Eko Salus

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

Opinie o Eko Salus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Salus

Pracownik

Myślę, że czasami wystarczy pogodzić się z myślą iż byli lepsi ode mnie. Po co się rozpisywać??

smiech
@Pracownik 12.01.2018 10:06

Po warto pisać to aby ludzie zobaczyli na jakie oszustwo można naciągnąć przyszłych pracowników. Eko Salus czy tam Ekosynegiczni sami już nie wiecie jak się nazywacie a co tu mówić o funkcjonowaniu, pomaganiu w znalezeniu pracy. Współczuje w takim razie osobie u was zatrudnionej, że musi płacić za ogłoszenia, ma nieaktualną bazę oraz od dłuższego czasu brak oraganizacji.

Smiechnasali

Miałam wątpliwa przyjemność uczestniczyć w procesie rekrutacji na stanowisko rekrutera. Pierwszy etap - rozmowa kwalifikacyjna. Wszystko ok, pani zadawała merytoryczne pytania, choć pojawiła się jedną niespójność: powiedziała, że nie wymagają doświadczenia, po czym poprosiła o referencje i kontakt do osób, które mogą je potwierdzić. Po wszystkim zostałam zaproszona na drugi etap rekrutacji i tu zrobiło się zabawnie. Drugim etapem okazało się przeprowadzenie "próbnej" rekrutacji: miałam znaleźć minimum 3 osoby do pracy w firmie, w której nikt nie chciał pracować (praca na Junikowie, ale to chyba nie ta słynna drukarnia). Pani dyrektor sama przyznała, że to najtrudniejszy z ich projektów i chce, żebym szukała ludzi do pracy "kreatywnie". Kreatywność faktycznie mogła się okazać przydatna, bo budżetu na rekrutację w tej firmie nie ma żadnego - nie można nawet wystawiać ogłoszenia na olx, tylko wyłącznie na portalach bezpłatnych, na które mało kto zagląda. Cały projekt miałam zrealizować w dwa tygodnie, gdyby mi się udało to pani łaskawie mnie zatrudni - oczywiście nie miałam żadnego potwierdzenia pisemnego że tak będzie. Warunki pracy: wynagrodzenie za minimalną krajową plus niby premie, jeżdżenie z kandydatami do firm bez auta służbowego i prowadzenie rekrutacji bez możliwości wystawiania ogłoszeń na popularnych portalach. Zrezygnowałam z dalszego udziału w rekrutacji następnego dnia i dzięki Bogu znalazłam duża lepsza pracę... Generalnie nie polecam. Dodam jeszcze, że obecnie stowarzyszenie zmieniło nazwę na ekosynergiczni, co rodziło problem, ponieważ osoby zapisane w bazie nie miały pojęcia skąd do nich dzwonię, gdy podawałam tę nazwę. Żałuję, że dopiero po całej tej farsie weszłam tutaj na stronę i poczytałam opinie o tej firmie...

Była pracowniczka
@Smiechnasali 07.01.2018 11:50

bardzo dobrze zrobiłaś, widać nic się nie zmieniło i szukają naiwnych ludzi! zapłacić za ogłoszenie z własnej kieszeni?! Kochanienka nie takie "atrakcje" miały tam miejsce!

Kandydatka
@Smiechnasali 03.01.2018 23:04

Też miałam przyjemność brać udział w rekrutacji na pracownika Ekosalus. Gdzieś z rok temu poszukiwali rekrutera, byłam ja i jeszcze dwie dziewczyny zaproszone na tydzień próbny. Na początku jakaś dziewczyna z firmy opowiedziała nam o tym jak prowadzą rekrutacje i wydało mi się dziwne, że tylko na swojej bazie się opierają, a nie pozyskują ludzi z zewnątrz, no ale ok, każdy sobie robi jak tam chce. Później każda z nas dostała po 3/4 rekru do zrobienia i hej, bawcie się. No cóż, wątpliwa umowa zlecenie na ten tydzień, jakiś dziwny księgowy, który nie potrafił odpowiedzieć na nasze pytania odnośnie umowy, no i w sumie spędziłam tam dwa dni. Nie wiem, czy któraś z dziewczyn została ostatecznie zatrudniona ale cała ta "organizacja" wydała mi się mocno podejrzana i nastawiona na szybki, łatwy pieniądz a nie na inwestycje w pracownika czy jakikolkwiek rozwój.

Gregorio

Ostatnio byłem na rozmowie o pracę na handlowca w tej firmie, wymagania ogromne, 4 godziny dzwonienia plus do odbycia 3 spotkania z klientami dziennie. To są wymagania nie do zrealizowania, osoba która oczekuje że autobusem dojedzie się w 3 różne miejsca w Poznaniu i okolicach, jeszcze przyjdzie do pracy z gotową bazą klientów? 60 spotkań w miesiącu czy ktoś tyle odbył ? Poruszając się komunikacją i jeżdżąc do różnych firm? Niestety widać braki w kompetencji i znajomości pracy handlowca, szkoda czasu.

rozbawiona
@Gregorio 28.12.2017 11:57

hahaha to jakiś żart?! 60 spotkań i jeszcze powiedz, ze za minimalna krajową ze stopniem niepełnosprawności?! hahahaha BRAWO! hahahha

Robertson

Nie polecam szukać tam pomocy w szukaniu roboty. rzadnych ofert pracy to raz a dwa nikt nic nie wie. No ludzie! co to ma byc!!!

Slawka

Ostatnio byłam w Stowarzyszeniu, pustki, brak nowych ofert, jeden Pan tylko był , kiedyś na klubach pracy było bardzo duzo osób niepełnosprawnych jak i pracowników, sporo mi to dało a teraz nikogo nie ma i nic sie nie dzieje , czy jeszcze bedą nowe oferty? Kluby pracy? Ktoś cos wie?

Kundzia
@Slawka 01.11.2017 09:00

okręt tonie...

Kikia8
@Slawka 01.11.2017 09:00

Tak jak pisalas nie ma klubow ani ofert pracy. Tez lubilam bywac na klubach. Nie wiem co sie stalo ale pustki tam jak malo gdzie.

link

@Beneficjent oczywiście, nazwisko Pani Prezes się zgadza. Szukają kolejnych jeleni, którzy będą przez 3 miesiące napędzać interes, a później przejrzą na oczy i odejdą lub zostaną zwolnieni.

Beneficjent

https://www.pracuj.pl/praca/handlowiec-poznan,oferta,5562105 CZY TO CZASEM NIE CHODZI O EKOSALUS? PROSZĘ PRACOWNIKÓW BYŁYCH I OBECNYCH O ZWERYFIKOWANIE OFERTY? WYDAJE SIĘ BYĆ ATRAKCYJNA, CZY FAKTYCZNIE TO CO JEST OFEROWANE TO PRAWDA? CZY BENEFICJENCI MOGĄ BRAĆ UDZIAŁ W REKRUTACJI?

Zuzanna

@Amy na forum nie można nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. Czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? @Karrydlaczego odradzasz pracę prze pośrednictwo Eko Salus?

Amy

Idziecie ludzie po młotek i się nim pukajcie każdego dnia i to mocno!!! Do Ekosalusa macie pretensje,on dla was pracy szuka,a wam jeszcze w 4 literach źle,nikt za was pracy nie poszuka,jak sami nie ruszycie 4 liter,docenicie pomoc ze strony Ekosalusa i odczepcie się od Ekosalusa,bo to bardzo dobre pośrednictwo pracy,znalazło mi super prace,ale pracodawca okazał się ch**em bez dwóch zdań i będę szukać dalej pracy przez Ekosalusa,bo jest bardzo pomocny. Odczepcie się od Ekosalusa,wara od Ekosalusa !!!

Michal

To juz nie to samo odkad odeszla Kamilka

Karry

Odradzam. Już nawet zmienili nazw ę, żeby pozbyć się złej sławy, ale wewnątrz niewiele sie zmienilo.

Nick

Ludzie, w obecnej sytuacji na rynku pracy jest tyle firm, ktore przyjmą was z otwartymi rękami, że nie ma co szukać pracy przez posrednikow takich jak "Ekosalus". Praca za najniższą krajową w drukarni na Junikowie jest już znana w całym Poznaniu. Już chyba w Amazonie są lepsze warunki pracy, nie mówiąc już o wynagrodzeniu. Olejcie ich ciepłym moczem. Oni tylko biją pieniądze na waszej ciężkiej pracy..

Amy
@Nick 21.07.2017 15:45

Ciebie to już do reszty porąbało,nie musisz zgadzać się na każdą prace,musisz używać mózgu do podejmowania decyzji,a jak nie umiesz myśleć,to pretensje miej tylko do siebie !!!

marish

Nie polecam pracy w drukarni, którą poleciła ta firma. Faktycznie było tak jak ktoś wcześniej pisal. Naopowiadali ze i karzdy da sobie rade. Musialem pracowac po 12 godzin i jak komuś się nie podoba to to mozna isc do domu i jeszcze to poganianie szybciej itd.

Zuzanna

@majka100 na fb firmy można znaleźć informacje o tym, że ruszyła nowa strona internetowa z aktualnymi ofertami pracy: http://ekosynergiczni.pl/

majka100

PS.Strona ekosalusa notabene nie działa. Sorry za literówki ale net coś się zacina...

majka100

Ekosalus kiepski nie pomógł ani w szukaniu pracy, a i pokazywane oferty w projekcie krowa nie były dla niepełnosprawnych (przy farbach na produkcji paranoja, w tzw.szkodliwych warunkach). Może mieli dobry pomysł startując jako firma/stowarzyszeniem, ale nie sprawdzili się. Koleżanka też dzięki nim nie znalazła pracy, jedynie trochę CV, poprawili. Szkoda......

hm

Co tu się stało? Szaraki z ekosalusa przestały wpisywać pieśni pochwalne na cześć swojego bałaganu? A może już zakonczyli swoją działalność?

ponie
@hm 06.06.2017 13:55

kochanie skąd takie zainteresowanie szarakami i eko salusem? Swojego życia nie mamy czy nadal szukamy pracy?! :D

ktoś
@ponie 08.06.2017 09:14

To strona oceniająca pracodawców, więc nic dziwnego, że ktoś może wyrazić swoją opinię wynikająca ze wspolpracy w jakiejkolwiek formie. Słaby ten komentarz. Pozdrawiam

ona

Witam, Nie polecam! Jestem osobą z orzeczeniem o niepełnosprawności kiedyś zapisałam się do tej "fundacji" owszem zaprosili mnie kilka razy na rozmowę obiecywali kontakt z pracodawcą i nigdy nic z tego nie wyniknęło. Kiedy mówiłam,że moja jedyna praca to praca biurowa siedząca oni wydzwaniali do mnie bo mieli oferty typu sprzątaczka lub inny fizyczny pracownik. Pracują tam ludzie niekompetentni.

Zuzanna

A na jakie dodatkowe benefity mogą liczyć pracownicy firmy? Chętnie dowiemy się również więcej na temat tego jak wygląda Wasza praca w Eko Salus.

qbaa
@Zuzanna 05.04.2017 13:48

Benefitem jest "zyskanie cennego doświadczenia" i wypłata. Znaj łaskę pani.. w dużym skrócie. Prawda jest taka, że góra nie robi nic i zgarnia lwią część pieniędzy, a dół lwią część roboty odwala dostając ochłapy. Jest wiele lepszych firm do rozwoju.

Martin

Jakiś czas temu Eko Salus załatwił mi pracę to fakt. Była to praca w drukarni. Opowiadali, że to zakład pracy chronionej, że prawa pracownika są respektowane, że jest przyjazna atmosfera... W rzeczywistości wygląda to tak, że kierownik jasno nam powiedział, że tam się pracuje po 10-12 godzin i jak komuś się nie podoba to może wyp...... Każde wyjście do wc było kontrolowane, liczony czas, poganianie.. Na Eko Salus nie mogliśmy liczyć, bo po pierwsze graniczy z cudem, żeby się tam dodzwonić, a po drugie bardzo ciężko tam o kogokolwiek kompetentnego, kto chciałby pomóc. Sprzedali człowieka i dalej nic ich nie interesuje. To przykre, bo tyle obiecywali, a wyszło jak wyszło.

fotograf

panie kiedys byly ladniejsze, teraz bida

manna

@hubertus jakie historie masz na myśli? Można coś więcej?

Księgowy

Bardzo dziękuje za znalezienie dobrej pracy dzięki Stowarzyszeniu. W razie czego mozna na was polegać, pozdrawiam Panią Magdę i Justynę oraz cały zespół Eko Salus

hubertus

Ta firma znowu się ogłasza, że potrzebują doradców zawodowych, osoba kontaktowa to Agata Zajcher. W sumie mam doświadczenie i niezbędne kwalifikacje ale trochę zniechęca mnie opinia o tym "stowarzyszeniu". Nie chodzi tylko o opinie w internecie, pracowałem w kilku placówkach zajmujących się pomocą osobom niepełnosprawnym i wszędzie słyszałem różne historie. Jest tu ktoś kto tam pracował i mógłby rzetelnie opisać realia pracy oraz zarobki w "eko salus"? Nie interesuje mnie opinia anonimowych hejterów ani też pupilków szefowej. Pozdrawiam

Na szczęście były
@hubertus 10.01.2017 10:05

Bez zbędnego hejtu... nie idź, nie warto. Wiadomo, że w każdej pracy są lepsze i gorsze dni. Tu na palcach jednej ręki zliczysz te lepsze... co miesiąc wojna o kasę, nigdy chyba się nie zdążyło,żeby była na czas. Pracujesz 16o H na rachunku masz 120 itd. A do tego dochodzą konflikty dnia codziennego, humory kierowniczki i ogólne ciśnienie. I oczywiście ogólna zła opinia, która się za nimi ciągnie jak smród za wojskiem....

Ryba

Zarobki bardzo słabe. Premie - ok są, ale przełożeni kombinują ile się da, żeby tylko ich nie dać. Podróże na spotkania komunikacją miejską albo we własnym zakresie, co bardzo utrudniało pracę handlowca. Wszystkie kompetentne osoby zajmujące się rekrutacją i chcące coś polepszyć zostały wyrzucone bądź odeszły i została grupa amatorów. Polecam aplikować osobom na początku kariery, bo hasła NGO, aktywizacja zawodowa, PFRON i niepełnosprawni fajnie wyglądają w CV, ktoś z doświadczeniem i większymi wymaganiami powinien sobie odpuścić składanie do nich aplikacji. Do tego na minus kiepska opinia w środowisku, co z resztą widać także i na tym forum, ale każdy w Poznaniu kto siedzi trochę w temacie wie o 'lodach' jakie tam są kręcone. Można się splamić. Nie mnie oceniać. Pozdrawiam

tylkoprawdanaswyzwoli

omamić to się dają ludzie, którzy tam przychodzą a w zasadzie są ściągani na jakieś dziwne warsztaty w nadziei na lepszą przyszłość

Prawda w oczy kole

piszą Ci, którzy chcą kasę za usunięcie negatywnych opinii. tak to działa. nie dajcie się omamić.

niezadowolony

Miałem nieprzyjemność współpracować ze stowarzyszeniem. Na pierwszym spotkaniu Pani pośrednik naobiecywała cudów a na końcu okazało się, że wyrzuciliśmy pieniądze w błoto. Rekrutacja ciągnęła się i ciągnęła, poziom kandydatur był godny pożałowania i odniosłem wrażenie że Panie z ekosalusal nie wiele obchodzi moje zdanie. Nie idzie się z nimi dogadać... ogólnie nie polecam, szkoda nerwów....

byłemnaiwny
@niezadowolony 01.12.2016 16:20

popieram w 100%

EKO SALUS

@Marcin M. Panie Marcinie, po pierwsze nasza pracownica nazywa się podobnie i nikt nie robił sobie z Pana żartów. Po drugie to była niedziela (w poniedziałek napisał Pan, że wczoraj), a nasze biuro jest wtedy nieczynne. Proszę o wysłanie maila na skrzynkę zarządu: biuro@ekosalus.pl z informacją kiedy dokładnie to było i jak się Pan nazywa, żebyśmy mogli się do tego odnieść. Pozdrawiamy Eko Salus

Eko Salus

Panie Marcinie, wczoraj była niedziela, nikt z naszych pracowników nie pracuje wtedy. Proszę napisać na skrzynkę Zarządu: biuro@ekosalus.pl dokładnie kiedy to było i jak się Pan nazywa, żebyśmy mogli odnieść się do powyższego. Gwarantujemy anonimowość.

Marcin.M

Dostałem wczoraj telefon od Ekosalusa (chyba?). Pani dzwoniąca przedstawiła się jako "Pochwa" a w tle słychać było tylko śmiechy. Odłożyłem, bo myślałem, że to jakieś żarty. Rozumiem dobre nastroje panujące w biurze, ale takie rzeczy nie są śmieszne, tym bardziej dzwoniąc do osób, które przez długi czas poszukują pracy. Czuję się zażenowany. Nie polecam.

Eko Salus

@rozczarowany Panią Katarzynę cechuje w pracy niezwykły profesjonalizm oraz spokój w podejściu do osób z niepełnosprawnością, dlatego Pana komentarz jest dla nas dużym zaskoczeniem. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia sytuacji, ponieważ działając profesjonalnie chcemy opierać się na faktach.

anonim

(usunięte przez administratora)

Katarzyna

Witam Panie "Rozczarowany", nie wiem o jakiej sytuacji Pan wspomina, gdyż nigdy nie obraziłam nikogo w jakikolwiek sposób w rozmowie telefonicznej czy w rozmowie bezpośredniej. Intencją jaka przyświeca mi w pracy nie jest obrażanie innych osób tylko pomoc, w związku z czym proszę o zgłoszenie się do mnie indywidualnie, czy też na spotkanie ze mną i Przełożoną, w celu wyjaśnienia sprawy. Ufam, że ta sytuacja to nieporozumienie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Karina

zdarza się że jest na czas...

Karina

zdarza się że jest na czas...

PZ-technik

Rekrutacja i współpraca ze Stowarzyszeniem Ekosalus przebiegła bdb, dwie osoby przedstawione otrzymały pracę i jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku. Ciężko znaleźć odpowiednich techników , specjalistów a my jesteśmy zadowoleni. Daję duży plus za szybkość rekrutacji.

bachus

Ja wszystko rozumiem.. ale zalewanie stron komentarzami nie na temat, byle by tylko negatywne opinie zniknęły w tłumie i chwalenie samych siebie to po prostu dno dna. Inaczej tego nazwać nie można. Pogódźcie się drogie panie, że nie każdy może być zadowolony z waszych usług i pracy a internet jest miejscem, gdzie można wymienić się swoimi poglądami, a wy tu wpisując się tylko się ośmieszacie. Zajmijcie się pracą, a nie propagandą w internecie.

Asia

A co z umowami o pracę dlaczego takich nie daja?

Karol

A co z umowami o pracę?ponoć firma takich nie daje pracownikom.

Karol

A co z umowami o pracę?ponoć firma takich nie daje pracownikom.

Roman

Witam!Ja chciałbym podziękować pracownicom Eko Salus paniom Justynie i Marcie za szybkie znalezienie mi pracy i bardzo miłą profesjonalną opiekę w okresie rekrutacji .

anonim

(usunięte przez administratora)

kat.es

Romek - wypowiem się, jako była pracowniczka. Bez wszechobecnego tutaj hejtu, ale też bez wchodzenia w cztery litery swojej szefowej i słodzenia. Warunki - umowa zlecenie, stawka podstawowa nieco powyżej najniższej krajowej + system premiowy, który pozwalał sobie dorobić jeszcze parę złotych. Progi finansowe, które muszą uzyskiwać pracownicy zwiększają się z miesiąca na miesiąc, przez co 3/4 kandydatów odpada po kilku-kilkunastu tygodniach pracy. Wynagrodzenie rzadko kiedy było na czas. Do tego dochodzi konieczność dojazdów na spotkania, minusem jest brak auta służbowego i konieczność proszenia się o zwrot kosztów jeżdżenia po mieście i nie tylko. Daleko naprawdę od "niezłych" warunków. No chyba, że ktoś żyje na garnuszku rodziców to ok. Co do atmosfery - jak to w pracy, z jednymi szło się dogadać i byli normalni, a inni tylko patrzyli, aż podwinie Ci się noga i będzie można zgłosić Twój błąd przełożonym. Do tego poczucie stałej kontroli i presji.. Pisanie raportów, wyliczanie czasu pracy co do minuty.. Podsumowując praca może i dobra dla kogoś kto nie ma do końca sprecyzowanych planów na siebie, jest w trakcie studiów, bądź szuka ciut ambitniejszej pracy niż roznoszenie ulotek, ale na pewno nie miejsce gdzie wysiłek pracownika zostanie doceniony i poczuje, że może rozwinąć skrzydła, nie mówiąc o uzyskaniu jakiejkolwiek stabilizacji życiowej bądź finansowej. Pozdrawiam.

skip

Wystarczy spojrzeć na daty i godziny dodawania postów na tej stronie, aby wyciągnąć wniosek, że pozytywne komentarze są generowane przez właścicieli i pracowników tej bandyckiej organizacji. 3,4 sierpnia.. każdego dnia ponad 12 komentarzy. Ludzie na szczęście nie są głupi i widzą, że to śmianie się im w oczy! A teraz pupilki szefowej - do dzieła! Każda po 5 pozytywnych komentarzy i może zatuszujecie złą sławę i złowicie kolejnego naiwnego pracodawcę!

Toki

@nick To, ze w twoim świecie płaci sie za zadowolenie nie znaczy ze tak jest wszędzie specjalisto od negatywnych opinii ukrywajacy sie pod wieloma nickami. Miej chociaż trochę cywilnej odwagi i podpisz sie imieniem i nazwskiem.

Nick

Pytanie do pań zatrudnionych w eko salus - ile premii macie za pisanie komentarzy, w których podszywacie się pod rzekomo zadowolonych pracodawców a ile za udawanie wdzięcznych niepełnosprawnych? Proszę o konkretną odpowiedź. Pozdrawiam.

poligrafia

Stowarzyszenie Eko Salus wsparło nas przy rekrutacji, dzięki której mamy bdb pracownika biurowo-handlowego, był to strzał w dziesiątkę. Polecam pracodawcom spotkanie z nimi, wszystko jasno i przejrzyście przedstawią.

On34

@poett kiedy Ci się znudzi ukrywanie pod różnymi nickami i generowanie złych opinii? Myślisz, że w sieci jesteś anonimowy? Odśpiewaj sobie głośno "znowu w życiu mi nie wyszło" i zrób w końcu coś pożytecznego w swoim życiu, bo jak widać oprócz jadu i zazdrości niewiele w nim jest.

poett

To jest po prostu śmiech to co się tutaj odczynia... Tresowane paniusie z ekosalusa chyba dostają specjalne premie za pisanie pozytywnych komentarzy. Kiedyś, prędzej lub później, dojdzie do was w jakim g... pracowałyście i za kogo nadstawiałyście karku. Zwykła banda oszustów dorabiających się na cudzym nieszczęściu. Polecam omijać ich szerokim łukiem.

Konki

Kto mi powie czy jak mam umiarkowany tto mogę pracować 10 godzin? Nadgodziny sa płatne czy jak?

P
@Konki 06.08.2016 08:08

To zależy od charakteru pracy, co do zasady nie. Skrócony wymiar czasu pracy nie dotyczy dozoru.

P
@Konki 06.08.2016 08:08

To zależy od charakteru pracy, co do zasady nie. Skrócony wymiar czasu pracy nie dotyczy dozoru.

Nikola

Dno dna... Komplementują samych siebie bez zachowania jakichkolwiek pozorów. Jak to świadczy o tej firmie?

Eko Salus

Oferty pracy znajdują sie na naszej stronie internetowej oraz mozna przyjść osobiście w celu zapoznania sie z nimi i dowiedzenia się szczegółów. Zawsze po rozmowie kwalifikacyjnej staramy sie dzwonić z informacja zwrotną, jesli jednak zdarzyloby sie inaczej to również do nas mozna zadzwonić. Zachęcamy wszelkie uwagi kierować droga telefoniczna bądź mailową w celu wyjaśnienia poszczególnych spraw. Anonimowo mozna napisać wszystko... Również to co nie ma pokrycia z rzeczywistością. Życzymy miłego weekendu. Eko Salus

Zostaw opinię o Eko Salus - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Salus