Mape-Trans

Lubasz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

Opinie o Mape-Trans

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mape-Trans

stary

Chłopaki skoro wam nie odpowiadają warunki pracy droga wolna znam taką formę płaci regularnie a kierowców nie ma możesz spróbować kto ci broni nie daleko na dachu spróbuj jeden z drugim a potem faktycznie w sądzie wylądujesz

obecny już nie dlugo

No to paru dochodziło w sądzie , a paru kierowcom musiałeś oddać z wielką łaska jak cie postraszyli sądem. a Tomaszowi ile wypłat zalegasz ??? ciolek z niego ze sobie na to pozwala. zwolnił es mechanika bo co ??? a według Ciebie był lekiem , a kto wogole nim nie jest twoim zdaniem Prezesie są wszyscy .

stary wyga
@obecny już nie dlugo 14.01.2018 18:16

podaj nazwiska tych co w sadzie dochodzili bo znam wszystkich co odeszli i każdy się rozliczał jak należy - NIKT DO SADU NIE SKŁADAŁ nie kłam

Młody

Skoro pracodawca nie odpowiada należy zmienić pracę lecz wiem pewne że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i zakładam że Chalik czy Janiszewski wpisują bzdury a dziwię się że Marcin ma to gdzieś i nie usuwa te brednie

mapet
@Młody 14.01.2018 22:45

zapewniam Cię , że to nie Chalik i nie Janiszewski wypisują bzdury .... wszyscy wiemy KTO i Marcin - szef też wie. Dziwię się tylko że Marcin trzyma jeszcze tych pracowników i ich nie zwolni.

Grzesiek "Golonka"

Witajcie koledzy .... pracowałem w Mape Trans jeszcze za czasów starych kierowców a odchodziłem gdy już młodzi byli przyjęci. Jedno co mogę powiedzieć to za cały okres gdy jeździłem jako kierowca nie miałem lepszego szefa niż Marcin. I chociaż nie zawsze odbierał ode mnie telefon (prawie w ogóle nie odbierał) to wypłatę zawsze miałem na czas nieraz nawet przed terminem. Zawsze dostawałem pieniądze na potrzeby samochodu , kupowałem co było potrzebne i zawsze na to było. Pieniądze dostawał każdy. Nie było pośpieszania że musisz dojechać tylko Marcin pytał "czy dałbyś radę?". Piszecie bzdury oczerniając naprawdę dobrego szefa. Młodzi jak Wam coś nie pasuje to idźcie do innej firmy i zobaczycie jak tam będzie. Będziecie dostawać 100 zł. na paliwo albo biegać z banieczką na cpn jak zabraknie w baku i kupować za swoje pieniądze. Później będziesz czekał latami na swoją wypłatę bo komornik nie ma czego zająć. Mogę Wam polecić .... Amnezja, Got Trans, IgoKaR-Monika Janiga i Grzegorz Smalec od 3 lat zalegają mi ponad 6 500 zł a komornik twierdzi , że nie mają nic na siebie i jest bezradny. Jak któryś chce to zapraszam do siebie opowiem więcej. Kolejna sprawa, że Marcin płaci najniższą krajową. Owszem ale po doliczeniu diety i dodatków wychodzi bardzo dobra pensja nawet wyższa niż powinna a Marcin przy rozliczeniach zawsze zaokrąglał wypłacając więcej. Zakończę sprawą zatrudniania Ukraińców. To są ludzie tacy sami jak my a nawet lepsi od niektórych bo głupot na portalach nie wypisują. Pracowałem jeszcze gdy Marcin przyjął kilku i prędzej pomogli niż starzy kierowcy (wyłączając tych z którymi do dziś mam kontakt między innymi oczywiście starego Chalika i taczkowego Janiszewskiego- są OK wbrew temu co piszecie) . Przestańcie bujać w obłokach, zejdźcie na ziemię i nie pier...cie głupot. Gorąco polecam pracę u Marcina Pęcaka w Mape Trans. Wielki szacunek dla firmy i szefa. Pozdrawiam wszystkich (tych wrednych też) - Grzesiek "Golonka"

Marcin Pęcak

Witam wszystkich Panowie z uwagi na to ze widzimy się co tydzień zapraszam zawsze możemy porozmawiać na bazie nie koniecznie przez portal go work który co jakiś czas bodajże za kwotę 600 zł proponuje mi współprace celem kontrolowania tej strony . Wpisuje się tu z wielką prośbą z uwagi na to że system pracy mamy tygodniowy i bez zmian od lat zasada jest prosta robimy polska-niemcy-polska i uważam ze daremne są wpisy tym bardziej na innych kierowców mam na myśli wpis dotyczący Chalika i Janiszewskiego Panowie Janiszewski zaczynał prace miałem 3 auta jak kończył aut było 30 wiec należy jego prace uszanować a nie wypisywać ze jeździł taczkami po bazie Prawda jest taka ze ciężko tak prowadzić firmę transportową żeby wszyscy kierowcy byli zadowoleni PANOWIE WIELE CZYNNIKÓW DROGI SPEDYCJE ZAŁADUNKI ROZŁADUNKI I WIELE INNYCH

Czarna
@Marcin Pęcak 18.01.2018 09:02

Ludzie dajcie spokój Marcinowi nie pasuje to wylot i do innej firmy.

Czarna
@Marcin Pęcak 18.01.2018 09:02

Smarujecie na innych takie teksty jesteś mocny w pisaniu to weź i pogadaj z osobami ktorych obgadujesz tak za plecami.

Kierownica

Obecny już nie długo najlepsze jest to że te największe lizusy mają najwięcej do powiedzenia

Janusz

Mape-Trans ma opinię dobrego pracodawcy. Gdyby komuś należały się faktycznie pieniądze to nie pisałby na forum a dochodził o nie w sądzie.

anonymous

Panie Marcinie oddaj nasze pieniądze szyderczy biedaku na kredycie

Kiero

Praca jak praca robimy cały czas to samo Polska Niemcy Polska

Jaewa28
@Kiero 15.09.2017 20:09

Dzwoniłam do mape trasns o pracę będę miała kółka Pl. De. Tylko boję się, że nie płacą czy nie są wypłacalności? Proszę. Napiszcie koledzy.Ewa????

Agnieszka

Forumowicze! Proszę o dodawanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu GoWork.pl. Takie dyskusje utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. @kiero - mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Mape-Trans? Konkretne informacje będą najbardziej cenne.

Śmierdzacy

Dwa tys zarabia , i jeździ taczkami w innej firmie.

Kutafon

Nie , pracuje w innej firmie i jeździ nie spotykanym dotąd super tandemem ????????????????

Młody

Mam pytanie czy gaduła jeszcze jeździ bo podobno taczki mu zabrali i poszedł

kiero

Nie płaci. Zadłużony chyba wszędzie. uważajcie na tego cygana

były

Prawie albo i ponad 2lata co innego a teraz nunu coś wielkiego no porażka Pan

obcy

Kupa śmiechu z tą waszą panią ale coś w tym prawdy chyba jest a nieważne pozdrawiam wszystkich mapetów

Cwany

Nie kolego tak zwane zużycie

medyk

Już nikomu nastąpiło tak zwane zmęczenie materiału pozdrawiam

Mały

Komu kolego bo ciekaw jestem

K

Cala prawda jezdzilem troche w Mape, szef cwaniak o kase trzeba sie było upominać, auta zostawiane po polsce a na robotę czeja się kilka dni.

Janek

Nie sluchajcie tych co piszą ze płaci, ukrainców sobie przyjął. Jezdziłem dwa lata oszust kłamca nie płaci bajerant zajebisty daje tylko zaliczki nie pracujcie u niego apsolutnie. Oszczegam wszystkich.

Bodzio

Ludzie, omijajcie tą firme z daleka. Szef to oszust, kłamca, płaci ludziom zaliczkami lub w cale. Miesięcznie nie zarobisz więcej jak najniższa krajowa. Nie polecam nikomu!!!

Śmierdzacy

Ha hahahahahahahahahahahahahahaha bleblebld kaaarrrr. Chwalić to się właściciel umie ha ha ha ha .

Aktywny

Do Max, no masz racje kolego , tam się nie ozapier...... bo jeżdzi tam taki szofer co suchy Tedi mówią na niego i on rusza w drogę w poniedziałek a wraca już w środę i kręci pauzę Weekendową.

Wesoły
@Aktywny 20.05.2017 22:22

Dokładnie jak pisze tam jest robota na normalne warunki raczej chwalii kierowcy

Max

Rozmawialiśmy kiedyś z kierowcami bo oni też ładują na Ostrowcu co tydzień są w domu

Zainteresowny kierowca

Bylem jakis czas temu u pana Marcina podpytac o prace powiedzial ze jezdza na niemcy ze zarobki to okolo 4 tys i ze chlopaki zjezdzaja na wekend do domu .mam pytanie do kierowco czy w rzeczywistosci tak jest takie zarobki i wekendy w domu?

bmw
@Zainteresowny kierowca 19.05.2017 22:28

Co weekend w domu ha ha chyba jak zjedziesz bla bla car z danii

kiero

długi, długi jeszcze raz długi. stara gwardia kierowców już sie zwalnia

Agnieszka

@Młody, powiesz coś więcej na temat Mape-Trans?

bmw

spedycja to dzieci bez pojecia

Andrzej

Koledzy szukam pracy zarobi w tej firmie 5500 zł słyszałem ze ganiacie na zachód, jakie warunki?

marian

same magnesiarze jeżdzą w tej firmie jednym z nich jest kierowca z białego Volvo który chyba bez niego nie morze żyć Parę razy widziałem go na załadunku zawsze zakładał

Paweł
@marian 24.11.2016 20:44

Tak jak mówisz kolego pierwszy magnes we firmie Pewnie szef jest zadowolony ze ma takiego pracownika

Młody

Jest ok kolego

Młody

Płeć piękna już lepiej nie może być traktowana niż jest

viera

Szanse kaźdy ma, zwłaszcza płeć piękna... Tylko , czy wypłata będzie lepsza? Pytanie retoryczne...a moźe jednak nie?

Były Nie pracownik

Za robote sie wezta a nie tylko mazekacie nieroby !!!

Były Nie pracownik

Za robote sie wezta a nie tylko mazekacie nieroby !!!

Dziewczyny

Drodzy panowie, odważnych mężczyzn zapraszamy do rozmowy w biurze a dzieci niech tutaj dalej przekrzykują się między sobą. Czasy gimnazjum już dawno za nami. Pozdrawiamy dziewczyny z biura :)

kierowca1

znowu odchodzi jedyna dziewczyna która się zna na robocie w mape-trans

kierowca

jak czytam te wpisy to jedyne co zaopserwowałem ze nie ma tam kierowców tylko same cioty ludzie opanujcie sie jeden jak dziecko pisze drugi na to reaguje dziecinada dziecinada pozdrawiam hawranka pracuje i będe pracował dobry wpis był nie pasi to sie zwolnij a nie jak szczur pisze i siedzi

kierowca

Jeśli jest tak wszystko ok to dla czego szef jak przyjmuje do pracy to nie mówi że samochody zostawia się po całej Polsce

Boss
@kierowca 28.04.2016 19:54

Dla kierowców liczy się kasa chłopaki u mrcina jedzili na okreta a tak naprawdę nigdy nikt nie wiedział za ile się jeździ, Marcin dorabia się na kierowcach bo nie płaci uczciwie. A o gadule piszesz że jest ok bo mu jeszcze za skore nie zaszles/as ale chyba każdy wie jaka to lajza jest dwulicowa i ty też wcześniej czy później się o tym dowiesz.

Gość
@Boss 02.05.2016 23:27

Każdy zarabia według tego co wypracował, jak nie chce Ci się pracować to i zarobki masz marne. U Marcina jazda spokojna a Ty nie wiesz jak wygląda praca u innych gdzie się robi po 16 000 km w miesiącu za takie same pieniądze. Marcin zawsze wypłaca w bieżącym miesiącu a u innych prosisz się jak żebrak i dostajesz co tydzień kilkaset złotych z kilku miesięcznym opóźnieniem. Kończy się przeważnie w sądzie. Chyba jesteś młodym kierowcą, który jeszcze nie poznał życia i wiele się musi nauczyć . Doceń co masz a jak nie to idź dowiedz się od starszych kierowców jak pracować by coś w życiu osiągnąć.

Kier po wca

Hawranek sral w kabinie i gdzie sie dalo w ketach palil gume i podjebal go janiszewski tak zwany gadula (debil pospolity) fakt dobrze to bylo kiedys moze i nadal jest ale nie tak jak wczesniej bo dziwne ze starzy i nie tylko kierowcy zaczeli odchodzic prawde powiedzawszy z tych dwudziestu co hawranek pisal to ilu zostalo matola Janiszewskiego nie warto brac pod uwage ... gdzie jest Giera Cudak Kogut Macznik Hmura Gabor Margosiak Swatek Krzyzak Lipka Kryczka Plachno Cabaj krawczyk Swiatek i wielu innych czemu to popierdolili

życzliwy
@Kier po wca 24.04.2016 20:20

Jeżeli jest Ci tak źle to dlaczego jeszcze tu jesteś ??? dołącz do pozostałych takich jak Giera, Cudak, Kogut, Mącznik, Chmura, Gabor, Margosiak, Świątek, Krzyżak, Lipka, Kryczka, Płachno, Cabaj, Krawczyk i wielu innych, którzy to p....... zrób to co oni. Wiedz, że wielu odeszło z żalem bo zmusiła sytuacja rodzinna a nie złe warunki w firmie. Po cholerę tu jesteś i tylko narzekasz , weź się za prace "nierobie" a i gęba Ci się zamknie bo masz chyba za dużo wolnego czasu i nie wiesz co z nim zrobić. Praca jest ok., szef jest ok., zarobki są ok., - adekwatne do wykonanej pracy a Ty skoro mało zarabiasz to znaczy , że jesteś próżniakiem ;) Jeżeli chodzi o "Gadułę" to mu "buraku" do pięt nie dorastasz pozdrawiam wszystkich Mapetów, Ciebie też zgryzliwy, stary pierdziochu

Gość
@Kier po wca 24.04.2016 20:20

po Twoim wpisie widać , ze burak z Ciebie a i słoma z butów wystaje , no cóż patologia , nie każdemu bozia czachę wypełniła a u wielu to nawet echo słychać .. jak można pracować w firmie w której się tylko obraza kolegów , jak ci źle idź gdzie indziej , po co sobie zdrowie niszczysz, zostaw tych jak to określiłeś jednego ??? debil pospolity ??? a zobaczysz ze bez Ciebie atmosfera w firmie się poprawi... TY MOŻESZ WIELE ZDZIAŁAĆ DLA DOBRA FIRMY ... WYSTARCZY ZE SIĘ ZWOLNISZ A ZOBACZYSZ JAK WIELU KOLEGÓW USZCZĘŚLIWISZ

kierowca1

W Mape- Trans wszystko jest Super !!

anonim

(usunięte przez administratora)

Hawranek

Odpowiadam bo ktos pytal czemu odszedlem z mape. Bo trafila mi sie robota na szwecji za dobra kase. Gdyby nie to pewnie bym dalej jezdzil w mape. Ale kto to wie moze wroce 3 raz haha. Pozdro

Czarny

Ekipa to byla fajna jak nas tam bylo 20. Kety sie wozilo na biedrone ja tam milo wspominam..pewnie ze my sie czasem zarli ale powroty byly zajebiste. Czasem piatek czasem sobota w tamtych czasach placil za krajowe 3tys. A to byla nawet dobra kasa. Auta jakie byly to byly ale technicznie straral sie przy nich robic. Szanujcie szefa swego mozecie miec gorszego, a ja mialem spoko do roboty to moglem rowerem jechac haha a znam chlopakow co mieli jeszcze blizej. Pozdro z skandynawii dla starej ekipy, Hawranek

Nowy

Jest ok można pracować

Nowy

Kto to wypisuje zwykła szumowina jeździmy tu i jakoś cieżko żeby ktoś tak wielce narzekał !!!!!!!!! Szkoda ze nie podpisuje sie był by wiarygodny? Jest ok można pracować

NOWY

Ta firma to porażka ,śmiechu warta,nie wspomnę o wynagrodzeniu bo nie chcę nikogo denerwować.omijać wielkim łukiem.

kiero

spoko da sie jezdzic

wierny

tak kolego maja być 2 miejsca jedno na stanowisko stajennego do obsługi kucyków a drugie na lizusa i konfidenta

Gość

mam pytanie jak nazywają sie dziewczyny które tam pracują?

Zostaw opinię o Mape-Trans - Lubasz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mape-Trans