Dogmat - Agencja Ochrony

Elbląg

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o Dogmat - Agencja Ochrony

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony

Sędzia pokoju.

Firma ??? Raczej dziadostwo. Z tego co tu piszecie to wynika. Stawki które wspominacie nie istnieja. Żeby zasłużyc na miano firma trzeba płacić przynajmniej najniższą stawke ustawową. Ciekawe jak PIP ich kontroluje. Czyżby zapowiedziane i ustawiane kontrole. A może coś innego. Co o tym sądzicie?

aplikant :)
@Sędzia pokoju. 13.12.2017 17:50
Firma ??? Raczej dziadostwo. Z tego co tu piszecie to wynika. Stawki które wspominacie nie istnieja. Żeby zasłużyc na miano fi...

No można powiedzieć, że masz gościu problem. Obiecuję. IP już mam a reszta.... kwestią interpretacji.

zbychu

nie podobała mi się tam praca, zawsze musze sie godzić na kazdą liczbe godzin czy chcę czy nie! odszedlem i koniec mam tego dość. ani umowy do tej pory.

Alicja

@hdsb @klawypan007 @onion Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii na temat pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony, a nie obrażanie innych pracowników firmy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z pracą w Agencji? Czy polecacie to miejsce pracy i dlaczego?

Alicja

@oleole4040 rozumiem, że jesteś niezadowolony z pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony. Niestety nie mamy wpływu na to z jakimi ludźmi pracujemy. @mlodziutki czy możesz powiedzieć w jakim systemie się pracuje? Jak długo pracujesz już w tej firmie?

piesek007

Policjanty przynajmniej maja uprawnienia w załodze tj.wpis lub wpis/bron a co niektórzy jeden szczególnie awansował z kontrolnego cieciów i myśli ze kozaczy.a jego kumpel z zalogi skoro czuje się alfa i omega niech go ustawy lepiej nauczy

Alicja

@Pawcio5566 nie jestem pracownikiem firmy Dogmat - Agencja Ochrony. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to aby wam pomóc i dowiedzieć się jak najwięcej informacji o pracy w firmie.

mlodziutki
@Alicja 20.09.2017 17:12
@Pawcio5566 nie jestem pracownikiem firmy Dogmat - Agencja Ochrony. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to aby wa...

Praca dla osob posiadających licencje dobrze płatną z umowa o prace,ubezpieczenie pracownicze premie.zawsze pensja na czas.kadra grup interwencyjnych dobrze wyszkolona.osoby bez broni i wpisu kpif um.zlecenie stawka o wiele mniejsza różne obiekty do ochraniania

oleole4040
@mlodziutki 26.09.2017 18:03
Praca dla osob posiadających licencje dobrze płatną z umowa o prace,ubezpieczenie pracownicze premie.zawsze pensja na czas.kadr...

Na grupie nie panuje mila atmosfera wsrod pracownikow.dwoch pupilkow szefa mlodzi lysi panowie( P i D) sa tylko tam faworyzowani.nie polecam pracy tam,marne podejscie do pracownika!

Alicja

@ludz o czym dokładnie mówisz? Opisz to bardziej. Czy ktoś pozostawi swoją opinie dotyczącą pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony? Na jakie zmiany można liczyć? Te wszystkie informacje będą pomocne osobom chcącym się zatrudnić w tej firmie w przyszłości.

Pawcio5566
@Alicja 29.08.2017 15:39
@ludz o czym dokładnie mówisz? Opisz to bardziej. Czy ktoś pozostawi swoją opinie dotyczącą pracy w firmie Dogmat - Agencja Och...

Alicja nie udawaj glupiej.pracujesz jako przedstawiciel handl.tam i dobrze wiesz co tam sie dzieje bo sama kokosów nie masz.a w sprawach ochrony sie nie wypowiadaj .od tego sa chlopacy zatrudnieni tam

Alicja

Zastanawiacie się jak klienci Dogmat - Agencja Ochrony oceniają firmę? Na ich stronie internetowej możemy zobaczyć referencje http://www.ochrona-dogmat.pl/rekomendacje/

ludz
@Alicja 22.03.2017 14:12
Zastanawiacie się jak klienci Dogmat - Agencja Ochrony oceniają firmę? Na ich stronie internetowej możemy zobaczyć referencje h...

Rekomendacje dawno po terminie.co wy za ludzi zatrudniacie w konwojach,bez broni bez uprawnień i to mających na bakier z prawem.porazka

JJ

Dogmat - Agencja Ochrony ma niezłe stawki, ogólnie jedne z najwyższych w regionie w tym momencie, ja polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

li

Mam swieze info bo mam kontakt z niektorymi z firmy.ale dokladnie o jakie stanowisko ci chodzi i co chcialbys wiedziec konkretnie?

anonim

(usunięte przez administratora)

liroy

Pracowqlem tam kiedys.do tego zawodu trzeba miec tez powolanie a niestety w tej firmie procz szefa ochr.moze jeden z zaligi interwenc.te powolanie ma.reszta to buraki i prostacy ktorzy sa do tego leniwi i tak jak pisali przedmowcy odbebniaja swoje i tyle i to powoduje ze atmosfera jest nieciekawa.zalezy tez wszystko na jaka osobe na sluzbie akurat trafisz.wyplaty sa na czas.premie sa takze.warunki dla osob licencjonowqnych tez ok

anonim

(usunięte przez administratora)

jg

Socjali nie ma zadnych.premie sa.2osoby zwolnily etat ostatnio.atmosfera jest przyjacielska ale miedzy stara kadra.wyplata na czas.jesli robisz swoje ,wyrabiasz sie na czas,nie wdajesz sie w plotki to etat bedzie ok i docenia napewno!

anonim

(usunięte przez administratora)

lenty

Dorzucaja jeslinjestes efektywny i to wykarzesz.atmosfera jest nieciekawa bo pracuja tam ludzie ktorzy przychodza zeby odbebnic swoje i zwinac pensje.zalezy na jaka osobe trafisz na sluzbie

anonim

(usunięte przez administratora)

mała

Kto jest wyszkolony?na grupie interw emerytowani policjanci lub bez licencji!dwoch mlodych tylko po egzaminie na broń ,a emeryci tyle zę zajmuja etat

manius
@mała 25.09.2016 20:31
Kto jest wyszkolony?na grupie interw emerytowani policjanci lub bez licencji!dwoch mlodych tylko po egzaminie na broń ,a emeryc...

Popieram.na grupie jest tylko 1 młody pan po egzaminie w KWP na broń.policjanci są bo są.grzeją posadkę,dogmat kiedys miał młodych łepków a teraz ich znak rozpoznawczy to emeryt haha!

anonim

(usunięte przez administratora)

mg

Nie

Byly pracownik

Kilka lat w stecz firma naprawde dobrze placila i dbala o wyglad pracownikow mundury byly nowe i na kazda robote inne a teraz tym co tam pracuja brakuje na wino

anonim

(usunięte przez administratora)

polo

Ogolnie atmosfera w tej firmie jest nieciekawa.malo placa ludziom bez licencji.sa wykorzystywani.obiekty budy za 4zl

sabik

A o jaka atmosfere pytasz .w firmie,na konkretnych obiektach czy ogolnie?

anonim

(usunięte przez administratora)

on222

Wyplata na czas.atmosfera do kitu

anonim

(usunięte przez administratora)

jkj

Trzeba miec ukonczony kurs platny na sluzby porzadk.lub inform.ale nieraz niekoniecznie.zalezy od tego czy brakuje ludzi

Niedziwiadek

Witam ktoś mi powie czemu tak ludzie są wykorzystywani na obiektach jak letko przysiniesz a jest osoba niepełno sprawna i ma umiarka to morze a oni muwia ze zabieraci kase z wypłaty będą a po okresie prubnym miała byci umowa o prace a jest zlecenie gdzie durzo pod puktów jest pracodawca jest wiecej dla siebie a nie dla pracowników a po za tym nie wiem czy pracownik dostanie wypłate po okresie prubnym czy nie skoro nie podpisałem umowy dalej prosze o odpowiedzi na moje pozdrawiam

mala
@Niedziwiadek 04.08.2016 07:42
Witam ktoś mi powie czemu tak ludzie są wykorzystywani na obiektach jak letko przysiniesz a jest osoba niepełno sprawna i ma um...

Moze byc niewyplacona za niedotrzymanie warunkow

laki

Popieram.mialem stycznosc z obydwoma panami,tak jak szef zadufani w sobie czuja sie alfa i omega,to ze maja licencje to mnie akurat wali,zero szacunku do innych pracownikow szczegolnie na obiekcie ZAS

jack32

Nie polecam pracy w tym kocborowie!na grupie jezdzi tam dwoch chamow :strongman i pupilek szefa. walic tylko kwity potrafia .moze takie wymagania odgorne maja ale chamstwo ze szok!nie polecam na nich trafic bo utna po wyplacie

Halina

Witam. Poszukujemy pracowników kwalifikowanych i pracowników służb informacyjnych do zabezpieczenia imprezy masowej w dniach 14,15,16 lipca . Gwarantujemy dojazd, nocleg, wyżywienie. Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie. tel. kontaktowy : (usunięte przez administratora)

Mikuś

Firma na początku dużo obiecuje, stawki na obiektach 4 zł netto, brak umów, płacą do ręki w ratach.

brad pitt

Popieram.firma zeszla na psy!ochroniarze bez kwalikacji poubierani jak z lapanki z ulicy obwieszeni w kajdanki ktorych nie moga uzyc.bron tam ma tylku kilku nielicznych .procz szefa ochrony moze jest jeszcze dwoch ochroniarzy ktorzy juz tam pracuja wiele lat i maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki chamy i prostaki.firma dobra jesli chodzi o dorobienie sobie na imprezach masowych.terminowe wyplaty

luki
@andy33 23.07.2016 22:21
Popieram wypowiedz.najlepiej siedziec przed monitorem i oczerniac.ja powiem krotko: procz szefa jest moze tam 1/2 licencjonowan...

Swieta prawda!tepic gadow!

as
@luki 23.07.2016 23:59
Swieta prawda!tepic gadow!

Gady teraz oczerniaja a kiedys w tym czyms sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak lyse konie.Fakt ze nie pasowali do calej ekipy i nie byli doceniani chyba zaczal im doskwierac i dymaja miedzy celami.a macius [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec siedz cicho!pozdr

byly pracus

Pracowalem w tym czyms smiesznym kilka lat.szef zadufany w sobie gosc.ma tylko dwoch pupilkow (pana D i pana A),reszte traktuje z dystansem.placa na czas i to sie chwali ale zarobki dla osoby z wpisem KPOF wolaja o pomste do nieba.najnizsze stawki w egu wsrod branzy ochroniarskiej.niektore osoby na GI sa bez zadnych kwalifikacji,nawet nie maja prawa jazdy !to juz jest porazka!

ptaszek

Niektorzy nie maja tam uprawnien tzn.licencji a panosza sie jakby wszystko wolno im bylo.przyklad-ochroniarz noszacy tonfe i kajdanki bez licencji nie moze ich uzyc a obwieszony gadzetami jak choinka.nie polecam pracy tam.wyzysk i chamstwo

mloda

Popieram marne obiekty.a ochroniarzy z dopuszczeniem do posiadania broni w tej firmie jakos malutko.zero profesjonalnej kadry -chodzi mi o zalogi interw.szef chamowaty tak jak i opryskliwe Panie z biura.atmosfera gorsza niz w kostnicy!

EuPi

Śmieszna firma szukająca błagających o jałmużne, bo z zapłatą za prace nie ma to nic wspólnego. Co do warunków miejsca pracy dla ochrony obiektów to temat dla Inspekcji Pracy.

puka

Firma rozwija się prężnie bo cały czas powiększa swój obszar działania. Żeby się rozwijać musi działać legalnie, płacić ludziom w terminach i zgodnie z umowami. Wystarczy zajrzeć do ich biura i przekonać się, że firma jest OK.

znajmowy
@K3N 29.01.2016 14:30
Ludzie może i fajni ale szefostwo zadufane w sobie. Właściciel nawet z ludźmi nie potrafi rozmawiać, nieprzyjemny gość....

Oj Maciuś...

marcin
@puka 08.01.2016 09:45
Firma rozwija się prężnie bo cały czas powiększa swój obszar działania. Żeby się rozwijać musi działać legalnie, płacić ludziom...

Po co zagladac do biura.panie pracujace tam procz glownej kadrowej wogole na niczym sie nie znaja.siedza jakies zastraszone .nie polecam tej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

rabona

ta prężenie rozwijająca się firma, jeszcze nowoczesna do tego i zajmująca się ochroną :) co do zatrudnainia starszych osób to przecież takie przede wszystkim dostają pracę w agencjach ochroniarskich ponieważ niewiele innych osób ma ochotę na tak nudną momentami pracę za tak małe niestety pieniądze ...

dante

Na godzine placa 4 nie 5 zl nie wprowadzajcie ludzi w blad umowa zlecenie lub o pracę ale tylko przy grupie umiarkowanej inaczej tylko zlecenie czyli smieciowa umowa wiec nie jest tak rozowo jak co niektorzy pisza placic placa bo sa nową firmą wiec muszą sie pokazać umundurowanie dają nie jest tak jak pisze jacek że gdzie indziej slabiej placą dogmat ma małe ceny a co za tym idzie jadą po kosztach musi się to odbić na stawce pracownika czysta logika

kji

s.porzadk 10zl,s.inform 8zl-w zaleznosci jaki kurs posiadasz czy na porzadk czy inform -stawka napisana na umowie bedzie

jacek

Dziwi mnie bardzo ta cisza na forum, bo chyba jednak dogmat zatrudnia wielu pracowników, nie jest to 10, raczej trzy cyfrowa liczba, prawda?

jkh

niektorzy mają nawet 10zl netto za imprezy

anonim

(usunięte przez administratora)

rom

nawet 10zl netto na h/w zaleznosci czy sluzba porzadkowa czy inform

niuniaaa

chłopaki z ochrony są dobrze przeszkoleni i wiedzą co robią ;) Stawka za imprezy 8 ziko wypłaty w terminie zawsze. I ludzie zastanówcie się co piszecie, bo tak naprawdę gówno wiecie...nawet co niektórzy tam nie pracowali a pierdzielą trzy po trzy ;)OGAR!!

radny

te 8 zlotych to rozumiem, że wynagrodzenie brutto za godzinę? w takim razie kasa jak w każdej innej firmie ochroniarskiej

mala

firma wporzadku placa na czas ekipa super polecam wszystkim chetnym

jkj

najlepiej na sklepach,jest tam wporzo kierownik zmiany-zas tez ujdzie-inne obiekty dosyc ok

kjk

wyplata na 10go do reki lub konto-zawsze terminowo-obiekty są OK

mn

na h -5zł,impre 8zł

45546

ile teraz Dogmat placi ludziom bez licencji na godzine? ile mozna zarobic na imprezach masowych?

obserwator

Patrząc na tą firmę i jej rozwój to były lepsze czasy osoby które mają licencje też nie zarabiają kokosów.[usunięte przez moderatora] czyli nigdy nie będzie dobrze różnica poglądów za duża.Młody niemota chce pokazać jaki to kozak przy swojej dziewczynie i co dostał by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pożądnie na ostatniej imprezie w Pasłęku kto widział to wie o czym mowa .Dobrze że miał ochroniarza obok siebie , używając chwytów samoobrony okiełznał gnoi.Widziałem już nie jedną akcje tego gościa i jest naprawde dobry w tym co robi ,takich ludzi potrzeba do ochrony.Szef powinien doceniać takich ludzi lub premiować.ale czy go stać na to....zobaczymy

anonim

jako ochrona sa ok. ale nich lepiej sprawdzaja swoich pracownikow!!!!! jak to mozliwe zeby kryminalista i do tego jeszcze narkoman pracowl w takiej firmie?????? a do tego ma jeszcze kontakt z dziecmi?!! bo stoi w szkole podstawowej nr 1 w elblagu!!!!!!

mała
@anonim 10.03.2010 08:50
jako ochrona sa ok. ale nich lepiej sprawdzaja swoich pracownikow!!!!! jak to mozliwe zeby kryminalista i do tego jeszcze nark...

jaki kryminalista nie lubisz chlopaka to bzdury wypisujesz jest wporzadku tak jak cala firma

omg
@anonim 10.03.2010 08:50
jako ochrona sa ok. ale nich lepiej sprawdzaja swoich pracownikow!!!!! jak to mozliwe zeby kryminalista i do tego jeszcze nark...

on jest zarazem dilerem czyli zaopatrzeniowiec

anonim

anonim - 2009-06-05 17:23:02 Bez licencji to nigdzie dobrze nie zarobisz :) Wiadomo ze grosze placa za strozowanie :)) wszedzieQ! pracuje tam taki kryminalista ! fakt ze jest cieciem w szkole!!! i jak taka osoba moze byc ochroniazem? chodzi o szkole nr 1 w elblagu!! jakich wy ludzi przyjmujecie do pracy????

anonim

Bez licencji to nigdzie dobrze nie zarobisz :) Wiadomo ze grosze placa za strozowanie :)) wszedzieQ!

typ

za malo placa

Zostaw opinię o Dogmat - Agencja Ochrony - Elbląg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony