Edp Support Polska

4.4/5

• Skontaktuj się z nami

Skontaktuj się z nami

• Ciechanów

5. Opinie o Edp Support Polska Sp. z o.o.

Opinie o Edp Support Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Edp Support Polska Sp. z o.o.!

Edp Support Polska Sp. z o.o.

19.10.2025 10:08

Szanowni Państwo ,
    w trosce o zachowanie dobrego imienia naszej firmy, informujemy, że wszelkie publikowane opinie powinny być zgodne z prawdą, merytoryczne oraz pozbawione treści zniesławiających, obraźliwych i naruszających dobra osobiste przedsiębiorstwa, jego pracowników lub klientów.

Przypominamy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z kodeksem karnym oraz kodeksem cywilnym, publikowanie fałszywych, obraźliwych lub hejterskich opinii, stanowiących zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, może skutkować wszczęciem postępowania karnego lub cywilnego wobec ich autorów. W przypadku stwierdzenia naruszeń tego rodzaju, firma podejmie wszelkie konieczne kroki prawne mające na celu ochronę swoich praw oraz renomy.

Apelujemy o odpowiedzialność, rozwagę oraz kulturę wypowiedzi przy wyrażaniu publicznych opinii na temat działalności firmy oraz zachęcamy do konstruktywnego dialogu opartego na faktach

23.09.2025 20:07

Pracuję na umowę o prace , wynagrodzenie wypłacane do 7 każdego miesiąca , w firmie stosujemy z dużym wyprzedzeniem ustalenia dłuższych urlopów. Polecam pracodwacę

11.08.2025 23:25

Umowa o pracę z ustalonym zakresem obowiązków . Wynagrodzenie zgodnie z umową do siódmego każdego miesiąca

04.07.2025 10:15

Praca umowa o pracę. W umowie zakres obowiązków. Delegacje rozliczane. Nadgodziny wypłacane lub wolne w harmonogramie pracy. Urlopy ustalane z wyprzedzeniem raz w roku 10 dniowy urlop. Delegacje hotele pokoje jednoosobowe ze śniadaniem opłacane z gorely ze strony pracodawcy . Instalacja urządzeń, serwisy na terenie całego kraju . Pracuje jako brygadzistą i nie widzę problemu.

Trochę Prawdy

05.09.2025 17:58

Gdyby było tak źle jak opisują przedmówcy to nie byłoby wielu pracowników którzy pracują po parę lat. Nie doświadczyłem mobbingu czy przemocy ze strony pracodawcy. Wypłata jest zawsze na czas, jeśli są duże projekty to są również premie uznaniowe. Maruderzy, którzy odeszli najwyraźniej nie lubią pracować bo praca w EDPS nie jest tyraniem od świtu do rana za psie pieniądze jak niektórzy tu wymyślają. Wyzywanie wszystkich dookoła pokazuje tylko że są to sfrustrowane jednostki bez większych argumentów. Duża część z tych argumentów jest również wymyślona i zwykłym atakiem ad persona byleby dosrać i zaszkodzić byłemu pracodawcy. Innymi słowy jeśli jest się osobą rzetelną i lubiącą to co się wykonuje to polecam. Reszcie osób nie polecam bo niestety trzeba pracować.

08.09.2025 08:40

Urlop zgodnie z harmonogramem, wynagrodzenie do 7-go.

11.08.2025 23:15

Pracuje tu od kilku lat . Skoczki przychodziły i dochodziły . Warunki mam dobre wynagrodzenie zgodne z ustaleniami.

11.08.2025 20:58

Ja nie widzę problemowy uczciwe warunki zatrudnienia umowa na czas nieokreślony , w umowie zakres obowiązków , wypłaty zawsze na czas , wysokiej jakości sprzęt do pracy.

11.08.2025 19:40

Pracodawca u którego dużo się nauczyłem ,przyszedłem jako student . Łącze obecnie na magisterce pracę i studia. Nie ma problemu z ustaleniem czasu pracy

11.08.2025 19:27

Zmieniłem miejsce zamieszkania . Wypowiedzenie złożyłem rozstałem się z firmą. Bez problemów , wszystko zgodnie z umową.
    Były Pracownik

11.08.2025 15:51

11.08.2025 15:48

11.08.2025 13:23

Ja nie widzę problemowy Uczciwe warunki zatrudnienia umowa na czas nieokreślony , w umowie zakres obowiązków , wypłaty zawsze na czas , wysokiej jakości sprzęt do pracy.

11.08.2025 12:31

10.08.2025 12:30

7 lat i nie widzę problemów . Umowa o pracę wypłaty w terminie . Pracuje mi się dobrze . Przychodzą tak zwane skoczki i odchodzą .

10.08.2025 12:24

Pracuje 12 lat od pracownika najniższego szczeblu do stanowiska kierowniczego . Umowa o pracę i jest bardzo dobrze .

10.08.2025 12:13

06.08.2025 10:15

Umowa ,platnosci na czas. Pracuje 7.30 -15.30
    RekordWRotacji

28.07.2025 12:10

Edp Support Polska – tu koszmar biurowy spotyka się z kabaretem. Rotacja pracowników jak w strefie klimatycznej – ciągle zmieniająca się pogoda, a ludzie równie jednorazowi. 🌀 Zaczynasz jako „perfekto-początkujący”, wkrótce stajesz się bohaterem (usunięte przez administratora)stand-upu: codziennie dawka chaosu, nadgodzin i chaosu instrumentowanego zarządzaniem chaosem 🤹‍♂️. Prima aprilis nie zna lepszego kabaretu! W firmie awans dostajesz, jeśli należysz do klanu – reszta może polerować serwery i sprzedawać powietrze. Kadra zarządzająca? Gratuluję… mistrzów improwizacji i biegania z papierami. Jeśli chcesz śmiechu przez łzy i mieć w nosie regularny grafik – aplikuj śmiało 😉

16.06.2025 11:14

Pracuje tu jakiś czas i nie mam problemu. Wynagrodzenie o czasie. Urlop zgodnie z ustaleniami

16.06.2025 11:13

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Edp Support Polska?

Kontakt - Edp Support Polska Sp. z o.o.

Pląsy 17 02-828 Warszawa

NIP:5220064447

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

LinkedinIcon

16.06.2025 11:11

Pracuje tu od paru lat i mam inne spostrzeżenia. Osoby które są zaangażowane i wykonują dobrze swoją pracę, nie przebywają notorycznie na L4 , które rozmawiaj o swoich pomysłach lub zmianach pracują w tej firmie. Są osoby które po czasie 4- 6 miesięcy pracy mają wrażenie że są niezastąpione i zaczynają mieć przedziwne pomysły. Firma jest za mała żeby nie zauważyć że oglądasz seriale na prywatnym urządzeniu. Współpracownicy widzą jak pracujesz i nie są szczęśliwi że oni robią a ty podpierasz ściany. Wynagrodzenie zgodne z umowa wypłacane do 7 , nadgodziny nie są ryczałtowe jak w większości firm.

10.06.2025 03:21

Pracuję od 5 lat , umowa o pracę , awansowałem. Wypłat do 7 każdego miesiąca

10.06.2025 03:19

Delegacje pokoje jednoosobowe że ze śniadaniami. Delegacje są ralpzliczane i wypłacane. Nadgodziny wypłacane lub odbiór - wolne w harmonogramie .

09.06.2025 17:49

Pracuje tu jakiś czas i nie mam.problemu. Wynagrodzenie o czasie. Urlop zgodnie z ustaleniami

09.06.2025 17:48

Veritas

02.06.2025 14:32

Asystent AI

Szukają Technika – Montażysty Serwisu z wynagrodzeniem od 6000 do 11000 PLN brutto miesięcznie na pełen etat na umowie o pracę. Najważniejsze wymaganie to dyspozycyjność i gotowość do częstych podróży służbowych po całej Polsce. Z benefitów najciekawsza opcja to prywatna opieka medyczna. Czy uważacie, że firma nie przesadza z wymaganiami? Ile realnie można wyciągnąć miesięcznie w tej pracy i czy premie są faktycznie do zrobienia?
    #TechnikSerwisu

29.05.2025 10:18

Pracuję w firmie od 3 lat i nie mam problemu z wypłatami, urlopem i innymi elementami

29.05.2025 10:16

Pracownik M

17.05.2025 11:14

Pracuje od 17 lat umowa o pracę. Awans do stanowiska kierowniczego Wynagrodzenia zgodne z umową i rozliczeniem nadgodzin jeżeli są. Płatne do 7 każdego miesiąca. Nie widzę problemu . W delegacjach pokoje jednoosobowe że śniadaniem. Auta wygodne brygadowe. Pracownik wszystko ma opłacone.

17.05.2025 11:10

Pracuje od 12 lat umowa o pracę. Wynagrodzenia zgodne z umową i rozliczeniem nadgodzin jeżeli są. Płatne do 7 każdego miesiąca. Nie widzę problemu .

13.05.2025 14:51

Pracuję od 5 lat , umowa o pracę , awansowałem. Wypłat do 7 każdego miesiąca

07.06.2024 11:38

Aplikowaliście na stanowisko sprzątanie w Edp Support Polska Sp. z o.o. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem firmy. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.

27.02.2024 09:58

Czy pracodawca Edp Support Polska Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

03.06.2023 14:28

Jaka jest umowa w firmie Edp Support Polska Sp. z o.o.? Wiecie, czy jako Magazynier zatrudniają na umowę zlecenie?

19.10.2021 09:27

Poziom rekrutacji - 0 Uczestniczyłem w rozmowie na stanowisko młodszy specjalista da administracji i księgowości. Rozmowa odbyła się po wcześniejszym umówieniu, stawiłem się w wyznaczonym terminie. Trwała jednak 3 min ponieważ pracodawca zapomniał że już 2 dni wcześniej kogoś zatrudnił, powiedział o tym wprost. Brak szacunku dla kandydata, tym bardziej, że z tego powodu musiałem wziąć wolne u aktualnego pracodawcy. Jeśli tak samo wygląda współpraca już z pracującymi osobami to radzę omijać szerokim łukiem. Brak profesjonalizmu.

25.03.2021 10:26

Jakie są warunki zatrudnienia w Edp Support Polska Sp. z o.o.?
    Pracownik EDPS

25.03.2021 12:08

Dzień dobry , w okresie próbnym - umowa o pracę na czas określony - 3 miesięcy. Kolejna umowa na czas nieokreślony.

14.12.2020 10:12

Jak długo czekaliście na odzew z Edp Support Polska Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
    ulek

20.04.2016 08:58

ta firma to dostawca systemów ochrony i zajmują się głównie kompleksowanymi działaniami i dają rozwiązania w zakresie Kontroli Dostępu, Rejestracji Czasu, wiec to dla firm jest mega przydatne z tego co widze jednak.
    Ada

08.07.2018 06:15

jesteśmy producentem najnowszej generacji systemu do : • Rejestracji Czasu Pracy • Rejestracji Procesów Produkcyjnych • Kontroli Dostępu Produkowane przez nas terminale rejestrujące, czytniki oraz oprogramowanie B-Access umożliwiają budowę zintegrowanych systemów RCP/KD/RPP dla dużych i średnich przedsiębiorstw liczących kilka- kilkanaście tysięcy użytkowników. Zapewniamy pełna integrację z posiadanymi przez naszych klientów systemami ERP i HR, np.: TETA, SAP, Enova, Infor, itp.
    olaf

10.12.2012 23:24

Nie polecam - firma krzak, byłem na rozmowie. Ogólnie firma żyjąca na pudłach mała i biuro mało profesjonalne - w bloku... hmm dla mnie to mało poważne
    eliza

28.08.2012 14:43

Szukają osób na stanowiska doradca klienta i jeszcze inne. Z wyjazdami do Francji. Jest duża rotacja? Jaki jest sekret?

Zostaw merytoryczną opinię o Edp Support Polska Sp. z o.o.