Felder Group Polska

• Szczejkowice
  • Palowice
  • Suszec
  • Krzyżowice
Toruń - FELDER Group Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Felder Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Felder Group Polska Żory

Nie przegap nowości o Felder Group Polska Sp. z o.o.!

13.02.2015 15:18

To na forum stolarskie MANTA

11.02.2015 01:46

Moja wypowiedź została obcięta!!!!!!! jutro wam resztę opiszę

11.02.2015 01:36

A więc Wziąłem w leasing okleiniarkę G 320 wpłaciłem 30% wartości czyli oklolo 15.000 zł . W poniedziałek 02 02 2015 r dostałem informację na maila że trzeba przygotować stanowisko do uruchomienia okleiniarki , natomiast we wtorek zostałem poinformowany telefonicxnie przez pana z firmy Felder że okleiniarka dojedzie do mojego warsztatu w ciągu 48 godz i mam czekać na tel kiedy i o której godz dokładnie dojedzie. Mając to na uwadze sprzedałem i wywiozłem moją dotychczas użytkowaną okleiniarkę do kupującego z którym już wcześniej byłem umówiony . No i co się stało ??? Nikt do mnie nie zadzwonił nikt się nie pofatygował aby poinformować że okleiniarka nie dojedzie do mnie a dlaczego ?? Bo została zdewastowana!!!!! Nowa okleiniarka została zmiażdżona przez sztaplarkę!!!!! Ale to dopiero po moich wielu próbach telefonicznych do Kartuz ( bo tam podpisałem umowę kupna ). i do głównej siedziby w Żorach DOWIEDZIAŁEM SIĘ dlaczego !!!! Bo nikt nie miał odwagi albo nikomu na tym nie zależało , bo przecież firma Felder już dostała swoje pieniądze z leasingu

11.02.2015 00:21

Masakra w obsłudze bo niby kupiłem okleiniarkę

05.02.2015 19:13

Ludzi gnębi, a sam w Austrii nagrody zbiera. Znów 20% więcej zrobili.
    Józek

05.02.2015 22:04

Wieśniaki tak już mają, że po trupach idą do celu, jak kawałek koryta dostaną, a cele wysokie żeby kompleksy jakoś zrekompensować. Nagroda w konkursie ortograficznym ciągle jest poza jego zasięgiem:) Czy dzięki nagrodzie z Austrii o 20% mniej się z niego śmieją? Nie sądzę:) Można odnosić sukcesy i nie być k....

05.02.2015 17:31

od lat tak tu jest, za każdym razem karakan tak robi a później od nowa... kogo i za co tym razem zwolnili i ile zabrali z wypłaty? Znowu małe balasy stwierdziły że wszędzie (usunięte przez administratora) i cygany? Może i sam zrobi co ma zrobić i nikt mu nie jest potrzebny ale zawsze będzie tylko małym tępym balasem ze śląska i ta świadomość go dobija:) A wszyscy i tak parskają śmiechem za jego plecami...:)

04.02.2015 18:27

Szef chce w miejsce 3 zwolnionych, 6 przedstawicieli zatrudnić. Idiotyczne.
    Hebrok

03.02.2015 10:57

szef i tak ma to w d..... jego słynne hasło to z wami czy bez was i tak swoje zrobię

04.02.2015 11:47

starej to powtarzał jak (usunięte przez administratora) się odwracała:) Takiego barana to ze świecą szukać...
    hebrock

24.01.2015 13:14

Zwolniony został serwisant który pracował prawie od początku w firmie zwolnił się także ph z zazch. Pom. Któremu na do widzenia obcięte pensje o tysiąc złotych z każdym tak robią jak odchodzisz z firmy to wiedz że ci obetna i nie wyplaca prowizji
    Damian sramian

25.01.2015 21:53

potwierdzam, jak ty w felder to ty dobry.... jak ty nie w felder to ty zły.... jak ty zły to ty cygan, jak ty dobry to ty dobry... albo ty z felderem albo ty przeciwko...;)

06.01.2015 16:59

Chce pracować jako serwisant. Czy naprawdę za 180 godzin zostanie na samozatrudnieniu 3000 zł ?

04.01.2015 20:01

Prawdziwy wał to nasz miłościwie panujący nam pan trotel:) A tak na poważnie to poszukaj czegoś innej firmy, bo słyszałem dużo złych opinii o felderze i jego produktach. Widać jaki pan taki kram.
    WIKI

15.12.2014 19:42

Mam pytanie czy wał strugarski "Silent-POWER" sprawdza się wiem że tojest forum pracownicze ale prosił bym podpowieć
    Związek zawodowy

19.11.2014 12:30

Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!! e-mail:[email protected]

31.10.2014 18:13

serwisant

31.10.2014 20:01

Proponuję poszukać pracy w "instytucie" języka polskiego. Tam będziesz miał mnóstwo roboty.

01.11.2014 01:46

Widzę, że kolega jest równie oczytany jak sam szef firmy... Zapraszamy, wal w ciemno do nas bez rekrutacji... piszemy tym samym językiem hopje, dogadamy się:)
    Józek

19.10.2014 08:38

Jak pracuje w felderze to na bank ci naściemniał. Za darmo to dla nich nadal zbyt drogo, szukają raczej oferty i pracownika, który będą im płacił za pracę dla nich.
    hmmmm

07.10.2014 22:21

Panowie pytanie odnośnie stanowiska Serwisanta ? Oni też muszą sprzedawać coś itp ? Mogłby się ktos wypowiedzieć z tego typu specjalistów odnośnie dnia pracy ;-)) co i jak ;-))

01.10.2014 19:08

07.10.2014 12:32

ale tu nie ma o czym pisać... nie ma ogłoszeń bo trzeba za nie zapłacić... Przyniesiesz kiełbasę to pogadamy :)

30.09.2014 15:58

A kto płaci?:)
    Arbeit macht Frei!

30.09.2014 12:05

W pewnym biurze musicie tak się podlizywać kierownikowi, że gdy nadejdzie dzień dni otwartych pojedzie z Tobą po kiełbasę do sklepu;-)

27.08.2014 16:58

FELDER

30.08.2014 22:23

Praktyki? - wolontariat? - zapraszamy serdecznie!!! Najbardziej na świecie lubimy wolontariuszy:) A my już cię nauczymy wszystkiego... Szkolenia z donoszenia, oszukiwania i ściemniania przeprowadzamy osobiście - jesteśmy specjalistami w tej dziedzinie:) Trotle

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Felder Group Polska?

Kontakt - Felder Group Polska Sp. z o.o.

Aleja Jana Pawła Ii 43 44-240 Żory

Branża główna: Maszyny rolnicze

13.08.2014 12:33

żorak do trotla sciemniacza:)

13.08.2014 13:06

Nie ma sensu, szukaj dalej i nie marnuj czasu. W tej firmie są tylko dwa rodzaje stanowisk pracy - tzw. trotle z rodzina i znajomymi i reszta parobków, którzy dostąpili zaszczytu zasuwania od świtu do nocy za drobne. Jeśli kasa się dla ciebie liczy to źle trafiłeś. Jeśli atmosfera to jak chowałeś się na ubogiej wsi gdzie sąsiad sąsiadowi kradnie ziemniaki z pola i truje mu psa bo sdh2bzczeka to poczujesz się tu jak w domu.
    żorak

04.08.2014 12:30

Idealny pracownik feldera powinien donosić nie tylko na kolegów ale i na samego siebie. Karakany mogłyby go nagrodzić za oddanie dla firmy po czym ukarać za jego przewinienie.
    gwspd

03.08.2014 21:38

całkowicie zgadzam się z przedmówca dotyczącym donosicieli. im więcej siedzisz w kajucie szefa tym większą kasiorkę masz na koncie. kierownicy to same prostaki co mają problem z poprawnym podpisem. ich krętactwo widać gołym okiem, lecz szefuncio woli zajmować się inwigilowaniem najniższego szczebla, ostatecznie jak nie kablujesz i pracujesz uczciwie to do emerytury w tej firmie nie dotrwasz

04.02.2015 15:40

cos w tym jest, ja pisze z pozycji kupujacego. Bardzo chamska obsluga, arogancja niezwykle wysokim poziomie. Sprawa w toku tylko gdzie sie poskarzyc? Trudno nie chce felder zarobic zarobia inni.
    były pracownik

03.08.2014 11:16

Zanim ktoś się zdecyduje na zmarnowanie czasu i pójście na rozmowę do tej niedorzecznej firemki to polecam poczytać wpisy na tym forum od jego początku. Jest tu czarno na białym napisane czego się trzeba spodziewać. Ja osobiście nie polecam i przestrzegam przed współpracą z tą firmą. Są lepsze miejsca pracy, np: kołchozy na Syberii, kopalnie w Afryce i lepsze zarobki np: ochrona w biedronce albo babcia klozetowa na dworcu.
    a świstak siedzi i zawija...

03.08.2014 11:07

Co jest FELDZIE, znowu musicie sami sobie wpisy tu robić, żeby ktoś chciał przyjść do was na rozmowę w ogóle? Nic się nie zmieniło od lat jak widzę... Ostrzegam przed tą dziwną firmą, pracownikami donoszącymi na siebie wzajemnie i szefem, który nagradza donosicieli a płacąc pracownikom za ich pracę sądzi że robi im wielką łaskę... Prostactwo, donosicielstwo, zawiść i głupota to cnoty tylko na śląsku... Jeśli dla kogoś też to poczuje się jak u siebie... jeśli nie to będzie mocno zdziwiony gdzie trafił i z kim. Po tym śmiesznym wpisie widać, że był kierowany do przygłupiego prostaka jak reszta wieśniaków, czyli profil idealnego pracownika feliera jest nadal ten sam:) Już mogliście wymyślić coś nowego zamiast kopiować swój własny wpis sprzed lat... Wstyd trotle i karakany, wstyd...:)
    Marcin Kardas

29.07.2014 16:19

Po przeczytaniu wpisów zastanawiałem się nad pójściem na rozmowę kwalifikacyjna na Serwisanta. Rozmowę prowadził szef oddziału Żory i Pan kierownik działu serwisu. Rozmowa była rzeczowa, szczera, profesjonalna. Gdy wspomniałem o wpisach na GoWork, Panowie nie byli zaskoczeni. Konkretnie wytłumaczyli mi postawę piszących tu osób. Oferta pracy jaką mi złożyli jest uczciwa, jasna i konkretna. Powiem szczerze, że możliwości finansowe są dobre. Obecnie pracuje w firmie w której żeby uzyskać to co ja wynegocjowałem, musiał bym przepracować jakieś 205godzin w miesiącu (czyli ponad pięć tygodni w miesiącu). Dla chętnych opini i rady podaje e-mail`a [email protected]
    Jerzy Wojnar po raz drugi

08.01.2014 21:53

Achtung!! Achtung!!! Chopy uwaga!! Jo wom mówia, ważne info!! W niedziela 12.01.2014, organizuja firmowy zlot saneczkowy !! Co mocie mieć przysie, Jo wom godom 3,95ojro na caly dzień - PROMOCJA nie obejmuja alkocholu, zbiórka pod Biedronka o 9 !!
    i tak wiecie kto

23.09.2013 10:49

ZK 77 - 2013-09-18 22:00:16 Ta firma FELDER to[usunięte przez moderatora]. NIE polecam kupować żadnej maszyny-dziadostwo,totalna chała od pilarki po grubościówki.Pracownicy[usunięte przez moderatora] bez szczelnie. DNO firma.[usunięte przez moderatora]taaak, taaak Same[usunięte przez moderatora] (usunięte przez administratora)
    ZK 77

18.09.2013 22:00

Ta firma FELDER to [usunięte przez moderatora] NIE polecam kupować żadnej maszyny-dziadostwo,totalna chała od pilarki po grubościówki.Pracownicy [usunięte przez moderatora] bez szczelnie. DNO firma.[usunięte przez moderatora]
    były Pracownik

14.07.2013 09:54

Zanim wybierzecie się na rozmowę o pracę do firmy Felder Group Polska to poczytajcie sobie opinie o niej od początku tego forum (koniec można sobie darować....) Moim zdaniem nie warto tracić czasu. Zarobki są małe, pracować na jakiś marny grosz trzeba dużo i ciężko a rotacja pracowników świadczy o niestabilności takiej pracy. NIE POLECAM !!! !!! !!! POWODZENIA W DALSZYM SZUKANIU !!! !!! !!! :) Myślisz podobnie jak ja - kopiuj / wklej, nie warto wdawać się w dyskusję z fanatykiem (szkoda chłopa)
    Felderowiec

14.07.2013 09:49

najlepsze jest to, ze o zwolnieniu dowiadujesz się 5 minut przed faktem. I nagle zostajesz bez pracy z własną działalnością, z niezapłaconym podatkiem i ZUSem!! A twój dotychczasowy "najlepszy przyjaciel" (kierownik), z uśmiechem na twarzy mówi ci ze no wiesz, nie sprzedawałeś, no i wiesz tak musiało być.... w jednej minucie stając się twoim największym wrogiem i zarazem detektywem który przez następne pół roku będzie cię śledził czy aby napewno nie poszedłeś do konkurencji!
    kolega Michała

13.07.2013 23:41

Nie wiem Michu ale polecam ci rozmowę z psychologiem o twoich problemach. Firmy ani pracy w niej nikomu nie polecam. Firma w stanie rozkładu, zwalnia, nie zatrudnia, broni się jak może ale to już koniec... Zero perspektyw, zero kompetencji, zero jakości... Polecam wpisy z początku tego forum - tam jest cała prawda i tajemnica upadku tej firmy...
    lojalny

09.07.2013 21:27

na jajach to s (usunięte przez administratora) a to byłoby dla niego komplementem, także niech zostanie "szef"... i tłumaczcie to sobie jak chcecie! :D
    niesłuchający sie

06.07.2013 08:35

czyściec - 2013-07-05 15:09:00 Jak nie sprzedawał i nie słuchał szefa musiał odejść Reszta ma się dobrze i zostanie ku uciesze swojej i szefa :-)))[usunięte przez moderatora]
    czyściec

05.07.2013 15:09

sąd

05.07.2013 15:06

wyrocznia - 2013-07-05 15:04:56 Felderowiec - 2013-07-03 06:59:33 Znowu chłopaka z Wrześni zwolnili, 3 lata pracował. Marek nie pracował 3 lata , [usunięte przez moderatora] :-) yno 7som eś je [usunięte przez moderatora] nie 7 eno niecołki 2roki
    wyrocznia

05.07.2013 15:04

Felderowiec - 2013-07-03 06:59:33 Znowu chłopaka z Wrześni zwolnili, 3 lata pracował. Marek nie pracował 3 lata , paciuloku :-) yno 7
    Michał

03.07.2013 08:43

Trzeba szukać roboty normalnej a nie siedzieć w Felderze. Pozdrawiam
    Felderowiec

03.07.2013 06:59

Znowu chłopaka z Wrześni zwolnili, 3 lata pracował.
    to jo

29.06.2013 23:12

jAkżeź zgadnoł hopje że to jo pisoł tego wpisa? Specjalistycznie żem ze staro siedioł przy pisoniu coby mje sie błędy nie robili.

Zostaw merytoryczną opinię o Felder Group Polska Sp. z o.o.