TANK - SERVICE Sp. J.

Radzionków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o TANK - SERVICE Sp. J.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TANK - SERVICE Sp. J.

Emeryt górniczy

Panowie o co wam chodzi pracuje już pare lat w firmie i jest świetnie .Zarobki o.k paczki na święta ,załoga extra i wypić można ogólnie raj na ziemi

Ciderland

Niech ktoś nagra ten syf i udostępni w necie i wszyscy będą zadowoleni oczywiście oprócz starego

Iza

@Cidernie jestem pracownikiem firmy TANK - SERVICE Sp. J. więc nie wiem. Czy możesz powiedzieć o jakich problemach mówisz? Czy ktoś mógłby pozostawić informacje na temat pracy w firmie TANK - SERVICE Sp. J.? Czy jesteście zadowoleni z warunków pracy?

Danuśka
@Iza 04.10.2017 16:44
@Cidernie jestem pracownikiem firmy TANK - SERVICE Sp. J. więc nie wiem. Czy możesz powiedzieć o jakich problemach mówisz? Czy...

Patrze i patrze i oczom nie wierze! Jacek O. - chyć się roboty, a nie perfumuj gówno.

Cider

Iza nierób cyrku dobrze wiesz jaka tam jest degrengolada i chamstwo nadgodzin się doliczyć nie idzie a ostatnie problemy z ZUS-em?

Iza

@LAG ponad wszystko! co takiego nie podoba Ci się w pracując w firmie TANK - SERVICE Sp. J.? Jakie masz złe doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Wyrażając swoją opinię pomagasz osobom, które chcą przyjąć się do pracy.

Iza

@Roman co masz na myśli? Czy możesz rozwinąć temat? Proszę, aby na forum zamieszczać merytoryczne opinie na temat pracy w firmie TANK - SERVICE Sp. J. Takie informacje są pomocne osobom, które chcą aplikować do tej firmy.

LAG ponad wszystko!
@Iza 14.09.2017 19:29
@Roman co masz na myśli? Czy możesz rozwinąć temat? Proszę, aby na forum zamieszczać merytoryczne opinie na temat pracy w firm...

Aplikowac do tej firmy? buhahaha Szukasz problemuw w zyciu osobitym i zawodowym to aplikuj. Paczac na ogloszenia pracy mozna dzis wybierac i przebierac. Nikt normalny nie pcha sie na mine. Smutna firma paczac ile porzadnych fachowcow z tamtad odeszlo.

Roman

Powinniście nad bramą powiesić napis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo kappo chyba już macie

Iza

@Roman po jednym dniu pracy łatwo się zniechęcić, tak na prawdę po dłuższym czasie dopiero człowiek dowiaduje się jakie są plusy i minusy pracy w firmie.Wiadomo też, że nigdzie nie będzie idealnie.Powiedz na jakim stanowisku pracowałeś ten jeden dzień? i co Cię dokładnie zniechęciło?

Komisja EU

Panowie doliczyliście się nadgodzin???

Nik

Silisz się chłopie na bajki wyssane z palca a robisz byk na byku. Śmiesznie to tam było jak tam pracował kier. tech. który został potem dyrektorem a podobno był kumaty jak pień w lesie. Nie wytrzymał ciśnienia i odszedł. A tak z tego co mi opowiadali to firma jak każda inna robota raz lepsza raz gorsza.

waffen ss
@Nik 05.07.2017 12:59
Silisz się chłopie na bajki wyssane z palca a robisz byk na byku. Śmiesznie to tam było jak tam pracował kier. tech. który zos...

Widzę ze nie macie co robić w biurze

Roman Cider

He he he jeden z tych z bióra jak tam pracowalem pokazywal nam filmik z kamery ze zapaliła się raz cysterna ot plomienia z palnika spawacza no i musieli gasic na dworze ale bali sie żeby nie przyjechała straż pożarna z tej rafineri obok co jest bo tam przecież pełno plaiwa w tych zbiornikach. Na szczęście ugasili wszystko ale jaja były,

Roman

Ludzie omijajcie tą dziuplę z daleka pracowałem tam 1 dzień i dziękuję gorzej jest tylko chyba w korei płn,do niektórych nie doszło jeszcze że mamy 2017r i 21 wiek i za jałmużnę nikt pracować nie będzie.Ktoś powinien nagrać tą robotę i właściciela i udostępnić na you tube.

Gorek

Jest jeszce ta firma bo szukam roboty na spawanie aluminum tiga, miga i stal i nierdzefki. Do kgo tam gadać. Jakie warumnki powiedzcie cos.

Dylan

Tak byłem na rozmowie i co wielkie nico ,14 zeta brutto przy spawaniu aluminium wielkie dno i jeszcze większe na tej pożal się Boże hali ,szkoda pisania.Ps: ciekawe ile dają gwarancji na usługi 30 dni bo po 30 dniach wszystko sie rozlatuje.

Kasia22
@Dylan 19.01.2017 16:56
Tak byłem na rozmowie i co wielkie nico ,14 zeta brutto przy spawaniu aluminium wielkie dno i jeszcze większe na tej pożal się...

@Dylan O jaki gwarancji ty piszesz? Dawno jusz przestano tam sprawdzać rętgeny na spawach.A wiesz czemu?

toto

byłem.... widziałem.... i podziękowałem...

Alfa

No to słabo jak tam tyle nie dzadzą,Konkurencja naprzeciw daje lepsza kasę bo sie pytałem,

Beta
@Alfa 21.10.2016 11:32
Mógłbyś się nie podpisać moim Nickiem bo to trochę nie ładnie. A o zarobkach naprzeciw to wątpię że coś wiesz bo tam jest taj...

@ Alfa Jak idziesz na rozmowe do Burga gadac o robocie to chyba sie pytasz o zarobki no nie? To jak nie wiesz ile tam mozna zarobic????

Alfa
@Beta 21.10.2016 16:47
@ Alfa Jak idziesz na rozmowe do Burga gadac o robocie to chyba sie pytasz o zarobki no nie? To jak nie wiesz ile tam mozna...

No to trzeb pisać konkretnie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i rozmawiałem o warunkach pracy, a nie pytałem się.

Lab

Specjalista specjaliście nie równy!!! Zarobki od 2000 do 3500 na reke to podstawa. Do tego jedst zawsze jakiś socjal i mozna pracować. Ztego co rozmawiałem to nie ma szansy na wiencej niż 2400 na reke. Socjal to flaszka na świeta, wiec nędza okrutna.

Alfa
@Lab 20.10.2016 14:58
Specjalista specjaliście nie równy!!! Zarobki od 2000 do 3500 na reke to podstawa. Do tego jedst zawsze jakiś socjal i mozna pr...

Lab bardzo dziękuje w końcu za konkretna opinię. To już coś wiem. Może ktoś jeszcze coś konkretnego doda. Pozdrawiam

rambo

Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny i jeszcze naprawiać je powinni co najwyżej strugać furmanki drewniane.

Alfa
@rambo 05.10.2016 18:59
Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny...

Rambo a ty naucz się poprawnie pisać to w tedy może będziesz mógł klepać te łopaty . Czy ktoś w końcu napisze ile powinien zarabiać specjalista ?

rambo

Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny i jeszcze naprawiać je powinni co najwyżej strugać furmanki drewniane.

Gryfny

Hahahaha!!!!!robiłem tam przez 2 miesionce. Benefity w postaci opierdola i gonitwy od jednego auta do drugiego!!!!! sami fachowcy wystarczy sprawdzic spawy ktore spawaczrobi i już wiadomo jaka fahowość tej firmy. No ale jak ktoś wyżej napisałkasa musi sie zgadzać w kieszeni jednej osoby. Na pewnoe nie w kieszeni pracownika.

Andrzej P.

Nikt nikomu nie broni próbować i tak wszystko wyjdzie w praniu :) ja mowie o gołych godzina pracy a nie o nad godzina które i tak gdzieś przypadkiem się zgubią :) To wszystko jest i będzie grubymi nićmi szyte bo kasa musi sie zgadzać w kieszeni jednej osoby Pozdrawiam i do boju moi kochani :)

Tudu

Specjalista za tako kase??????smiech na sali. Chyba nie wiecie ile specjalista zarabia

Andrzej P.

Od 1500 - 2300 fachowiec czy nie załapiesz się w przedziale :)

Aaaaaaa
@Andrzej P. 10.07.2016 12:38
Od 1500 - 2300 fachowiec czy nie załapiesz się w przedziale :)

Fachowiec za taka kasa??????jaja se robici :)

Alfa
@Aaaaaaa 10.07.2016 13:22
Fachowiec za taka kasa??????jaja se robici :)

Napisz proszę jaką kasę należy dać fachowcowi, chętnie dowiem się ile zarabiają fachowcy bo jestem bardzo ciekaw.

ab

Ta mogą liczy na wysokie zarobki dobry żart ale zawsze można się przekonać samemu :) Pozdrawiam

Alfa

Te Szofer a kto ci powiedział że tam ktoś pracuje za minimalną płace ? Ata panika to przed kim ? Przed Tobą.

szofer

Spanikowali bo ma być podwyższona stawka za płace minimalna no i szef musi zapłacić wiecej i ciekawe co teraz wymyśli żeby ludziom nie dac kasy.Pewnie zas nowa przyczepa kampingowa albo remont domu i powie ludziom że nie ma kasy!!!!!

Alfa

Szofer jak jesteś z tych co jeżdżą "beckami" to Twoja opinia jest naprawdę wielce pomocna i opiniotwórcza.

szofer

Ta dziupla jeszcze istnieje?????? Na stronie AKTUALNOŚCI majo XX Międzynarodowe Targi Stacja Paliw 2013 to chyba sie im czas zatrzymał abo nie wiem co.

Alfa

Szaka laka masz nieaktualne informacje. Po drugie to kto sobie bardziej psuje opinie ten kto pracuje czy cymbał, który nie potrafi poprawnie napisać opinii i wypowiada się na temat osób, których nie zna.

szaka laka

Dziad (stary) dziadem (młody) pogania i do tego jeszcze jeden dziad (emeryt w biurze). Razem kompletne dziadostwo!!!!!!!!! dziwię się tym młodym z biura bo chyba za gorsz ambicji nie mają, że z dziadami robią i psują sobie opinię,,,

PIP

Witajcie koledzy mysle ze ta cala sprawa by musial sie zająć PIP i problem z głowy

ktos

BHP nie jest kierowane tylko do pracownika ale pracodawca także powinien przestrzegać tych zasad a na pewno zapewnić normalne warunki pracy :) Jedyne czy możesz sie dorobić to garba :)

Alfa

JW23 jak chcesz pisać opinie o zakładzie to naucz się poprawnej jego pisowni. Po drugie to idź przeproś Panią z polskiego, robisz byk na byku jak analfabeta i dlatego może dostałeś najniższą krajową. Jak u ciebie w zimie jest ciepło to zamiast śniegu masz błoto.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lin

Cider, a co Ty takiego wspaniałego w tej firmie robiłeś? jakie masz szkoły, kwalifikacje i doświadczenie że bluzgasz błotem na innych ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Lin

Cider, a co Ty takiego wspaniałego w tej firmie robiłeś? jakie masz szkoły, kwalifikacje i doświadczenie że bluzgasz błotem na innych ?

Kasia

Cider skoro tak odważnie kogoś obrażasz to czemu nie masz odwagi podać się z imienia i nazwiska tylko ukrywasz się pod jakimś daremnym nickiem???

Zostaw opinię o TANK - SERVICE Sp. J. - Radzionków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TANK - SERVICE Sp. J.