Agencja Ochrony Lex-Crimen Sp. z o.o.

Adres: Brzozowa 27, 75-136 Koszalin

NIP: 6692352970 REGON: 331406668 KRS: 0000165243

Agencja Ochrony Lex-Crimen Sp. z o.o.
2 73 5 1

Opinie o Agencja Ochrony Lex-Crimen Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

pis
 Opinia

Do wiadomosci pracownikow którzy podpisali lojalki odchodzac z pacy nalezy wam sie rekompensata przez dwa lata jesli kwota nie byla podana to obowiązuje was 20% brutto najniższego wynagrodzenia nie istotny jest powod rozwiazania umowy

Pomocna?
Tak4Nie
Adam
 Opinia
@pis 06.08.2017 14:20

o co chodzi z tymi lojalkami bo do tej pory nic takiego nie było proszę podaj więcej szczegółów

Pomocna?
Tak3Nie
Pis
 Opinia
@pis 06.08.2017 14:20

Panowie wiecej inicjatywy myslalem ze juz sami poszukacie ,wyrok sadu najwyzszego z dnia 14 maja 1998 mowi wyraznie ze odszkodowanie za zakaz pracy w konkurencji ,musi wyniesc co najmiej 25 % placy zasadniczej pracownika przed odejściem z pracy i tak przez minimum dwa lata

Pomocna?
TakNie
Dan
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Firma wogule nie dba o swój wizerunek. Do ekskluzywnych obiektów typu Dune wstawia ludzi mało elokwentnych, nie znających się na obsłudze komputerów, w obiekcie gdzie wszystko sterowane jest elektronicznie. Totalna porażka. Nie wspomne już o ubraniach służbowych. Katastrofa. Ludzie noszą koszule i bluzy po kilka lat te same, a buty muszą kupować sobie sami albo chodzić do pracy w trampkach!

Pomocna?
TakNie
Dan
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

W Lexach nie lubią ludzi o wyższym poziomie intelektualnym, upominającyvh się o swoje prawa. Właśnie zwolnili człowieka inteligentnego, szanowanego przez innych po 10-ciu latach pracy na umowę stałą. Widocznie p. (usunięte przez administratora)nie mogła scierpieć że ktoś jest mądrzejszy od niej. (usunięte przez administratora) i kompletny brak poszanowania pracownika. Dno.

Pomocna?
TakNie
Arni
 Opinia

Dzisiaj metodami SB jak to przystalo na lex ceimen został usunięty człowiek z monitoringu pogwałcone zostały wszelkie prawa pracownika do obrony. Esbeckie metody poprzez zastraszanie inwigilacje wykonczyły wielu pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie
Były pracownik...
 Opinia
@Arni 16.11.2018 19:01

Nie martw się parę lat temu tak samo mnie z monitoringu usunięto pod pseudo pretekstami...Przydupas Janek na smyczy u lewego wyspecjalizowali się w takich metodach pozbywania się ludzi , którzy choć trochę walczą o swoje prawa pracownicze w tym bagnie...Jestem szczęśliwy ,że już tam nie pracuję.

Pomocna?
Tak3Nie
Wiem co pisze
 Opinia

Odradzam wszystkim normalnym wszelką współpracę z tą firmą totalny brak profesjonalizmów metody ubeckie z czasów kamienia łupanego brak wyszkolonych pracowników brak szkoleń dla pracowników bo i po co tak twierdzi Prezes braki sprzętowe pracują na sprzęcie z 1990 roku totalna amatorka zresztą długi firmy już przerastają dawno wartość ta firma jest na skraju bankructwa ale co się dziwić tak zarządzana to musiała się tak skończyć uciekajcie ten statek tonie.

Pomocna?
Tak5Nie
Snoopy
 Opinia

Traktują ludzi bez zadnego szacunku, pracownik z kilkuletnim stażem w pracy jest dla nich nikim i nikomu nawet brewka nie tyknie przy zwalnianiu. Kiedy jesteś potrzebny bo nie ma komu wyrobic godzin to mało co w poprzek w (usunięte przez administratora) nie wejdą a kiedy jest komplet ludzi to czepiają się o byle duperele... Papiery mają już od rana przygotowane a wzywają pracownika na sam koniec aby mu wręczyć wypowiedzenie... Za to jak potraktowaliscie pana M będziecie się smażyc w piekle z panem prezesem na czele... !!!

Pomocna?
Tak8Nie
Niko
 Opinia

Tak masz racje Arni to esbecka firma . Jest tam taka kierowniczka oddzialu Bialogard pierwszy donosiciel pijaczka zawodowa i wielki nierób robi dużo szumu wokół siebie a w rzeczywistosci to wiesniaczka bez wiedzy

Pomocna?
Tak13Nie
klient
 Opinia

konwoj autem pod nazwą dzial techniczny amatorka straszna i notoryczny brak lacznosci z obiektami co do nich nie dzwonie to glupa palą ze dostali sygnal o ktory ja im powiedzialem wypowiadam im umowe i bede chcial wyjasnien

Pomocna?
Tak7Nie
Boxing champions
 Opinia

Do pajaców z lexcrimen: Po interwencji dwóch chamów z patrolu gdzie sytuacja miała miejsce w dniu 25 .10 .2018 w parku wodnym Koszalin wiem że niższy z pajaców to cieniak Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Do pajaców z lexcrimen: Po interwencji dwóch chamów z patrolu gdzie sytuacja miała miejsce w dniu 25 .10 .2018 w parku wodnym Koszalin wiem że niższy z pajaców to cieniak

Pomocna?
Tak2Nie
Endi
 Opinia
@Boxing champions 27.10.2018 16:24

Najlepiej wysłać ich na szkolenie do iraku

Pomocna?
Tak8Nie
Arni
 Opinia

Ta firma do dzisiaj stosuje metody SB zwalnia ludzi w trybach natychmiastowych bez podania konkretnych przyczyn. Traktuje ludzi jak śmieci. Teraz zatrudnili w dziale technicznym jakiegoś nierozgarniętego "kierownika" . Wielu tam już było nikt nie pasuje do formacji SB.

Pomocna?
Tak16Nie
anonymous
 Opinia
@Arni 09.02.2018 20:16

Racja, ten tak zwany kierwonik to plecak jednego z prezesow, dureń jak (usunięte przez administratora) jedyne co potrafi zrobic w czasie pracy to wyjsc do kibla i zesrac sie tak ze rozbiegówka brazowa zostaje na sedesie bo (usunięte przez administratora) nie wie jak uzywac berła... Gamoń nad gamonie !!!

Pomocna?
Tak3Nie
Kot
 Opinia

Szkoda mi tych którzy jeszcze tam pracują.

Pomocna?
Tak8Nie
Arkadiusz
 Opinia

Arni napisał całą prawdę o tej firmie właściciele nie reformowalni metody SB i sposób działania jak z czasów PRLu brak pomysłów na przyszłość firma działa na zasadzie jakoś to będzie . Kierownik niby wykształcony człowiek a okazał się gburem nie wychowanym,bez wiedzy matołem.

Pomocna?
Tak4Nie
Franciszek
 Opinia

@Arni, a napisz proszę jaka jest atmosfera wśród pracowników? Czy ta Agencja Ochrony daje umowę o pracę? Rozumiem, że zmiany nocne też są? Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla osób mieszkających w Koszalinie i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Pomocna?
Tak2Nie
GOŚĆ
 Opinia
@Franciszek 26.04.2018 15:27

Lex Crimen na sprzedaż ? Kto kupi ?

Pomocna?
Tak2Nie
Bartek
 Opinia

Czy macie jakiś powód, że peristalses pisać?

Pomocna?
TakNie
stary pracownik
 Opinia

Panie Janku po co te nerwy ludzie odchodzą nie dla widoków w lesie ale dla pieniędzy lewy zaczynał od stania ze zbyszkiem na bramce i tak skończy ale nie będzie to już porządny hotel a dom starców

Pomocna?
Tak12Nie
LA LA LA
 Opinia

No i mają pyszałkowie za swoje - przyjęty komplet ludzi na monitoringu ,żadnych nadgodzin -nawet dorobić nie mogą biedacy bo lojalka obowiązuje. A było się postawić i powalczyć . Hi Hi w patrolu potrzebują z tego co czytam w ogłoszeniu Janka . dla mnie to jednak nie ta strona za daleko z Kołobrzegu.Czemu nas tak ganiają na fałszywe alarmy.

Pomocna?
TakNie
KOLEGA
 Opinia
@LA LA LA 31.01.2017 10:10

Widzę drogi kolego,że nasz los nie jest Ci obcy....i za to Ci dziękujemy!!!!A teraz zajmij się swoją nową pracą i spacerami po lesie!!!Sukcesów w pracy i świeżego powietrza!!!

Pomocna?
Tak7Nie
An. Ma
 Opinia

Ciekawe co zrobicie jak was przejmie szabel - bo u nas w firmie głośno o tym

Pomocna?
TakNie
lex
 Opinia
@An. Ma 04.11.2016 21:07

Nie bądż taka mądra a jesli do tego dojdzie to będzie nasz najgorszy sen,że będziemy zmuszeni do pracy z takimi osiołkami

Pomocna?
TakNie
ziomek
 Opinia
@lex 04.11.2016 21:36

Masz rację,a osiolki wybiorą z nas najlepszych i co??? I nie będzie nikogo, oj jaką stratę poniosą..

Pomocna?
TakNie
AAA
 Opinia

Jest jeden podpierdzielacz w lex - Miły ,uczynny lubiący nową na monitoringu - ale czy zawsze taki bedzie . ???

Pomocna?
Tak4Nie
sza-sza
 Opinia

Konkurencja też ma sie dobrze - u was wszyscy wszystkiego się boją a tam w ,,Szablu,, przynajmniej nowych przyjmują . I płacą o jakieś 600 zł więcej Mniej pracujecie ? tylko do czasu jak Was przejmiemy to kilka osób będzie mało przydatnych - bo w Szablu nie potrzeba dupków

Pomocna?
Tak1Nie
oko
 Opinia
@sza-sza 23.10.2016 22:04

Hihi mają 600 ale godzin przerobionych w kwartale, skąd taka informacja?Kolejna bzdurna o przejęciu nie damy się im!

Pomocna?
Tak2Nie
kolo
 Opinia
@sza-sza 23.10.2016 22:04

Masz rację bo Szablu wystarczająco dużo dupków,

Pomocna?
Tak1Nie
ziomek
 Opinia
@kolo 25.10.2016 21:47

Skąd te stwierdzenie?też tam kiedyś pracowałeś i podziękowali Ci?haha

Pomocna?
TakNie
monio
 Opinia
@ziomek 25.10.2016 23:20

W Szablu nie dziekują za pracę pracownikom to pracownicy co mądrzejsi sami odchodzą ,zostają desperaci co nie mają odwagi lub pomysłu na życie

Pomocna?
Tak2Nie
oko
 Opinia
@monio 04.11.2016 21:34

Odeszli i pracują u Was!!!hihi ciekawe jak długo?

Pomocna?
TakNie
Premia
 Opinia

Jak Wam obiecali premie za dobrą pracę w okresie letnim { bo co kwartał była obiecana przez Rudą i Janka i właściciela .Lewandowskiego- to niech ktoś powie gdzie ona jest - ja Wam powiem ,, W CZARNEJ DZIURZE - znowu Was na monitoringu ,,,,wyru-----li.Tak dobrze Wam tam .to dalej się dawajcie ru-ać.

Pomocna?
Tak3Nie
oko
 Opinia
@Premia 17.10.2016 22:10

Wracaj kiełbasko, załatwisz premię......

Pomocna?
TakNie
Hak Czak
 Opinia
@oko 17.10.2016 22:37

Oko - ślepy jesteś czy już zakładasz denka od butelek . Od was coraz więcej ludzi ucieknie .bo kierownictwo was nie szanuje a patrzy tylko partykularnie na swoje potrzeby i interesy. Brak poszanowania .

Pomocna?
TakNie
oko
 Opinia
@Hak Czak 21.10.2016 06:58

Nikt nie ucieka wręcz przybywa nowej,młodej kadry!!!! I tak trzymać ...

Pomocna?
Tak2Nie
TW
 Opinia

PRZESTRZEGAM LUDZI - NIE MÓWCIE NIC GŁOŚNO ,ZŁEGO NA DECYDENTÓW W LEX - TAM JEST TAK DUŻO DONOSICIELI ,ZE PRZYKRO NA TO PATRZEĆ . UWAŻAJCIE -SŁYSZAŁAM ŻE KTOŚ UPADŁ TAK NISKO .ŻE DONIÓSŁ NA KOLEGĘ ,ŻE ROBIŁ GRILLA NA ZWOLNIENIU A RUDA GO ZWOLNIŁA. JA PIERDZIELĘ TO SIĘ NAZYWA KOLEŻEŃSTWO. DOBRZE JEST JEDNAK W SZABLU -TU PRZYNAJMNIEJ PLUJĄ SOBIE PROSTO W OCZY A NIE ZA PLECAMI.

Pomocna?
Tak2Nie
jajco
 Opinia
@TW 30.09.2016 08:12

Faktycznie należy uważać , ten co doniósł na pewno ma nie jedno za pazurami wstyd Panowie, a w Szablu wcale nie jest lepiej a może i gorzej opierdzielaja sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż furczy

Pomocna?
Tak2Nie
oko
 Opinia
@jajco 06.10.2016 22:09

Teraz u nas będzie Szabel bo już się połowa przeniosła, ta,, LEPSZA" połowa hihihi

Pomocna?
Tak1Nie
Bolek
 Opinia
@TW 30.09.2016 08:12

Racja,to się nazywa koleżeństo!!!!!Grilek, wycieczki a reszta załogi ciężko pracuje bez urlopu.....przez dłuuuugi czas....

Pomocna?
Tak3Nie
Kiełbaska
 Opinia
@Bolek 11.10.2016 00:15

żadna lepsza połowa się od Was nie przeniosła !!!!!!!! I wiem do kogo pijesz -pindo jedna , było wszystko zgodnie z prawem a nasłana kontrola z ZUS nic nie wykazała - i po co gnoisz , wiem kim jesteś poznaję po piśmie .wszędzie te swoje łapy włożysz - teraz kolej na Twoje majty.Tam mieszaj.

Pomocna?
Tak2Nie
GIGI Amorozo
 Opinia

Co to za firma - wszyscy wszystkiego się boją , żeby tylko ruda { farbowana } była zadowolona. Janek nie ma nic do gadania { nic nie wie , nie jest decyzyjny} albo boi się rudej ,mimo ze ma tytuł Dyrektorka zarządu. Zarobki -? poniżej krajowej . Kto tam chce pracować - Tylko desperat.

Pomocna?
Tak3Nie
Marko
 Opinia
@GIGI Amorozo 23.09.2016 08:06

Mało tego bo na dodatek kierownikiem grupy interwencyjnej też jest rudy cwaniaczek ,ograniczony umysłowo

Pomocna?
TakNie
Dixi
 Opinia
@Marko 29.09.2016 21:57

Od kilku lat jestem klijentem tej firmy poznałem trochę tych ludzi, i niektóre opinie jak ta powyższa jest stekiem bzdur, co do kierownika patrolu to jest jeden z nie licznych który potrafi zawalczyć o pracownika a już napewno nie jest ograniczony,chyba w przeciwieństwie do Ciebie! To jest gościu na którego można liczyć w trudnych sytuacjach, a te mundury,,czyste,, i nowe to chyba też jego zasługa. Jestem pełen podziwu i tupetu za osądzanie ludzi których się nie zna, szczyt głupoty, gratuluję!

Pomocna?
TakNie
praca
 Opinia

wcześniejszy wpis mówiący o 12 zł na obiekcie fikcja- to ja tam chcę iść ,hi hi .Jakiś żartowniś chyba to pisał .Za nadgodzinę w tej firmie się płaci około 8 zł-czytaj ze zrozumieniem -N A D G O D Z I N Ę

Pomocna?
Tak1Nie
były ochroniarz
 Opinia

Jeżeli są tak dobre stawki godzinowe, to dlaczego Szabel przejmuje sklepy Sano?

Pomocna?
TakNie
praculek
 Opinia
@były ochroniarz 01.05.2016 18:44

Szabel - wszystko bierze - nachapią się a i tak zostaną sprzedani

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
ARTUR
 Opinia

widać że ktoś nie jest zorientowany o stawach w Agencji Ochrony Lex Crimen bo są stawki 10zł z godzinę pracy zależnie od obiektu nawet 12 zł pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
Żart
 Opinia

Do kilku przedmówców - po co wy ludzie pracujecie w ochronie jak stękacie ,że mało płacą a może nie nadajecie się do innej pracy,jak wam tak źle idźcie do biur, zakładajcie swoje firmy Tylko tyle że jesteście leniami -i tylko tyle ,że zawsze stękacie

Pomocna?
Tak1Nie
Stary a Nowy
 Opinia

Bocian - w ochronie pracuję od kilku lat - chciałem sobie zmienić otoczenie i ,,ZAROBKI,, to tyle

Pomocna?
TakNie
Bocian
 Opinia

widać jaki jesteś dobrym ochroniarzem jak nie możesz znaleść pracy, jak wiem na pewno coś ci proponowano ale nie a piszesz bzdury - ja po zgłoszeniu sie do Firmy dostałem dwie propozycje pracy przyjąłem jedną z nich która mi odpowiadała.

Pomocna?
TakNie
arkadiusz
 Opinia

jak jesteś zainteresowany pracą w tej Firmie to dlaczego się tym nie interesujesz tylko chodzisz po innych firmach i szukasz lepszej oferty jak wiem to napewnio przy rozmowie coś ci zaproponowali pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Stary a Nowy
 Opinia

mnie też to dziwi ale jego wola -dane moje ma zanotowane ,więc jak by była potrzeba to pewnie by zadzwonił. Co do atmosfery - nie wiem ,nie znam jej. Na razie jestem na etapie poszukiwania pracy .W firmie konkurencyjnej proponowali mi pracę na monitoringu ale jak zobaczyłem co tam się dzieje to włos na głowie staje.mimo to ze po miesiącu próbnym proponowali umowę o pracę - to jednak nie - Dziękuję.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Lex-Crimen Sp. z o.o. - Koszalin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Lex-Crimen Sp. z o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny