foldruk

Płock

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 49 ocen.

Opinie o foldruk

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie foldruk

Tulipan

To ta A. B.? Właśnie do niej podbijam... ;-) PS Słabe zarobki!

Tulipan

To ta A. B.? Właśnie do niej podbijam... ;-) PS Słabe zarobki!

Były
@Tulipan tydzień temu
To ta A. B.? Właśnie do niej podbijam... ;-) PS Słabe zarobki!

Jak jej wpadniesz w oko (jesteś przy kasie)to śmiało wal jak w dym.Prędzej czy póżniej postanowi Cię przetestować.Kiedyś wolała starszych facetów.Teraz próbuje z młodszymi.Wszak zegar biologiczny tyka nieubłaganie.A trzydziestka na karku .No chyba,że to sprawa czysto służbowa.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Biz-1 od jak dawna nie pracujesz już w firmie? Czy możliwe, że w tym czasie zaszły jakieś zmiany? Ktoś z Was może powiedzieć coś więcej o tym jak aktualnie wygląda praca w foldruk?

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Załamany na jakie stanowisko zamierzasz aplikować? Czy na Doradcę Klienta Biznesowego? Znalazłam właśnie taką aktualną ofertę. Podziel się potem swoimi wrażeniami po rozmowie kwalifikacyjnej. Chętnie poznamy szczegóły.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

Obecnie firma szuka osób na stanowisko Sales Manager. Mile widziane są również aplikacje od osób bez doświadczenia. Więcej informacji na stronie firmy: http://www.fol-druk.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=43&Itemid=260 Zamierzasz wysłać swoją kandydaturę? Jakie pytania miałbyś/miałabyś dla osób pracujących już w firmie? Zostaw wiadomość, postaramy się znaleźć odpowiedz.

gość

Ale tu wesoło.....

ktoś

Super dyrektor nadal tam pracuje?

binka
użytkownik zarejestrowany

kochani przyjaciele, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mieści się nowa siedziba i jakie są godziny otwarcia?

adc

Jawnie czy anonimowo nadwiślański hejter najchętniej obiera za cel osoby publiczne (10,2 proc.), rzadziej znajomych (7,9 proc.) i osoby niepubliczne (7,0 proc.). Zdaniem socjologa internetu dra Dominika Batorskiego nie powinno dziwić, że ofiarami mowy nienawiści w internecie najczęściej padają ludzie powszechnie znani. Duża część z nich budzi kontrowersje lub negatywne emocje, a internet jest miejscem, w którym wiele osób uwielbia dawać upust swoim emocjom właśnie poprzez wyżywanie się na innych.

hej

Internet wymaga coraz grubszej skóry. Do siania nienawiści w sieci przyznaje się już co dziesiąty Polak, najczęściej jest to mężczyzna lubiący zachowywać anonimowość. - To odsetek mieszczący się w granicach światowej normy - podkreśla prof. Jacek Pyżalski z Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu, ekspert od cyberprzemocy i agresji elektronicznej. Zaznacza także, żeby nie przywiązywać zbyt wielkiej wagi do kwestii anonimowości internetowych gnębicieli, gdyż coraz częściej tego typu działania są podejmowane w pełni jawnie i dotyczą ludzi, których znamy osobiście. - Chodzi zwłaszcza o tzw. agresję rówieśniczą, która często ma miejsce w ramach społeczności takich jak szkolna klasa czy grupa znajomych - mówi.

Keanu Reeves

Już wygląda jak kula. A co powiecie o jego dziewczynie? To jest fenomen. Patrzysz w jej oczy i widzisz bohaterkę jakiegoś thriller'a o tytule Egzorcymy ASB. W końcu dużo osób źle przy niej kończy... Staż też ma krótki w porównaniu do innych. Histeryczka, egoistka, dosyć młode cielę, a już dosiadało ją wielu...... :)Dupsko też ma dosyć szerokie i nieproporcjonalne do całej figury, właściwie przystosowane do tej jej działalności po godzinach ;)

platino
@Keanu Reeves 05.06.2016, 20:54
Już wygląda jak kula. A co powiecie o jego dziewczynie? To jest fenomen. Patrzysz w jej oczy i widzisz bohaterkę jakiegoś thril...

Fakt, ona ma w oczach obłęd.

karino

Babszka, żadna branża nie jest dzisiaj dla leniwych, bo mamy wolny rynek w każdej branży! Wszędzie trzeba robić, chyba, że jesteś sędzią, albo politykiem, albo dyrektorem operacyjnym.

filemon
@Drinkman 03.06.2016, 18:46
Najwięcej to pracuje ten ostatni... w fol druku.... cham i prostak - (usunięte przez administratora)

.....który udaje zresztą inteligenciucha....... Udawanie to coś, co robi super. Pomylił branże, powinien być aktorem. Trzeba być tępakiem, żeby uwierzyć w choć jedno jego słowo.

filemon
@Drinkman 03.06.2016, 18:46
Najwięcej to pracuje ten ostatni... w fol druku.... cham i prostak - (usunięte przez administratora)

A już najlepsze są jego szkolenia. Coach z prawdziwego zdarzenia.;)Ale koleś ma łatwy grunt, w końcu osoby w biurach, które tam pracują to ludzie, dla których najczęściej to pierwsza praca, albo pracują tam tak długo, że z lenistwa albo braku wiary w siebie nie będą szukać niczego. Takimi osobami łatwo manipulować, a to Robertowi wychodzi świetnie. Wyniki jakieś robi, bo inni na niego robią. Rozpasł się też konkretnie, niedługo nie będzie musiał jeździć swoim uroczym chodzikiem na czterech kółkach, bo wyglądać będzie jak kula i wystarczy mu się tylko potoczyć. Amen.

Alternatywy 4

Kulfon, lepiej nie można tej firmy opisać. Ja również miałem okazję tam pracować. To wszystko prawda, tam tak już po prostu jest.

KULFON

Śmieszna jest ta firma. Zarządzanie na niskim poziomie. Koneksje, romanse, typowa prywata, coś co nigdy nie wróży niczego dobrego. Osobiście odradzam pracę w takich polskich, małych firemkach, z prostego powodu -tu nie ma szansy na rozwój dla osób, które naprawdę mają potencjał i chcą coś osiągnąć w życiu. I wcale nie chodzi o to, że mała firma jest "be", tylko, żeby było w niej dobrze, to muszą nią kierować osoby, które mają trochę oleju w głowie. A tam tylko ploty, ploty i jeszcze raz ploty, do tego chaos. Trochę jak w telenoweli brazylijskiej, a to tylko serial "Na Granicznej". Niektórzy z nich już nawet z wyglądu wyglądają jak oszołomy. Do 345... Kimkolwiek jesteś, chyba życia człowieku nawet trochę nie posmakowałeś, pisząc sorry...ale takie bzdury. W życiu niestety bywa w 95% tak, że Ci, którzy się najwięcej opieprzają, premie dostają i biorą kasę za tych co w rzeczywistości robią na firmę. Bo takie jest życie po prostu... W zasadzie to właśnie najlepiej nic nie robić, to wtedy masz efekty na koncie, spróbuj :) A w FD jest jedna taka osoba, co może posłużyć ci radą jak coś zrobić, żeby się nie narobić, żeby siano było i życie się jakoś kręciło....

nikt

Pracowalem w tej firmie i pracowalbym dalej gdyby usuneli takich dwoch co udaja ze wiecej wiedza niz ktokolwiek mysla ze sa niezastapieni.Pozatem bylo ok najbardziej darze szacunkiem wlasciciela tej firmy

Marek

Witam serdecznie czy ktoś się może orientuje czy są przyjęcia ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

jatoja

Co to za bzdury? O czym piszesz? Propagandzista jakiś. Chcesz wmówić, że jeśli ktoś jest niezadowolony ze swojej pensji, to dlatego, że jest nieuczciwym, naburmuszonym popaprańcem, mającym wyolbrzymione wymagania, bo nie potrafi odpowiedzialnie rozporządzać swoim budżetem? ;D Jak się komuś robić nie chce, to na Tumską niech idzie, i koniec.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Szeryf

Szanowny kolego, o średniej krajowej, która obecnie wynosi ok. 4000 brutto, to możesz zapomnieć w tej firmie; możesz dostać najwyżej najniższą krajową, a na wigilię śledzia, ciasto, cole i do domu.

szara eminencja

Pewnie, źle nie jest...Wiadomo, gorzej jest w kamieniołomie... :) A do mańki... Droga mańko, większość firm z tej branży osadzonych jest w mniejszych miejscowościach, a nawet na wiochach - tak się buduje firmy. Klient nie wybiera drukarni z dużego miasta, tylko drukarnię, która drukuje dobrze i daje mu najlepszą, możliwie najniższą ofertę cenową. Nikt tu nie mówi, ze Fol Druk źle drukuje - wszystko o czym tu piszemy, to o relacjach ludzi w pracy i o tym jak to ich wykańcza.

nikita

Czytajac te wszystkie opinie i nie tylko znajac wnetrze tej firmy uznaje ze wystepuje tu - Mobbing dotyczy głównie obszarów nękania psychicznego, dyskryminacji i prześladowania w miejscu pracy. Ma wiele postaci – może to być wyjątkowo zjadliwa krytyka, negowanie wartości wykonanej pracy

szarak

Ciekawe jak długo będzie ten komentarz Obiektywnego. Kiedy dyrektor, czujny jak ważka usunie komentarz na swój temat. :) Wreszcie widać czym zajmuje się cudowny DYREKTOR OPERACYJNY, bo na pewno nie pracą, tylko usuwaniem wpisów z konta. Ciekawe kiedy do właścicieli firmy dotrze, ze utrzymują u siebie darmozjada....

Obiektywny

Szukaj wszędzie, byle nie tam. Nic dobrego cię tam nie czeka. Na początek dostaniesz najniższą krajową, później może dostaniesz jakieś tam grosze, albo i nie dostaniesz. Na dobre pieniądze nie masz co liczyć. Poza tym, część wynagrodzenia trafia na konto, a druga jego część wypłacana jest nieoficjalnie w kopercie. Na żaden pakiet socjalny czy premie nie masz co liczyć. Na wigilie oszamiesz śledzia, popijesz colą i tyle. Jeśli jednak zdecydujesz się tam popracować, to po pewnym czasie sam odejdziesz. W ostatnim czasie bardzo wiele osób uciekło z tego kurwidołka. A co do tych wierszyków, to ludzie robią sobie po prostu jaja z dyrektora, który sobie na to ewidentnie zasłużył. Kawał chama z niego. Dziwie się, że trzymają tam tego wałkonia.

ODPOWIEDZ

Pytam się, czemu wpisy, które mówiły prawdę o tej firmie zostały usunięte??? SA MINIMUM TRZY PRAWDY: PRAWDA TYZ PRAWDA I (usunięte przez administratora)PRAWDA Opinie były merytoryczne, NALEZY SPRAWDZIC W SLOWNIKU CO ZNACZY TO SLOWO bez wulgaryzmów i miały na celu pomóc innym. ZROZUMIEC MADROSC AUTORA Każdy kto jest inteligentny, NIESTETY NIE KAZDY WIELKA SZKODA Żyjemy w totalitaryzmie, czy w kraju, gdzie panuje wolność słowa? SLOWA TAK ALE NIE GLUPOTY SZUKAJ DALEJ SWOJEGO MIEJSCA Po co w ogóle jest ten portal, DLA TAKICH GAMONI JAK TY IM WIECEJ KLIKNIEC I WPISOW TYM WICEJ ZARABIAJA Z REKLAM skoro wszystko można zamieść pod dywan? To jakaś hipokryzja. :) TO JEST NAJLEPSZE :)

nie wytrzymuje

Postarajcie się zrozumieć, co tu powiem, choć na chwilę wejdźcie w moją sytuację, jestem sobie - tak z pozoru - zwykły człowiek, a mam ciągle sam ze sobą komplikacje... Nie wytrzymuję, co krok mnie coś rozśmiesza, kaszleć próbuję i warg zagryzam miąższ, głupio się czuję, czerwienię się i mieszam, nie wytrzymuję, bo coś mnie śmieszy, śmieszy, śmieszy wciąż. (Jeszcze mi w dodatku warga pękła...) Raz panienka, niezepsuta i przyjemna, o cokolwiek wybujałej wyobraźni, wyszeptała do mnie: "Miły, złącz się ze mną, bo podobno dwojgu ludziom zawsze raźniej". Nie wytrzymałem, obśmiałem się jak norka, nie wytrzymałem, w nerwowy wpadłem szok, nie wytrzymałem, jak pensjonariusz w Tworkach się zachowałem i tak przez cały, cały, cały rok! Dnia pewnego, najzwyczajniej całkiem w świecie, ktoś, z kim zawsze się liczyłem - oraz liczę - proponował mi w zacisznym gabinecie przyczółkowe stanowisko kierownicze. Nie wytrzymałem, jak można mnie tak śmieszyć, nie wytrzymałem, no, aż mnie zgięło wpół, śmiechem parskałem, przedmówca mój się speszył, nic nie rozumiał, lecz o co chodzi, prawdopodobnie czuł. Kiedy z tych nerwowych się otrząsam stanów, obserwuję bardzo pilnie całą salę i dostrzegam zawsze kilka pań i panów, co by może nawet bardzo chcieli, ale... Wciąż wytrzymują, wciąż tłumią w oczach błyski, przykładu ze mnie nigdy nie myślą brać, bo wciąż trenują, nieomal od kołyski, ciągle trenują, jak cicho, cicho, cicho trzeba się śmiać! (Zazdroszczę im bardzo, ja nie potrafię...)

Comexi

Żeby tylko od tej,,erotyki kulinarnej" brzuszek damie nie wysadził:-)

okrasa
@Comexi 08.06.2015, 21:25
Żeby tylko od tej,,erotyki kulinarnej" brzuszek damie nie wysadził:-)

Kiedyś i tak jej ten brzuszek wysadzi, tylko dla nas niespodzianką będzie, który kucharz ją tak "utuczy" :) Musimy wszak pamiętać, że młoda pani kierownik lubi różnorakie kuchnie świata,a ci kucharze są po prostu naiwni myśląc, że oferują najlepsze dania w mieście :)

Ludź dobrej woli

Zatrudnili dyrektora, Chciałby stopień mieć doktora. On przyjeżdża tutaj z Piły, Jest człowiekiem bardzo "miłym". Wręcz uwielbia gotowanie i zaprasza na nie panie. Jego pasja niebanalna - erotyka kulinarna. Wnet załatwi każdą sprawę, W McDonaldzie kupi kawę. Forda dostał ucieszony, Przez foldruczan uwielbiony.

Comexi

Denne piosenki Dody lepsze od wierszyka o dyrektorku z Piły?No nie wiem,nie wiem!!!Dlaczego w dalszym ciągu wpisy są usuwane?Przecież od razu widać,,KTO ZA TYM STOI"

wolny

Pytam się, czemu wpisy, które mówiły prawdę o tej firmie zostały usunięte??? Opinie były merytoryczne, bez wulgaryzmów i miały na celu pomóc innym. Każdy kto jest inteligentny, sam wyciąga wnioski, czy wierzyć tym opiniom czy też nie. Żyjemy w totalitaryzmie, czy w kraju, gdzie panuje wolność słowa? Po co w ogóle jest ten portal, skoro wszystko można zamieść pod dywan? To jakaś hipokryzja.

lle

W dobie zawiści, zazdrości, kłamstw, Byli przejrzyści jak szkło, Nie raz stawiali moje dobro nad swoje, Wiedzieli zawsze co czuję, Aniołem stróżem jest każdy z nich, Koszmar zamieniał się w cud, Nigdy nie bałam się, że monety dźwięk, Zagra melodię ich dusz, Oni, oni są, Oni, oni to moi przyjaciele. Dziękuję wam za to, że nie boję się życia, Nie boję się, Z wami dolecę do gwiazd, pokonam strach, Bez was ciemno jest. W najgorszych chwilach, gdy świat odwrócił się, Oni najwierniej wspierali zawsze mnie, Czasem, przepraszam, niepotrzebnie wiem, Krzyczę, przeklinam, Ich spokój niebem jest, Oni, oni są, Oni, oni to moi przyjaciele. Dziękuję wam za to, że nie boję się życia, Nie boję się, Z wami dolecę do gwiazd, pokonam strach, Bez was ciemno jest. Oni, oni są, Oni, oni to moi przyjaciele. Dziękuję wam za to, że nie boję się życia, Nie boję się, Z wami dolecę do gwiazd, pokonam strach, Bez was ciemno jest. Bez was ciemno jest, Dziękuję wam... Dziękuję wam za to, że nie boję się życia, Nie boję się. x2 Dziękuję wam, dziękuję.. dzięki dzięki dzięx dzięx

ananasik
@lle 29.05.2015, 11:59
W dobie zawiści, zazdrości, kłamstw, Byli przejrzyści jak szkło, Nie raz stawiali moje dobro nad swoje, Wiedzieli zawsze...

Piosenka jest dobra na wszystko...

anonim

(usunięte przez administratora)

perep

Pamiętam czas, gdy chętnie otwierałam serce Tam przyjaźń, miłość znajdowały miejsce, ciepłe tak, jak tysiące słońc, Zdolne Twój, Twój rozjaśnić los Człowiek uczy się na przegranej, więc na Tobie uczę się Widzę Cię, za monety łasisz się Widzę, jak dla pieniędzy zginasz kark Dalej tańcz, tańcz, tańcz, jak Ci zagra nowy pan Widzę, że umiesz sprzedać nawet mnie Trudny to czas, gdy wszystko zdaje się być żartem Kiedy słowo "człowiek" raczej nie brzmi dumnie Kiedy cios, cios dosięga mnie Słowo złe, złe panoszy się Musisz wiedzieć, że rosnę w siłę Że to tylko wzmacnia mnie! Widzę Cię, za monety łasisz się Widzę, jak dla pieniędzy zginasz kark Dalej tańcz, tańcz, tańcz jak Ci zagra nowy pan Widzę, że umiesz sprzedać nawet mnie Tylko raz ,jeden raz otwiera się sezam ten Gdy zawiedziesz idziesz precz ! Idziesz precz ! Widzę Cię, za monety łasisz się Widzę, jak dla pieniędzy zginasz kark Dalej tańcz, tańcz, tańcz jak Ci zagra nowy pan Widzę, że umiesz sprzedać nawet mnie

myszka

Jeden, dwa i trzy diamenty, jeszcze jeden dla zachęty, ale będzie szpanu,Weź adminie mnie nie banuj!:):):

2 połowa

Zapewne

kolega kolegi

Czy mówicie o firmowej czarnej wdowie?

Comexi

Bo pani A.S.B.wie,że,,byka"to się za jaja łapie,a nie za rogi.

mlyn

W berżeretkach, balladach, canzonach Bardzo rzadko jest mowa o wronach, A ja mam taki gust wypaczony, Że lubię wrony...

Renia

Stosunki w firmie to są różne. Na wyjazdach służbowych i imprezach integracyjnych.Bawcie się dobrze gogusie,może i wasze małżeństwa przestaną istnieć"jak wasze baby na oczy przejrzą.

yYy

Praca w każdej formie jest dobrowolna, nikt nie jest niewolnikiem swojego pracodawcy. Dział kadr czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 7 do 15. Osoby nie zadowolone mogą złożyć pismo z prośbą o rozwiązanie stosunku pracy.

Happy
@Happy 18.04.2015, 22:29
Znowu w życiu mi nie wyszło :) i teraz anonimowo pokazuję nerwy swe :), jestem mały, jestem kmiotem, lecz jeszcze niżej stoczyć...

to miało być oczywiście do wpisu Renia

Kucharz

żona za długo pracuje i obiadów nie gotuje? takie życie, poproś o książkę kucharską na urodziny i sam za gotowanie się weź.

były

Coś zaczyna śmierdzieć w cud-firmie?Modliszka znów atakuje?

PRACOWNIK

PROSZĘ O KONTAKT E-MAILOWY OSOBY, KTÓRE SĄ ZAINTERESOWANE OPINIĄ O TEJ FIRMIE.OPOWIEM SZCZEGÓŁOWO JAK WYGLĄDA PRACA W FOL-DRUKU PŁOCK.

Były
@Załamany 10.07.2017, 17:38
Proszę o opinię o firmie zamierzam tam iść

Będziesz bardziej załamany,kiedy poznasz od podszewki czarną wdowę,zwaną też modliszką lub annakondą.Strzeż się,nie wpadnij w sidła bo po Tobie.

Biz-1
@Były 11.07.2017, 15:41
Będziesz bardziej załamany,kiedy poznasz od podszewki czarną wdowę,zwaną też modliszką lub annakondą.Strzeż się,nie wpadnij w s...

Pracowałem tam kiedyś. Generalnie nie polecam. Kiepskie zarobki, chaos organizacyjny. Nie wróciłbym.

Marek perepeczo

Pieniądze liche, wiem bo pracowałem, kamery są? no Są..!. robota? smieszna i smieszne pieniądze jak trafisz na maszyne "dobrą"to i po 12 godzin bedziesz tyrał za 8 zł bo tyś kawaler a taiemu trzeba [usunięte przez moderatora] ze złotówke :P haha [usunięte przez moderatora] mnie wtedy tym ten facet.... pozdrawiam panie Śtaśku !!!

...

dobrze jest

gog

foldruk fuckdruk praca w tym [usunięte przez moderatora] grozi zakażeniem salmonellą Jakim cudem mają iso myszy szczury syf i tu się robi opakowania do żywnosci

Zostaw opinię o foldruk - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie foldruk