Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den haag

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 400 ocen.

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Nigdywzyciu

Witajcie nie polecam wyjazdu do Holandii przez Beetsma/Van Koppen.

wojtuś

Bardzo fajna atmosfera fajna praca i warunki

jj

Witam, jak wygląda praca przez to biuro w Action miejscowość Echt? Są godziny?

Wermut
@jj 3 tygodnie temu
Witam, jak wygląda praca przez to biuro w Action miejscowość Echt? Są godziny?

Tak mieszkałem z dwoma kryminalistami razem w domku, którzy kradli wszystko co popadnie, straciłem laptopa, mój kolega portfel z zawartością, wybito mi zęba i wyrzucono pod gole niebo, a ja muszę nocować w hotelach. Sama praca w Action była ok, ale z Van Koppen to powinni wyroki dostać a szczególnie pani Agnieszka z Weert.

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@Siwy na jakim stanowisku pracowałeś w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.? @slaw czy powiesz coś o atmosferze panującej w firmie? Takie informacje są pomocne dla nowo zatrudniających się osób do tej firmy.

Siwy
@Patrycja 3 tygodnie temu
@Siwy na jakim stanowisku pracowałeś w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.? @slaw czy powiesz coś o atmosferz...

Pracowałem jako orderpicker w Zwaagdijk

Siwy

Pracowałem w tamtym roku i wiadomo ze luksusów na mieszkaniu nie bylo ale ogolnie koordynator pomocny, praca tez mi sie podobała. Nie narzekam, chętnie jeszcze wyjade jak bedzie potrzeba

slaw

ogólnie wporządku, określiłem jak chce mieszkac na samym początku i prośba została spełniona. Praca póki co również wporządku, czasem idzie sie na inny dział i przynajmniej nie jest nudno. O zarobkach narazie nie mogę napisać bo jeszcze jestem przed wypłatą.

Joanna Małolepsza

Praca nie najgorsza. W razie problemów wszystko do załatwienia z koordynatorem. Wypłata w terminie.

Karolina K

Sprawna obsługa, nic dodać nic ująć. Polecam:)

Justyna

Ja bylam na cebulach i bylo ok. Warunki nie ma 5 gwiazdek, ale nie bylo zle. Nie narzekalam na brak pracy.

Hegele

Ja pracowałem w firmie van koppen w szklarni z papryką, wiadomo praca nie jest lekka le problemów z wypłatami nie było, w miarę sprawna obsługa. Zależy gdzie sie trafi

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@Ja czy takie podejście do pracownika zdarzyło się raz czy wiele razy? Być może pracodawca miał zły dzień. Jeśli chodzi o opóźnienia z płatami to ile czasu są one opóźnione? @B.na forum nie można nikogo obrażać. Warto zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza na temat firmy Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Ja

Zdecydowanie nie polecam, podejście firmy do pracownika to jedno nie wiem. Gdy pytamy o prace słyszymy od koordynatora nie wiem gdy pytany o zaakwaterowanie też słyszymy nie wiem. Pytając czy podejdzie pomóc gdy podpisuje się umowę mowi ze nie ma czasu ponieważ w tym momencie musiał porozmawiać przez telefon w mało ważnej sprawie. Opóźnienia z wyplatami to kolejny minus. Dlatego nie polecam !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

ddd

O jakim miejscu piszesz/ przy czym praca?

slask

Witam, jak wygląda zakwaterowanie w Echt (Action)? Czy siłownia jest tam?

nieznajomy

Ja pracowałam przez tą agencje, zostałabym dłużej ale zdrowie też ważne. POLECAM dla osób chcących zarobić a nie jadących się zabawić bez granic rozsądku. Sprawy formalne: -numer sofi załatwiany przed rozpoczęciem zatrudnienia + - przepływ informacji dobry (w przypadku pomyłek w kwestii godzin wystarczy dzwonić do biura i tak samo innych niejasności lub osobiście przyjść)+ -ubezpieczenie zapewnia biuro od momentu twojej przyjazdu (dostajesz kartę)+ - wypłata przychodzi zgodnie z umową (jest wypłacana za 4 tygodnie) + - w przypadku braku pieniędzy można wziąć zaliczkę + - Panie w biurze są uprzejme służą pomocą ( np. w przypadku wizyty u lekarza, dentysty pomagają ją zorganizować) Mieszkania do wyboru są domki i Hotele pracownicze: Hotel Hoorn - opłata za mieszkanie jest pobierana z każdej godziny pracy w przypadku inych zakwaterowań jest tak samo (max mogą ci pobrać 380 euro) - opłaty za obiady (za tydzień * 36 euro, są one pobierane co miesiąc do tyłu za 4 tyg; przy płatności dostaje się fakturę) - na Hotelu Horn jest bezpiecznie porządku pilnuję osoba która zarządza Hotelem -obowiązują dyżury w kwestii sprzątania co z góry jest ustalone wg listy- - pokoje są 2 osobowe (łazienka, aneks do przyrządzenia jedzenia, telewizor, mała lodówka) - zabronione jest używanie sprzętów własnych takich jak: kuchenka, opiekacz itp. oraz palenie w pokoju (kwestia bezpieczeństwa i zapobieganie pożaru) - wiesz kiedy idziesz do pracy lista jest wywieszana dzień wcześniej - praca jest praktycznie zawsze nawet w sobotę lub niedziele dodatkowa Domki - zależy jak się trafi możesz mieć luksus lub takie o warunki +/- - nie płacisz za obiady zmęczony po pracy musisz sam organizować jedzenie +/- (możesz sam taniej coś zrobić i zgodnie ze swoimi upodobaniami+) - nie wybierasz z kim będziesz mieszkał biuro daje cie tam gdzie jest wolne +/- - z dnia na dzień dowiadujesz się gdzie idziesz do pracy poprzez SMS (brak listy) - nie zawsze masz prace chyba że zdecydujesz się być kierowcą Hotele bez obiadów -gorsze warunki niż na tym Hotelu Hoorn, w którym jesteś zobowiązany płacić za obiady -dalsza lokalizacja od biura - bywa że możesz nie chodzić do pracy tylko siedzieć na wolnym Przed wyjazdem trzeba się liczyć że każde biuro zarabia na mieszkaniach i zatrudnieniu. Oni dają ci możliwość zarobku jak nie ty to inne osoby też czekają na to żeby miejsce się zwolniło by zarobić. Trzeba czytać to co się podpisuje a nie później mieć pretensje i nie wiadomo jakie oczekiwania. Negatywne opinie wynikają z braku umiejętności rozmowy i nieumiejętności czytania ze zrozumieniem. Polecam to biuro koordynatorzy są mili i pomocni tak jak pracownicy biura. Tak jak każdy z nas nie lubią rozgadywania się i zawracania głowy sprawami bez znaczenia.

Gregory
@nieznajomy 01.08.2017, 12:13
Ja pracowałam przez tą agencje, zostałabym dłużej ale zdrowie też ważne. POLECAM dla osób chcących zarobić a nie jadących się...

Dobrze napisane. Zdrowie też ważne. Osobiście czekam już prawie pół roku na wypłatę za 3 przepracowane dni i kilometry. Wysłałem dokładnie 03.marca 2017 email na 8 ( osiem ) adresów email w strone @vkve.nl o tytule: Zaginione godziny oraz kilometry. Email był adresowany do biura Roosendaal: 1r) 2) A.N 3) m.o. 4) m.p. 5) m.s. 6) m.g. 7) t.d. 8) m.b. ( podałem tylko inicjały żeby nie psuć opinii może uczciwym pracownikom) Kasy jak nie było tak nie ma. Będę wiec marnował zdrowie, pieniądze i czas na Inspekcje, Zeznania, Prawników żeby odzyskać trzy dniówki i zwrot kosztów dojazdu prywatnym autem do pracy. Nic dodać nic ująć. Biuro godne polecenia hahahahahaha

pracownik
@nieznajomy 01.08.2017, 12:13
Ja pracowałam przez tą agencje, zostałabym dłużej ale zdrowie też ważne. POLECAM dla osób chcących zarobić a nie jadących się...

Kto z biura sie tak podlizuje i wypisuje takie bzdury vankopen zszedl na psy nie ma pracy ludzie siedza a nowi przyjezdzaja a co o pomocy nie miej wypadku bo zostswia cie pod zakladem ze zlamana noga jak psa a pozniej kaza ci je hac ze zlamana noga 18 km na rowerze oto cala prawda o vankopenie

Jakim cudem?

jakim cudem to gówno nadal działa, czy naprawdę tylu idiotów jest na świecie?

Gregory
@Jakim cudem? 26.07.2017, 13:02
jakim cudem to gówno nadal działa, czy naprawdę tylu idiotów jest na świecie?

Działa dzięki tzw. układzikom. Załóżmy że dostajesz mieszkanie w dobrych warunkach gratis, transport gratis i prace ok 40 h/tydz. w firmie której na co dzień raczej nie ma dla zwykłych szaraków, ze stawką ciut inną niż większość pisząca nie najlepsze opinie. Nie masz tzw. dojścia i trafiasz na dziwne szklarnie i mieszkania nie stroniące od grzyba, choć to nie pieczarkarnie ;) Z drugiej strony jakby ?? każdy bez wyjątku zgłaszał wszystkie nieprawidłowości do Inspectie SZW czy niektóre przypadki do Balastingu. Nie byłoby tylu niedociągnięć. Tylko że ludzie takich rzeczy nie zgłaszają niestety ;) Pozdrawiam więc wszystkich a w szczególności nie zgłaszających. Życzę dużo sukcesów i pracy dla uczciwych pośredników bynajmniej ;)

Arek
@Gregory 27.07.2017, 15:09
Działa dzięki tzw. układzikom. Załóżmy że dostajesz mieszkanie w dobrych warunkach gratis, transport gratis i prace ok 40 h/tyd...

My, czyli pracownicy Actiona w Zwaagdijk zgłosiliśmy do Inspekcji, bo mieliśmy dosyć pracy po 60h przez 6 dni w tygodniu bez dodatków. Od tego czasu jestem zadowolony, bo pracuję 5 dni po 40h.

lubelak

hej. jade z dziewczyną 8.08.2017 do pracy w Action Service & Distribute B.V. w Zwaagdijk-Oost, Perenmarkt 15. przez biuro beestma a wiec holenderskie vkve. Moje pytanie brzmi czy pracował tam ktoś? jacy sa koordynatorzy w tej okolicy?

lubelak
@Gregory 21.07.2017, 23:28
Action.. Sentyment.. Moja pierwsza praca w NL . Wprawdzie przez inne biuro które już chyba nie obsługuje Action. Dobre 4 lata t...

dzieki za info. podbudowałeś moje morale. no własnie jedziemy swoim autem. mam nadzieje ze to biuro bardzo w ch** nie wali. bylem juz w holi przez AB w limburgii i bylo spoko.

Gregory
@lubelak 24.07.2017, 16:12
dzieki za info. podbudowałeś moje morale. no własnie jedziemy swoim autem. mam nadzieje ze to biuro bardzo w ch** nie wali. byl...

Jak lubelak do lubelaka. W Action też pracowałem przez AB. Były drobne niedociągnięcia, ale jak się człowiek upomni o swoje ;) Teraz w Action jest Van Koopen i Marvel (AB chyba wysiudali). O oddziale VKVE w Rooosendaal wolę się nie wypowiadać. Cisną się na usta słowa nie cenzuralne, podchodzące pod grożby karalne ;) Jednak to tylko moja opinia wystawiona dla określonego zleceniodawcy po ok 20 latach mojej obecności na rynku pracy w kilku krajach UE. (expirience, doświadczenie) Marvela nie znam i nie chcę poznać;) Ogólnie Action jako firma stara się nie psuć sobie dobrej opinii na rynku. Action jest dobrym klientem dla VKVE. Wiec i VKVE stara się przyzwoicie traktować pracowników. Żyjcie w zgodzie z kierownictwem Action, piszcie godziny na wszelki wypadek i powodzonka. Autko może się przydać również w przypadku chęci zmiany pracodawcy bez potrzeby zjazdu do Pl.

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@Nick jak się to skończyło czy wypłacili Ci się w końcu? @VAN to chyba dobrze, że dają służbowy samochód to jakiś plus, na jakim stanowisku pracowałeś?

Gregory

Może dla jasności wkleję cały e_mail. Witam. Grzegorz S. Przypominam o zaginionych, nadal po wielokrotnych interwencjach, nie wypłaconych, przepracowanych godzinach oraz kilometrach wykonanych prywatnym autem na dojazdy do pracy oraz powrotu zgodnego z adresem zamieszkania. Godziny: 11.01.2017 Van der Helm Hiudig Moerdijk 15.00 - 24.00 12.01.2017 Van der Helm Hiudig Moerdijk 15.00 - 24.00 13.01.2017 Van der Helm Hiudig Moerdijk 15.00 - 23.15 Kilometry: 12.12.2016 Oud Gastel - WPK Made - Oud Gastel - 80 km 19.12.2016 Oud Gastel - Distribution Centre Moerdijk -Oud Gastel - 40 20.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km 21.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km 22.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km 23.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km Proszę o wyjaśnienie braku wypłaty należności za w/w godziny oraz kilometry. Dziękuję oraz pozdrawiam. Grzegorz S. W odpowiedzi od P. Tomasza z biura w Roosendaal: Witam co do kilometrowek to informuje ze moja szefowa nie wyrazila zgody na wyplacenie kilometrowek co do panskich godzin to nie wiem bo nie zajmuje sie godzinami W sumie po dobrym? Pół roku. Mam nie rozliczone ok. 400 km prywatnym autem i 3 dni pracy. Nie stresuje się bo Inspekcja Pracy bez problemu rozpatruje sprawy do 3 lat wstecz od zakończenia zatrudnienia. Jednak miło byłoby pracować bez takich atrakcji jakie można mieć w VKVE ;) Na temat mieszkań firmowych wolę się nie wypowiadać. Widziałem, odwiedzając znajomych i słyszałem co tam się dzieje ;)

Gregory

Witam. Mam 40 wiosenek i pracowałem już w kilku firmach w kilku krajach. W VKVE / Beetsma pracowałem na szczęście krótko z własnego wyboru ;) Mieszkałem na prywatnym mieszkaniu, jeżdziłem do pracy prywatnym autem. Mam do przekazania dla zainteresowanych profesjonalizmem i uczciwością pseudo firmy kopie z e-mail . Upomniałem się o kilometry zrobione prywatnym samochodem na dojazdy do pracy ;) W odpowiedzi od P. Tomasza z oddziału w Roosendaal otrzymałem. Witam co do kilometrowek to informuje ze moja szefowa nie wyrazila zgody na wyplacenie kilometrowek co do panskich godzin to nie wiem bo nie zajmuje sie godzinami

Domi

Niestety nie jestem zadowolona postepowaniem kordynatorow Pauliny i Artura robia z ludzi głupich a w dodatku nie dotrzymuja danego slowa odnosnie danej sytuacji przez takie postepowanie zostalam bez warunkow do spania. A gdy prosilam osię pomoc biuro rowniez uzyskalam odpowiedz nie potrafimy pomoc. Wiec moze czas posprzatac ten kołchoz i zacznihcie patrzec na dobro tez pravownika a nie tylko wlasnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

zzz

Nie polecam tej agencji. Trzeba pilnować przepracowanych godzin bo co tydzień się nie zgadzaly co za tym idzie co tydzień za mało pieniędzy na koncie,później dlugie oczekiwanie na korektę... Bardzo trudny dostęp do koordynatorów nie odbierają, nie odpisuja... oferują transport do pracy, a co z tego wyszlo ze trzeba było sobie samemu załatwiać...dużo nerwow straconych... beznadziejna agencja.

Stefan

Od początku mojej współpracy z tym biurem czyli od maja zeszłego roku cztery może pięć wypłat było bez korekty, a najlepsze jest to że jak jesteś naprawdę chory to cię zwalniają a tych co chleją i najebani do pracy idą lub nie to im nie przeszkadza . Odradzam współpracy z tym biurem

VAN

Prace dają byle jaka ,nie ta co napiszą w ogłoszeniu.Ciągle przenoszą na inne zakwaterowanie.Miejsca pracy są oddalone nawet o 100 km i potrzebujesz samochód służbowy żeby jeździć bo za prywatny nie zwracają pieniędzy za przebyte km.

Nick

Nie wypłacalni, oszukują na czym tylko się da , zdzierają kasę za mieszkanie taką ,że sam byś sobie coś wynajął na miejscu, nie zapewniają zatrudnienia, lecą na ilość, a później nie mają dla ciebie pracy, strata pieniędzy i czasu

Młody123

Firma wyplacalna, ja nie miałem problemów. Pracowac trzeba jak wszedzie

Stefan

Omijajcie tą agencję szerokim łukiem. Pracowałem półtorej roku do czasu gdy zaczęli oszukiwać na pieniądze. Ucinali godziny. Pracowałeś 9h dziennie to wpisywali Ci 8h 45 minut. 2-3 razy w tygodniu po 15 minut i w ciągu miesiąca ładne pieniądze Ci ukradną.

Misiek Rysiek

Jak oceniacie Ta firmę na dnich jade z paroma osobami tam. Warto czy nie? Wyplacaja? domki jak ? Jadę z Kobietą wszystko wporzadku w takich kwestjach? Czy lepiej siedziec w domu na pupeczce ;) Pozdr

tk23
@Misiek Rysiek 09.06.2017, 03:18
Jak oceniacie Ta firmę na dnich jade z paroma osobami tam. Warto czy nie? Wyplacaja? domki jak ? Jadę z Kobietą wszystko wporz...

witam jak widzisz opine sa rozne ,zalezy gdzie sie trafi roznie z godzinami bywa.ja pracowalam ponad 6 lat i nie mialam wiekszych problemow ale i firma gdzie pracowalam byla ok i szef dbal zeby wyplaty byly na czas i godziny sie zgadzaly.moja siastra z mezem tez przez to biuro pracuja i nie nazekaja .

Omijać szeroko

Nie nie nie i jeszcze raz NIE!!!!! Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] domki zasyfiałe, kilka dni bez neta, jak masz samochód stawiasz na parkingu zdala od domku bez kamer i wszystko ręcznie musisz nosic z samochodu. Znam ludzi co 2 tygodnie siedzieli bez pracy (ja tydzień i wróciłem). Ps. ciekawe czy usuną ten post ???? NIEpozdrawiam tej "agencji"

Wujek Dobra Rada

Na każdej umowie agencyjnej musisz mieć wpisane minmalne pensum godzin np. na tydzień lub miesiąc ,jesli nie ma takowych wpisanych to możesz pracować nawet 2h dziennie lub 1h na tydzien( uwaga- często oszuści z różnych agencji piszą tylko na umowach cały etat lub półetatu-to haczyk ) ! Jesli podpiszesz takowa umowę bez wpisanych godzin minimalnych to pózniej mozesz niezle się zdziwić jak przesiedzisz kontrakt na kwaterze a nie w fabryce ! Lepiej żądać umowy przesłanej np.emailem przed wyjazdem -po co narażać się na koszty zwiazane z podróżą itp , To samo dotyczy umów na mieszkania -trzeba nauczyć ich ( tych z agencji) aby zaczęli dbać także o swoich pracowników a nie tylko o klientów (czyli pracodawców), a tak- przyjeżdża taki gdzieś z małej wioski -kwaterują go w mieszkaniu po10 osób ( 3os w pokoju itp ) i jeszcze nie ma godzin do pracy .Po miesiącu czy dwóch zniechęcony rezygnuję -a na jego miejsce jest następny ,który znów podpisuje taka scieciowa umowe, i tak biznes sie kreci ale tylko dla agencji -NIE POZWALAJCIE NA TO ,ABY NAPYCHAC KIESZEŃ AGENCJOM JEŚLI NIE SPEŁNIAJĄ ELEMENTARNYCH WYMOGÓW DOTYCZĄCYCH PRACY ,PŁACY I ZAMIESZKANIA .

Podkarpacie na Papryce

Witam, byłem i zobaczyłem! Agencja sama w sobie wydaje się okej ale to tylko pozory. PO miesiącu pracy dostaliśmy wynagrodzenie na czas owszem, ALE oszukują na godzinach zamiast dostać 135 czy 150% w soboty to jebiesz jak parobek za 100%. Ponadto jeśli chodzi o normy to trzeba cisnąć mimo że nie jesteśmy leniami to odczuliśmy wysiłek fizyczny + mobbing gdzie na ''betonie'' pracuje typ co drze ryja na każdego co przyjechał nowy. dużo błędów w dokumentach, bycie kierowcą odradzam, przez miesiąc pracy dostałem 0 euro ale kary za ""prywatne kilometry'' od razu. Jesli chodzi lokalizację "małe Auschwitz" do sklepu by się dostać trzeba autem bo na nogach zabronione, z czego naliczaja kary za przejechane kilometry. Ogólnie to śmiech na sali ławki puste!! Odradzamy!

Wujek Dobra Rada

To co napiszę dotyczy wszystkich agencji ,dlaczego nie żądacie umowy najmu lokalu w której to umowie powinno sie znaleźć : adres lokalu ,cena najmu ,wyposażenie (umeblowanie itp) a nawet ile osób bedzie zamieszkiwało w danym mieszkaniu -pokoju .Żaden holender nie najmie mieszkania bez umowy ,a wy sie zgadzacie wiec oni(agencje) robia was w ....... Sami jestescie sobie winni !

Polak

Rodacy, stanowczo odradzam tą firmę! Trafiliśmy na ścinkę papryki. Mieszkamy w bungalo a miały być domki jak zapewniała pani w biurze pl. Kary za wszystko a brak podstawowego wyposażenia. Praca ciężka, w biurze mówili że trzeba się dobrze starać by kogoś wywalili a tymczasem przyjechało 18 osób razem z nami a zostało 6!! W tym my bo nie mamy pieniędzy,y by gdziekolwiek się ruszyć i czekamy do końca miesiąca ponieważ wypłaty co miesiąc z tyg opóźnieniem. Zapomniał bym dodać nadgodziny słabo płatne za sobotę 135 % gdzie powinno być 150. ODRADZAM Rodacy! Są lepsze firmy

Nie jedź tam

pracowałem, wiem, byłem, nie polecam nawet wrogowi, pseudo agencja- KRZAK KRZAK KRZAK

Pepco

Wybieram się jutro do miejscowości Zwaagdijk przez Beetsme gdzie pracodawcą ma być właśnie Van Koppen. Praca w jednym ze sklepów sieci Action. Ktoś coś?

Gregory
@Pepco 11.05.2017, 01:17
Wybieram się jutro do miejscowości Zwaagdijk przez Beetsme gdzie pracodawcą ma być właśnie Van Koppen. Praca w jednym ze sklepó...

Nie sklepu tylko na magazyn Action. Mają 2. Pierwszy na Zwaagdijk (stary) + nowy na Echt bliżej Niemca ;) Całe szczęście że Echt jeszcze nie opanowali hahha

Misio

Po co zakladacie fora z opiniami skoro KASUJECIE komentarze. Zawiodłem się na tej stronie.

Rozbawiony tym, co widzę

Van Koppen -agencja niby zatrudnienia, która w rzeczywistość zajmuje się zawodowo wynajęciem pokoi w hotelu za wygórowane stawki , również wynajęciem zdewastowanych domków bez kluczy :)

Brak wolności słowa

ten portal usuwa negatywne komentarze, niby wolność słowa a nie można się wypowiedzieć

daniel

Enkhuizen witam czy ktos tam pracowal na sortowaniu tulipanów jak z godzinami i mieszkaniem

witek666

Enkhuizen czy ktos ma informacje o lokalizacji czy jest internet i czy maja tam hotel czy domki bo chce wyjechac

Poszukujacy

Pracowal ktos w Tinte na pomidorach albo mieszkal tam ktos na zakwaterowaniu jakie warunki i wgl?prosze o opinie

ZIRYTOWANA
@Poszukujacy 23.03.2017, 22:36
Pracowal ktos w Tinte na pomidorach albo mieszkal tam ktos na zakwaterowaniu jakie warunki i wgl?prosze o opinie...

Ja pracowałam na pakowni u Dukkera. Bardzo fajnie. Ludzie w porządku lecz najniższa stawka. Na szklarni masz wyższą stawkę, 9 coś jeśli chodzi Ci o zakken, lub knippen etc.

Gregory

Działają bardzo sprawnie. Bardzo szybko usuwają złe opinie. Sam dodałem już kilka których nie ma. Polecam.

Niepewna

Cześć Wszystkim. Wyjeżdżam z chłopakiem w nd 29.01 przez Betssma do Van Koppen & Van Eijk na ogórki. mamy w tym doswiadczenie wiec jesli chodzi o prace to luz. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was mieszkał na domkach w Bleiswijk? I wie jak tam jest? A i jak oceniacie agencje vkve? Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Ador

Swieta prawda ludzie uciekajcie od tej firmy

an_26

ma ktoś numer może do tego biura ?

Xxx
@an_26 12.01.2017, 13:48
ma ktoś numer może do tego biura ?

Szczerze nie polecam

Artur

Bardzo dobra agencja pracy w porównaniu z tymi z którymi miałem do tej pory do czynienia. Niepochlebne - uwaga trudne słowo dla polskiej patologii - opinie na temat tej agencji są w dużej mierze zamieszczane przez nałogowych alkoholików i ćpunów oraz nierobów, którzy uważają, że do Holandii przyjeżdża się tylko i wyłącznie na melanż i nie potrafią sobie poradzić w najprostszej robocie gdzie wymagane jest 2+2=4

Adi

Wraz z dziewczyną przyjechaliśmy do nich do biura. Mnie wciskali na zmiany z popołudniowej na ranną. Gdzie miałem tylko 3-4 h snu. Spalili sytuację z samego początku. (usunięte przez administratora)Chodzi mi o odział z Weert. Nie Polecam!

agaprz4637
@Adi 12.12.2016, 06:14
Wraz z dziewczyną przyjechaliśmy do nich do biura. Mnie wciskali na zmiany z popołudniowej na ranną. Gdzie miałem tylko 3-4 h s...

Mam podobne zdanie o Weert. Na początku dają ciała i to tak grubo a potem niby chcą wszystko odkręcać - jak małe dzieci . Albo jesteśmy dorośli i pracujemy rzetelnie albo do przedszkola bawić się klockami Biuro do wymiany gdyż myślą, że przyjeżdżają do nich imbecyle, którym można wszystko wmówić . Sami pracują na taką opinię . A jak cie wyślą na truskawki to lepiej zaraz szukać transportu do Polski . MASAKRA.

Bylem widzialem i wiem

Nie polecam bardzo zła organizacja (usunięte przez administratora)

gość
użytkownik zarejestrowany

Wiesz co, wszyscy chyba wiemy że Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. zatrudniają i z tym akurat nie powinno być problemu, co do ogłoszeń o które pytasz to musisz spróbować poszukać u nich na stronie internetowej, tam w zakładce Kariera powinny byc

bobi

Oczekiwałem problemów, ale obylo sie bez nich. Nic przykrego mnie nie spotkalo. Bardzo mili ludzie, jestem zadowolony ze wspolplacy z ta firma

elo
użytkownik zarejestrowany

Najważniejsze jest to by zapewniali stale godziny pracy, bo jedziesz po to by zarobic i tak wiekszosc dnia spedzasz poza domkiem w ktorym jestes zakwaterowany

Zostaw opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den haag

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.