CCC
2 163 6 1

Opinie o CCC

pracownikCCC

Zmiany po 12h. Nieprzyjemna atmofera. Kiedy chciałam się zwolnić - Pani kierowniczka wydzwaniała do mnie z pytaniami - "Co ja ci takiego zrobiłam?!". Faworyzuje swoich ulubionych pracowników. Resztę zespołu obmawia na zapleczu. Sprawia wrażenie osoby niekompetentnej. Kiedy ktoś zadaje jej trudne pytanie - klient, pracownik - ona przewraca oczami, jest niemiła, ucieka. Nie pozwoliła mi złożyć wypowiedzenia w terminie w którym chciałam je złożyć. Musiałam się wykłócać o prawa. Nieobecności usprawiedliwione zwolnieniem lekarskim zamienia na urlop. Wychodzi z pracy kiedy chce. Trudna praca. Przekładanie i układanie pudełek przez 12h w ciężkiej atmosferze, ciężkich warunkach. Ciężko przetrwać jeżeli nie masz umiejętności wcielenia się w robota...

lili
@pracownikCCC 02.08.2018 23:20

Boże jakby to o mojej kierowniczce...!!! Masakra. I to za przyzwoleniem IB

Basia
@pracownikCCC 02.08.2018 23:20

Ja akurat wolę ''dwunastki'', bo dzięki temu mam więcej wolnych dni. Zresztą - wszystkie w naszej ekipie wolimy taki tryb.

lili
@Basia 05.08.2018 21:14

Jeśli jesteś kierownikiem bądź zastępcom to na pewno wolisz 12....

Eweline
@lili 06.08.2018 12:41

Zastępcom? Ty pewnie nim nie jesteś????

anonymous
@Eweline 13.08.2018 19:11

No a tobie nie zdarzają się błędy? Byłam zwykłym pracownikiem.Choć po studiach. Mój komputer nie sprawdza mi błędów jak tobie... hihi

Shayla
@anonymous 14.08.2018 12:27

Ja po prostu nie mogę uwierzyć, że istnieją osoby po studiach, które nie potrafią rozróżnić kiedy pisze się "zastępcom" a kiedy "zastępcą" i jeszcze zasłaniają się tym, że "komputer nie sprawdza im błędów"...

Jehanna
@anonymous 14.08.2018 12:27

Studia? Kierunek "rozrywka i przygoda".

.....

Wam tez przesuwaja urlop ze wzgledu na inwentaryzacje????

Kasia
@..... 22.01.2019 23:04

Nie.

Stały klient

Witam. Z niedowierzaniem czytam wasze komentarze. Jestem stałym zadowolonym klientem CCC ale nie miałem pojęcia o takim stanie rzeczy. Bardzo często odwiedzam sklepy tej marki i za każdym razem widzę swobodnie spacerujące dziewczyny. Zazwyczaj sam zawsze znajdę rozmiar i dopasuje sobie buta do własnych potrzeb. Odnoszę wrażenie że jesteście tam tylko po to by być i ładnie wyglądać. Szczerze współczuję takich zarobków bo z tego ie da się żyć ale z obserwacji muszę stwierdzić że nie robicie tam nic.

kasia
@Stały klient 08.03.2018 10:57

Najwięcej narzekają tutaj te które najmniej robią ;) I są wielce oburzone że wymaga się od ich przyjecia dostawy czy posprzątania sklepu po zamknięciu. Ale grube pieniądze to każda by chciała zarabiać

Ania.
@kasia 08.03.2018 18:04

Tak jest, kasę brać za nic i wieczne narzekanie że znów na kasie znow układanie. Sama praca w tej firmie jest ok. Zarobki w sumie średnie ciazko z premia ale wypłata na czas. Reszta zależy od kierownika i dziewczyn na na salonie. A jeśli chodzi o pracę fakt są dni że nie ma co robić,ale są też dni gdzie nie wiadomo od czego zacząć zmiana kolekcji zwozki nowa instrukcja dostawki witryna itp i często wszystko prawie na raz. Praca jak każda inna trzeba się narobić żeby coś mieć.

anonymous
@Stały klient 08.03.2018 10:57

NIC TO CHYBA ROBISZ TY.

anonymous
@Stały klient 08.03.2018 10:57

też tak myślałam póki nie poszłam tam do pracy ;]...

Kaśka
@anonymous 29.04.2018 11:43

Oj, to prawda.Ja tak samo myslałam dopóki nie poszłam tam do pracy.Klient nie ma pojecia jak to wyglada naprawde.

Jasiek

Widocznie idealnie być nie może, zresztą ktoś inny znalazł by powód żeby ponarzekać. Spoko praca, tylko trzeba chcieć pracować.

gfrthbrtyhd

Czytam wszystkie komentarze - te z 2015 roku i dziś... Opinie są TAKIE SAME!!! Nic się nie zmieniło i nie zmienia! Wyzysk jest taki sam! Pan prezes w każdym wywiadzie podkreśla jak to pracuje na swój sukces i że ma pieniądze więc może mieć wszystko co chce! Szkoda, że dostał swój sukces dzięki pracownikom, którym daje co miesiąc jałmużnę a nie wypłatę! Praca bardzo ciężka - codzienne przekładanie salonu, nawet czas na obsługę klientów nie ma! Wymaga się od nas mnóstwo rzeczy a płaci się jak najmniej! Jeszcze trochę i wszyscy będą omijać tą firmę szerokim łukiem! Wcale się nie dziwię Klientom, którzy nie chcą kupować tych chińskich bubli, które rozklejają się po jednym dniu! Wszystko tanim kosztem! Buty bubel, ale to my mamy świecić oczami przed ludźmi za ich słabą jakość!!! Skandal!!! Panie prezesie - może czas zadbać o tych szarych pracowników, którzy jednak pracują po 12 a nawet 15 godzin ( co jest niezgodne z kodeksem pracy ) a nie po 16 do domciu na ciepłą kanapę i do pokoju całego wytapetowanego banknotami!!! SKANDAL! Tfuu...

Kluczbork

Witam sieć jako sieć da się ogarnąć nie jest źle wiadomo trzeba się narobić ale trudno pieniądze z nieba nie lecą . Tylko że w niektórych sklepach kierowniczka powinna już dawno wylecieć bo sama nie wiele potrafi a jak czuje zagrożenie to ludzi zwalnia , ja sama odeszlam co prawda i chętnie bym nawet wróciła ale kierowniczka by musiała się zmienić bo z obecną bym się chyba pozabijala, nie szanuje ludzi i pomiata jak jej się podoba a grafik układa tylko pod swoją osobę , wiadome bywają miesiące że obsada choruje i grafik trzeba zmienić ale inni też są ludźmi i mogą mieć jakieś plany choćby lekarza czy fryzjera a ona zmienia grafiki i nikogo nie pyta o zdanie a jak ktoś się sprzeciwi to przez tydzień albo dłużej lepiej sie unikać bo tak się mści pokazując własne stanowisko że to ona jest kierownikiem . Dorotko może czas zmienić pracę i dać żyć innym a sprawy osobiste zostawić w domu . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierowniczkę reszta jest ok

Anna.

Da się wyrobić premię na spokojnie, ale pewnie tylko przez rok, później będzie ciężko. Od maja wyrabiamy najwyższe premie i z nadgodzinami dopracowanymi do pełnego etatu pensji mam zawsze około 2,5k. Źle nie jest ale roboty masa, szczególnie jak są ludzie a do przełożenia cały sklep, czyli co drugi dzień właściwie. Bez premii na 3/4 etatu wychodzi jakieś 1350 zl.

Chch
@Anna. 23.07.2017 11:02

Jaka premia? Byłam na urlopie to mi zabrali premię. Pracuje w tej zasranej firmie pół roku. Premii na oczy nie widzialam. Na 3/4 etatu mam 1150zl na rękę za taki zapiepsz. A miały być bony dla pracowników. Również do tej pory nie dostałam . Banda oszustów !!!!!

Ona
@Anna. 23.07.2017 11:02

2 tysiące co miesiąc? A to niespodzianka, powiedź gdzie się tak zarabia, w którym sklepie, jakim mieście. Premię da się wyrobić na spokojnie hmmm no no, ciekawe, bo są miesiące że i owszem, ale nieraz brakuje, 2 tysiące premii to dostanie kierownik jak wyrobicie 130% planu, ale pracownik dostanie 700 zł. Nadgodziny? Ile ich masz? U nas robisz nadgodziny jak jesteś potrzebny, ale zanim miesiąc się skończy nadgodziny znikną, bo gdy nie ma dużo pracy musisz iść do domu.

Pracownik
@Ona 12.10.2017 13:06

Również potwierdzam aspekt odnośnie wysokości zarobków. U mnie akurat w galerii w Poznaniu. Od maja każdy z pracowników dostaje najwyższa premie czyli 1400 zł brutto za 130% planu. Bez problemu wyrabiamy w każdym miesiącu i na miesiąc na caly etat wychodzi około 2700 zł na rękę, na 3/4 etatu za wrzesien było około 2200 :) Pozdrawiam

pracownik_CCC
@Pracownik 16.10.2017 16:00

Za wyrobienie 130% jest tylko premia 30% nie wierzę,że jest to 1400 zł. Chyba, że e Twoim CCC są inne warunki niż w tym co ja pracuje.

Nikila
@pracownik_CCC 30.08.2018 07:56

To sobie sprawdź w regulaminach i tych innych zalacznikach jakie są premie. Jest ładna rozpiska kwot w zależności od stanowiska i poziomu sklepu. Niby taki pracownik a nie zna sie na takich rzeczach

Gość
@Ona 12.10.2017 13:06

Zgadzam się z tym. Prawda w 100%. Pracowałam i odeszłam. Nikomu nie polecam codziennie przesuwać buty to masakra jeśli pracujesz cały dzień to drugi masz wolny to nawet nie masz szans na odpoczynek bo wszystko tak strasznie Cię boli. Kręgosłup..kolana..Praca tylko na chwilę a nie na dłuższą metę.

neli
@Nikila 30.08.2018 08:53

Pełny etat :100% planu-100 zł, 105%-300, 110%-450,115-600,120%-750,125%-900,130%-1050. Wszystko brutto ,a reszta pracowników jeszcze mniej do wysokości etatu np 300*0,75 etatu= 225 brutto-27%=164,25 netto premii( do łapy). Jeśli chodzi o 130% planu na pełnym etacie to można to odczuć bo to jest 766,50 do ręki.

Pracownik CCC

(usunięte przez administratora) im w (usunięte przez administratora) za 2200 na umowie nie ma ludzi do pracy więc jak masz wolne musisz przyjść Moje sugestie dla CCC: Większe pensje Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większe pensje

Plc

(usunięte przez administratora) traktują ludzi jak nie ludzi dochodzi do romansów kobiety muszą zdradzać swoich meczy żeby mieć wyższe stanowisko ogólnie to te buty przychodzą prawie wszystkie z Bangladeszu czyscza z grzyba zapastuja i do sprzedaży pracowałem 10lat to dużo wiem

Bbh
@Plc 02.11.2018 18:43

Moj komentarz został usunięty bo prawde pisze jak jest nie mają szacunku do ludzi wogole pisze o fabryce tam gdxie niby buty produja

eNaa

Pracuje w ccc od 6 miesięcy, czytając Wasze opinie, widzę że trafiłam na nienajgorszy salon. Atmosfera w porządku, zmiany grafiku zdarzają się praktycznie tylko w przypadku l4 innych współpracowników. Przerwy od 6 do 10h - 15 min, jeśli więcej niż 10h przerwa półgodzinna. Fakt jest taki, że nie zawsze pójdziesz na przerwę kiedy chcesz, tylko czasem kiedy Ci powiedzą. Najgorsza jest polityka firmy - ciągłe dostawy, przesuwanie towaru z jednego na drugie miejsce, by na drugi dzień przesuwać go ponownie. Ogólnie pracownik jest tu od wszystkiego, od sprzedawcy poprzez magazyniera po sprzątaczke. Ciśnienie na sztukówki z czego tak naprawdę nic nie masz. Wszystko ma być na już, na teraz, a pracowników mało na zmianie. Często oczekiwanie nieosiągalnego. Zero szkoleń czy możliwości rozwoju. Zarobki najniższe z możliwych, premia na pół etatu za 100% planu to 50zl brutto... Płaca na pewno nie jest adekwatna do pracy i jest to główny powód dlaczego nie polecam pracy w tym miejscu.

Paula

Witam mam pytanko jakie są teraz stawki w ccc? Na początek bo mam rozmowę o prace i zastanawiam się czy warto iść. Dziękuję

Kasia
@Paula 18.10.2018 16:36

To wszystko zalezy od poziomu sklepu, miasta w którym ten sklep sie znajduje i oczywiście etatu.

Klientka

Wyjątkowo negatywne opinie, jeśli chodzi o pracodawcę. Jako klient nie miałam bladego pojęcia, że taka beznadziejna sytuacja dla pracownika panuje w CCC ???? Współczuję pracownikom CCC

Jdjdjdkdk

Nie polecam pracy w ccc w Lublinie . Bardzo Niemile kierownictwo , gdy potrzebujesz danego dnia wolnego - zapomnij . Ty musisz być pracownikiem dyspozycyjmym , ale żeby szło to w drugą stronę .Nie ma opcji. Typowa praca fizyczna . Praca dla ludzi którzy Nie mają wyjścia i czepiają się byle czego . Jak masz większe aspiracje i szanujesz swoją osobę to szukaj innej pracy .

Karolina wr

Wiecie co albo ja jestem nienormalne albo te fora już mam dość tego czytania a szukam pracy wszędzie źle i nie mam tu na myśli tylko ccc a wiele innych sieciowych sklepów wszędzie jest źle kierownictwo kasa itp. Stop nie czytam idę sprawdzić mam nadzieję że piszą to pracownicy którym się pracowało nie chce papapapapalaap

Niezadowolona

Nie polecam pracy w ccc! Holhoz, (usunięte przez administratora) i nic więcej! Stoisz cały czas na nogach, klientowi za przeproszeniem masz wchodzić w tylek, codzienne dostawy na które masz zrobić miejsce, ściskając rowar, przekładnie sklepu czyli to co jest na końcu ma być na początku bo ktoś ma takie widzi mi się... Noce zwozki, inwentaryzacje... Kasa jaką się dostaje jest poprostu śmieszna za ogrom wykonywanych obowiązków... Każdy ma jakieś cele, którymi się zajmuje przez 3 miesiące czyli np. Witryna, reklamację, torebki itd. Nie masz za to żadnych dodatkowych pieniędzy, poprostu masz to robić i już! A jest to ogromna odpowiedzialność w reklamacjach np. Atmosfera kiepska tam gdzie pracowałam. Ponadto sprzątanie sklepu gdzie w biały dzień przy klientach masz być na kolanach i szorowac fugi... NIE POLECAM I TYLE!!!!!!!!

Kasia

Rozumiem, ze czasy są jakie są jednak to nie tłumaczy braku uśmiechu czy tez bycia po prostu nie sympatycznym. Panie, które pracują w CCC Zawiercie nie zachęcają do odwiedzania tego sklepu, nie pisze ze wszystkie ale szczególnie te na "kasie". Nie jestem TK, ale jakbym była opinia byłaby fatalna!!!! Nie jest to opinia z jednej wizyty w sklepie

Natka
@Kasia 22.05.2018 15:59

Każdy może mieć gorszy dzień. Szkoda że klienci nie potrafią postawić się w sytuacji pracownika tego sklepu ccc Zawiercie. Nie da się cały boży dzień uśmiechać i przytakiwać klientom i jeszcze im nadskakiwać bo tak jest w regulaminie. Zawsze byłam miło obsłuzona przez dziewczyny z Zawiercia.

Jadzka

Bardzo nie miła obsluga w ccc w Zawierciu.

Andzia
@Jadzka 01.06.2018 21:29

A to ciekawe bo ja nigdy nie spotkałam się z niemiłą i złą obsługą w Zawierciu. Dziewczyny zawsze usmiechnięte i bardzo pomocne.

Małgorzata

Hej właśnie zakończyłam pracę w ccc. Nie można uklęknąć na jedną nogę, 15 minut przerwy na 10 h,nie można się podeprzeć jak ci słabo ... Współpracowniczki nie miłe aroganckie, sporadycznie ktoś jest w porządku. Jak odchodziłam kierownictwo przekręcało moje słowa, ponadto miałam mieć umowę na dłużej. Zrezygnowałam z innej pracy dla tej, po czym zerwano ze mną umowę po 2 tygodniach i to wyłącznie przez to, że powiedziałam do jednej dziewczyny żeby się tak do mnie nie odnosiła:/ a to ponoć liderka sprzedaży. Jeśli ktoś tam idzie to radzę kupić balerinki na grubej podeszwie bo nogi odpadają i nic nie mówić,najlepiej być robotem ........ Tak jest w CCC w Lublinie w Olimpie

lili
@Małgorzata 17.07.2018 12:36

Przeszłam to samo.Czytając opinie innych widzę że wszędzie jest tak samo albo bardzo podobnie. Z każdej złej opinii coś pasowało do sklepu w którym pracowałam.Masakra.

PIP
@lili 17.07.2018 19:19

#sprawadlauwagi #sprawadlaPIP

Paweł

Witam kupiłem buty w ccc w Trzebini 1 buty podeszwa pod długiej wyciece pękła teraz mam 2 rozklejają się a wydaj trzymanie buty są bardziej wytrzymałe i są dwa razy tańsze i są bardziej wytrzymały a nie to badziewia w CC macie usunąć

Buea
@Paweł 25.06.2018 17:45

Jaki klient takie buty :D

Czesław

@Klaudia, czy wobec tego były kierowane jakieś informacje do szefostwa firmy CCC w związku z takim podejściem kierownika do swoich obowiązków? Kadra pracownicza próbowała może zwrócić uwagę na ten fakt? Napisz proszę coś na ten temat. @Paweł, składałeś może reklamacje w związku z wadliwym towarem wydanym przez firmę CCC? Takie sytuacje mogą zdarzyć się w każdym sklepie dlatego warto korzystać z możliwości reklamacji produktu. Jeżeli złożyłeś reklamację to napisz proszę jak firma CCC odniosła się do Twoich uwag odnośnie zakupionego produktu.

Lklklkl

CCC Swarzędz. „Pani” kierownik to totalna żenada. Zastrasza pracowników, odmawia urlopów, grafik jest ustalany tak, żeby zgrywał się z jej planami (oraz jej ulubionych dwóch pracowników), traktuje ludzi nierówno i z wyższością. UWAGA!! Oszukuje z wypłatą, nie wysyła zwolnień lekarskich gdy ktoś jej „podpadnie” , wpisuje sobie więcej godzin niż w rzeczywistości wypracowała, wychodzi wcześniej z pracy i nie uwzględnia tego w grafiku przez co dostaje większą wypłatę, zwalnia ludzi tylko dlatego że ktoś się nie spodobał jej wspomnianym wcześniej koleżankom. Praca jest bardzo fajna, ale nie w Swarzędzu (dopóki jest tam obecna „Pani” kierownik)

Bb
@Lklklkl 21.05.2018 21:54

Takie rzeczy do sądu pracy składać i sprawa do wygrania bo to co robi to mobbing i tyle nie dawać im wygody....... To nie (usunięte przez administratora)!!!!!!!!

Klaudia
@Lklklkl 21.05.2018 21:54

To samo jest w Katowicach w auchanie. Kierownik Justyna. Chodzi cały dzień po sklepie i gada przez tel. Nie robi zupełnie nic i jeszcze wcześniej wychodzi

Klaudia
@Lklklkl 21.05.2018 21:54

To samo jest w Katowicach w auchanie. Kierownik Justyna. Chodzi cały dzień po sklepie i gada przez tel. Nie robi zupełnie nic i jeszcze wcześniej wychodzi

Czesław

@jola, posiadasz doświadczenie związane z pracą w firmie CCC? Jeżeli tak to czy możesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę? Jak ocenisz kwestię atmosfery pomiędzy pracownikami zatrudnionymi u tego pracodawcy? Zachęcam do podzielenia się swoją opinią na ten temat.

PracownikCCC

Pracuję w CCC w Krakowie od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Jeśli ktoś naprawdę przyklada się do pracy i się stara to jest bardzo doceniany. Na 12 godzin jest 30, a nie 15 min przerwy. Bardzo fajny zespół i kierownik. Rzeczywiście to co najbardziej przykre w tej pracy, to niemiłe zachowanie ze strony niektórych klientów. To bardzo niefajne uczucie jeśli podchodzi się do klienta z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem, a dostaje się tylko pretensje i niemiłe zachowanie. Może na to nie wygląda, ale naprawdę praca w handlu jest bardzo ciężka i szkoda, że niektórzy utrudniają nam ją przez przekładanie butów w pudełkach, zostawianie bałaganu po sobie, wylewanie napojów i kruszenie jedzeniem. Oczywiście są też bardzo mili klienci, którzy doceniają pomoc i praca z nimi naprawdę potrafi poprawić humor :)

anonymous
@PracownikCCC 22.03.2018 15:27

TOnie PRAWDA 15 min i to łaskę robią i decydują za ciebie KIEDY

Kawa
@anonymous 04.04.2018 13:47

No to moze w Twoim salonie, gdzie nawet nie umiecie sie jak widać postawić kierownikowi. U mnie 15min jest tylko na 6 lub 8 godzin, a wiecej to pop godziny przerwy.

Kawa
@anonymous 04.04.2018 13:47

Pół*

anonymous
@Kawa 06.04.2018 05:19

U mnie na 6 godzin pracy nie ma przerwy. Dlaczego?

jola
@anonymous 12.06.2018 10:11

Może macie kierownika tyrana który tylko chce uprzykrzyć życie? Na 6 godzin macie prawo już normalnie do 15 minut przerwy.

Czesław

@anonymous, możesz coś więcej napisać na temat warunków pracy oferowanych przez firmę CCC w miejscowości w której pracujesz? Opisz dokładniej kwestię przerw, ile czasu przerwy przysługuje pracownikowi w ciągu dnia? Czy jest to jedna dłuższa przerwa, czy przykładowo dwie dłuższe? Napisz coś więcej na ten temat.

Czesław

@Jadzka, dziękuję za wyrażenie opinii o firmie CCC z poziomu klienta. Opinie klientów są równie ważne w budowaniu marki na rynku. Czy możesz coś więcej napisać dlaczego masz takie zdanie na temat poziomu obsługi w tym miejscu? Czy zgłaszałaś tą sytuację kierownikowi sklepu? Jeżeli tak to jaka była reakcja i czy sytuacja uległa poprawie?

Czesław

@Lklklkl, czy zgłaszałaś może firmie szefostwu CCC w miejscowości, gdzie pracujesz opisaną przez Ciebie sytuację? Przypominam, że wypowiadasz się na forum publicznym więc każda opinia zarówno pozytywna jak i negatywna powinna mieć uzasadnienie w rzeczywistości i być zgodna z prawdą. @Kasia, opinie klientów i kontrahentów są równie cenne i pomagają w budowaniu wizerunku firmy. @Bb, uważam, że z "góry" nie należy wysuwać tak daleko idących wniosków odnośnie kwestii mobbingu w przedstawionej sytuacji. Mobbing jest to przestępstwo dlatego należy bardzo dokładnie uzasadnić i uargumentować daną kwestię przez pracownika, ponieważ jest to bardzo poważne oskarżenie pod adresem pracodawcy. Najlepiej sprawę zna @Lklklkl, dlatego pozwólmy jej uzasadnić swoją opinię w sposób bardziej szczegółowy i najlepiej niech sama stwierdzi, czy rzeczywiście te czyny w jej odczuciu mogą być kwalifikowane pod przestępstwo.

Czesław

@Ona, czy mogłabyś napisać w jakiej miejscowości mają miejsce takie sytuacje o których piszesz? @anonymous, możesz opisać jak wygląda rekrutacja do pracy w firmie CCC? Czy poza podstawą wynagrodzenia, pracodawca zapewnia pracownikowi ewentualne premie i bonusy?

Robin

Witajcie, czy moze ktos sie wypowiedziec o pracy jako magazynier w ccc w Polkowicach? Jak atmosfera i jaki jest tam system pracy, 3 zmianowy? Nie wiem czy aplikować bo opinie nie sa najlepsze...

Wiki

Witam. Jestem pracownikiem niepełnosprawnym. W tej firmie pracowałam 6 lat i dostałam już wypowiedzenie umowy. Wypowiedzenie umowy ze względu na organizacyjne.... A wzięli pracownika nowego na okres próbny.. Nowy kierownik nie ogarnięty ciężko się dogadać brak kontaktu telefonicznego brak empatii obgadywanie..zero tolerancji ... Masakra zero szacunku. Takich ludzi nie powinno być w pracy.

Wieloletni pracownik

Witam, Jestem pracownicą CCC od 2010 roku, najpierw byłam sprzedawcą, potem pełniłam obowiązki starszego sprzedawcy i wiadomo z racji nowej struktury byłam liderem. Tak się chwalili nowymi systemami premiowania i co tylko przez rok czasu, bo są cięcia kosztów, zabieranie etatów i stanowisk. Bo nie zarobiło się tyle ile chciało w martwym okresie. A ja do czasu myślałam, że jesteście stabilnym miejscem zatrudnienia. Mimo ciężkiej pracy, wielu poświęceń bo na już, na teraz ma być. NIe liczą się ludzie a pieniądze to jest cała prawda.

Ona
@Wieloletni pracownik 10.04.2018 10:14

Niestety taka smutna prawda. Degradują pracowników z wieloletnimi stażami bez mrugnięcia okiem. Powiększają centrale, otwierają punkty w martwych miejscowościach a później na sklepach szukają oszczędności. Tymi posunięciami zaraz będą znów wakaty których nie będzie komu pokryć.

Zostaw opinię o CCC - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC