Dobrzy fachowcy!
Polecam
@tom ale dlaczego strata czasu? Napisz konkretniej!
@Edek To forum pracownicze więc uwagi klienta lepiej kierować do firmy.

Nie polecam. Oddałem auto do naprawy z powodu rozładującego się akumulatora. Auto nie zostało naprawione lecz bardziej popsute (zaczęła migać deska rozdzielcza ) na co w warsztacie stwierdzili że jestem przewraźliwiony. Naciągnęli mnie na nowy akumulator nie za małe pieniądze co w efekcie nic nie pomogło Drogi i nieprofesjonalny warsztat
@Dawid Możesz dodać więcej informacji o pracy w firmie, dla chętnych zatrudnić się w firmie?
Polecam.
Szukam serwisu w okolicach Wodzisława Śląskiego. Polecilibyście Auto-Elektro? Jak jest z jakością usług?
w aucie byla zepsta klapa .Od rana do godziny 13 auto stalo jak stalo.Podają terminy usług a nie są robione w tym samym dniu.Drugie moje auto uznali że sie nieda naprawić i najlepiej przeznaczyć na straty, podłanczając tylko komputer bez oglądania .Zawiozłam samochód do kolegi i niebyło problemu naprawić,samochód jezdzi do tej pory.Odradzam każdemu!!! Moje sugestie dla Auto-Elektro Mirosław Wolny: Więcej szacunku dla klienta!!
@Jurek z Rydułtów, Opinie klientów także wnoszą wiele w kwestii poznania danej firmy, ale najważniejsze wpisy i informacje pochodzą od obecnych lub byłych pracowników na temat warunków zatrudnienia w firmie Auto-Elektro. Może warto swoją opinię wyrazić także na innych forach i portalach branżowych? Czy możesz napisać coś więcej o obsłudze? Czy zauważyłeś jaka panuje w firmie atmosfera?
Profesjonalny elektroniczny tuning samochodu do Golf Plus. Jestem bardzo zadowolony i polecam tę firmę.
Odradzam tą firme strata czasu i pieniedzy!!!
komentarzy nie ma @romek bo nie ma ofert pracy do firmy Wolny Mirosław "AUTO-ELEKTRO". Wynika z tego że mają chyba stały zespół, z którym całkiem dobrze się współpracuje i nie chcą nikogo zmieniać.