SEB-BUD Sebastian Polit

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 25 ocen.

SEB-BUD Sebastian Polit
5 25 6 1

Opinie o SEB-BUD Sebastian Polit

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Lidia

@Roman rozumiem, że rekrutacja na portalach nie jest prowadzona i warto się osobiście skontaktować w przedstawicielami SEB-BUD Sebastian Polit. Czy Ty jako pracownik tej firmy, polecasz tu pracę? Masz tu jakieś udogodnienia, o których warto wspomnieć innym zainteresowanym kandydatom?

Lidia

@Sabina pracujesz lub pracowałaś w SEB-BUD Sebastian Polit? Możesz opisać swoje odczucia wynikające z pracy w tej firmie? @Roman wiesz, gdzie szukać informacji o ewentualnych wolnych stanowiskach? Znasz może system pracy panujący w SEB-BUD Sebastian Polit?

Roman
@Lidia 25.07.2018 09:22

Najlepiej chyba to zadzwonić i zapytać :)

Roman

Ja znam osobiście gościa co tam pracuje on bardzo sobie chwali tą pracę mają umowy dostają premię szefostwo w porządku zawsze wypłata na czas .robota ciężka jak to budowlanka .Ale jak się komuś nie chce robić to niech sobie szuka innej pracy i tyle .

zdzihh

rozwoju niema 5 nieudaczników życiowych tam robi

Sabina
@zdzihh 14.07.2018 13:44

a kim pan jest że nazywa pan ludźmi nieudacznikami jeżeli ludzie pracują i potrafią tą pracę utrzymać to dla Pana nieudacznicy .żenada . To racja swoje żale wylewają tylko tacy nieudacznicy bo normalni ludzie nie mają na to czasu . Gdyby w tej firmie pracowali nieudacznicy to by już dawno firmy nie było ,troszkę logiki .Miłego dnia

Jasiek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

klient
@Jasiek 14.07.2018 15:02

jak chcesz się dowiedzieć jaka jest firma to najlepiej udać się do firmy oni są na rynku już 10 lat to o czymś świadczy bo opinie negatywne są często pisane przez konkurencje albo jakiegoś nieudacznika który wylewa swoje żale w internecie bo tylko na tyle go stać żeby obrażać innych ludzi .

klient

zdzihh nieudacznikiem to ty jesteś .Osobiście mogę polecić tą firmę pracownicy są doprawdy zgrani robota idzie bez wysłuchiwanie przekleństw i syfu na budowie .A szef eliminuje pracowników z marginesu . Dba o firmę .Jak ktoś chce i coś potrafi to sobie pracę chwali bo i zarobi ,a reszte to tylko stać na pisanie w necie

zdzihh

TO co zarobisz jest twoje. Reszty nie ma.

zdzihh

Ekipa zgrana ? Różnie to opisywać.Kumpel tam robił.

Lidia

Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami na temat procesu rekrutacyjnego w firmie SEB-BUD? Jak wyglądają poszczególne etapy rekrutacji w tej firmie? Czy ktoś może podzielić się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej w tym miejscu? @Tadek, rozumiem. Czy w przyszłości byłbyś zainteresowany praca w firmie SEB-BUD?

Lidia

@Tadek, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat możliwości rozwoju w firmie SEB-BUD? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia? @zdzihh, jesteś pracownikiem firmy SEB-BUD? @Pracownik, czy możesz podzielić się z nami informacją na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy takowe są dostępne dla pracowników?

Tadek
@Lidia 01.06.2018 15:58

Ja pracuje w innej firmie ale znam kogoś kto tam pracuje i on sobie bardzo chwali ekipa bardzo zgrana dobru kontakt z szefostwem .więc wątpię że ktoś taki tam pracuje .Kumpel u nich zrobił prawko .tyle wiem polecam zadzwonić do firmy wtedy można się dowiedzieć bo w necie to różnie bywa z opiniami .Pozdrawiam

Tadek

Też jestem budowlancem w naszej firmie mnóstwo przybija się takich pseudo fachowców bez doświadczenia którzy chcą zarabiać krocie. A potem wylewają swoje frustracje opisując filmy w Internecie. pracodawcy też powinni mieć możliwość wyrażenie opinii o pracownikach. O firmie seb bud slyszałem że szef wymagający ale uczciwy wobec swoich ludzi . Budowlanka to ciężki fach tu niema miejsca dla laserów.

Pracownik

Polecam pracuje już długo pracujemy po 8 -10 godzin stawki mamy stałe ale zawsze wynagrodzenie na czas . Są premie uznaniowe ,jak się starasz i nie chodzisz do pracy kiedy ci się chce .Ja polecam tym co chcą pracować bo tu masz pewną pracę i wynagrodzenie .

zdzihh

Szefostwo owszem miłe nadgodziny płacą jak za zwykłą godzine robisz 10 godz.Soboty jak zwykły dzień płacone

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w SEB-BUD Sebastian Polit? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Lidia

@Zdzich pracownik, to dobra informacja w takim razie. Mógłbyś napisać jaki rodzaj pracy SEB-BUD Sebastian Polit zapewnia swoim pracownikom w okresie jesienno-zimowym?

Zdzichu
@Lidia 07.02.2018 20:31

prace wewnątrz budynków .

Lidia

@Marian, w okresie jesienno-zimowym SEB-BUD Sebastian Polit nie zapewnia żadnej formy współpracy swoim pracownikom? Jaką część wynagrodzenia otrzymujesz będąc w stanie spoczynku? Twoja wypowiedź będzie przydatna dla osób zastanawiających się nad ubieganiem o zatrudnienie w tej firmie.

Zdzich pracownik
@Lidia 06.02.2018 12:26

Stali pracownicy pracują cały rok dla nich zawsze szef zapewnia pracę .Na chwile obecną niema pracy dla nowych .Przyjęcia do pracy będą na wiosnę

Administrator

Od jakiegoś czasu nie dzielicie się informacjami na temat pracy w SEB-BUD Sebastian Polit. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie?

Marian
@Administrator 04.02.2018 14:32

Jest okres zimowy :) Praca będzie pewnie na wiosnę :)

Lidia

Witam, Pisaliście, że szukają brukarzy, gdzie widzieliście ogłoszenia? Ja, nie widziałam żadnej oferty, ale dajcie znać bo w sezonie letnim brukarze są poszukiwani, tym bardziej, że to dobry okres na znalezienie pracy. Może wypowiedzą się pracownicy?

Marian 77
@Lidia 07.08.2017 13:52

Zadzwoń do firmy to się wszystkiego dowiesz .

brudnyharry1526

też tam pracuję i zgadam się z tym że państwo Polit to wspaniali ludzie nteż nie pod tym względem że dają zaliczki i wypłate 10 ale też dbają o firme o pracowników o każdego klijenta a przedewżiskim gadają z pracownikiem i moją dobre serce a stawki zależą od umiejętności bo to one świadczą onas i naszę nastawienie do pracy a jeśli ci się czegoś nie uda nie poddawaj .Jedyny błąd jaki popełniłem to odeżłem od szefa do innej firmy ale dał mi drugą szanse i widzi ze się staram i ja się z tego cieszee kocham tą prace

SG

Wykonywali u mnie sporej wielkości podjazd...część z nowej kostki, część ze starej...Wszelkiego typu prace były wykonywane w pełni profesjonalnie i bez problemów. Być może sama cena nie była najniższa ale za jakość niestety trzeba zapłacić (zaznaczę jednak że cena nie była również najwyższa z wszystkich ofert). Co do pracowników jak i samego Szefa nie mogę powiedzieć złego słowa. Czysto, na czas, porządnie, bez wulgaryzmów/petów na trawniku czy innych niespodzianek. Śmiało mogę polecić!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

pati gość

mają na Olx ale najlepiej zadzwoń

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

potrzebują teraz pomocników i brukarzy

pracownik

@pablo po ok 2 tyg dostają normalne umowy .W tej chwili szukają pomocników i brukarzy z doświadczeniem .Ja polecam jak chce się robić i jest się uczciwym .Wynagrodzenie zawsze na czas niema problemów .

Pablo

Basiu Z tego co wiem to nowo przyjęci mają umowy o dzieło a później umowa o pracę

Damian

Też Pracuję W Firmie Brukarskiej i takich opinii byłych pracowników jest dużo a to sami tacy piszą co nic nie potrafią nawet nie rozróżniają łopaty od sztychówki a chcą zarabiać jak prezesi tym młodym to się w głowach poprzewracało do roboty się lepiej wziąć a nie oczerniać firmy. Budowlanka to ciężka harówka ale taką robotę też musi ktoś robić.

Pracownik obecny

Pracuje w tej firmie już 5 lat wszyscy pracownicy mają umowy dobre stawki i wynagrodzenia na czas to duży plus bo inne firmy wcale nie płacą albo w ratach. Praca w miłej atmosferze Polecam tylko tym którzy chcą pracować :)

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Chłopie pracuje w tej firmie i zawsze wszystkim pasuje godziny i kasa a szef zawsze jest otwarty do pracowników wymaga ale tak to już jest,a umowy wszyscy mają .Robić ci się nie chciało i strzelasz fochy ,w tej robocie stanowiska dla dyrektorów są już zajęte :)

Renata

Polecam firmę usługa wykonana w terminie i jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa usług .Polecamy wszystkim którzy szukają dobrej firmy brukarskiej .Renata z Jastrzębia

Marcin

Polecam ta firmę profesjonalna ekipa dokładna , szef pilnuje roboty cały czas.Szybko solidnie i w takiej kwocie jak wycenił .Polecam Marcin Wodzisław Śl

Roman

Praca przy kostce brukowej to praca fizyczna :) Maćku i ciężka praca ale jak ktoś coś potrafi to sobie pracy szanuje ,a obiboków którzy naciągają na godziny jest wielu .Sam pracuje w budowlance to wiem jak jest ,chcieli by zarabiać dużo a nic nie potrafią .Ciężko o dobrą ekipę :)

Zostaw opinię o SEB-BUD Sebastian Polit - Jastrzębie-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEB-BUD Sebastian Polit