ak Andrzej Kaczmarek

Komorniki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 156 ocen.

ak Andrzej Kaczmarek
3 156

Opinie o ak Andrzej Kaczmarek

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ak Andrzej Kaczmarek

Irek

Jak się pracuje? Warto aplikować?

   
Byly
@Irek 09.06.2018 21:58

Szczerze nie polecam a zwłaszcza wp3, poprostu wielki bałagan pracowałem i cieszę się że w końcu odeszlem, na pewno nie powróciłbym żal mi tych nie których dziewczyn które tak zapier...

   
POGODA

Impreza plenerowa zorganizowana przez firme z okazji Dnia Dziecka . Super . Mam nadzieje , ze syanie sie tradycja w kalendarzu naszej firmy .

   
Poszukujaca

Ukraińców też przyjmują?

   
Randap
@Poszukujaca 24.05.2018 15:03

Tylko ogrodników!

   

Szukasz pracy?

Joanna

@Igor, na stronie firmy są podane aktualne stanowiska, na które prowadzona jest rekrutacja, wszystkie informacje znajdują się pod tym adresem: http://www.ak.com.pl/kariera Jeśli weźmiesz udział w procesie rekrutacyjnym, podziel się proszę opinią na temat rozmowy kwalifikacyjnej i podejścia do pracownika, takie szczere opinie pomagają wszystkim kandydatom. Jednocześnie zachęcam obecnych oraz byłych pracowników do dzielenia się opiniami na temat warunków pracy, wynagrodzenia oraz podejścia szefostwa do pracownika.

   
@Igor
@Joanna 23.05.2018 13:48

Joanna a ty pracujesz w AK. Jeśli tak to z jakiego jesteś działu jeśli można spytać

   
Igor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

   
Robol
@Igor 08.05.2018 16:46

Nie szukają teraz do pracy jak już to zwalniają bo nie ma roboty ale Polaków Ukraińców sobie zostawiają a Polaków zwalniają taka firma porypana

   
Magdalena

Hej jestem zainteresowana pracą w firmie AK, możecie napisać ile wynosi wynagrodzenie na produkcji na start oraz czy firma oferuje jakieś benefity ? Negatywne opinie firmy mnie nie ruszają :)

   
Diego de La Vega
@Magdalena 20.04.2018 21:51

Jak chcesz pracować to dasz radę na 100%. Nie jest źle!

   
Joanna

@anonymous, o co dokładnie chodzi w Twoim wpisie? Napisz go bardziej merytorycznie, ponieważ wiele osób, które są dopiero zainteresowane pracą w ak Andrzej Kaczmarek chcą się czegoś dowiedzieć oraz poznać opinie pracowników, a Twój wpis jest dla nich niezrozumiały. I jeszcze przypominam Ci o przestrzeganiu regulaminu forum, ponieważ jeden z Twoich wpisów może być odbierany przez innych jako obraźliwy. Daję link do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Innych użytkowników również upominam do przestrzegania regulaminu i kultury wypowiedzi. Nie można nikogo obrażać. @Henry, co Ty możesz napisać odnośnie pracy w ak Andrzej Kaczmarek? Napisz również szczegółowe uzasadnienie swojej opinii. Jakie masz zdanie, jeśli chodzi o warunki pracy w firmie?

   
Diego de la Vega
@Joanna 06.04.2018 15:20

A idź popracuj w fabryce to poznasz sama jaka jest atmosfera i warunki pracy. Siedzisz za kompem łosiem godzin, malujesz paznokcie, szukasz tanich lumpów na zalando i od czasu do czasu jak za komuny ocenzurujesz nasze wpisy. My piszemy tu o tym co jest z autopsji, nie jesteśmy magisterkami z za biurka, jesteśmy robotnikami. Niektórzy trochę się zapędzają, ale zawsze w takiej chałastrze znajdą się niezadowoleni. Wszędzie trzeba pracować. Zarobki naprawdę jak fabrykę dobre, warunki pracy dobre, a atmosferę to tworzą niestety wszyscy pracownicy.

   
Budi

Śmieszne ale donosi nawet na Ł.D . Chyba chce zostać starszym magazynierem

   
BI
@Nick1 31.01.2018 21:00

To prawda

   
Henry

Może czas docenić pracę w dobrej firmie? Na forum nie widać życzliwości między pracownikami

   
anonymous

Dziękuję za konwersacje.Nie ten poziom.

   
anonymous

Pinda czy jak piszesz "blachara" to Cię urodzila.Ze wsi jesteś na wieś wrócisz.

   
anonymous

No jak widać " dźwigiem beretu nie założysz" ja mówię o ludzkiej życzliwości do kur...y nedzy.Ze jak jakaś się męczy żeby wpiordzielic ten karton na paletę już na 3 czy 4 warstwę i się męczy.To jak idzie jakiś facet to by pomógł a nie się głupio śmieje.ZWYKLA LUDZKA ŻYCZLIWOŚĆWidze że macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem.Proponuje cofnąć się do szkoły podstawowej.

   
Mariola
@anonymous 17.03.2018 22:42

Pindo a poprosiłaś choć raz o pomoc czy jak.typowa blachara liczyłaś że zajedzie z szerokim gestem woźnica dokonana?

   
anonymous

Nie napisalam ze nie jestem zadowolona tylko ze jest jak dla mnie to praca na akord i uwazam ze kobiety nie powinny az tak ciezko pracować.Produkcja co innego a montaz tez.Masz do zrobienia troche rzeczy typu kartony posklejac palety wytargac zorganizowac sobie kolejna itp.A maszyna caly czas chodzi i trzeba to tak naprawde szybko robić.Najbardziej boli mnie to ze faceci wogole nie pomagaja"bo nie musza" na produkcji pracuja same kobiety i jak one sobie nawzajem nie pomogą.....jesli nawet troche nadrobisz to masz moze raptem 2 min zeby na przykład sir napic i lecisz dalej bo " maszyna caly czas idzie.Bardzo chcialam ale nie dalam rady.....

   
wiktor
@Agnes 17.03.2018 21:57

Masz racje nie które mlode pracują za trzech a nie które chciały by nic nie robić i mieć płacone ale niestety za leżenie nikt nie płaci no niestety widac ktore mlode lubia pracować pozdrawiam dziewczyny z produkcji jak i z wp3 tak i z wp1

   
anonymous

A wykasrtowani jak dla mnie to sa tam faceci......

   
becia

Pracowałam w tej firmie ponad 10 lat,zawsze byłam zadowolona,zwolniłam się ze względu na zmianę miejsca zamieszkania.Dzisiaj jestem zmotoryzowana i żałuję.

   
anonymous

No wszystko idealnie pasuje poza "powolny" to slowo raczej pasuje do przeciwnej płci pracujacej w tej firmie.

   
Agnes
@anonymous 16.03.2018 20:39

Można wnioskować, że jesteś wykastrowanym wołem ze 111.

   
anonymous

Jesli chodzi o kobiety to tyraja tam jak woly.

   
r-p
@anonymous 16.03.2018 13:24

Wół – wykastrowany samiec bydła domowego z rodziny parzystokopytnych, przeznaczony do opasania lub do prac polowych w zaprzęgu. Woły zazwyczaj są silne, mało agresywne i powolne. Wikipedia

   
budi

Jest nowy na 111. Następny "kozioł ofiarny" na którego będą zrzucać swoje błędy. Mam nadzieję , że (usunięte przez administratora) wie o co chodzi.

   
al
@budi 14.03.2018 17:29

To prawda

   
@g

Polecam prace w ak na narzedziowni , zarobki nie sa zbyt wysokie ale 4. Z przodu spokojnie bez nadgodzin mozna wywalczyc :)

   
g
@@g 21.02.2018 07:21

netto

   
budi

Na magazynie jest walka o wpływy u A.S Jeśli wiśnia nie odejdzie to nadal będzie deorganizował pracę. Ludzie tego pokroju nie powinni pracować w zespole. A.S jednego rozszyfrowala czas na wiśnie

   
nik 1

Gdy odejdzie "wiśnia donosiciel" sytuacja na 111 też się zmieni

   
wysokie_obcasy

I kolejna premia jak miło ze strony Prezesa. Oczywiście znajdą się malkontenci.

   
Snikers

A ja pytam Panie Michale..... Święta obchodzą wszyscy. Premia świąteczna!!!?????!!!!!Czy uznaniowa na Święta bo to różnica...........Na twoje nowe Porsche pracujemy wszyscy

   
Wysokie_obcasy
@Snikers 27.11.2017 23:57

Zasady były niewygórowane. Jeśli jednak Trollu się nie załapałeś znaczy że chodzisz w kratkę do pracy. Jakoś Porsche pod firmą nie widać ale po takim wpisie powinno się pojawić aby cię w oczy kuło.

   
art

Chyba ktoś się zorientował i zwolnił osobę psującą atmosferę w magazynie. Praca od razu idzie lepiej. Miejmy nadzieję że donosiciela" z kraju wiśni" spotka to samo. Dobra decyzja takie osoby deorganizują pracę.

   
SI

Wszyscy zainteresowani wiedzą że to nie faraon tylko wiśnia.

   
Faraon
@faraon 30.01.2018 17:01

Podszywanie się się pod kogoś "faraon" nieżle

   
Kandydat

Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym tu pracować. Podpowiedzcie coś więcej , z dotychczasowych wpisów trudno wyciągnąć wnioski!!

   
W
@Kandydat 07.01.2018 16:38

A ja pracuje juz trochę i powiem Tobie ze mi się podoba nie jest tragicznie a nigdzie kokosow nie dadzą Panie w kadrach bardzo mile wypłata też nie zła jak to wszędzie bo wszędzie tyle zarabiają gdzie nas nie ma lepiej jest niż jak się przyjęłam spoko brygadzisci można z nimi pozartowac pośmiać się również dziewczyny z kontroli jakości też sa fajne ja tam polecam ta firme.

   
bud

Jak ktoś taki może patrzeć w lustro. Ciekawe czy wiedzą o tym jego znajomi. Pewnie nie podali by mu ręki

   
niki

Okropna atmosfera NIE POLECAM!!!

   
Nick1
@niki 28.01.2018 07:05

Ale przecie atmosferę robią ludzie którzy tam pracują.

   
Budi

Najwięcej to chyba donoszą na M i M

   
L

Czemu to, robi dla kariery ?

   

Zostaw opinię o ak Andrzej Kaczmarek - Komorniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ak Andrzej Kaczmarek