Opinie o Auto-Elektro Mirosław Wolny w Wodzisław Śląski

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Auto-Elektro Mirosław Wolny. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do pracy w firmie Auto-Elektro Mirosław Wolny o rekrutacji.

Branże: Mechanicy samochodowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Auto-Elektro Mirosław Wolny w Wodzisław Śląski

baner wywiady
Anna Nowy wpis
Klient

Dobrzy fachowcy!

Jan Nowy wpis
Klient

Polecam

Magda Nowy wpis

@tom ale dlaczego strata czasu? Napisz konkretniej!

Irek Nowy wpis

@Edek To forum pracownicze więc uwagi klienta lepiej kierować do firmy.

Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej w firmie Auto-Elektro Mirosław Wolny? Jakich rad mógłbyś udzielić osobie, która rozważa skorzystanie z zaproszenia na spotkanie w tym miejscu? Czy poleciłbyś jej, a może odradził wykorzystanie szansy?
logo firmy Pielęgniarka - online
Recruit Europe Ltd.
(74 opinii)
Wyślij CV
logo firmy PRACA NA MAGAZYNIE/ OD ZARAZ!
KBTI Poland
(202 opinii)
logo firmy Elektromechanik
Adegis Sp. z o.o. Sp. k.
(117 opinii)
logo firmy Utrzymanie czystości powierzchni biurowej - Wodzisław ul. Pszowska
Wodzisław Śląski
Seris Konsalnet Holding S.A.
(5473 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Edek

Nie polecam. Oddałem auto do naprawy z powodu rozładującego się akumulatora. Auto nie zostało naprawione lecz bardziej popsute (zaczęła migać deska rozdzielcza ) na co w warsztacie stwierdzili że jestem przewraźliwiony. Naciągnęli mnie na nowy akumulator nie za małe pieniądze co w efekcie nic nie pomogło Drogi i nieprofesjonalny warsztat

Luidzi

@Dawid Możesz dodać więcej informacji o pracy w firmie, dla chętnych zatrudnić się w firmie?

Dawid

Polecam.

Ewa

Szukam serwisu w okolicach Wodzisława Śląskiego. Polecilibyście Auto-Elektro? Jak jest z jakością usług?

auta

w aucie byla zepsta klapa .Od rana do godziny 13 auto stalo jak stalo.Podają terminy usług a nie są robione w tym samym dniu.Drugie moje auto uznali że sie nieda naprawić i najlepiej przeznaczyć na straty, podłanczając tylko komputer bez oglądania .Zawiozłam samochód do kolegi i niebyło problemu naprawić,samochód jezdzi do tej pory.Odradzam każdemu!!! Moje sugestie dla Auto-Elektro Mirosław Wolny: Więcej szacunku dla klienta!!

Rafał

@Jurek z Rydułtów, Opinie klientów także wnoszą wiele w kwestii poznania danej firmy, ale najważniejsze wpisy i informacje pochodzą od obecnych lub byłych pracowników na temat warunków zatrudnienia w firmie Auto-Elektro. Może warto swoją opinię wyrazić także na innych forach i portalach branżowych? Czy możesz napisać coś więcej o obsłudze? Czy zauważyłeś jaka panuje w firmie atmosfera?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jurek z Rydułtów

Profesjonalny elektroniczny tuning samochodu do Golf Plus. Jestem bardzo zadowolony i polecam tę firmę.

Tom

Odradzam tą firme strata czasu i pieniedzy!!!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lojb

komentarzy nie ma @romek bo nie ma ofert pracy do firmy Wolny Mirosław "AUTO-ELEKTRO". Wynika z tego że mają chyba stały zespół, z którym całkiem dobrze się współpracuje i nie chcą nikogo zmieniać.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Auto-Elektro Mirosław Wolny - Wodzisław Śląski

Auto-Elektro Mirosław Wolny
2.9/5 Na podstawie 15 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Świętego Wawrzyńca 2A
    44-304 Wodzisław Śląski
  • NIP: 6472109724 REGON: 273749893
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)