Dradura Polska

• Huta Wiskicka
  • Bronisin
Aa - Drahtzug Stein

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Dradura Polska Sp. z o.o.

Opinie o Dradura Polska Łódź

Nie przegap nowości o Dradura Polska Sp. z o.o.!

nikita

25.08.2015 23:53

Wiesz co? Jeśli nie wiesz co i jak to zamknij się na wieki, nie oceniaj, nie obgaduj i nie wymyślaj. Brakuje Ci czegoś w Twoim życiu seksualnym, a może masz jakiś kompleks? Nie oceniaj nikogo jeśli nie znasz. Najlepiej słuchać plotek i później robić z tego głuchy telefon. Zdanie moje na temat ludzi pracujących w DS jest takie: są tacy z którymi można po pracy iść na piwo, ale są też tacy co nie są warci uwagi szkoda mi takich ludzi... Nudzi was wasze własne życie na tyle, że musicie interesować się cudzym?? Ehhh taki nasz biedny kraj :( brak wychowania, dystansu, tolerancji... Itp szkoda tylko, że zaden/żadna z was tutaj nie ma odwagi podejść i powiedzieć takiej osobie, którą sie obgaduje za plecami powiedzieć prosto w oczy co sie o niej myśli... ŻAL MI WAS WSZYSTKICH
    Gość

19.07.2015 23:15

Mini (usunięte przez administratora)daj se spokój juz.
    Figlarz

18.07.2015 23:35

Ja tez nie narzekam , kasa w terminie premie płacone, mydełko jest, ciuszki dadzą, a i ruda chociaż ma nowego to cały czas daje.....:)naprawdę jest nieżle
    Pracus

13.07.2015 11:34

Ja pracuje już ponad 5 lat i tez nie narzekam, są lepsze i gorsze dni. Ale ognie jest ok!
    anka

12.07.2015 21:38

Praca ok, zarobki niezłe ,warto spróbować.Pracuje tu trzy lata i jestem zadowolona.Polecam.
    miłośnik

19.05.2015 11:15

A ja mam chrapkę na tą laskę co jeździ loganem
    mamed

04.05.2015 14:14

Uwaga,oficjalnie zmieniam nick,mamed juz odchodzi bo się fajfusy podpisuja za mnie,od dziś jestem kropek.
    mamed

15.04.2015 19:21

A po drugie jak by was tata dotykał too też byscie tacy byli

08.04.2015 10:00

piękny brygadier

09.04.2015 09:11

Zgadzam się w 100%
    zoofil

07.04.2015 20:04

Ja juz wolę chomicze klimaty,może chomi-krytyk się znów ujawni???
    czytelnik

07.04.2015 01:54

Ej jak biuro na forum pisało to chociaż śmiesznie było
    łodzianin

04.04.2015 16:44

Brak informacji o firmie a to powinien być główny temat wypowiedzi .Komentarze swą treścią nie odbiegają do poziomu gimnazjum a chwilami są poniżej tego poziomu.

03.04.2015 08:05

orzeł

04.04.2015 22:03

mamed sorry,porypały mi się posty,chodzi o kicie* w tej odpowiedzi
    anka

01.04.2015 21:58

Ej gdzie na Piotrkowskiej jest lokal Savoire Vivie bo w necie nie można znaleźć
    gość

11.04.2015 21:54

Masz rację nie warto, ale warto nauczyć się pisać. Zapraszam do szkoły. Litery już znasz więc druga klasa podstawówki będzie odpowiednia. Pozdrawiam,
    pracownica komponentów

01.04.2015 16:16

To ta impreza jest w Lordis czy w Savoire vivre bo już nie wiem
    rere kum kum rere

30.03.2015 22:15

A co w przypadku gdy ręke będzie chciał podać członek zarządu lub kandydat na członka niedoszły kierownik logistyki?Czy on jest zaliczany do elit czy do plepsu? Prosimy o więcej instrukcji.

25.03.2015 15:04

Miejscowy

25.03.2015 20:35

Na pewno kolego obcy, firma zapłacze po twojej nieobecności i odbije sie zapewne to jej wynikami finansowymi w przyszłym półroczu....A setki innych firm o iddylicznych zasadac czekają już na tak wartościowego pracownika:)))))))))))))))))
    Blondyna 60+

24.03.2015 21:53

Żonaty ale co to przeszkadza dla kariery można się poświęcić. Może będzie w kwietniu na imprezie.
    bura

23.03.2015 20:30

A ja to bym tego chomiczka chrupnęła, fajnie ciasteczko , podoba mi się jak tak zadziornie biega po halach, z władzą mu do twarzy, jest już w końcu tym kierownikiem czy nie? A w ogóle żonaty jest? Wie ktoś coś?
    bura

21.03.2015 08:43

No jest niezła, umiejętności ma. a tak poważnie to młoda i glupia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dradura Polska?

Kontakt - Dradura Polska Sp. z o.o.

Techniczna 8/10 92-518 Łódź

KRS:0000197843

Branże: Wyroby metalowe

LinkedinIcon
    gruba dorotka

21.03.2015 03:10

Myślę, że na kierowniku się nie skończy !!
    piękny brygadier

19.03.2015 02:48

Bo to taki "mini kut..ik" jest ;-)
    butrynek

15.03.2015 19:43

Uwielbiam te chomik story,male zwierzatko,a tyle emocji...
    best of technology

14.03.2015 19:45

Spójrz chomiku młody ile inteligentnych ludzi wokół Ciebie chodzi.....
    concinella

14.03.2015 15:01

Chomiczek był chory bo pusto w rozumeczku, i przyszedł raz wój Tomasz jak się masz brateczku? zle bardzo, niedobrze, weny przypływ mały czyzby od twarożku zwoje się przegrzały? Wujaszku kochany, serce moje płacze jak ja brak awansu w domu wytłumaczę? Zonka przez dzien cały obiad mi gotuje lecz wiem ze przez wizjerek kierowniczka wypatruje Zaboli informacja, bo wiara we mnie wielka ja jestem przecież chomik!!!! nie czyjaś znowu szelka!!! Od rana na stołówce odwagę swą kształtuje by wytknąć władcom drutu,kto firme ta buduje. Ja siedze,leze,stoje i troję się na halach to jednak moją fuchę dziewczynka pod....la Chomiczku mój ty miły, wój Tomasz na to rzecze nał-hał jak błysnac w firmie ja zdradzę ci czlowiecze, mniej lizac pod ogonkiem a wiecej czynic sprawy sprobujesz na produkcji to dojdziesz z tym do wprawy. Od dzisiaj chomik mały, drut zgrzewa i dogina ambicje na przywódce w kieszonce jednak skrywa, na lepsze czasy czeka i czekać będzie sporo bo lepszych małpek w biurze dwadzieścia jest kilkoro.
    juror obiektywny

11.03.2015 21:18

Kolega żabka kim kolwiek jesteś lub chciałbyś być,100 punktów za wypasioną fraszke :))))), nie pękaj jeszcze kiedyś znajdziesz wyjście z tej klatki......chomicznej
    Pan Żabka

11.03.2015 16:04

Ominął mnie awans a tak się starałem wierność swą dawałem i honor oddałem wszystko wiedziałem z każdym gadałem dobrze planowałem. Nie chcieli mnie w górze chodź rządze w biurze będę parł dalej są nowe pomysły jeszcze zadziwię kolegów zmysły.
    Gorzata

09.03.2015 15:48

Dajcie spokój marzenie,dobra kobieta opiekuje się niepełnosprawną umysłowo co ma atak śmiechawy.
    Pogromca Marzenek

07.03.2015 15:05

Bylam dzis na ulicy technicznej, pytalam na portierni o kierownika Walczaka ale nikt takiego nie zna, nie wiem teraz czy to zart czy pomylka, trohę się załamałam bo liczyłam na tą pracę a Pan Walczak wydawal się taki fajny.Choc jestem jeszce młoda i podobno noiezle wyglądam to dość mam już pracy w sklepie za ladą, gdzie patrzą na ciebie jak na słodką idiotkę,pomózcie
    Marzenka

07.03.2015 09:23

Jeden co się uważał za niezastąpionego już go nie ma i nawet nie poszłam na jego uroczystość choć był moim bryg śmieszni jesteście Walcak i inni osrać bym was nie chciała choć pracuję już tu tyle lat zajmijcie się koszami nie romansami kto kogo puka widocznie ma na to pozwolenie
    Walczak

04.03.2015 21:30

Dziś się wydarzyło naprawdę coś fajnego, wreszcie jakaś pozytywna zmiana zachodzi,dwie mile panie powiedziały do mnie kierowniku, mam sukces na twarzy wymalowany.zrobię jeszcze kiedyś porządek w tej firmie.
    chuda dorotka

19.03.2015 23:27

Konfidentow
    chuda Dorotka

04.03.2015 04:20

General i jarecki to cwele
    jarecki

01.03.2015 22:37

Generał zarzuc jakieś szczegóły, tez coś ale słyszałem ale nie mogę nic dopasować.;)

28.02.2015 14:27

ciekawski

10.03.2015 14:11

A to już pukać na boku nie wolno?
    KAT

26.02.2015 00:43

Hej Ogólnie zakład jest ok pierwszy rok z pensją trzeba przeboleć i nadrobić setkami.Jak chce Ci się pracować to dasz radę xD . Firmę Bardzo polecam. Co do ludzi pracujących większość to konfidenci sprzedający się nawzajem ,a mówiący sobie w twarz jak się bardzo lubią .Ogólnie uważać co się mówi,przez wzgląd na to że jest tu gorsza wieś pod względem zachowania czyli szukania plotek na czyiś temat(bo to takie grzecznie ujmując wywłoki niemające o niczym innym rozmawiać). Znajdziesz również tu sporo bardzo fajnych ludzi .OGÓLNIE FIRMĘ POLECAM -i nie słuchajcie jak tu źle .Jak tak bardzo im się nie podoba to niech się zwolnią .Ktoś ulice czyścić musi bo coraz więcej brudu.
    beny

25.02.2015 19:28

Prawda jest taka ze na karzdym dziale sa romanse,ja ogolnie jestem zadowolony ale paru zjebow z komponentow i pieca bym spuscil w kibel. Odkad nie ma lysej paly na gorze jest durzo lepiej.Paru wozidupow i pseudopakerkow zawsze sie szwenda po halach,inzynierkow wiecej niz produkcyjnych ale zaklad jakos funkcjonuje.Zapraszam
    Walczak

15.02.2015 22:25

Spoko, zatrudniają też bez agencji HR, przynieś CV i powołaj się na portierni na mnie - WALCZAK. Jestem po to żeby pomagać.;)
    Ciekawa

13.02.2015 20:13

Mam pytanie.Czy można tam się dostać tylko poprzez agencje pracy tymczasowej czy zatrudniają też osobiście.Bardzo proszę o odpowiedź.
    Sebastian

04.02.2015 23:04

HANS jest fajny dajcie mu spokuj
    FUZZY

30.01.2015 22:03

HANS ma przesrane......

Zostaw merytoryczną opinię o Dradura Polska Sp. z o.o.