiola to najlepsza firmajaka spotkalem nie ma problemu z wyporzyczeniem przyczepy, no ja wkoncu zakupilem no wlasnie z tej firmy jestem zadowolony z jakosci nic sie znia nie dzieje

tspg

Robilem tam dosc dlugo nie polecam.podwyzki niema jak jest to marna zlotowa. Zmuszanie do nadgodzin pod grozba zwolnienia...ciezko z premia ...nie taka robota za taka kase niepolecam ocena 1

Natka

Rewelacyjna firma, wykonuje w tej firmie już od paru lat serwis mojej przyczepy, jeszcze nigdy się nie zawiodłam na ich pracy, to znakomici fachowcy, polecam.

czing czang

zbliza sie długi wekend i co... i nacis chiniolu ryż bedzie pozniej....takie teksty puszczaja kierownicy...ludzie na poziomie...nic w zamian niedostajemy...zobaczymy czy bedzie premia w tym miesiacu....ponoc ma niebyc wcale?...pytam dlaczego robimy i naciskamy ...praca tam to dzien w dzien misja niewykonalna,ale mimo to daje rade ....dawno bym sie zwolnił ale gdzie zarobie te 1900 na łape.szkoda gadac...

Michał

Zakupiłem u Wioli przyczepę Krakus. Bardzo dobrze się sprawdza, posiada bardzo dobry zaczep, cena w porównaniu z innymi firmami była bardzo dobra. Polecam

kargul

za inete rere - 2013-09-10 20:00:10 co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?Od nowego roku będzie podwyżka, zwiększy się Minimalna Krajowa!!!

za inete rere

co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?

Zostaw opinię o serwis przyczep Wiola - Knurów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis przyczep Wiola