Możliwe ze spółdzielnia sie zawinęła? Wcześniej komentarzy trochę sie tu zbierało a teraz dosłownie cisza. Co ostatecznie sie stało z pracownikami?
Same rzady lepsze w kontekście atmosfery czy może na kasie też sie to odbiło? Szukam lepszego zarobku
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Kurzętniku Z/S w Marzęcicach poszukuje pracownika na stanowisko Cukiernik. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji? Podzielcie się swoimi wrażeniami.
w końcu skończyło się (usunięte przez administratora)w masarni które trwało bardzo długo
czy wie kotoś czemu nie działa strona gsu? Teraz to chyba wszystko tak samo działa.jednak prawdziwa nędza
Dziwne rzeczy się dzieją. Wpisy znikaja. Ciekawe dlaczego? Aż tak bardzo zarząd boi sie prawdy, haha. Faktycznie, nowy zarząd sprawdza sie ponad miarę. Wszystko gra jak w zegarku, ale na pewno nie szwajcarskim, może w radzieckim to tak. Jednym słowem ruina. Jak ktos nie nadaje sie do rządzenia to niech sie nie pcha bo jak widać bieda i nędza.
@mała a kim jest ta Anka?
Jak moze byc dobrze w firmie jak pracowniki sie zwalniaja poniewaz musza pracowac po kilk godz w jednym sklepie i kilka godz. w drugim sklepie to sie nie miesci w glowie a zarobki marne czy nie ma nadtym inspekcji handlowej bo to za dlugo Trwa
Jakie konkretnie zarobki proponuje Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Kurzętniku Z/S w Marzęcicach? Czy osoby bez doświadczenia mogą tu liczyć na jakieś szkolenia przygotowawcze?
a co. jednak nie zatrudnili ci chłopa?Jaka szkoda. Każdy wie ze miał lepkie rece.
piękną mamy radę dali się przekupić prezes dał premie jako łapówki i oddali głos... cała rada będzie postawiona do odpowiedzialności na czele z przewodniczącą
Wiecie coś o ewentualnej pracy w firmie? Jaka atmosfera i zarobki?
Szanowny Panie/Pani "z ręko w nocniku". Kłania się powrót do szkoły... Uprzejmie Pana/Panią informuję, że w Pana/Pani wpisie znalazłem stwierdzenia, które naruszają moje dobra osobiste, są nieprawdziwe, szkalujące i obraźliwe. W związku z tym, wpis Pana/Pani idzie w tej chwili do oceny prawnej, a po jego pozytywnym zaopiniowaniu, do organów ścigania. Tym stwierdzeniem kończę dyskusję. Ps. Nie wiem czy wiecie, ale ten portal zarabia na hejcie i im bardziej dacie się złapać w jego pułapkę, tym on więcej zarobi, a Wy drodzy komentujący możecie mieć z tego tytułu same problemy, jeżeli piszecie rzeczy nie odpowiadające prawdzie. "Psy szczekają, karawana idzie dalej" „Uważaj! W sieci nikt nie jest anonimowy!”
Kogo Rada Nadzorcza wybrała na prezesa ? Otóż prezesa z Brodnicy który zamknął się w swoim pokoju, siedzi i pierdzi w krzesło. Dużo obiecał ale to tylko obiecanki, człowiek nieprawdomówny, fałszywy, niedotrzymujący słowa zależy z której strony zawieje mu wiatr. Dobry kolega Przewodniczącej Rady Nadzorczej. Wszystko już wiemy z poprzedniej pracy wrzucili go ze stanowiska dyrektora na zbity pysk. Teraz to dopiero zaczęło się (usunięte przez administratora) w masarni na całego. Ciekawe ilu kontrahentów znajdzie ? Czy będzie zasłaniał się koronawirusem, żeby przeleżeć całą epidemię z ręko w nocniku. Kolejny ktory przeszedł do pracy siedzieć na internecie, facebooku, dramat. Polecam zmienić branże tam gdzie płacą za plotki siedzenie na internecie.
Śmiech na sali !!! Kolejne miesiące styczeń, luty, marzec mija a rada nadzorcza nie wybrała nowego zarzadu. Trzeba podziekować przewodniczącej rady która przedłuża cała rekrutacje ponieważ panie z zarzadu to jej koleżanki. Przewodniczącą nie interesuje się losem spółdzielni tylko losem pań z obecnego zarządu. Emeryturkę pobiera i pieniądze za posiedzenia rady. W du… ma ludzi którzy pracują w spółdzielni na jej dole i wypłaty zarzadu. Może przewodniczaca rady skoro tak kocha i nie może rozstać się z nieudolny zarządem niech im wypłaca wypłaty ze swojej kieszeni. Trzeba skończyć beztroskie rządy zarządu i przychylnej jemu przewodniczącej rady nadzorczej w trybie natychmiastowym. Bosze widzisz i nie grzmisz co wyprawia przewodnicząca rady nadzorczej!!!
Panią Przewodniczącą Rady Nadzorczej ludzie powinni zapakować za pomocą nowej nieużywanej pakowaczki w masarni i wysłać na bezludną wyspę. Ile jeszcze nietrafionych zakupów (pakowaczka, nowy program informatyczny) będzie finansowana przez Gminną Spółdzielnie Samopomoc Chłopska W Kurzętniku Z/S w Marzęcicach na życzenie Przewodniczącej Rady Nadzorczej ?
Zapomniałaś dodać ze program wybrała i zakupiła viceprezes razem z przewodniczącą rady nadzorczej bez przetargu. Ciekawe ile kasy przytuliły do swoich kieszeni ?
Odkad Przewodniczaca Rady Nadzorczej została była kadrowa Elzbieta i dorwała się do koryta to Spoldzielnia SCH dzwiga krzyz panski. GS jest na granicy likwidacji przez jej decyzje z zarządem. Gdy trzepała Elzbieta dywan, z dywanu leciał kurz, tak długo dywan, że siły nie ma już... Elzbieta trzepał szmatkę, ze szmatki leciał smród, był taki przeogromny, jak ze stu starych kup...
Sklep w Nawrze. Nie wiem po co on istnieje skoro wiecznie jest zamknięty.... Taki sklep jest nie potrzebny. Pani sprzedająca starej daty wiecznie nic nie ma w sklepie
Sklepowe tez ludzie im należy się urlop. Niedługo nikt nie będzie pracował w sklepach ponieważ kolejne sprzedawczynie maja zamiar rzucić robotę. Przewodnicząca Rady z Zarządem zwalniają osoby, które chcą wykorzystać należy im urlop. Dają marne 200zł jak nie będzie się chorować a zabrały dodatek od wysługi lat. Ludzie to zapamiętają Przewodniczącej Rady i Zarzadowi. Jak również nowy program gdzie ciągle są błędy. Kto wyraził zgodę na zakup bezużytecznego programu za kilkaset tysięcy złotych. Osoby które kupiły program powinny być pociągnięte do odpowiedzialności.
Cicho wszędzie? Głucho wszędzie? Prezesem Zarządu Piotr z masarni będzie : ) Co to będzie, co to będzie…
Ludzie skąd w Was tyle jadu i nienawiści, każdy jest tylko człowiekiem i każdy popełnia błędy.
Tak każdy popełnia błędy, owszem ale jeśli ktoś nie słucha zdania innych, osób z kwalifikacjami to znaczy że te błędy są popełniane świadomie... Jeśli ktoś tam pracował, pracuje to nie dziwić się że jest w nich tyle jadu i nienawiść, każdy wie i widzi co się dzieje i co i jak funkcjonuje... Te Panie są na nieodpowiednich stanowiskach...
Mając na uwadze sens i logikę twojej wypowiedzi, to normalnie ręce same opadają... Oczywiście istnieją w tej firmie osoby, którym praca odpowiada, to dwie głupiomądrę Anie, które jedzą z rak zarządu. Skaczą przez kiji na każde ich zawołanie. Nich nie myślą ze są bezkarne z zarządem bo im też ludzie dobierom się do du… Jedyne co potrafią to lizanie rowa. Jak ktoś napisał poniżej co do mobbingu ze strony zastępcy prezesa osoby są zaproszone na tzw. "dywanik”.(usunięte przez administratora) Organizacja pracy i traktowanie pracownika w tej firmie jest karygodna. To tak po krótce o atmosferze w tej firmie.
Ale co mamy przestać. Mamy przestać pisać prawdę jak jak jest w spółdzielni czy co!!? Ta spółdzielnia dzięki zarządowi tak wyrobiła sobie pozytywne opinie w mieście że są na językach w całej okolicy. Pensja obcięta owszem na czas ale nic poza tym. Zarząd fajny szczególnie dla swoich klakierów. Obstawiły się ludźmi którzy nie będą mi się sprzeciwiać a pozostałych traktuje jak zło konieczne. Przewodnicząca rady jest ale też na usługach zarządu. (usunięte przez administratora) ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA WIELKIE ZEERROO!!
Skończcie z tymi banialukami. W masarni stoi od dwóch miesięcy nowa pakowaczka. Zarzad obiecała zbyt miesa pakowanego. Zakupiona i uruchomiona pakowaczka za duze pieniadze stoi i rdzewieje czyli Zarzad nie wywiązuje się ze swoich obowiązków i nie szuka zbytu na produkty z masarni. Na co czeka Viceprezes od handlu i zbytu???? Na manne z nieba, kontrahenci sami się nie znajdą. Kolejna która mówi nam co dobre a co złe, jak krytykuje to jest ok ale sama jest krytykowana to boli i nie mów nam co jest dobre a co złe , a jak Ci się nie podoba to sp..... do Jabłononowa Pomorskiego.
Masz rację w 100% Znamy ich kariery ;) Prezesowa wyrobiona sekretarka, Zastępczyni babochłop z barów szybkiej obsługi, Przewodnicząca ropucha z kadr. Skład zarządu pierwsza liga spod trzepaka.
Będąc w połowie butelki cenie sobie prace mimo iż nie zawsze jest przyjemnie. Zarobki genialne idzie zarobic na imprezy i alkohol no i darmowa zagrycha. A mnie się podoba po litrze na głowe zastępczyni tylko czy poszła by zemną na kawkę :)
Wszystkie złe decyzje w Spółdzielni to zasługa Zastępcy Prezesa i Przewodniczącej. Pani Prezes za bardzo im zaufała i na wszystko się zgadzała. Mam propozycje- weź duży rozbieg i walnij "baranka" o drzwi gabinetu Zastępcy Prezesa. Pomóc nie pomoże, ale wprowadzi w błogi nastrój i ulży w cierpieniu... xD
Zawsze jak się idzie tam do twierdzy starych baby to prawie nigdy ich nie ma, a jak już są i się o coś poprosi to jakby za karę musieli wykonywać swoje obowiązki. A co do pani zastępczyni prezesa mieliśmy wątpliwa przyjemność słyszeć jej wulgaryzmy i wyśmiewanie się z pracowników. Odrobinę pokory i samodyscypliny by się przydało i przypomnienie sobie jakie panują zasady dla kulturalnych ludzi. Niesety taka jest prawda niektóre zachowania wynosi się z domu. Musimy eskalować tego rodzaju podejścia.
Pani prezes wcześniej sekretarka i jej pachołki co wyprawiają w tej firmie i traktują tak poważna firmę jak prywatny folwark. Zastępczyni prezesowej traktuje ludzi jak Śmieci, w poprzednich pracach tak ssamo robiła. One nie mają za grosz WSTYDU i HONORU. Chyba czas z tym zrobić porządek i ktoś powinien się tym zająć. Najlepiej zrobić porządek z przewodnicząca rady i całym zarządem od siedmiu boleści bo robią z ludźmi i spółdzielnią co im się podoba. z takim zarządem i przeowdnicząca w komitywie ta firma nie ma przyszłości.
Co tu dużo mówić, Panie prezes narobiły bałaganu i uciekają... Pracowników maja za nic, o podwyżkach po 20-30 latach pracy pracownicy mogą zapomnieć...bo nie ma na to pieniędzy, pracownik to koszt który trzeba zmniejszyć więc najlepiej się pracownika pozbyć i dać drugiemu dodatkowa pracę,osoby która została zwolniona... Panie Presez udają mądrzejsze od pracowników, lepiej wiedzą co i jak robić, a tak naprawdę nie wiedzą jak wygląda praca w danym dziale w biurze, w sklepie, masarni czy piekarni... Po zmianach (złych zmianach), które Panie wprowadziły jest jeszcze gorzej... Wyroby Gminnej Spółdzielni odkąd Panie przejęły rządy popsuły się... Brak zainteresowanie czymkolwiek i kim kolwiek, interesuje je tylko i wyłącznie ich własna osoba...
Dokładnie trzeba patrzeć na ręce Przewodniczącej Rady !!! Niech opinia publiczna dowie się co wyprawia w Spółdzielni z zarządem, dosyć tej rozpusty !!! Kiedy Rada Nadzorcza przejrzy na oczy i podejmie jakiekolwiek działania??? Zapomnieliście dodać ze termin ich wypowiedzeń zarządu minął na początku tego roku. Także nie powinno prezesowej i zastępcy być w Spółdzielni. Ciekawe czy dostają wynagrodzenie bo wątpię ze siedzą za darmo. Dla nich każdy dzień to niemałe pieniądze. Jeszcze jednej osoby zbrakło do tzn. świętej trójcy (prezesowej, zastępczyni prezesowej, przewodniczącej rady) Pani prawnik Spółdzielni, która jest rodziną zastępcy prezesowej. Gdybym wymienić wszystkie przykłady trzeba by było chyba założyć oddzielny wątek. Wystarczy poczytać sobie inne komentarze, jest ich trochę... Czy one są też niewiarygodne i bezwartościowe??? Powiem wam tak, to co sie dzieje w spółdzielni to jakiś koszmar, przychodzisz sobie do pracy jak zawsze i robisz oczy bo obowiązków z dnia na dzień większy. Zarząd przez cale dnie siedzi przed biurkiem, totalnie nic nie robi, zamiast pomoc swoim pracownikom (wołają podwładnych na dywanik, gdzie krzyczą na pracowników czyli stosują mobbing). Takiej atmosfery napiętej to jeszcze nigdy nie było. Porażka !!!!
Krutko powiem takiego bałaganu to nie było w całej histori spułdzieli sch od lat. Obecna pania prezes i jej zastepce powinni ludzie już dawno wywieść na taczkach. Maja za nic ludzi nic nie zrobiły dla spułdzielni. Cała ich zasługa w obnirzyły pensje a same domagają się podwyszki. Jo jedna wielka rżenada urwaly się z choinki mielby być dla ludzi sa dla siebie nie wiadomo co tak naprawdę robią w tej spuldzielni. Brak jakich inwestycji podwyszek dla pracowników narobiły buredelu. Jo złorzyły wypowiedzenia w tamtyn roku. Dobrze ze juz miija ich czas nikt ich nie lubi i tym bardziej nie szanuje z ato co zrobiły. Mozna by tu cała litanie napisaćc ale podsumujem jednym zdaniem nadzieje ze rada nadzorcza przujrzu na oczy i zatrudni odpowiednie osoby na nowego prezes (usunięte przez administratora)
Stary ale właśnie o to chodzi żeby się nie narobić tylko przebujać przez 8 h. Prezesowa i Zastepca dostali robote dzięki znajomościom a później ich praca wygląda jak wygląda. Beznadziejnie i tyle. I takie nigdzie stąd nie odejdą bo bez tych znajomości nigdzie się nie nadadzą. A mniemanie o sobie takie że głowa mała. I nic poza tym mniemaniem . T(usunięte przez administratora) Najlepszym kandydatem jest kierownik masarni. Piotr wszyscy trzymamy kciuki :)
Fajnie że ktoś wpadł na pomysł z tą stroną. Była by bardzo przydatna dla osób szukających pracy, gdyby nie możliwość wpisu przez każdego. Powinien być jakiś sprawdzian IQ przed możliwością dodania postu. Przykład powyżej pokazuje wszystkim wzór człowieka z IQ tak wielkim jak odległość z dywanu do podłogi...
Chyba nie chodzi tu o poziom inteligencji,tylko opinie o zakladzie pracy ???? każdy ma prawo do własnego zdania i do wypowiedzi????
Jak się pracuje w Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Kurzętniku Z/S w Marzęcicach?
Zobacz opinie na temat firmy Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Kurzętniku Z/S w Marzęcicach tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Kurzętniku Z/S w Marzęcicach?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!