Jeżeli zależy Ci na otrzymaniu paragonu za usługę naprawy Twojego auta w tym warsztacie, to licz się na problemy z jego otrzymaniem. Chyba, że zapłacisz dodatkowo za podatek VAT23% nałożony przez właściciela. Tak Pan RUDNIK traktuje swoich klientów w sposób perfidny wyciągając kalkulator, doliczając podatek, który sam ma obowiązek płacić za prowadzoną działalność. Bezczelnie i w sposób bezkarny mówi o tym klientowi i narzuca mu dodatkowe koszta. Takie działanie podlega odpowiedzialności karnej. Oprócz opisanej sytuacji zauważyłem inne sprawy związane z organizacją co do umówionej godziny, kolejności wjazdu Twojego auta, czy czasu oczekiwania, który przedłuża się w nieskończoność, nie ma jakiejkolwiek komunikacji, między pracownikami a właścicielem. Każdy z nich mówi co innego. A jak już zostawisz swoje auto z kluczykami i swoimi częściami do wymiany, to licz się, że mogą wymienić inne niż im zostawiłeś/aś, bądź też nie wymienić wcale. Pierwszy i ostatni raz korzystałem z usług w tym warsztacie, więc szczerze odradzam dokonywania jakichkolwiek czynności, związanych z naprawą swojego auta. Nie dosyć, że narazisz się na niepotrzebny stres, to jeszcze stracisz sporo czasu i pieniędzy.