EDORADCA

• Zajączkowo
  • Czarlin
  • Dąbrówka Tczewska
Częstochowa - EDORADCA

3. Opinie o pracodawcach Tczew
  5. Opinie o EDORADCA Sp. z o.o.

Opinie o EDORADCA Tczew

Nie przegap nowości o EDORADCA Sp. z o.o.!

02.02.2025 11:53

Polecam
    Ciekawa

01.12.2025 16:57

A dlaczego? Jestem ciekawa jak tam się pracuje.

14.11.2025 00:12

Co to nie ja

02.12.2025 11:14

Faktycznie, moje dwa wpisy zostały usuniete, a bylo pytanie o rekrutację. Serio dziwne

jak znowu usuną to ja nie wiem

02.12.2025 12:38

Potwierdzam! Kilka moich opinii przesłanych zostało usunętych. A ja chciałabym się dowiedzieć, czy faktycznie na rozmowie o pracę oferują inne warunki niż w rzeczywistości?
    Nie polecam

11.06.2024 12:41

Zaproszono mnie na rozmowę rekrutacyjną. Telefonicznie przedstawiono warunki: okres próbny jako praca stacjonarna, praca po okresie próbnym miała być 100% zdalna. Zgodziłam się na spotkanie ze względu na pracę zdalną po okresie próbnym. Na miejscu podczas rozmowy okazało się, że zdalnej pracy nie proponują, jest tylko stacjonarna. Podczas rozmowy padło pytanie co bym wybrała i dlaczego: praca stacjonarna w EDORADCA czy praca zdalna w innej firmie... Brak poszanowania czasu potencjalnego pracownika i wcześniej określonych warunków przedstawionych w trakcie rozmowy telefonicznej.

12.06.2024 10:10

Dziękujemy za podzielenie się Pan/Pani doświadczeniami z rozmowy rekrutacyjnej. Przykro nam, że napotkała Pani na rozbieżności w informacjach dotyczących formy pracy. Chcielibyśmy wyjaśnić, że w naszej firmie oferujemy różne modele pracy w zależności od stanowiska, w tym zdalną, hybrydową oraz stacjonarną. Na rozmowach rekrutacyjnych przedstawiamy formę pracy hybrydowej jednak dopiero po okresie wdrożenia (3-6 miesięcy- w zależności od doświadczenia). Podczas okresu wdrożenia preferujemy pracę stacjonarną, co umożliwia skuteczniejsze poznanie zespołu oraz procesów firmowych. Po zakończeniu okresu wdrożenia, istnieje możliwość przejścia na model hybrydowy, łączący pracę zdalną z obecnością w biurze.

Nie polecam

12.06.2024 22:39

Niestety nie tak to wyglądało. Warunki na danym stanowisku były jasno określone w trakcie rozmowy i zmienione podczas spotkania. Mam nadzieję, że kolejnym razem będą Państwo jasno przedstawia warunki.

07.02.2024 13:13

na jednej ze stron z ogłoszeniami znalazłem ofertę pracy na stanowisko koordynatora projektów inwestycyjnych. firma oczekuje gotowości do wyjazdów służbowych max. 2 razy w miesiącu. okej, ale ile dni trwają takie delegacje? :) poza tym, jeśli chodzi o tryb hybrydowej pracy, to jak wygląda jej obłożenie? w które dni pracuje się z domu, a w które z biura? czekam na odpowiedź i będę tutaj aplikować. :)

13.02.2024 09:04

Cześć @DY W przypadku delegacji służbowych, ich czas trwania może być różny – od jednodniowych wyjazdów po maksymalnie 2-dniowe w zależności od charakteru projektu. W EDORADCA mamy wdrożone różne modele świadczenia pracy: stacjonarne, hybrydowe oraz zdalne. W przypadku pracy hybrydowej najczęstszy model to 3 dni pracy z biura, 2 dni z domu. Możliwość świadczenia pracy hybrydowej w okresie wdrożenia jest indywidualnie uzgadniania z kandydatem na etapie rekrutacji. Na ten moment zakończyliśmy pozytywnie proces rekrutacji na stanowisko Koordynatora Projektów Inwestycyjnych, zapraszamy do zaglądania na nasze pozostałe oferty pracy.

22.02.2024 11:53

@NQ W przypadku delegacji służbowych jest naliczana standardowa dieta zgodnie z przepisami w kodeksie pracy. Jest możliwość pracy hybrydowej -preferujemy po okresie wdrożenia, po tym okresie jest możliwość pracy zdalnej 1 lub 2 dni w tygodniu. (oczywiście wspólnie ustalamy i dopasowujemy dni). Na ten moment zakończyliśmy pozytywnie proces rekrutacji na stanowisko Koordynatora Projektów Inwestycyjnych, zapraszamy do zaglądania na nasze pozostałe oferty pracy.

12.01.2024 09:49

Czy EDORADCA organizuje staże dla studentów?

30.01.2024 09:29

Cześć, chętnie rozważymy osoby zainteresowany odbyciem stażu w naszej firmie. Jeśli jesteś zainteresowana/y, zapraszamy do przesłania CV na adres: [email protected] Pozdrawiamy :)
    Zainteresowany

24.01.2024 09:26

Jakie są możliwości rozwoju zawodowego w tej firmie?

30.01.2024 09:27

Cześć, możliwości rozwoju zawodowego są duże, o czym świadczy średni długi staż pracy w firmie (ponad 5 lat). Pracujemy 10 różnych działach, co sprawia, że każdy pracownik może zarówno awansować w ramach struktur zespołu w którym pracuje lub zmieniać dział na inny. Dodatkowo staramy się podchodzić do rozwoju pracowników indywidualnie, aby kierunek był spójny z zainteresowaniami i kompetencjami danej osoby, a jednocześnie przynosił wartość dla organizacji. O szczegółowych możliwościach rozwoju z chęcią porozmawiamy w trakcie spotkania rekrutacyjnego :)

10.01.2024 16:47

W sieci znalazłem ofertę pracy na stanowisko kontrolera finansowego. Czytam w ogłoszeniu, że można liczyć na pracę hybrydową po okresie wdrożeniowym. Ile taki okres trwa? 2 miesiące, jak pisano wcześniej w komentarzach? Czy jakoś inaczej to wygląda? I w takim razie, ile dni można pracować z domu? Czytam, że obowiązuje tutaj również system premiowy. Na czym dokładnie on polega? :) Chcę tu zaaplikować.

11.01.2024 09:26

Cześć, dziękujemy za zainteresowanie ofertą i zapraszamy do aplikowania :) W Edoradca mamy wdrożone różne modele świadczenia pracy: stacjonarne, hybrydowe oraz zdalne. W przypadku pracy hybrydowej najczęstszy model to 3 dni pracy z biura, 2 dni z domu. Możliwość świadczenia pracy hybrydowej w okresie wdrożenia jest indywidualnie uzgadniania z kandydatem na etapie rekrutacji. System premiowy jest oparty o cele biznesowe dla każdego stanowiska. Więcej szczegółów udzielimy na etapie rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiamy :)
    Poszukujący

01.03.2023 23:35

Czy w edoradca możliwa jest praca zdalna?

02.03.2023 09:27

Tak, jest możliwa praca zdalna, hybrydowa oraz stacjonarna.
    sciema

11.11.2023 08:55

na poczatku mowia zdalna a potem masz byc codziennie w pracy. poukladalam sobie zycke pod zdalna a potem byla oferta nie do odrzucenia
    nieufny

13.09.2023 08:07

Trudno znaleźć opinię nt. warunków jakie panują w firmie skoro HR sam ze sobą koresponduje wpisując na ogół to, co i tak zawarte jest w ogłoszeniu. HR: plus za budowanie pozytywnego wizerunku firmy, ale minus za spam, który być może zamazuje obraz, który zawsze ma jakieś szare i czarne pola. Chciałbym zapytać kogoś z pracowników (nie HR) o: stosunek przełożonych do pracowników, czy są szkolenia z certyfikatami i o to, czy wsparcie dla nowego pracownika jest pomocne, czy raczej w stylu: "radź sobie sam i nie zwracaj głowy"?
    Pracownik. Obecny

13.09.2023 20:26

Cześć "nieufny". Stosunki pomiędzy przełożonymi i pracownikami są bardzo dobre. Ogólnie dobrze się pracuje. Oczywiście nie brakuje wyzwań ale to chyba dobrze. Są szkolenia. Także z certyfikatami. Nowi ludzie jak najbardziej dostają wsparcie. Zarówno przełożonych jak i współpracowników.
    no tak nie jest

11.11.2023 08:53

Komentarze usuwaja hry wiec ten pewnie nie przejdzie. Firme prowadzilo malzenstwo. Prezes jak to prezes czesto odklejony od rzeczysistosci i czesto niefajny. Zreszta jak popytasz w Tczewie to sie przekonasz. Chcieliby miec w firmie korporacje. Sami dyrektorzy i kieroenicy czegos. W firmie dziewczyny nie raz zdezyly sie z niefajnym Klientem ale wsparcia ze strony firmy nie ma jak klient z kasa to moze byc dla pracownika chamski. Szkolenia jakies absurdalne bo tu lubia bawic sie w metodyki. Wybor nalezy do Ciebie

09.09.2023 10:15

Czy w EDORADCA występują paczki/bony świąteczne?

11.09.2023 08:29

Cześć, tak, przed świętami Bożego Narodzenia każdy pracownik otrzymuje Bon świąteczny.
    Martysia

07.09.2023 17:10

Na stronie firmy zauważyłam ogłoszenie o pracę, w którym poszukują pracownika na stanowisko Specjalisty ds. Rozwoju Biznesu. Firma proponuje m.in. pracę hybrydową - 3 dni w biurze i 2 dni w domu. Stąd moje pytanie - czy to pracownik może sobie wybrać dni, podczas których będzie pracował z domu? :)) Niestety w ogłoszeniu nie napisano nic o godzinach pracy. ;/ Ktoś może je zna i zechce mi podać ?? Będę wdzięczna .

08.09.2023 13:25

Cześć, stosujemy różne podejście w kwestii pracy hybrydowej. Najczęściej omawiamy różne opcje w trakcie procesu rekrutacji, następnie ustalamy model współpracy bezpośrednio z managerem zespołu. Zachęcam do aplikowania, aby zweryfikować powyższą kwestię w trakcie rozmowy rekrutacyjnej :) Pozdrawiamy :)

09.02.2023 12:59

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie EDORADCA? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

09.02.2023 14:06

Staramy się, żeby nadgodzin nie było, bo zależy nam na odpoczynku i zadowoleniu z pracy naszych pracowników :) Jeśli nadgodziny się pojawiają to dopuszczamy obie formy rozliczenia (odbiór nadgodziny lub wypłata).

20.02.2023 13:46

Nadgodziny nie są u nas standardem a tym bardziej problemem. Tak jak pisaliśmy - staramy się, żeby nadgodzin nie było, bo zależy nam na odpoczynku i zadowoleniu z pracy naszych pracowników.
    WC

08.11.2022 15:45

Edoradca Sp.z o.o 12.09.2022 r. zmieniła nazwę na DeVel Sp. z o.o. Czy coś się złego dzieje w firmie? Czy zmienia branże?

09.11.2022 09:27

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. To tylko zmiany techniczne. Spowodowane zmianą rozliczeń podatkowych. A na podatkach znamy się dobrze! EDORADCA Sp. z o.o Sp.k to teraz EDORADCA Sp. z o.o - jest to nadal ta sama firma, mamy ten sam NIP i działamy jak do tej pory. Odnosząc się wprost do pytania - u nas wszystko DOBRZE, nie zmieniamy branży, rozwijamy się! Podsumowując: EDORADCA Sp. z o.o Sp.k to teraz EDORADCA Sp. z o.o poprzedni EDORADCA Sp. z o.o. to teraz DEVEL Sp. z o.o.

31.10.2022 11:25

Jak długo trwa proces awansu w EDORADCA?

02.11.2022 12:32

Proces awansu zależy od wielu czynników: działu, stanowiska, rozwoju na danym stanowisku konkretnej osoby. W większości działów mamy poniższy schemat ścieżki kariery: Młodszy Specjalista -> Specjalista-> Starszy Specjalista/ Ekspert -> Lider / Koordynator Zespołu/ Kierownik/ Manager/ Dyrektor Działu.
    Jola

02.10.2022 20:57

Świetna firma, wspaniała atmosfera, duże możliwości rozwoju
    Zainteresowana

25.09.2022 19:07

Czy w Edoradca możliwa jest współpraca na B2B?

25.09.2022 19:13

Dzień dobry, TAK, możliwa jest współpraca na zasadach B2B. Standardowo proponujemy Umowy o Pracę. Jesteśmy elastyczni.
    Maja

08.09.2022 08:02

Czy w Edoardca zatrudniane są osoby bez doświadczenia w dotacjach?

08.09.2022 08:41

Cześć Maja, oczywiście zatrudniamy osoby bez doświadczenia, jak również osoby z doświadczeniem w innych branżach. Intensywnie się rozwijamy również w obszarze ulg podatkowych i chętnie porozmawiamy z osobami, które chciałyby się w tym obszarze rozwinąć. Do tego szukamy osób do wsparcia sprzedaży i doradztwa, więc możliwości jest sporo :)

28.12.2021 13:13

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w EDORADCA?

15.02.2022 08:11

Obecnie prowadzimy kilka rekrutacji, które chętnie omówimy bezpośrednio. Poszukujemy aktualnie osób do działu marketingu oraz do działu doradztwa (sprzedaży). Zachęcam do przesyłania CV na ogólny adres [email protected].
    Szukający pracy

12.08.2022 12:13

Znalazłem czego szukałem ????

22.07.2022 14:59

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w EDORADCA?

12.08.2022 08:30

Cześć, atmosfera jest kluczowa dla większości z Nas, więc zapraszam do zapoznania się z naszą stroną i zakładką kariera, gdzie można zobaczyć jak pracujemy: https://edoradca.pl/kariera/ Prowadzimy aktualnie kilka procesów rekrutacyjnych, więc warto wysłać CV, aby się spotkać i osobiście ocenić z jakimi ludźmi możesz pracować i jaka jest atmosfera w firmie. Niska rotacja, średni staż pracy powyżej 5 lat w firmie i rozwój firmy na skalę ogólnopolską to najlepsze przykłady, ze w Edoradcy się dobrze pracuje :)

12.08.2022 12:04

Zgadzam się. Atmosfera ok

18.09.2021 14:41

Czy urlop w EDORADCA jest płatny 100%?
    Edoradca

18.09.2021 15:20

Witaj, oczywiście, urlop w Edoradca jest 100% płatny.

09.06.2021 14:44

Czy w EDORADCA pracuje się na open space?
    Edoradca

10.06.2021 07:40

Witaj, w Edoradca pracujemy zarówno na open space, jak i również w odrębnych pokojach, gabinetach, pomieszczeniach dedykowanym dla każdego działu w firmie. W związku z tym, że Edoradca dysponuje nowoczesnym biurowcem zapewniamy pracownikom wysokie standardy pracy. Obecnie w czasach pandemii ta duża przestrzeń pozwoliła na bezpieczną i komfortową pracę tym, którzy nie zdecydowali się na pracę zdalną.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EDORADCA?

Kontakt - EDORADCA Sp. z o.o.

Skarszewska 23 83-110 Tczew

KRS:0000991905

Branża główna: Doradztwo biznesowe

Magda

20.01.2020 21:28

@stażystka a zdradzisz jakie zarobki miałaś na stażu? I czy się zwiększyły jak Cię już zatrudnili?
    Kamila

12.04.2021 12:28

Witam Pani Magdo, Edoradca prężnie się rozwija. Bardzo chętnie zatrudniamy młodych ludzi na stanowiska stażystów, aby pomóc im w ukształtowaniu ich umiejętności dając im nie tylko możliwości rozwoju, ale tez zdobycie cennego doświadczenia. Bardzo chętnie porozmawiamy z Panią o możliwościach stażu w firmie i porozmawiamy o kwestii finansowej. Każdy podczas stażu otrzymuje swojego opiekuna, który czuwa nad rozwojem stażysty. Po odbytym stażu jesteśmy otwarci na dalsze zatrudnienie i kontynuację kariery danej osoby w Edoradca proponując mu umowę o pracę.

28.02.2021 14:46

Jakie narzędzia pracy zapewnia EDORADCA? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

12.04.2021 12:20

Dzień dobry, Edoradca zapewnia swoim pracownikom najwyższe standardy pracy. Każdy otrzymuje narzędzia pracy niezbędne na jego stanowisku tj., telefony służbowe, laptopy, systemy IT ułatwiające ich codzienną pracę. Firma również posiada szeroką flotę aut służbowych, które są wykorzystywane w codziennej pracy. Zapraszamy do zespołu Edoradca!

28.10.2019 12:04

Jestem byłym pracownikiem firmy Edoradca. W trakcie swojej kariery zawodowej miałam kilku pracodawców, jednak do firmy EDORADCA zawsze wracam myślami z dużym sentymentem i szacunkiem . Rozwój firmy, organizacja no i oczywiście atmosfera są ogromnym atutem. Szefostwo firmy, któremu wytykany jest w gruncie rzeczy ich sukces i przedsiębiorczość zasługuje w mojej ocenie na ogromny szacunek - z małej firmy rodzinnej stworzyli tak prężną i rozwijającą się organizację. Oczywiście, jak w każdej firmie zdarzają się zgrzyty, ale idealnie nie jest nigdzie. Firma Edoradca w ogólnym rozrachunku wychodzi na plus :)
    Stażystka

23.09.2019 15:37

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie tylko byłam przeszkolona, ale również czas który mi został poświęcony był bardzo przydatny i cenny. Do dzisiaj pracuję w tej firmie i cały czas się rozwijam. Co do zarobków, to są zadowalające.
    Marcin

29.08.2019 09:55

EDORADCA szuka w tej chwili osób na 8 stanowisk https://edoradca.pl/kariera/oferty-pracy/ Odbywał ktoś staż w tym miejscu i został zatrudniony?
    Zuzia

12.09.2019 13:19

Te oferty pracy widnieją na stronie już grubo od kilku miesięcy, także nie są one aktualne. Osoby, które odbywają staż firmie często są zatrudniane dalej, ale traktowane są różnie (bardziej "przynieś, podaj, pozamiataj). Nie ma dla takich osób przyszłości w tej firmie.
    xX

22.01.2018 00:44

praca dla biernych, miernych, ale wiernych. ze względu na brak innych perspektyw nadal tu tkwie. szanse rozwoju marne. tyle się rozwinę ile sama się nauczę przy pisaniu wniosków.
    polacko

10.08.2018 13:28

Święta prawda:)

14.02.2018 15:20

no i odpowiedzi brak

23.01.2018 11:20

@Marta administrator czyli Ty? wpisy nie łamały regulaminu, a pokazywały nieciekawy wizerunek firmy. nie jestem zainteresowana wasza firmą. ja również nie hejtuje. obserwuje profile różnych firm i obseruwje, że działacie podobnie jak inni. negatywne wpisy są usuwane. pretekstem jest łamanie regulaminu co jest mocno naciągane. przeglądając historię wpisów odnosi się wrażenie, że rozmawia ze sobą jedna osoba pod różnymi nickami. widać musicie z nieznanych przyczyn mocno walczyć o wizerunek. brakuje wam ludzi i nie możecie nikogo znaleźć?

22.01.2018 01:03

albo mi się wydaje albo wpisy znikają

20.10.2016 20:37

Propaganda dalej działa;)
    Buchman

25.10.2015 17:17

Zgadzam się z Martą co komu do majątku zarządu- pokarzcie mi firmę gdzie prezesi nie mają markowych aut i domów? Absurd przyczepiać się i tylko pod tym kątem oceniać firmę. Co do oceny ogólnej firmy, nawet nie zauważyłem tej opcji, także może być tak że część osób, która umieszcza pozytywne komentarze nie wpisuje swojej oceny, bo podobnie jak ja, ją przegapiło. Mi się tam pracuje dobrze, w porządku szefostwo i ludzie, fajne warunki pracy, ogólnie nie mogę powiedzieć nic negatywnego.
    Marta

23.10.2015 22:07

Jakie to polskie zamiast szukać pozytywów lepiej obsmarować,(usunięte przez administratora) Nie kumam tego. Ja o tej firmie negatywnych opinii nie słyszałam, raczej właśnie że jest spoko i że fajny zespół i że się przenieśli do biurowca na strefie. Jak dla mnie jedna z nielicznych firm które się tak rozwinęły i nie są firmą produkcyjną. Osobiście prezesostwa nie znam ale co komu do tego czym jeżdżą i gdzie mieszkają- czy Tobie ktoś wypomina Twój majątek ? No puknij się w czółko!
    Paula

23.10.2017 23:21

Bardzo dziwne, że nie słyszałaś opini zlych skoro pani od HR nie moze znaleźć nikogo do pracy w okolicy bo maja.taka opinie ;)
    Kornelia

01.10.2015 19:26

Od wielu miesięcy szukam pracy, bardzo chciałabym dostać się do tej firmy. Jak czytam są różne opinie ale ile w nich prawdy? Pewnie piszą je osoby, które się nie sprawdziły. Na Tczewskim rynku bardzo ciezko o dobra prace. Słyszałam, że bardzo dużo osób pracuje w eDORADCA , co uważam za wartość dodaną to to, jak pracodawca pomaga młodym ludziom w rozwoju a z tego co słyszałam tak jest.. Wysłałam aplikacje - teraz zostało mi czekać.
    Trójmiasto

17.03.2015 20:28

Ta firma (jak każda inna) ma dużo swoich zwolenników jak i przeciwników. Nigdy się nie dogodzi wszystkim. Firma się rozwija, ma bardzo duży zespół i nie sądzę aby Ci pracownicy nie byli zadowoleni skoro pracują tam od lat. Prawie 80% pracowników to kobiety, które nie muszą martwić się, czy zachodząc w ciążę będą miały do czego wracać. Ludzie, którzy tworzą tą firmę to specjaliści i eksperci wielu specjalizacji, połowa pracowników to osoby dojeżdżające z Gdańska i okolic - czy dojezdzali by z Trójmiasta do Tczewa gdyby ta firma była taka jak ją opisujecie? Nie sądzę. Pozdrawiam
    dawno temu

28.01.2015 14:48

Jedyne co fajne w tej firmie, to sympatyczni pracownicy. (usunięte przez administratora)
    Karolina

26.01.2015 13:05

Zastanawiam się nad zmianą pracy i już kilka osób poleciło mi wysłanie swojego CV do EDORADCA. Znam kilka osób, które pracowały w tej firmie oraz dwie które jeszcze tam pracują. Żadna z nich nie wyraża się o firmie negatywnie. Dobre zarobki, powstaje duże nowe Centrum w Tczewie gdzie będzie nowa siedziba firmy. Zastanawiam się, co jest przyczyną tych złych opinii tutaj o tej firmie?
    Anii

09.01.2015 21:52

Po pierwsze: jak pracownikom w firmie się podoba to nie napisze o tym na forum, ponieważ jest to zupełnie naturalne, że nie szuka opinii o swoim pracodawcy, bo ma własne zdanie, które jest pozytywne i to pracownikowi wystarczy. Po drugie: jak już napisze, to jeżeli zdanie jest dobre to jest zaraz skrytykowane przez " byłego pracownika", że niby prezes lub inne osoby z firmy. Po trzecie: jeżeli zdanie jest negatywne, to od razu sensacja, ale monotematyczna skupiająca się tylko na tym, że zarząd jest alfą i omegą. A po czwarte dla zainteresowanych moje zdanie: widzę jak rozwija się firma, a firma to ludzie i zarząd. Dużo się zmieniło przez te kilka lat mojej pracy szczególnie pod kątem zatrudnienia, bo firma liczy już ponad 50 osób. 50 osób, którzy są zgraną drużyną, gdzie wspólnie szukamy rozwiązań na róże sytuacje nasze firmowe jak i naszych klientów. Zarząd też przez ten cały czas uczy się nas, jak z nami rozmawiać, jakie są nasze potrzeby, ale przede wszystkim jest na miejscu i słucha. Może i czasami są sytuację kiedy nie da się przegadać Zarządowi i wtedy można powiedzieć, że "prezesostwo jest alfą i omegą", ale Zarząd ma do tego prawo, bo to jest jego firma. W zespole pracują różne osobowości, jedni bardziej obrotni inni spokojniejsi, są żółci, zieloni, niebiescy, czerwoni ( dla wtajemniczonych style osobowości z naszych ubiegłorocznych szkoleń :) ale tak już w firmach jest że nie wszyscy musimy być jednakowi. Każdy nowy pracownik na pewno odnajdzie swoje miejsce w zespole, bo ludzie w Edoradca są MEGA wyjątkowi i to jest największy plus tej firmy. Szkolenia w firmie są dopasowane do potrzeb pracownika, kierownik jeżeli widzi, że pracownik potrzebuje szkoleń specjalistycznych kieruje pracownika na takie szkolenie, uczestniczymy w szkoleniach miękkich z komunikacji, negocjacji, zarządzania zespołem itp. A i jeżeli pracownik sam wychodzi z inicjatywą że chciałby w danym szkoleniu uczestniczyć, a tematycznie szkolenie jest wartością dodaną do pracy pracownika- to czemu nie. Pod kątem szkoleń uważam że nie możemy narzekać. W zakresie dni wolnych również, zawsze okres świąteczny jest wolny dla całej firmy w dłuższe weekendy czasami są dyżury, ale to też zależy od natłoku pracy, bo niestety są działy które są uzależnione od klientów i w razie konieczności ktoś musi w dziale być. Jeżeli chodzi o wolne dla kobiet które mają dzieci, to tutaj naprawdę dziewczyny nie mogą narzekać. Chyba się jeszcze w firmie nie zdarzyło, aby dziewczyna nie dostała wolnego lub nie mogła wyjść w trakcie pracy do lekarza z maluszkiem. Tak samo po urlopie macierzyńskim, pracownice wracają na swoje miejsca pracy i nie muszą obawiać się powrotu. W zakresie wynagrodzeń nie wydaje mi się aby było coś nie tak, bo jednak ludzie nie odchodzą z tego powodu. Raczej odchodzą, bo znaleźli pracę bliżej swojego miejsca zamieszkania lub bardziej w swoim zawodzie, albo po prostu mają inne plany i pomysły życiowe na siebie. W Edoradcy na pewno nie można mówić o rutynie i monotonii pracy, z roku na rok pojawiają się nowe wyzwania, pomysły dzięki czemu my jako pracownicy też się rozwijamy, bo są stawiane przed nami kolejne wyzwania. Wyzwania, które z reguły nie są łatwe, wymagają od nas determinacji, wiedzy, pełnego zaangażowania, a i czasami nas demotywują, ale jak już jest się na mecie realizacji wyzwania to potem odnośmy wspólne sukcesy. A i zapomniałam napisać, że średnio 2 razy w roku mamy spotkania firmowe, jedno w okresie wiosenno- letnim najczęściej aktywne w plenerze, a drugie wigilijno-świąteczne na którym dostajemy fajne prezenty :). W takcie roku jest jeszcze kilkanaście spotkań między działowych, gdzie spotykamy się w grupie ludzi z którymi jedziemy do spa, idziemy na obiad, kręgle czy na piwko. Nie napiszę, że gorąco polecam pracę w Edoradca, ale zachęcam i wówczas drogi przyszły pracowniku/ pracowniczo przekonasz się sam/sama. Do zobaczenia :)

28.12.2014 21:11

Kolejny wpis prezesostwa lub asystentki pani M:)
    ona

28.12.2014 14:15

Pracuje w firmie Edoradca. Jest toi najlepsza firma di jakiej dotychczas trafiła. Godne warunki wynagrodzenia, bardzo przyjazna atmosfera, nie ma najmniejszego problemu z uzyskaniem wolnego nawet na kilka godzin. Polecam
    Były pracowmnik

18.12.2014 14:30

W tej firmie nie istnieje coś takiego jak stabilność zatrudnienia.

Zostaw merytoryczną opinię o EDORADCA Sp. z o.o.