„SKAMEX” Sp. z o.o Sp. K.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 161 ocen.

„SKAMEX” Sp. z o.o Sp. K.
3 161 6 1

Opinie o „SKAMEX” Sp. z o.o Sp. K.

MW

Zastanawiam się czy rekruterzy mieli jakieś szkolenia z soft skills. Wielokrotnie w wypowiedziach pojawiają się tutaj słowa WYSZCZEGÓLNIONE właśnie w ten sposób, wielkimi literami. Szkoda, że nie są jeszcze pogrubione i w kolorze czerwonym, pewnie gdyby to było tutaj możliwe to by były. Jest to bardzo nieeleganckie,oznacza krzyk i świadczy o słabej netykiecie. Wiem, że również nieeleganckie jest wskazywanie cudzych błędów, ale także temu służy to miejsce. Polecam rekruterom zapoznać się pewnymi zasadami, np. (usunięte przez administratora)

Rekruter
@MW 06.10.2018 15:01

Dziękuję za zwrócenie uwagi - Człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera . Odpowiadając na pytanie - tak rekruterzy mieli szkolenia z soft skills. Gdyby była możliwość pogrubienia i w kolorze nie byłoby to stosowane, bo nie ma takiej potrzeby. Co do netykiety nie będę dyskutował i się spierał bo widać, że Pan bądź Pani ma na ten temat wiedzę. Tylko szkoda, że skupiamy się na netykiecie a nie na ogólnie przyjętej kulturze osobistej, bo wyrażanie opinii anonimowo bez możliwości identyfikacji piszącego jest słabe drogi/droga MW. Co do wielkich liter to owszem jest to krzyk w rozumieniu netykiety a w tych przypadkach służy do zaakcentowaniem wypowiedzi. Pozdrawiam

MW
@Rekruter 09.10.2018 12:03

Wspomniał Pan/Pani, ze słabe jest to iż wypowiadam się anonimowo. A czy Pan/Pani podpisuje się ? Dostosowuję się do panujących tutaj zasad

Rekruter
@MW 12.10.2018 18:30

Wystarczy zadzwonić do Firmy, moją osobę można łatwo zidentyfikować w końcu prowadzę procesy rekrutacyjne w tej Firmie. I potwierdzam - uwaga była cenna, za co dziękuję ponownie. Każde uwagi są cenne, ponieważ pozwalają się rozwijać i nie popadać w samozachwyt. Niestety męczy mnie już trochę rozmawianie z monitorem. Cenię po prostu normalny kontakt wg starej zasady "masz jakieś uwagi do mnie to porozmawiajmy w cztery oczy" poznaj moje intencje, daj poznać swoje i tyle. Pozdrawiam Mariusz (usunięte przez administratora)

Kandydat

Rozmowa Rekrutacyjna, była przeprowadzona bardzo dobrze. Jednak firma obiecała skontaktować się, nie ważne jaki będzie wynik rozmowy. Nie dotrzymali słowa, nie poinformowali czy przyjmują czy nie na stanowisko, mimo że obiecali, że to zrobią. Poza tym wszystko było w porządku.

Rekruter
@Kandydat 02.10.2018 14:30

Dziękuję za wyrażoną opinię i jednocześnie przepraszam za brak informacji zwrotnej. Informację z decyzją ZAWSZE wysyłamy drogą mailową (może „wpadło do spamu”), bądź telefoniczną i staramy się to zrobić w umówionym z kandydatem okresie. Oczywiście zdarzają się z przyczyn niezależnych (nieobecność w biurze, urlopy, choroba) sytuacje, że informacja przychodzi z opóźnieniem, jednakże wtedy również informujemy kandydata o przesuniętym terminie decyzji. Sprawdzimy ostatnio przeprowadzone procesy rekrutacyjne, postaramy się znaleźć przyczynę braku informacji i poczynić działania, które w przyszłości pozwolą takie zdarzenia wyeliminować.

candidate

Bardzo słaby proces rekrutacji począwszy od pierwszego telefonu z zaproszeniem na rozmowę, po samą rozmowę zwłaszcza. Miło, ale to za mało

Rekruter
@candidate 14.09.2018 23:29

Dziękujemy za opinię. Każda jest cenna. Jednakże skoro PIERWSZY TELEFON / pierwszy kontakt z zaproszeniem na rozmowę INFORMUJE kandydata o: aplikacji na dane stanowisko, pytanie o chęć udziału w procesie rekrutacji i aktualności oferty ze strony kandydata, ustalenie terminu, czasu z uwzględnieniem dostępności kandydata, i miejsca spotkania, jak również informacją, że otrzyma maila ze szczegółami to wg Ciebie za SŁABO i za mało - proszę napisz czego oczekujesz jeszcze jako kandydat, jakiej informacji Ci brakowało, bądź na jakie Twoje pytania nie było odpowiedzi? Nie oczekuję od osoby wpisującej opinie anonimowo szczególnego podejścia, tylko rzetelności. Jeśli coś oceniasz wymagając innego podejścia napisz konkretnie, tylko wtedy wpis pozwoli ocenić czy zostały popełnione jakieś błędy w procesie rekrutacji i jeśli tak to je poprawić. Pozdrawiam i życzę mocnych rekrutacji.

Kandydatka

Praca jak praca, jest dużo, dostałam po próbnym 2400 na rękę, (i za kolejny okres 2600) umowa na dwa lata od razu, ludzie w firmie super starają się pomóc, wytłumaczyć, znaleźć czas, jednak sami mają bardzo dużo pracy przez to atmosfera napięta, duża odpowiedzialność Bardzo duże wsparcie od działu rekrutacji, tłumaczą, pomagają się odnaleźć, rozwiązać problemy, odpowiedzieć na pytania, pokierować. Jest szansa na większe zarobki i stabilność dla mnie to ważne. To tyle.

Marta

Dział Handlowy, byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, którą prowadził szef działu wraz z dziewczyną, może 27-letnią, która podczas spotkania wykazała się żenującym brakiem kultury patrząc w sufit i rozglądając się na boki, to już wywarło na mnie fatalne wrażenie co do wizerunku firmy. Mężczyzna dość rzeczowy, szkoda że pytania jakie zadawał.np. " Co Panią motywuje do pracy? " były mocno oklepane i konkretne osoby opdowiedzą po prostu, że zarobki, bo cóż innego może motywować, przecież nie misja zbawienia świata w dziale handlowym.. Było jeszcze kilka pytań, ale zasadność ich zadawania istaniałaby, gdyby padały z ust specjalistów z dziedziny HR, a nie amatorów. Trochę się nudziłam i trochę byłam zażenowana. Nie polecam aplikować do działu handlowego jeżeli liczycie na współpracę z poważnymi osobami

Specjalista HR
@Marta 17.08.2018 17:50

Cóż ciekawa opinia, ponieważ wiem kto prowadzi w tej Firmie rekrutację, i gdyby Pani słuchała a nie nudziła się to on nie jest szefem działu handlowego. Osoba, z którą Pani rozmawiała rekrutacjami z dużym powodzeniem zajmuje się od ponad 17 lat (nie uważa się za specjalistę). Wypowiada się Pani o pytaniach, oczywiście one są ważne, ale ważniejsza jest odpowiedź i postawa kandydata, jego reakcja, zachowanie. A motywować może bardzo wiele rzeczy np.; bliskość miejsca zamieszkania, dobry dojazd, godziny pracy, dodatkowe benefity, niezależność, rozwój, oczywiście pieniądze, atmosfera... Ale jeżeli Panią motywuje zarobki to super. I nie ma to znaczenia czy w dziale handlowym czy na innym stanowisku. Musi Pani pamiętać, że jedno to odpowiedź na pytania a drugie to zachowanie, kandydat oceniany jest za całokształt nie tylko za CV, odpowiedzi ale przede wszystkim za postawę od momentu kiedy wejdzie na salę. Pozdrawiam. Specjalista HR

Rekruter Skamex
@Specjalista HR 22.08.2018 11:55

Dziękuję za wyrażone opinie

Rekruter Skamex

Pani Marto oczywiście szanuje Pani subiektywne odczucia. Jednak pozwolę sobie nie zgodzić się z opinią co do patrzenia w sufit i rozglądania się, jest ona w dużej mierze przesadzona – w małej Sali konferencyjnej, w której z Panią miałem przyjemność rozmawiać to mało wygodne, gdzie na boki nie spojrzysz i tak widzisz kandydata. Na marginesie rozmowa rekrutacyjna to nie przesłuchanie, ani lekcja w szkole i nie ma obowiązku patrzenia w kandydata jak w obrazek. Poza tym to ze mną Pani rozmawiała, i to ja poświęciłem Pani całą uwagę, a zadaniem obecnej drugiej osoby było tylko słuchać i obserwować. Ważne by podczas rozmowy zwrócić uwagę na to co się mówi i słyszy. Nie jestem szefem działu handlowego, ale to nie ma znaczenia. Co do nie poważnych osób w dziale handlowym, TO PRZYKRE, że ocenia Pani ludzi po fałszywych przesłankach, BO OSÓB Z DZIAŁU HANDLOWEGO Pani NIE POZNAŁA, a to są naprawdę koleżeńskie, sympatyczne i bardzo rzeczowe osoby. Cóż życzę Pani samych profesjonalnych rozmów kwalifikacyjnych i równie jak Pani, współpracy tylko z poważnymi i kulturalnymi osobami.

Kandydatka

Jestem na etapie szukania pracy, aplikuje w Łodzi do biura, i co czytam o firmach to wszędzie źle, ale tutaj przynajmniej ktoś na rozmowie rekrutacyjnej potraktował mnie jak partnera, wszystko wyjaśnił, przedstawił ofertę, jasno, klarownie, bez obietnic. tak więc dla wszystkich szukających pracy, po prostu nie bójcie się narozmowach pytać o wszystko. Tutaj przynajmniej nikt nie unikał odpowiedzi, nie malował trawy na zielono. Może jednak Firma też potrafi się zmienić. Jak mnie zatrudnią napiszę czy się pomyliłam:)

M
@Kandydatka 19.06.2018 14:56

I jak, dostałaś się ? Możesz powiedzeć coś więcej ?

Kandydat

Czytam to forum, jestem po rozmowach, byłem na kilku i powiem że tak jasnych i szczegółowych informacji nie uzyskałem na żadnej i to na pierwszej rozmowie ktoś miał dla mnie czas, nawet na telefon, czarno na białym i teraz nie wiem. Z tego co czytam nie dostajecie pensji? mi powiedzieli na Repa 3500 - 3800 na reke, potrącają za samochód na jazdy prywatne gdzieś koło 200 zł jakiś limit kilometrów / też tak miałem - tak mówił rekruter - to co jest inaczej?, umowa o zakazie konkurencji 1,5 roku tak mówił- to co jest więcej inaczej? premia jak utrzymam sprzedaż i jak bedzie wykonany plan - co jest inaczej? samochód to fokus - jest inny? raportowanie jak wszędzie .Ponoć dużo nauki i trudne produkty długi szkolenie - teraz nie wiem bo z rynku wiem że ludzie tam długo pracują ci z terenu. mają być kolejne etapy rekrutacji...

XX
@Kandydat 18.04.2018 15:47

Pracowałam tam długo, bo lubiłam produkty i tu plus dla firmy - dobre produkty, bardzo duży nacisk na znajomość produktu, ale to się rozumie przez się, dobry specjalista zna swój produkt; finansowo - odrzuciłam inna ofertę podczas rekrutacji, bo powiedzieli, że dadzą tyle samo - nie dali, dostałam o 500 zł mniej. Miałam mieć wyrównane po 3 mies., nagle nikt o tym nie pamiętał. Po roku doprosiłam się, podnieśli o te 500 zł, ale nie wyrównali. Na umowie pensja (nie wiem jak dziś, ale pare lat temu tak tam mieli wszyscy) jako najniższa krajowa + premia uznaniowa + premia motywacyjna, więc bez określenia całości kwoty z obietnicą, że będzie tyle, co obiecali i takie mają zasady. Dzięki temu bez informowania racowników obcinali co jakiś czas i nikt nie chciał powiedzieć, za co ani dlaczego (raz obcięli wszystkim po 200 zł a w tuz przed tym firma straciła w wyniku błędu kilka tys wadium u klienta, więc wychodzi na to, że nie chciała być stratna). Paska nie dostawałam, po moich zapytaniach mailowych o błędy i braki w wynagrodzeniach odpowiedzi jedynie telefoniczne i zdawkowe, że może za to, że ...i wymyślanie przyczyn. Jak się przyjmowałam ktoś mi podpowiedział, żebym robiła zdjęcia wynikom, bo mogą się zmieniać na niekorzysc. Umowa lojalnościowa? - co jakiś czas kolejni pracownicy mieli nowe zapisy. W mojej był, że płatne 25% wynagrodzenia kwartalnie - nie zapłacili, 2 razy starszyli, że jak się będę dalej upominać, to podadzą mnie do sądu, mimo że przeszłam do innej branży. Zapis w lojalce na końcu, że jak podam ich do sądu, to bez wzgl.na to, czy wygram, czy przegram, wszystkie koszty ja pokrywam. Pracowałam długo, bo uwielbiałam produkty, odeszłam ze względu na agresję i brak szacunku, pomiatanie, oszukiwanie (teraz opisuję tylko część spraw, bo za dużo tego). Duzo się na pewno nauczyłam i to przydało mi sie do następnej pracy. Osobiście uważam, że dobra praca na poczatku kariery zawodowej, bo daje porzadnie w tyłek i wtedy każda następna jest juz super. Trochę trawało już później w nowej pracy, zanim przestałam się budzic o 4-5ej ze starchem, że cos może się gdzieś dziać a ja nie wiem i mi sie oberwie. Firma z opinią bardzo agresywnej. Aczkolwiek znam ludzi z terenu, którzy tam pracują długo i są naprawdę fajni. Dopytaj dokładnie tego, jak wygląda regulamin płacenia za prywatne kilometry i co z wykorzystaniem auta podczas urlopu i dni wolnych. Żebys nie poświęcił połowy pensji na paliwo i opłaty za wypożyczenie auta. W dalszym ciągu są mi winni pieniądze. Jak przeszłam do innej pracy, ludzie tam narzekali a ja cieszyłam sie jak dziecko, bo widziałam różnicę. Decyzja należy co Ciebie. To, że ludzie pracuja długo - jak ktoś włoży bardzo dużo pracy w poznanie produktu, naprawde dużo i wie, że to dobry produkt, to ciężko tak po prostu odejść.

Pracownik DZP
@XX 28.04.2018 16:16

Powyższa opinia odzwierciedla idealnie moje uczucia. Mogłabym napisać dokładnie to samo. Jedyne co się zmieniło to może trochę lepiej z wynagrodzeniem, ale też trzeba o nie zawalczyć.

Edward

@Kandydat na przedstawiciela Pamiętaj, że Administrator ma prawo zgodnie z regulaminem usunąć wypowiedź, jeśli zawiera treści obraźliwe, przekleństwa oraz oszczerstwa. Czy ktoś posiada wiedzę na temat aktualnych ofert pracy w tej firmie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.

Obserwator
@Edward 05.07.2018 00:27

O widzę że portal GoWork znowu próbuje podgrzać dyskusję. Tym razem już nie Administrator tylko tajemniczy Edzio z portalu, włączył się do dyskusji. To co Iza i Cezary już nie pracują :)

Nie Przemek

Przemek nie wiem co ty robiłeś, że ci parę setek potrącali, może byś JAŚNIEJ NAPISAŁ ZA CO. Ja pracuję i jak na razie to jedynie za samochód do celów prywatnych mam potrącane (ale to na rozmowie o pracę mi już mówili). Poza tym wszystko na czas mam płacone i tak jak się umawialiśmy.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Łódź.

Przemek

3500 netto firma może zaoferować ale co z tego jak co miesiąc ci odetną parę setek. Managment ma swoją wizje nie zależnie jak funkcjonują szpitale. Można się najeść sporo wstydu za skamex. Rotacja spora ale to dlatego , że nie szanuje się pracowników. Produkty niezłe ale zupełnie nie dopasowane do działania firmy. Odradzam pracę. Szkoda czasu na głupoty. Firm jest wiele i o wiele lepszych standardach .

Administrator

Opinie poruszające kwestie związane z pracą w „SKAMEX” Sp. z o.o Sp. K. okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

XYZ

Bardzo cenię portal gowork.pl i chcę zostawić istotną informację dla ludzi, którzy rozważają pracę w tej firmie. Jeśli chcesz zarabiać troszeczkę ponad najniższą krajową (i jesteś osobą z ogromnym doświadczeniem) możesz iść na rozmowę o pracę:) Jeśli cenisz się trochę bardziej- nie marnuj czasu!!! Żenujące jest zapraszanie ludzi z długim stażem pracy, znajomością języka i oferowanie mu takiego wynagrodzenia. Jeśli człowiek zapyta o wynagrodzenie przed rozmową kwalifikacyjną uznawany jest za roszczeniowego. Jest to bardzo nieuczciwe...

XYZ

Bardzo cenię portal gowork.pl i chcę zostawić istotną informację dla ludzi, którzy rozważają pracę w tej firmie. Jeśli chcesz zarabiać troszeczkę ponad najniższą krajową (i jesteś osobą z ogromnym doświadczeniem) możesz iść na rozmowę o pracę:) Jeśli cenisz się trochę bardziej- nie marnuj czasu!!! Żenujące jest zapraszanie ludzi z długim stażem pracy, znajomością języka i oferowanie mu takiego wynagrodzenia. Jeśli człowiek zapyta o wynagrodzenie przed rozmową kwalifikacyjną uznawany jest za roszczeniowego. Jest to bardzo nieuczciwe...

aha

OP' myslalam ze to raczej spokojna praca, pracujesz w hurtowni ukladasz, pakujesz leki, ciezko chyba nie jest,znaczy ja tak myslalam, a tu widze,ze jedank to co sie tam dzijee to jakas masakra, to rozumiem

OP

Nikomu nie życzę pracy w tej firmie. Najgorsze co można zrobić to podpisać umowę, bo wtedy jakiekolwiek pozory normalności się końsczą. Praca po godzinach, zastraszanie, wyzwiska, obcinanie pensji i ciągła nerwówka. Praca jak praca, nic nadzwyczajnego, ale nie w takich warunkach i za taką płacę. Jak czytam jakiekolwiek pozytywne opinie to od razu wiem kto to pisze. Ale konkrety dlaczego nie Skamex: - płaca (czy na miejscu czy w terenie -słabo) - obcinanie pensji -jak coś się nie spodoba, albo zwyczajnie dla zasady pensja może być w danym miesiącu mniejsza nawet 500 zł - umowa -jest tak skonstruowana że osoby które tam jeszcze pracują siedzą tam tylko po to żeby uniknąć pozwu, bo Skamex sądzi się nie tylko ze szpitalami ale tez z pracownikami - atmosfera -szczególnie na miejscu to jakaś psychoza, tylko dlatego że ludzie nie mają siły sądzić się latami, kilka osób z zarządu tej firmy nie poszło jeszcze siedzieć za mobbing i naruszenie nietykalności cielesnej - klienci -firma ma złą opinie w szpitalach, dlatego klienci często negtywnie podchodzą współpracy -kojarzy się z opóźnieniami i pozwami szpitali

Olga

Firma ma dobre produkty i w szpitalach są dobrze postrzegane jednak co z tego jeśli skamex co rusz podaje szpitale do sądu. Manadżment żyje starymi zasadami a w szpitalach sporo się pozmieniało i jest coraz trudniej. Odradzam prace w tej firmie.

Zostaw opinię o „SKAMEX” Sp. z o.o Sp. K. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „SKAMEX” Sp. z o.o Sp. K.