Felder Group Polska

• Szczejkowice
  • Palowice
  • Suszec
  • Krzyżowice
Toruń - FELDER Group Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Felder Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Felder Group Polska Żory

Nie przegap nowości o Felder Group Polska Sp. z o.o.!

19.06.2016 08:45

To kogo wy szukacie? Tylko kawalerów zaraz po szkole mieszkających z rodzicami? Nie tylko na Śląsk szukacie ludzi z tego co widzę. Stary tam jest tysiące firm, mam ci wymieniać? Firma w której ja pracuje jest na Dolnym Śląsku i płaci sporo powyżej 3000zł a Śląsk to nie jedyny region w Polsce, taki człowiek bez rodziny i zobowiązań prędzej wyjedzie do innego miasta albo kraju żeby zarobić niż pójdzie do was tyrać... Czyli żeruje na ludziach płacąc im grosze bo uważasz ze nie mają wyboru? To się nazywa wyzysk Michał! Inna sprawa że szukasz mało ambitnych lubiących zap...ć za grosze i stąd tak ciężko wam kogoś znaleźć a ci co już są w trakcie pracy nabierają ambicji i uciekają. Nawet podpisywanie lojalek nikogo nie zatrzyma...

18.06.2016 21:46

Słuchaj wiejski majstrze z krainy wungla kopanego ja wiem że twój świat kończy się na felderze ale obudź się bo jest 2016 rok. Skoro tak ciężko zarobić 3000zł to jak ten kraj w ogóle istnieje skoro tylko nieliczni zarabiają 700 euro a reszta nawet tego nie? Skąd mieszkania, domy, samochody? Jak przy takiej marnej zdolności kredytowej bank udzieli kredytu na mieszkanie...??? Może w Żorach trójka to szał ale jak z taką kwotą utrzymać rodzinę w Katowicach, Wrocławiu, Warszawie, Gdańsku? Takie żałosne ciecie jak wy wmawiacie ludziom że tyrać po 200 h trzeba za 3000 bo nikt więcej nie zapłaci i że to kupa kasy... Nic przez tyle lat się nie zmieniło... ceny, koszty w górę a ty nadal płacisz te swoje 3000 na własnej działalności jeszcze... Dziadu jeden dziwisz się że nikt nie chce do pracy przyjść do ciebie? Że idą do konkurencji? Zmieniłeś już te stare pandy na lepsze auta to zmień też te śmieszne 3000zł na własnej działalności bo wstyd jak panda z kratką na gaz robiąca 300 000km. Rzygać się chce od takich firm...

18.06.2016 18:45

uwaga na oszusta

19.06.2016 00:19

no oczywiście 3000 zł to absolutne maksimum zarobków w polsce i tylko w felderze tyle można zarobić! Reszta ludzi zarabia 1200 zł na zlecenie przecież! Co to za matoł pisze te głupoty? Świat i życie nie kończy się na felderze czy na śląsku, no ludzie! Idźcie jak najdalej od tej firmy w której mentalność wygląda tak jak u pana @hgj wmawiającego i pewnie święcie wierzącego że nigdzie nie ma pracy i nie zarobisz 3000zł i że te 3 tysie to absolutny szczyt marzeń. Co za głąb?

18.06.2016 18:17

nie wiem w jakim świecie ty żyjesz ale 3000 to bez problemu można zarobić gdziekolwiek, zajmując się całą masą różnych rzeczy. Tylko nie proś żebym zaczął wymieniać! W biedronce baba na kasie zarabia 2500 na rękę bez własnej działalności i za etat. Pewnie nie wiesz co to etat?:) A co do samochodu służbowego to jakaś łask wielka? Czym ma jeździć serwisant albo handlowiec, pksem? Tym bardziej że felder jeszcze zdziera za prywatne jazdy jak za taksówkę... Inne firmy tylko za paliwo i podatek kasują.
    psychiatra michała

18.06.2016 18:15

Co to za farmazonoy wypisujesz? Co ty ćpiesz? Szukasz się w pracy i realizujesz je w pracy w felderze?:) Chyba naczytaleś się Paolo Coelho i spiesz sentencjami z jego książki:) Ale tam mongoły pracują!
    serwis

18.06.2016 16:55

serwis

18.06.2016 13:56

Wierz mi że zarobisz tu połowę tego co gdzie indziej za tą samą prace a napewno gdzie indziej masz większe szanse na normalną, stabilną pracę z perspetywami i przyjazną atmosferę. Szukaj dalej, nie ma co iść do bylejakiej roboty na miesiąc.
    serwisant

18.06.2016 10:22

uwaga na oszusta

18.06.2016 10:10

pandolot

18.06.2016 10:05

Nie widziałeś pandy? A takiej z kratką i na gaz też nie widziałeś? To jedź do Żor i zobacz co tam stoi pod felderem. Ja pracując w tej firmie dostałem taką z 300 000 przebiegu i rozsypujacym się silnikiem i skrzynią. Wszyscy śmiali się już że logo feldera nie bez powodu przypomina logo fiata. Nawet trotel miał fiata, misio latał fiatem a i używki po Niemcy kupowali po małym dzwonie z drzewem... niemiec plakal jak oddawał a raczej Włoch:)
    peugeut

18.06.2016 09:54

Peugeut? To jakiś ciagnik nowy?

18.06.2016 09:40

O samochodach to glupoty tu wypisuja. Handlowcy jezdza: Skoda Fabia, Skoda Rapid, Peugeut, Ford Focus, Mercedes A, Mercedes C. Nie widzialem ani jednej Pandy.
    menager

18.06.2016 09:21

18.06.2016 09:12

Mody_ser.

18.06.2016 09:35

Pracuje od roku. Na poczatku 2 miesiące jezdzisz na szkolenia. Jest tak jak to opowiadaja na rozmowie kwalifikacyjnej. Dacia Dokker + narzedzia + montaz nowych maszyn + naprawy gwarancyjne i naprawy pogwaracyjne. Niekiedy wysylaja na 2-3 dni w trase spisz w hotelu. Ja dostalem propozycje kursu serwisanta CNC.

18.06.2016 09:37

Pracuje jako serwisant na połnocy od roku. Tutaj jest wypisywanych dużo kłamstw o tej firmie. Jest tak jak mi przedstawiono na rozmowie kwalifikacyjnej. Miesięcznie robię około 190 godzin i wychodzę 3600 zeta na własnej działalności. Dostałem propozycje na maszyny CNC, mam podpisaną umowę szkoleniowa na 7000 zł i 2 lata dalszej pracy. Po szkoleniu i 6 miesiącach pisemnie ustalona podwyżka. Poleca tą prace.

18.06.2016 08:35

jak (usunięte przez administratora) musi być firma przez którą przewinęło się dziesiątki osób w trakcie paru lat a każda z nich według feldera jest wrogiem z konkurencji. Dziwne, że te pozytywne opinie są pisane przez garstkę pupili pewnego wieśniaka i za wszelką cenę starają się zakrzyczeć prawdziwe opinie zwykłych byłych lub obecnych pracowników.

18.06.2016 08:32

chuwdumichaitrotla

17.06.2016 22:43

chyba multimetra wieśniaku!?:) Znajomość komputera? Znam przynajmniej dwa komputery bo swój i żony, liczy się to u was za dwa?:) A czemu znowu dajecie ogłoszenie na całą Polskę, wszyscy się zwolnili i trzeba następnych czy zwolniliście tych podejrzanych o samodzielne myślenie i nikt wam nie został?:)
    andrzej d..a jak anus

17.06.2016 22:42

rtyh

17.06.2016 22:37

jezeli chodzi o zatrudnienie to wszukala teraz wlasnie caly czas tego mobilnego serwisanta obrabiarek do drewna w kilku wojewodztwach wymagana jest dobra znajomość komputera znajomość mechaniki umiejętność czytania rysunków technicznych, schematów elektrycznych oraz obsługi multimetru
    trolololocieiu

17.06.2016 22:28

po pierwsze "takie rzeczy" o folderze to prawda a ja piszę żeby ostrzec innych, kolejnych naiwnych, którzy być może dadzą się oszukć bajkami i ofertami z kosmosu... Piszę po raz drugi i nie jestem jedynym sądząc po tym jakie dorodne forum tu wam wyrosło. Po drugie poczytaj, policz, sprawdź daty pierwszych opini na gowork! Konkurencja albo jeden oszukany czy zwolniony napisał tu to wszystko??? 800 wpisów przez parę lat? Zajrzyj w swoje sumienie i policz ilu oszukaliscie ludzi chcących pracować. Ilu odeszło albo zostało zwolnionych z hukiem bo ktoś doniósł ilu bo ktoś nie chciał szczekać po waszemu kurduple parszywe? Wierz i kłam dalej że to konkurencja, zły zwolniony pracownik... Własnego sumienia nie odszukasz. Sprawiedliwość czeka na ciebie konusie:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Felder Group Polska?

Kontakt - Felder Group Polska Sp. z o.o.

Aleja Jana Pawła Ii 43 44-240 Żory

blabla

17.06.2016 22:20

yhy

17.06.2016 22:17

1600zł nie jest tak źle? To ile to jest źle w 2016r dla dorosłych ludzi? Przyjacielskie relacje w felderze? Chyba żartujesz, między kim? Tak wypłata jeśli w ogóle jest to terminowo. Rozumiem, że ten wpis powyżej @wert to jest żart konkurencji bo chyba nie jesteś aż takim idiotom żeby pisać to na poważnie?
    yhy

17.06.2016 22:13

żadna nowość, szukają pracowników co tydzień już tak z 6 lat. Ciekawe czemu nikt się tam nie zatrzymuje na więcej niż miesiąc czy dwa?

17.06.2016 22:03

to sobie ją weź i wsadź
    pierdu pierdu

17.06.2016 15:05

16.06.2016 21:41

Zgoda, ale jak zje...a musi być firma przez którą przewinęło się dziesiątki osób w trakcie paru lat a każda z nich według feldera jest wrogiem z konkurencji. Dziwne, że te pozytywne opinie są pisane przez garstkę pupili pewnego wieśniaka i za wszelką cenę starają się zakrzyczeć prawdziwe opinie zwykłych byłych lub obecnych pracowników. Jedno jest pewne - zmienili samochody swoim domokrążnym sprzedawcą kitu. Masa opini wyśmiewa te nieszczęsne pandy na gaz z kratką... Cała branża się śmiała z nich... Ale to nie tedy droga maserati z gazem i kratką nie uczyni z wieśniaka "pana" a tak myśli naczelny wiesniaki i jego przyd...y.

16.06.2016 18:56

15.06.2016 17:01

15.06.2016 22:52

dokładnie tak zrobiłem jak radzisz, rzuciłem papierami burakowi w ryj i poszedłem do pracy dla białego człowieka w normalnej firmie... to samo radzę zrobić innym tkwiącym w tej przeklętej firmie... A buraki niech same tyrają.

15.06.2016 16:40

no ta, jasne a po czym wnosisz? Po tych wszystkich komentarzach tutaj czy po poziomie odpowiedzi pracowników feldera na nie? Kolejna fala ogłoszeń ruszyła? Pewnie znowu normalni pouciekali do konkurencji albo zostali zwolnieni a pozostali tylko donosiciele i wazeliniarze tak umiłowani przez trotla i misia:) Tu nawet nie ma co czuć żelu... obrzydzenie raczej.

15.06.2016 16:37

ale po co ciągle kłamiesz??? robota jest ale ch...a i to tak bardzo ch...a że od 6 lat co chwile zmienia się kolejny i kolejny pracownik na tym stanowisku... Feldery ciągle kłamią, łapie się kolejny naiwny i jeszcze jeden i kolejny i tak od paru lat!!! Porobi miesiąc czy dwa i ucieka albo wylatuje... wystarczy poczytać wpisy o tej firmie napisane rok temu, dwa czy 5 lat temu... włos się jeży... Ta firma to dramat... zarobki, warunki, współpracownicy, przełożeni, branża... Nie ma tam czego szukać normalny człowiek!!! Poczytajcie... Pozdrawiam analnego michała:)

15.06.2016 10:30

pierdu pierdu

15.06.2016 15:28

Młody ser.

14.06.2016 16:45

13.06.2016 18:45

Chuck Norris

13.06.2016 18:30

weźcie się lepiej do roboty a nie głupoty pisać.

Zostaw merytoryczną opinię o Felder Group Polska Sp. z o.o.