Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

2 Dodaj opinię
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.
2 459 593 5 1

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Filtruj opinie po kryteriach:

asfsdagadfgdafga
 Opinia

NIE JEŹDZICE TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
PRACA OD ZARAZ! 
Poszukujemy pracowników do pracy przy pakowaniu sałatek warzywnych i owocowych.

Stawka: 10,19€/godzinę brutto
Miejscowość: Zwaagdijk/ Holandia
Oferujemy:
- legalną prace za granicą w dynamicznie rozwijającej się firmie,
-dopilnowanie niezbędnych formalności związanych z zatrudnieniem,
- opiekę polskojęzycznego koordynatora,
- firmowe zakwaterowanie,
- transport z miejsca zamieszkania do miejsca pracy,
- ubezpieczenie.

Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu:.
Poniedziałek – Piątek 9.00-17.00

@: vkve.marketing@gmail.com
Gdańsk - 733 355 263,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, 
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Poznań - 733 359 207, 
Radom - 696 014 236 / 692 458 100, 
Wrocław - 537 810 496,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.

Serdecznie zapraszamy!
Pomocna?
TakNie
Jarek46
 Opinia

Czy są tu jacyś rzeźnicy,którzy pracują w tej agencji ? Jakie są zarobki tygodniowe ???? Będę wdzięczny za prawdziwe informacje.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy 17 lipca do Nowego Dworu Gdańskiego, gdzie odbędzie się spotkanie informacyjno -rekrutacyjne.
Odwiedź nas, a my pomożemy Ci znaleźć pracę za granicą !
Spotkajmy się razem w Nowym Dworze Gdańskim!
Spotkanie odbędzie 17 lipca 2019 r.
godzina 10:00.

Powiatowy Urząd Pracy 
ul. Morska 1, 82-100 Nowy Dwór Gdański


W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny:  733 355 263.

Zapraszamy!

Pomocna?
Tak1Nie
Dic
 Opinia

Ktoś coś wie na temat pracy na recyklingu?jak to wychodzi tygodniowo ...jak tam jest ?

Pomocna?
TakNie
FGFB
 Opinia

Nie polecam , traktują gorzej jak psów, koleś z Polski organizował nam wyjazd to zapewniał góry , szczyty, a okazało się że to gorzej niż dno, stawka na godzinę śmieszna , w (usunięte przez administratora) dużo godzin pracy ( pracujesz na podatek Holenderski) , za mieszkanie 2,48 za 43 godziny to wychodzi około 107 euro , są kary jeżeli np boli cię noga, brzuch czy poprostu sytuacja losowa, że nie możesz iść do roboty to dodatkowo 17 euro za ten dzień , ogólnie patologia

Pomocna?
TakNie
Gormerdenfx
 Opinia
@FGFB 14.06.2019 21:57

Człowieku w umowie masz napisane wszystko ją pracowałem z tą agencja i bardzo byłem zadowolony i wyjechałem ponownie czytaj umowie że zrozumieniem 17euro to nie kara tylko opłata za dom dokładnie dzień w którym nie było Cię w pracy np. Boli Cię noga źle się czujesz albo Ci się nie chcę dobrze robią komu nie chcę się pracować płać za dom czemu oni mają Cię utrzymać skoro ty do pracy nie idziesz

Pomocna?
Tak2Nie
Magdalena
 Opinia
@FGFB 14.06.2019 21:57

Nam tez w Polsce obiecywali góry i domek a wyladowalismy na jakims hotelu co trzeba placic za jakiej paskudne obiady co nie dalo sie tego jeść totalnie masakra. Na szczescie z stamtąd ucieklismy.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Magdalena 02.07.2019 12:30

Pani Magdaleno, czy zgłaszała Pani te nieprawidłowości do biura w Polsce z którego została Pani zaoferowana oferta pracy?

Pomocna?
TakNie
Helena
 Opinia
@Gormerdenfx 20.06.2019 10:11

Z Twojego komentarza wynika, iż cenisz sobie pracodawcę jakim jest Van Koppen & Van Eijk Projectservice. Jak sam widzisz na forum są różne opinie i nie zawsze pokrywają się one z rzeczywistością. Problem nieczytania umów przed ich podpisaniem przez pracowników jest częstym - dochodzi wtedy do nieporozumień. Powiesz coś więcej na temat podatków jakie płaci się w tej firmie? Użytkownik FGFB wspomniał, że pracuje się na podatek Holenderski, to prawda?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
FGFB
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Helena 05.07.2019 12:16

Tam jest patologia jak (usunięte przez administratora) , tak podatek (usunięte przez administratora) i to bardzo duży , tygodniówki śmieszne , zero ogranizacji , koordynatorzy mają w (usunięte przez administratora) niczym się nie interesują , a ty jak chcesz pracować to pracuje na tych pasożytów , psy w budzie mają lepiej niż tam , śmierdzi na domkach , przyjmują jakiś złodziejów i narkomanów , żeby tylko pieniądze wyciągnąć z 'ich' godzin , bo jak wiadomo że holender płaci więcej na pracowników . Baby w biurze lalunie, bo wielce parę słówek z angielskiego się nauczyły i wielka pani profesor i modelka , zachowują się jakby były kłębkiem świata , nic nie potrafią załatwić normalnie, tylko one się liczą i to jaki błyszczyk na ustach mają , a ciebie gorzej jak psa , z bagażami (usunięte przez administratora) pod domek , dadzą klucze i (usunięte przez administratora) rób sobie co chcesz , my mieliśmy tak że nie było dla nas wolnego pokoju i 10 godzin czekaliśmy po podróży zmęczeni aż w końcu poszukają pokoju i zawiozą na inną lokacje, NIE POLECAM, JEST WIELE INNYCH OFERT PRACY, NIE JEDZCIE PRZEZ TA AGENCJE

Pomocna?
TakNie
Piotr
 Opinia

No cóż.. nie ma płacy to nie ma i pracy ;) nikt nie bedzie j***ł za darmo wysłuchując kolejnych wymowek że wypłata przyjdzie tylko „pozniej” haha to jest złamanie warunkow umowy i to nie wina pracowników, którą najczęściej są obarczai. Koniec walenia w c***ja, na dniach zjezdzam do polski a współpraca z Vankoppen była najgorszym, co spotkało mnie i moich współpracownikow kiedykowiek za granicą. Serdecznie ODRADZAM komukolwiek, kto ma za grosz szacunku do samego siebie i kto chce zarobic, bo tutaj wzamian za pracę nie dostaniecie pieniędzy, a kolejny stek wymowek. Oby nikt z was nie podzielił tego samego losu bo będzie to tylko kolejny przypadek naiwniactwa i tego, jak agencja ta kasuje kolejną osobę i zdziera z niej co tylko może. Dziękuję serdecznie.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Piotr 28.06.2019 12:08

Panie Piotrze, jest nam niezmiernie przykro, że nasza współpraca Panu nie się podobała. Czy wszystkie problemy o których Pan opisuje były zgłaszane do biura? Czy to było tylko biuro Holandii czy też do biura w Polsce? Abyśmy mogli stąd pomóc i zareagować, potrzebujemy też zgłoszenia problemu do polskiego biura (może być mailowo).

Pomocna?
TakNie
Magdalena
 Opinia
@Piotr 28.06.2019 12:08

Popieram Cię tez ucieklam z chlopakiem z tej firmy i tez inni ludzie. Z wyplatami leca w hu.a moj komentarz negatywny zostal usuniety bo tak ich opisalam.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Magdalena 02.07.2019 12:21

Pani Magdaleno, jeżeli nie pojawił się Pani komentarz na forum, to tylko dlatego, że pewnie naruszał regulamin portalu go work. My jako firma nie mamy możliwości blokowania komentarzy. Wszystkie komentarze poddawane są moderacji przez pracowników portalu go work, jeżeli jakiś z nich narusza regulamin, nie zostaje opublikowany.

Pomocna?
Tak1Nie
Zuza
 Opinia

Witam wybieramy się właśnie w parze do tej agencji na produkcję sałatek był ktoś może tam? Może mi ktoś powiedzieć jak tam jest jakie domki itd? Bo po tych opiniach to szczerze się boję proszę o odp!

Pomocna?
TakNie
Basia
 Opinia
@Zuza 01.07.2019 18:23

Pracuję na sałatkach już dłuższy czas i powiem Ci, że nie narzekam. Praca jest, wypłata jest, mieszkanie też w dobrych warunkach. Co do opinii jak widać są naprawdę różne, czasami to ludziom się nie dogodzi, bo chcieliby gwiazdki z nieba. Jak pracujesz i jesteś uczciwa wobec firmy to nie ma żadnych problemów.

Pomocna?
TakNie1
Magdalena
 Opinia
@Basia 02.07.2019 10:16

my żeśmy caly czas chodzili do pracy ale co z tego jak o wyplate trzeba sie upominac i czekac nawet 3 tygodnie, to dlaczego ja mam siedziec na tej firmie skoro leca w hu.a? Poszlam do innej firmy i jestem mega zadowolona☺ wyplaty na czas i kontakt z biurem (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Zuza
 Opinia
@Basia 02.07.2019 10:16

A MOGŁAMBYM NR TELEFONU ŻEBY POROZMAWIAĆ O TY BO SŁYSZAŁAM ŻE TUTAJ SPECJALNIE Z BIURA NIEKTÓRZY PISZĄ POZYTYWNE KOMENTARZE NA TEMAT TEJ AGENCJI

Pomocna?
TakNie
Sara
 Opinia

Pracuję w tej firmie ponad 3 lata i nie narzekam . Domek ekstra , jeden z lepszych ???? co prawda mieszka nas 8 osób ale jesteśmy zgraną ekipa . Co do pieniędzy nigdy nie miałam z tym problemu , zawsze na czas i wszystko się zgadza , praca super pracuje przy kwiatach na giełdzie kwiatowej , ogólnie jestem bardzo zadowolona .

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
PRACA OD ZARAZ! 
Poszukujemy pracowników do pracy przy produkcji i pakowaniu sałatek warzywnych i owocowych.
Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu:.
Poniedziałek – Piątek 9.00-17.00

@: vkve.marketing@gmail.com

Gdańsk - 733 355 263,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, 
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Poznań - 733 359 207, 
Radom - 696 014 236 / 692 458 100, 
Wrocław - 537 810 496,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.

Serdecznie zapraszamy!
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Pracuj z Nami! 
Poszukujemy operatorów wózków widłowych typu reachtruck.
Jesteś zainteresowany? Skontaktuj się z Nami!
Serdecznie zapraszamy!

@: vkve.marketing@gmail.com

Gdańsk - 733 355 263,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596, 
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, 
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Poznań - 733 359 207, 
Radom - 696 014 236 / 692 458 100, 
Wrocław - 537 810 496,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.


Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Pracuj z Nami!
Poszukujemy operatorów wózków widłowych typu reachtruck.
Jesteś zainteresowany? Skontaktuj się z Nami!
Serdecznie zapraszamy!

@: vkve.marketing@gmail.com

Gdańsk - 733 355 263,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173,
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Poznań - 733 359 207,
Radom - 696 014 236 / 692 458 100,
Wrocław - 537 810 496,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.

Pomocna?
Tak1Nie
Hdbeje
 Opinia

NIE POLECAM, ZA CAŁY TYDZIEŃ OD 6 RANO DO 17,18 SOBOTY NIEDZIELĘ, DOSTANIECIE 200 EURO TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Poszukujemy pracownika do biura w Katowicach, Gdańsku oraz Poznaniu na stanowisko rekrutera w naszym zespole. Masz doświadczenie? Skontaktuj się z nami!

Serdecznie zapraszamy! :)

@: vkve.marketing@gmail.com

Złotów - 575 551 900 / 533 630 149,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Radom - 696 014 236 / 692 458 100,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173,
Poznań - 733 359 207,
Gdańsk - 733 355 263.


Pomocna?
TakNie
ta od marketingu
 Opinia

Wały same robią z ludzi (usunięte przez administratora) pacany, koordynatorzy z łapanki jak pod Albertem rozdawali ulotki z sprawie pracy. Ktoś wcześniej napisał, że problem z załatwieniem lekarza itp innych spraw...... jeden odsyła do drugiego.... zawieść pracownika do pracy potrafi taki koordynator tak tak, wsiada w auto i jazda ale jak trzeba co więcej to już zaczynają sie schody. pokazadć sie gdzie z takim koordynatorem to wielki wstyd gdzie co załatwić jak nie potrafi dobrze sie wyslowic po polsku i zachowac nie mówiąc wizycie u lakarza jak tam trzeba znać język. kumpel prosil o zalatwienie lekarza i tak sie skonczylo ze poprosilismy znajomą i bezproblemowo nam wszystko załatwila i do apteki tez z nami pojechała. baranów zatrudniaja zamych po zerówce, z nimi ludzie nic nie załatwicie bo spawa jest prost ato i\nadaja sie do niej bo sa zieloni mongoly same niech idą na pole zbierac ziemniaki

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@ta od marketingu 12.05.2019 09:29

Szanowna Pani, obowiązkiem koordynatora jest pomoc na początku pracy w załatwieniu formalności związanych z zatrudnieniem. Niestety załatwienie wizyty u lekarza wykracza poza obowiązki koordynatorów. Są to sprawy prywatne pracowników i koordynator nie zajmuje się tym.

Pomocna?
Tak1Nie
ta od marketingu
 Opinia
@Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. 16.05.2019 11:01

Formalności związane z zatrudnieniem, proszę wymienić. Przekazanie klucza od pokoju i coś jeszcze?

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@ta od marketingu 16.05.2019 12:51

Szanowna Pani, jeżeli spotkały Panią jakieś problemy podczas pobytu w Holandii, może Pani skierować się do polskiego biura z, którego Pani wyjechała. Dzięki takiemu zgłoszeniu możemy stąd interweniować w konretnej sprawie.

Pomocna?
TakNie
ta od marketingu
 Opinia
@Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. 17.05.2019 10:28

Kilka spraw było zgłoszonych ale jesteście nieporadni, ponieważ nie rozwiązaliście żadnej. Widać, że ktoś ładnie z biura odpisuje. Prawda jest taka, że ludzie zaczepiają się u was i uciekają mam na myśli "dobrych" pracowników, których macie w (usunięte przez administratora) . DOBRYM pracownikiem może być każdy, wszystko zależy od (.....) tego nie napiszę ale jest wiele czynników składowych od których zależy wynik firmy. Nie będę się rozpisywać bo po wypowiedzi sądzę iż osoba do mnie pisząca nie posiada odpowiedniej wiedzy m.in z zakresu zarządzania, ekonomii, pokrewne.....żeby to pojąć. Personel macie na poziomie zerówki i niezależnie od stażu pracy wszyscy pozostaną na takim poziomie w vkve

Pomocna?
Tak2Nie
Dokładnie
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@ta od marketingu 17.05.2019 13:20

Tak, jak piszesz. Jedyną wątpliwą kompetencją pseudo fachowców od HR jest bylejaka znajomość języka holenderskiego. Ewentualnie arogancja, brak empatii. Podczas rozmów wyraźnie w głosie słychać zniecierpliwienie, irytację, chęć jak najszybszego spławienia rozmówcy. Nie po to dostajesz pracę, żeby do nich z błahych powodów wydzwaniać.

Pomocna?
Tak1Nie
Dziadek
 Opinia
@Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. 16.05.2019 11:01

Szp od tzw MARKIETINGU. Masz pani ludzi za (usunięte przez administratora)?! W przypadku choroby (usunięte przez administratora) obowiązkiem koordynatora jest zawiezienie chorego do lekarza nie pozostawiać go bez pomocy ! Za to ściągacie pieniądze z tych którzy na was pracują.

Pomocna?
Tak1Nie
Marcelina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak najbardziej POLECAM tą agencję. Pracuję już 3 miesiąc i nie miałam żadnych kłopotów z czymkolwiek. Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami, ponieważ koordynator pomógł mi załatwić wszystkie formalności. Warunki mieszkaniowe nie są złe, wiadomo mieszka się w kilka osób na domku ale tak to jest na pracach na wyjeździe, tym bardziej, że przyjechaliśmy tutaj PRACOWAĆ a nie wylegiwać się w 5 gwiazdkowym HOTELU! Uważam, że jak ktoś chce pracować, jest uprzejmy i sumienny to tak samo jest traktowany przez innych. "Pamiętaj - to co dajesz, to dostajesz" ! I tego należy się trzymać. Polecam każdemu Van Koppena!

Pomocna?
Tak2Nie4

Pracodawca

 Opinia
@Marcelina 20.05.2019 12:21

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami. Dokładamy wszelkich starań aby przebiegała ona jak najlepiej :)

Pomocna?
TakNie
nikkifor
 Opinia
@Marcelina 20.05.2019 12:21

Marcelinka gdzie (przy czym) pracujesz skoro tak bardzo chwalisz sobie prace. Planujemy ze znajomymi wyjechać do Holandii, praca polowa przy kwiatach. Tyle tu negatywnych opinii i zastanawiam się nad rezygnacją z wyjazdu. Ta opinię widać, że pisał ktoś z biura

Pomocna?
TakNie
Marcelina
 Opinia
@nikkifor 21.05.2019 16:40

Pracuję przy układaniu bukietów, pracuję 6 dni w tygodniu, podoba mi się ta praca. To też pewnie zależy od tego co kto lubi, ale czytając niektóre komentarze tutaj czy też o innych firmach, cieszę się, że trafiłam na tą pracę.

Pomocna?
TakNie
Anielka
 Opinia
@Marcelina 20.05.2019 12:21

My też zadowoleni z domku i również pracą jesteśmy prawie 2 miesiąc

Pomocna?
TakNie
Dziadek
 Opinia
@Marcelina 20.05.2019 12:21

Przestań istoto X wypisywać takie bzdety. Z własnego doświadczenia wiem że w Holandii myślący Polacy traktowani są co najgorsze przez Polaków będących na funkcjach liniowych jak śmiecie. Zastraszeni i ogłupieni są wykorzystywani na MAXA.

Pomocna?
TakNie
Magda34
 Opinia

Z czystym sumieniem nie Polecam tej agencji nie dosc ze okradają ciebie z pieniędzy to jeszcze z godzin! Wogole to zostalam oszukana bo mialam isc z moim facetem na domek a na miejscu się okazalo co innego wje....li nas na Hotel w Hoorn Lepelear1 hotel w miare bo sa pokoje akurat dla par z lazienkami. Problem jest w tym ze narzucają każdemu płacić za te pomyje(obiady) bo tego inaczej nazwać nie można 40e tygodniowo to jest 160e na miesiac na dwie osoby 320e za to coś czego nieda sie jeść i czy je bierzesz czy nie to każą ci placic. Jestesmy tu 3 tydzien i z tad uciekamy w piatek . Naprawde sie ludzie zastanówcie bo nie dość ze tu niema kokosow to jeszcze cie okradaja!!! NIE POLECAM

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Magda34 12.06.2019 21:28

Pani Magdaleno, czy została zgłaszana ta sytuacja do naszego biura w Polsce? Jeżeli nie prosimy o zgłoszenie, abyśmy mogli pomóc w rozwiązaniu problemu. Gdańsk - 733 355 263, Jasło - 797 821 257 / 798 113 596, Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896, Poznań - 733 359 207, Radom - 696 014 236 / 692 458 100, Wrocław - 537 810 496, Zamość - 515 086 121 /508 569 205, Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.

Pomocna?
TakNie
Magda34
 Opinia
@Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. 13.06.2019 08:54

W Polsce nie została jeszcze zgłaszana tylko w Van Kopen w Holandii

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Magda34 13.06.2019 09:45

Prosimy o zgłoszenie w Polsce, abyśmy mogli z tą podjąć działania.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność

Zapraszamy 14 czerwca do Szydłowca, gdzie będziemy brać udział w Targach Pracy!
Odwiedź nasze stanowisko a my pomożemy Ci znaleźć pracę za granicą !
Spotkajmy się razem w Szydłowcu!
Spotkanie odbędzie 14 czerwca 2019 r.
od godziny 12:00 - 15:00.
Hala Sportowa Publicznej Szkoły Podstawowej nr 2 im. Jana Pawła II w Szydłowcu, ul. Wschodnia 57
W tym dniu biuro w Radomiu będzie nieczynne, za utrudnienia serdecznie przepraszamy!
Zapraszamy!


Pomocna?
Tak1Nie
vandupen
 Opinia

Ludzie OSTRZEGAM i ODRADZAM wyjzdu do pracy w Action w Echt! Rekruterzy wysyłają piękne zdjęcia domku 6-osobowego na którym będzie się mieszkać po czym na miejscu kwaterują osoby w domie jednorodzinnym 200 m kwadratowych w którym mieszka 24 osoby!! Mały metraż, zimna woda do kąpania, przegroda z kartongipsu do spania na strychu lub w piwnicy obok cmentarza i obory, brak higieny. Melina i (usunięte przez administratora) Czasami zdarza się tak, że ludzie śpią w salonach. Rekrutują więcej ludzi niż mają noclegów!!! STANOWCZO ODRADZAM. BRAK GODNOŚCI CZŁOWIEKA.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@vandupen 10.06.2019 20:26

Sprawa ta została już zgłoszona na reklamację i jest w trakcie wyjaśniania.

Pomocna?
TakNie1
Pracownik123
 Opinia
@vandupen 10.06.2019 20:26

Dokładnie, pokazują piękne domki 6-osobowe a rozczarowanie na miejscu gdzie jest dom 24 osobowy.. Masakra!!! Poniżanie ludzi..

Pomocna?
TakNie
Michal
 Opinia
@Pracownik123 11.06.2019 14:09

Gdzie Wy na takie domki trafiliscie? Pracuję już rok przez tą agencje i nie mam zadnego problemu z domkiem i noclegiem, jest nad 6 osob na domku, dogadujemy sie i wszystko w porzadku. Moze nie jest to hotel Hilton, ale widzialem juz w zyciu wiele gorsze warunki, takze nie mam zastrzezen tutaj.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Michal 12.06.2019 09:24

My też mieszkaliśmy na domkach 2 miesiące na parku, ale zostaliśmy przeniesieni.. Pokazówa na początek i tyle

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Michal 12.06.2019 09:24

Dziękujemy za opinię, cieszymy się, że dobrze Panu się z nami współpracuje. Pozdrawiamy serdecznie

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 13.06.2019 00:58

Prosimy zgłosić się z tą sprawą do biura w Polsce w celu wyjaśnienia. Gdańsk - 733 355 263, Jasło - 797 821 257 / 798 113 596, Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896, Poznań - 733 359 207, Radom - 696 014 236 / 692 458 100, Wrocław - 537 810 496, Zamość - 515 086 121 /508 569 205, Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.

Pomocna?
TakNie
Ania
 Rekomendacja

Pracuje w tym biurze już 7 rok i jak dla mnie jedno z lepszych biur z jakimi miałam przyjemność Zawsze mam stała prace ,wszystko wypłacone

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Ania 13.06.2019 06:18

Dziękujemy za opinię, cieszymy się, że jest Pani zadowolona i liczymy na dalszą owocną współpracę :)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Mamy dla Ciebie 75€ w prezencie!
Jeśli szukasz pracy za granicą i masz znajomego, który też chce pracować w Holandii, przyjdź do nas ze znajomym i znajdźcie ofertę idealną dla siebie, a otrzymasz od nas bonus w wysokości 75€!

Nie zwlekaj! Liczba bonusów ograniczona.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy już dzisiaj do Nowego Sącza, gdzie będziemy brać udział w Transgranicznych Targach Pracy, Edukacji i Przedsiębiorczości !
Odwiedź nasze stanowisko a my pomożemy Ci znaleźć pracę za granicą !
Spotkajmy się razem w Nowym Sączu!
Spotkanie odbędzie 11 czerwca 2019 r.
od godziny 10:30-13:00.
Instytut Ekonomicznym Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nowym Sączu , przy ul. Jagiellońskiej 61

W tym dniu biuro w Jaśle będzie nieczynne, za utrudnienia serdecznie przepraszamy!
Zapraszamy!

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
‼️Już niebawem koniec roku szkolnego.
Jesteś uczniem lub studentem?


Chcesz zarobić w wakacje 




Mamy idealną pracę dla Ciebie!




BRAK STAWEK WIEKOWYCH! 




Zgłoś się do nas już dzisiaj!




Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy 11 czerwca do Nowego Sącza, gdzie będziemy brać udział w Transgranicznych Targach Pracy, Edukacji i Przedsiębiorczości !

Odwiedź nasze stanowisko a my pomożemy Ci znaleźć pracę za granicą !

Spotkajmy się razem w Nowym Sączu!
Spotkanie odbędzie 11 czerwca 2019 r.
od godziny 10:30-13:00.
Instytut Ekonomicznym Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nowym Sączu , przy ul.Jagiellońskiej 61

W tym dniu biuro w Jaśle będzie nieczynne, za utrudnienia serdecznie przepraszamy!

Zapraszamy!

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
PRACA OD ZARAZ! 
Poszukujemy pracowników do pracy w centrum logistyczno - dystrybucyjnym na stanowisku order picker. 
Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu:.
Poniedziałek – Piątek 9.00-17.00

@: vkve.marketing@gmail.com

Gdańsk - 733 355 263,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, 
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Poznań - 733 359 207, 
Radom - 696 014 236 / 692 458 100, 
Wrocław - 537 810 496,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.

Serdecznie zapraszamy!


Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Szukasz pracy? Mamy ją dla Ciebie! 
Praca przy pielęgnacji róż!
Zapewniamy darmowy transport naszymi przewoźnikami!

Wszystkich chętnych zapraszamy do kontaktu z naszymi biurami:
Gdańsk - 733 355 263,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, 
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Poznań - 733 359 207, 
Radom - 696 014 236 / 692 458 100, 
Wrocław - 537 810 496,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Złotów - 575 551 900 / 533 630 149.




Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy 23 maja do Nakła nad Notecią, gdzie będziemy brać udział w Targach Pracy!
Odwiedź nasze stanowisko a my pomożemy Ci znaleźć pracę za granicą !
Spotkajmy się razem w Nakła nad Notecią!
Spotkanie odbędzie 23 maja 2019 r
od godziny 10:00-12:30.
ul. Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Stanisława Staszica 
ul.Staszica 18, 89-100 Nakło nad Notecią

Zapraszamy!

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Już niebawem koniec roku szkolnego.
Jesteś uczniem lub studentem?????‍????
Chcesz zarobić w wakacje?
Mamy idealną pracę dla Ciebie!
BRAK STAWEK WIEKOWYCH!
Zgłoś się do nas już dzisiaj!




Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
PRACA OD ZARAZ!
Poszukujemy pracowników do pracy zbieraniu piwonii.

Stawka: 10,40 €/godzinę brutto
Miejscowość: Zwaag/ Holandia
Oferujemy:
- legalną prace za granicą w dynamicznie rozwijającej się firmie,
-dopilnowanie niezbędnych formalności związanych z zatrudnieniem,
- opiekę polskojęzycznego koordynatora,
- firmowe zakwaterowanie,
- transport z miejsca zamieszkania do miejsca pracy,
- ubezpieczenie.

Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu:.
Poniedziałek – Piątek 9.00-17.00

@: vkve.marketing@gmail.com

Złotów - 575 551 900 / 533 630 149,
Zamość - 515 086 121 /508 569 205,
Radom - 696 014 236 / 692 458 100,
Jasło - 797 821 257 / 798 113 596,
Kluczbork - 516 083 320 / 537 805 896,
Katowice - 790 570 454 / 508 569 173,
Poznań - 733 359 207,
Gdańsk - 733 355 263,

Serdecznie zapraszamy!


Pomocna?
TakNie
Norbert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Agencja tragedia koordynator nachodzi co chwile w domu zero prywatności ja miałem sytuację gdzie miałem wolne lub rezerwę dzwonią godzinę przed pracą np. Dzwonił o 8 rano że mam być na 9 w pracy agencja nie daje transportu z kierowcą tylko rower miałem do pracy 14km i każe tam byc za godzinę jak sie odmówi za chwile przychodzi koordynator puka do dzwi jak sie nie otwiera dzwi wchodzi do pokonu muwi kontrola i zagląda po szafkach ogląda pokój i sprawdza czystość kary daja nawet za okruszki na dywanie mieszkanie katastrofa śmierdzi pleśnią ściany brudne pleśń brak ogrzewania kordynator nachodzi co chwile czasami się to wszyscy bali w domku agencja i kordynator nie pomaga nic w załatwianiu np. Lekarza jakiś spraw związanych w Holandii wszystko ja za samemu mając to gdzieś dzwonią na ostatnią chwilę jak nie odbiera się telefonu jedzie do domku i sprawdza czy jest się w domku jak zastanie wydziera się straszy że telefonu się nie odbiera ta agencja to horror

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam ! Warunki mieszkaniowe tragiczne. Kordynator jest tylko do mometu podpisania umowy , w sprawie pracy i transportu dowiadujesz sie na ostatnia chwile . Kordynatorow z Rossendal nie wiem kto to zatrudnił zadnej sprawy nie idzie z nimi zalatwic kazdy mowi ze nie jest od tego kierujac do drugiego kotdynatora ktory tez twierdzi ze jednak inny kordynator tym sie zajmuje. Od czego Oni tam sa ja nie wiem ?

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 11.04.2019 19:24

Dzień dobry, czy problem z koordynatorami został zgłoszony na jednego z biur w Polsce?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. 12.04.2019 10:48

Prosze podac nr . Gdzie to zglaszac

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 12.04.2019 12:54

W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny od pon- pt 9.00 do 17.00 Złotów - 575 551 900 / 533 630 149, Zamość - 515 086 121, Radom - 696 014 236 / 692 458 100, Jasło - 797 821 257 / 798 113 596, Kluczbork - 516 083 320 / 534 195 210, Katowice - 790 570 454 / 508 569 173, Poznań - 733 359 207, Gdańsk - 733 355 263

Pomocna?
TakNie
Gupi jasio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. 12.04.2019 10:48

Szanowni państwo (celowo małą literą), Zgłaszanie jakichkolwiek problemów do was, to pusta demagogia. Nie jestem waszym pracownikiem (waszym, znaczy literalnie waszą własnością ponieważ tak ludzi traktujecie), mam umowę na czas nieokreślony z pracodawcą, ale nie dalej jak dwa miesiące temu miałem okazję na wątpliwie miły kontakt z wami pomagając jednemu z waszych pracowników, sorry, niewolników. Kilka drobiazgów: a priori traktujecie ludzi, jako głupszych od was, również z góry zakładacie (to tłumaczenie tego "a priori", żeby wam się google translate nie zagotowało), że telefonujący to oszust i (usunięte przez administratora) bo trawestując Bareję, każdy Polak to oszust i (usunięte przez administratora) Kolejna sprawa, sam początek rozmowy telefonicznej jest fantastycznym doświadczeniem. Nie ma mowy o tym, aby osoba, która raczy w swej wielkiej łaskawości odebrać telefon, przedstawiła się imieniem i nazwiskiem, bo przecież potem można się powołać na rozmowę z konkretnym/ą Panem/Panią, a to oczywiście może przynieść niepotrzebne dla niego/niej konsekwencje. Druga kwestia, ton. Miło to nie jest: "Van Koppen van Eijk słucham", ale to"słucham" osoba po drugiej stronie druta (metafora) odbiera jako "czego k...a?". Jakaś reakcja na "dzień dobry"? Zapomnij. I teraz już ad rem: "czy było zgłaszane", "czy telefonował (-a) Pan/Pani do biura w Polsce", Samoa, czy tam San Escobar? Było. Do biura, do pracodawcy, ustnie, pisemnie. Wiecie, gdzie jest sprawa? Tam, gdzie zawsze u was. Pod dywanem. Jak tak dalej będziecie postępować, to po waszych biurach będziecie chodzić na czworaka, tak wysoko będą dywany.

Pomocna?
Tak2Nie
były pracownik biura
 Opinia
@Pracownik 11.04.2019 19:24

Chcecie być (usunięte przez administratora)to pracujcie przez van koopena

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den haag

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny