TOOLS FACTORY

Boryszew

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 77 ocen.

Opinie o TOOLS FACTORY

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOOLS FACTORY

liz

Czy dofinansowanie pokryje raty leasingu za terenówki ?

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@pracownikrozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w TOOLS FACTORY. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?

hrrrrrr
@Aneta 05.04.2017, 15:13
@pracownikrozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w TOOLS FACTORY. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?...

spać

pracownik
@Aneta 05.04.2017, 15:13
@pracownikrozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w TOOLS FACTORY. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?...

Tak, jestem zadowolony. Kasa zawsze na czas, umowa o pracę.

pracownik

To jest praca jakiej szukałem, warto było spróbować

ojojojoj

"Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o prawidłowe stosunki między pracownikami, bo wiedzą, że w ten sposób warto zadbać o zadowolenie kadry." fell my co ty bredzisz?

rysiek

tr - jestes chyba pracownikmiem u tego goscia. wiec moze zajmij sie robotą karakanie. nie zadawaj glupich pytan

ryszard3

xxx co ty chrzanisz?

Matko Bosko

Kita wiesz coś pracujesz tam może?? Chętnie się omówię z Tobą na kawę i pogaduszki :)

kitka

widocznie zwijają interes Matko Bosko ??

.
@kitka 01.09.2016, 02:00
widocznie zwijają interes Matko Bosko ??

Mózg ci się zwiął

kitka

widocznie zwijają interes Matko Bosko ??

Ten Tam Ten

Matko Bosko co to się stanęło, ze nagle tyle ogłoszeń o prace się pojawiło czyżby redukcja zatrudnień czy sami zrezygnowali ????????

admin

napisz jakie masz kwalifikacje a napisze ci jakie oferty mamy na zakładzie -jasne ?

567

dlaczego umowa zlecenie podczas gdy praca ma stały charakter?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ISIA

To czy mamy dobrze czy trż źle to kwestia naszych oczekiwań

Kaja

tragedia tam

ISIA
@Kaja 02.08.2016, 20:31
tragedia tam

Tak siedzę i myślę i naprawdę nie mogę do niczego się przyczepić. Dla mnie pracuje się dobrze. Pozdrawiam wszystkich pracujący albo urlopujących

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ja

Na pewno z niemieckim tak, nie wiem jak z angielskim bo kilka osób z ang. W handlowym jest

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ja

Jakiś czas temu były ogłoszenia więc możesz spóbować. Wydaje mi się że może być wolny etat dla osoby z niemieckim.

Smyk

Firma z dużym potencjałem. Cały czas się rozwija. Tu powstają też ambitne projekty. Gratulacje !! Maszyny do termoformowania najlepsze w Polsce, pod względem zaawansowania technicznego nie ma konkurencji, a ludzie jak to ludzie zawsze niezadowoleni. Radzę firmie wystąpienie z pozwem przeciwko osobom zamieszczających kłamliwe i oczerniające komentarze. Na wniosek sądu gooworka musi ujawnić IP urządzenia. Warunki pracy oceniam na 4.

Tolo

Tak jak ktoś wcześniej napisał praca dla chcących pracować. Z mego punktu widzenia jedna z lepszych w których pracowałem.

tak, oto ja toto loto
@Tolo 17.05.2016, 05:35
Tak jak ktoś wcześniej napisał praca dla chcących pracować. Z mego punktu widzenia jedna z lepszych w których pracowałem....

To chyba pracowałeś tylko tu, firma słaba, brak rysunków, ogólny bałagan, byle wypchać maszyny które są miernej jakości.

Tolo
@tak, oto ja toto loto 08.07.2016, 10:10
To chyba pracowałeś tylko tu, firma słaba, brak rysunków, ogólny bałagan, byle wypchać maszyny które są miernej jakości....

Piszesz głupoty. Właśnie Bardzo duży nacisk na to aby były rysunki. Pracowałem w kilku firmach i uważam że warunki są dobre ale jest kilku starych pracowników którzy mają muchy w nosie, pewnie za dobrze mieli i teraz wypisują głupoty.

ole ole

Firma niestety to syf, nie polecam.

ole srole
@ole ole 16.05.2016, 08:39
Firma niestety to syf, nie polecam.

A twoja jaka jest? Ilu ludziom "dajesz chleb"?

Edi

Kolego zapamiętaj ,,nie sr- się do koryta z którego się je". Ja jako pracownik TF nie mogę czytać twoich nędznych wypocin bo pisząc oczerniasz nas wszystkich. Jeśli masz coś do kierownika to nie bądź tchórzem i powiedz mu w oczy.

haha

A ja bym nie chciał wynieść z domu takich wartości jak ty. Cytuję ".Z domu wyniosłem wartości o których ty nawet nie masz pojęcia.Jesteś zwykłym'zerem' mordochlapem" To jest twoja wartość? Przytaczając dodatkowo twoje słowa "imigrant, dziad, tępa szczała" itp to tu raczej widać twoją patologię i kulturę. A może ty napisałeś szczała bo nie umiesz napisać strzała? Współczuję takim ludziom. Chyba nie wiesz co znaczy wynieść wartości z domu.

Gogo

Ale ty pracownik znerwicowany jestes. Tak jak Ktos napisal, wez snikersa.

pracownik

Psychicznie jest ze mną wszystko ok.Z domu wyniosłem wartości o których ty nawet nie masz pojęcia.Jesteś zwykłym'zerem' mordochlapem jak część tego zakładu.Niektórym 100 wylatują jak otwierają szafkę ale pewnie stwierdzisz że wrze??Nie ma się co oszukiwać do patologi jaką prezentują co nie którzy.Pomijam resztę wątków związanymi z wyjazdami itp..

figo

Trochę się "pracownik" zagalopował, przecież "imigrant" zgolił brodę jakiś czas temu. Nie jesteś pracownikiem.

haha

Dzięki za wsparcie, trafił się jakiś nie szczęśliwy podmiot z problemami psychicznymi i bzdury pisze. Ja uważam że firma o nas dba. Nie podoba się to drzwi otwarte.

Xxxxxxx

Baks jest ok, brodaty też a ty kto? Wesz?

Oj,oj,oj

Nie jesteś pracownikiem albo mówimy o innej firmie. Pracowałem w wielu firmach i mam porównanie. Firma z dużym potencjałem, można dużo się nauczyć. Trzeba tylko chcieć nie zgadzam się z tym co piszesz.

haha

Więc jesteś ślepy i padło ci na oczy, a skoro padło ci na oczy to podpowiem gdzie leżą. Przy frezarce, przy tokarce, przy krawędziarce, przy pile, przy gilotynie i mają też spawacze. I nie mam brody, poza tym nie pracuje w biurze. A skoro się nie spełniasz w tej firmie to po co w niej pracujesz? I wiesz co ja myślę? Ty masz problem psychiczny, co ty sobą reprezentujesz? Ja rozumiem że są osoby które maja niedosyt w pracy, jednym brakuje tego, a innym czego innego, ale pałać takim wstrętem do firmy w której się pracuje????...... To może świadczyć tylko o problemach psychicznych lub co ktoś wyniósł z domu rodzinnego.

pracownik

komu ty mydlisz oczy sobie? jakie rysunki? przy której maszynie lezą przy gilotynie czy maszynie do gięcia albo ja jestem ślepy albo padło mi na oczy.Zajmij się tam pracą lepiej w biurze i ogól się dziadu bo wyglądasz jak imigrant haha. Wracam ściemniać dalej.Baks bany już ma pewnie dla mnie jakąś robotę.

haha

To w końcu panie pracownik, na oko czy miarkę? Bo to wielka różnica:-) A wiesz co to jest rzemiosło? Firma produkuje na zamówienie a nie seryjnie. Kurcze ale tę pactwo, do każdej maszyny masz rysunek techniczny, więc korzystaj z niego. A skoro jesteś pracownikiem, bo taki masz link to produkuj dobre a nie robisz AMATORKĘ, tak jak napisałeś. A tak w ogóle to po co tu pracujesz skoro się nie podoba?

pracownik

Firma w której jest robione wszystko na hura Królik czy jak mu tam kierownik tępa szczała.Co chwila kogoś szukają,kogoś zwalniają itp. Amatorka ze hoho maszyny służące tam do pracy to ostatni podryw dziadostwa mało tego wszystko robione jest na oko i miarkę co maszyna to inne detale nie ma wyznaczonych wytycznych co do detali osłon np itp...AMATORKA jednym słowem co chwila reklamacje.

losiak kosiak

Plus za pracę na legalu. Co do wynagrodzenia to indywidualne uzgodnienia, a dobry handlowiec powinien wiedzieć jak się sprzedać.

Weteran

Fajne warunki, musiałaeś pracować z 10 lat w stecz. Dużo się pozmieniało, łajnie się rozbudowali nie tylko lokalowo. Szkoda że nie piszą osoby które aktualnie pracują albo w niedługim czasie pracowali bo byłoby to adekwatne.

Tygrys

Ja byłem na rozmowie jakiś czas temu ale się nie dogadaliśmy bo z pewnych względów osobistych nie mogę mieć umowy a na czarno nie zgodzili się. Co do wynagrodzenia to podstawa + prowizja. W moim przypadku miało być więcej niż piszesz.

Roki kontra to ja

Weź snicker'sa

Fred

Nie wiem czy aktualnie są. Ja jak zatrudniałem się to rozmowa wyglądała tak że cię pytają ile chcesz na początek ( okres próbny ) a ile docelowo. Wynagrodzenie zawsze na czas. Zatrudnienie legalne, opłacane składki. Od kiedy pracuję był gril dla pracowników, Andrzejki w restauracji dla pracowników z osobami towarzyszącymi, wigilia. Jest trochę ludzi pracujących długo i trochę nowych. Wśród tych nowych jest rotacja ale jak się zaczepiasz to umowa o pracę na stałe i zasady pracy jasne których trzeba przestrzegać. Z tego co pamiętam jest chyba kilka osób pracujących ponad 10 lat bo była impreza i dostali fajne zegarki od pracodawcy z dedykacją. Szef stara się nie wtrącać do zarządzania produkcją, a kierownikowi lepiej nie podpadsć.

Sprawiedliwy?

Michał oczyścił powietrze i atmosferę i najwyraźniej kogoś to boli dobiera ludzi myślących a dla tych którzy nadają się tylko na popychadła w Tools nie ma miejsca.

Sprawiedliwy?

Michał oczyścił powietrze i atmosferę i najwyraźniej kogoś to boli dobiera ludzi myślących a dla tych którzy nadają się tylko na popychadła w Tools nie ma miejsca.

ja ten jedyny

Często zmienia się kadra, co chwile nowe ogłoszenia, Przyszły pracowniku, zastanów się dlaczego. Z tego co się orientuje to pozytywne komentarze piszą zazwyczaj ludzie których boli to że ktoś skrytykował ich firmę, bo przecież oni są wspaniali, nieskazitelni, cudowni. Krytyka boli, ale krytyka jest słuszna. Tools Factory można krytykować bo jest za co. Jeśli "Limo" porównuje płace tutaj do rencisty tzn że jest wesoło. Nawet te ogłoszenia 2900 PLN brutto to fikcja w niektórych przypadkach. Zgadzam się że niektórzy nie umieją dużo i nie zasługują na porządne pieniądze, ale są i byli w tym zakładzie ludzie z ambicjami którzy nie mieli nawet okazji się wykazać. Jeśli marzysz by być robolem-popychadłem to praca jest dla CIEBIE!

Była pracownica

Gratuluję i życzę dalszych sukcesów firmie Tools Factory, a negatywne komentarze radzę, potencjalnym pracownikom, traktować z przymrużeniem oka.

As

Praca dla chcących pracować. Ja nie narzekam. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to też przyzwoite, a jakie będzie to zależy w dużej mierze od ciebie.

mirmir2

Oferta pracy: AUTOMATYK - ELEKTROTECHNIK Numer: StPr/15/2013 Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim Żurawia 92, 05-462 Stefanówka, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie Zakres obowiązków: Podłączenia elektryczne, okablowanie urządzeń, czytanie schematów elektrycznych, montaż elementów elektrotechnicznych. Dodatkowym atutem będzie wiedza z zakresu mechaniki i pneumatyki.Wynagrodzenie brutto: do 2 930 PLN Oferta pracy: SPAWACZ/ ŚLUSARZ Numer: StPr/15/2015 Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim Obsługa piły taśmowej, szlifiarek kątowych, kompelsowe prace ślusarskie/ spawalnicze przy maszynach produkcyjnych. Rodzaj umowy: Umowa zlecenie Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar etatu: nie dotyczy Zmianowość: nie dotyczy Liczba godzin pracy w tygodniu: nie dotyczy Data rozpoczęcia: 12.11.2015 Wynagrodzenie brutto: do 2 930 PLN System wynagradzania: nie dotyczy Zawód: pozostali spawacze i pokrewni Typ propozycji: Zapewnienie wyżywienia: NIE Zapewnienie zakwaterowania: NIE Zatrudnienie od zaraz: TAK Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE WYMAGANIA Wymagania konieczne Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Zawód: Spawacz (wymagany staż - lata: 1) Umiejętności i uprawnienia: uprawnienia spawacza metodą MIG (wymagany staż - lata: 1) uprawnienia na spawanie metodą MAG umiejętność czytania rysunku technicznego Miejsce pracy: Żurawia 92, 05-462 Stefanówka, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie Zakres obowiązków: Kontrola i przyjmowanie dostaw, kompletacja i wydawanie towaru do wysyłki, utrzymywanie porządku na magazynie, dbanie o prawidłowy stan techniczny wózków i pojazdów służbowych. Rodzaj umowy: Umowa zlecenie Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar etatu: nie dotyczy Zmianowość: nie dotyczy Liczba godzin pracy w tygodniu: nie dotyczy Data rozpoczęcia: 31.09.2015 Wynagrodzenie brutto: do 2 930 PLN System wynagradzania: nie dotyczy Zawód: magazynier Typ propozycji: Zapewnienie wyżywienia: NIE Zapewnienie zakwaterowania: NIE Zatrudnienie od zaraz: TAK Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE WYMAGANIA Wymagania konieczne Wykształcenie: średnie zawodowe Zawód: Magazynier (wymagany staż - lata: 1) Wymagania pożądane Umiejętności i uprawnienia: uprawnienia na wózki widłowe Pozostałe wymagania Staż pracy ogółem: lata: 1 DANE PRACODAWCY Pracodawca: TOOLS FACTORY Sp. J. Krótki opis działalności gospodarczej: Nr KRAZ: Adres www: Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Adres: Żurawia 92, 05-462 Stefanówka, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie Osoba do kontaktu: Marta Klawińska Numer telefonu: 22 789 01 88 E-mail: biuro@toolsfactory.pl Język aplikacji: polski Wymagane dokumenty: Kontakt telefoniczny przed spotkaniem. Sposób kontaktu / przekazania dokum.: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8.30 - 16.30 POZOSTAŁE DANE Liczba miejsc pracy: 1 w tym dla niepełnosprawnych: 0 Data dodania: 12.11.2015 Data aktualizacji: 24.11.2015 Data ważności: 11.12.2015 Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: NIE Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON): NIE Możliwe przekazanie do realizacji przez inny PUP: NIE Data udostępnienia na portalu Europejskich Służb Zatrudnienia: 12.11.2015 PŁACA DO.... A OD NIE WIADOMO ALE TO BRUTTO NIE MYLIĆ DO RĘKI Trochę czasu mi się zeszło z kopiowaniem ale to nic. Proszę tylko o wypowiedz czy to prawda jak się KTOŚ zatrudnił.

mirmir2

Witam.Dzięki o wcześniejszych wspomnieniach które gdzieś wcieło na przestrzeni dziejów.Byłem drugą osoba która wypowiedziała się o firmie. A o pracowniku który zrobił sobie przerwę byłem naocznym świadkiem. Elektrycy-cudotwórcy potrzebni cały czas.Zabawki Szefa mnie nie bolały jak go stać.A poza tym każdy ma swoje zdanie. Każdemu w/g jak kto chce...... i potrzebuje.

Kjhgggf

Tak szczerze. To też uważam że musisz się zwolnić. Ja pracuję już jakiś czas i gdyby było tak jak piszesz to dawno już bym nie pracował. Dla mnie jest ok. I tak jak ktoś już wcześniej napisał uważam że negatywne komentarze są przesadzone.

Gfdsahjk

To zwolnij się, po co pracujesz w TF?

aubameyang

Napiszę tak, było fatalnie, teraz jest źle, to że jest poprawa nie znaczy że jest dobrze. Stare błędy są powielane, ludzie niedoceniani, kasa cały czas za słaba. Tak szczerze. Zostały usunięte komentarze które coś wnosiły do dyskusji, szkoda. Opinie ludzi powinny być ważne dla pracodawcy, a on ma ludzi w D.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ja

Jeśli chodzi o pracę to wszystko jest kwestią oczekiwań. Z perspektywy mojego krótkiego stażu w firmie uważam, że praca w TF nie jest tak tragiczna jak niektórzy próbują to opisać. Jak dla mnie jest OK, choć jak wszędzie są dni lepsze i gorsze ;) Jeśli chcesz tam pracować to raczej masz szansę się dostać a czy będziesz to kontynuować to już w dużej mierze zależy od Ciebie :)

Kolega z pracy

Do byłego praciwnika!!!!!! Aniu K. nie jestem Łukaszem ani Eugeniuszem ale przeszkadza mi to, że zapominasz iż jest to portal o pracodawcach a nie o kolegach z pracy. To co piszesz to bzdury ale oczywiście każdy ma prawo dodać swoją opinię. Mnie akurat dobrze się pracuje w T.F. i uważam że atmosfera jest ok. Tylko dlatego że to nie miejsce i nie chcę ci robić przykrości nie nspiszę jak koledzy cię zapamiętali a uwież mi że nie chciałabyś tego usłyszeć.

były pracownik
@Kolega z pracy 28.07.2015, 02:04
Do byłego praciwnika!!!!!! Aniu K. nie jestem Łukaszem ani Eugeniuszem ale przeszkadza mi to, że zapominasz iż jest to portal o...

Mogę być i Anią K. skoro tak twierdzisz, choć nie wiem o co chodzi z tą dziewczyną... i skoro piszę bzdury, to wytłumacz mi dlaczego są usuwane negatywne opinie o firmie i kto je usuwa, bo to jest dziwne...

Ja

A ja się dziwię tobie. Ty chyba nasza jakieś problemy.

Anonim

Przestań pisać bzdury ! Pracy nie możesz znaleźć ? A taki przecież z ciebie bystry obserwator i specjalista. A tak na marginesie to ja też mam mowy samochód i telefon i nadal pracuję . A ty szukaj, szukaj..... I obserwuj .........

to ja
@Anonim 26.07.2015, 00:47
Przestań pisać bzdury ! Pracy nie możesz znaleźć ? A taki przecież z ciebie bystry obserwator i specjalista. A tak na marginesi...

to nie czekoladki ktore sie sprzedaje codziennie tylko maszyny za grube setkitysiescy wiec nie oczekuj ku rwa ze cos sprzeda zaczym nie pozna rynku do glebi 3 msc to malo

Zostaw opinię o TOOLS FACTORY - Boryszew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOOLS FACTORY