TARGOR-TRUCK

Kraków - Targor-Truck
Ławy - Targor-Truck
Września - Targor-Truck

3. Opinie o pracodawcach Rzekuń
  5. Opinie o TARGOR-TRUCK Sp. z o.o.

Opinie o TARGOR-TRUCK Rzekuń

Nie przegap nowości o TARGOR-TRUCK Sp. z o.o.!

15.03.2020 19:56

16.03.2020 17:28

Wszędzie aż tak nie szukają jak w firmie targor truck. Są i uczciwe firmy-są też wiadomo zarobkiewicze i tylko taki mają cel a ludzie się nie liczą. Ale ta firma dzięki kierownictwu transportu i spedycji o p. dyrektor nie wspomnę. to (usunięte przez administratora) jak chcesz być lizusem i niewolnikiem to polecam. Tylko przeanalizuj słowo niewolnik bo to bardzo Ci się przyda. Pozdrawiam
    Jerzy

14.03.2020 17:05

Jest to Firma ,która bardzo brzydko traktuje ludzi. Nie potrafi porozmawiać z nowym pracownikiem i wprowadzić go w zakres obowiązków..Jeżeli im się coś nie podoba to w bardzo perfidny sposób rozwiązują umowę. Zwolniony pracownik zachodzi w głowę co było nie tak? Dlaczego nikt ze mną nie porozmawiał nie powiedział co robię źle ? Wzywa się pracownika i dziękuję za pracę .Taka jest właśnie Firma Targor-TRuck, nie szanuje pracownika ,ale to kiedyś się zemści. Ludzka krzywda odbije się czkawką.
    Ania z zielonego wzgorza

07.03.2020 09:53

Podnieśli progi premiowe zeby niedzielami je osiągać, z kopert zabierają i dokladają do przelewów zeby wobec państwa byc fair, wobec kierowców juz nie koniecznie.. Tak wlasnie wygląda ta podwyżka, czasy niewolnicze juz minęły także panowie jeżeli macie troche honoru i inteligencji jak średnio rozwinięty goryl to uciekajcie jak szybko możecie.. A zainteresowanym odradzam wogole pomyslenia o tym big (usunięte przez administratora)ie...
    czytam i wam napiszę

29.02.2020 08:42

Zasady pracy podstawa 2 tys netto plus dieta 230 resztę sobie policzcie i system 2 tyg na weekend socjal brak bhp osobiste drelich ,buty ,rękawiczki , kamizelka (straszna bieda ) plus kask okulary Jeśli chcesz wolne urlop zawsze problem (latem przymusowy ) Dzień pracy krótszy niż 6 godz niepłatny Auta nowe fakt wiadomo złomu na Europe nie wyślesz W gratisie brak motywacji (na twoje miejsce jest 10) pochwał wieczne pretensje o spalanie (normę ustalił właściciel z matką boską stojącą nad drzwiami) Kary za wyrzucanie śmieci do koszy na terenie firmy (jak sprzątniesz naczepę na firmie śmieci zabierasz do domu ) W sytuacjach podbramkowych na drodze (licz wyłącznie na siebie ) Spedycja totalny brak szacunku dla drugiego człowieka Od października odeszło około 20 kierowców PL Firma rok temu miała około 200 zestawów i chyba nic się nie zmieniło więc łatwo ocenić rozwój Zatrudnia cię transport a o twoim życiu dniach wolnych decyduje spedytor Kwestie poruszane zwolnień za spóźnienia są wyssane z palca , brak komunikacji ze spedytorem to główny powód. Arogancja młodzieży z drugiego piętra . Firma zapomina że ludzie przychodzą do pracy a nie najmują się na niewolnika mają swoje rodziny potrzebują też iść do lekarza czy stomatologa. Brak karty multisport przy zatrudnionych 300 osobach to żart Ciekawe na co idą pieniądze z funduszu socjalnego Pozdrawiam
    Potwór

03.03.2020 15:19

Kolego 100% racji zwykłe wiesniaki i tyle ta matka boska powinna zstapic i kopnąć kierownictwo w (usunięte przez administratora) zeby tak dlugo lecieli aż nie zdechna.. A w jej miejsce spokojnie mogą sobie ustawić judasza i szatana bardziej pasują do image firmy
    Czytam i wam napisze

04.03.2020 21:17

Wynagrodzenie już nieaktualne po podwyżce wynagrodzenia podstawowego pracodawca potrąca z diet podatek i ZUS wynikający wyższej płacy minimalnej żeby sobie nie podnosić kosztów pracy .
    Kierowca tt

26.02.2020 22:23

Ludzie jezdza chwała kierowców zawsze brak zestawy nowe nowe prace firma się rozwija i ktoś sobie myśli ze przyjdą was prosić siofery????
    Kierowca-tt

16.02.2020 08:51

Piszą (usunięte przez administratora) zwolnili bo się spóźniali na załadunki rozładunki z żadnym spedytorem nie mogli się dogadać chcieli by jeździć Włochy i spowrotem i 8000 brać...
    Kl

19.02.2020 19:04

Kierowco-tt zwolnili w targor truck kierowców dlatego bo wytykali kierownictwu błędy nie tylko dla siebie ale też i dla dobra firmy i pracodawcy.Na zał. czy rozł. były tylko wtedy spóźnienia gdy wynajm ich wystawił więc wtedy na awizowany zał. wysyłali swoje samochody z targoru. Więc proste że byly opóźnione i każdy kierowca który był uczciwy sumienny i pracował w tej firmie wie o tym. Co do spedytorów ja.miałem od początku do końca jedną więc nie kłam bo nikt nie zmieniał spedytora jeśli był w porządku i znał swoje obowiązki i na czym ta praca ma polegać. A tam i z powrotem właśnie miał wynajm który nie raz śmiał się z naszych kierowców że mają przerzuty a oni biorą z targoru stałe trasy i te co lepsze sam też miałem parę razy taką sytuacje, no i może (usunięte przez administratora) za jakiś prezent czy donosik miał lepsze trasy. Reszta przerzuty i stanie na zadupiach zagranicą i czekanie na zał.Więc nie kłam a skoro 8000 tyś (choć nie zawsze to było) za tylko 3-4dni w domu na miesiąc uważasz że tak dużo to jesteś jednym z nich z tych osób którym w tej firmie brak kompetencji. Pani D. S. szczegółowo opisała które to osoby. Wielki szacun dla tej pani w imieniu wszystkich porządnych kierowców... A więc - Nie kłam i nie oczerniaj w perfidny sposób kierowców którzy sobą coś reprezentują i ten zawód - w przeciwieństwie do ciebie.
    tor

22.02.2020 15:51

możesz wytłumaczyć jak można się spóźnić nie mając fix

16.02.2020 14:31

Witam aż wstyd czytać tych bredni itego oczerniania kierowców w tej firmie. Bo tylko oni znają swój fach b.dobrze i związane z tą pracą obowiązki i prawa..... POLECAM ZAPOZNANIE SIĘ PRAW I OBOWIĄZKÓW PRZEZ KIEROWNICTWO TRANSPORTU I KIEROWNICTWO SPEDYCJI O PANI DYREKTOR NIE WSPOMNĘ BO POWINNA MIEĆ TĄ WIEDZĘ W JEDNYM PALUSZKU A NIE TAKIE BRAKI KOMPETENCJI... A ktoś kto pisze te brednie musi być tylko lizusem albo jednym z tych osób którym w tej firmie brak kompetencji. A wystarczyło pracodawcy zmienić tylko niekompetentne kierownictwo i zaprosić kierowców do rozmowy może wtedy co nie którzy by wrócili i nowi może też by się zainteresowali. Ale po takim traktowaniu kierowców bez szacunku okradaniu ich zwalniania po chamski jak ma być dobra opinia o firmie.Dlatego macie teraz takie braki i posuwacie się do takich bredni o kierowcach. Najwyższy czas zmądrzeć. Bo tak to tylko wam pogratulować (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

23.01.2020 10:37

Ciężko jest w systemie 12/12 w TARGOR-TRUCK Sp. z o.o.? Ktoś coś?

29.01.2020 13:47

jak wygląda w takim razie praca biurowa w tej firmie
    Maria

29.01.2020 13:33

Kto może coś powiedzieć o pracy biurowej w tej firmie, różne opinnie się słyszy
    Maria

29.01.2020 13:29

Jak praca biurowa w firmie wygląda, ktoś coś może powiedzieć.
    nie ma gorszej Firmy która nie

01.01.2020 13:44

Targor- Truck to Firma która naprawdę

25.12.2019 09:38

Kolego to żeby nie było widać samoch. i kierowców to było nawet za czasów p. Pauliny czyli od dawna,byle wypchnąć z bazy.A co do wypłat to kierowcy nigdy nie wiedzą ile dostaną pomimo że jest dniowka 230zł +podstawa to w zależności od stażu ile pracujesz.I wiele razy to się nie zgadza pomimo że tak niby ma być zapłacone. A co do zwolnień to trzeba najpierw wiedzieć w jaki sposób zwalniają kierowców żeby pisać. Bo skoro mają dobrych kierowców i zwalniają ich kilkunastu naraz jak wracają z trasy bez słowa zarzutu bo taki mają kaprys. I jeszcze zmusza się ich do napisania samym wypowiedzenia i nie tylko... a ci którzy się nie dają w to wrobić wymyśla się jak ich podejść żeby osiągnąć cel w inny sposób to daje samo do myślenia. To zwykłe (usunięte przez administratora) i Zero szacunku dla pracowników! Więc jeszcze raz podkreślam w tej firmie JEST BRAK KOMPETENCJI INTELIGENCJI KULTURY KADRY KIEROWNICZEJ I PRZEDE WSZYSTKIM ODPOWIEDZIALNOŚCI.... Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH KIEROWCÓW A W SZCZEGÓLNOŚCI TYCH KTÓRZY PO CHAMSKU ZOSTALI ZWOLNIENI. A TA KADRA W FIRMIE BYŁA I JEST NAJLEPSZA. Oprócz parę jeszcze osób z różnych działów. Więc prezes firmy jak najszybciej powinien otworzyć oczy żeby zobaczyć pewne rzeczy które się dzieją w jego firmie, bo sama firma jest fajna tylko trzeba się trochę tym zainteresować. A nie zamiatać bałagan i niekompetencji pod przysłowiowy dywan. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA.......
    tor

28.12.2019 14:18

Naprawdę nie ma co przeżywać chłopaki już pracują w innych firmach oraz za granicą . Wielu dziękuje za to że w końcu są na wolności Pamiętaj że Targor to międzynarodowa firma Polskie Tablice a obsada Białoruś i Ukraina .Polakom nie polecam nie szukają tu myślących ludzi jedynie bezwzględnego posłuszeństwa. 45 godz w domu a w trasie możesz i 72 odstać bo brak zleceń jak ktoś lubi to polecam

30.12.2019 16:54

Nie chodzi o przeżywanie ale o fakt jak w tej firmie kierownictwo traktuje ludzi.. I nie ważne jakiej narodowości. A kierowcy to dobra kadra więc wiadome że znajdą pracę. Lecz nie można milczeć jeśli w taki sposób traktuje się pracowników. Zwłaszcza kierownictwo które jest niekompetentne bez kultury i inteligencji i odpowiedzialności.(usunięte przez administratora) Więc firma niech ma świadomość upadku jeśli zapominają,którzy kierowcy dali jej tą renomę na rynku. Polakom masz rację i rzeczywiście w obecnej chwili nie polecam tej firmy. Pozdrawiam była księgowa

04.12.2019 19:49

Targor truck - Czemu klamiecie! Nie wiem kto odpowiadał z firmy targor truck p. Barbarze,ale nie ma pojęcia co dzieje się w firmie. P. Barbara ma rację nawet ostatnio zwolniono kilkunastu dobrych kierowców bez podania przyczyn i w jaki sposób ich potraktowano zero szacunku.Ale czego można się spodziewać po osobach w tej firmie na kierowniczych stanowiskach skoro jest brak kompetencji i inteligencji i kultury. Współczuję właścicielowi że przez taką kadrę jest zła opinia o firmie. Pozdrawiam
    Nie spinać się kolego

22.12.2019 20:10

Firma szuka jedynie (usunięte przez administratora) tak jak piszą 8500 za 28 dni w kabinie czyli średnio 320 dzień Oczywiscie ludzie są zwalniani zwalniają się a czasem nawet trafi się nowy do pracy . Spedycja była kompetentna do momentu Pauliny i Angelika obecnie to (usunięte przez administratora) i wodorosty .Stoisz bez pracy za granica ale co jest ważne nie widac cie z okna biura .Takie są fakty . A co psuje atmosferę uprzywilejowanie części kierowców wynika to z braku profesjonalizmu w planowaniu obecnych spedytorów a prywatne sympatie Wiec każdy szuka pracy i odchodzi . Po co kopać się z koniem

23.12.2019 15:03

Bardzo dziękujemy, za komentarz w części również pozytywny. Wspomniane pracownice, są obecnie na urlopach macierzyńskich, co jest naturalną koleją rzeczy i co szanujemy. Z pewnością niebawem dołączą do naszego zespołu z powrotem! Liczymy się oczywiście z każdą uwagą i doceniamy zaangażowanie z jakim komentujecie na tym portalu. Życzymy Wesołych i pogodnych Świat Bożego Narodzenia spędzonego w gronie rodzinnym!
    Barbara

19.11.2019 10:38

Ta firma zwalnia pracowników nie podając powodu. Zero szacunku dla pracowników.

19.11.2019 11:04

Bardzo nam przykro, jeżeli ktokolwiek odczuł brak szacunku. Mało prawdopodobne jest aby rozstanie z pracownikiem nie miało powodu. Życzymy powodzenia w dalszej drodze rozwoju zawodowego!
    max

20.11.2019 18:36

Barbara powody zawsze się znajdą Ta firma nie szuka pracowników a niewolników jeśli mowa o kierowcach . Ci co są zwalniani mają ten przywilej że są wolni z dnia na dzień . Schody zaczynają się gdy chcesz odejść wtedy są stosowane ustawowe okresy wypowiedzenia . Pamiętaj o pracodawcy nie mówi się źle ani dobrze zawsze trzeba mieć argumenty

08.10.2019 10:30

Czy TARGOR-TRUCK Sp. z o.o. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
    Zibi

20.11.2019 11:27

Tak to prawda
    Xcv

14.10.2019 14:26

Tyle lat i nic się nie zmieniło :-) przerzucanie odpowiedzialności na innych, odsuwanie wszystkiego od siebie, zrób coś po swojemu to Cię zjedzą. Pozdrawiam były pracownik spedycji. Ps. To prawda spedycja nie szanuje kierowców, najważniejsze to obstawić ładunek i załadować auto ????

14.10.2019 20:30

Dziękujemy za wartościowe uwagi. Przeanalizujemy wszystkie i podejmiemy środki zaradcze. Miłego dnia!
    Max

04.07.2019 19:44

Szału nie ma obiecane 24 dni pracy 8 tys na rękę A jak to wyglada obecnie 7500 i to wszystko co płaci firma podstawa plus dniówki
    Max

18.08.2019 23:01

Jaki były pracownik obecnie co więcej Brak premii brak płatności za rozładunki załadunki Faktycznie większość jazda. Giełdy . Kontakt jak wszedzie kierowca radzi sobie sam chyba ze podbramkowe sytuacje wypadek przy pracy czy zdrowotny jest pomoc .panie Leszek 7500 za weekend w domu to dużo .obecnie tydzień w domu i stała 7500 Pozdrawiam

19.08.2019 08:03

Drogi kierowco, zakładamy że nie pracujesz w naszej firmie, gdyż Twoja opinia w większości mija się z prawdą. To prawda, że mamy dział ecodrivingu którego zadaniem jest nie tylko czuwanie nad właściwą normą ale również szkolenia z czasu pracy i stały nadzór nad brakiem naruszeń co z pewnością jest bezpieczne dla kierowców, zarówno w zakresie zdrowotnym jaki i finansowym kiedy kierowca nie jest narażony na ryzyka mandatów. Co do pozostałych zarzutów trudno się odnieść - jest to subiektywna ocena kierowcy - każdemu wolno wyrażać opinie - szkoda tylko że anonimowo. Zapraszamy zawsze do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiam. Miłego dnia!

12.08.2019 12:22

12.08.2019 13:52

Stefano

14.08.2019 15:06

Na szczęście już nie pracuję i wszystkich przed wami przestrzegam.Nie pozdrawiam
    stefano

12.08.2019 15:04

7500 za miesiąc w budzie to dużo?.Ta firma to jeden wielki syf.Ładunki brane z giełd i chyba jeszcze z dupy.Stanie godzinami pod rampami lub gdzieś w polu czekając na załadunek lub rozładunek.Spedycja to totalna porażka - święte krowy tylko bez mózgu.Jebanie na wszystkim co tylko można.Na postoju zapomnij o włączeniu silnika i klimatyzacji-zaraz telefon od zjebów z działu ecodriving, że za duży przepał.Auto z naczepą najlepiej jakbyś wepchał pod górę bo również za duży przepał.Omijajcie tą firmę z daleka-szkoda czasu na takich dziadów-tylko trochę w większym wydaniu.Nie polecam
    Najduch

31.05.2019 12:16

Firma PORAŻKA . Spedytorka wielceoświecona Pani Bogumiła z podwarszawskiej wsi zachowuje się jak caryca Katarzyna z myślą że jej wszystko wolno. Powinna pracować max w biedronce na kasie na pół etatu.I to raczej praca nie na miare jej kompetencji i mozliwosci. Ogółem firma masakra. Nie polecam nikomu pracy tam. Wiele innych ciekawszych firm w okolicy.
    nick

16.07.2019 12:11

kolego podaj jedną z tych firm ok, szukam czegoś fejnego

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TARGOR-TRUCK?

Kontakt - TARGOR-TRUCK Sp. z o.o.

97 07-411 Rzekuń

NIP:7582045405

Branże: Transport i spedycja
    HD

08.03.2019 14:29

straszna atmosfera i warunki pracy. nie polecam. pozdrawiam

15.03.2019 08:39

W tej sytuacji trudno odnieść się do zarzutów. Również życzę powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym!
    Paaw

09.05.2019 19:44

Skoro kolegi opinia jest ogólna ,to czemu usunęliście moja obszerna i rzetelną opinię?
    Paw

23.04.2019 17:20

Panowie, mam nadzieję że wyjaśnię Wam sprawę z pracą w tej firmie. Na rozmowie w styczniu 2019 oddział Sosnowiec ustalił warunki. Podstawą najniższą krajową plus (usunięte przez administratora)PLN za przepracowany cały dzień plus premie od obrotu tj. 27000 obrotu (usunięte przez administratora)PLN premii 28500 następne (usunięte przez administratora)PLN premii i 30000 to już (usunięte przez administratora)PLN premi, do tego (usunięte przez administratora)premii za paliwo gdzie podobno każdy bierze tą premię. Jak się okazało braliśmy jak jakiś kolega napisal wcześniej tylko podstawę i za dniówki, braliśmy bo tak w styczniu lutym i marcu. Z końcem marca umową się skończyła i kilku kierowców odeszło. (usunięte przez administratora)Nie ma przekrętów. Mały wyjątek, to to, że prawie cały czas na 15h bo dużo się stało ponad 3h na załadunek i z automatu 15 wpadło. Obiecane także było 80 % stałych kursów, z czego było może 20% reszta giełda. Zasłyszane od innych kierowców z tej firmy to obciążenia, za wszystko obciążenia, ja osobiście nie miałem takiej sytuacji, ale też nie miałem powodu do obciążeń. Jak chcesz dowiedzieć się czegoś na temat wypłaty, kierownik odsyła do tego, co rozlicza. Ten co rozlicza mówi... taki mamy w firmie schemat, jest ok 260 kierowców dzwoń do kierownika transportu. Kierownik transportu odsyła do kierownika pod którym jesteś, a On mówi... ale to nie ja obliczam, to (usunięte przez administratora)i tak w kółko.(usunięte przez administratora)Mam nadzieję, że wyjaśniłem dość dokładnie. Pozdrawiam
    Ciekawy

14.04.2019 12:34

Witam, Proszę o informację na temat zarobków na trasach międzynarodowych,widzę że Targor wprowadził nowe systemy pracy bo tak to tylko był system 2/weekend.
    rafal

24.03.2019 17:57

Dodam,że kierowcy są bardzo nie mili wydaje sie im że są pępkiem świata i muszą być rozładowywani bez kolejki
    jeremiasz

19.11.2018 10:40

nie warto się przyjmować do tej firmy, powodów jest wiele. Szkoda zdrowia. Pozdrawiam serdecznie.
    złoty

18.11.2018 09:13

Ludzie czy wy jesteście normalni !? Potrafi ktoś rzeczowo i krótko napisać czy warto się w firmie zatrudnić !!!!??? Piszecie jak byście mózgów nie mieli !!!!
    Rrrr

24.10.2018 12:24

Pracuje w tej firmie, źle nie jest. Dużo ogłoszeń ponieważ w firmie jest ponad 200 aut, także rotacja pracowników jest spora.
    Witek

23.10.2018 21:16

To mówi tyle, że wszędzie brakuje ludzi więc ogłoszenie pojawia się bo nie jest prosto kogoś znaleźć.
    ja

24.10.2018 09:45

a może mówi też o tym że firma się rozkręca ...
    Boniek

13.10.2018 22:10

Ja robię i nie narzekam. Zasady proste. Wypłata na czas.
    Major

23.09.2018 17:03

Dziwna to firma. Od miesięcy co ok. tydzień pojawiają się ogłoszenia o pracę z tej firmy i to na kilka stanowisk na raz. To mówi samo przez siebie.
    Nowy

13.09.2018 15:48

Pany krótki pytanie. Chcę iść do Targor-truck jeździć co możecie mi powiedzieć o tej firmie. Ale tylko Ci co byli pracowali a nie Ci którzy coś tam słyszeli

13.05.2018 10:46

Powiedzcie co się dzieje teraz w Targor-Truck? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o miejsce pracy?
    Leon

07.08.2018 15:54

Nie polecam
    Szymon.miko

08.08.2018 20:33

Tak
    Olaf

22.06.2018 13:18

Back stabbing i wazeliniarstwo. Nie polecam.

09.03.2018 00:23

09.03.2018 00:30

Po niespełna 10 minutach przychodzi wiadomość "na komputer zamontowany w aucie" ŚCIŚLE zwiazana z tą rozmową!!!! TAK MIAŁO BYĆ
    anonymous

12.04.2018 12:34

Poprostu stek bzdur

05.01.2018 20:28

27.02.2018 22:57

marek - albo się godzisz na taką robotę albo nie!!! Byłeś kierowcą czy mechanikiem??? Jak kierowcą to nie martw się o mechaników!!!
    Mańka

13.02.2018 14:02

Pracowałam masakra nie polecam .Jak jesteś dobrym podpie ... do starego i kierownictwa to jesteś dobry .Jak nie to pa pa .Atmosfera w pracy warczy jeden na drugiego a nowy ma najbardziej pod górkę. Pozytywne komentarze to raczej od tych lizusów. bo nikt normalny długo tam nie wytrzyma

27.02.2018 22:53

Malutka..... bredzisz! Nikt mi za to nie płaci ale pewnie przerysowałaś nowego Man`ka i się Ciebie czepili?! Ja, na szczęście, dostałem "lekko" podrapanego. :-)

27.02.2018 22:48

Witajcie! Pracowałem w Targor od 27.12.2017 do 09.02.2018 roku. Dawno temu /2013/ też "przerabiałem" tę firmę. Powiem tak- co do zasad to się nic nie zmieniło- trzeba jechać!!! Oczywiście pełen legal! Wyjazd na 2 tygodnie, 45 w domu i znowu na 2 tygodnie. O zjazd nie musisz prosić - ściągają! Spedytorkę miałem super - POZDRO M. M.!!! Stawka - to na jaką się umówisz to taką masz. W 2013 była kierownikiem pani Justyna ???? dziś jest p. Agnieszka. Pracowałem krótko ale..... WYPŁATĄ MNIE ZASTRZELILI!!!!!!!! Jeżeli komu odpowiada system 2tyg., 45w domu i znowu 2 tyg. to pieniędzmi się nie rozczaruje!!!!! Ja polecam!!! Podpisuję się imieniem i pierw. literą nazw. Kto zna to skojarzy!
    kierowca

28.07.2017 18:57

zarobki 10 tys hahaha
    kiero3333

08.06.2017 08:13

Targor TRUCK Tomaszów mazowiecki 3 babki żadna nie odbierze telefonu jak czekasz na trasę w polu. maja cie gdzieś . co tydzien licz sie z tym ze przymusowa pauza na parkingu.

10.04.2016 12:31

trago

13.05.2016 17:03

Witam serdecznie .Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Co do ofert pracy to rzeczywiście @amad nikogo nie szukają obecnie

Zostaw merytoryczną opinię o TARGOR-TRUCK Sp. z o.o.