ak Andrzej Kaczmarek

Komorniki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 161 ocen.

ak Andrzej Kaczmarek
3 161 6 1

Opinie o ak Andrzej Kaczmarek

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

ERKA

Wystarczy spojrzeć na opinie, które się tutaj pojawiają.. Zawiść, obgadywanie, fałszywość ludzi wokół to standard AK. Jak najszybciej stąd uciekać. To nie jest środowisko, które wyznaje moje zasady.

lolita
@ERKA 23.09.2018 22:26

Jak Prezes nie pomyśli o podwyżkach to ludzie sami zaczną uciekać. Już brakuje ludzi do pracy. Co do atmosfery miedzy pracownikami zgadzam się w 100%. Można by książkę napisać co obecnie się dzieje

Tymon

Może zwalnia osoby, które nie spełniają oczekiwań firmy?

anonymous
@Tymon 22.06.2018 20:16

Niech zwalniają .Pracownicy sami odchodzą.

Edi
@Tymon 22.06.2018 20:16

Ha ha ha! Dwa miesiące temu płacili grube siano jak znalazłeś chętnego do roboty.

anonymous
@Edi 23.06.2018 21:36

Tak grube że na jedną sobotę pod zabka ledwo co starcza pozdro

Roush

Jak proteza to Szczena. Hmm

Szukasz pracy?

Grizzly

Hej...Szukając pracy w tej firmie na stanowisku magazynier uważajcie na p. Annę. Jak to powiedział magazynier z wp.. i mdl lubi rozbijać rodziny.

Proteza
@Grizzly 06.09.2018 11:20

Grizzly co masz na myśli. Pracuje na wp i jakoś mojej nie rozbiła

Konrad

Czy jest jakiś powód, że tak sporadycznie piszecie na forum? Taka dobra praca ?

Kamil

Jak się pracuje? Czy jakieś zmiany w firmie zaszły i warto szukać tu swojego miejsca?

Jacek

Zawsze może zdarzyć się gorszy czas w firmie, trzeba pracować i przetrwać!!

Gość

Moja opinia będzie nie typowa, ponieważ pomimo iż nie przedłużono ze mną umowy po 3 miesiącach to dobrze wspominam tą pracę. Pracowałem w AK w 2017 roku i ów umowa nie została przedłużona ponieważ nastąpił wyraźny spadek zamówień i tym samym zmalała produkcja. W pełni rozumiem prawa rynku i nie mam o to pretensji. Sama praca ciężka nie jest, nie ma jakiegoś dźwigania czy też wykorzystywania pracownika- tu duży plus. Niby jest jedna przerwa 15-sto minutowa, ale nie ma problemu by czasem wyjść na jakąś kanapkę czy papierosa. Ludzie jak najbardziej w porządku, może poza małymi wyjątkami ale w tak dużym zakładzie pracy to normalne że nie da się lubić wszystkich. Zarobki jak na tego typu pracę są całkiem ok. Dużą wadą firmy jest absolutny brak benefitów- można zapomnieć o takich przyjemnościach jak karta multi sport, czy prywatna opieka lekarska, co w wielu firmach jest standardem. Ogólnie to daję ocenę 4/6.

Joanna

@Byly, co konkretnie nie pasowało Ci w tej firmie? Chodzi o warunki płacy, atmosferę, brak bonusów? Z czego byłeś najbardziej niezadowolony? Może były też jakieś plusy? Opisz proszę dokładniej jak wygląda tutaj praca, takie opinie są bardzo pomocne dla osób poszukujących pracy.

Izabell

Nie muszą zwalniać , w krótkim czasie trochę pracowników odejdzie .

Zofiiiiiaaaaa
@Izabell 24.06.2018 10:35

Dokładnie. Tak jak mówisz. Większości kończą się umowy, a ofert pracy jest pełno

Byly

Nigdy bym nie wrócił do tej firmy

Jozek
@Byly 22.06.2018 20:44

Co ci się nie podobało? A ja chciałem się przyjąć, opisz co było takiego złego w tej firmie.

Byly

Firm jest pelno.

Irek

Jak się pracuje? Warto aplikować?

Diego de La Vega
@Irek 09.06.2018 21:58

Wiem że w to trudno uwierzyć w tych czasach, ale firma zwalnia pracowników. Nie ma co liczyć na stabilną pracę. Szukaj tam gdzie jest pewna praca.

Byly
@Irek 09.06.2018 21:58

Szczerze nie polecam a zwłaszcza wp3, poprostu wielki bałagan pracowałem i cieszę się że w końcu odeszlem, na pewno nie powróciłbym żal mi tych nie których dziewczyn które tak zapier...

POGODA

Impreza plenerowa zorganizowana przez firme z okazji Dnia Dziecka . Super . Mam nadzieje , ze syanie sie tradycja w kalendarzu naszej firmy .

Poszukujaca

Ukraińców też przyjmują?

Randap
@Poszukujaca 24.05.2018 15:03

Tylko ogrodników!

Joanna

@Igor, na stronie firmy są podane aktualne stanowiska, na które prowadzona jest rekrutacja, wszystkie informacje znajdują się pod tym adresem: http://www.ak.com.pl/kariera Jeśli weźmiesz udział w procesie rekrutacyjnym, podziel się proszę opinią na temat rozmowy kwalifikacyjnej i podejścia do pracownika, takie szczere opinie pomagają wszystkim kandydatom. Jednocześnie zachęcam obecnych oraz byłych pracowników do dzielenia się opiniami na temat warunków pracy, wynagrodzenia oraz podejścia szefostwa do pracownika.

@Igor
@Joanna 23.05.2018 13:48

Joanna a ty pracujesz w AK. Jeśli tak to z jakiego jesteś działu jeśli można spytać

Igor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Robol
@Igor 08.05.2018 16:46

Nie szukają teraz do pracy jak już to zwalniają bo nie ma roboty ale Polaków Ukraińców sobie zostawiają a Polaków zwalniają taka firma porypana

Magdalena

Hej jestem zainteresowana pracą w firmie AK, możecie napisać ile wynosi wynagrodzenie na produkcji na start oraz czy firma oferuje jakieś benefity ? Negatywne opinie firmy mnie nie ruszają :)

Diego de La Vega
@Magdalena 20.04.2018 17:34

Na produkcji około 2500 netto zależy który zakład trafisz, bo są dodatki za pracę na trzy zmiany w ruchu ciągłym. Jeżeli chodzi o bonusy to dostaliśmy na święta jedne i drugie niezły zastrzyk kapustki.

Magdalena
@Diego de La Vega 20.04.2018 20:32

Dziękuje za odp :) Czy dofinansowanie opieki medycznej oraz dopłata do wakacji pracownika popularnie nazywane „wczasami pod gruszą” firmy coraz częściej oferują pracownikom czy AK ?

Magdalena
@Diego de La Vega 20.04.2018 20:32

Kiedy sprawdzę się i firma przedłuży mi umowę mogę liczyć na stawkę większą niż 2.500 tys. są często podwyżki ? Proszę wybaczyć , że pytam ale nie chciałabym sobie pogorszyć sytuacji.

Magdalena
@Magdalena 20.04.2018 21:33

Dużo kobiet pracuje , jak myślisz dam radę ?

Diego de La Vega
@Magdalena 20.04.2018 21:51

Opieki medycznej na razie nie ma. Jeżeli chodzi o wczasy pod ???? do tej pory nie było. Podwyżki nawet te o inflację - raczej zapomnij, tutaj firma ma opóźnienie w rozwoju.Chyba że jest ,, nawóz " na rynku pracowników. Nie licz na podwyżki po roku, potem po dwóch latach itd. Po jakimś czasie dostaniesz,, starszego " i to wszystko.

Diego de La Vega
@Magdalena 20.04.2018 21:51

Jak chcesz pracować to dasz radę na 100%. Nie jest źle!

Joanna

@anonymous, o co dokładnie chodzi w Twoim wpisie? Napisz go bardziej merytorycznie, ponieważ wiele osób, które są dopiero zainteresowane pracą w ak Andrzej Kaczmarek chcą się czegoś dowiedzieć oraz poznać opinie pracowników, a Twój wpis jest dla nich niezrozumiały. I jeszcze przypominam Ci o przestrzeganiu regulaminu forum, ponieważ jeden z Twoich wpisów może być odbierany przez innych jako obraźliwy. Daję link do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Innych użytkowników również upominam do przestrzegania regulaminu i kultury wypowiedzi. Nie można nikogo obrażać. @Henry, co Ty możesz napisać odnośnie pracy w ak Andrzej Kaczmarek? Napisz również szczegółowe uzasadnienie swojej opinii. Jakie masz zdanie, jeśli chodzi o warunki pracy w firmie?

Diego de la Vega
@Joanna 06.04.2018 15:20

A idź popracuj w fabryce to poznasz sama jaka jest atmosfera i warunki pracy. Siedzisz za kompem łosiem godzin, malujesz paznokcie, szukasz tanich lumpów na zalando i od czasu do czasu jak za komuny ocenzurujesz nasze wpisy. My piszemy tu o tym co jest z autopsji, nie jesteśmy magisterkami z za biurka, jesteśmy robotnikami. Niektórzy trochę się zapędzają, ale zawsze w takiej chałastrze znajdą się niezadowoleni. Wszędzie trzeba pracować. Zarobki naprawdę jak fabrykę dobre, warunki pracy dobre, a atmosferę to tworzą niestety wszyscy pracownicy.

Budi

Śmieszne ale donosi nawet na Ł.D . Chyba chce zostać starszym magazynierem

Nick1
@Budi 26.01.2018 23:58

Jeśli ktoś donosi to ten z Egiptu. To najbardziej fałszywy człowiek jakiego dane mi było poznać

Loczek
@Budi 26.01.2018 23:58

Jeszcze trochę trzeba wytrzymać i spier bo dziwne rzeczy się dzieją bzdury donoszą co wogole nie jest prawda!!!

Martusia
@Nick1 27.01.2018 12:05

Nawet na wtrysk niech ta dziewczyna się zastanowi co przy nim muwi lepiej trzymcie buzię na kutke

janek
@Martusia 27.01.2018 12:33

Popatrz nawet na wtrysk nie pomyslalbym

s
@janek 27.01.2018 12:47

Spływa to po mnie

Niki
@Martusia 27.01.2018 12:33

O boże darujcie już sobie i kur.. wara od wtrysku

Faraon
@Nick1 27.01.2018 12:05

Skoro tak, to z kim mam przyjemność. Bo ręki ci zapewne nie podam

Faraon
@Nick1 27.01.2018 12:05

Kiss me ass

Nick1

Przecież cały czas to robisz. Lampy w solarium wypali Tobie mózg. Oj, przepraszam, żeby mogły wypalić najpier musiałbyś go mieć.

Faraon
@Nick1 31.01.2018 21:00

Taki jesteś koza, więc może staniemy za bramą w cztery oczy lub zapraszam na 111 i się przekonamy kto ma mózg.Kozak który napisze sobie NICK1, a nie ma odwagi napisać kim jest i z jakiego działu. Jaj nie masz człowieku. Co do donoszenia do Pani A.S hmmmmmmmmmmmmmmmmmm mogę zacząć, a co do solarium hmmmmm to sorry nie korzystam. Wię zapraszam na rozmowe Panie NICK1

miki
@Faraon 02.02.2018 07:51

Sama nienawiść w tej firmie po co jeden na drugiego donosi olejcie to

Mania
@Budi 26.01.2018 23:58

Czego wymagać od wózkowych po podstawówce?

Faraon
@Mania 02.02.2018 17:58

No coments

SK
@Mania 02.02.2018 17:58

(usunięte przez administratora)się od 111. Tacy jesteście kozacy. Zapraszam na wysoki skład i się okaże.. Jak widzę jacy operatorzy wózków są na WP1 to śmiech na sali. Kto wam dał uprawnienia

Nick1
@SK 13.02.2018 09:22

Tam przynajmniej współpracują i pracują a nie wylewają swoich kompleksów na pseudo forum.

Mania
@Nick1 15.02.2018 11:31

Racja! Piorące brudy na forum,a potem się dziwią, że wszyscy się z nich śmieją.

Atrakcyjna Halina
@SK 13.02.2018 09:22

Q o waszym zajebi...m doświadczeniu świadczą te dziurawe worki z tworzywem wy 111 miernoty.

BI
@Nick1 31.01.2018 21:00

To prawda

Henry

Może czas docenić pracę w dobrej firmie? Na forum nie widać życzliwości między pracownikami

anonymous

Dziękuję za konwersacje.Nie ten poziom.

anonymous

Pinda czy jak piszesz "blachara" to Cię urodzila.Ze wsi jesteś na wieś wrócisz.

anonymous

No jak widać " dźwigiem beretu nie założysz" ja mówię o ludzkiej życzliwości do kur...y nedzy.Ze jak jakaś się męczy żeby wpiordzielic ten karton na paletę już na 3 czy 4 warstwę i się męczy.To jak idzie jakiś facet to by pomógł a nie się głupio śmieje.ZWYKLA LUDZKA ŻYCZLIWOŚĆWidze że macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem.Proponuje cofnąć się do szkoły podstawowej.

Mariola
@anonymous 17.03.2018 22:42

Pindo a poprosiłaś choć raz o pomoc czy jak.typowa blachara liczyłaś że zajedzie z szerokim gestem woźnica dokonana?

anonymous

Nie napisalam ze nie jestem zadowolona tylko ze jest jak dla mnie to praca na akord i uwazam ze kobiety nie powinny az tak ciezko pracować.Produkcja co innego a montaz tez.Masz do zrobienia troche rzeczy typu kartony posklejac palety wytargac zorganizowac sobie kolejna itp.A maszyna caly czas chodzi i trzeba to tak naprawde szybko robić.Najbardziej boli mnie to ze faceci wogole nie pomagaja"bo nie musza" na produkcji pracuja same kobiety i jak one sobie nawzajem nie pomogą.....jesli nawet troche nadrobisz to masz moze raptem 2 min zeby na przykład sir napic i lecisz dalej bo " maszyna caly czas idzie.Bardzo chcialam ale nie dalam rady.....

Agnes
@anonymous 17.03.2018 21:02

A dlaczego mają pomagać do kur.y nędzy! Mają swoją robotę za którą im płacą. Pracują tu kobiety grubo po pięćdziesiątce i dają radę, tylko młode pindy mają problem.

wiktor
@Agnes 17.03.2018 21:57

Masz racje nie które mlode pracują za trzech a nie które chciały by nic nie robić i mieć płacone ale niestety za leżenie nikt nie płaci no niestety widac ktore mlode lubia pracować pozdrawiam dziewczyny z produkcji jak i z wp3 tak i z wp1

anonymous

A wykasrtowani jak dla mnie to sa tam faceci......

becia

Pracowałam w tej firmie ponad 10 lat,zawsze byłam zadowolona,zwolniłam się ze względu na zmianę miejsca zamieszkania.Dzisiaj jestem zmotoryzowana i żałuję.

anonymous

No wszystko idealnie pasuje poza "powolny" to slowo raczej pasuje do przeciwnej płci pracujacej w tej firmie.

Agnes
@anonymous 16.03.2018 20:39

Można wnioskować, że jesteś wykastrowanym wołem ze 111.

anonymous

Jesli chodzi o kobiety to tyraja tam jak woly.

r-p
@anonymous 16.03.2018 13:24

Wół – wykastrowany samiec bydła domowego z rodziny parzystokopytnych, przeznaczony do opasania lub do prac polowych w zaprzęgu. Woły zazwyczaj są silne, mało agresywne i powolne. Wikipedia

budi

Jest nowy na 111. Następny "kozioł ofiarny" na którego będą zrzucać swoje błędy. Mam nadzieję , że (usunięte przez administratora) wie o co chodzi.

al
@budi 14.03.2018 17:29

To prawda

Zostaw opinię o ak Andrzej Kaczmarek - Komorniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ak Andrzej Kaczmarek