ak Andrzej Kaczmarek

Komorniki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 167 ocen.

ak Andrzej Kaczmarek
3 167 6 1

Opinie o ak Andrzej Kaczmarek

Jogi

wypłata na czas a to jest ważne

mara

Firma jest OK. trzeba tylko pracować

Zainteresowany

W pełni się z tobą faraon zgadzam Zmień tylko nazwę zamiast faraon to może fallus cały ty

Zażenowany

Tak czytam to forum i szczerze powiedziawszy to ręce opadają. Pracujecie w jednej firmie i zamiast się wspierać to jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Co do chamskich wpisów dotyczących Faraona- to wszystko bzdury i widać że pisała to jedna, zawistna osoba. Faraon- rób swoje i nie przejmuj się jakimś kretynem, bo anonimowo w interencie to każdy potrafi być mądry.

Zażenowany

Faraon, nie potrzebnie się dajesz na tym forum prowokować. To tylko internet- miejsce gdzie sfrustrowani ludzie wylewają swoje żale (tzw. hejterzy). Dam Ci dobrą radę- najlepiej tu nie wchodzić, a jak już musisz to nie odpowiadaj na zaczepki bo tylko dajesz pożywkę i satysfakcję tym którzy Cię atakują. Rób swoje i miej głęboko w poważaniu to co ktokolwiek tu napisze. Nie zniżaj się do ich poziomu, a najlepiej to się całkowicie odetnij od tego plugawego forum. Pozdrawiam.

Anonim

Faraon intrygami obgadywaniem sam zasłużył sobie na taką opinię. Całkowicie się zgadzam z wcześniejszymi wpisami .

OLI

Do Zażenowany sęk w tym że to faraon utopiłby wszystkich w łyżce wody

Niko

Tak faraon pierwszy do krytykowania innych ostatni do pracy. Niech idzie na wp 1 lub na wp 2 i pokaże co potrafi. Anie potrafi NIC

Hellboy

I co faraon prawda boli. A może idź na skargę do pani AS. Ona też chyba ma cię dosyć. Wulgaryzmy w twoich wpisach nic nie zmienią . Jesteś zerem i tak o tobie wszyscy myślą. Z grzeczności ci tego nie mówią

GR

Faraon wszyscy wiedzą że wpisy kokietka muminek itd to twoje chore wypociny Napisz lepiej kiedy się zwalniasz .Codziennie o tym gadasz. Tak firmy czekają na takich wiecznie niezadowolonych pracowników . W magazynie wszyscy się z ciebie śmieją

Aga
@GR 26.10.2018 17:22

Wreszcie ktoś napisał prawdę. Jarząbek to też faraon. Facet ma problemy emocjonalne . I ten nick jaki sobie dobrał FARAON. Faraon za 2,50 śmiech

Aga
@GR 26.10.2018 17:22

Wielki mądrala a po 2 latach pracy jako jedyny nie potrafi zrobić dokumentów na wysyłkę. Gdyby został sam na zmianie to jest bezradny. Jeśli chodzi o wpisy to oczywiście faraon. Biedny chory człowiek

Kokietka

Większość tych opinie jest wyssanych z palca. Firma nie jest zła. Fakt mogłyby być podwyżki a o niektóre rzeczy nie powinno się prosić. Pracuje już w AK dość długo i mogłabym książkę napisać. Słyszałam że Prezes da premie trzem najlepszym pracownikom z każdego działu. Jeśli to prawda wiadomo kto wygra. Gorzej z kierowcami bo jest ich trzech. Heee. Święta Trójcy. A o jednym wiecznie zmęczonym nie wspomnę. Dzieciok zwany knudlem. Co do AS na której wszyscy psy wiesza to fakt mogłaby się troszkę zainteresować swoimi ludźmi. Jak nie raz odwiedzam mdl to widać kto pracuje i kto się stara. Szczególnie ten murzynek.Wielki szacunek dla niego.

Muminek

Oj nie polecam tej firmy,oczy im się otworzą nie długo!!!

KRZYWY BICEPS

POZDRO KRZYWY BICEPS !

Kajtuś

Chciałem się zatrudnić ale widzę że ta firma ma same złe opinie.

Pan Jarząbek

Witam. To może i ja się wypowiem. Pracowałem dość długo na M111 jeszcze za czasów kierownika (usunięte przez administratora) Koleś jaki był taki był, ale interesował się choć trochę magazynem i ludźmi. Po jego odejściu pałeczkę przejął ktoś inny. I tu nadeszło tsunami. Zero zainteresowania ze strony kierowniczej. Jak była potrzeba to osoba zarządzająca milutka a jak nie to totalny zwis na pracownika. Zresztą miałem przykład pewnej osoby. O wszystko trzeba się było prosić i tak jest pewnie do tej pory. Praca ogólnie je była zła. Powiem tak bardziej stresująca niż męcząca. Atmosfera miedzy magazynierami też odstraszała. Było nas kilka osób a nie mogliśmy się zgrać. Większość to była i zapewne jest hu.....grajcami. Przychodził nowy pracownik i po msc opanował wózek i wysyłki co niejeden stary wyjadacz. A i tak wieszano na nim psy. Nie będę tu sypał nazwiskami !!! Także postanowiłem odejść. mam nadzieję, że starzy magazynierowie którzy jeszcze tam pracują doszli do porozumienia. A kadra kierownicza zainteresowała się troszkę ludźmi i magazynem i nie robi im pod górkę!!

Nutella

Ponoć będą szkolenia dla biurowych jak powiedzieć dzień dobry! Bo większość z nich z kultury to poznało tylko kultury bakterii w jogurcie! A z domu wnieśli tylko śmieci.

anonymous
@Nutella 05.10.2018 20:53

Pewnie na WP1

DC
@Nutella 05.10.2018 20:53

Szkolenie z kultury przydałoby sie temu w zielonym kitlu na WP1. Chociaż moze bardziej niż szkolenie to psychoterapia- leczy swoje kompleksy poniżając ludzi pracujących przy maszynach. Brak słów. Żal tylko ze kierownik tego wydziału nic z tym nie robi... A potem płaczą, ze ludzi do pracy nie mają. Praca w AK nie jest zła- tylko przez taki brak szacunku do drugiego człowieka i poczucie wyższości co niektórych, ludzie odchodzą.

PMMA ever

Też się podzielę opinią na temat AK szczególnie WP1 bo tam pracowałem 4 lata. Takie błędy jakie popełniają kadry we firmie to, aż głowa boli. Brak pytań do podwładnych na jakikolwiek temat związanych z praca, problemy są, będę i tyle, brak reakcji na zgłaszanie do kierowników! Ludzie odchodzą i zostali zwolnieni tzn., że ci co zostali mają zapieprzac za siebie i za tych co już nie ma...szok! (usunięte przez administratora) to kogo obchodzi, co produkcyjny ma do powiedzenia. Magazynierzy na hali szczególnie nowo zatrudniony pajac, który jest przydupasem kogoś z góry to jakaś kpina. Starszy magazynier od siedmiu bolesci, który ma wali fotki na potęgę i sprzedaje je do kierowniczki. Jesteś zalosny. Ocena firmy 2/10.

anonymous

Polecam tą firmę , a atmosferę jeszcze bardziej.

Rostrzęsiona

Trzęba uciekać jak najszybciej , bo to co się tutaj nie wyprawia to jest nie do opisania , jakieś dziwne rzeczy dzieją się między pracownikami.

ja

nic tylko uciekać!

zawiedziona

Pracowałam w AK na tyle długo (3 lata) by móc wydać o nim opinie. Jak to w każdej firmie bywało różnie, z jednymi współpracowało się lepiej, a z innymi gorzej, wszystko też zależało od dnia i okoliczności. Firma ma słabą opinie w świecie, a sięga ona bardzo daleko. Nawet jak ludzie sami nie pracowali w tej firmie to znajomi wiedzą prawdę. Nie polecam pracy, są naprawdę produkcje gdzie o wiele lepiej traktuje się pracownika, a benefity i różne atrakcje są na porządku dziennym.

ERKA

Wystarczy spojrzeć na opinie, które się tutaj pojawiają.. Zawiść, obgadywanie, fałszywość ludzi wokół to standard AK. Jak najszybciej stąd uciekać. To nie jest środowisko, które wyznaje moje zasady.

lolita
@ERKA 23.09.2018 22:26

Jak Prezes nie pomyśli o podwyżkach to ludzie sami zaczną uciekać. Już brakuje ludzi do pracy. Co do atmosfery miedzy pracownikami zgadzam się w 100%. Można by książkę napisać co obecnie się dzieje

Tymon

Może zwalnia osoby, które nie spełniają oczekiwań firmy?

anonymous
@Tymon 22.06.2018 20:16

Niech zwalniają .Pracownicy sami odchodzą.

Edi
@Tymon 22.06.2018 20:16

Ha ha ha! Dwa miesiące temu płacili grube siano jak znalazłeś chętnego do roboty.

anonymous
@Edi 23.06.2018 21:36

Tak grube że na jedną sobotę pod zabka ledwo co starcza pozdro

Roush

Jak proteza to Szczena. Hmm

anonim

(usunięte przez administratora)

Proteza

Grizzly co masz na myśli. Pracuje na wp i jakoś mojej nie rozbiła

Kamil

Jak się pracuje? Czy jakieś zmiany w firmie zaszły i warto szukać tu swojego miejsca?

Jacek

Zawsze może zdarzyć się gorszy czas w firmie, trzeba pracować i przetrwać!!

Gość

Moja opinia będzie nie typowa, ponieważ pomimo iż nie przedłużono ze mną umowy po 3 miesiącach to dobrze wspominam tą pracę. Pracowałem w AK w 2017 roku i ów umowa nie została przedłużona ponieważ nastąpił wyraźny spadek zamówień i tym samym zmalała produkcja. W pełni rozumiem prawa rynku i nie mam o to pretensji. Sama praca ciężka nie jest, nie ma jakiegoś dźwigania czy też wykorzystywania pracownika- tu duży plus. Niby jest jedna przerwa 15-sto minutowa, ale nie ma problemu by czasem wyjść na jakąś kanapkę czy papierosa. Ludzie jak najbardziej w porządku, może poza małymi wyjątkami ale w tak dużym zakładzie pracy to normalne że nie da się lubić wszystkich. Zarobki jak na tego typu pracę są całkiem ok. Dużą wadą firmy jest absolutny brak benefitów- można zapomnieć o takich przyjemnościach jak karta multi sport, czy prywatna opieka lekarska, co w wielu firmach jest standardem. Ogólnie to daję ocenę 4/6.

Joanna

@Byly, co konkretnie nie pasowało Ci w tej firmie? Chodzi o warunki płacy, atmosferę, brak bonusów? Z czego byłeś najbardziej niezadowolony? Może były też jakieś plusy? Opisz proszę dokładniej jak wygląda tutaj praca, takie opinie są bardzo pomocne dla osób poszukujących pracy.

Izabell

Nie muszą zwalniać , w krótkim czasie trochę pracowników odejdzie .

Zofiiiiiaaaaa
@Izabell 24.06.2018 10:35

Dokładnie. Tak jak mówisz. Większości kończą się umowy, a ofert pracy jest pełno

Byly

Nigdy bym nie wrócił do tej firmy

Jozek
@Byly 22.06.2018 20:44

Co ci się nie podobało? A ja chciałem się przyjąć, opisz co było takiego złego w tej firmie.

Zostaw opinię o ak Andrzej Kaczmarek - Komorniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ak Andrzej Kaczmarek