Fuji Seal Poland Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Fuji Seal Poland Sp. z o.o.
2 95 80 5 1

Opinie o Fuji Seal Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Foundation Day!

Jak co roku  w maju obchodziliśmy Foundation Day. Tym razem była to 123 rocznica założenia Fuji Seal. 20 maja  wszyscy obecni pracownicy zgromadzili się na placu przed fabryką, aby wspólnie świętować.

Spotkanie otworzyła Dyrektor Zarządzający Dorota Bartoszak odczytując list od President and CEO Fuji Seal International, Inc. Shigeko Okazaki, w którym to przekazała podziękowania za dotychczasową pracę oraz życzyła dalszych sukcesów.

Foundation Day zawsze przebiega w atmosferze dobrej zabawy.  Głównym założeniem tegorocznych obchodów było połączenie integracji z misją. Celem uroczystości było uzbieranie karmy dla psów ze schroniska Cztery Łapy w Żychlinie. Dzięki wspólnej zabawie zebraliśmy, aż 253 kilogramy karmy dla potrzebujących zwierząt! Po dobrej zabawie, w słusznym celu uczciliśmy nasze wydarzenie słodkim poczęstunkiem.

Dziękujemy serdecznie firmie Party Project, która zorganizowała event oraz wszystkim pracownikom za aktywny udział. Do zobaczenia za rok!


Serdecznie pozdrawiamy,

Fuji Seal Poland Sp. z o.o.
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Foundation Day!

Jak co roku  w maju obchodziliśmy Foundation Day. Tym razem była to 123 rocznica założenia Fuji Seal. 20 maja  wszyscy obecni pracownicy zgromadzili się na placu przed fabryką, aby wspólnie świętować.

Spotkanie otworzyła Dyrektor Zarządzający Dorota Bartoszak odczytując list od President and CEO Fuji Seal International, Inc. Shigeko Okazaki, w którym to przekazała podziękowania za dotychczasową pracę oraz życzyła dalszych sukcesów.

Foundation Day zawsze przebiega w atmosferze dobrej zabawy.  Głównym założeniem tegorocznych obchodów było połączenie integracji z misją. Celem uroczystości było uzbieranie karmy dla psów ze schroniska Cztery Łapy w Żychlinie. Dzięki wspólnej zabawie zebraliśmy, aż 253 kilogramy karmy dla potrzebujących zwierząt! Po dobrej zabawie, w słusznym celu uczciliśmy nasze wydarzenie słodkim poczęstunkiem.

Dziękujemy serdecznie firmie Party Project, która zorganizowała event oraz wszystkim pracownikom za aktywny udział. Do zobaczenia za rok!


Serdecznie pozdrawiamy,

Fuji Seal Poland Sp. z o.o.
Pomocna?
Tak3Nie
bulion
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wszystko fajnie wygląda w teorii dla kogoś z góry, kto pisze te teoretyczne wywody w swoim biurze. Prawda jest jednak zupełnie inna i w zakładzie nie jest tak kolorowo i będzie coraz gorzej, bo rotacja pracowników jest bardzo duża i odbije się to na wszystkich. Łącznie z samą firmą. Obecna sytuacja, to nieporozumienie i jeśli dalej będzie takie cięcie kosztów na pracownikach, to długo skład zarządzający zakładu nie pociągnie po przyjeździe wizytacji z Japonii. To, że teraz ktoś sobie wyliczy spore pozorne oszczędności (podwyżki), to nie znaczy, że nie przyniesie to większych strat w przyszłości (reklamacje, niedotrzymywanie terminów, brak pełnej obsady ludzi do pracy).

Pomocna?
Tak12Nie
Dawid
 Opinia
@bulion 28.04.2019 10:48

Znasz może powody rotacji w firmie Fuji Seal Poland? Pracownicy sami odchodzą, czy może to pracodawca zdecydował się zmniejszyć ilość pracowników? Jeżeli możesz, to napisz również coś na temat atmosfery w tym zakładzie pracy, ponieważ brakuje informacji na ten temat. Zachęcam.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
„Najlepszy Pracodawca wg Studentów Politechniki Łódzkiej” - I. edycja

Fuji Seal Poland bierze udział w I edycji konkursu na: „Najlepszego Pracodawcę województwa łódzkiego według Studentów Politechniki Łódzkiej”. 
Od dzisiaj (10 kwietnia) Studenci mogą oddać swój głos. 
Głosowanie trwa do końca maja 2019.

Więcej informacji na stronie: 
Pomocna?
Tak4Nie13

Pracodawca

 Aktualność
Fuji Seal Poland jako solidny pracodawca od marca ruszył z dofinansowaniem posiłków dla wszystkich pracowników firmy.


Każdy pracownik otrzymał Kartę Lunch Pass Sodexo, która jest nowoczesnym dofinansowaniem posiłków dla pracowników. Posiadacze karty mają możliwość wyboru ulubionego posiłku w jednym z ponad 50.000 tysięcy punktów gastronomicznych wraz z dostępem do największego w Polsce programu rabatowego w restauracjach.


Serdecznie pozdrawiamy,

Fuji Seal Poland Sp. z o.o.
Pomocna?
Tak6Nie6

Pracodawca

 Aktualność
Witamy wszystkich użytkowników serwisu GoWork.pl


Do tej pory jedynie wnikliwie przyglądaliśmy się treściom publikowanym na forum. Jako solidny pracodawca chcemy w pełni wykorzystać serwis GoWork.pl, aby odpowiadać na Państwa pytania i przybliżyć proponowane przez nas warunki współpracy.  Pragniemy wciąż się rozwijać, dlatego cieszy nas  możliwość poznania Państwa, spostrzeżeń, z których wyciągniemy wnioski, by móc usprawniać funkcjonowanie Fuji Seal Poland.


Jako jeden z najnowocześniejszych i największych zakładów produkcyjnych w Kutnie, zatrudniamy około 500 pracowników. Stoimy przed wyzywaniem, ale i misja, by zapewnić, stabilne warunki zatrudnienia i zadowolenie z pracy. Bardzo cenimy sobie atmosferę opartą na wzajemnym szacunku i  jesteśmy otwarci na nowe pomysły, innowacje czy poglądy. Wciąż dążymy do podnoszenia standardów naszych usług i świadczeń dla pracowników, którzy przyczyniają się do rozwoju firmy.


Wszystkich zainteresowanych naszym przedsiębiorstwem zachęcamy do odwiedzania naszego profilu oraz śledzenia ofert pracy. Każdego, kto zechce się podzielić swoją opinią, prosimy o merytoryczne wypowiedzi oraz o zachowanie kultury w treści komentarzy, ponieważ tylko do takich jesteśmy w stanie się odnieść. W przypadku szczegółowych pytań lub kwestii wymagających wyjaśnienia zapraszamy do kontaktu bezpośredniego: rekrutacja@pl.fujiseal.com


Serdecznie pozdrawiamy,

Fuji Seal Poland Sp. z o.o.
Pomocna?
Tak9Nie11
Nick
 Opinia

Lipa lipa lipa. Premie po 20zl a chcą żeby stawać na głowie i pracować na każdej maszynie :) 3tys brutto po okresie próbnym raczej ciężko będzie tutaj dostać.

Pomocna?
Tak10Nie1
Jan
 Opinia
@Nick 10.03.2019 18:45

Poważnie dają teraz premie 20zł? I jest to burtto czy netto? Jestem w szoku dodam że kiedyś bardzo dawno temu też tam pracowałem ale takiego dziadostwa nie było że ktoś proponował 20 PLN premii...

Pomocna?
Tak2Nie
Nick
 Opinia
@Jan 11.03.2019 14:00

No tak tak. Za osoby co dostają po 5, 10, 20 zł. Wiadomo że są i po 50zl:) ale rzadko. (usunięte przez administratora) i tyle nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie1
x
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 10.03.2019 18:45

Więcej teraz zarobi się w Lidlu: "Lidl w Polsce z początkiem marca zmienił politykę wynagrodzeń pracowników. Od teraz w tej sieci handlowej zarabia się od 3100 do 3800 zł brutto miesięcznie na "dzień dobry". Po roku pracodawca gwarantuje skok płacy do poziomu od 3250 zł brutto do 4050 zł brutto. Z kolei po dwóch latach można liczyć na pensję od 3450 do 4350 zł brutto miesięcznie." W Lidlu przynajmniej człowiek zdrowia nie straci, bo praca nie dość, że lżejsza, to jeszcze bez szkodliwych substancji. W FSP nie zarobisz, a zdrowie stracisz na pewno.

Pomocna?
Tak1Nie
już były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Praca bardzo ciężka, a zarobki takie, że lepiej nie komentować. Za dużo lżejszą pracę można lepiej w Kutnie zarobić i to pracując po 8h 5 dni w tygodniu. Ciężko zliczyć ile tutaj osób się przewinęło, ale nie ma co się dziwić, bo nikt nie decyduje się na tak ciężką pracę, bo lubi, a dlatego, że chce zarobić. Tutaj nie zarobisz, a jedynie sobie zdrowie zmarnujesz.

Pomocna?
Tak9Nie
Przejrzysty
Nazwa działu: HR
 Opinia
@już były pracownik 01.03.2019 20:18

Drogi były już pracowniku, jak chcesz mieć lekką pracę to polecam Bibliotekę w mieście Kutno, ale chyba juz wszystkie(usunięte przez administratora)tam pracują i jest komplet :-) Rozumie, że jak się do FSP się przyjmowałeś to nie wiedziałeś, że będziesz za stawkę głodową pracował? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie5
M&K
 Opinia

Witam. Jeśli już interesuje was praca w niedzielę i święta za 2500 zł brutto oczywiście to stanowczo odradzam dział konwersji i zmianę D kterej (usunięte przez administratora) Jakiś rok temu wyrzucił jedna z pracownic nie dając jasnych powodów i po pół roku na miejsce tej kobiety przyjęto jego żonę która po 3 miesiącach dostała umowę na stałe... Ta sytuacja myślę że nie wymaga komentarza.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak34Nie
Ojtamojtam
 Opinia
@M&K 14.01.2019 20:50

No cóż...on ma wywalone na wszystko. Na dniówkach jeszcze z kanciapy wyjdzie na hale ale na nocy...ciężko koniami go wyciągnąć. Tylko w tel siedzi i albo mecze albo filmy ogląda. A jak awaria jest to napierw musi swoje pomarudzić. Z jednej strony fajnie bo nie łazi i nie marudzi, że maszyny wolniej pracują itd. Istna samowolka....

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
E
 Opinia
@M&K 14.01.2019 20:50

Dlaczego takie osoby są dalej utrzymywane na takich stanowiskach? Przecież korporacja Fuji zabrania takich praktyk. A co do zarobków, to widać kiepskie. Teraz większość zakładów oferuje co najmniej 3000 brutto.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tom
 Opinia

ok

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wybitny człowiek
 Opinia

Jak jest na magazynie? Chodzi mi o wózki widłowe. Da się ogarnąć :)?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
murzynek bambo
 Opinia

Nowy rok, to czas postanowień noworocznych. Dla mnie z pewnością to będzie szukanie lepszej pracy. Za te pieniądze to już nikogo nie mogą znaleźć do pracy poza tymi co się załapują i liczą żeby później pójść na zasiłek, a tych co chcą pracować, to by wycisnęli jak cytrynę. Żeby zatrzymać pracowników trzeba się trochę postarać.

Pomocna?
Tak8Nie
Lukas
 Opinia

Fuji Seal cały czas poszukuje pracowników. Jaki dział na produkcji polecacie na który warto byłoby się starać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mick Jagger
 Opinia

Najlepiej jak ktoś się załapie niech w międzyczasie szuka lepszych ofert. Szału z kasą nie ma, a wymagania ogromne na niektórych działach. Dużo też zależy na jakich ludzi traficie, bo w tym zakładzie przekrój osób jest ogromny. Od ludzi pomocnych i życzliwych po chamów i prostaków oderwanych od pługa myślących, że pozjadali wszystkie rozumy. Najważniejsze, że najbliższym czasie dobrze płatnej pracy w Kutnie nie powinno brakować.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia

Hejka, Ja zaczynam pracę na dziale Finishing od stycznia. Na zmianę do którego brygadzisty najlepiej trafić? Który jest najbardziej pomocny i kompetentny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hh
 Opinia
@Tomek 20.12.2018 20:16

J. Tomczak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AGA
 Opinia

Może ktoś podpowie jak przygotować się do rozmowy rekrutacyjnej po angielsku w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zosia
 Opinia
@AGA 07.12.2018 16:24

Szczegolnie to nie musisz sie przygotowywać. Dział HR w tej firmie to prowizorka. Jeśli masz kogoś znajomego kto cię tam polecił to Ciebie przyjmą. Jeśli nie masz to raczej nie zostaniesz przyjęta, No chyba ze na produkcję...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były murzyn
 Opinia
@Zosia 12.12.2018 16:45

Niestety to jest prawda bez znajomości cieżko sie dostać do tego "raju". Przyjmują z polecenia, i nikt sie z tym nie kryje. Jedyny plusem w tej firmie są wysokie bony na świeta - o ile jeszcza są. Zwykły operator maszyn np na konwersji nie trafia na starcie do przyuczenia na maszyne tylko na magazyn i zapi..sz paleciaczkiem jak dziki wół. Ludzie tam pracujący mają ciśnienie na kase praca w świeta za wyższa stawkę: 2,3setki i mało sie nie pozabijają. Istny mordor. Jak musisz to pracujesz jak nie to omijać szerokim łukiem

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Abc
 Opinia
@Były murzyn 18.12.2018 19:18

Bony z roku na rok coraz mniejsze. Ogólnie wszystko to prawda, a zarobki raczej bardzo słabe. Jeden z działów, to już w ogóle kołchoz.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qrt
 Opinia

Kellog's się rozbudowuje, więc chyba już lepiej iść tam jak będą przyjęcia. W Fuji kasa słaba i wymogi stanowczo za wysokie wysokie jak na to co oferują. Magazyny teraz też się budują i rok 2019 może być ciekawy jeśli chodzi o lokalny rynek pracy. Pracodawcy muszą się bardziej postarać jeśli chcą zachować pracowników

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zosia
 Opinia

@Hanna Boisz sie czy wstydzisz używać swojego prawdziwego imienia? Chcesz sie bawić w moderatora ??? Może zajmij sie swoją pracą w dziale Hr aby w tej firmie zaczęło sie dziać lepiej. Bo jak narazie ściągacie ją na samo dno poprzez złe decyzje kadrowe, kolesiostwo i nepotyzm.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
qwerty
 Opinia

Pensje jak na stawiane wymogi to jawna kpina z ludzi i nic dziwnego, że jest duża rotacja. Od nowego roku będzie jeszcze większy problem z pracownikami, a jak się otworzą nowe miejsca pracy w regionie, to będzie naprawdę tragedia. Zarząd chyba liczy na cud, ale prędzej rozwalą ten zakład niż zabłysną przed Japończykami. Podwyżki są potrzebne, ale to naprawdę znaczące, a nie takie grosze jak dotychczas. Nikt nie będzie narażał zdrowia (a nawet życia) dla waszych marnych targetów za te śmieszne pieniądze. Nie da się tutaj wytrzymać na dłuższą metę. 3k na rękę, a nie brutto powinno być na start.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bcz
 Opinia

Niedługo i Fuji ulegnie pokusie zatrudniania tanich parobków. Już takie myśli chodzą po głowie rządzących i na pewno dobrze się to nie skończy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@Bcz 15.11.2018 21:13

Co masz konkretnie na myśli poprzez swoją wypowiedź? Warto rozwinąć Twoja opinie, gdyż na ten moment jest ona niezrozumiała dla pozostałych użytkowników forum. Napisz więcej szczegółów o wspomnianej przez Ciebie sytuacji, a pomoże to osobom zainteresowanym rekrutacją do Fuji Seal Poland.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bcz
 Opinia
@Hanna 27.11.2018 22:46

Po prostu brak motywacji dla pracowników, brak znaczących podwyżek, a wymagania z roku na rok coraz większe.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Strefowiec, z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że brałeś ostatnio udział w rekrutacji do Fuji Seal Poland. Czy ktoś również jak Ty, spotkał się z taką sytuacją? Jak prezentowała się atmosfera w trakcie rozmowy o pracę? Zachęcam Ciebie do odpowiedzi na powyższe pytania.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
f5
 Opinia
@Hanna 06.10.2018 17:16

Rozmowa okej, wszystko raczej w miłej i przyjemnej atmosferze i nie można się do tego przyczepić, ale trzymanie w tajemnicy stawki jaka obowiązuje na tym stanowisku w firmie też nie przystoi. Ostatnio to się stało modne wśród pracodawców i coraz więcej jest pytań w stylu "ile chciałbyś zarabiać?", a nie konkrety jakie mogą zaoferować na danym stanowisku. Chyba nie ma osoby, która powie, że zarabia za dużo, więc pytanie bez sensu. Lepiej jakby wykładali wszystko podczas rozmowy, np. "Na początek oferujemy tyle i tyle, a po paru miesiącach x więcej". Później wypadałoby przedstawić jakie są możliwości rozwoju i czy są jakieś oferowane kursy przez pracodawce co pomogłoby jeszcze pracownikom w dostaniu podwyżki i podwyższaniu swoich kwalifikacji. Jasne ścieżki rozwoju i podwyżki dla stałych pracowników to też duży atut, który jeśli obowiązuje, to warto się nim pochwalić, a jeśli nie, to warto, aby coś takiego wprowadzić, bo w dzisiejszych czasach jeśli pracownicy nie widzą sensu, aby dalej pracować w firmie, to szukają po prostu dalej. To tyle moich spostrzeżeń na ten temat.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@f5 10.10.2018 16:11

Myślę że, użytkowników zainteresuje również wynik Twojej rekrutacji. Czy otrzymałeś ofertę pracy i czy początkowe warunki zatrudnienia są dla Ciebie satysfakcjonujące? Odpowiedzi na te pytania będą cenną wskazówką dla osób przygotowujących się do procesu kwalifikacyjnego do Fuji Seal Poland.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Strefowiec
 Opinia

Niestety, ale już podczas rozmów kwalifikacyjnych widać, że mają brak szacunku dla potencjalnego pracownika marnując jego cenny czas na udział w ankiecie badającej rynek pracy w regionie. Ostatecznie i tak przyjmują osoby z polecenia, albo najtańszego zdesperowanego wyrobnika. Brak informacji na temat stawki jaka funkcjonuje w firmie podczas rozmowy, to kolejna porażka. I tak każdy wie, że dzisiejsza strefa ekonomiczna w Kutnie, to kpina i cyrk, więc po co robić z tego tajemnicę? Na Zachodzie jawne zarobki to norma, a tutaj pomimo braku pracowników dalej mamy cyrki z tajemnicą wynagrodzeń, a ostatecznie i tak dowiadujesz się, że możesz zarabiać niewiele więcej niż najniższa krajowa. Chyba nie jest tajemnicą, że ludzie w dzisiejszych czasach pracują dla pieniędzy, a nie dla przyjemności? Ze swojej strony nie polecam.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

Fuji Seal Poland poszukuje Młodszego Specjalisty ds. zobowiązań. Czy jest ktoś zainteresowany podjęciem pracy na tym stanowisku? A może ktoś pracuje na podobnym i chciałby podzielić się swoim doświadczeniem? Jak wygląda atmosfera panująca w tym dziale czyli finansów?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Czy są szanse na podwyżki w firmie? Jak atmosfera?

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowany
 Opinia

Jak tam teraz na produkcji? Jak praca i atmosfera? Jakie zarobki? Poprawiło się coś na przestrzeni roku? Z tego co widzę w urzędzie pracy, to płaca bez szału, bo jakieś 1700-1800 zł, ale może sama praca i atmosfera potrafi wynagrodzić marne zarobki? Są jakieś dobrze płatne nadgodziny i można dobić do tych 2,5 tys. na rękę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

Fuji Seal Poland wydaje się być atrakcyjnym pracodawcą na rynku w Kutnie. Czy ktoś z użytkowników zainteresowanych wątkiem, może wypowiedzieć się na temat obecnej sytuacji w Fuji Seal Poland? @Emilka co rozumiesz pod pojęciem "specyfika pracy"? Jesteś zainteresowana informacjami o wymaganiach pracodawcy na stanowisku w dziale księgowym oraz o zadaniach i obowiązkach pracownika czy może poszukujesz innych informacji? Napisz jakich.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Patryk, pytasz, bo jesteś zainteresowany pracą w Fuji Seal Poland czy po prostu z ciekawości? A może pracowałeś w tym miejscu? @Emilka2015, a jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Aplikowałaś już do pracy w Fuji Seal Poland? Czy ktoś z Was pracował bądź pracuje aktualnie w Fuji Seal Poland? Co możecie powiedzieć o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emilka2015
 Opinia
@Hanna 08.05.2018 21:05

Jeszcze nie,ale chciałbym się czegoś dowiedzieć o pracy w tej firmie i w tym dziale. Nawet niekoniecznie o samym wynagrodzeniu,ale specyfice pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emilka2015
 Opinia

Czy ktoś kto pracuje w Fuji Seal w księgowości może podzielić się opinią o pracy w tym dziale i mniej więcej wysokością wynagrodzenia. Dziękuję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia

Jakieś aktualności z pracy w firmie moglibyście napisać.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Kutno.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolega ze zmiany
 Opinia

Kierownik Bartuś z konwersji jest najlepszy... Żenada. Zero zainteresowania swoimi obowiązkami... Czesto robi sobie przerwy 40 minutowe na wc.nocami nawet nie łaska mu wyjść. Z biura gdy cos sie dzieje z maszyna. Ale oczywiście przed menagerem robi piękne oczy bo co to nie on. Teraz wrócił z wakacji i Chorwacji i zamiast zając sie swoimi obowiązkami chodzi od maszyny do maszyny i chwali się zdjeciami z wakacji... Najgorszy i najbardziej żenujący kierpwnik ever. Nie pozdrawiam zdecydowanie. P.s Bartuś weź sie za robote.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Farba
 Opinia
@Kolega ze zmiany 25.08.2017 14:21

Bartuś weź się za robotę a nie po WC się chowasz i gnijesz ja za ciebie nie będę robił. Kierowniczek a na leszcza do pracy dojeżdża.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Fuji Seal Poland Sp. z o.o. - Kutno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny