INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Dodaj opinię
INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa
2 92 6 1

Opinie o INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Filtruj opinie po kryteriach:

Dyzio
 Opinia

Witam przejdę do rzeczy czy jako spawacz mag tig oraz tig aluminium warto spróbować w tej firmie

Pomocna?
TakNie
Kristo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta agencja ma słabe kontrakty,praca w brudzie,smrodzie i hałasie.Nie polecam

Pomocna?
PiotrP
 Opinia

Witam, planuję w nowym roku zmienić otoczenie i zastanawiam się na indmontem bo na budowi w niecmczech słyszałem od ich pracowników dobre opinie a tu … hmm sam już nie wiem. Warto się u nich zatrudnić na dzień dzisiejszy ?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Maria
 Opinia
@PiotrP 10.12.2018 12:54

Fajnie, że chciałbyś spróbować swoich sił w nowej pracy i w związku z tym rozważasz aplikowanie do INDMONT. Ja akurat nie potrafię Ci odpowiedzieć, ale jestem pewna, iż jakiś pracownik tej firmie wkrótce to zrobi. Nie zapomnij tylko informować Nas na bieżąco o swoich decyzjach. A może wiesz, czy mają tam jeszcze jakieś wakaty?

Pomocna?
TakNie
Gregor
 Opinia

Witam. Panowie szkoda czasu na tą agencje

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Franciszek
 Opinia
@Gregor 16.11.2018 22:27

Jak rozumiem - Ty akurat nie rekomendujesz firmy INDMONT. Musimy uszanować Twoje zdanie, jednak nie wyjaśniasz, dlaczego właściwie należy jej unikać. Byłoby zatem bardzo dobrze, jakbyś jeszcze dodatkowo zechciał nam wyjaśnić tę kwestię. Byłeś kiedykolwiek zatrudniony w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie
Pery
 Opinia

Kinio jestes kumaty dokladnie tak jest .Ludzie zdaleka od INDMONTU !!!!!HAHA A SPAWACZE SA TAM NAJJJJJJJLEPSIIIIIII ,Jarek ,Adam itd :)

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Mm
 Opinia
@Pery 09.07.2018 17:02

Tak to jest jak się nic nie umie zrobić A wymagania duże,A co chcesz od spawaczy ? Zazdrość że pracują od kilku lub kilkunastu lat...I niemcy ich tylko chcą bo dobrze wykonują swoją pracę,zmień zawód jak ci nie odpowiada indmond,może łopata będzie dla Ciebie najlepsza

Pomocna?
TakNie
Mm
 Opinia
@Pery 09.07.2018 17:02

Tak to jest jak się robić niechce A wymaga się nie wiadomo co,a co chcesz od spawaczy?? Masz rację są najlepsi w tym co robią,Niemcy doceniają i odpowiednio wynagradzaja za swoją pracę,A tobie jak nie pasuje to może zmień zawód, może łopata będzie dla Ciebie najlepsza.

Pomocna?
Pery
 Opinia
@Mm 09.11.2018 20:38

Na lopacie to Cię splodzili. Luju ja szanuje Spawaczy a nie klejokuw co napapro i mówi ja jestem spawacz!

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia

@były dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? Chodzi o wynagrodzenie, podejście do pracownika, atmosferę w pracy? A może były też jakieś pozytywy? Warto szerzej opisać swoje doświadczenia związane z pracą tutaj, takie szczere wpisy są niezwykle cenne i wiele wnoszą do dyskusji.

Pomocna?
TakNie
Jasiek
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie o firmie nie można napisać?

Pomocna?
Gregor
 Opinia

Odpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
wodzu
 Opinia
@Gregor 24.06.2018 17:48

Omijaj tą firme z daleka... (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Hadzi
 Opinia
@Gregor 24.06.2018 17:48

Kolego potrzebują i to bardzo ale ludzi tępyc h i za grosze

Pomocna?
TakNie
Krasy
 Opinia

Ha ha ha firma co ma na tydzień na dwa tygodnie roboty. I jeszcze trzeba sobie samemu paliwo zalać do auta hahaha

Pomocna?
Kinio
 Opinia

Jeśli masz problem z alko i jesteś nierobem to polecam tą firmę. Bo ten co się zna i chce pracować to zaraz jest zwalniany, no chyba że pasuje Ci 8 euro

Pomocna?
LOPEZ
 Opinia

LUDZIE PLIS NIE DAJCIE SIE NABRAC NA TA FIRME KLAMCY I OSZUSCI

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Knx
 Opinia
@LOPEZ 20.06.2018 16:44

Co Lopez pogonili i plujesz? To nie jest firma dla nierobów.

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia

@KINIO co rozumiesz przez stwierdzenie "Firma kogucik"? Nie znam tego określenia. Zarzuty, o których wspominasz są bardzo poważne, masz jakieś dowody na to? Czy o firmie INDMONT można powiedzieć coś dobrego? Może atmosfera pracy jest w porządku?

Pomocna?
TakNie
Bartosz
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Nie polecam .
 Opinia

Tak jak wielu tu wspominało . Marne stawki ,najgorsze roboty -Huty ,Spalarnie inny bród -na które nawet Niemiec nie chce spojrzeć .

Pomocna?
Remik
 Opinia

Każdy podejmuje decyzję indywidualnie i zupełnie zbytecznie jest ocenianie decyzji innych osób.

Pomocna?
TakNie
Monter rurociągów
 Opinia

Za mniej niż 11 euro to robi sprzątaczka

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Andrzej
 Opinia
@Monter rurociągów 26.04.2018 18:09

Robi bo chce, Ty nie chcesz nie rób

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

8 euro brutto/godz.Zawsze brakuje 10-15 godzin.Bo kto przyjedzie 300 km upomnieć się o nie.Ciągle szukają JELENI.Opinia o firmie zła w kraju.Ostatni dużo ogloszen o pracowników - bo coraz mniej chętnych.NIE POLECAM.

Pomocna?
Zenek
 Opinia

Może nie zawsze jest idealnie ale nie przesadzajcie. Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Witam jestem teściem Janusza Sowy i bardzo Cię u was pracować mam uprawnień na wózki widłowe

Pomocna?
Paulina
 Opinia

@SONY nie możesz nikogo obrażać na forum. Polecam Ci, żebyś zapoznał się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz kolejny komentarz na temat pracy w INDMONT. sp. z o.o. sp. komandytowa. Czy możesz powiedzieć czemu tak uważasz?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
.
 Opinia
@Paulina 05.10.2017 15:43

Taka jest prawda i nikt nikogo nie obraża. Niestety takie firmy mają się dobrze.

Pomocna?
TakNie
Z Krakowa .
 Opinia
@Paulina 05.10.2017 15:43

Pani Paulino _odnoszę wrażenie ze Pani udzielając swoich komentarzy _jest jednostronna na korzyść _firmy INDMONT _na czym to opieram. Firma jest wypłacalna i daje umowy _ale stawki są naprawdę niskie ...Monter moze dostać na star 8_9 Euro a Spawacz 10 E -to trochę za mało jak na to branże..i za to ciężko prace ....Napisał bym wienie ale mam obawy ze tego nie puścicie i więcej tolerancji dla negatywnych opinii .

Pomocna?
Spawacz 141
 Opinia
@Paulina 05.10.2017 15:43

Toc dobrze ci powiedzial o co ci chodzi ?prubujesz zastraszyc ?Wasz przybytek moze niech lepiej werbuje ludzi na kwiatki !

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa o opisanie nowej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Baflo
 Opinia
@Administrator 01.03.2018 08:32

Jakie warunki?Do bani,śmieszne umowy,ponowienie uprawnień nie nie płacą,telefonów nie odbierają,obiecują złote góry normalnie szok!!!Zmienią umowy,stawki podniesą,będą prawdę mówić i odbierać telefony to i ludzi będą mieć naradzie dziadowstwo!!!

Pomocna?
Andrzej
 Opinia
@Administrator 01.03.2018 08:32

Warunki mieszkań są dobre Internet telewizja ciepło w pokoju.Warunki zatrudnienia są na najniższych stawkach...transport zapewniony.pracodawca nie organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje.tyle w temacie :)

Pomocna?
Ziki
 Opinia

Kłamcy nie odbietaja telefonów obiecują złote góry np.pan Paweł,nie załatwiają problemów bo się im nie chce

Pomocna?
Norbert
 Opinia

Czy jest powód tej ciszy na forum??

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia

Zachęcam wszystkich do przeczytania wywiadu z Jackiem Mastkiem Prokurentem INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,390721,wywiad-jacek-mastek Czy podzielicie się swoją opinią na temat pracy w firmie INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Gottlib R.
 Opinia
@Paulina 29.09.2017 14:33

Przecież to same brednie. Zmam ich od lat i wiem co mówie.

Pomocna?
Smok Wawelski
 Opinia

Z tego co mi wiadomo _jedyną zaleto tej firmy_ jest wypłacalność _tych marnych stawek i umowa . No jakby te go jeszcze nie było _to już nikt by nie chciał pracować...Ale stawki naprawdę są porażające ,poniżające i uwłaczające ..Monter 8_9 Euro,Spawacz 10 E...na start. Ludzie na Tulipanach w Holandii maja więcej ..

Pomocna?
Paulina
 Opinia

@luki czy zdecydowałeś się może wybrać na rozmowę do firmy INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa? Może warto spróbować i przekonać się samemu. Trzeba pamiętać, że każde stanowisko pracy różni się od siebie warunkami pracy.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
ja
 Opinia
@Paulina 21.09.2017 09:53

Ile ci płacą za tak bezsensowne stwierdzenia? Znajdź sobie inne zajęcie.

Pomocna?
luki
 Opinia

do mnie tez dzwonili na spawacza ale jak to czytam to juz dam se spokoj

Pomocna?
Paulina
 Opinia

@Obecny pracownik a czy zgłosiłeś te nieudogodnienia pracodawcy? @Leon skąd masz takie zdanie? @Maro a czy udało Ci się już dostać jakąś podwyżkę? To ważne informacje dla tych co chcą się zatrudnić w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa.

Pomocna?
Maro
 Opinia

Pracuje w Indmoncie od ponad roku, byłem na kilku budowach, i jak się dogadałem na początku tak jest, kasa na czas, kwatery przyzwoite, przewinęło się trochę osób ale słyszałem że jest tam coś takiego jak ocena pracownika , proponują mi kolejne wyjazdy więc jest OK.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Leon
 Opinia
@Maro 13.04.2017 20:10

Ocena pracownika jest taka wypijasz 0,7 z Antonim lub Adamem sprzedajesz kolegów z którymi pracujesz i już wtedy masz pewność że może za dwa miesiące znów zabiorą cie na dwa tygodnie do roboty tylko jak tak dalej będzie to strach będzie nawet z kimś zapalić papierosa . Ogólnie potrzebują tam desperatow bez ambicji z problemem alkoholowym .

Pomocna?

Zostaw opinię o INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.