Synergie Interim
2 96 5 1

Opinie o Synergie Interim

Filtruj opinie po kryteriach:

Nowy
Nazwa działu: IT
 Opinia

Witam podzielę się swoją opinią pracuję w synergia od tygodnia i ani razu Pani Hania nie zgłosiła się do nas nawet aby nas przywitać chata totalna speluna Pani Gosia totalnie nie ogr stanowiska większość innych opini niżej zdecydowanie się z nimi zgadzam jak zapytałem o numer sofi stwierdzili że jest na to czas nie mam go do dziś przyjechałem pierwszy raz i bardzo się zraziłem może ktoś poleci normalnie działające biuro do którego warto się zgłosić?

Pomocna?
TakNie
Damczix
 Opinia
@Nowy 16.05.2019 02:02

Przywitać?!?!?!?!?!?!!? HA HA HA HA !!! A co ty myślisz że jesteś gościem specjalnym żeby Cię ktoś przyjeżdżał witać z biura? Ja (usunięte przez administratora) Ludzie! Ogarnijcie się! Potem właśnie takie sieroty obrzygane jak ty piszą komentarze! Jak się ma takie oczekiwania to potem można właśnie się tak przejechać. Widać że nigdy nie byłeś w Holandii i nie wiesz co to praca. Tu jeździmy pracować a skoro taki nie zadowolony jesteś to wracaj do PL! Myślisz że inne biuro cie przywita?? Jeszcze kiedyś będziesz chciał wrócić do Synergie ! Ja tu pracuje na wózku od poł roku i jest okej dlatego jak czytam te komentarze niezadowolonych z wszystkiego patoli, którzy piszą że na chatach speluna a u siebie nie mają lepiej to aż mi Was żal

Pomocna?
TakNie1
Pączuś
 Opinia

Nie polecam 2 koordynatorki Hanna i Gośka typowe blondynki nie ogarniają nic nie wiem skąd się tam wzięły na takich stanowiskach brak komunikacji między jedna i druga nie odbierają tel piszą smsy zero profesjonalizmu Synergi oszukuje na wypłatach

Pomocna?
TakNie1
Twoh stary
 Opinia
@Pączuś 09.05.2019 10:40

Nie zesraj sie osemo

Pomocna?
TakNie
no Name
 Opinia

Śmieszne oieniadze praca ciężka Gosia i Hania to ostatnie osoby na świcie jakie powinny mieć ludzi pod swoją opieka na mieszkaniach (usunięte przez administratora) sami ćpuny i oijaki . Holendrzy w głównym biurze to tragedia (usunięte przez administratora) i wyzyskiwacze . Pracowałem w 7 agencjach i ta była zdecydowanie najgorsze zero doświadczenia i profesjonalizmu . (usunięte przez administratora) Jak można za 55 h dostać 289€ ? Na wiekowce 19 za 42 h dostałem w innych biurach 246 około a tutaj bez wiekowki grosze Chcesz być dymany i traktowany jak śmieć to śmiało ale jeśli coś więcej szczerze nie znajdziesz tu tego Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie1
adi
 Opinia
@no Name 25.04.2019 12:00

Cześć a gdzie pracujesz w jakiej firmie bo chce jechać i się zastanawiam

Pomocna?
TakNie
Olenka
 Opinia

A ja jestem zadowolona, pracujemy na ingramie już prawie pół roku i mamy różne zmiany czasem się mijamy , czasem się zdarzy że mamy taką samą zmiane i raz się zdarzyło że pracowaliśmy 4 dni w tygodniu ale to tylko raz i z hanią i z gosią nie mam problemu. Dziewczyna z domku pyskowała i nie popracowała dlugo ale sie nie dziwie, agencja jak każda inna ale jak chcecie ponarzekać to polecam pollux albo t&s albo otto - tutaj z gorszym gównem się nie spotkałam i olewactwem a tak to jest naprawdę okej tym bardziej jak teraz jest słaby sezon z pracą dla par

Pomocna?
Tak1Nie
Wujek Całaprawda
 Opinia

Czego wy się ludzie spodziewacie??? Ja pracuję przez Synergie od 18 miesięcy- coś to mówi!! Przyjeżdżając do Holandii czy jakiegokolwiek innego kraju poza USA, Kanadą czy Australią, wszędzie będziecie obcokrajowcami- obcym osobnikiem w stadzie. Niestety ze względu na różnice geopolityczne oraz historię po II wojnie światowej to my POLACY jeździmy na saksy w poszukiwaniu chleba a nie odwrotnie. Na obczyźnie zawsze będziemy obywatelami drugiej kategorii i żadna ustawa ani dyrektywa unijna tego nie zmieni. Synergie czy jakakolwiek inna agencja są tylko firmami nastawionymi na zysk, a my jesteśmy tylko drobnymi trybami w całym tym procesie. Chcesz zarobić to po prostu robisz i zarabiasz, a jak chcesz się bawić to tu długo miejsca nie zagrzejesz!!! Agencja jak agencja, czy to otto, flexcraft,flexpoint i-work czy cokolwiek innego, ta sama bajka

Pomocna?
TakNie1
To jakiś żart
 Opinia

Witam, pozwólcie że podzielę się moja subiektywna opinia na temat synergie... Wspólnie z narzeczoną postanowiliśmy podjąć współpracę z polskim i-Work który rekrutuje ludzi do holenderskiego synergie w schijndel. Pani z i-worku przedstawiła nam wszystko w samych superlatywach ja miałem być operatorem bocznego wózka wysokiego składu a narzeczona na order picking ma ciuchy. Po całym tygodniu rozmów itp. Stawki były ok zakwaterowanie domek start w poniedziałek na miejscu mieliśmy być w sobotę (byliśmy już w holandii w tym czasie). Na wstępie zaniepokoilo mnie to że pani z iwork nie chciała mi wysłać umowy na e-mile oraz nie chciała podać numeru kontaktowego do koordynatorki na miejscu, no ale nic zdecydowaliśmy tam pojechać bo umowę mieliśmy podpisać na miejscu. Nadeszła sobota i dotarliśmy na miejsce na wejściu zastalismy (usunięte przez administratora) brud, ludzi ktotzy nie byli tam dłużej niż 4 dni i jednego dupowlaza który rzekomo pracuje już miesiąc. W czasie oczekiwania na szanowna Panią koordynator ludzie nam zaczęli opowiadać jak wygląda sytuacja... W pracy wyzysk tempo i ludzie którzy utrzymują się w robocie dzięki temu że podpierd....lają innych, nie da się pracować więcej jak 8 godzin za mieszkanie odliczaja dziennie po około 15 euro zastrzegają sobie prawo do tego że jak cie zwolnią to z miejsca masz wylot z tego syfu który nazywają mieszkaniem. Będąc kierowca służbowego samochodu nie masz za to nic płacone a ruszyć się nim nie możesz nawet o kilometr więcej niż masz do pracy. Nie zarobisz więcej niż 250 euro a jak upomnisz się o co kolwiek to albo cię oleja albo cię zwolnią. Pokój dla pary mieści się na strychu w towarzystwie rur z ciepłą wodą i gazem oraz wspaniałego piecyka gazowego który chodzi cały czas i jak tu się wyspać? Pomijając sam fakt spartanskich warunków i syfu większego niż w polskim przytułku. Poczekalismy chwilę na szanowna Panią która okazała się być wredna stara zadufana w sobie baba do tego brzydsza niż rozrzutnik do gnoju która nie posiadała dla nas żadnej umowy ponadto gdy zaczęliśmy rozmowę o warunkach mieszkalnych to powiedziała że zaprasza na hotel. Żadnej umowy nie posiadała dla nas tłumacząc się że nie miała czasu 0 profesjonalizmu 0 skrupułów 0 uczciwych warunków, w Polsce dobrze sciemniaja i tyle. Razem z narzeczoną po prostu wyszliśmy wsiadlismy w auto i pojechaliśmy. Naprawdę nie polecam tego biura i całego tego syfu cieszymy się tylko że mieliśmy gdzie wrócić. Pracuje w holandii ponad 3 lata i byłem w ielu biurach a to naprawdę jest (usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyrzucić Polaków z biura i zacząć wszystko od nowa...

Pomocna?
Tak5Nie1
Lidia
 Opinia
@To jakiś żart 10.11.2018 17:43

Doceniamy to, że wyraziłeś tu swoją opinię na temat Synergie Interim. Przypominam Ci jednak, że na forum publicznym zawsze powinieneś pamiętać o kulturze słowa. Poruszyłeś w swojej wypowiedzi wiele kwestii, ale nie wspomniałeś o ubezpieczeniu. Mieliście je tam zapewnione?

Pomocna?
Tak1Nie2
To jakiś żart
 Opinia
@Lidia 10.11.2018 17:49

A co ma do tego u ezpieczenie? Jak bym w tym momencie co tam byłem zadzwonił do związków zawodowych to biuro mialo by ogromny problem bo po1 mieszkanie było przeludnione a po 2 zgodnie z holenderskim prawem nie można spiąć, żyć, mieszkać w pokoju w którym znajduje się piec! Nawet w Polsce ludzie tak nie mają na największych odludziach! To jest NIE Legalne a najbardziej mnie rozbawilo to że ta brzydka jak noc średniowiecza pani Gosia która jest pseudo koordynatora, pracuje w biurze w którym wymagają języka angielskiego a ona prosiła pracownika który mieszkał na tym (usunięte przez administratora) zwanym dalej mieszkaniem, prosiła go o to aby przetłumaczył chłopakowi który chwilowo tam przebywał że to pomyłka i że go przeprowadza na inne mieszkanie. Nie rozumiem co ma do tego ubezpieczenie? Ubezpieczenie jest obowiązkiem a ja posiadam prywatne.

Pomocna?
Tak4Nie1
Lidia
 Opinia
@To jakiś żart 11.11.2018 08:52

Zbieramy tu informacje związane z ogólnymi warunkami zatrudnienia w firmie Synergie Interim - dlatego też zapytałam Cię o kwestię ubezpieczenia. I proszę, żebyś nie używał tu żadnych danych personalnych. Tobie praca tam nie odpowiada, ale inni może zechcą aplikować. Na jakie stanowiska trwa tam obecnie rekrutacja?

Pomocna?
TakNie
ani
 Opinia
@Lidia 16.11.2018 14:24

Pani Lidio forum jest do wyrażania opinii odnośnie agencji pracy, więc kolega wyraził opinie z uwzględnieniem warunków jakie tam panowały. Ja uważam, że Jego opinia była bardzo pomocna, a pani kontekst wypowiedzi o ubezpieczeniu nie mający zbyt wiele znaczenia, bo ubezpieczenie jest obowiązkiem pracodawcy. Miałam to szczęście, że nie zdecydowałam się pracować w tej agencji. Przekonała mnie do rezygnacji rozmowa telefoniczna z arogancką i bezczelną pracownicą panią G Kto miał z nią styczność to wie o czym mówie. Niedawno spotkałam ponadto kolegę, który też pracował w tej firmie i też nic pozytywnego nie był w stanie o niej powiedzieć. Jednym zdaniem OMIJAJCIE TĄ AGENCJE I PANIĄ G SZEROKIM ŁUKIEM

Pomocna?
Tak2Nie1
KiT
 Opinia
@ani 12.12.2018 21:03

przynajmniej mieliscie grzejnik.... u nas brak , w pokoju zimno jak cholera.Do pracy mielismy 40 km ale musielismy kogos brac po "drodze"i wychodzilo prawie sto w jedna strone! Porazka ....

Pomocna?
Tak1Nie1
Seba
 Opinia
@KiT 17.01.2019 19:28

Dziękuję za ostrzeżenie! Dzięki Tobie zrezygnowaliśmy z pracy w tym miejscu i podjęliśmy współpracę z agencją Axell. I było to bardzo dobre posunięcie. Dosyć wspierania oszukańczych agencji.

Pomocna?
Tak2Nie1
Ośmiorniczka
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja
@Lidia 16.11.2018 14:24

Po to jest to forum, żeby takie agencje jak synergie zostały zlikwidowane i żeby ludzie nie chcieli tam pracować po przeczytaniu opinii. DNO !

Pomocna?
Tak1Nie1
oskar
 Opinia
@Ośmiorniczka 23.03.2019 00:48

JA jakoś pracuje na magazynie versteijnen i nie narzekam ale jak sie jest sierota to sie oprócz narzekania nic nie umie zrobic no to nie ma sie co dziwić pewnie jeszcze cie wylali za chlanie albo ćpanie albo za bycie księżniczką bo ja bym też takie dwie lewe ręce jak ty wywalał na zbity pysk

Pomocna?
Tak1Nie3
Ośmiorniczka
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Agencji Synergie znajdującej się w miejscowości Shnijdel nie polecam najgorszemu wrogowi.. na gorszą agencję trafić chyba nie można. Zaczne od tego, ze przyjechalysmy z koleżanką w niedziele wieczorem i od poniedziałku miałyśmy zacząć pracę na Ingramie w Tilburgu Koleżanka dostała sms z informacją o planingu że zaczyna pracę w poniedziałek o 7.30, ja informacji żadnej nie dostałam więc dzwonię do koordynatorki (usunięte przez administratora)zapytać jak u mnie z pracą. Usłyszałam, że ona nie wie, nie ma pojęcia co ze mną, czeka na meila, po czym koleżanka o 6 rano wsiada do samochodu, a (usunięte przez administratora)pyta gdzie jest druga dziewczyna bo przecież jest na planingu i dlaczego mnie nie ma .. wiecznie zero informacji , zero pojęcia o czymkolwiek, planing leży .. druga sprawa to transport. Transport w tej firmie rowniez leży . Mieszkając w Best osoby z Vleutstraat 40 zabieraly osoby z innego domku parę km dalej , natomiast osoby z drugiego domku zabierały osoby z 40 , jakby ludzie nie mogli jeździć domkami, auta nadrabialy kilometry i jeździły w połowie puste, a ludzie musieli wyjezdzac wcześniej. Szanowna pani koordynator oczywiście też o mnie kiedyś zapomniała i czekalam pół godziny na transport , ludzie z połowy drogi musieli się wracać , przez co wszyscy się spoznilismy do pracy .. ciagle odwolywane dniowki, raz to nawet z połowy drogi zawracalismy , gdyz odwołali nam wszystkim zmianę w ostatniej chwili. Nie ma zapewnionych godzin, praca czasem raz lub dwa razy w tygodniu, jeśli człowiek się upomni o swoje to z wielką łaską wpiszą na grafik na parę h , dniowki odwoływane paręnaście minut przed rozpoczęciem zmiany. Jedynie na rankach była jako tako praca , ale to też niepełny tydzień, popołudniowki były notorycznie odwolywane . Ponadto w biurze pracują niekompetentni ludzie- pierwsza wypłatę dostałam na całe 52 e za 4 dni pracy , bo zapomnieli wpisać w biurze mojego numeru sofii i zabrali 200 e podatku.. w kolejnym salarisie znowu miałam manko - podwójnie pobrali mi za domek mimo że w pracy byłam dwa dni -12h , oczywiście zrównania pieniędzy nie zobaczyłam przy kolejnej wypłacie mimo iż druga koordynatorka Hanka obiecała doplinowac żeby mi zwrócili pieniądze. Trzecia i ostatnia wypłata to 137 e euro za 4 pełne dni pracy.. oczywiście całość za transport jest pobierana nawet jesli ma się wolne . To jest firma (usunięte przez administratora)! Jeśli ktoś nie czyta salarisow to pomyśli że taka wypłata musi być i agencja zarabia na ludziach .. Omijać szerokim łukiem, jeśli ktoś chce zarobić a nie wegetowac to lepiej od razu sobie ta agencję odpuscic, bo prędzej doprowadzi człowieka do bankructwa niż do zarobku .. ludzie którzy pracowali dłużej mówili że 250 e to max za 5 przepracowanych pełnych dni.. ja za 4 dni nawet nie zobaczyłam śmiesznych 200 e .. synergie to dno , zdziera z ludzi ile wlezie, nie wyrównując im poprzednich wypłat , w każdym salarisie coś się nie zgadza. NIE POLECAM NIKOMU !

Pomocna?
Tak1Nie1
edytabreit@gmail.com
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

CD Podsumowując: Jeśli macie do siebie, swojego czasu i pieniędzy odrobinę szacunku - nie podejmujcie współpracy z tą firmą. Koordynatorki kłamią. Jeśli chcecie złożyć skargę powinniście się udać do biura, które znajduje się przy ulicy Madame Curieweg 8, 5482 TL Schijndel. Będziecie odwoływani z pracy tylko dlatego, że firma płaci Wam za dojazd. Synergie nie stosuje przepisów eksterytorialnych - najpierw zabrano mi podatek i dopiero od kwoty netto odjęto koszta zakwaterowania i ubezpieczenie. Ogólnie będziecie traktowani źle w momencie, kiedy chcecie żyć 'po swojemu'. Nikt nie okazał nam szacunku, który należy się ludziom ze względu na to, na jakiej pozycji i w jakim momencie życia się znajdują. Jeśli ktokolwiek z Was miałby pytanie lub wątpliwości, chętnie odpowiem. Z wyrazami szacunku dla Synergie, Niezadowolony Pracownik.

Pomocna?
Tak4Nie1
Beno
 Opinia
@edytabreit@gmail.com 17.03.2019 12:20

Masakra, nie dla biura tylko dla Pani. "po swojemu", wszystko źle, no niestety tak wygląda praca w holandii, nikt nie będzie na Panią czekał, trzeba było sobie wynająć dom, kupić auto to byś zobaczyła ile to kosztuje a nie pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Taka jest Holandia, nikt nie pójdzie we wszystkim na ręke wiec albo sie dostosujesz albo skończysz pisząc komentarze haha ja pracuje przez synergie już rok i nie narzekam na nic, bo trafiałem gorzej a tutaj nie jest źle. Moja dziewczyna pracuje gdzie indziej i mamy różne zmiany i jakoś żyjemy ale no jak musisz swojego chłopa ciagle pilnować to sie nie dziwie hehe

Pomocna?
TakNie5
edytabreit@gmail.com
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

CD Niestety tego dnia nie udało mi się niczego załatwić, ponieważ w pracy byliśmy zaledwie kilkanaście minut przed jej rozpoczęciem. Procedura wejścia na zakład jest niestety długa. Trzeba iść do szafki i pozostawić swoje rzeczy. Następnie do biura recepcji, gdzie jest wydawana jednorazowa karta wstępu. Jeśli ochrona była zajęta pracownikami wychodzącymi - procedura jak na lotnisku - na przepustkę czekało się nawet i kilka minut. Nie muszę chyba wspominać, że nigdy nie było się jedyną osobą, która wchodzi na teren zakładu. Po tym wszystkim trzeba zanieść swoje jedzenie na kantynę i dopiero wtedy można 'odbić' się na swojej hali. Ja musiałam przejść ponad kilometr, aby dotrzeć do swojego miejsca pracy. Niestety to był pierwszy raz, kiedy w ciągu całego swojego życia zawodowego, spóźniłam się. W ten dzień, kierowca czekał. W środowy poranek ogarnęła mnie frustracja. Napisałam parę wiadomości, że nie chcę jeździć samochodem Synergie i proszę o zmianę grafiku mojego lub Partnera. Nie pomyślałam, że nie spotkam się z odmową, lecz z milczeniem ze strony Pani Małgorzaty. Na moje wiadomości nie odpisano. Postanowiłam zadzwonić do Pani Hanny, która delikatnie rzecz ujmując była nieprzyjemna. Usłyszałam, że 'Prędzej się mnie pozbędzie niż zmieni grafik", a na pytanie czy to ona jest przełożoną Pani Małgorzaty usłyszałam "Nie, nasz przełożony siedzi w biurze, my jesteśmy koleżankami z pracy". W momencie przypomniałam sobie bezczelne kłamstwo, którym uraczono młodych ludzi w poniedziałek. Jeśli chodzi o ten dzień, podróż do pracy była koszmarem. Śmierdzący samochód, śmierdzący człowiek, muzyka, która w ogóle nie powinna być wyprodukowana i przekleństwa. Czy Polacy naprawdę w jednym zdaniu murzą zawrzeć wszystkie przekleństwa, które znają? Na szczęście miałam swoje słuchawki... Tutaj pragnę nadmienić, że podróż odbyła się w małym samochodzie w pięć osób, gdzie jedna - mocno zbudowana - praktycznie na mnie siedziała. Nadszedł dzień czwarty. Już prawie tydzień sama wstaję do pracy, sama jem posiłki, nie uczestniczę w zakupach, sama jeżdżę do pracy - nie licząc ludzi, których naprawdę człowiek ma ochotę unikać. Ogólnie moje samopoczucie, także jako kobiety, było więcej niż podłe. W ten dzień jednak udało mi się dostać do biura i do Pani Karoliny i zmieniono mi kierowcę. Tym razem naprawdę wydawało mi się, że wszyscy dojdziemy do porozumienia. Usłyszałam kilka suchych faktów: To nie jest praca dla par. Szkolenie odbywa się na innych halach, więc po szkoleniu nie ma możliwości przeniesienia. Firma zapewnia transport, więc w czym problem? Nie jestem w stanie zmienić grafiku. Porozmawiałyśmy chwilę. Przedstawiłam swój punkt widzenia i poinformowałam, że nie na to godziłam się podpisując umowę. W Polskim biurze usłyszałam dokładnie coś odwrotnego. Słowa "Proszę przyjść jutro" były jak balsam na moje uszy. Dzień piąty. Podróż do pracy spokojna, lecz ja siedziałam, jak na szpilkach, bo to właśnie dzisiaj miałam dowiedzieć się co dalej z osobnym grafikiem i podróżami do pracy. Na szczęście udało się - mojego partnera przeniesiono na halę, w której pracuję. W ten dzień także dowiedziałam się, że Pan z którym jeżdżę do pracy z niej rezygnuje. Powiedział mi to osobiście. Nauczona doświadczeniem, zadzwoniłam do swojego chłopaka i poprosiłam, aby po mnie przyjechał, gdyż nie jestem pewna czy ktokolwiek wyśle po mnie kierowcę. W kolejny poniedziałek odwołano mnie z pracy i mój chłopak musiał jechać sam. Jego odwołano z wtorku, więc także miałam perspektywę samotnej podróży do pracy. We wtorek rano nikt po mnie nie przyjechał. Wysłałam kilka wiadomości i dopiero po którejś z nich dowiedziałam się, że "Pani ma swój transport". Mój chłopak musiał się ubrać i zawieźć mnie do pracy mimo, że sam do niej nie szedł. Musiał także po mnie przyjechać. Oczywiście pieniądze otrzymaliśmy tylko za moją podróż. 80km mój Partner jechał za darmo. W tym tygodniu zaczęło się odwoływanie zmiany. Nie byliśmy w niej przez cały tydzień. Postanowiliśmy więc poszukać nowej pracy i uwolnić się od Synergie. Przez cały ten tydzień Pani Małgorzata ani razu nie odebrała ode mnie telefonu i nie odpisała na smsa. Nawet w momencie naszej wyprowadzki. Otrzymaliśmy tylko wiadomość od Pani Hanny, że badge mamy zwrócić swojej koordynatorce. Nie chciało mi się już tłumaczyć, że nie ma z nią absolutnie kontaktu. Jak to między sobą uzgodniliśmy - rzuciła damskim fochem. CDN

Pomocna?
Tak2Nie1
edytabreit@gmail.com
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Moja przygoda z Synergie była bardzo krótka, aczkolwiek intensywna w negatywne doznania. Wraz z Partnerem podjęliśmy współpracę z polskim i-Work, który 'przekazał' nas holenderskiej Synergie. W pierwszy dzień wszystko było w porządku. Dom dość duży, pokój przestronny, w kuchni dość miejsca, aby pomieścić się ze swoimi rzeczami i przede wszystkim ludzie, którzy utrzymują czystość w swoim miejscu zamieszkania. Jedyną wadą zakwaterowania były okna, których nie dało się otworzyć. Trudno, pomyślałam, coś za coś. W poniedziałek miałam jechać do pracy sama - mimo informacji, że poruszać się z pracy i do pracy, będziemy swoim samochodem. W tym miejscu pojawiły się tzw. schody nie dla mnie, lecz pary, która miała jechać ze mną i Panią Małgorzatą na pierwszy dzień w pracy. Brak klucza do pokoju sprawił, że obydwoje poczuli, jakoby ich rzeczy prywatne są zagrożone. Osobiście się temu nie dziwię, ale finalnie do pracy nie pojechali. Pokłócili się z Panią Małgorzatą, która za ich prośbą podała numer do swojego przełożonego, a konkretnie Pani Hanny Wilk - do tej sprawy jeszcze wrócę. Po drodze ucięłyśmy sobie z Panią Małgorzatą pogawędkę. Pani wydawała się miła, choć trochę prostacka i szorstka w obyciu. Nie spodziewałam się w ten czas, że okaże się osobą, która w ogóle nie powinna była piastować podobnego stanowiska. Po pierwsze chciałam dowiedzieć się, kto jest odpowiedzialny za dom, w którym mieszkamy. Niestety Pani Małgorzata nie była w skanie odpowiedzieć mi na to pytanie. Poinformowane mnie, że jest to mężczyzna lub kobieta i Ona dowie się kto to konkretnie i da mi znać. Jako że naprawdę zależało nam na tym, aby mieć te same zmiany, zaczęłam drążyć temat od samego początku. Zapewniono mnie, że po tygodniu treningu na pewno da się sprawę załatwić. W pracy poznałam poznałam kolejną Parę, która zaczynała tego samego dnia - wspólnie. Zaczęłam się naprawdę zastanawiać, o co tutaj chodzi. Jak na razie z nowych osób tylko ja i mój Partner zostaliśmy rozdzieleni. Myślę sobie wtedy 'trudno, za tydzień się zobaczy'. Nadszedł magiczny koniec zmiany popołudniowej. Tamtego wieczoru postrzeganie Synergie diametralnie się zmieniło. Wyszłam na parking i zaczęłam pytać osób siedzących w samochodach służbowych, czy to na mnie czekają. Niestety dwoje z nich poinformowało mnie, że mają komplet, a jeden z nich kategorycznie odmówił wzięcia mnie ze sobą - mimo, że samochodem podróżowały tylko dwie osoby. Przyznaję, że trochę spanikowałam. Jestem sama w nocy, na odludziu, w miejscu oddalonym o około 40km od domu. Zaczęłam wydzwaniać do Pani Małgorzaty, która oczywiście nie odebrała ode mnie telefonu. Pomyślałam "Trudno, sytuacja awaryjna - zadzwonię po swojego chłopaka, aby mnie odebrał". Pięć minut przed jego przyjazdem, zjawił się kierowca, który podobno specjalnie po mnie jechał. Odmówiłam zabrania się z nim ze względu na mojego Partnera, który był niedaleko. Od tamtej pory naprawdę zaczęłam się bać tego, czy tak będzie to wyglądało codziennie. Wychodzisz z pracy, a tam nikt na Ciebie nie czeka. We wtorek postanowiłam wziąć sprawy we własne ręce. Otrzymałam numer do Pani Hanny Wilk, która zapewniła mnie, że tym razem kierowca będzie na mnie czekał. Tak samo jak Pani Małgorzata, nie wiedziała kto opiekuje się domem, lecz w sprawie wspólnego grafiku usłyszałam nowe imię - Pani Karolina może to załatwić. Sprawą domu musiałam zająć się sama, ponieważ ani jednej nocy dłużej nie chciałam spać na wysłużonych, brudnych i bardzo cienkich materacach. Zadzwoniłam do firmy, której log widniało przy wejściu do domu i dowiedziałam się, że jest to Pan Leon. Godzinę - tyle zajęło Pani Małgorzacie odnalezienie numeru to Pana Leona. Musiałam się to upominać parę razy. Nie mniej jednak sama musiałam sobie zorganizować nowe materace. Drugi dzień w pracy i drugi dzień podróżowania służbowym samochodem. Nie wiedziałam, że jedyne 40km przejeżdża się w ponad godzinę. Jechaliśmy jeszcze po 'ducha', który nie potrafił wcześniej dać znać, że do pracy nie jedzie. Finalnie podróżowaliśmy tylko w dwójkę. Tutaj muszę nadmienić , że nadzór nad kierowcami jest kiepski, Owszem, kiedy poprosiłam o to, aby nie palił w samochodzie, ten nie zapalił, aczkolwiek było czuć smród w samochodzie. Na tylnym siedzeniu panował straszny (usunięte przez administratora) a popiół z papierosów był widoczny gołym okiem. Dla firmy - WSTYD. CDN

Pomocna?
Tak2Nie1
Ośmiorniczka
 Opinia
@edytabreit@gmail.com 17.03.2019 12:08

Jest tu napisana cała prawda o synergy , transport i planing leżą dopóki(usunięte przez administratora) będą tam dalej pracować, kobiety nie ogarniaja życia A co dopiero ludzi którymi mają zarządzać. Pojęcia o pracy zero. Na transport zawsze trzeba czekać, mimo iż to powinno być ustalone odgórnie..

Pomocna?
Tak1Nie1
Już niedługo byly pracownik
 Opinia

Hej mam pytanie do tych co pracowali przez synergie składaliście wcześniej wypowiedzenie czy zucaliscie pracę z dnia na dzień bo nie wiem jak zrobic ?

Pomocna?
Tak1Nie
Lidia
 Opinia
@Już niedługo byly pracownik 24.11.2018 12:48

Szkoda, że postanowiłeś pożegnać się z firmą Synergie Interim, ale widocznie masz ku temu jakieś powody. Możesz jednak opisać Nam niektóre z warunków, na jakie mogą liczyć w tejże firmie pracownicy. Czy mieliście organizowana jakieś szkolenia, które podnosiły Wasze kwalifikacje?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Już niedługo byly pracownik 24.11.2018 12:48

Pieniędzy nizobzaczysz tak szybko

Pomocna?
Tak2Nie
Mam tam pracować czy warto?
 Opinia
@Lidia 25.11.2018 11:35

Lidia jesteś z biurem powiązana?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia
@Mam tam pracować czy warto? 07.01.2019 13:16

Musiałeś źle mnie zrozumieć. Nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Synergie Interim. Pełnię tu z kolei rolę moderatora forum i chcę Wam pomóc z zebraniu rzetelnych informacji o tym pracodawcy. Z Twojego nicka wynika, że dostałeś pracę we wspomnianym przedsiębiorstwie. Jaką funkcję masz w nim pełnić?

Pomocna?
TakNie
Antek bez majtek
 Opinia

Jedna wielka (usunięte przez administratora) komedia. Agencja nie posiada ani jednej kompetentnej osoby, z ktora można załatwić „COKOLWIEK”. Księżniczki Hanna i Małgorzata są tam chyba tylko od pierdolenia bo jeszcze żadna nie zrobiła nic pożytecznego tak jak piszą we wcześniejszych komentarzach. Banda (usunięte przez administratora). Jeśli szukasz pracy, w której nie będziesz ubezpieczony, nie będziesz miał jak się dostać do pracy ,ogólnie nie potrzebujesz pieniędzy i lubisz być dymany to ta agencja jest dla Ciebie ☺️ Ps. Gosia to się nawet do wyprowadzania psów nie nadaje. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
karolina
 Opinia
@Antek bez majtek 03.01.2019 18:03

Co masz na mysli piszac cokolwiek ?

Pomocna?
TakNie
karolina
 Opinia
@karolina 07.01.2019 08:54

Dostalam Oferte pracy przez to Biuro, czy polecacie prace w Ingram Micro?

Pomocna?
TakNie
Helboy
 Opinia

Następne pier do lone złodziejskie biuro, dziś dostałem solaria po 6 tygodniach, zaje bali mi wakacyjne i urlopowe (usunięte przez administratora) jeb ane dziwne wyszło na 0000

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

Synergie Interim to firma, która specjalizuje się w zatrudnianiu polskich pracowników. Przykładowe stanowiska pracy, jakie Wam tam mogą zaoferować to między innymi praca: na wózkach widłowych, przy produkcji, w magazynie, przy zbieraniu zamówień, w logistyce, jako pracownicy produkcji technicznej, ślusarze (w tym TIG, spawacz MIG/MAG). Wszelkie niezbędne informacje na temat rekrutacji znajdziecie na tej stronie: http://www.synergie-ir.nl/polski Może ktoś z Was zdecyduje się na podjęcie pracy poprzez tę firmę? Dajcie znać, co myślicie o takim rozwiązaniu.

Pomocna?
TakNie
Kaska
 Opinia

Gosia to powinna planować wyjscia na spacer psa a nie ludzi do pracy !! Ludzi którzy maja na ta sama godzine z tego samego domu wielka koordynator Gosia wysyla kazdego z innym kierowca, po co wyslac jedno auto jak mozna 3 i pracownicy wiecznie sa spóźnieni dzieki niej :) planing lezy. Wszystko co ona ogarnia jak jej w (usunięte przez administratora) nie bedziesz wchodził tez bedzie leżeć bo poprostu głupek nie mysli. Praca spoko biuro tragedia, wymagają ale nic nie ogarniają. Zakwaterowanie - porazka chodz zalezy jak trafisz, godziny zalezy gdzie pracujesz albo masz (usunięte przez administratora) ze nie masz kiedy spac albo siedzisz w domu oczywiscie żyjąc dobrze z de bi lem z biura mozesz lawirować jak chcesz jesli nie zwolni Cie za telefon jak jestes chory. Ogolnie jeden drugiego kryje i poprawia bledy pracownicy sa spisani na straty dopoki Gośka bedzie tam pracowała i miala jaka kolwiek władze. Niewiem czy hanka nie widzi co ona robi - zwalnia 6 osob jednego dnia bo ma taki kaprys, czy niechce widzieć w sumie tez jest (usunięte przez administratora) i kłamca ale umie cos ogarnac.

Pomocna?
Tak1Nie
HANIA WILK
 Opinia

I do not recommend working in synergy, Coordinator Hania Wilk is acting like animal, i do not understand how someone like her could get that kind of job. She is literally CRAZY BITCH. In addition whole agency is bunch of polish cunts.

Pomocna?
Tak8Nie
Pracownik
 Opinia
@HANIA WILK 12.04.2018 01:41

Hehehe czysta prawda !!!

Pomocna?
Tak1Nie
Lidia
 Opinia
@Pracownik 14.12.2018 13:52

Proszę, abyś nie robił sobie tutaj żartów. Na to forum wchodzą bowiem osoby, które interesują się firmą Synergie Interim, a w związku z tym chcą uzyskać jak najwięcej informacji o tym pracodawcy. Czy zatem pomożesz w tej kwestii? Wszystkim pracownikom w tym przedsiębiorstwie przysługuje dostęp do opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie
Porażka!
 Opinia

Jest tylko jedno słowo określające tę pseudo „agencję”-PORAŻKA!!! Koordynatorzy są w Niej chyba z przypadku. Zeby czegokolwiek się dowiedzieć musisz dzwonić czasem nawet cały dzień, bo nie raczą nawet odebrać ani odpisać na smsa, wszystko zawsze obiecują, a jak człowiek chce się dowiedzieć czy załatwili to oczywiście dodzwonić się nie da, takie obiecanki, a za plecami maja Cię gdzieś. Koordynatorzy nie wiedza nawet o podstawowych rzeczach, trzeba się dowiadywać od innych pracowników, a nie na tym rzecz polega. (usunięte przez administratora) ze strony „koordynatorki” G. przerasta wszystko. Ludzie potrafią czekać na transport po 1,5h kończąc prace po 23. „Koordynatorzy” zamiast się ruszyć i przyjechać po ludzi wydzwaniają po ludziach mających samochód służbowy zeby przyjechali. Ludzie stoją nieraz na mrozie, a oni siedzą w domach i piją piwo o innych rzeczach nie wspominając. Wypłaty to śmiech na sali. Ludzie z innych agencji za ta sama ilość godzin maja o wiele większe wypłaty. Niejednokrotnie zapomnieli o Nas i czekaliśmy na parkingu zeby pojechać do pracy, docieralismy spóźnieni i to my za to obrywalismy. Firma jest najgorsza z jaka mieliśmy „przyjemność” współpracować. Ostrzegam wszystkich przed ta pseudo agencja!!! Ludzie nie dajcie robić z siebie głupich! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Tylko wyrzucenie tych pseudo koordynatorów i zastąpienie ludźmi, którzy maja jakieś pojęcie o tym co robią!

Pomocna?
Tak2Nie
Lidia
 Opinia
@Porażka! 04.12.2018 16:10

Rozumiem, że musisz być w jakiś sposób bardzo zdenerwowany sytuacją w Synergie Interim, ale proszę, abyś na forum zawsze wypowiadał się w nieco spokojniejszym tonie. Widać, że Tobie praca w tej firmie nie odpowiada, ale być może innym będzie. Może zatem wiesz, czy planują w najbliższym czasie przyjęcie nowych osób?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Lidia 09.12.2018 12:54

Zwlekają z pieniędzmi już 4tydzien idzie jak nic nie dostaje na konto bardzo karygodne zachowanie koordynatorów lekceważenie pracownika. Brak mi słów na tą agencje ..nie polecam .takie akcje robio na porządku dziennym..nigdy bym się niepodją znimi współ pracy jak bym wiedział że tak postępują z ludźmi to jest jedna z najgorszych firm która wciska ludzką bajki kaaażą pracować A pieniędzy niezobaczycie ..Czekam wciąż za pieniędzmi wypisuje wydzwaniam .odrzucają nieodpisują powtarzają wkoło że księgowa nieprzepuści bo niemoże dostali cały zestaw dokumentów skany numery konta A oni dalej mi mowio ze cos nie tak ja niemam sily na taką współpracę ..bardzo niepolecam tej firmy

Pomocna?
Tak1Nie
TypowyPolak
 Opinia

Oszukują na pieniądze.

Pomocna?
Tak2Nie
Janek
 Opinia

Witam! Chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat Synergi, ponieważ zaproponowano mi współpracę . Mam pytanie czy oprócz słynnych bungalow są lokacje w Blokach,Domkach itp.?

Pomocna?
Tak1Nie
Lidia
 Opinia
@Janek 29.11.2018 16:32

Należy Ci serdecznie pogratulować tego, że dostałeś propozycję pracy w firmie Synergie Interim. Na wątku dotyczącym tego pracodawcy wypowiada się sporo osób, a więc ktoś w niedługim czasie na pewno udzieli Ci niezbędnych informacji. A o jakim stanowisku tu mowa?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@krokodyl Trzeba powiedzieć, że masz bardzo zdrowe podejście do pewnych kwestii. Bardzo Ci dziękuję za tę merytoryczną opinię - na pewno niektórym okaże się ona przydatna. Długo już pracujesz w Synergie Interim? Myślisz, że firma zatrudnia osoby, które jeszcze nie posiadają dużego doświadczenia zawodowego?

Pomocna?
TakNie
krokodyl
 Opinia

aleludzie napierniczają :) wiecie co czasami agencja nie ma nic do gadania .. czasami to mało powiedziane. A Ile to razy widzę że to pracownicy zawalają sprawę i to tak na maksa .. tulko agencje nie mogą nic o tych ludziach pisać. Pracuje w Berco i jest bardzo dobrze .. Moim zdaniem bartdzo dobra agencja. Kiedyś pracowałem na zamówieniach .. natura tej branży (logistycznej) jest to że się bardzo szybko coś zmienia .. pełno ludzi pracuje .. jesy raz dużo zamówień raz mniej. Polecam Synergie .. najlepsza agencja w której miałem okazję pracować

Pomocna?
Tak1Nie
Lidia
 Opinia

@NataliaDawid Fajnie, że postanowiłaś wziąć aktywny udział w dyskusji na temat firmy Synergie Interim. Pamiętaj jednak, że nie wolno na forum posługiwać się danymi personalnymi konkretnych osób - dotyczy to również samych imion. W swoim wpisie nie skupiłaś się prawie w ogóle na warunkach zatrudnienia w tej firmie. Może zatem uzupełnisz swoją wypowiedź o te informacje? @Hanna Tak, firma prowadzi obecnie nabór nowych pracowników. Zobacz na ich stronie http://www.synergie-ir.nl/polski Jakie stanowisko Cię by zadowalało?

Pomocna?
TakNie
NataliaDawid
 Opinia

Pracowalam na przelomie listopada/grudnia wraz z chlopakiem, wyplaty calkiem nie zle, lokalizacja - bungale na kaatshuvel to juz gorzej, praca - docdata z godzinami roznie... Hania aniolem nie byla ale zeby az tak kogos ganic ? Gosia czyli Megi tez do najmilszych nie nalezala ale bez przesady :)

Pomocna?
TakNie
Ciewawy
 Opinia

Chcemy wyjechać wraz z dziewczyną i to nie jest nasz pierwszy wyjazd więc wiem jak bywa z agencjami a jak jest z tą? Firma Ingram Micro

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Ciewawy 21.08.2018 16:38

Szczerze szukaj innej agencji bo to kawał złodzieji ta agsncja oszukują i wieczny problem. Z transportem dwie gwiazdy siedzą nic nie robią czyli Hanka wieloryb Gośka gwiazda bajera ha i następny Remek odpowiedzialny za transport ha gdzie wiecznie nic nie ogarnięte Ja pracuje w tym (usunięte przez administratora) Biurze ale za parę dni zmieniam pracę, :)

Pomocna?
Tak1Nie
Hanna
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć?

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Więc może zacznę od tego ze pracowałem przez to biuro oczywiście na początku rozmowa z panią Hanią raczej Hanką. ( ) milutka uprzejma jak do każdego na początku nie dajcie sie zwieść . Jak to nie fajnie jakie to zarobki samochód służbowy ewentualnie rower jak będzie blisko . Wszystko pięknie cacy . Dotarcie na kwatere okazało się że to słynne bungale co jeszcze parę lat temu ganiali się z nożami nawet za mojej kadencji były awantury ,kontrolę policji z loduwek śmierdzi i wcale tak szybko ci jej nie wymienia dobra pierwsze pujscie do pracy wszyscy patrzyli się jak bym miał na czole napisane idź stąd tu pracuje nasza ekipa i nie chcemy nowych .jedna typiarka pokazywała mu jak pikować oczywiście też nie za miłą bo to przecież nowy byłem moje pierwsze wrażenie wyścig szczurów norma norma i jeszcze raz norma . Tylko co nie liczni zdarzyło mi powiedzieć że karki z zamówieniami (te lepsze) są rozdawane swojej ekipie oczywiście były rozmowy z zielonymi czemu nie robię normy haha raz nawet poszła zbierać ze mną zamówienia jedną z pań z biura .???????????? Żeby sprawdzić jak mi idzie i coo trochę jej się głupio zrobilo jak dostała 130 zamówień z jednego wieszaka no wtedy to była norma nie powiem bo ponad 4 ???? kolejna sprawa dojazdy do pracy pojedź po tych pojedź po tamtych a tamci ci jeszcze odlicza. Za dojazd raz było spuznienie bo poprostu były korki to olaboga co to się nie narobiło awantura jak siemasz ale oczywiście dyskusji nie było bo słynna hanka nie potrafi przestać się wydzierać do słuchawki cuz taka natura co do godzin o kasy najlepiej to żebyś był cały czas w gotowości bo wiecie ktoś rezygnuje to nawet jak masz dzień wolny to go nie masz i jak hanka zdecyduje to masz lecieć .godziny słabe i ogólnie dni w tygodniu mizerne co się wiąże z kasą . Grudzień wielkie bum wtedy są trochę milsi bo jest zapierdol ale na to też trzeba uwarzac bo wykończysz się psychicznie . Jednym słowem dziadostwo nigdy nie pracowałem w takim miejscu jest stała elita co bardzo rzadko dopuszczają kogoś do składu no chyba że jesteś jakąś modelka albo spedaloną ciotka . Pozdrawiam wszystkich czytających . Pączusia z biura też no i nowego dresiarza koordynatora niby . Tego w ruskim dresie ????????????

Pomocna?
Tak4Nie
Monia
 Opinia
@Były pracownik 24.07.2018 08:34

Koordynatora ha ha on nie ogarnia podstawowych rzeczy i jego dziewczyna porobiona dupna Pani ha ha ha

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Były pracownik 24.07.2018 08:34

A mi sie z Pania Gosia dobrze pracowalo .

Pomocna?
TakNie
Jacek
 Opinia
@Monia 26.07.2018 06:13

Hej @Monia mozesz powiedziec cos Wiecej o współpracy z koordynatorami?

Pomocna?
TakNie
Monia
 Opinia
@Jacek 27.07.2018 10:39

Hanka jeszcze trochę bo trochę ogarnia Ale Goska to taka zamulona ze masakra ostatnio czekałam na transport 2 h Dzwoniąc do Goski oczywiście gwiazda nie odbiera kolejny Pan koordynator probiony tez nie odbiera Porażka te dwie osoby czyli (usunięte przez administratora) Gosia i Remek nie powinni pełnić tej funkcji ale ktoś szczela z (usunięte przez administratora) to musi mieć taką funkcję żeby biuro mialo informacje z pierwszej ręki Proponuje nie zajmować się ludźmi którzy wypija dwa piwa TYLKO LUDŹMI KTÓRZY JEŻDŻĄ AUTEM NACPANI WIADOMO o jakiego Pana chodzi było już na pisane w jakimś komentarzu pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
DIO
 Opinia

A moze ktos pracuje w Kruidvat? Mozna prosic kilka slow? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Majonez w swojej wypowiedzi użyłeś mocnych i obraźliwych określeń. Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Jeśli nie masz dobrych wspomnień związanych z tym pracodawcą, to opisz to w sposób kulturalny i merytoryczny.

Pomocna?
TakNie
Majonez
 Opinia

Odradzam to biuro banda kurw i złodzieji za 44h pracy plus soboty oczywiście wszystko płatne 150% zmiana popołudniowa wyplata tygodniowa 250euro śmiech na sali odradzam szczerze tego biura obiecują tylko nic wiecej

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Synergie Interim - Waregem

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Synergie Interim

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny