Enter Air

2.5/5

• Co nas wyróżnia?

Co nas wyróżnia?

TłoTło

5. Opinie o Enter Air Sp. z o.o.

Opinie o Enter Air Warszawa

Nie przegap nowości o Enter Air Sp. z o.o.!

21.01.2018 01:14

czy ktoś z osób które 11.11 rekrutowały na okres wakacyjny (umowa studencka) dostał odpowiedź?

21.01.2018 01:14

84,3 mln
2022
2023
2024

Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.

Merkury

11.03.2026 12:55

Asystent AI

Przychody firmy w roku 2024 sięgające 3 mld 278 mln zł zasługują na uznanie. Różnica procentowa rok do roku wyniosła +12%. Zysk brutto został osiągnięty na poziomie 84 mln 303 tys. zł. Imponujące, że przychody tak znacząco rosną, a zysk też na dobrym poziomie. Jak te wyniki wpływają na rozmowy o podwyżkach i premiach w firmie? Czy są jakieś plany związane z dalszym rozwojem?

Ciekaw

15.03.2026 15:14

Im większe przychody, tym gorsze pensje dla pracowników. W zeszłym roku obcięli pensje i stewardessy zaczęły zarabiać mniej średnio o 2 tysiące.
Ela

20.01.2018 10:35

Czy jest jakaś grupa na fb dla osób zaproszonych na rekrutacje 3.02?
Izula

20.01.2018 21:01

Czy zaproszenie na rekrutacje 3.02 dostały osoby aplikujące tylko na okres wakacji czy na pełen etet?

21.01.2018 00:16

Tak, 27.12, literówka :O rekrutowałam na wakacyjny
Kasia

20.01.2018 20:55

Hej, czy ktoś wysłał aplikacje po 06.01.18 i dostał zaproszenie?

19.01.2018 22:41

Pisaliście w cv czy mailu do jakiej bazy aplikujecie?
iskierka

19.01.2018 20:45

Nie tak dawno leciałam linią Enter z Poznania na Teneryfę,lot 7274 i 7273,muszę przyznać stewardessy bardzo ładne dziewczyny,pełna profesja.Co więcej piloci bardzo profesjonalni i uprzejmi.Gorzej jest z pasażerami,którzy nie potrafią się zachować(oczywiście nie mam na myśli wszystkich)..Mam szacunek do ich pracy,bo to jest również ciężka praca.Czy pracujesz na lądzie czy w chmurach,trzeba szanować i być wyrozumiałym dla każdego człowieka,to apel dla wszystkich podróżnych!!!
Ola

19.01.2018 15:42

Napisze ktoś jakie etapy są w Enter ?

19.01.2018 13:02

flight

18.01.2018 17:07

Hej, czy ktoś z 13 stycznia otrzymał już telefon?
Klau

19.01.2018 12:23

Skąd takie info? Gdzie jest grupa na FB? :)
Klau

19.01.2018 12:27

No tak, dzwonili oczywiście, ale ja mówię o osobach które chciały na umowę studencka :)
Denta

06.01.2018 10:19

Heeej, jest tu może ktoś, kto idzie na rozmowę 13.01? :)
hej

09.01.2018 11:20

ja też :)
Paula

12.01.2018 14:27

Ja też ;) Widzimy się dziewczyny niedługo ;)
hej

19.12.2017 12:40

Witam, czy dostał już ktoś zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko stewardesy na okres wakacji 2018?
Sis

03.01.2018 18:07

Po około 2-3 tygodniach, ale jeśli wysyłałyście między świętami to nie martwcie się, pewnie przez święta nie była sprawdzano poczta czy coś. Teraz od nowego roku pewnie znów wezmą się do pracy.
stewka321

10.01.2018 13:29

Wysyłał ktoś aplikację już po Nowym Roku? Dostaliście może jakąś odpowiedź? Odzywają się drogą mailową czy telefoniczną?
Annnia

07.01.2018 11:44

Hej , czy ktoś wysyłał cv po świętach i dostał odpowiedź ?
rere

09.01.2018 17:13

Ja wysyłałam 27.12 i dopiero dziś dostałam zaproszenie :)
Hej

09.01.2018 17:57

O na kiedy?
Agnieszka

07.01.2018 00:10

Czy nadal można składać cv? Jeśli tak to do kiedy jest ostateczny termin?

29.12.2017 22:27

Hej, po jakim czasie od wysłania maila z cv Enter Air wysłał wam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną?

02.01.2018 19:37

Kiedy wysylalas cv?
Klaudyna

02.01.2018 21:03

Ja na przykład wysyłałam cv 25.12.17 i do tej pory czekam
xxx

20.12.2017 12:39

Czy dzwonili już do kogoś ze spotkania 11.11 kto rekrutował na umowę STUDENCKA na okres wakacji?
Lukia

13.12.2017 17:06

Czy ma ktoś jeszcze zaproszenie na rekrutację w tym roku?

01.12.2017 15:27

Czy ktos został zaproszony na rozmowę 09.12.17 w Warszawie?
Sylwia

04.12.2017 00:47

Ja tez nie mogę znaleźć
Marta

04.12.2017 09:38

Wstawiam link: https://www.facebook.com/groups/1877215022588505/
Nikt ważny

19.03.2017 10:02

Syf, kiła, mogiła. Czlowiek robi co moze, a komisja milczy.. Nawet nie wiadomo jakie kryteria biora pod uwage, bo wystrojonych gosci nie, ledwo dukajacych po angielsku tak... wtf... W zyciu tam juz nie pójdę... Az zaluje, ze w polowie maja z nimi lecę, a pitme jeszcze we wrzesniu... Osobom ktore tam beda pracowac juz teraz współczuję.
Stew

27.11.2017 21:48

Po pierwsze jest to loteria kogo wezmą a kto odpada. We wszystkich liniach tak samo jest. Rekruterzy mają swoje wytyczne kogo potrzebują. Jeśli komuś zależy a odpadł to trzeba próbować do skutku. A jeśli chodzi o Enter to za drugim razem mnie przyjęli. Nie można sie poddawać.
Ula

02.12.2017 19:47

Hej:) A jak warunki pracy? Warto ?
Angie

23.11.2017 14:56

Założyłam grupę dla wszystkich tych, którzy 25.11.2017 wybierają się na rekrutację. Myślę, że będzie nam łatwiej się tam komunikować :) Wpisujcie na fejsie „Enter Air - 25.11.2017. Będę akceptować :)

23.11.2017 23:46

nie śpij, akceptuj :P

01.12.2017 14:14

Cześć czy ktos został zaproszony na rozmowę 09.12.17? Myśle ze rownież dobrym pomysłem byłoby utworzenie grupy na fejsie!

24.11.2017 13:04

Na stronie internetowej Enter Air można znaleźć ofertę letniej szkoły stewardes i stewardów. Kilkudniowe płatne kursy odbyły się w lipcu i sierpniu. Ciekawa jestem, czy rzeczywiście pomagają one w przygotowaniu do rekrutacji. Ktoś z Was brał udział w jednym z takich kursów? Być może letnia szkoła zostanie reaktywowana w przyszłym roku. Czy warto z nich skorzystać? Czego podczas nich można się nauczyć?
XXX

24.11.2017 15:48

Brałam udział w tegorocznej letniej szkole i mogę polecić. Do wyboru były dwie możliwości: kurs podstawowy i zaawansowany. Zaawansowany przewidywał jeszcze lot obserwacyjny, ale jak się również okazało - był to dodatkowy dzień zajęć teoretycznych. Myślę, że to dobra opcja dla osób, które nie są pewne, czy chcą spróbować sił jako cabin crew. Zajęcia prowadzone są przez stewardessy Enter Air. W programie jest dużo wiedzy z zakresu bezpieczeństwa, ogólne informacje o firmie, poruszane takie kwestie jak ubiór, flota itd. Kurs jest baaardzo pomocny przy rekrutacji i przede wszystkim weryfikuje, czy faktycznie widzimy się na tym stanowisku.

24.11.2017 22:57

http://cabincrew24.com/forum/topic/porad-kilka-o-rekrutacjach-dluuuugie/ przeczytaj ten długi post, jest tam fragment o szkole doszkalającej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Enter Air?

Kontakt - Enter Air Sp. z o.o.

BOKSERSKA 66 02-690 Warszawa

NIP:7010206959

REGON:142051272

Branża główna: Transport lotniczy

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
Aguu

20.11.2017 10:58

A może został ktoś zaproszony na 25.11 na rekrutację?
Ania

22.11.2017 14:48

Rekrutacja do bazy WAW nie jest wcale zamknięta. Wczoraj na spotkaniu wyraźnie mówili! Nie wiem więc KAT skąd takie informacje. Jak nie wiesz to nie pisz!
Ania2

23.11.2017 13:03

Próbować do WAW oczywiście można, jednak podejrzewam, że Ty również nie posiadasz informacji o limicie miejsc. Nie wiesz również, czy limit ten nie zostanie wypełniony po spotkaniu osób z 11.11 dlatego też proszę spuść nieco z tonu bo zaraz pękniesz jak balon. Miłego dnia życzę
Jun

22.11.2017 23:47

Czy dzwonili już do kogoś ze spotkania 11.11 kto rekrutował na umowę studencką?
Flight attendent 95

23.11.2017 08:24

Również chciałabym się dowiedzieć.

22.11.2017 16:48

mógłby ktoś uprzejmy wrzucić linka ze scenkami, które mogą się pojawić? :)
Angie

16.11.2017 18:35

Wczoraj wysłałam aplikację poprzez ich stronę. Po jakim czasie odzywali się do Was z zaproszeniem na rekrutację? :) Pozdrawiam
Sylwia K.

20.11.2017 11:41

Warszawa

20.11.2017 15:15

Kato
;)

16.11.2017 13:12

Do mnie właśnie dzwonili z Enter, przeszłam rekrutacje, zaprosili mnie na spotkanie na 28 listopada w celu przedstawienia oferty. ????
Agnieszka

16.11.2017 17:56

A z której bazy planujecie latać?
olkaaa2909

20.11.2017 14:08

A masz może informację, kiedy ma się odbyć szkolenie?
Kasia

17.11.2017 11:35

Od małego chciałam pracować w liniach lotniczych i udało mi się. Znam 2 języki na wysokim poziomie i dostałam tę pracę. Fajnie jest robić coś co sprawia przyjemność. Warunki zatrudnienia mi odpowiadają i mam sympatyczny zespół.

16.11.2017 01:31

opisze ktoś jak wyglądała rekrutacja 11.11.2017?
K2

16.11.2017 15:38

Hej Ewelina, Tak, to prawda. Testy nie są skomplikowane. Niestety nie pamiętam ile pytań. Na pewno musisz sobie przeznaczyć z ok 40-50 min na wypełnienie. Są pytania otwarte i zamknięte.
Ewelina

16.11.2017 15:49

Dziękuję za odpowiedź ????
Stewka_92

14.11.2017 10:55

Cześć, do wszystkich osób z rekrutacji 11.11.17 - dajcie znać jak już do kogoś się odezwą z odpowiedzią o przyjęciu na szkolenie. No i powodzenia! Na pewno paru osobom się uda :) Za tydzień i w grudniu będą jeszcze rekrutację, więc kto się jeszcze waha niech szybko wysyła aplikację!
Nin

14.11.2017 21:28

Napiszcie też czy na umowę stałą czy studencką :) ktoś wie czy rok temu też były 3 rekrutacje jesienią?
K2

15.11.2017 10:12

Rekrutacja była na obie umowy - jedni na stałą inni na studencką. Chyba co roku jest więcej niż jedna rekrutacja jesienią :)
Rr

02.11.2017 17:54

Właśnie z koleżanką dostaliśmy zaproszenia na 11 listopada. Więc juz pierwsza tura maili poszła.
Oll

06.11.2017 23:34

Dzisiaj w południe dostałam maila ;) Jupi!
Gab

10.11.2017 21:39

To się widzimy jutro ????
morelkowa97

02.11.2017 11:18

Cześć wszystkim! 2 razy aplikowałam do tej linii- najpierw na sezon letni oraz teraz na jesień. Wtedy mnie odrzucili i teraz prawdopodobnie też to zrobią, tyle że nie wiem czemu. Nawet nie zaprosili mnie na rozmowę. Niby spełniałam wszystkie warunki, zawsze chciałam latać plus znam angielski i włoski (co też podkreśliłam w CV). Co prawda chodzę już 2 rok do szkoły policealnej na technika usług kosmetycznych, ale czy oni myślą, że jak ktoś nie jest studentem to od razu jest głupi czy co? Czemu oni biorą tylko studentów lub magistrów? Mało która linia ma takie wymogi
Marika

10.11.2017 10:15

Mają takie wymagania i nie ma co dyskutować. Leciałam w tamtym roku na wakacje z mężem i powiem szczerze, że obsługa na poziomie, języki to nie wszystko, liczy się też miła aparycja i podejście do klienta, a na pewno zależy im, żeby klient do nich wracał, więc stąd takie wymagania.
Ania

08.11.2017 14:41

Witam, jak jest z podróżami w tej linii? Ile czasu na zwiedzenie danego kraju? Jakie są benefity, np. Multisport, zniżki na bilety, itp.? :)
Karo

05.11.2017 13:51

Czy wiecie co ma zwierać autoprezentacja?
xxx

05.11.2017 18:31

Jak byłem na rekrutacji na sezon w marcu to w pierwszym etapie trzeba było powiedzieć coś o sobie plus powiedzieć gdzie się było lub chciałoby się polecieć i podać trzy miejsca warte zobaczenia. Drugi etap scenki w parach i trzeci etap rozmowa z rekruterami. Dwa ost etapy są po polsku. I rekrutacja ta obecna za pośrednictwem aplikacji jest taka sama tylko może się zmienić autoprezentacja. Tyle mi wiadomo.
Karo

06.11.2017 11:07

Super dziekuję A ile czasu poświęcali na jedną scenkę?
Barbados1

26.10.2017 13:53

Ja od 3 miesięcy w enterze pracuję. Szczerze mówiąc spodziewałam się że będzie gorzej, ale bardzo szybko się zaaklimatyzowałam w zespole. Można na sporą pomoc liczyć ze strony obsługi, która już pracuje dłuższy czas. Teraz rekrutacja trwa także namówiłam moją znajomą żeby też aplikowała. Wynagrodzenie jest dość spore. Wiadomo trzeba się nachodzić, nie jest to praca siedząca. Ale mnie monotonia nudzi ;)
Karolina

30.10.2017 18:20

A mogłabyś powiedzieć ile czasu się czeka na odpowiedź po złożeniu aplikacji?
Rk

31.10.2017 09:52

Z tego co wiem to zaproszenia zaczną wysyłać od listopada.
Kika

19.10.2017 11:55

Nie wiem kto pisał te głupoty na temat Enter Air, ale to chyba osoby, które zostały odrzucone przez linie z jakiegoś powodu i teraz próbują się zemścić. Praca jak najbardzie super, wiadomo, różne godziny meldowań na lotnisku przed lotem, czasami mało snu, ale tak to jest w czarterach, dużo pracy w sezonie, troche mniej poza sezonem. Firma bardzo się rozwija i potrzebuje nowych ludzi do pracy. Bardzo fajnie, że mają ofertę dla studentów, bo przygoda z lataniem nawet na jeden sezon jest niesamowita. Zarobki są bardzo adekwatne do godzin w pracy. Ludzie pracujący? CUDOWNI! Nie ma wyścigu szczurów, ani obrabiania tyłków, ale na to sobie trzeba zasłużyć ciężką pracą, bo jak osoba jest leniwa, wolno pracuje, to nigdzie się długo nie utrzyma, tym bardziej w linii, gdzie roboty na pokładzie jest ful. Polecam wszystkim którzy chcą przeżyć super przygodę. Enter Air to naprawdę dolidny pracodawca.

05.09.2017 12:15

Na stronie internetowej firmy znalazłam informację, że dnia 12.09.2017 odbędzie się dzień otwarty dla osób, które są zainteresowane pracą na stanowisku pilota w Enter Air. Ktoś z Was jest zainteresowany tą rekrutacją? Może ktoś, kto będzie obecny na tym spotkaniu, mógłby powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca pilota w tej firmie oraz dlaczego warto wybrać właśnie tego pracodawcę.
Anna

09.10.2017 15:53

Najbardziej bawi mnie to, że czytając dość sporą ilość postów, bardzo niewiele było od osób, które w tej firmie pracowały. Większość wylewała pomyje, bo zostali odrzuceni co ewidentnie mocno uderzyło w ich ego, inni zaś piszą 'znałam kogoś/miałam koleżankę która pracowała'. Jeżeli zostaniecie przyjęci to zostaną wam wyjaśnione wszystkie warunki współpracy, uchylając rąbka tajemnicy mogę tylko powiedzieć, że stewardesy nie sprzątają wymiocin i toalet, spokojnie można coś pozwiedzać, a zarobki to nie jest 1500 :) (a nawet znacznie więcej niż 2 ;)). Tak i mowie tu o Enterze, a nie przypadkowych liniach. Jeżeli jesteście nastawione na prace w charakterze kelernki to nie polecam, bo szkolenie jest wbrew krążącym opiniom wymagające i nie dotyczy podgrzewania posiłków :)

31.07.2017 07:23

A jak praca w tym sezonie? Zadowolone jesteście dziewczyny? Coraz poważniej zastanawiam się nad pracą w enterze w kolejne wakacje i chciałabym poznać wasze opinie tak na gorąco - dajcie znać!
Emilka

31.07.2017 20:55

Tak na szybko, ale jeśli się zastanawiasz to mogę Ci powiedzieć, że jak najbardziej polecam! Śledź na bieżąco ogłoszenia i się zgłaszaj. Nawet gdyby to miało być tylko na wakacje to wierz mi, ta praca będzie dla Ciebie niezapomnianą przygodą :)

24.07.2017 12:45

Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowisko Asystent ds. logistyki. Ktoś z Was pracuje w Enter Air Sp. z o.o. właśnie w tym charakterze? Co możecie podpowiedzieć osobom, które są zainteresowane tą ofertą pracy? Co powinny wiedzieć przed przesłaniem swojej aplikacji?
Minion

31.07.2017 23:08

Przydatne na pewno będzie tutaj wykształcenie kierunkowe, żeby wiedzieć co i jak i z czym, bo to jednak odpowiedzialna praca. Fajnie jakby kandydaci mieli ogólne pojęcia jak taka praca wygląda, doświadczenie w ogóle bardzo mile widziane! Co ważne, to znajomość angielskiego i prawo jazdy, ale to w sumie takie podstawowe rzeczy.
Misia4

23.05.2017 14:33

Moi drodzy czy ktoś się orientuje jak wygląda ta prawda poza sezonem? Jaki wymiar pracy czy zarobki? Znam jedna dziewczynę, która powiedziała, że w lato jest 17 lotów na miesiąc (czyli nie jakoś bardzo dużo). Na jesień słyszałam że lotów jest tylko 3. Jednak jak jest poza sezonem? Bo jestem po maturze, wiem że oni robią nabory na jesień, chciałam składać i sobie dorobić, ale nie wiem,czy dzienną psychologię da się połączyć z tą pracą? Podobno wymiar godzin nie jest tak duży. A jak z zarobkami? No bo wiem, że pracodawca musi wypłacić najniższą krajową, ale może to jakiś inny rodzaj umowy? Ma ktoś jakiś pomysł?
dawid

30.04.2017 23:50

Może kogoś to zainteresuje, jest nowa rekrutacja tym razem na specjalistę ds. analizy parametrów lotu? Jest ktoś kto może podzielić się jakimś doświadczeniem?
Janina

26.04.2017 22:19

A ja nie polecam, byłam na rekrutacji i to co tam się dzieje, to jakiś teatrzyk. Nie mam pojęcia, czym się kierują rekrutujący i jakie kryteria trzeba spełnić, ale na pewno nie tymi, których powinno się oczekiwać. Ponadto tak, jak ktoś już tu pisał, zarobki to porażka. W tym momencie już chyba lepiej szukać pracy w markecie na kasie niż w tej linii.
Mary

30.04.2017 23:46

Dla wielu osób zarobki nie są wyznacznikiem fajnej pracy, wiele młodych dziewczyn chce rozpocząć karierę jako stewardessa, bo to dla nich po prostu fajna przygoda, mogą podróżować, poznawać wielu nowych, ciekawy ludzi, mieć o czym opowiadać znajomym, a później dzieciom i wnukom, zwłaszcza, że taka praca wiele uczy, w tym mnóstwa cierpliwości i tolerancji. Poza tym nie wiem, co chciałaś osiągnąć swoim komentarzem, ale odnoszenie się do pracy na kasie jest tutaj moim zdaniem nie na miejscu.
Weronika

01.05.2017 13:24

Cześć- polecam udać się na rekrutację do linii lotniczych Ryanair. Bardzo rozwijają się teraz w Europie wschodniej i poprawili warunki pracy i często organizują teraz rekrutacje w Polsce. Wiem, że w maju najbliższe są 06.05 w Warszawie i 07.05 w Krakowie, ale wrzucają na bieżąco informację na stronę crewlink.ie o najbliższych dniach rekrutacyjnych.

Zostaw merytoryczną opinię o Enter Air Sp. z o.o.