Tesco

Nakło

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

Opinie o Tesco

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco

Julita

@rafałjeśli masz zastrzeżenia co do pracy któregoś z pracowników, to takie informacje warto przesłać bezpośrednio do firmy. Forum jest jednak przede wszystkim miejscem dla osób pracujących lub zainteresowanych pracą w Tesco.

rafał

Chce napisać o ochronię w Tesco Nakło to znaczy o jednym panu takim starszym troche wygląda jak by upośledzony był nie wpuścił mnie z 6 tygodniowym szczeniakiem na rękach chciałem mu kupic miskę obroże i zabawki miałem go zostawić w aucie w upalny dzień nie ma zakazu żadnego na drzwiach Pan ten był chamski normalnie by to powiedział było by OK sam rozbawiony prowadził rozmowę przed Tesco z kolegą mimo to dopadł mnie notorycznie koledzy przychodzą do tego pana

rafał

Chce napisać o ochronię w Tesco Nakło to znaczy o jednym panu takim starszym troche wygląda jak by upośledzony był nie wpuścił mnie z 6 tygodniowym szczeniakiem na rękach chciałem mu kupic miskę obroże i zabawki miałem go zostawić w aucie w upalny dzień nie ma zakazu żadnego na drzwiach Pan ten był chamski normalnie by to powiedział było by OK sam rozbawiony prowadził rozmowę przed Tesco z kolegą mimo to dopadł mnie notorycznie koledzy przychodzą do tego pana

wer

hej a co to tutaj taka cisza na forum się zrobila :D widze ze od jakiegoś czasu w Tesco trwa rekrtuacja na wiele stanowisk chociaż nie ma się co dziwić mają swoje sklepy w wielu miejscach w Polsce i też na wiele stanowisk jakby ktoś był zainteresowany

MANDARYNKA

KOLEJNA MADRA. TO POKAZ NAM UMOWE Z TESCO W TAKIM RAZIE. PRACOWALAS W AGENCJI PRACY TYMCZASOWEJ NA UMOWE ZLECENIE LUB DZIELO. A TESCO TAKICH UMOW NIE DAJE, BO W TESCO JEST TYLKO UMOWA O PRACE.

MANDARYNKA

nie myl pracy w Tesco z praca z Agencji Pracy Tymczasowej. Bo Ty zatrudniony/na byles w takiej wlasnie agencji a ta agencja kieruje Cie tylko na wykonanie swojej pracy do sklepow Tesco.

Klient

W Tesco W Mszanie pracownicy nie wytrzymują już są zmęczeni psychicznie.Zastępcy kierowników pomiatają nimi jak tylko mogą traktują jak by byli na obozie a nie w pracy to już lepiej się traktuje imigrantów a nie naszych rodaków. Tak być nie może.

d

w tesco w mszanie dolnej kierownictwo wysyla pogrozki do pracownikow

sabina

w tesco w mszanie dolnej pracownicy sie zwalniaja bo juz maja dosc mobingu ze strony KIEROWNICTWA pomiataja nimi i traktoje jak smieci

gfd

Na opisy pani baha tak stawka taka jaa opisałaś jest ale pracując przez agencje pracy która tesco wynajmuje bo w pracując w tej firmie warunki pracy i stawka jest ok wiec nie wiem dlaczego tak piszesz bo godzac sie na agencje wiesz co robic a po drugie dopiero od dzisiaj beda przychodziy osoby na nocki bo my jako takich nie mamy a ze swieta ida to jest zapotrzebowanie wiec nie rozumiem jak moglas pracowac na ncce chyba ze bylas w ekipie sprzatajacej ale to tez osobna firma

baha

Poważna ? haha :D Ostatnio byłam na rozmowie w poważnym sklepie o nazwie Euro Rtv Agd to tam proponują umowę zlecenie i 760 na rękę na pełny etat - i to ma być poważna firma ?

baha

Jak się upomniałam szefowej o nadgodziny to usłyszałam tylko a co mnie interesują Twoje nadgodziny praca jest w grafiku zaplanowana na 8 godzin a to że trzeba robić 10 to mnie to już nie interesuje.

baha

Witam, dokładnie to było tak że miałam w umowie 5,85 na rękę za godzinę, praca teoretycznie po 8 godzin a w praktyce pracowałam 10-10,5 godziny i nie płacili mi za te nadgodziny więc reasumując miałam 47 zł za nocke podziel przez 10 godzin i wychodzi 4,70 za godzinę.

tttt

w mszanie dolnej w tesco kasjerki juz sa wykonczone psychicznie przez kieronictwo bo nonstop kierownicy sie wyzywaja na nich i pomiataja nimi juz pare osob odeszlo bo nie wytrzymaly ciekawe kiedy sie to skonczy i czy sie opamietaja Boga w sercu nie maja

000066666

w Tesco w Mszanie Dolnej jedna z kierowniczek przezywa pracownikow od jelopow itp. a reszta kierownictwa traktuje kasjerki jak smieci

baha

Witam, ja też pracowałam w Tesco na wykładaniu towaru za 4,70 na godzinę i to stawka za pracę w nocy. Zrezygnowałam po miesiącu.

pracownik

odraadzam tam iść na wykładanie towaru ogólnie nic sie kupy nie trzyma na sklepie bałagan jak wszedzie tam się wytrzymać nie da Normalnie obóz pracy a jaka stawka ??? niecałe 5zł na godzi

nakłok
@pracownik 28.09.2014 14:41
odraadzam tam iść na wykładanie towaru ogólnie nic sie kupy nie trzyma na sklepie bałagan jak wszedzie tam się wytrzymać nie da...

szczera prawda tak chociarz jest w nakle nad notecia normalnie wykorzystywanie ludzi

ufff

(usunięte przez administratora) naprawdę godna stron gazety informacja, a gdzie informacje o odejściach innych kierowników, chyba ten kierownik jest naprawdę ludzki, bravo dla wdzięcznych podwładnych

ja

Brak słów na to jak się traktuje pracowników w tym sklepie :-(

OLIMPIA

W TESCO JEST JEDNA PANI BARDZO ZADUFANA W SOBIE KOLEJKA A ONA ZAMIAST POSADZIC KASJERKE NA KASE TO BIERZE JA NA WYKŁADANIE TOWARU

Śmiechu warte

(usunięte przez administratora) Dorośli ludzie a kłócą się jak dzieci z piaskownicy!!!

Śmiechu warte
@///// 25.02.2014 17:53
A co kolejny raz prawda w oczy kole ??? Załosne

Nie chodzi o to czy kole czy nie kole, bo ja tez jestem przeciwko gruboskórnemu traktowanu pracowników przez kierownictwo ale nie w tym tu rzecz- może faktycznie co niektórym sodówka uderzyła do głowy- zgodze się ale nie rozumiem tego forum(usunięte przez administratora)

śmiechu warte
@///// 25.02.2014 17:53
A co kolejny raz prawda w oczy kole ??? Załosne

hahahahahah hahahahah oj widze że kole ale ciebie!!!

dididididi

nie wezmą się do roboty!!! tak było i tak będzie ,przecież rączki się zniszczą i nadwerężą, a tak być nie może

jhjhfgfd

śmieszni jesteście umiecie tylko narzekać weście się do roboty bo jak na razie czarną robote za was odwalają te osoby które przychodzą zatrudnione z agencji a wy siedzicie w biurze.

fun

mam nadzieję że prezent od pro dla pana(usunięte przez administratora) się spodoba, przecież jest od serca, inicjatywa personality, trzeba umieć się ustawić

ona
@fun 19.12.2013 11:16
mam nadzieję że prezent od pro dla pana(usunięte przez administratora) się spodoba, przecież jest od serca, inicjatywa personal...

a co, nikt od Ciebie kasy nie chciał na prezent, że takie żale wylewasz, czy może po prostu Ciebie prezent ominął?

szukający

Witam. Zna ktoś może widełki w jakich mieści się wynagrodzenie kierownika regionalnego ?

d

* - 2013-09-01 19:23:30 - 2013-09-01 15:30:29 wracam po czterech latach przerwy do pracy i to co sie przed chwila naczytalam to masakra......i co tu myslec??????????? Chyba nic po prostu wrocic i samemu ocenic sytuacje.......ogolnie bardzo zle ze jedna na druga tak jedzie czy nie lepiej by bylo szczerze ze soba rozmawiac zapraszam na szczerą rozmowę ,po której wrócisz dalej na czteroletni urlop jak Ci się uda :-) pozdrawiam i powodzenia Kto zaprasza? bo sie nie przedstawiłeś/aś?

pracownik

Pracuje już jakiś czas, forum przeczytałam po raz pierwszy i nie rozumiem skąd tyle nienawiści i to jeszcze publikowanej w internecie? Nie można tego rozwiązać między sobą? - nie można, bo to wymagałoby odwagi, a tej brak... Uśmiałam się czytając wpisy na temat objęcia( usunięte przez administratora )Każdy kiedyś gdzieś zaczynał, dajcie Jej szanse, a potem ocenicie, a swoją drogą od oceniania pracy kierowników są inni, a nie "internauci". Najlepiej oceniać drugą osobę z efektów pracy, wiadomo w Polsce żyjemy i tylko drzazgę w oku innego można zobaczyć, bo swojej belki nie widać. Może tak zamiast poniżać nie sklep, a siebie zaczniemy w końcu spójnie pracować, żeby wszystkim było lżej? Jestem pełna podziwu dla osób, które jawnie zostały skrytykowane i oczernione wraz z udostępnieniem danych osobowych, że nie podjęły dalszych działań, aby "zidentyfikować" tchórzy. Świadczy to o Waszej wysokorozwiniętej kulturze osobistej i o tym że jesteście "ponad to". Tylko tacy ludzie mogą coś w swoim życiu osiągnąć!

*

- 2013-09-01 15:30:29 wracam po czterech latach przerwy do pracy i to co sie przed chwila naczytalam to masakra......i co tu myslec??????????? Chyba nic po prostu wrocic i samemu ocenic sytuacje.......ogolnie bardzo zle ze jedna na druga tak jedzie czy nie lepiej by bylo szczerze ze soba rozmawiac zapraszam na szczerą rozmowę ,po której wrócisz dalej na czteroletni urlop jak Ci się uda :-) pozdrawiam i powodzenia

?

wracam po czterech latach przerwy do pracy i to co sie przed chwila naczytalam to masakra......i co tu myslec??????????? Chyba nic po prostu wrocic i samemu ocenic sytuacje.......ogolnie bardzo zle ze jedna na druga tak jedzie czy nie lepiej by bylo szczerze ze soba rozmawiac

?

- 2013-08-27 10:41:55 - 2013-08-26 19:44:21 z tego co wiem to ta praca jest przez jakąś agencję, ile dni mogą dać pracy w miesiącu? bo wiem, ze codziennie się nie chodzi wykładać towaru,To prawda, to Tesco składa zapotrzebowanie do agencji na realizację pracy. Teraz jest mierny okres w handlu, ale warto pokazać się z jak najlepszej strony, sam nie jednego pracownika zatrudniłem, a wcześniej pracował u nas przez agencję. Życzę Ci powodzenia, a jak by było Ci za mało godzin przez agencję, to zawsze można spytać menagera, czy czasem jakaś firma nie potrzebuje serwisanta do wykładania towaru. Spróbować warto, wszystko w Twoich rękach,Ale dno !!!!

?

- 2013-08-26 19:44:21 z tego co wiem to ta praca jest przez jakąś agencję, ile dni mogą dać pracy w miesiącu? bo wiem, ze codziennie się nie chodzi wykładać towaru,To prawda, to Tesco składa zapotrzebowanie do agencji na realizację pracy. Teraz jest mierny okres w handlu, ale warto pokazać się z jak najlepszej strony, sam nie jednego pracownika zatrudniłem, a wcześniej pracował u nas przez agencję. Życzę Ci powodzenia, a jak by było Ci za mało godzin przez agencję, to zawsze można spytać menagera, czy czasem jakaś firma nie potrzebuje serwisanta do wykładania towaru. Spróbować warto, wszystko w Twoich rękach,

?

z tego co wiem to ta praca jest przez jakąś agencję, ile dni mogą dać pracy w miesiącu? bo wiem, ze codziennie się nie chodzi wykładać towaru,

ppp

?;)? - 2013-08-25 16:00:44 ajjajjjj - 2013-08-24 19:01:39 hej. a może ktoś mi cos powiedzieć na temat pracy przy wykładaniu towaru w tesco w nakle? bo nie mam chyba innego wyjścia narazie i chciałabym spróbować( usunięte przez administratora ) Wszystkiego uczą i pomagają, aby człowiekowi pracowało się komfortowo.

odwaga

oczom swym nie wierzę - 2013-08-24 16:57:25 Pracowałeś w firmie Tesco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji. Ta informacja jest na początku każdej strony. Czy ktoś kto zaczął ten serial żali -jak mi źle, jak mi szaro, jak mi ......... i tak dalej oraz osoby które odpowiadają zauważył/y/ 1 słowo -PRACOWAŁEś- !!!! W związku z powyższym dla dobra tych ludzi którzy ciężko pracują w TESCO NAKŁO i mają gdzieś wewnętrzne tarcia kilku osób, proszę by zaprzestano tej pożal się boże farsy z cyklu"moda na sukces" i dano pracować w spokoju, by nie musiały słuchać od klientów że pracują tu furiaci, którym ambicja uderza w główkę. Jeśli ci Kobieto lub Mężczyzno pracujący w TESCO tak źle jak piszesz to się po prostu zwolnij i idź do innej pracy///na marginesie śledząc rynek pracy w Nakle jest kilka zakładów pracy gdzie rotacja pracownicza jest dość spora a występuje wówczas gdy pracownicy odchodzą i przychodzą nowi, natomiast w TESCO tego nie można zauważyć co oznacza że nie jest tak źle jak piszecie/// a wtedy jako były pracownik będziesz mógł pisać, bo w chwili zatrudnienia jest to zwykłe świństwo robione kolegom i koleżankom z pracyczyli sugerujesz, że ci co aktualnie pracują są tak zastraszeni, że nic nie napiszą?

?;)?

ajjajjjj - 2013-08-24 19:01:39 hej. a może ktoś mi cos powiedzieć na temat pracy przy wykładaniu towaru w tesco w nakle? bo nie mam chyba innego wyjścia narazie i chciałabym spróbowaćja Ci powiem, jak ułożysz krzywo( usunięte przez administratora ), a za drugim razem napiszą notatkę, naganę i cie zwolnią ;), cała prawda

ajjajjjj

hej. a może ktoś mi cos powiedzieć na temat pracy przy wykładaniu towaru w tesco w nakle? bo nie mam chyba innego wyjścia narazie i chciałabym spróbować

oczom swym nie wierzę

Pracowałeś w firmie Tesco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji. Ta informacja jest na początku każdej strony. Czy ktoś kto zaczął ten serial żali -jak mi źle, jak mi szaro, jak mi ......... i tak dalej oraz osoby które odpowiadają zauważył/y/ 1 słowo -PRACOWAŁEś- !!!! W związku z powyższym dla dobra tych ludzi którzy ciężko pracują w TESCO NAKŁO i mają gdzieś wewnętrzne tarcia kilku osób, proszę by zaprzestano tej pożal się boże farsy z cyklu"moda na sukces" i dano pracować w spokoju, by nie musiały słuchać od klientów że pracują tu furiaci, którym ambicja uderza w główkę. Jeśli ci Kobieto lub Mężczyzno pracujący w TESCO tak źle jak piszesz to się po prostu zwolnij i idź do innej pracy///na marginesie śledząc rynek pracy w Nakle jest kilka zakładów pracy gdzie rotacja pracownicza jest dość spora a występuje wówczas gdy pracownicy odchodzą i przychodzą nowi, natomiast w TESCO tego nie można zauważyć co oznacza że nie jest tak źle jak piszecie/// a wtedy jako były pracownik będziesz mógł pisać, bo w chwili zatrudnienia jest to zwykłe świństwo robione kolegom i koleżankom z pracy

koju

to idź do innego marketu i niech Ci zawołają "żółte wsparcie" :D nigdzie nie ma,tylko u nas!!! a jeśli Wam coś się nie podoba(chodzi mi o pracę) to nikt Was nie trzyma,droga wolna,żegnam

*

123456789 - 2013-08-09 23:13:22 zmiana kierownictwa?! to nic nie da! Jak się weźmiecie do pracy to będzie dobrze. nawet najlepszy kierownik czy kierowniczka nic nie zdziałają w momencie kiedy nie bedziecie robili swojego. zacznijcie pracowac a nawet najgorszy stanie się najlepszym....No już lepszej wypowiedzi ta strona nie miała .Co ty tu za bajeczki wypisujesz?Jest ciężko z pracą i każdy szanuje to co ma,pracujemy wydajnie i rzetelnie ,pomimo że wy "wspaniali" kierownicy twierdzicie inaczej. Sami pokażcie na co Was stać ,bądżcie wzorem dla nas bo narazie to Wam daleko do dobrego organizatora pracy z ludżmi.Kierownik - to musi być z prawdziwego zdarzenia , lubiący swoją pracę, dający przykład swoim pracownikom,który przychodzi z przyjemnością do pracy a nie z musu. To kierownik musi być motorem , który razem ze swoimi pracownikami napędza tą machinę handlu, aby klient był zadowolony i wracał do nas na zakupy .I właśnie wtedy nawet po bardzo ciężkim dniu pracy pracownicy pomimo zmęczenia wychodzą z uśmiechem na twarzy i chce im się tam wracać. Człowiek czuje szacunek i wsparcie w swoim kierowniku. Tego niestety w Naszym sklepie nie ma. Teraz jest - "ja jestem kierownik , ja tu rządzę , reszta albo się podporządkuje albo dowidzenia ".

cichy

To zależy od stanowiska, ale druga umowa na czas nieokreślony.

cichy

Nie znasz sklepu, to nie snuj hipotez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

123456

A kto tu nie pracuje człowieku! każdy się boi i ten strach go parliżuje! bo cieżko wytrzmać w pracy przez 8 h w takim stresie... Próbowałes/łas kiedyś? Nikomu tego nie życzę. Ja osobiście bardzo lubie swoją pracę, ale jak go nie ma i można robić swoje... ( usunięte przez administratora ) chciało sie tam chodzić...

123456789

zmiana kierownictwa?! to nic nie da! Jak się weźmiecie do pracy to będzie dobrze. nawet najlepszy kierownik czy kierowniczka nic nie zdziałają w momencie kiedy nie bedziecie robili swojego. zacznijcie pracowac a nawet najgorszy stanie się najlepszym....

cichy

I tu się grubo mylisz, zawsze pretensje , to trzeba mieć przede wszystkim do własnej osoby, a później obwiniać wszystkich na około, a tak dla przypomnienia to ja pracuję w tej firmie i doskonale sobie organizuję pracę oraz moim pracownikom, a jak Wam się nie podoba to zawsze możecie spróbować sił w konkurencji, a nie się męczyć i zatruwać życie innym. Prawda jest taka, że z cieśli nigdy nie zrobi się stomatologa, więc darujcie sobie,( usunięte przez administratora )i tak ma dużo wyrozumiałości, a wy nie radzicie sobie z rutynami dziennymi; co widać po zdenerwowanych klientach, a może się mylę, to skąd taki spadek?!

0,0

Właśnie, "cichy " ty chyba nie wiesz co tu piszesz i nie zdajesz sobie sprawy jak jest w Tesco .Daruj sobie te opowiastki o dobrej organizacji pracy bo jej teraz nie ma !!!!!!! Była kiedyś dawno temu ,jak kierowała nami ( usunięte przez administratora )wtedy to była i organizacja pracy i czas dla pracownika który ,ma problem bo potrzebuje pomocy ,ale nie dzisiaj . I nikt nie szuka sensacji ani dziury w całym itp. jak piszesz.

d;d;d

A gdzie ta organizacja jest? bo na pewno nie w TESCO!!!

cichy

kluczem do sukcesu jest dobra organizacja pracy, a nie szukanie sensacji i dziury w całym!!!!!!!!!

:-|

cichy - 2013-08-07 09:49:00 Ja pracuje i nie narzekam, skupiam się na robocie i swoich ludziach i wszyscy chodzą zadowoleni do pracy,a co najważniejsze zawsze znajduję czas dla pracownika, a zarządzam zespołem w licznie 70 osób!!!!!!"cichy" ale szczęściarz z Ciebie że masz czas na skupienie się na swojej pracy i ludziach , że nikt nie zadaje Ci tysiąca różnych rzeczy do zrobienia w krótkim czasie ,tak że nie wiesz w co ręce włożyć bo i tak nie ogarniesz wszystkiego i tak, a potem pretensje że nie wszystko zrobione i podziękowanie za ciężką pracę w postaci notatki służbowej pozdrawiam

cichy

Ja pracuje i nie narzekam, skupiam się na robocie i swoich ludziach i wszyscy chodzą zadowoleni do pracy,a co najważniejsze zawsze znajduję czas dla pracownika, a zarządzam zespołem w licznie 70 osób!!!!!!

,,,,,,

Właśnie o to chodzi ci pożal się Boże kierownicy i niektórzy liderzy ,już oni sobie rękawa w pracy nie wyrwą a udają takich pracusi żenujące

Zostaw opinię o Tesco - Nakło

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco