Odwiedziłem dzisiaj firme w celu zakupu boxa do vw caddy. Transakcja przebiegła wzorowo, zamówiony towar rano, odebrałem o 14. Bajka. Zamontowałem urządzenie w samochodzie klienta, niestety tu czar pryska. Box powodował błędy w komputerze, skontaktowałem sie z Panem Krzysztofem Leśniakiem, doradził, że błedy mogły być wynikiem podtrzymania napięcia i komputer zarejestrował przerwe w obwodzie przez wypięcie kostek. OK, możliwe, podpięcie do komputera pokazało błąd czujnika doładowania, samochód w trybie awaryjnym. Ponieważ prowadzę warsztat w sąsiedztwie firmy poprosiłem klienta o podjechanie z samochodem do firmy V-tech. Tam został potraktowany w sposób totalnie olewający, usłyszał epitety pod adresem warsztatu montującego urządzenie i pracownik firmy V-tech poinformował go, że wypięcie urządzenia będzie go kosztować 62pln (polega to na wypięciu dwóch kostek). Montaż/demontaż boxa trwa 2 minuty. Pracownik tej firmy odmówił pomocy w doprowadzeniu urządzenia do poprawnego działania. Właściciel samochodu wymontował samodzielnie urządzenie, oddał je do mnie. Pojechałem do firmy V-tech, zwrot urządzenia przebiegł bez najmniejszych problemów, natomiast Pan Krzysztof stwierdził, że moja postawa w tej sytuacji była niedopuszczalna, przekładając odpowiedzialność za niesprawne urządzenie na producenta, zamiast samemu zająć się reklamacją mówiąc "czy jak ma pan problem z butami to idzie pan do sklepu czy do producenta obuwia?" Cyrk normalnie! Na codzień zajmuję się tuningiem samochodów, mechaniką i nigdy w życiu nie potraktowałem tak klienta! Postawa pracowników tej firmy jest dramatem i mam nadzieję, że właściciele firmy zadbają chociaż o szkolenia z zakresu obsługi klienta. Dopilnuję aby powyższa opinia trafiła do jak największej liczby odbiorców a zasięg mam spory. Pozdrawiam Panie Krzysztofie, oby tak dalej!
Zostaw merytoryczną opinię o V-tech tuning
Nie przegap nowości o V-tech tuning!
V-tech tuning
Kraków
Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy V-tech tuning. Zobaczysz t...