Kimball Electronics Poland

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 275 ocen.

Opinie o Kimball Electronics Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimball Electronics Poland

produkcja

Wiekszosc narzeka ludzi zwłaszcza kobiety wiecznie niezadowolone a cały czas tutaj pracują może i tez nie wszystkie ale jedna z druga nie poszuka sobie gdzie indziej pracy tylko siedzi na krzesełku w kimbalu na tasmie wiec to jest nie zrozumiałe.

kimbalowa od lat
@produkcja 02.12.2017 14:37
Wiekszosc narzeka ludzi zwłaszcza kobiety wiecznie niezadowolone a cały czas tutaj pracują może i tez nie wszystkie ale jedna z...

TO PRAWDA bo ludzie nie doceniaja tego co maja a gdyby tak z dnia na dzień niektóre laski dostały wypowiedzenia albo by firma padła toby niejedna osoba by płakała i nie wiedziała co ma zrobić a ze jest praca i w miare płaca itp. to narzeka się.

kimbalowa pracownica

Ja w kimbalu pracuje 2 lata i jestem zadowolona w miare chodze na 3 zm od pn do piątku i mam 2500zł na reke a 4 bryg dziewczyny maja więcej bo maja dodatek za 4 bryg i fajny socjal jest .

OPN
@dddd 08.11.2017 16:15
2500 to masz hahah, chyba w snach! na 3 brygadach masz 2 koła, nie kłam!

KAZDY NARZEKA ZE ZARABIA 2TYS ZŁ NA 3 ZM NA 4 BRYG WIECEJ TROSZKE A JAKOS LUDZIE TU PRACUJA PO X LAT I JAKOS NIE ODCHODZA DZIEWCZYNY KTORE MAJA KOŁO 40 LAT WIEKOWO A NIEKTORE STAZEM TO TU PRACUJA 15 LAT I WIECEJ BADZ 10 LAT MNIEJ WIEC CZEGOS TU NIE ROZUMIEM JEZELI STWIERDZAM ZE JEST MI ZLE TO SZUKAM INNEJ PRACY W POBLIZU I NIE DOJEZDZAM A JAKOS STOI MNOSTWO AUT POD ZAKŁADEM BO LUDZIE JEZDZA .

kimbalowa
@kimbalowa pracownica 04.11.2017 10:04
Ja w kimbalu pracuje 2 lata i jestem zadowolona w miare chodze na 3 zm od pn do piątku i mam 2500zł na reke a 4 bryg dziewczyn...

Ludzie co wy piszecie jakie 3 tys zł na reke na 4 bryg ja pracuje tu z 13 lat w tej firmie i mam w granicach 2400zł na 4 brygadowce a na trzy zm maja koło 2 tys zł na reke bądź z hakiem no chyba ze piszecie o mechanikach operatorach itp. to oni maja więcej bo maja inna prace.

ewa

A ja się spytam o system 4 bryg po ilu dniach pracy macie wolne i czy swieta takie jak np. 1 listopada czy 11 listopada macie wolne i czy w miesiącu jak wyrabiacie więcej godzin to wam płaca czy wolne dni macie sponad normy .

była pracownica kimbala

Ja osobiście nie polecam produkcji praca monotonna ok praca nie jest ciezka bo raczej siedzaca większość dziewczyn na tasmie pracuje i stare pracownice starzem co tu pracuje x lat to wrednych zdarzy się ze sa fajne ale mało a atmosfera to dzisiaj ze sobą rozmawiają a jutro się odgadują i jedna na druga kabluje wiec to jest okropne a i jeszcze jedno za te pieniądze co kimbal płaci to praca jest wszędzie bo za 2 tys zł z hakiem na reke idzie już znalesc prace w Poznaniu i bez dojazdu ja się ciesze ze stamtąd odeszłam do lepszego zakładu.

anonim

(usunięte przez administratora)

kimbalowa
@mojra 28.09.2017 08:22
pracuję tu 5 miesiąc na produkcji z polecenia i uważam że jest to nie bardzo okej ponieważ jeśli chodzi o zarobki to stawka k...

Proszę się zastanowić dlaczego ludzi potrzebują bo dużo ludzi odeszło niestety kimbal przestał być atrakcyjnym pracodawca zarobki sa porównywalne do innych produkcji np. do unilevera dużo osob z kimbala poszło tam i nie musi dojezdzac z poznania z 20km.

pracownica produkcji

Socjal to jak w każdym prawie zakładzie prywatna klinika medyczna bony na swieta i multi sport karta to prawie każdy zakład ma w innych maja jeszcze np. na koniec roku 13 pensja tu niestety tego nie ma bądź wczasowe maja w innych zakładach prawda jest taka z roku na rok jest coraz gorzej .

olka

Jak wam w kimbalu tak zle to zapraszam do rpc bebo zakład miesci się w poznaniu zarobki podobne do waszych może troszkę wyższe od waszych na produkcji ale bez dojazdów i przyjmą przez zakład .

Rubin

Cześć mam pytanie odnośnie pracy w tej firmie bo opinie są różne.. a jak faktycznie tam jest? Wiara całkiem w porządku da się pracować?

kimbalowa

Zarobki w kimbal sa przeciętne ja na produkcji w 4 bryg mam 2500zł na reke bez nadgodzin wiec szału nie ma mniej więcej tyle samo co w innych zakładach produkcyjnych i trochę więcej niż w markecie tylko sam fakt praca nie ciezka a długoletnia pracownica jestem operatorzy mechanicy itp. to dużo więcej zarabiają od tych zwykłych ale to normalne jest w kazdym zakładzie tak jest.

kimbalowa

Ogolnie dużo osob narzeka bo to się słyszy ja pracuje jakies 3 lata i nie mogę narzekac w porównaniu do poprzedniego zakładu pracy a przyszłam z barona tutaj zarobki sa znacznie wyższe od tego co miałam i o takim socjalu mogłam jedynie sobie pomarzyć w poprzednim zakładzie pracy wiec ludzie jeszcze nie wiedza jak płaca inne produkcje no ok zdarza się ze sa lepiej płatne zakłady ale tych jest mało bądź ciężko się dostać.

rene

Laski nie odchodzą bo gdzie sobie posiedzą na produkcji i az tak nie na pracują się i zarobki trochę wyższe niż w markecie.

YZN

TO NORMALNE ZE INZYNIEROWIE MECHANICY OPERATORZY MASZYN ZARABIAJA ZNACZNIE WIECEJ OD ZWYKŁYCH PRODUKCYJNYCH PRACOWNIKOW WIEC NIE WIEM SKAD TEN SMIECH NA SALI CHYBA ZAZDROSC NO NIESTETY NA TYCH STANOWISKACH TRZEBA UMIEC I SIE NADAWAC A INZYNIER MA WYZSZE WYKSZTAŁCENIE A NIEKTORE DZIEWCZYNY PRODUKCYJNE SA PO ZAWODOWKACH BADZ SREDNIE MAJA.

uli

A ja zarobiłam na akcjach kimbalowskich niezła sumke.

kimbalowa

No najlepsze jest to ze dziewczyny długo pracujące w kimbalu narzekają a przecież co druga osoba z tego zakładu ma samochod i to jeszcze sobie ludzie pozmieniali przez lata na nowsze i lepsze wiec cos jest nie tak bo skoro nie opłaca mi się jezdzic autem to szukam pracy pod nosem gdzie mogę jezdzic tramwajem i nieważne czy się ma rodzine czy jest się singlem bo niektórzy utrzymują się sami.

pracownik produkcji

Duzo osób odeszło do unilevera bo sama pracuje w unileverze i słyszałam jak opowiadali o kimbalu i jak płaca u nas trochę więcej zarabiają dziewczyny na 3 zm i 4 bryg zależy jaki dział ale dużych róznic nie ma tylko ze nasz zakład jest w Poznaniu i mniej się traci na dojazd i zupełnie inna branza jest bo wasza jest elektroniczna itp. a unilever to spozywka a z unilevera pare dziewczyn odeszło do rpc bebo za jeszcze większe pieniądze .

kimbalowa długoletnia

Tu w większości się siedzi i praca jest monotonna ogolnie dużo ludzi narzeka a pracują ciekawi mnie tylko to czemu nie szukają gdzie indziej pracy a dojezdzaja z Poznania z SZamotuł itp. a co do płacy to jakies wygorowane tez nie sa pieniądze bo w granicy 2500zł na reke na 3 zmiany wiec porównywalne do innych zakładow pracy co mieszcza się np. w Poznaniu na produkcji.

SMT1

Macie juz żylaki od stania ?

DoCelu

A ja pracuje na 3 etaty i mam 6na reke...

kimbalowa

Ja pracuje normalnie jako szarak na produkcji 4 bryg i mam 2500zł .

Marta

Pracuję jako inżynier utrzymania ruchu i dostaje 5400 zł, a jestem kobietą, więc bzdury piszecie.

Zzz
@pracownik produkcyjny 13.08.2017 13:59
Nawet jak jest brutto to na reke wyjdzie 4 tys zł to i tak więcej niż zwykły pracownik jak produkcyjni pracownicy maja w granic...

To bylo trzeba sie uczyc , to chyba normalne ze utrzymanie zarabia wiecej ??? Jak sie zepsuje jedno czy drugie to wy idziecie na kawe a oni ?mysla i robia, niektorzy tylko robia i to jest smutne . Chciałbyś zarabiac tyle samo co utrzymanie to sie zatrudnij !!! Te cztery klocki na reke to i tak jest smiech za to jakim musisz tam byc czlowiekiem orkiestra ,czasem wolalbym tylko jak malpa naciskac guzik za 2500 klocka,przemysl to

as
@Zzz 16.08.2017 12:02
To bylo trzeba sie uczyc , to chyba normalne ze utrzymanie zarabia wiecej ??? Jak sie zepsuje jedno czy drugie to wy idziecie n...

To jak ci mało to sobie poszukaj w innym zakładzie pracy jak uważasz ze to za mało albo jak małpa siedz na tasmie i przyciskaj guzik a i nie wiedziałam ze na produkcji ludzie to małpy.

PRACOWNICA KIMBALA

TYLKO ZE PRACA W KIMBALU NIE JEST CIEZKA JAK NP W MILANO GDZIE JA WCZESNIEJ PRACOWAŁAM I ZAROBEK W KIMBALU MAM WYZSZY NIZ TAM WIEC NIE WIEM CZEMU LUDZIE NARZEKAJA I W PORÓWNANIU DO INNYCH FIRM PRODUKCYJNYCH DZIEWCZYNY NIE DZWIGAJA NIC JAKIS KARTONÓW ITP PRACA TYPOWO PRZY TASMIE .

iza

A ja się spytam czy u was pracownicy posiadaja akcje pracownicze gdzie mogli sobie wykupić bo na takim czyms można zarobić w zalerznosci po ile jest kupno i sprzedaż bo sama pracuje w firmie produkcyjnej tylko w innym zakładzie i takie cos posiadam.

izi

A ja uważam gdyby faktycznie ludziom mało płacili to by mieli braki pracowników produkcyjnych a ludzie tam robia po kilkanaście lat na produkcji i dojezdzaja z Poznania szamotuł itp.

kimbalowa

Przestancie pisać takie bzdury zarobki po 3 tys zł na reke i więcej ja pracuje w systemie 4 bryg i mam 2400zł na reke wiec nie wiem skad to się bierze te ponad 3 tys.

pracownik produkcji.

Gdyby kimbal tak dobrze płacił toby ludzie tu pracowali a tu ciagla rotacja te osoby które maja umowę na stałe itp. to siedza bo się boja zmian a poza tym jak niektóre dziewczyny pracują po 10 lat i więcej to gdzie pojda będą narzekac ale pracować będą dalej bez wzglendu na wszystko jedynie dużo facetów odeszło a z dziewczyn osoby młode.

chwast

3,5 klocka do kielni to na EA nic nadzwyczajnego nawet dla nowo zatrudnionych, głównie przez nadgodziny czy 4 brygady. Medyk może o takich pieniądzach jedynie pomarzyć.

koli

Te 3200zł czy 3500zł to chyba w całości brutto niezła sciema ze na reke ha ha

produkcyjny

Gdyby były zarobki po 3 tys zł i więcej to każdy by tutaj chciał pracować na produkcji i bili by się o ta prace i nikt by nie odchodził a tu ciagła rotacja ludzi pozdrawiam.

kimbalowa

Ja pracuje rok i mam 2200zł na reke wiec nie wiem dlaczego ktoś pisze ze ma 3 tys zł na reke wiec musza być super wyjątki .

pracownik2

Wiecie dlaczego ludzie tak nie odchodzą tak dziewczyny które pracują tutaj z 10 lat i powyżej ogolnie z umowa na stałe bo się zasiedziały i boja się zmian bo w nowym zakładzie zaczynają od zera ale tez niektóre zmieniły prace .

kimbalowa8
@pracownik2 10.06.2017 20:29
Wiecie dlaczego ludzie tak nie odchodzą tak dziewczyny które pracują tutaj z 10 lat i powyżej ogolnie z umowa na stałe bo się z...

No ok może i masz trochę racji ale najgorszych zarobków nie ma bo ta 2 przed wypłata jest na reke i jakiś socjal a te osoby co maja powiedzieć co pracowały milano czy tam baron tam sa nizsze zarobki i to dużo nizsze a dużo osób teraz pracuje u nas i sa zadowoleni.

była pracownica kimbala
@pracownik2 10.06.2017 20:29
Wiecie dlaczego ludzie tak nie odchodzą tak dziewczyny które pracują tutaj z 10 lat i powyżej ogolnie z umowa na stałe bo się z...

Masz racje zgadzam się z toba to niech sobie siedza i dalej narzekają dlaczego firma tak mało płaci jak ktoś chce to znajdzie za więcej tylko trzeba się ruszyc i składac cv bo ja sama odeszłam z kimbala i zarabiam więcej niż miałam i do kimbala bym nie wróciła.

pracownik

No dużo osób z kimbala pracuje w unilever itp.

była pracownica

Jak kogos chcą przyjąć to znaczy ze ktoś odszedł do innej firmy bo jak ja pracowałam w kimbal nie mogę powiedzieć ze było az tak zle tylko pieniazki słabe jak na taka firme wtedy miałam koło 2 tys zł na reke a to było 3 lata temu wiec poszukałam pracy gdzie indziej i za więcej a poza tym dojazd był dla mnie koszmarem i widać po opiniach niewiele się zmieniło wiec nie dziwie się ze ciagła rotacja jest i się dziwie ze firma nie daje podwyżek bo żeby ludzie chcieli pracować w danym zakładzie to musza być odpowiednie wypłaty bo tu gdzie teraz ja pracuje nie odchodzi nikt bo firma dba o pracowników i nie ma ze ktoś ma jakims cudem 2500zł kobieta bo ma troszkę więcej na reke.

alicja

A ja słyszałam ze macie niezły socjal tzn czytałam jak kogos potrzebują do pracy ze macie karty multisport wczasowe bony swiateczne i pozyczki mieszkaniowe to chyba zle nie macie bo w niektórych jest ubogi pakiet socjalny.

Słabo
@alicja 07.06.2017 14:34
A ja słyszałam ze macie niezły socjal tzn czytałam jak kogos potrzebują do pracy ze macie karty multisport wczasowe bony swiat...

HR działa

pracownik

Ludzie tylko narzekają a nic z tym nie robia żeby sobie polepszyć prace tylko siedza i pracują bo ja uważam ze jeśli za mało zarabiam itp. to szukam pracy w innym zakładzie a nie siedze i narzekam .

iza

Ja odeszłam z kimbala do unileverka i zarabiam więcej niż miałam w kimbalu nie załuje tego ze odeszłam bo mam teraz znacznie bliżej do pracy a o rpc bebo słyszałam ze jeszcze lepszym zakładem jest od innych pozostałych .

kimbalowa

Z roku na rok jest coraz gorzej jeśli chodzi o prace w kimbalu płaca jest tak na srednim poziomie porównywalne kwoty do innych firm można powiedzieć ze miedzy marketem czy butikiem dużej roznicy nie ma a może taka sama kilka koleżanek zatrudniona w odzieżowym butiku zarabia ta sama kase co tu no niestety kimbal przestał być konkurencyjny pod względem płacowym do innych firm produkcjach a od lat podwyżek nie ma takich konkretnych np. o 300zł tylko jak sa to jakies 50zł lub 100zł to co to za podwyzka jakies grosze nic dziwnego ze młodzi stad uciekają bo każdy idzie tam gdzie lepiej płaca i sa lepsze warunki.

pracownik kimbala

Dowiesz się na rozmowie jakie sa zarobki ale rewelacji nie ma jak kogos zadawala 2 tys zł z hakiem na reke to ok bo tak większość ludzi tu zarabia na produkcji a na magazynie mniej więcej tak samo sa rozbieznosci i tyle i nikt się nie przyzna ile kto ma.

Słabo
@Pracownik 29.05.2017 06:57
Dziwne, bo jestem nowym pracownikiem i moja 3-cia wyplata to +2500 na rękę...

HR działa

alicja
@Słabo 18.06.2017 10:22
HR działa

Co to znaczy ze hr działa to mowi nieprawdę czy jak.

marek1618.90

Jak jest na magazynie jakie zarobki jaka atmosfera bo mam oferte i nie wiem czy warto zaczynac prace

gwiazdka

A ja się spytam czy w kimbalu pracownicy maja akcje pracownicze gdzie na tym mogą zarobić dodatkowe pieniazki oprócz wynagrodzenia bo sa zakłady pracy gdzie proponuje się pracownikom wykup .

kimbalowa7

Chyba mechanik zarabia 3 tys zł na reke bądź operator ale nie kobiety co wy piszecie ludzie jakby były takie zarobki 3 tys zł to dziewczyny by się biły o ta prace a duza rotacja jest jak ktoś chce pisać kwotowo to niech napisze prawde bo ja mam 2 tys zł z hakiem na reke na 3 zmiany.

kimbalowa

A ja zarabiam 3 tys zł na reke na trzy zmiany .Pozdrawiam

kimbalowa
@kimbl 14.04.2017 17:15
może są wyjątki, że ktoś ma jakimś cudem 2500 ale na pewno nie 3000.

Pracuje w 4 brygadowym systemie i mam 2500zł na reke a kolezanka 2700zł na reke razem dojezdzamy do pracy a ci którzy pracują na 3 zm to maja mniej sa róznice we wypłatach .

kimbalowa
@kimbalowa 17.07.2017 08:01
Pracuje w 4 brygadowym systemie i mam 2500zł na reke a kolezanka 2700zł na reke razem dojezdzamy do pracy a ci którzy pracują...

W zarobkach jest rozbierznosc jeśli chodzi o wypłaty wśród kobiet na produkcji możemy wykonywać ta sama prace tylko ze jedna ma więcej druga mniej powiedzmy o 100zł czy 200zł ostatnio doszły nas słuchy ze nowe osoby maja więcej sa zatrudniani na wyższe stawki to dopiero jest dramat jak firma szanuje pracowników co pracują x lat ja tajemnicy ze swojej wypłaty nie robie chodze w systemie 4 bryg i mam 2400zł na reke a sa osoby które maja więcej lub mniej wiec zarobki porównywalne do innych firm produkcyjnych mieszczących się w Poznaniu i bez takiego dojazdu wiec nic dziwnego ze dużo osób szuka innej pracy na miejscu.

kimbalowa

Ja pracuje z umowa na stałe na 3 zm i mam w granicy wypłatę 2500zł na reke wiec najgorzej nie jest tylko dużo odchodzi mi na dojazd bo z 400zł miesięcznie tak na paliwo trace a auto musze mieć żeby mieć czym dojechać.Pozdrawiam szału nie ma bo w marketach itp. placa 2 tys na reke i bez dojazdów.

kasia

Ja osobiście nie polecam pracy na produkcji ja pracuje na 3 zm i mam 22oozł na reke a pracuje z umowa na stałe wiec to już żadna rewelacja bo musze dojezdzac z Poznania to w Poznaniu się znajdzie prace za ta kase tak mniej więcej.

japco

To nieźle mi typek namaślił, że mam szansę dużo się u nich nauczyć i mogę liczyć na przeniesienie z produkcji na jakiś dział techniczny jak się obeznam z maszynami, żałuję że nie zapytałem ile konkretnie miesięcy. A teraz tu czytam o lataniu ze szmatą. Średnio rozgarnięta małpa by sobie poradziła na niektórych stanowiskach. Co z tego, że nie mam doświadczenia jak widzę, że tłumaczą mi jakieś pierdoły i się zastanawiają czy dotarło do mnie LOL jakbym był niedorozwinięty, a człowiek po prostu mózg wyłącza. A ja głupi się zastanawiałem dlaczego przez agencję takie krótkie umowy haha. Makaron na uszy nawijają, a człowiek robi sobie jakieś nadzieje, wstyd.

m

ciężko się dostać w ogóle na stanowisko pracownika produkcji albo technika przygotowania produkcji??

eMka
@m 14.01.2017 17:15
ciężko się dostać w ogóle na stanowisko pracownika produkcji albo technika przygotowania produkcji??

Są ogłoszenia przez agencję pracy, ledwo wyślesz CV, a po 30 min masz telefon zwrotny z zaproszeniem na rozmowę. Osobiście wysyłałam dzisiaj i w poniedziałek rozmowa. Oczywiście nie świadczy to jeszcze o przyjęciu do pracy, ale wygląda to tak jakby potrzebowali na gwałt pracowników...

Radek

Najwięcej biadolą i stękają Ci co non stop albo papierosek albo kawka i pretensje do całego świata, że jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma lepsze spodnie, Po następne do jasnej chujni. KUPCIE SOBIE SŁOWNIK BO MI OCZY KRWAWIĄ JAK WIDZĘ TE BŁĘDY.

ZAINTERESOWANY

Ile sie zarabia na utrzymaniu ruchu i jak to wyglada z trybem pracy

Kuba
@ooo 11.01.2017 00:13
Zasadniczo jak ja tam jeszcze pracowałem to nazywaliśmy się DUM. Dumnie brzmi ale masz racje że głownie latasz na szmacie i dba...

Dodaj jeszcze chore S5 i glancowanie warsztatu na każdym kroku na pokaz oraz wyrzucanie dorobionych narzędzi do śmietnika przez S5. Z mojej strony powiem tak jeżeli szukacie pracy gdzie będziecie zajmować się sprawami technicznymi to nie tutaj, mówię to bo widzę znowu szukają jelenia do tego działu nie wspominając w ogłoszeniu ani słowa o czyszczeniu i szmacie która jest tutaj priorytetem numer jeden, zresztą nie dziwi mnie to. Większe możliwości warsztatowe (szczególnie mechaniczne) ma zewnętrzna firma która znajduje się na terenie zakładu i zajmuje się ogólną konserwacją budynku oraz prostymi sprawami esd na produkcji, do tego nie mają nad sobą biurokratów od S5 i gdyby nie ich park mechaniczny który mimo wszystko nie jest zbyt bogaty to DUM był by głęboko w du... . Zresztą przez priorytet szmaty i S5 wszystkie naprawy to prowizorka prowizorek tutaj nie ma czasu na myślenie po prostu, a ci którzy myślą że w takiej firmie naprawa polega na wymianie modułów na małpę to rozczaruje z tym też jest wiecznie problem i trzeba naprawiać po prostu co się da (bo nie ma fizycznie części większości) ale przez szmatę nie ma kiedy zaklęte koło odechciewa się szybko przez wyżej wymienione fakty no i system 4 brygadowy, do tego dochodzi płaca gdzie z czasem jak jesteś chodź trochę kontaktowy dowiesz się że zarabiasz tyle samo albo 200zł więcej jak kontroler jakości który obejrzy co jakiś czas co którąś partie płytek i idzie sobie dalej gadać i nie jest przytyk do nich czy innych pracowników że za dużo zarabiają czy coś, to przytyk do firmy i ich chorej polityki. Jak potrzebują kogoś do czyszczenia to niech piszą w ogłoszeniu i rozdzielą te dwie sprawy fizycznie od mechaników i elektryków bo tak to nigdy nie znajdą fachowców, co mogę na koniec powiedzieć dla starych wyg w tym zawodzie szkoda czasu i ich wiedzy na ten dział aktualnie a dla młodych no cóż może dla papierka ale na pewno nie jakiejś wiedzy praktycznej z dziedziny elektryczno mechanicznej

ola
@Kuba 11.01.2017 13:47
Dodaj jeszcze chore S5 i glancowanie warsztatu na każdym kroku na pokaz oraz wyrzucanie dorobionych narzędzi do śmietnika przez...

Ale ludzie narzekają a takie dziewczyny pracują na produkcji z 15 lat bo moja znajoma tam pracuje z umowa na stałe na dziale elektronicznym i nie słyszałam od niej żeby szukała innej pracy bo pracuje.

yzn

Tu ludzie pisza co długo tu pracują po ile zarabiają i sa przez zakład pozatrudniani a nie przez agencje .

sk

Ile w ogóle płaca brutto wynosi (jeśli nie chcę chodzić na 4brygadówkę)? Agencje oferują jakieś 2500 brutto (3100 brutto jeśli 4brygadówka), a tu piszecie, że jakieś 2k zł na rękę...

kimbalowa

Ja pracuje w 4 brygadowym systemie i mam 2500zł na reke .

asia

Niby się pogorszyło to dlaczego jeszcze ludzie tam pracują co maja koło 40 sci i po 40 sce a stażem maja koło 20 lat pracy powiedzmy to z czegos to wynika bo jeśli zarabiam koło 2 tys na reke i dojezdzam autem to się opłaca to lepiej zatrudnić się w takim lidlu na 2 zm i tez odbierać koło 2 tys na reke bo mnie by się nie opłacało tam jezdzic za 2 tys zł nawet z hakiem do Tarnowa podgórnego wiec podziwiam ze jeszcze tam ludzie jezdza .

Zostaw opinię o Kimball Electronics Poland - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimball Electronics Poland