Piowo S.J

Ruda Śląska

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 29 ocen.

Piowo S.J
3 29 6 1

Opinie o Piowo S.J

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Sylwia

@Były..., jeżeli nie zgadzasz się z opinią użytkownika @Gregor, to zachęcam Cię do pozostawienia merytorycznej odpowiedzi na nią. Ze względu na tematykę i przeznaczenie tego forum, Twoja wypowiedź będzie z pewnością dostrzeżona przez osoby poszukujące informacji o tym pracodawcy.

Gregor

Niestety niektórzy to potrafią tylko narzekać. Docencie, że pracuje się w dobrej firmie

Były...
@Gregor 25.07.2018 08:58

Za taką opinię ile płacą hahahaha dobra firma hahahaha

ja.

dlaczego tak traktujecie kobiety !!! Pracują jak woły po 12 godz od piątku do soboty,a maja po 1000 zł na rękę...i na dodatek są zatrudniane na pół etatu 600 na konto,a reszta do ręki...pracują po 12 godz,a za urlop dziewczyny maja płacone jak za pól etatu....co to za firma !!! (usunięte przez administratora)

ja
@ja. 26.07.2014 06:38

no taki komentarz to mogla napisac tylko osoba ktora bezpowrotnie "poleciala"na bruk:)

Pracownik...)))
@ja 31.10.2016 20:30

Hahaha raczej sama się zwolniła. Te resztę kasy co do koperty dajecie to dalej tak na lewo hehe od tego podatku się już nie odprowadza czy co?

Anonim
@ja. 26.07.2014 06:38

Niestety muszę potwierdzić, to co napisał ja. Nie pracuję w tej firmie, ale obserwuje jeden sklep. I niestety od 2014 niewiele się zmieniło. Dramat z gratyfikacją i co do zasady wykorzystywanie pracowników. Nawet jeśli pracuje się tylko od 6 do 12/ lub od 12 do 18, to bardzo często zdarza się, że zmienniczka musi być w innej lokalizacji i wtedy pracuje się po 12 godzin. Dokładnie tak samo jest przy urlopie. Gratyfikacja za naprawdę ciężką pracę jest śmieszna. Czy ktoś widział z szefostwa jaki bywa ruch w takim sklepie? Czy wie, że w sobotę trzeba posprzątać po zmianie, więc nie wychodzi się nigdy o czasie. Rzuca się też w oczy brak instrukcji bhp.

Sylwia

@Sasiad, Twój post nie jest w pełni zrozumiały dla innych użytkowników. Czy mógłbyś napisać co konkretnie miałeś na myśli? Jaka relacja łączy Cię z Piowo S.J? Przypominam, że rację bytu mają wyłącznie merytoryczne opinie o tej firmie, ale jako pracodawcy a nie usługodawcy.

Sasiad

Co to za miła i sympatyczna nowa pani na Gwarkow. Zaś rekrutacja załogi mam nadzieje ze na dłużej zostanie ta pani jest bardzo miła uprzejma i pomocna nawet dziś pomogła starszej pani jako jedyna

Sylwia

Zachęcam Was bardzo do kontynuowania prowadzenia merytorycznej dyskusji o Piowo S.J jako pracodawcy. Każda Wasza aktualna informacja dotycząca zatrudnienia będzie z pewnością wzięta pod uwagę i ważna dla osób interesujących się rozpoczęciem współpracy z tą firmą. Może w związku z tym wiecie coś o planowanych rekrutacjach do niej?

Karol

Generalnie rzadko piszecie czyli że dobrze się dzieje w firmie?

Tajemniczy

A ja chcę napisać miła opinie o Piowo Jaworzno a najbardziej na ul. 3-go Maja jest jakaś młoda nowa pani bardzo ale to naprawdę bardzo uprzejmą kulturalna pomocna bo te co były to wciskly ludziom byle co

Sylwia

@Pracownik.., faktycznie nie brzmi to ciekawie. Czy były podejmowane z przełożonymi jakieś rozmowy w sprawie tych warunków, o których piszesz? Może dałoby radę coś zmienić? Czy firma poszukuje aktualnie pracowników? W Internecie nie znalazłam żadnych ogłoszeń, ale może rekrutacja prowadzona jest bardziej tradycyjnym sposobem? Ktoś coś wie na ten temat?

Pracownik..

Są mrozy warunki pracy tragiczne godz piąta rano towar jak kamień lodu pełno w tych budach i weź tu człowieku pracuj w takim zimnie zanim ten piecyk ogrzeje, łzy człowiekowi lecą z tego zimna. Cóż czas pomyśleć o zmianie pracy tragedia

Administrator

Od dawna nikt z Was nie zajmował stanowiska w sprawach związanych z wynagrodzeniami w Piowo S.J. Czy ich poziom uległ w ostatnim czasie zmianie?

Pracownik..))

Ciekawe czy właściciel wie co owa kierowniczka wyprawia. Wyrzucić ją na zbity pysk!

Jebac_piowo

Ta piekarnia ma spierdolone bułki. Pozdrawiam

Aneta
@Jebac_piowo 25.02.2017 21:18

A ty masz zryty beret! Imbecyl lub imbecylka.

ja to ja
@Aneta 09.03.2017 07:53

o 3 w nocy wstajesz i tyrasz 10 godzin za 1500 ...glupia babo...

Piekarz

Jak się komuś niechce pracować to za takie grosze nie będą pracować jak piszą inni.Nie oszukujmy się ale zawód piekarz cukiernik lub magazynier nie należy do lekkich prac więc pracodawca mógłby się postarać.

Xxxx

Umowy sa smieszne czlowiek pracuje po 10 h dziennie a umowa na pol etatu a placa jakies marbe 7 zl na godzine . Wyzysk ludzi i tyle.

my.

Wezniemy sie za was zlodzieje i kombinatorzy ...podati sie placi i pracownikow sie nie wykorzystje!!!...bedziemy tak dlugo pisac do pipui urzedu skarbowego,az bedzie u was porzadek,a pracownikom zylo sie lepiej...

ale jaja
@my. 24.10.2015 08:59

Mało tego ze nie płacą to jeszcze umowy nie ma... je....ac taka prace. Ale przy rozmowie tak wszystko jest ok. Normalnie masakra. Ludzie opamietac ie się.

ja
@ale jaja 11.08.2016 18:13

pracuje 12 lat i mam umowe :) a jak bylas zalosna kombinatorka to polecialas i coz ci teraz zostalo?pisac,oskarżac......

An...a
@ja 31.10.2016 20:33

Ja pracuje w Piowo prawie 4 lata i nie narzekam. Pracodawca jest super inni z kierownictwa także mam umowę z niczym nie ma problemu ale jak się było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brudasem bo się nie dba o porządek na stanowisku pracy to wtedy się szuka winnych. Nie podoba się to wont! a nie psuć opinie innym.

`
@An...a 05.11.2016 11:23

Pracodawca jest super ? Podoba Ci się okradanie pracownika z urlopu za weekendy ? Podoba Ci się jak Twój pracodawca łamie przepisy prawne "KP" ale nie swoim, a Twoim kosztem. Bo to Ty musisz pracować 6 dni w tygodniu za tak śmieszne pieniądze, a on ma rączki czyste. Kierownictwo strasznie ale to strasznie dwulicowe.

ja
@` 24.11.2016 08:24

jeszcze pracujesz?zwolnij sie

Jesica
@ja 31.10.2016 20:33

Jakis kontakt do szefostwa ??

ja to ja
@An...a 05.11.2016 11:23

TAAAAAAK.no to nie zycze ci isc na chorobowe ...to się wtedy przekonasz jaka masz umowę o prace...a za urlop ile ci placa heeeeee.

Ba.... a dość tego!
@An...a 05.11.2016 11:23

I poco taka była opinia same kłamstwa hmmm. Ta firmę psuje pewna osoba w biurze która uważa się za kogoś ważnego, zmusza pracownika do przymusowego urlopu? Jakim prawem pytam? Jakim prawem dając wszystkim pracownikom dzień wolny od pracy zabierają ten dzień z urlopu wypoczynkowego bez zgody pracownika? Jeszcze trochę i sami będą bułeczki sprzedawać bo już dużo kobiet się zwolniło.

he:(
@Ba.... a dość tego! 03.10.2017 15:59

No jak to kto.szefowa ,która z prawem jest za komuny i urlopy pisze nawet w soboty, zmusza nas do robienia nadgodzin ,aaaa sio potworze,juz dość krzywdy zrobilas kobieta ,a sio poczwaro

maly

jest praca jako kierowca prosze o jakies nformacje ;d

Zostaw opinię o Piowo S.J - Ruda Śląska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piowo S.J