LAPP Connecto

• Marusza

3. Opinie o pracodawcach Grudziądz
  5. Opinie o LAPP Connecto

Opinie o LAPP Connecto Grudziądz

Nie przegap nowości o LAPP Connecto!

10.06.2022 14:46

Ale trzeba być szurnientym żeby za 17 odrabiać na popludniowce zamiast wsiąść urlop.Nie mogę z niej ta blondynka w długich włosach o imieniu M rozwala system.
    hmm

11.06.2022 19:06

Trzeba być szurniętym żeby pisać "wsiąść" haha

16.05.2022 11:31

Habababa

31.05.2022 18:29

Na ten zakład tak gadają że głowa mała wstyd mi że kiedyś tam pracowałam
    ABC

31.05.2022 23:24

A jedna osoba która tam 7 lat pracuje i sobie chwali, w soboty nie musi chodzić,zmian też jej nie zmieniają.A co gadają i jak gadają

06.03.2022 08:27

Brawo dziewczyny (Wiola i Jessika) za akcję dla rodzin z Ukrainy. Widać ze się zaangażowalyscie i super wam wyszło.

08.04.2022 04:04

Głowa co niektórych boli chyba od prawdy, a jeszcze bardziej jak ktoś napisze prawdę.Swieta nie jest bo ma diabła za uszami,tak jestem święta bo na nikogo nie opowiadam bzdury jak mało który.A z kąd wiesz jak jest w innych zakładach pracowałaś w nich,czy jak że tak piszesz.

12.05.2022 23:51

Śmieszna to jest ona i jej zachowanie,nie wiem czy się śmiać czy płakać.Zastanawia mnie o co jej chodzi,czy kolejny raz szuka sensacji do plotek. Dobrze że nie jeżdżę z nią tym samym autobusem.To niech ona pokaże jaja,a nie się chowa w autobusie,a jak ktoś się na nią spojrzy to udaje że w telefonie patrzy. Więc niech ona skończy te głupoty bo mi jest tylko żal tych osób które jej wierzą we wszystko.

07.05.2022 11:12

Wy pracujecie dziś,a ja sobie na działce siedzę.

10.05.2022 01:02

Szybkiego powrotu do zdrowia.????????

03.01.2022 15:04

Nie ma to jak po nowym roku mieć popludniowki i robić nadgodziny,teraz tylko do 22 mam nadzieję że zleci, i czekac na narzeczonego który przyjedzie po mnie samochodem pod zakład.

15.03.2022 16:04

Ty jesteś naiwna i dziecina właśnie o sobie napisałaś i w dodatku (usunięte przez administratora)

04.05.2022 18:34

No a jak płacą.tyle wyciągam że ho go.

04.05.2022 18:25

Czy to jest zgodne z przepisami , żeby zakład godził się na to aby pracownik, schodząc z popludniowej zmiany czyli o 22,a następnego dnia przychodził na godzinę 8 rano i został tego samego dnia do 22,czyli to jest 14 godzin. Chyba że blondi się (usunięte przez administratora) paliła,albo na takie chody u liderów że może,bo inni jednak przychodzą w sobotę na odrobek.

01.05.2022 20:44

Olaf

02.05.2022 13:32

To jest w ogóle jakieś dziwne bo nie którzy chodzą tylko na rano, a inni są przerzucani tak jak im każą może rano a może popołudniu, zresztą w tym zakładzie robisz jedno zamówienie a o 13 im się przypomina że o czyms zapomnieli i masz rzucić wszystko i robić tamto, 15 min później przychodzi że jednak to pierwsze jest ważniejsze tam jest istny dom wariatów, nawet nie chodzi o pracowników bo 70% jest spoko. Tylko że z ludzi durni robią. A kadrowa to za karę tam jest najlepiej jak byś nie przychodził do nich, o nic nie pytał i nie dociekał. Dziwne ten zakład ma podejście...

02.05.2022 14:04

No właśnie trochę dziwne to wszystko jest,jak tak robią to powinni wszystkich po koleji przerzucać,a nie uprą się na jednych i tych samych.Jedzcze pewnie swoich ulubieńców nie tykają i nie przenoszą.zdecydowac się nie mogą,niech ustalą sobie godziny zamówień i będą wiedzieć co o której ma być zrobione.Jak jest taka kadrowa to po co ona tam siedzi,aby miejsce innej osobie zajmuje.

30.04.2022 19:23

Zaczynamy długi weekend.

28.04.2022 10:25

Kłamcy kłamią wszyscy w tej firmie niedługo nie będzie miał kto robić w takich warunkach że człowiek ma nerwicę przez tą pracę żyć mu się nie chce jak ma wstać do pracy to się płakać chce to jak tak długa pracować można lepiej rzucić się z mostu i święty spokój bedzie

29.04.2022 14:11

Bez znajomości w Grudziądzu ciężko jest nie niemasz pleców to masakra. taka pipidowka

29.04.2022 16:01

Aleś ty mądra, dlatego ty nie zmienisz tak ci się podoba.

29.04.2022 07:51

Oferta pracy operator montażu ręcznego.ile jest zmian i na czym praca polega.

28.04.2022 10:30

Niektórzy co pracują w państowkach mówią że w prywatnych się super praucuje no ekstra zabierdala się nie pracuje. pracuje się w państwowej luz kawka kiedy chce żyć nie umierać.

26.04.2022 15:32

2 Maja pracujący czy wolnych.?

27.04.2022 09:27

Chory zakład chore rzady

27.04.2022 14:49

Tylko ciekawe jak długo tak pociągną.paranoja jest

26.04.2022 15:32

2 mają pracujący czy wolny.

24.04.2022 18:09

(usunięte przez administratora) i donosiciele mają urlopy kiedy chcą a zwykły szarak ma dziecięc tysięcy razy przekładany urlop na taki termin jak lider sobie chce

25.04.2022 16:23

Pewnie ta przy korycie kierownika misia który tylko na magazynie siedzi.

25.04.2022 18:35

Pewnie tak siedzi.Bo nawet nie chciała żeby ktoś że znajomych przyszedł tam do pracy .Bo powiedział gdzieś indziej nie możesz iść,tak to wyglądało jak by nie chciała żeby ktoś wiedział co ona robi.
    Patrycja

06.04.2022 06:33

Oferta pracy operator montażu ręcznego,na czym polega praca i ile jest zmian.Czy może ktoś opisać po krotce na czym polega praca.

22.04.2022 07:10

Nie możesz sobie niczego zaplanować, bo zmieniają grafik (usunięte przez administratora)
    Patrycja

22.04.2022 10:09

czyli jest grtrafik,kiedy jest ustalany i przez kogo.to takie osoby tez są.Chcą się podlizac czy zaimponować.

27.03.2022 11:46

Firma jedno wielkie kłamstwo brak słów nie polecam
    Ewa

01.04.2022 16:31

A dlaczego nie polecasz,co takiego się dzieje.

27.03.2022 13:36

Te dobre opinie to zarządzający piszą bo by nikt do pracy nie przyszedł
    Ewa

25.03.2022 21:07

Jest oferta pracy,Pracownik Wsparcia Produkcji i moje pytanie jest takie.Na czym praca polega i ile jest zmian,czy są nadgodziny.Gdyż się uczę i mam szkołe w weekendy,i poszukuję prace.

22.03.2022 15:18

24.03.2022 14:44

Z tymi zmianami to fakt, w piątek wieczorem ludzie się dowiadują jak mają przyjść w poniedziałek do pracy. Jakby nikt życia poza pracą nie miał i obowiązków.

24.03.2022 15:22

A to grafiku osobowego nie ma.
    Dlaczego

09.03.2022 18:15

Dlaczego pracownicy którzy pracują kilka miesięcy mają pełną premie? Informowano nas że dopiero po przepracowaniu 15 miesięcy należy się premia a tu chodzą niektóre z produkcji i się chwalą że od początku dostają premie! A niektórzy nowi pracownicy dostają tylko najnizsza krajowa! To co dostają więcej ci co donoszą i się podlizują?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LAPP Connecto?

Kontakt - LAPP Connecto

Waryńskiego 32-36 86-300 Grudziądz

Branże: Energetyka i elektrotechnika

01.03.2022 14:43

Wywalaja ludzi bo ktos sobie cos ubzdura i wymyślić i oczerni druga osobe zeby zatrudniać swoich po znajomościach

02.03.2022 21:19

Opinnie wymazane ale zawsze przeczytane :) :) :). Widzę że na bieżąco czytane i sie nie podobają bo są kasowane :)
    PANI M.

02.03.2022 11:44

PANI M. NIE NADAJE SIE DO PRACY Z LUDZMI ! TO JEDNO... DWA JAK JUZ DONOSIC JAKIE KOLWIEK INFRMACJE NA CZYJS TEMAT .... POLECAM ROBIC TO Z GLOWA... I ZAJAC SIE SOBA A NIE INNYCH PRACA ... SMUTNE... NIE POZDRAWIAM
    Praca

05.02.2022 02:13

Oferta pracy operator montażu ręcznego ile zmian i na czym praca polega

19.02.2022 00:08

A jedna się chwaliła że 3 tyś czy ponad 3 tys ma wypłaty.To ile w końcu płacą plus premia.Ze piszesz że zapiepszasz (usunięte przez administratora).

02.03.2022 11:39

BRAVO!

11.02.2022 16:20

Teraz to dopiero będzie (usunięte przez administratora) Nie polecam pracy w tej firmie. Pani M poczuła władze i traktuje ludzi jak ostatnie ścierwo. Atmosfera tak samo (usunięte przez administratora) jak droga dojazdowa do zakładu. (usunięte przez administratora) nic tylko nagrywać co ona wyprawia.

15.02.2022 08:49

Nowa liderka która nie szanuje nikogo i źle traktuje ludzi. Poniża ludzi a najgorsze jest to że ma się związane ręce bo nikt ci nie pomoże. Ani kierownik ani dyrektor lider jest panem i może poniżać ludzi. Ma na to najwidoczniej przyzwolenie
    Klient

15.02.2022 09:27

W jaki sposób nie szaruje i poniża ludzi? Co dokładnie robi?

01.02.2022 16:41

Najgorszą rzeczą jaką dyrektor firmy wymyślił to premia za frekwencję 3-miesieczną. Ludzie nagminnie chodzą chorzy do pracy, z temperaturą, biegunkami, wymiotami. Zarażają innych byle dostać te marne 600 zł brutto co 3 miesiąc. Tak piszczy dyrekcja o szczepienia ale to, że ktoś siedzi chory w pracy to nie przeszkadza. To jest niepoważne ! Unikają testów na covid byle tylko hajs się zgadzał w kieszeni nie zważając na innych, którzy ciężko przechodzą takie choroby!

05.02.2022 12:50

Nie wiedziałam że taka uczona jesteś,w sumie w tym zakładzie wszyscy rozumy pozjadali.
    KTOŚ

06.02.2022 12:09

Nie trzeba być wyjątkowo uczonym żeby znać zadady pisowni! A po czym stwierdzasz, że ludzie pozjadali rozumy? Możesz trochę bardziej rozwinąć temat? Trochę ciekawa jestem.

14.01.2022 10:39

Chcialabym się dowidzieć jak wygląda tam praca dokładnie, i jaka jest atmosfera. Proszę o szczere opinie.
    Bożena.

14.01.2022 13:24

Zapewnie nikt nie napiszę jak tam jest, pewnie się boją cokolwiek napisać,bo też jestem ciekawa jak tam jest i jak praca wygląda.Ale czytając posty to pewnie nie za ciekawie jest z atmosferą i z osobami które dłużej pracują,a wynika to z tego że jeden na drugiego gada,a później na siebie piszą i czytają posty w czasie pracy.

15.01.2022 04:19

Praca jako taka jest w porzadku. Stała przede wszystkim jeśli się wdrożysz. Jeśli idziesz tam tylko zarobić pieniądze to jest ok. Każdy jest miły dla Ciebie. Ale jeśli masz ambicje na coś więcej, to przykro mi ale się rozczarujesz. Więc typowo robota dla roboli bo inne stołki zabierają przyjaciółki po znajomości.
    Kone

24.03.2019 11:09

Praca dzieli się na: Przygotowanie, mały montaż,duży montaż, blachy, serwis i inne. Zależy gdzie trafisz Praca spoko miła atmosfera jeśli masz duzy dystans do pracy i nie przejmujesz się co inni gadają wokół Praca jest łatwa Liderzy są okej ale wiadomo każdy ma swój dzień Wiadomo można by było więcej zarobic bo najniższa krajowa to 1600 Jesli jednak chodzi o wypłaty i papierki od wypłat to masakra Od początku tego roku 2019 powinny być odliczenia do najniższej a dopiero teraz w kwietniu dostaniemy wyrównanie czyli jesteśmy wy*hujani od początku roku Kadrowe to wielka niewiadoma Wypłaty rozliczane są z zewnętrznej firmy Osoby które mają większe doświadczenie i wcześniej zarabiali koło 2000 to teraz dostaja ledwie 1800 czyli tyle samo co osoby bez doświadczenia Jeśli chodzi o zmiany Blachy 1, magazyn 3, cięcie 2 Mam nadzieję że pomogłam
    dorota

04.02.2021 21:57

a co własciwie robią na tym przygotowaniu i ile jest zmian
    Bożena.

08.01.2022 15:29

A jakie są teraz działy czy coś się zmieniło i ile jest zmian,i co dokładnie się na poszczególnych działach robi.czy są soboty pracujące ,czy są nadgodziny w tym sensie że można w tygodniu zostać dłużej.szukam pracy i jestem ciekawa na czym dokładnie praca polega w tym zakładzie.
    GoGo

05.01.2022 21:19

Jest normalnie jak w każdej firmie! Tylko nie wiem po co dyskusje na temat ludzi!? To jest forum o zakładzie,A nie prywatne rozgrywki...Jak ktoś chce pracować to pracuje i nie robi z tego rozgłosu.Jak komuś nie odpowiada praca to droga wolna...nikt tu na siłę nikogo nie trzyma!!!
    MOI DRODZY

25.11.2021 15:57

DOBRZE TO JUŻ BYŁO,A TERAZ WRACA STARE.Długoletni pracownicy pamiętają.Nowi właśnie doświadczają.NIE MA NA CO LICZYĆ.NIE MA Z KIM ROZMAWIAĆ.
    Ja :)

28.12.2021 15:45

Proszę przetłumaczyć tą wypowiedź. Nie wierzę, że z takimi osobami pracuje. Aż niewiarygodne jak osoby o takim niskim IQ są wstanie przetrwać do osiągnięcia pełnoletności. Szok.

30.12.2021 18:24

Język może słaby ale prawde pisze.

30.12.2021 05:27

Ktos

30.12.2021 08:40

W tej firmie nie ma pół etetu. A jaka były castingi do biura to nikt z produkcji nie chciał. A teraz pretensje do swiata.

30.12.2021 10:05

A ta co pracuje na 2 zmiany,o imieniu M,co teraz zarabia konwektory to też wybiera się do biura,czy zmienia kolejny raz stanowiskio i teraz wybiera się na 3 zmiany na maszyny bo przed świętami przychodziła do pracy na 10 i była do 22,czyli 12 godz.
    KOMPONENT

29.12.2021 12:56

GDZIE SĄ MOJE PIENIĄDZE ZA LAS ?!
    Las

29.12.2021 19:40

W LESIE :) :) :)

30.12.2021 02:42

Część zakładów po świętach ma wolne,a my do pracy

19.11.2021 23:03

smieszne

22.12.2021 15:41

nie możliwe,taka super jest .Tylko dla czego ciąge ma l4, to dlaczego nie ma swojej zmiany tylko ciągle zmienia

27.12.2021 21:06

Ona taka święta nie jest za jaką się uważa.
    Malwina

27.12.2021 16:48

Te co pracuja dlugo moga robic co chca a tak nie powinno byc jak pozniej w takiej atmosferze pracowac to tak na dluzsza mete sie nie da.
    Smaruj rogala

27.12.2021 18:44

Ja to żem słyszała jak to tam jest. Są osóby ulubieńce liderów co im po godzinach usługują albo też inne nieroby a ludzi pracy to się gnębi. Zatrudniają jakiś pośredniaka i weź potem tłumacz im. Ten dyro nas wykonczy

27.12.2021 20:14

A jak dokładnie jest.w czym im usługują.przez pośredniak też zatrudniają, psychicznie na pewno .

26.12.2021 22:01

26.12.2021 23:33

Ile osób na tym przygotowaniu jest wiem że była Monika taka blondynka w długich włosach,ale nie wiem czy teraz też jest bo chodzi na dwie zmiany i niby od dawna zarabia konwektory.czy ja tak liderzy dają czy że względu na to że chodzi na dwie zmiany,a nie chodzi tak jak inni.czy jest grafik osobowy.A chodzi tak dlatego że jej się autobusem nie chce jeździć.

26.12.2021 23:35

Pewnie nie jedna osoba ma plecy,a przeważnie te co dłużej pracuja

16.12.2021 07:07

17.12.2021 09:53

To wybiera lider,czy jest grafik osobowy na którą zmianę i co będziesz w danym tygodniu robić.

24.12.2021 07:29

Pewnie nie było chętnych to były przymusowe.

23.12.2021 13:53

W zakładzie pracy są dwa piętra zajęte
    Daria

12.03.2021 21:28

Co to jest za oferta pracy na tablicy olx.A mianowicie taka pracownik wsparcia produkcji,na czym polega ta praca,jaka jest stawka bądź wypłata i ile jest zmian,bo jestem chętna do pracy i jaka jest umowa o pracę.
    ABC

05.11.2021 00:55

Same głupoty na gadala i nie prawdę,a w pracy też święta nie jest i tylne w temacie.

21.12.2021 06:50

A jakie są działy i stanowiska pracy i ile jest zmian

21.12.2021 06:47

Kto kasę bierze za uczelnie nowego pracownika,a dlugo tam pracujesz.
    Mirela

17.12.2021 22:20

Kontrola może wszystko więcej na fajce nic w robocie inni też by chcieli na fajne wychodzić ciągle tak jak one butla się nierozleci nie muszą trzymać jej

20.12.2021 15:32

A może się boją że im się budka się przewróci i nie będą mieli gdzie siedzieć

17.12.2021 22:17

18.12.2021 07:13

Hm tak aż źle jest.a o co się czepiają

Zostaw merytoryczną opinię o LAPP Connecto