Zdecydowanie nie polecam. Wykorzystują pracownika we wszystkie Święta, zmieniają grafik na dwa dni przed wigilią, grafiki są układane na tydzień. Po zakończonej współpracy otrzymałem 30% przysługującego mi wynagrodzenia.
Cześć. Widzę, że od dłuższego już czasu nie piszecie nic na temat tego hotelu, więc szczerze mówiąc wchodząc do tego wątku chętnie się na ich temat coś dowiem. Doskonale wiemy, że hotele przeżywają trudny okres ze względu na wciąż zmieniające się zalecenia, dlatego też chcę dowiedzieć się, jak ten Poznański hotel sobie radzi?
Hotel swietnie sobie radzi,. Wręcz prosperuje na wysokich obrotach! Nie wierzyłem że jest tak pozytwany przez gości o jego los sami goście starają się żeby byl pełny! Nowi pracownicy są. Szkoleni codziennie i wynagrodzenie na zadowalającym poziomie! Warto.sprobiwac tym. Bardziej że zespół. Dopiero.buduje się!
Żenada, zenada i jeszcze raz zenada. Przy kazdej rozmowie na ten sam temat dostajesz inna informację,zdanie zmieniają w tępie ekspresowym, czasami wrecz jest prosba zeby porozmawiac w 4 oczy a nie email zeby nie bylo potwierdzenia tych glupot.. Obiecują cuda na kiju, fantastyczna atmosfere, profesjonalizm- a okazuje sie ze wies tanczy i spiewa- dyrekcja opowiadajaca historie nie majace jakiegokolwiek potwierdzenia w faktach. Pensje jak dla najeźców ze wschodu-oczywiscie z jakimis nispotykanymi wczesniej patentami. pracownicy wporzadku, ale stanowczo nie polecam dołączenia do ich grona.
Świetni ludzie, atmosfera, zarobki o wiele lepsze niż jeszcze pół roku temu! Warto!

Poglądy polityczne pracowników to ich prywatna sprawa, która nie ma związku z ich pracą, szanowna "Zofio" :)
A może ktoś się zainteresuje tym, co na Facebooku wypisuje Wasz pracownik Mikołaj Żeberski? Splendoru Hotelowi nie przynosi.
ja bylem na rozmowie w sprawie pracy:na ogloszeniu bylo.kierownik restauracji, na rozmowie okazalo sie ze: prawa reka kierownika. zaproponowali 2,5 tys zl. powiedzieli ze sie odezwa na druga rozmowe z dyrektorem ktorej sie nigdy nie doczekalem.
Atmosfera w pracy konfidencka.Nie można mieć zaufania do nikogo! Możliwość rozwoju o jakim wspominają jest prawie żadna.O zarobkach nie wspominając.Prawie minimalne podstawy , przy dobrych wiatrach 1500 netto +prowizja w niektórych działach, które są żenujące.Im bardziej się starasz i wyrobisz target tym wyżej podnoszą poprzeczkę.Jedyne co jest tam gwarantowane to stres, brak czasu na życie prywatne i wypalenie po pół roku !
Byłem dziś na rozmowie w Andersii, zarobki żenujące 1200 netto za pełen etat w dziale rezerwacji...
Możliwości rozwoju przeciętne zarobki jak na tej klasy Hotel słabe ogólnie bez fajerwerków
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):wyczerpująca Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ..dobre. . Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...wspaniali . Od jakiej stawki można negocjować pensję?bardzo niska stawka Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... atmsfera Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ..niska płaca. .
Jak się pracuje w Andersia Tower Hotel Management Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Andersia Tower Hotel Management Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Andersia Tower Hotel Management Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Andersia Tower Hotel Management Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.