Wy nie macie w żaden sposób precyzowanego zakresu obowiązków? jeśli kelner według kogoś bawi sie w pomoc kuchenna to coś mi sie tu nie zgadza. lepiej to płatne chociaż?
Pracowałam kiedyś w oberży i zdecydowanie odradzam tam się zatrudniać. Pracujesz 12 godzin podczas których nie możesz sobie usiąść nawet na chwilę. Jedyną przerwą podczas pracy jest zjedzenie obiadu na które masz maksymalnie 10 minut jak nie mniej, jeśli jesteś szczęściarzem uda Ci się zdobyć na ten czas krzesło które jest jedno na 6 osób ale i tak będą krzyczeć że zabierasz miejsce krzesłem i masz wstać. Pół dnia jako kelner możesz spędzić w zimnej kuchni w piwnicy obierając ziemniaki czy jabłka. Czysty wyzysk.
Dalej macie taka tyrkę jak ktoś sie skarżył ze o przerwę było ciezko? Liczyłbym na trochę spokojniejsze warunki a może zmienili trochę podejście
Przepracowałem dzień próbny, oczywiście zgodzę się z resztą ta praca to wyzysk, zero przerwy choćby na 5 min. Oczywiście pieniędzy za cały dzień nie zobaczyłem… Odradzam. Ps. Od strony klienta powiem że ceny nie są adekwatne do jakości potraw. Radzę omijać szerokim łukiem
W firmie Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala podobno płacą nawet 3800 . Czy rzeczywiście można tyle zarobić, pracując na Recepcjonista? Zastanawiam się nad wysłaniem swojej aplikacji na stanowisko: Recepcjonista.
Nie polecam pracy w tej restauracji pracowałam tam bardzo krótko zacznę od kuchni tam jest atmosfera masakryczna panie są agresywne wyzywają się przeklinają kłócą i oczywiście obgadują jeśli chodzi o kelnerki to są bardzo fałszywe miedzy soba też się obgadują obgadują między innymi też pracodawcę a jak on przychodzi do pracy to wchodzą mu w cztery litery Atmosfera masakryczna pieniądze bardzo małe oczywiście trzeba się prosić o umowę nie polecam
Pracuje tutaj i jak dla mnie jest wszystko ok. Jak w każdej pracy ,trzeba pracować nikt nie rozdaje pieniędzy na ulicy.
No wiadomo. A podałabys jakąś aktualną stawkę godzinową? Chcę się zorientować czy warto mi zmieniać pracę. Atmosfera poza tym w porządku?
Pracowałam w Wilczym Głodzie przez okres studiów i muszę powiedzieć, że jest to dobre miejsce na to by godzić pracę z uczelnią. Wiele się nauczyła - zwłaszcza jeśli chodzi o organizację pracy. Pensja bardzo dobra + super napiwki od klientów. Po ciężkim tygodniu na studiach z radością przychodziłam do Oberży by się odstresować -- atmosfera wśród kelnerów i na kuchni bardzo p bardzo pozytywna . Ogólnie polecam. Pracodawca dość wymagający jeśli chodzi o standardy. ale przez to można się dużo nauczyć.
Wymagający w jakim sensie? I skoro właśnie zaczęłaś ten temat studiów, to może wiesz, czy jest możliwość pracy, jak się już nie jest studentem? Chcę wiedzieć, czy statu studenta jest zwyczajnie konieczny. Jak to wygląda?
Tez pracowałam i byłam bardzo zadowolona podczas studiów. Dobre wynagrodzenie i super zespół.
Jeśli ktoś jest bardzo wytrzymały i ma dobre nerwy to ok. Nie ma mowy wogóle o przerwie a szef mówił, że będzie. Tak niskie zarobki za taki duży zapierdziel w takim (usunięte przez administratora) Największy żal mam do pewnej pani, która strasznie krzyczy i która kpiła sobie ze mnie i z innej dziewczyny a wręcz naśmiewała się. Nie polecam
A po ile godzin pracujecie? O ile mi wiadomo, to poniżej ośmiu chyba nie zawsze musi być przerwa zgodnie z kodeksem, czy coś takiego. A co do reszty, to jakie te zarobki tam są właściwie?
Wilczy głód to naprawdę cudowne miejsce. Przepyszne, wyśmienite wręcz dania, uroczy wystrój, miła obsługa i czystość, która naprawdę zasługuje na pochwałę. Polecam to wyjątkowe miejsce. Zasłużyli sobie na tą opinię ;)
Jako klientka tej restauracji jesteś zadowolona z ich usług. Twój pozytywny komentarz na pewno przysporzy im więcej gości. Czy oberża organizuje także imprezy firmowe, wesela lub inne grupowe uroczystości? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Jestem mega zadowolony kolejny raz moje podniebienie doznało orgazmu kulinarnego i to za rozsądną kasę , polecam wszystkim posiadającym zmysły smaku ????Obsługa też jest ok. ????
Pisał ktoś że nie ma czasu na wypicie kawy czy zjedzenie śniadania i jest najniższa stawka godzinowa i zus, czyli nie ma jakiejś stawki minimalnej... tylko jaka? Jak naliczana jest pensja? Nie ma żadnej przerwy dla pracowników?
@ona to nie ma ty wyraźnie podzielonych stanowisk z tego co rozumiem? Tylko każdy robi wszystko?
Każdy robi wszystko (zamiata, obiera, wyciera, sprzata), bo nie ma płacone za stanie w pracy. O siedzeniu możesz zapomnieć, a tymbardziej o bezczynnym staniu. Tu jest tak przemyślane, aby pracownik efektywnie wykorzystał swój czas w pracy. To nie jest państwowa posada, gdzie masz czas na wypicie kawy, czy zjedzenie śniadania i masz także zagwarantowaną najniższą stawkę godzinową i Zus. Wszystko robisz w biegu. Więc tłumaczy to dużą rotację pracowników.
Czytam te opinie i (usunięte przez administratora) mnie trafia nad osobami które wypominaja właścicielowi że mogą zjeść jedynie zupę i pierogi. A powiedzcie mi w której innej branży to pracodawcy dają posiłek? To że dostajęcie jesci to DOBRA WOLA PRACODAWCY. A może jak będziecie pracować przy produkcji zniczy to pracodawca ma wam dać znicze na wszystkich świętych? A pracownikom cementowni cement na budowę domu... No no przecież szef ma.... Nie pracuje i nie pracowałem w Tym miejscu i znalazłem się na tym forum przez przypadek ale głupot nie znoszę i postanowiłem napisać swoją opinię. Poza tym ilu z was wystawiło pracodawcę, umówiło sie do pracy i nawet nie zadzwoniło ze nie przyjdzie? Tak łatwo obrzucac błotem bo jesteście anonomiowi. Miejcie honor podpisujcie się z imienia i nazwiska.
Czytaj ze zrozumieniem tekst, a nastepnie udzielaj odpowiedzi. To są wewnetrzne ustalenia dot. posiłków w pracy. Przy produkcji zniczy masz ZUS i pełną stawkę za godzinę. W innych sytuacjach jest to rekompensowane jedzeniem, wydawanym w pracy. Inaczej pracownicy nie mogliby się o to upomnieć.
Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić teraźniejszy stan firmy Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala?
Może ktoś wybrał sobie złą prace i teraz jest niezadowolony?
radzę omijać z daleka,pracy tyle w około,pracując tam jako kelnerka jesteś tam obierakiem,sprzątaczką,za pomyłki samemu się płaci z własnej kieszeni,właściciele sieją zamęt,zero szacunku,przejawiają niski poziom intelektualny.Walka między pracownikami o dobre stoliki,donoszenie.Szkoda czasu, stresów,nie warto
Czy tak dobrze się pracuje , że przestaliście pisać?
Pracowałam 3 miesiące i nikomu nie polecam. Nie można usiąść nikogo nie interesuje ze będąc w pracy od 10 o 19 człowiek jest juz głodny. Bezpłatnie można zjeść zupę lub pierogi ( jest to bardzo duży problem w weekendy). ZERO PRZERWY nawet po 10/12 godzinach pracy. Zero stałych godzin pracy -przychodzisz na 10 i nigdy nie wiesz kiedy wyjdziesz bo jest walka pomiędzy pracownikami. Brak jakiejkolwiek umowy, jakiegokolwiek ubezpieczenia pracuje sie na czarno za 8 zł na godzinę ..... brak jakiejkolwiek organizacji nie ma ustalonych rzeczy do robienia jest jeden wielki zamęt szczególnie w niedziele.
No same "pozytywy" o tej knajpie. Ale chyba pojadę dalej.
Jak się pracuje w Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala?
Zobacz opinie na temat firmy Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 2 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!