Mape-Trans
3 70 6 1

Opinie o Mape-Trans

Scania

Również wszystkiego najlepszego z okazji świąt i nowego roku w lutym wracam pozdrawiam wszystkich były draywer z Germania

MAN

Wszystkiego najlepszego dla Mapetów z okazji zbliżających się ŚBN oraz NR, trafnych decyzji i nie opluwania się życzy kierowca.

Ryszard
@MAN 23.12.2018 16:48

Jesteś kierowcą zatrudnionym w firmie Mape-Trans? Jeżeli tak, to mógłbyś podzielić się z nami informacją, czy pracodawca organizował w tym roku wigilię pracowniczą dla wszystkich pracowników zatrudnionych w firmie? Zastanawia mnie, jak pracodawca podchodzi do tego typu wydarzeń, które mogą zbliżyć do siebie pracowników i poprawić atmosferę pracy.

Kiero

Czy się ktoś orientuje ile teraz płaci na tygodniowkach oraz na dwutygodniowkach

Ryszard
@Kiero 19.12.2018 19:08

Zamierzasz starać się o pracę w firmie Mape-Trans? Z Twojej wypowiedzi mogę przypuszczać, że miałeś informację o tym, jak wcześniej wyglądały wypłaty w tej firmie, dlatego zastanawia mnie, czy rzeczywiście miałeś wcześniej kontakt z tą firmą? Może tam pracowałeś? Sprecyzuj proszę swój wpis na ten temat.

Zawiedziony

Przeciętna to jest 5500- 6000 na tygodniówce na MN, a kraj to 4000-4500 a u was jak leci ? dajcie odpowiedz bo szukam pracy serio byle nie kibel !

Ryszard
@Zawiedziony 10.10.2018 20:15

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź. Pracujesz obecnie w firmie Mape-Trans? Stawki, które przedstawiłeś to stawki oferowane przez tego pracodawcę dla zatrudnionych kierowców? Sprecyzuj, proszę, swój komentarz, aby nie pozostawiał żadnych wątpliwości.

PawRos

Ogólnie porażka zdala od tej firmy szef ma na lising mercedesa brak na wypłaty taki szef ze nie stać go na mercedesa .... okradają kierowców nie wypłacają porażka !! Nie samowita rotacja ludzi jazda na starych samochodach masakryczny stan pojazdów i mechanik psełdo " tak ma być obejdziesz " samochody które nie pobierają ad bul szczerze naprawdę jakas porażka i szef " drivers , puma , daje do myślenia proszenie się o wypłaty ... zaleganie z nimi od 1,5 do 3 tygodni samochody dno firma dno .......... gdzie nie podejdziesz " ten oszust (usunięte przez administratora) dalej jeździ " a jeździ bo jeżdżą tacy jak T.S . G.K i wielu by tu wymieniać nie wspominając o Kazimierzu Słomce " Ivona ze spedycji bardzo dobrze go zna " która obecnie nie pracuje ! I mestrzyzna ma dzieci ale cóż wiadomo

MTP
@PawRos 06.09.2018 13:44

W nowej firmie napewno masz lepiej i nie musisz jezdzic "starymi" autami i napewno nikt Ci nie powie "tak ma być objedziesz" jak naj mniej awarii Panie P. Życzę

Zadowolony

Jestem bardzo zadowolony ze ekipa się zmienia bo w końcu będzie można spokojnie pracować pracuje znam firmę i jestem zadowolony jeśli dziewczyny dla was są dzieci to na co czekasz zmiana firmy

PRACUJĄCY

GUTEK co Ci dobrze w DZIAD -TRANSIE jak się zwalniales parę miesięcy temu to tego nie wspominasz że ch....... było i dalej jest. zdaleka od tej firmy DZIECI W biurze siedzą nie mają pojęcia o robocie . Dobrze mają ci co Marcinowi w (usunięte przez administratora) wchodzą Słomka.Zajac.Sobieniak . KIEROWCY Z DALEKA OD TEJ FIRMY .

anonim

(usunięte przez administratora)

Pa

Tak to możemy się spotkać z prezesem porozmawiać nie widze problemów przy okazji z inspekcja pracy oraz ITD

Agnieszka

@Dziatwa, dlaczego tak uważasz? Możesz napisać coś więcej? W tym momencie Twoja opinia niewiele mówi innym użytkownikom forum. @Byly, do Ciebie również mam prośbę o poparcie swojej wypowiedzi jakimiś rzetelnymi przykładami - takie ogólniki niewiele wnoszą do toczącej się dyskusji. Czy ktoś jeszcze chciałby coś dodać na temat pracy w Mape-Trans?

Dziatwa

Totalna klapa

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem firmy Mape-Trans lub z nią współpracowałeś kiedyś, to może mógłbyś napisać coś temat swojej pracy w niej?

Byly
@Administrator 02.03.2018 08:44

Porazka

stary

Chłopaki skoro wam nie odpowiadają warunki pracy droga wolna znam taką formę płaci regularnie a kierowców nie ma możesz spróbować kto ci broni nie daleko na dachu spróbuj jeden z drugim a potem faktycznie w sądzie wylądujesz

obecny już nie dlugo

No to paru dochodziło w sądzie , a paru kierowcom musiałeś oddać z wielką łaska jak cie postraszyli sądem. a Tomaszowi ile wypłat zalegasz ??? ciolek z niego ze sobie na to pozwala. zwolnił es mechanika bo co ??? a według Ciebie był lekiem , a kto wogole nim nie jest twoim zdaniem Prezesie są wszyscy .

stary wyga
@obecny już nie dlugo 14.01.2018 18:16

podaj nazwiska tych co w sadzie dochodzili bo znam wszystkich co odeszli i każdy się rozliczał jak należy - NIKT DO SADU NIE SKŁADAŁ nie kłam

Młody

Skoro pracodawca nie odpowiada należy zmienić pracę lecz wiem pewne że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i zakładam że Chalik czy Janiszewski wpisują bzdury a dziwię się że Marcin ma to gdzieś i nie usuwa te brednie

mapet
@Młody 14.01.2018 22:45

zapewniam Cię , że to nie Chalik i nie Janiszewski wypisują bzdury .... wszyscy wiemy KTO i Marcin - szef też wie. Dziwię się tylko że Marcin trzyma jeszcze tych pracowników i ich nie zwolni.

Grzesiek "Golonka"

Witajcie koledzy .... pracowałem w Mape Trans jeszcze za czasów starych kierowców a odchodziłem gdy już młodzi byli przyjęci. Jedno co mogę powiedzieć to za cały okres gdy jeździłem jako kierowca nie miałem lepszego szefa niż Marcin. I chociaż nie zawsze odbierał ode mnie telefon (prawie w ogóle nie odbierał) to wypłatę zawsze miałem na czas nieraz nawet przed terminem. Zawsze dostawałem pieniądze na potrzeby samochodu , kupowałem co było potrzebne i zawsze na to było. Pieniądze dostawał każdy. Nie było pośpieszania że musisz dojechać tylko Marcin pytał "czy dałbyś radę?". Piszecie bzdury oczerniając naprawdę dobrego szefa. Młodzi jak Wam coś nie pasuje to idźcie do innej firmy i zobaczycie jak tam będzie. Będziecie dostawać 100 zł. na paliwo albo biegać z banieczką na cpn jak zabraknie w baku i kupować za swoje pieniądze. Później będziesz czekał latami na swoją wypłatę bo komornik nie ma czego zająć. Mogę Wam polecić .... Amnezja, Got Trans, IgoKaR-Monika Janiga i Grzegorz Smalec od 3 lat zalegają mi ponad 6 500 zł a komornik twierdzi , że nie mają nic na siebie i jest bezradny. Jak któryś chce to zapraszam do siebie opowiem więcej. Kolejna sprawa, że Marcin płaci najniższą krajową. Owszem ale po doliczeniu diety i dodatków wychodzi bardzo dobra pensja nawet wyższa niż powinna a Marcin przy rozliczeniach zawsze zaokrąglał wypłacając więcej. Zakończę sprawą zatrudniania Ukraińców. To są ludzie tacy sami jak my a nawet lepsi od niektórych bo głupot na portalach nie wypisują. Pracowałem jeszcze gdy Marcin przyjął kilku i prędzej pomogli niż starzy kierowcy (wyłączając tych z którymi do dziś mam kontakt między innymi oczywiście starego Chalika i taczkowego Janiszewskiego- są OK wbrew temu co piszecie) . Przestańcie bujać w obłokach, zejdźcie na ziemię i nie pier...cie głupot. Gorąco polecam pracę u Marcina Pęcaka w Mape Trans. Wielki szacunek dla firmy i szefa. Pozdrawiam wszystkich (tych wrednych też) - Grzesiek "Golonka"

Marcin Pęcak

Witam wszystkich Panowie z uwagi na to ze widzimy się co tydzień zapraszam zawsze możemy porozmawiać na bazie nie koniecznie przez portal go work który co jakiś czas bodajże za kwotę 600 zł proponuje mi współprace celem kontrolowania tej strony . Wpisuje się tu z wielką prośbą z uwagi na to że system pracy mamy tygodniowy i bez zmian od lat zasada jest prosta robimy polska-niemcy-polska i uważam ze daremne są wpisy tym bardziej na innych kierowców mam na myśli wpis dotyczący Chalika i Janiszewskiego Panowie Janiszewski zaczynał prace miałem 3 auta jak kończył aut było 30 wiec należy jego prace uszanować a nie wypisywać ze jeździł taczkami po bazie Prawda jest taka ze ciężko tak prowadzić firmę transportową żeby wszyscy kierowcy byli zadowoleni PANOWIE WIELE CZYNNIKÓW DROGI SPEDYCJE ZAŁADUNKI ROZŁADUNKI I WIELE INNYCH

Czarna
@Marcin Pęcak 18.01.2018 09:02

Ludzie dajcie spokój Marcinowi nie pasuje to wylot i do innej firmy.

Czarna
@Marcin Pęcak 18.01.2018 09:02

Smarujecie na innych takie teksty jesteś mocny w pisaniu to weź i pogadaj z osobami ktorych obgadujesz tak za plecami.

Kierownica

Obecny już nie długo najlepsze jest to że te największe lizusy mają najwięcej do powiedzenia

Janusz

Mape-Trans ma opinię dobrego pracodawcy. Gdyby komuś należały się faktycznie pieniądze to nie pisałby na forum a dochodził o nie w sądzie.

anonymous

Panie Marcinie oddaj nasze pieniądze szyderczy biedaku na kredycie

Kiero

Praca jak praca robimy cały czas to samo Polska Niemcy Polska

Jaewa28
@Kiero 15.09.2017 20:09

Dzwoniłam do mape trasns o pracę będę miała kółka Pl. De. Tylko boję się, że nie płacą czy nie są wypłacalności? Proszę. Napiszcie koledzy.Ewa????

Agnieszka

Forumowicze! Proszę o dodawanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu GoWork.pl. Takie dyskusje utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. @kiero - mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Mape-Trans? Konkretne informacje będą najbardziej cenne.

Śmierdzacy

Dwa tys zarabia , i jeździ taczkami w innej firmie.

Kutafon

Nie , pracuje w innej firmie i jeździ nie spotykanym dotąd super tandemem ????????????????

Młody

Mam pytanie czy gaduła jeszcze jeździ bo podobno taczki mu zabrali i poszedł

kiero

Nie płaci. Zadłużony chyba wszędzie. uważajcie na tego cygana

były

Prawie albo i ponad 2lata co innego a teraz nunu coś wielkiego no porażka Pan

obcy

Kupa śmiechu z tą waszą panią ale coś w tym prawdy chyba jest a nieważne pozdrawiam wszystkich mapetów

Cwany

Nie kolego tak zwane zużycie

medyk

Już nikomu nastąpiło tak zwane zmęczenie materiału pozdrawiam

Mały

Komu kolego bo ciekaw jestem

Zostaw opinię o Mape-Trans - Lubasz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mape-Trans