INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 81 ocen.

Opinie o INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@SONY nie możesz nikogo obrażać na forum. Polecam Ci, żebyś zapoznał się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz kolejny komentarz na temat pracy w INDMONT. sp. z o.o. sp. komandytowa. Czy możesz powiedzieć czemu tak uważasz?

.
@Paulina 2 tygodnie temu
@SONY nie możesz nikogo obrażać na forum. Polecam Ci, żebyś zapoznał się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zan...

Taka jest prawda i nikt nikogo nie obraża. Niestety takie firmy mają się dobrze.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Zachęcam wszystkich do przeczytania wywiadu z Jackiem Mastkiem Prokurentem INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,390721,wywiad-jacek-mastek Czy podzielicie się swoją opinią na temat pracy w firmie INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@luki czy zdecydowałeś się może wybrać na rozmowę do firmy INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa? Może warto spróbować i przekonać się samemu. Trzeba pamiętać, że każde stanowisko pracy różni się od siebie warunkami pracy.

ja
@Paulina 21.09.2017, 09:53
@luki czy zdecydowałeś się może wybrać na rozmowę do firmy INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa? Może warto spróbować i przekonać...

Ile ci płacą za tak bezsensowne stwierdzenia? Znajdź sobie inne zajęcie.

luki

do mnie tez dzwonili na spawacza ale jak to czytam to juz dam se spokoj

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Obecny pracownik a czy zgłosiłeś te nieudogodnienia pracodawcy? @Leon skąd masz takie zdanie? @Maro a czy udało Ci się już dostać jakąś podwyżkę? To ważne informacje dla tych co chcą się zatrudnić w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa.

Maro

Pracuje w Indmoncie od ponad roku, byłem na kilku budowach, i jak się dogadałem na początku tak jest, kasa na czas, kwatery przyzwoite, przewinęło się trochę osób ale słyszałem że jest tam coś takiego jak ocena pracownika , proponują mi kolejne wyjazdy więc jest OK.

Leon
@Maro 13.04.2017, 20:10
Pracuje w Indmoncie od ponad roku, byłem na kilku budowach, i jak się dogadałem na początku tak jest, kasa na czas, kwatery pr...

Ocena pracownika jest taka wypijasz 0,7 z Antonim lub Adamem sprzedajesz kolegów z którymi pracujesz i już wtedy masz pewność że może za dwa miesiące znów zabiorą cie na dwa tygodnie do roboty tylko jak tak dalej będzie to strach będzie nawet z kimś zapalić papierosa . Ogólnie potrzebują tam desperatow bez ambicji z problemem alkoholowym .

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@. jestem redaktorem GoWork.pl i chętnie poznaję Waszą opinię na temat pracy w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa. Odpowiedź na temat warunków pracy, plusów, minusów może być również pomocna dla przyszłych kandydatów.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

A jakie korzyści znaleźliście współpracując z powyższą firmą?

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Staff, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa, a nie poszczególnych osób.

mario

Uwaga panowie INDmont znow szuka jeleni na spawalnictwie!!!!Nie dac sie nabierac na te ich kłamstwa.......FIRMA krzak

Staff
@mario 24.03.2017, 14:33
Uwaga panowie INDmont znow szuka jeleni na spawalnictwie!!!!Nie dac sie nabierac na te ich kłamstwa.......FIRMA krzak...

Szanowny Panie Mario Pana frustracja wskazuje prawdopodobnie na problemy z zatrudnieniem. Tak jak radziliśmy Panu we wcześniejszym mailu, więcej koncentracji na doskonaleniu zawodowym, lepszym nastawieniu do polskich firm i życie nie będzie wyglądać tak ponuro. Ponadto prosimy, żeby Pan nie obrażał setki pracowników zatrudnionych w Indmoncie od wielu lat bo są to prawdziwi fachowcy a nie bezrobotne jelenie.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Z KANADY, a ile razy pracowałeś przez INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@BLA BLA, a co możesz uznać za największy plus pracy w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?

Z KANADY
@Paulina 20.03.2017, 12:10
@BLA BLA, a co możesz uznać za największy plus pracy w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?

CO MOŻESZ UZNAĆ ZA NAJWIEKSZY PLUS PRACY W IDMONT MOGĘ ŻE SIĘ ZWOLNIŁEM SAM I POKAZAŁEM SRODKOWY PALEC ZBOCZKOWI KTÓRY PŁACI MONTEROM 8 EURO I MÓWI ŻE TO SĄ DUŻE PIENIADZE POROBISZ W ROKU ZE TRZY MIESIĄCE Z PRZERWAMI RAZ JEDZIESZ NA TYDZIEŃ PRZERWA Z DWA TYGODNIE ZNOW JEDZIESZ NA DWA TO MAX TYGODNIE ZA MIESIĄC ZNOWU NA DWA TYGODNIE I ZNOWU JAK POLICZYSZ TO WIĘCEJ WEZMIESZ KURONIÓWKI ZA ROK NIŻ U TEGO BARANA TERAZ PRACUJE ZA 13 EURO I ZA MIESIĄC PODWYSZKA NA 16 A TE Z IDMONTU TO SZUKAJĄ JELENI SŁYSZAŁEM ŻE DZWONILI DO MOICH KOLESIÓW DO 9 LUDZI BO NIKT NIE CHCE TAM JECHAĆ A LUDZIE POZJEŻDZALI BO ZNALEŹLI ROBOTE ZA 12 EURO I KWATERY TO SYF NAWET LODÓWKI NIE BYŁO JEDEN KIBEL NA 8 LUDZI

BLA BLA

ha ha ha ale ściema wywiad chyba sponsorowany panie Jacek Mastek proponuje przed wywiadem porozmawiać z pracownikami to by się panu trochę oczy otworzyły . Wystarczy podzwonić po kolegach z branży i oni powiedzą jaka jest prawda .problemy z doliczeniem sie wypłaty , wypłata nie w terminie problemy z transportem odpowiedzialność za auto za ludzi przewożonych a w razie problemu firma ściąga ci z wypłaty . Można by tak długo pisać. OGÓLNIE to praca tylko dla zdesperowanych .pozdrawiam była ekipę z Dyllingen uciekajcie z tej złodziejskiej firmy .

Staff
@BLA BLA 08.03.2017, 15:05
ha ha ha ale ściema wywiad chyba sponsorowany panie Jacek Mastek proponuje przed wywiadem porozmawiać z pracownikami to by się...

Szanowny Panie BLA BLA Nie będę polemizował na temat tych bzdur ale ponieważ zostało wspomniane Dillingen może jest Pan jednym z tych 4 mistrzów świata, którzy niedawno przyjechali tam i zamiast iść do roboty urządzili sobie libacje alkoholowe na hotelu przez 4 dni, zjechali, a bojąc się żon tłumaczyli, że to nie ich wina? Jak chciałby Pan pogadać zamiast pisać te paszkwile Panie BLA BLA to zapraszamy do biura.

Obecny pracownik
@BLA BLA 08.03.2017, 15:05
ha ha ha ale ściema wywiad chyba sponsorowany panie Jacek Mastek proponuje przed wywiadem porozmawiać z pracownikami to by się...

Byłem tam, koszmar, mieszkałem w kwaterze w pokoju bez drzwi, nie zamykające się okna w pokoju, wybita szyba w drzwiach wejściowych do mieszkania, brak klapy sedesowej w toalecie, pokój bez szafy, bez stołu, bez krzesła, samo wyro i nic więcej. TO JEST PRAWDA są ludzie którym takie świńskie warunki odpowiadają. wcześniejsze opinie to też 1000% prawdy.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Czytaliście wywiad opublikowany na naszym portalu? Możecie go znaleźć w specjalnie wyróżnionej kolorem czerwonym zakładce, przy wątku firmy :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,390721,wywiad-jacek-mastek

Ludwik

stawki monter do 8 do 10 eu spawacz od 10 do 12 eu an umowie 9 eu zero dodatków za nadgodziny i soboty jednym słowem kicha kwatery to kurniki brud i smród ogólnie kicha nie polecam

Zorro

Pracowałem w Indmoncie firma dno stawki małe, kwatery masakra ludzie na śmietnikach lepiej żyją ,social zero biuro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ODRADZAM

wili

Tak to prawda co pisze kolega @mario w biurze jeden wielki burd... tylko jak człowieka wysyłają do pracy to są mili a potem nie odbierają telefonu maja człowieka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A z tymi składkami za paliwo na dojazd do pracy ido Polski to też prawda a stawki jak dla uczni . Panie Szymonie proponuje panu zmienić prace bo do tej się pan nie nadaje najlepiej jako sprzedawca do baru piwnego

wili

Tak to prawda co pisze kolega @mario w biurze jeden wielki burd... tylko jak człowieka wysyłają do pracy to są mili a potem nie odbierają telefonu maja człowieka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A z tymi składkami za paliwo na dojazd do pracy ido Polski to też prawda a stawki jak dla uczni . Panie Szymonie proponuje panu zmienić prace bo do tej się pan nie nadaje najlepiej jako sprzedawca do baru piwnego

mario

dajcie sobie spokój z ta firma,odprowadzają marne podatki marne zwroty,składanie się na paliwo do pracy,monterzy od 8,5 spawacze od 10-12 to już wiekowy zasłużony,umowy śmieciowe.odradzam!!! panowie werbujący opowiadają ze jest super , kłamstwo,na budowie cyrk i brak BHP

maiś

ja dostalem propozycje jako spawacz ktos tam pracuje?? jak wyglada praca ile h? i czy placa??

Siwy

To co jest z tym INDMONTEM bo dostalem propozycje pracy w Niemczech na montera za 8 euro moze ktos odpisac?

Siwy

Mam pytanie to jak jest z tym INDMONTEM bo dostalem propozycje pracy do Niemiec jako monter i nie wiem co robic odpiszcie

zbycho
użytkownik zarejestrowany

@karnister no ale chyba jakoś trzeba zacząć, też 15 lat temu miałeś 2letnie doświadczenie. Tego nie pamiętasz? ;)

karnister

hahahaha 2-3 lata doświadczenia , tacy niby monterzy to nawet rury nie potrafią dobrze wytrasować już nie mówiąc o jej prostym ucięciu znam kilku z własnej autopsji .Gdzie oni nie byli co nie robili a w praktyce to tylko sztuki bez pojęcia daj mu izometryk to gamoń nawet nie potrafi kierunku znaleść . Mam17 letnie doświadczenie i też czasami się pomylę i niech mi nikt nie piepszy że po 3 latach to z niego monter ....Pozdrawiam

Robson

witam wie ktos ile placa na exporcie?ile dostaja na godz monterzy i ile spawacze?piszta

Szymon
@mario 08.02.2017, 14:13
Witam.Panowie z daleka od tej firmy ,w biurze same oszusty,co innego ci mowia a robia co innego,dodzwonic sie do tych [usunięte...

Panie Mario Zamiast tracić czas na szkalowaniu firmy, polecam udział w kursach doskonalenia zawodowego bo w Indmont szanse na dłuższe zatrudnienie mają tylko fachowcy oczywiście samodzielni dla których zatankowanie samochodu nie stanowi problemu . Jeśli chciałby Pan porozmawiać bezpośrednio na ten temat, zapraszam do biura.

mario
@Szymon 13.02.2017, 21:22
Panie Mario Zamiast tracić czas na szkalowaniu firmy, polecam udział w kursach doskonalenia zawodowego bo w Indmont szanse na...

Panie SZymonie jezeli pan uwaza ze w tej firmie pracuja fachowcy monter za 8-9 euro a spawacze od 10-12,to zycze dalszych sukcesow ,jak to pan nazywa ''Fachowcy"Zaden fachowiec za te euruski nie pojdzie do tego grajdołka.....Miłego Weekendu,

tg

Wiesz co myślę że pracujesz tam nawet od początku (jako kto sam wiesz) a teraz starasz się złagodzić krytyczne opinie.

Wiesiek

Pracuje u nich od 8 lat właśnie dlatego że nigdy nie miałem problemów z pensją. Coś mi się wydaję że dałeś ciała i masz pretensje do wszystkich.

reks
użytkownik zarejestrowany

Teraz w Niemczech jest minimalna stawka 8,5 euro, to jak zmieniły się te stawki z 8-10? Nadal jest tyle, tylko, że dolny prób podskoczył o 50 eurocentów, czy w ogóle nic sie nie zmieniło? Są do tego jakieś premie do zgarnięcia, diety, czy cokolwiek, czy tylko kasa na dziecko jest możliwa? Pozdrawiam.

mary

panowie tam tylko pracują znajomi znajomych, rodzinne koligacje,i jest tak naprawdę jak opisujecie,można czekać na telefon nawet pół roku,albo zjechać do Polski na 2 lub 3 miesiące i nikogo nie obchodzi to że masz umowe nawet na 2 lata.Płacą składki i podatki w Niemczech,to fakt.Zarobki żadna rewelacja 8-10EUR chyba ,że masz dzieci to należy ci się rodzinne 180 EUR na jedno dziecko.

mikołaj
użytkownik zarejestrowany

ja nie widziałem niestety żadnej ofert spawaczych w niemczech, a sam bym chętnie pojechał, bo własnie znajomy mojego kolegi tam był i strasznie zachwalał, że stwki to są w ogóle nieporównywalne za bardzo z tymi co w kraju i też warunki miał bardzo dobre, a ja też mam doświadczenie, więc sądziłem, że moge spróbować.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ktoś

Czy ty czasem nie jesteś adwokatem właścicieli albo po prostu dokładnie nimi?

Joszko

Odpowiadam dla ( usunięte przez administratora )sobie spokój z firmą Indmont.Szukają,przysłowiowych....jeleni na parę dni do pracy.A szczególnie przed świętami,ponieważ garstka ludzi którzy tam pracują,zjeżdżają na święta i nie ma kto pracować.Wiele osób,już się o tym przekonało.Panowie którzy zajmują się werbunkiem,i rekrutacją,oszukują ludzi mówiąc że praca stała,stabilna i na długo.Jest to ....wielka ściema.Poza tym trzeba się składać na paliwo za dojazdy do pracy.Myślę że wiele osób zdąży przeczytać opinię zanim zostanie ona usunięta,tak jak i inne opinie.Szukajcie innych,bardziej płatnych firm.Teraz otworzył się rynek,pracy.A jeżeli ktoś chce zrobić sobie wycieczkę do Niemiec....to może się tam przyjąć.

Maciek

Tez na Glogowie o nich ozmawialem. Trzech pojechalo i narazie nie narzekaja. Ja tez pobuje ale nagle telefon Szymona z ucichl. Nie odbiera, nie odpisuje. Czyli co(?)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ktoś

Reklama przeklejona z innego portalu i po co.Przecież to bez sensu,zwłaszcza to"młode i dynamiczne przedsiębiorstwo"-śmieszne.

DAREK

rozmawialem z nim w hucie miedzi glogow chwalil indmont za dobre warunki pracy solidne wynagrodzenie za efektywna prace tylko te wyjazdy nie do konca zgrane z rzeczywistoscia w tamtym czasie pracownik HPR

DAREK

PANOWIE PRACOWNICY CZY KTOS Z WAS ZNA ''KADAFIEGO'' PONOC PRACOWAL W INDMONCIE I DAL MI NAMIARY NA TA FIRME CHWALIL ICH BARDZO

1 blo
@DAREK 31.05.2014, 21:37
PANOWIE PRACOWNICY CZY KTOS Z WAS ZNA ''KADAFIEGO'' PONOC PRACOWAL W INDMONCIE I DAL MI NAMIARY NA TA FIRME...

kto by go nie znał największy krzykacz i opierdalając :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Bolo

Indmont=administratorzy=właścicielka

bolo

A czy nie zauważyłeś ,że na tym forum pozostają jedynie opinie, które przedstawiają firmę Indmont jako marzenie dla niektórych ( co za filantropia właścicieli, jacy oni są dobrzy),pomimo tego że niejeden już się przekonał że rzeczywistość jest zupełnie inna niż to co pracodawca obiecuje na wstępie.Właściciele regularnie usuwają to co im nie pasuje, zmieniają treści wypowiedzi.Policz sobie ile jest teraz wypowiedzi na forum a ile powinno być wg informacji u góry. Pracowałem tam to wiem.

kufelek

masz kolego racje czekasz jak ma skazanie zadzwoniom albo i nie a co do prezentów teraz100 euro na głowe takom mają stawke jak niedasz to czekasz jak głupek pozdrawiam wszystkich oczekujących na zbawienny telefon

bolo
@kufelek 23.04.2014, 17:32
masz kolego racje czekasz jak ma skazanie zadzwoniom albo i nie a co do prezentów teraz100 euro na głowe takom mają stawke jak...

Coś mi się wydaje ,że odpowiadam na post napisany przez samych właściceli, którzy chcą w ten sposób pokazać jak wszyscy potencjalni kandydaci na pracowników modlą się o pracę w Indmont.

Pracuś

Panowie czy w umowie o prace są wpisane stawki ,diety i co ile zjazd do domu. Jakie warunki hotelowe czy pokoje 2 osobowe albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 10 w pokoju. Czy zapewniają ubrania robocze.A czy umowy śmieciowe czy konkretne???????

bolo
@Pracuś 26.02.2014, 08:51
Panowie czy w umowie o prace są wpisane stawki ,diety i co ile zjazd do domu. Jakie warunki hotelowe czy pokoje 2 osobowe albo...

Myślę ,że jeśli jesteś fachowcem z odpowiednimi uprawnieniami ,to daj sobie spokój.Poszukaj pracy bez takich pośredników jak ta firma, której właściciele bogacą się na takich naiwniakach jak ty.

JOSZKO

Ludzie dajcie,sobie spokój z ta firmą.Szkoda pieniędzy na telefony,bo panowie którzy je odbierają robią z ludzi głupków.Ciagle ta sama gadka.....Cos bedzie prosze zadzwonic w póżniejszym czasie,może za tydzień,albo za dwa.I tak w koło.Pracuje u nich parę osób,głównie same rodziny.Ojcowie z synami,bracia,szwagry wujkowie, głównie ze wsi.Robia w zimie,a na wiosne siewy w polu,i oni jeżdżą do domów.a jeżeli jest ktos z miasta,to nie chcą go puscić do domu.I ciągle przeprowadzki z miejsca na miejsce.Stawka od lat ta sama 8 euro.No i zrzuta na paliwo na dojazd do pracy.Nigdy sie z takim czyms nie spotkałem.Jedynie co moge powiedzieć to to że wypłata na czas i nie oszukują na kasie.Ogólnie........NIE POLECAM.....Jest teraz dużo innych lepszych firm.Jeżeli chcesz,się przekonać jak jest naprawdę to jedż........a będziesz żałował...

bogdan
użytkownik zarejestrowany

Witam. Zastanawiam się nad pracą w tej firmie. Czy ktoś może mi tutaj napisać na temat tego jakie są tam zarobki?

jacek
użytkownik zarejestrowany

Jagar a dokładniej to co masz na myśli pisząc tak o pracy w Indmont? No i ile się zarabia miesięcznie?

becia

Tak w tej firmie dobrze sie pracuje a raczej pracowało bo teraz jest bardzo ciężko obiecują wyjazdy z miesiąca na miesiąc i nie ma .Co się podziało tego nikt nie wie.Miejmy nadzieje że się coś zmieni i dadzą ludziom popracować.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

wielbiciel firmy

Co do opisywanej firmy, jeśli tam pracujesz jest wszystko ok, wynagrodzenie wypłacane w całości, płacą za należy urlop, wszystko pięknie tylko musisz tam pracować.... Ale aby się do nich dostać to najpierw musisz czekać długie lata , panowie (usunięte przez administratora)są niepoważni, wczesniej ktoś napisał że mają ludzi za (usunięte przez administratora), i to jest prawda . Mówią że robota tuż tuż i tak mijają kolejne miesiące tam mają robotę tylko dla swoich którzy wciągają również swoich. Nawet jeśli udało ci się wyjechać na długi trzy tygodniowy kontrakt nie spodziewają się kolejnego no chyba że sobie o tobie przypomna z super propozycją dzwoniąc np. 20 grudnia i proponują wyjazd od 24 do 30 czy nie myślicie że ktoś tu wymaga leczenia , tylko się zastanawiam który PAN i w jakim szpitalu szkoda tylko tych ludzi którzy czekają ja też tak czekalem....... no może bym nie czekał ale co bym musiał zrobić może spotkać się z którymś z tzw kierowników i dać prezencik.... może ....szkoda tylko że szef o niczym nie wie , a może się myle. Podsumowując super firma dla czekających (usunięte przez administratora).

i znowu bez roboty

anonim - 2013-05-20 23:19:32 A jak teraz pracuje się w Indmont? Bardzo proszę o pomoc bo za parę dni idę tam na rozmowę kwalifikacyjną i postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej ale widzę że ostatnie opinie są z 2012 roku. Ile tam się teraz zarabia? Chodzi mi o średnie, przeciętne zarobki miesięczne. Jaka jest umowa i na ile jest podpisywana?A do jakiej pracy tam idziesz, bo z tego co wiem to wyjazdów za bardzo nie ma. Ja przepracowałem od stycznia do września 2012 i czekam na wyjazd do dzisiaj. Z tego co się orientuję to w podobnej sytuacji jest co najmniej kilkunastu jak nie kilkudziesięciu pracowników. Pozdr.

kufel

firma super wypłacalni i nie piszcie głupot że nie ubezpieczają bo ja tam pracuje już kilka lat i od początku mnie ubezpieczają ,

gall

anonim - 2011-03-09 21:17:34 Co ty za głupie bzdury piszesz pracowałem u nich w niemczech i nie byłem ubezpieczony to czysta fikcjaTo ty bzdury piszesz gdyby nie ubezpieczenie i super opieka szpitalna w niemczech to by już dawno było po koledze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaz

mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - 2012-09-02 09:11:05 Podczas rozmowy zapewniają, że kontrakty to minimum 3 m-ce lub pół roku, jedziesz na miejsce i możesz zjechać po 3-ch dniach lub po dziesięciu. W Krakowie zapewniają również, że podatki płacą w Niemczech, a tu w lutym przychodzi tobie pit z Polskiego urzędu skarbowego.Z tego co wiem to firma polska musi wystawiać polakom pit do polskiej skarbówki bez względu gdzie pracowali za granicą czy w Polsce.

zenekk

Placa dobrze szkoda tylko ze miala byc praca od lipca napewno bedzie w lipcu nie bylo,potem napewno pod koniec lipca a tu jest poczatek pazdziernika i pracy nadal nie ma .....co z wami sie dzieje????powiedzcie konkretnie kidy bedzie wyjazd a nie bedzie na 100%w lipcu praca a tu jest pazdziernik i nadal nic!!!!!!! P.s. Jak macie namiary na inna firme dajcie znac.

Zostaw opinię o INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa