BHP Protect System

2.1/5

• Profesjonalne utrzymanie czystości
  • Skuteczność w działaniu
  • Fizyczna ochrona osób i mienia
  • Poszukujemy pracowników
  • Dlaczego właśnie my?

Profesjonalne utrzymanie czystości

Skuteczność w działaniu

Fizyczna ochrona osób i mienia

Poszukujemy pracowników

Dlaczego właśnie my?

Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o BHP Protect System Sp. z o.o.

Opinie o BHP Protect System Katowice

WebsiteIconBHP Protect System Sp. z o.o.

28.03.2026 10:34

ReviewUserIconJa

28.03.2026 17:50

Kompletnie się z tą opinią nie zgadzam. To, że ktoś miał własne negatywne odczucia, nie daje prawa do obrażania całej firmy i ludzi w niej pracujących. Takie komentarze wyglądają bardziej na wylanie frustracji niż rzetelną ocenę miejsca pracy. Jeśli są jakieś realne zastrzeżenia, warto pisać konkretnie i opierać się na faktach, a nie na emocjonalnych oskarżeniach i mocnych słowach.

ReviewUserIconAneta Stefaniuk

13.07.2024 15:39

Chciałam przeprosić cały zarząd oraz Pana Prezesa za negatywny wpis z mojej strony który był pisany w emocjach prawda jest taka że firma w porządku życzliwi ludzie służący pomocą jazdy popełnia błędy

ReviewUserIconkatowice 75

07.05.2024 08:25

Przestrzegam wszystkich przed pracą w tej firmie!! Jak wszyscy widzicie opinie nie biorą się z kosmosu. To firma w której liczy się tylko szef (usunięte przez administratora) ,zero poszanowania dla pracownika ,fałsz i obłuda, Jako pracownik biura tak (usunięte przez administratora) osób w (większości)nie widziałam. Uśmiechają się i udają ,,kolegów,,.O wypłatach już nie mówię -najniższa krajowa!! Szef i jego pracownicy czekają tylko na kogoś kto by miął najlepszą grupę tylko to się liczy. To ludzie bez honoru i empatii, tylko kilka osób było w porządku nie polecam nigdy?opinia 1,83 mówi sama za siebie.
    ReviewUserIconOchrona Tychy

09.03.2024 12:29

Proponuję nie przyjmować się na ofertę Tychy Mikołowska wejście od Obywatelskiej ! Warunki gorzej niż nieciekawe, WC 500 m dalej, brak bieżącej wody, w sumie sanitarne mniej niż zero a wymagania 150 % Spadam z tego brudu bo mam nagraną robótkę na portierni full wypas. Ostrzegam wszystkich !
    ReviewUserIconJasnowidz Jackowski

29.02.2024 17:43

Nazwa firmy czyli BHP protect i prestiż nie ma nic wspólnego ze znaczeniem tych słów. Lepiej brzmi Obraz Nędzy i Rozpaczy ! Przekonałem się osobiście ! Wasz wszystko widzący.
    ReviewUserIconJasnowidz Jackowski

07.03.2024 05:38

Podwyżki w sferze marzeń,tylko nędzna najnowsza krajowa, no ewentualnie 20 % dodatek nocny o ile,, komputer '' nie zapomni doliczyć a zapominanie ma wpisane w pamięć. Kierownictwo mniej niż zero począwszy od Kadr po koordynatorów. Wyliczeń wypłat i dokumentów trzeba Pilnować! ! ! bo same pomyłki, oczywiście na niekorzyść pracownika ( piszę o sobie) bo wielu ma to samo ! Jednym zdaniem Obiecanki Cacanki a Głupiemu Radość . Niestety ten co myśli o liczyć umie niewygodny ! Spadam z tego Prestiżu :) Jak szybko zacząłem tak jeszcze szybciej kończę. Wasz Jasnowidz Jackowski
    ReviewUserIconMichał

08.11.2023 13:55

Jak by było dobrze to też by się ciągle nie ogłaszali i też te same firmy w (usunięte przez administratora) agencjach pracy gdzie dzwoniłem do Warszawy i pytam czemu w ogłoszeniu nie ma gdzie jest praca tylko po samej treści tego ogłoszenia i takie agencje jak Adecco kiedyś było inaczej szukając pracy

09.11.2023 09:57

Drogi Panie, Nie szukamy pracowników poprzez agencje pracy. W Warszawie nie mamy oddziału czy klientów których obsługujemy, także nie wiemy gdzie Pan dzwonił, ale na pewno nie rozmawiał Pan na temat naszej firmy. Tak, cały czas szukamy pracowników ponieważ zakres działalności naszej firmy ciągle rośnie, co chyba jest dobre, prawda?:) W każdym ogłoszeniu jest napisane jaki jest zakres obowiązków, jaka miejscowość i ulica. Nie do końca jesteśmy pewni czy rzeczywiście miał Pan na myśli naszą firmę? Tak czy siak: pozdrawiamy

15.10.2023 12:15

cze, nie mam orzeczenia. I co teraz? na takiej stronie spośród 17stu ofert udało mi się odszukać taka „sezonową” gdzie w tytule nie było wzmianki o tym orzeczeniu. Jednak w opisie już się znalazła… chciałem sobie dorobić mieszkam dokładnie obok Modelarskiej a to jest zadeklarowane miejsce pracy. na 100% jestem przekreślony czy może warto się kontaktować?

16.10.2023 08:05

Jeżeli chodzi o pracę sezonową pryz ulicy Modelarskiej jak najbardziej nie potrzeba orzeczenia. Jednakże proszę zwrócić uwagę iż jest to praca sezonowa.

30.09.2023 23:07

Serdecznie witam, przyszłam tutaj po znalezieniu oferty na sprzątaczkę z orzeczeniem o niepełnosprawności, czy ktoś z Państwa pracował na tym stanowisku? Albo był na rozmowie chociaż. Wiadomo, czy jest dla nich istotne, jaką mam grupę? Bo nie każdemu pracodawcy to obojętne.
    ReviewUserIconEwa

08.10.2023 14:15

Coś nowego w temacie?

31.08.2023 07:31

ReviewUserIconMark

03.09.2023 13:38

Umowa jest na 3miesiące i na dwie zmiany i obecnie jest najniższa krajowa ale nie jest to praca na produkcji gdzie swoje ruchy trzeba dostosować do maszyny
    ReviewUserIconKandydatka 18.07.2023.r.

18.07.2023 11:59

Ogłoszenie,że szukają osób z orzeczeniem niepełnosprawnosci do pracy wyczytałam w internecie.Zadzwoniłam pod podany numer telefonu irozmawiając z rekruterką umówiłam się na spotkanie w Firmie.Rozmowa toczyła się na korytarzu i z informacji uzyskanych przez telefon na temat kandydatki starającej się o pracę przyjęła skrócone CV pytając kiedy mogę podjąć pracę.

07.02.2023 12:42

Matiii1999

Przebieg rekrutacji Bardzo polecam firmę a szczególnie rekrutorom dzięki nim mam prace i jestem bardzo wdzięczny i mega zadowolony z pracy. Pozdrawiam Pytania .

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    ReviewUserIconLolo

21.01.2023 17:52

POLECAM FIRMĘ MIŁA ATMOSFERA WYPŁATA NA CZAS SZEF JEST SUPER MOŻNA SIĘ DO GADAĆ PRACUJĘ JUŻ LATA TAM TAKŻE POLECAM
    ReviewUserIconSzczera .

14.02.2022 14:53

Powiedzmy trochę o tym co jest dobrego . Tylko wszystko źle ,źle i źle a jakie są plusy ? Zawsze regularne wypłaty . Urlop kiedy pracownikom pasuje , zawsze bez problemu . Kiedy brakuje pieniędzy zawsze można dostać zaliczkę . Kiedy coś się dzieje ,szef zawsze chętnie wysłucha, porozmawia i pomoże . Moja opinia nie jest wyssana z palca . Wszyscy piszą jak coś jest nie tak ale jak jest dobrze to nikt nic dobrego nie napiszę . Takie czasy i tacy ludzie .
    ReviewUserIconKlaudia

01.11.2022 02:10

A skąd najniższa krajowa ,a roboty w (usunięte przez administratora) nie polecam zła atmosfera i wtrącają się w cudze życie plus do tego obgadują
    ReviewUserIconAnessa

06.01.2023 23:28

Coś nie tak jest z tą firmą, ponieważ co chwilę są nowe rekrutacje. Na rozmowę o pracę byłam 2 lata temu z czego się nie dostałam, mam średnie wykształcenie ,kilka kursów , prawo jazdy i doświadczenie w sprzątaniu a po spotkaniu które odbyło się na korytarzu, pani po dwóch dniach zadzwoniła ,że niestety nie dostałam się. Tylko straciłam czas .A co ciekawe oferta pracy od mojego miejsca zamieszkania jest raptem z 700 m i wciąż widzę na Sosnowcu ofertę ul.Teatralna i ul.Żeromskiego to skoro co chwile sie pojawia to co jest nie tak? będąc na spotkaniu miałam już ze sobą zaswiadczenie o niekaralności bo wymagają ale co z tego osoba gotowa do podjęcia pracy może tylko porozmawiać o tym co umie , przy czym pracowała ,jakie ma doswiadczenie jak i tak szukają ideału na to wyglada.
    ReviewUserIconCiekawa

22.12.2022 14:08

Atmosfera jak w korporacji, wysokie wymagania i niska płaca. Według mnie pracownik jest tam tylko traktowany jak narzędzie, na wiele więcej nie ma co liczyć
    ReviewUserIconBerka

17.10.2022 19:55

Firma zatrudnia dużo pracowników, wszystko zalezy na jaki obiekt sie trafi np sądy sa duze kary za zle wykonane zlecenie. Wypłaty zawsze sa, w kadrach dużo spraw do wyjasnienia bo wiecznie sie tam kreca pracownicy. Szef szuka osoby ze specjalnym orzeczeniem. Jak dla mnie nie umi zarzadzac firma jest dość chaotyczny. Polecam osoba ktore chce pracowac.
    ReviewUserIconKandydat

17.10.2022 12:19

Niestety, ale muszę wystawić negatywną opinię. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną (stanowisko biurowe), na której dostałem zapewnienie (od samego właściciela firmy), że do dwóch dni odezwą się z informacją zwrotną. Wtedu pomyślałem, że super, fajna firma, bo jaka to by nie była docezja, dobrze wiedzieć na czym się stoi. Niestety, minęło już kilka tygodni i zero odzewu. Sam nie rzucam słów na wiatr, więc wydawało mi się, że w tej firmie będą mieli podobnie, ale jak widać - przeliczyłem się. Nie polecam.
    ReviewUserIconBeata Katowice

16.10.2022 19:58

Nie mogę polecić. Niestety muszę się zgodzić z częścią niezbyt pochlebnych komentarzy. Jeśli ktoś pracował kiedyś w innej firmie szybko zrozumie, że to nie jest miejsce dla niego. Firma głownie poszukuje osób z orzeczeniem o niepełnosprawności ale oczekując od kandydatów pełnej sprawności. Zapewnienia kadry zarządzającej rozmijają się z rzeczywistością. Wiadomo opinia subiektywna ale nie tylko moja, część pracowników nie rezygnuje tylko na przywiązanie do miejsca pracy. Z pozytywów wypłata regularnie.
    ReviewUserIconSzybka

27.04.2022 23:03

Nie polecam tej firmy kłamcy oszuści. W tej firmie nie można mieć własnego zadania .Kordynatorzy to wogole porażka kłamcy kłamią prosto w oczy pracownikowi wykorzystują osoby niepełnosprawne Pefron musi się przyjrzeć tej firmie i ja się o to postaram oraz sąd pracy mobbing na porządku dziennym
    ReviewUserIconCzekolada96

08.06.2022 21:31

To prawda po wypełnieniu papierów i robieniu rzetelnie pracy mnie zwolnili. Pytałam dlaczego to że źle i niedokładnie a skąd mieli wiedzieć skoro firma 500 km od nich a pracownicy zadowoleni chwała. CCC Chamstwo i tyle lepiej na czarno gdziekolwiek pracować niż pracować u firmy która nie szanuje czasu, pracy i zdrowia pracowników.
    ReviewUserIconNick

23.06.2022 15:27

Nie dość że w tej firmie trzeba chodzić na zastępstwa to jeszcze nie płacą za to tylko się wyrzywaja

01.05.2022 00:15

ReviewUserIconOna

01.05.2022 14:20

Nie dostałam się do tej pracy,ale na to wygląda że dobrze bo non stop źle opinie.Nawet na rekrutacji beznadziejne,strata czasu i nerwów.
    ReviewUserIconBrr

25.05.2022 22:17

Nie dała rady pewnie i narzeka :)

07.04.2022 15:17

Czy BHP Protect System Sp. z o.o. zatrudnia studentów?
    ReviewUserIconKasia

27.04.2022 12:57

Tak firma zatrudnia studentów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BHP Protect System?

Kontakt - BHP Protect System Sp. z o.o.

Katowice

ReviewUserIconM- La

26.04.2022 14:36

Firma mało przyjazna, szczególnie dla osób prawdziwie niepełnosprawnych (które nie mają kombinowanego orzeczenia, a rzeczywiste problemy ze zdrowiem). PFRON powinien jej się bacznie przyjrzeć. Oczywiście, są wyjątki, którym się udało i którzy sobie chwalą (firma jest duża, ma sporo obiektów, na każdym panuje inna atmosfera). Ale już sama rotacja i ciągła rekrutacja na te same stanowiska mówi sama za siebie. Ja mam bardzo złe wspomnienia z pracy w tej firmie. Zdecydowanie, nie polecam!
    ReviewUserIconKlvnkv

20.04.2022 10:46

Nie polecam tej firmy wykorzystują psychicznie i fizycznie nie dawaja wolnego młodym pracownikom jak ktoś potrzebuje zdecydowanie nie polecam i unikać tej firmy jak ognia
    ReviewUserIconklvnkv

25.04.2022 00:48

Tak chciałam wolne bo mnie brzuch bolał to mi nie dała bo niby mało ludzi i nie będzie bo wszyscy stamtąd uciekają bo wykorzystują psychicznie i fizycznie
    ReviewUserIconKlb

01.02.2022 12:47

Pracowałem dla tej firmy jakiś czas i widać że kierownictwo niema nic do gadania w tej firmie jak wieży kierownikowi na zecz której udziela usług tak było w kluczborku
    ReviewUserIconKlb

29.03.2022 12:23

Wiesz jak bez przerwy kierownik danej firmy wypisuje głupoty kłamstwa na temat pracownika firmy zewnętrznej który pod jego nie podlega i niema z nim umowy . Pisze kłamstwa i firma wierzy w te oszczerstwa nie siedzi nikt z firmy na danym obiekcie i nie widzi .
    ReviewUserIconMałgorzata

02.03.2022 00:57

Firma nie przyjazna pracownikowi. Nie polecam.
    ReviewUserIconBabka

03.01.2021 19:46

Pracowałam u nich w ochronie w zakładzie w Kluczborku, nie polecam, mało co interesują się pracownikiem. Obecnie szukają tam nadal pracownika a praca tam jest fatalna, lepiej tam nie iść.
    ReviewUserIconBar

31.10.2021 20:21

Niby czemu ?
    ReviewUserIconAaa

20.10.2021 19:29

Nie polecam firma która jest zakładam pracy chronionej , boi przyjmować osób że znacznym stopniem . To dlaczego zakładem pracy chronionej?
    ReviewUserIconMiki

04.09.2021 09:00

Nie polecam pracy w tym zakładzie wymyślają cuduja a o kordynatorce to coś tragicznego tam trzeba mieć stalowe nerwy aby kogoś nie uszkodzić a resztę sami sobie dopowiedzcie. Nie polecam zdecydowanie.
    ReviewUserIconMiki

01.09.2021 22:43

Szczerze nie polecam tej firmy pracuje i dużo widzę p. Kasia tu się wypowiada że kordynatorka to jakaś bogini to fakt straszne babsko wykończają psychicznie zdecydowanie nie polecam.
    ReviewUserIconKasia

01.09.2021 01:25

W firmie patrzą tylko na swoje portfele. Kordynatorka kombinuje i ma się za Boga. Nie polecam firmy szkoda czasu.
    ReviewUserIconInterwencja Obywatelska

19.04.2021 12:09

Doświadczenia z tego miejsca i spostrzeżenia są takie heh Rozmowa rekrutacyjna przeprowadzona była 2 etapowo i 1 etap rozmowa z rekruterką firmy bardzo miła uprzejma życzliwa osoba która ma pojęcie o tym kogo zaprasza na rozmowę i z kim rozmawia odnosząca się z szacunkiem do rozmówcy | 2 etap rozmowy jest z kimś z osób decyzyjnych i tu podejście się zmienia osoba nawet nie orientuję się odnośnie płci rozmówcy a co dopiero zawartości cv z góry z wyższością podchodzi do rozmówcy lekceważąco to co na ogłoszeniu o pracę nie zgadza się z tym co na rozmowie na dane stanowisko(usunięte przez administratora) dlatego jestem zmuszony odradzić każdemu kto szanuję samego siebie i swój czas pojawienie się w tej firmie na rozmowie rekrutacyjnej być może jak ten człowiek który ma za wysokie mniemanie o sobie upadnie z wysokiego stołka nauczy się pokory szacunku do rozmówcy będzie warto zainteresować się ofertami pracy w tej firmie w moim odczuciu to opinia z mojej perspektywy i moje odczucia ja szanuję innych opinie proszę o uszanowanie mojej opinii dziękuję.
    ReviewUserIcongabi

30.04.2021 11:33

Zgadzam się z opinia...
    ReviewUserIconBasia

16.12.2018 17:39

Czytając opinie o mojej firmie postawiłam, że też napisze jak ja to widzę. Pracuje w firmie 7 lat i jestem bardzo zadowolona. Przychodząc na rozmowę kwalifikacyjną byłam bardzo zestresowana, bo zależało mi bardzo by dostać prace( ze stresu spociły mi się dłonie:( ) jednak stres miną w chwili gdy przywitał mnie uśmiech pani, która przeprowadzała rekrutacje, jak się później okazało była to Kadrowa. Widać było jej profesjonalizm, uważnie mnie wysłuchana i w trakcie tej rozmowy zobaczyłam, że jej tak samo jak i mnie zależało bym dostała prace, bym była częścią tego zespołu. Szefa który ostatecznie decydował o moim zatrudnieniu odebrałam także pozytywnie. Zapamiętałam też co wtedy powiedział, że zależy mu, żeby w firmie panowała rodzinna i serdeczna atmosfera. I wszyscy starają się by tak było, chociaż nie jest to łatwe. Jak to w pracy czasem zdarzają się nerwowe sytuacje, problemy to i tak czuje się życzliwą atmosferę. Jak się przychodzi do biura, Kadrowa wita nas z uśmiechem. Można zawsze do niej przyjść nie tylko z dokumentami do wypisania, ale i z problemami ona zawsze szuka rozwiązania, powie dobre słowo. Jeśli musi zwróć uwagę, że popełniło się błąd, to robi to tak, że obie strony są zadowolone, bo przecież nikt nie jest idealny. Trzeba uczyć się na błędach! Zresztą do Szefa też można przyjść i porozmawiać. Tak było ze mną kiedy złamałam nogę i musiałam iść na dłuższe l4, bałam się, że zostanę zwolniona (wysoka absencja). Dostałam od Szefa zapewnienie że jak wyzdrowieje wrócę dalej na swój rejon. I tak też było. Wysłano mnie także na turnus rehabilitacyjny, który pozwolił mi wróć szybciej do sprawności. Pracuje w zakładzie pracy chronionej, jestem osobą niepełnosprawną mam problemy ze wzrokiem i chodzeniem. Jednak firma stara się bym w pracy mimo tych ograniczeń była efektywna, bym jak najmniej odczuwała swoją niepełnosprawność, miejsce pracy jest dostosowane. Mam możliwość refundowania kosztów lekarstw, zakupu okularów .Jestem z tego pokolenia, które identyfikuje się z firmą. Osób które myślą podobne jest więcej. Staramy się żeby praca którą wykonujemy była należycie wykonana. Bo wtedy wszyscy są zadowoleni. Biura dobrze posprzątane to osoby w nich pracujące zadowolone. O tym że tam pracuje decyduje także fakt, że wypłaty są zawsze na czas i jest możliwość otrzymania premii. Podziękowania należą się Księgowemu, który o to dba, jeśli poprosi się go o pomoc nie odmawia, jest profesjonalny w tym co robi. Zaczynając prace przeszłam profesjonalne szkolenie z zakresu sprzątania i używania środków czystości. Szkolenia są cykliczne i cały czas udoskonalamy się w tym co robimy, po to by ułatwić sobie prace i żeby jakość sprzątania była na wysokim poziomie. Pracodawca zapewnił mi elegancki uniform do pracy, wygodne buty. Na samo powitanie mogłam skorzystać z usług fryzjera albo kosmetyczki (pierwszy raz się z tym spotkałam, chociaż pracowałam też w innych zakładach!). To było bardzo miłe, bo przecież sprzątaczka nie przestaje być kobietą! Zawsze musi być czysta i zadbana w końcu jest wizytówką firmy. Tak mówi Szef:) Moje brygadzistki znają się na sprzątaniu i dzięki nim też się bardzo dużo nauczyłam i wciąż uczę. Pracują z nami na równi, wiem jak duża na nich spoczywa odpowiedzialność, są tej pracy całkowicie oddane. Koleżanki z pracy też są bardzo miłe z niektórymi się przyjaźnie i wiem że zawsze mogę na nich polegać. Zapraszam wszystkie osoby, które chcą pracować, niech przyjdą i spróbują, by się przekonać czy mówiłam prawdę. Kończąc powiem tylko jedno : Dobro powraca:)
    ReviewUserIconPracownik

14.07.2020 18:15

Basiuniu chciałbym cię poznać bo mam takie same spostrzeżenia i wrażenia i doznania ! A tak jak byśmy razem coś ten tego w pracy to by było super ! Wspólna praca wspólne sprzątanko wspólne romowy do północy i ten tego ! Daj znać ! Czekam ! Pierwszy mop firmy !
    ReviewUserIconJack

30.04.2021 08:31

Ale hanysy robią u Niemca bo tu daleko od pracy
    ReviewUserIconAnonim

20.01.2021 00:09

Też nie polecam tej firmy.
    ReviewUserIconFranz

22.11.2020 19:55

Pracowałem w tej firmie na ochronie w Kluczborku w zakładzie (usunięte przez administratora), firma jak to firma, ale do tego zakładu (usunięte przez administratora)do ochrony(bo obecnie tam szukają) nie polecam iść nikomu.,warunki tragiczne, wymagania z kosmosu(usunięte przez administratora)Nie polecam i przestrzegam.

08.08.2020 10:52

Czy w BHP Protect System Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
    ReviewUserIconSzybki Lopez

23.08.2020 11:38

Tak występują ! Idziesz do marketu kupujesz sobie co chcesz pakujesz i wyobrażasz że dostałaś ! A z bonami jest tak że bierzesz od znajomego drukujesz na drukarce laserowej i idziesz do marketu zrealizować licząc na to że się nie zorientują !
    ReviewUserIconKazik

13.12.2019 17:00

Ja jestem zadowolony, bede nadal pracował i nie zrażają mnie negatywne komentarze.

11.06.2020 17:03

Firma jak firma, ale ludzie różni tam pracują

31.12.2019 08:24

ReviewUserIconKalina

31.12.2019 16:08

Czy w tej.. firmie w ogóle można coś powiedzieć? Wyglądasz na to że nie

11.06.2020 16:57

ale oni sobie i tak z tego,tych opini nic nie robią ;D
    ReviewUserIconLOLITA

15.03.2020 15:24

Wypisujecie tutaj bzdury ! Pracuję 3 miesiące i jest wspaniale. Kierownictwo super, ludzie przecudni a Pan Prezes wspaniały. Firma godna polecenia i pracy w niej. Wystarczy ludziska tylko robić swoje i jest przecudnie !!!!

11.06.2020 16:52

przecudne

03.05.2020 05:58

03.05.2020 13:19

PLUSY KASA wypłacana na czas MINUSY Nie każdy człowiek przypadnie do gustu ,jednego polubisz drugiego nie ;D i z tego powodu zmieniać prace ?
    ReviewUserIconPolak

09.05.2020 03:50

ma się wpływ ! może ty nie chcesz mieć i tak twierdzisz ! bo kurzysz !

31.01.2020 15:48

ReviewUserIconAneta

10.02.2020 07:53

prawda zawsze w oczy kole :)

03.05.2020 13:08

o czym ty mówisz? what ? do you speak ?

29.04.2020 10:42

Czy pracownicy BHP Protect System Sp. z o.o. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?

03.05.2020 13:03

raczej nie

Zostaw merytoryczną opinię o BHP Protect System Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o BHP Protect System Sp. z o.o.!