Dradura Polska

• Huta Wiskicka
  • Bronisin
Aa - Drahtzug Stein

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Dradura Polska Sp. z o.o.

Opinie o Dradura Polska Łódź

Nie przegap nowości o Dradura Polska Sp. z o.o.!

rzepa

02.03.2017 08:38

no i mamy początki nowych rządów zwolnienia, ukraińcy ,nadgodziny, a już stawki początkowe u sąsiadów 15zł i wszystkie nadgodziny to setki

24.02.2017 18:19

Dramat.Firma w ktorej zatrudniają i nie wiedzą po co.....Dziś pan pracuje tu jutro niech pan idzie tam.Tam nie mają pomysłu i stoje jak debil całą zmiane i niby sie szkole....W grafiku zobaczyłem przy swoim nazwisku określenie skoczek.Małysza sobie zatrudnijcie durnie.
    Jonny

23.04.2017 10:49

Takie pieprzenie .. jak się do pracy idzie to trzeba być świadom ze nie nie w jednym miejscu tylko się będzie stać ... stroje robocze jak w każdej pracy , nie ma co wydziwiać
    Shrek

21.02.2017 17:11

Prose pana admina bo ony na mnie piso ciungle!!!!
    Hubert

20.02.2017 13:56

Cześć.Ponieważ aplikuje na kierownika utrzymania ruchu chciałbym dowiedzieć sie jakiego typu maszyny są w tej firmie i na jakich podzespołach pracujecie.Może mi ktos poglądowo coś opisać?Z góry dziękuje
    Dzordz

22.02.2017 21:16

Na najnowszych Panie Hubercie , roboty yamamoci, sterowniki Klopsch'a, servonapedy Boris, martenz i inne . jak Pan widzi sama górna półka.zapraszamy to Pokaże Panu inne cuda na linii Galvanizeryjnej.
    Kazimierz obserwator różnych sytuacji

16.02.2017 19:29

Nikt nikomu nie zabronił zostac brygadzistą.Nikt nikomu nie zabronił zostać kierownikiem.Nikt nikomu nie zabronił zostać pachnącą z biura.I nikt nie zabronił jeszcze OSIE chodzić co 30 minut na faje...
    Andrzej

16.02.2017 18:23

Cześć , czy to prawda ze brygadziści zarabiają grubo ponad 3000 na rękę ? Mam tam znajomka i chwali się ze jak ma niedziele to ma 4000 na rękę. Narobić sie nie narobi zabardzo

15.02.2017 15:56

jo

16.02.2017 12:32

nie nazywaj tej cieczy kawą
    szary człowieczek

15.02.2017 13:48

Hmmm Olo masz w sumie racje ale nie do końca .Brygadzistą płacą więcej a wiesz mi że nawet za mało względem innych firm za to co muszą robić nie mówie o wszystkich ,bo fakt niektórzy to życiowa pomyłka zarządzających działami że ich wywindowali.Ale weż pod uwagę jedno coś się komuś stanie płacą brygadziście więcej że jest ścianą zaporową w sądzie .Kolejny przykład Brygadzista w DS to mechanik spawacz hydraulik i często gęsto elektryk.W innej firmie jest brygadzista i dział utrzymania ruchu, brygadzista usuwa drobną awarie ,a reszte DUR .U nas brygadzista jest zdanny na siebie.A prawda życiowa jest jedna jeśli brygadzista siedzi i nie chodzi po maszynach to firma zarabia a wy normalnie pracujecie bo dziala proste.Często gęsto jest tak że odwalisz 8 godzin i do domu i styka ,a oni siedzą oporowo często żeby coś zrobić dokończyć bo będą mieli przeje...od górnie.Według dłużej cześci ludzi czarne koszule to (usunięte przez administratora) ale jeśli mieliby przekazywać dokładne (usunięte przez administratora) y które dostają to wiesz mi że już byś tak kolorowo nie myslał np. zarabiacie tu tyle że powinniście czyścić kible sznurówkami przykład.Ale daleko siężnie nie trzeba patrzeć wystarczyło by tylko prześwietlić zarobki biura to wiesz mi żę brygadziści i pracownicy i nawet niektórzy kierownicy zarabiają o wiele mniejsze pieniądze niż osoba siedząca w biurze i pachnąca,gdzie ty musisz sie napierdo... żeby coś zarobić .
    Olo

14.02.2017 23:46

Firma bez jakichkolwiek zasad rzucają ludźmi po różnych działach jak śmiecm.i nie ma żadnych zasad nie trzyma się żadnych ustaleń.A brygadzista tylko pierdoła głupoty śpijaja kawkę a do awarii przywołuje są ich telefonicznie o ile sami całymi godzinami przez nie nie gadają.A zarobki to żenada
    Dj loop.

13.02.2017 23:59

Jedyni którym się jeszcze może chce to duzy krzysztof , grubszy-mniej marcin i może z kierowników to Wiesiu i Czyz , reszta to albo debile którzy by może i chcieli ale nie umieją albo odwrotnie ślizgacze cwaniaki którym się nie chce i maja wywalone na całość .Jak dyrekcja może tolerować bandę nierobów i cwaniaków, jestem tu na przeczekanie ale jak Się coś trafi to spadam bo ręce urobie a na koniec i tak powiedzą ze sobota i niedziela do odbioru.
    5xwhy

12.02.2017 22:46

Panie Prezesie Członku Zarządu.Dlaczego za sytuacje na części trzeciej hali nikt nie ponosi odpowiedzialności?Dlaczego sytuacje które tam mają miejsce uchodzą na sucho?Przecież parasol ochronny został już zdięty wraz ze zmianą właściciela?Dlaczego?
    5xwhy

13.02.2017 13:57

Juz niedlugo, farbowani obcokrajowcy bęndom wracać na slask....

10.02.2017 21:46

PR

14.02.2017 17:21

Widzę, że ktoś nie zna faktów. I najwidoczniej nie może nic dobrego powiedzieć o sobie to oczernia innych. Sposób wypowiedzi świadczy też o brakach w wykształceniu z tego widać, więc radzę zająć się swoim zyciem.

02.02.2017 15:52

Kumaty

03.02.2017 10:56

A ty na zwolnieniu i wierszyki rymujesz;)..................wróć!!!!!mówie
    Kiedy ranna wstaje zorza.

26.01.2017 22:44

My jesteśmy Pat i Mat Pat i Mat Pat i Mat Wyspawamy z drutu świat z drutu świat cały świat Za nadgodzin kwit oddamy kwit oddamay kwit podamy Pewenie będzie podpisany podpisany podpisany Bo my ważnych ludzi znamy ludzi znamy dobrze znamy My czasami naprawiamy naprawiamy naprawiamy U Grubera ciała damy ciała damy ciała damy W zamian za to kwiat mu damy kwiat mu damy kwiat mu damy. Szczerze za to przepraszamy przepraszamy przepraszamy Na niedziele już gotowi już gotowi już gotowi Mamy pomysł przebojowy przebojowy przebojowy....
    the neighbors song

30.01.2017 21:50

Pospawamy co nie trzeba co nie trzeba co nietrzeba chocby bylo cale z drzewa cale zdrzewa clae z drzewa,,hej dzis na boscha znow wkraczamy,komplet srubokretow mamy ostrych tak ze hej, ostrych tak ze hej, tig juz stoi przyspawany przyspawany przyspawany , w kieszoneczce klej, klejem rurki polatamy polatamy polatamy, bluze ujebaną mamy , zółtą ta tak ze hej, jaja bedą szczerzyć zęby szczerzyć zęby szczrzyć zęby , do przekladni w myk otręby w myk otręby hej jam jest spawacz jak marzenie , jak marzenie , jak marzenie, na kobitki mam baczenie mam baczenie hej, walczak to byl nie ta liga nie ta liga nie ta liga, wyrwę dzisiaj wieloryba wieloryba , hej wlosów w czapce ledwie kępka ledwie kępka , mała kępka ale na amory chętka na kobitki hej. goldman, guziak patrza z boku lypia z boku szemrza z boku, ja wiruję w tym amoku , tym amoku, hej kozak jestem jak tu najlepszy , no i wgadce tez waleczny jak ten jenot hej wazne ze na codzien checi codzien checi codzien checi, drahtzug dzieki nam sie kreci codzien kreci hej.
    warszawiak

24.01.2017 22:51

Hans, słoma z butów wystaje.
    Aż zaparło dech w piersi...

21.01.2017 02:29

To są perły Beczoła.Szlachetne kamienie Diament który wyskoczył z piaskarki i Szafir który jest wyjątkowy w swojej wyjątkowości i oczywiste jest tylko to co oczywiście jest oczywiste.Bez inżynierów Beczoła nic do przodu nie pójdzie.Panowie mają szeroki kontakty wszędzie są w stanie załatwić wszystko dopiąć każdy temat na ostatni guzik taki szafirowy guzik pospinać wszystko tak idealnie.Są super.Powinnismy brać z nich przykład to zaangażowanie widać po minach to skupienie te emocje.Beczoł musi być dumny ze swego teamu.Siła w kolektywie to jest drużyna drużyna pierścienia takiego z diamentem...
    DJ Flaga

12.01.2017 19:43

Złote jaja ponad wszystko !!!!

04.01.2017 17:13

malpa

04.01.2017 22:06

Fajna jest hociaz? moglbym sie zapisac u niej.
    Życzenia

31.12.2016 17:04

Każdemu kto roznosi ploty po zakładzie życze aby cały następny rok piekły Was narządy płciowe.Szczęśliwego Nowego Roku !!!

01.01.2017 17:00

On nie ma jaj
    gostek

17.11.2016 14:25

Hej ciekawe jak będzie teraz jak zakład podlega pod kogoś innego. Jakie czasy nadejdą. A co do plotek i tego co się dzieje na zakładzie oprócz ciężkiej pracy. Słyszeliście, że chłopakowi od nas ktoś zakosił plecak, w którym miał tusze do drukarki i jeszcze tam jakąś książkę? Zajebiście skoro mamy w dodatku złodziei na zakładzie. No to kiepsko. Z tego co słyszałem kadry miały się zająć sprawą, kto wie według prawa polskiego jeśli koleś co ukradł nie odda w ciągu 14 dni znalezionej rzeczy może zostać wszczęte postępowanie w sprawie podejrzenia o dokonanie przestępstwa. Nie pamiętam już z której zmiany, ale plecak był 4F firmy, czarny z pomarańczowymi obramówkami i wstawkami. Tak przynajmniej słyszałem. Jak ktoś coś wie to do kadr dajcie znać. Niefajnie, że mamy złodziei na zakładzie, ale wezmą się im do (usunięte przez administratora) jak się plecak nie znajdzie. A co do zakładu, no kurde zobaczymy jakie zmiany się szykują. Sporo osób już nie daje rady. Sporo się zwolniło, jakiś czas temu z rana idę gadam z kolesiówka, fajna miła babka pytam z której zmiany, a ona mówi że już z żadnej ja zdziwiony, a ona mówi że wypowiedzenie idzie złożyć. No to sporo widzę osób się posypie, ale to nie do końca dobrze bo będzie więcej roboty.
    inżynierek

18.01.2017 18:33

zawsze możesz pracować tam gdzie nie ma specjalistów inżynierków.
    Kudłaty vs Diametnt

20.01.2017 02:34

Ale pracuje gdzie pełno diamentów !!!!! :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dradura Polska?

Kontakt - Dradura Polska Sp. z o.o.

Techniczna 8/10 92-518 Łódź

KRS:0000197843

Branże: Wyroby metalowe

LinkedinIcon

19.10.2016 00:41

Spasiba

19.10.2016 18:14

W tym tygodniu zwolniło sie 6 osób a mamy dopiero środe.Chory system premiowy oraz słowna motywacja wuja zniechęca ludzi do pracy w tym zakładzie.Niebawem bedą przyjaciele ze wschodu ale tu musicie uważać,oni przed odejsciem z firmy leją w morde.
    azia

17.10.2016 19:49

zależy na jakim stanowisku jestes zatrudniony, chociaz podjerzewam,ze na poczatek i tak dostaniesz coś koło tej stawki.

13.10.2016 15:47

16.10.2016 19:57

Co znaczy bardzo dobre pieniądze? 2500 zł na rękę? Więcej, a może mniej? Mógłbyś podać jakiś konkret?

16.10.2016 19:59

Mariola z pieca.Samotna matka na trzy zmiany

12.10.2016 16:43

4:20 budze sie i ubieram.4:50 budze dziecko i ubieram 5:30 wychodze z domu.Oddaje dziecko do przedszkola o 6:00.6:20 jestem na hali spozniona 20 minut.......przedszkole ok ale chyba dla pachnących pań z biura.Lepiej dajcie konkretną podwyżke!!!

28.09.2016 21:06

Pojawiło się ogłoszenie o pracę operatora oczyszczalni ścieków. Z tego co pamiętam, podobne ogłoszenie było w marcu tego roku. Czyżby to było tak mało dochodowe i upierdliwe stanowisko, ze max można pół roku wytrzymać? Jakich pieniędzy można się na tym stanowisku spodziewać? Warto na nie aplikować?

28.09.2016 20:21

obibok wasrszawski

16.11.2016 22:57

Proszę nie obrażać Pana Romana (z małej litery)
    Gregory

22.09.2016 20:29

Wiadomo, część jest od zapier.....ania a część od pedałowania.prawda kierowniczku rowerowy, lamusie i nieudaczniku kompletny co prawdziwą praca się nie z hanbileś?wylizany gogusiu z zerowymi umiejętnościami
    Była sekretarka ma parcie

23.09.2016 15:12

Paulina uspokuj sie,jescze miejsce kierownika logistyki jest zajęte,spokojnie tylko spokojnie
    Śmiech na sali

05.09.2016 11:14

Brygadzista – Ustawiacz Maszyn Drahtzug Stein Łódź Sp. z o.o. - Łódź, łódzkie Opis Zadań: Przygotowywanie maszyn i urządzeń zgodnie ze zmieniającymi się parametrami procesu produkcyjnego Ustawianie, przezbrajanie maszyn i linii produkcyjnych Zarządzanie pracownikami obecnymi na zmianie – delegowanie zadań, szkolenie, wdrażanie Wymiana zużytych lub uszkodzonych elementów w maszynach i urządzeniach Udział w przeglądach okresowych oraz bieżące sprawdzanie stanu technicznego urządzeń Współpraca z działem Utrzymania Ruchu Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej oraz raportowanie wyników produkcji Oferujemy: Stabilne warunki zatrudnienia – połowa naszych pracowników posiada umowy na czas nieokreślony Dobrą atmosferę pracy, terminowo wypłacane wynagrodzenie Dofinasowanie do posiłków Wynagrodzenie zasadnicze oraz premie Pakiet benefitów socjalnych (karta sportowa, opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe) Wymagania: Wykształcenie średnie techniczne Doświadczenie związane z ustawianiem parametrów maszyn i przezbrojeniami Doświadczenie związane z bieżącą konserwacją i drobnymi naprawami maszyn i urządzeń Mile widziane doświadczenie związane z zarządzaniem niewielkimi zespołami Doświadczenie związane z raportowaniem i rozliczaniem produkcji Dobra organizacja pracy, wielozadaniowość Samodzielność, umiejętność wyszukiwania niekonwencjonalnych rozwiązań
    Nie rozumiem

08.09.2016 18:52

Niekonwencjonalne metody.Modlitwa lub wizyta u wróżki.
    bryg

16.09.2016 00:23

" Mile widziane doświadczenie związane z zarządzaniem niewielkimi zespołami " 30 osób i 40 maszyn do pilnowania - rzeczywiście niewielki zespół
    eklop

15.08.2016 11:42

Widzę, że niektórzy to idą do pracy po to, żeby tylko się poobijać. A potem właśnie takie osoby wchodzą na forum i piszą, jak to w danej firmie jest źle, jak mało płacą, a na sam koniec wyciągają wszystkie firmowe plotki. W pracy chyba chodzi o to, żeby PRACOWAĆ
    Agencyjny

24.08.2016 19:52

Ogólnie firma spoko robie tu już miesiąc nie najgorzej.Dużo instrukcji do czytania na początek i zastanawiam sie po co jakiś cymbał stworzył i strukcje w której na zdjęciu jest jak dwóch kolesi podłacza kosiarke spalinową do prądu..... :/
    moro

04.10.2016 20:12

Po to, aby taki cymbał jak ty, łap sobie nie poobcinał
    Mała

27.07.2016 15:58

Co wy pieprzycie fajna firma ja już jestem kilka dni i jak narazie sie nie przepracowałam.Kierownik i brygadzista nie ogarniają,nie wiedza co ze mną zrobic więc chodze z kąta w kąt i tak sie obijam.Troche tu troche tam troche w szatni na fajce nikt nic nie kontroluje.JEST SUPER !!!!

29.07.2016 18:25

wszystko do czasu albo cię zwolnią za małą wydajność albo wezmą się za ciebie że będziesz pływać we własnym pocie i sama stamtąd wyparujesz.
    gość

06.08.2016 23:12

zwolnili kogoś za małą wydajność? żartujesz!
    Wojtek Tracz

22.07.2016 16:16

Ogolnie nie polecam tej firmy peaca ciezka w brudzie i halasie co do zarobkow zenada zupenie nieadekwatne do pracy jaka sie wykonuje co prawda wyplata na czas ale w tych czasach to nie jest zaden luksus co do kierownikow to ludzie ktorzy lubia czuc sie waznymi i nie szanuja pracownika co poniektórzy ludzie ktorzy pracuja tam juz dluzszy czas zachowuja sie jakby byli wazniejsi od kierownika (bez kija nie podchodz) nie polecam tego zakladu w 100% chyba ze ktos lubi czuc sie ponizanym
    AleX

23.07.2016 13:24

Niestety musze przyznac racje zaklad dno totalne nie polecam
    Kamila

18.08.2016 11:26

Co do zarobków chciałabym zapytac jakie są ?
    wt

17.07.2016 23:02

ciężka praca i dobre zarobki
    Nowy pracownik

21.07.2016 20:30

A co tam produkują?
    Kazimierz obserwator różnych sytuacji

22.07.2016 16:00

Tam produkują różne filozofie,mądrości,teorie. Tam pracownicy powinni mieć płaconą premie za pozostanie w domu bo wtedy tu po drugiej stronie barykady robimy swoje.
    ?

13.07.2016 05:38

Firma dno dla tylko sprzedawczyków kirowniczków żenada
    widzew hools

06.07.2016 22:07

Goldman już nie lubi guziaka.
    ŁKS PANY

01.11.2016 23:14

Debil.
    obibok wasrszawski

16.11.2016 23:09

Nieprawda
    bekon

04.07.2016 16:31

Same plotuchy zbierające informacje tzw nikomu nie mów. Praca ciężka ale jak ktoś umie to i się poopierdziela. Zarobić można o ile przychodzi się na nadgodziny non stoper
    widzewiak

26.06.2016 19:41

Firma ogólnie dno!! Zarobki masakra, fakt, że zawsze w terminie, ale to jedyny plus. Zero szacunku od przełożonych
    Zielona koszulka

14.06.2016 18:17

Nie polecam(usunięte przez administratora)

09.06.2016 14:57

Ja pierdziu, robiłem tam trzy dni z czego dwa dni na szkoleniach. Tak naprawde to nie wiem po co zatrudniają jak roboty konkretnej nie mazz. Ludzie wracają z urlopu i zielony chodzi z kąta w kąt. Brygadzisci latają jak poparzeni i dają Ci zadania typu sprzątanie, klejenie pudeł itp......... O co chodzi???
    gość

28.06.2016 19:46

jak sama nazwa wskazuje pracownik produkcji zajmuje się produkcją, sprzątaczka sprzątaniem,a pracami pomocniczymi pomocnik. to wam się coś pomyliło. podaj normę na sprzątanie ,albo na pudełka. Firma ostatnie, praca BARDZO CIĘŻKA, w brudzie, hałasie, na produkcji temperatura dochodzi do 40"C. wynagrodzenie nie ADEKWATNE!!! odradzam każdemu nawet tym najbardziej zdesperowanym
    widzewiak

04.07.2016 12:02

Pomocnik to jest w drużynie piłkarskiej, nie ma takiego stanowiska w tej firmie, sprzątaczka jest z tym się zgadzam, co do normy, masz specjalny druk na którym wpisujesz "inne" prace np. sprzątanie, pracownik produkcji jeśli jest taka potrzeba to musi kleić kartony, bo w coś trzeba pakować kosze. W 100% zgadzam się z ostatnim zdaniem
    Realistic fun

19.05.2016 14:51

Tylko jak nas ktoś wykupi to powiedzcie to Mietkowi bo może przegapić ten moment.
    Hooligans fan

14.05.2016 00:52

Moze mi ktos powiedziec jak tam nam poszedł udyt, widzialem dyrka pare razy na halach ale nie wiem, troche sie denerwuje bo to moj pierwszy udyt i chcialem zeby bylo ok, ale nic nie wiem do dzisiaj o tym. jak ktos cos wie to niech skrobnie pare slow bo jestem ciekawy jak poszlo nam i drugie pytanie bo mam wtyki w logistyce i mi powiedzial jeden kumpel z tamtąt ze maja nas sprzedac do Bosza, prawda to czy nie? niech ktos potwierdzi bo ten kumpel planuje i wie co mowi a ja raczej mu wieze i ciekawi mnie jaka to sytuacja jest.

Zostaw merytoryczną opinię o Dradura Polska Sp. z o.o.