BHP Protect System

3.3/5

• Profesjonalne utrzymanie czystości
  • Skuteczność w działaniu
  • Fizyczna ochrona osób i mienia
  • Poszukujemy pracowników
  • Dlaczego właśnie my?

Profesjonalne utrzymanie czystości

Skuteczność w działaniu

Fizyczna ochrona osób i mienia

Poszukujemy pracowników

• Borowa Wieś
  • Gostyń
  • Szklarnia Stara
  • Orzesze
Katowice - BHP Protect System Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Mikołów
  5. Opinie o BHP Protect System Sp. z o.o.

Opinie o BHP Protect System Mikołów

Nie przegap nowości o BHP Protect System Sp. z o.o.!

Aneta

10.04.2026 14:00

Firma Krzak, mija 2 tygodnie od zamówienia i totalne ZERO odpowiedzi, na korespondencję mailową nikt nie odpowiada, telefon wyłączony lub abonent niedostępny.

BHP Protect System Sp. z o.o.

10.04.2026 14:10

Dzień dobry, dziękujemy za opinie ale nie zajmujemy się sprzedażą. Świadczymy usługi utrzymania czystości i ochrony mienia

Sandra19990708

30.03.2025 10:38

Z całym sercem polecam do kontaktu z Kadrami w Katowicach panią Elę taka blondyneczka. Jest super ,ogarnięta,empatyczna uśmiechnięta i pomocną osobą chce dobrze dla pracownika,wszystko wyjaśni,doradzi z uśmiechem na twarzy. Jeśli macie problem to ona jak najbardziej jest dobra osobą na dobrym stanowisku.

29.09.2023 19:58

Dorcia kandydat

30.09.2023 22:00

Mnie Firma pomogła choć byłam tylko kandydatką do pracy.Jesli ktoś ma trochę zdrowia i pracuje to z pewnością dostanie pracę nawet ze stopniem niepełnosprawności.
    Nadia

15.02.2023 14:51

Szkoda czasu na iluzję. Robią ludzi w bambuko. Co z tego że mam orzeczenie o niepełnosprawności? Jak się dowiedzieli o chorobie to od razu skreślili mnie z listy. A jest to choroba ukryta jestem całkowicie sprawna fizycznie. Przecież to choroba wybrała mnie a nie ja chorobę. I dlatego mam wegetować na rencie bo firmy boją się inwalidów?
    Kinga Gruszka

20.01.2023 20:05

Poszukuje Pracy . Jestem osobą z orzeczeniem o niepełnosprawności w stopniu lekkim 10 N oraz 02 P . Pracowałam w Express Kuchnia Marche oraz w Pizza Hut Pracownik Kuchni oraz Pracownik Porządkowy . Odbywałam Staż w Restauracji Dobra Karma w Katowicach oraz Praktyki w Klubokawiarni Drzwi Zwane Koniem w Katowicach . Interesuje mnie muzyka oraz Gastronomia .

23.01.2023 06:22

Dzień dobry Pani Kingo, Jeśli chce się Pani skontaktować z nami w sprawie pracy, zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji pod numerami telefonów: 692-418-425 734-475-479 739-266-566 Pozdrawiamy
    Kinga Gruszka

23.01.2023 13:18

Nie mam jak się z pństwem skontaktować

29.10.2022 12:05

Pracujesz na sprzątanie w firmie BHP Protect System Sp. z o.o.? Co sądzisz o rekrutacji?
    Anna

12.12.2022 14:13

Nie dostałam się ,tylko straciłam czas.
    Ona

21.01.2023 16:10

Nie ma szans osoba , która nie przypadnie do gustu.

19.02.2022 15:32

Na stronie internetowej GoWork.pl w zakładce oferty pracy jest oferta pracy na stanowisko Sprzątaczka. Czy ktoś z Was jest zainteresowany takim stanowiskiem?
    Tom

20.01.2023 13:07

Cała rekrutacja to bzdura, szukają ludzi na zapas. Na tę chwilę nie ma żadnych miejsc i dość rzadko coś się pojawia. Ludzie są im potrzebni do rozmów z potencjalnym kontrahentem.
    Ona

21.01.2023 16:08

Ja się zgadzam z przedmówcą

19.11.2022 10:36

BHP Protect System Sp. z o.o. poszukuje kandydatów na stanowiska Pracownik Ochrony. Czy ktoś z Was orientuje się co wchodzi w skład obowiązków na tych stanowiskach?
    ewusia

01.01.2023 11:19

Witam w Nowym Roku,poszukuję pracy na stanowisku pracownika ochrony,jestem na emeryturze,na podobnym stanowisku pracowałam 2 lata,chętnie podejmę pracę natychmiast.

29.10.2022 17:12

Mam kolejne pytanie czy do moich obowiązków mając orzeczenie umiarkowane należą zastepstwa za nie obecne dziewczyny lub jedna dziewczyna. Chciałam napomknąć że niczego takiego w umowie nie podpisywałam.

29.10.2022 16:44

Witam mam pytanie dlaczego nie wszyscy pracownicy nie mogą korzystać z fryzjera czy stylisty a inni korzystają co miesiąc? Od kogo to zależy ?Koordynator czy może brygadzista? A może my zwykłe sprzątaczki .które dają się wykorzystywać?
    Es ist vorbei

18.09.2021 17:45

Nie polecam pracy tutaj a pracowałem w Katowicach, gdzie po 1,5 miesiąca wlrzucono mnie z niewiadomych mi przyczyn. Totalny brak szacunku dla pracownika, atmosfera (usunięte przez administratora) Koodynatorki kreują się na wielkie boginie a grama kultury nie mają ani podejścia. Totalny (usunięte przez administratora) i porazka. Wyzysk i współczesne perfide niewolnictwo. Dobrze ze mnie tam już nie ma.
    Jaro

20.09.2021 09:59

Napisz coś więcej bo mam zamiar się tam zatrudnić ale jak czytam że tam jest taki cyrk to nie wiem czy jest sens.

12.02.2022 23:20

Pracowałam przez 7 lat i usunęli mnie jak (usunięte przez administratora)
    Wielka lipa

28.09.2021 09:18

Niestety mimo wcześniejszego zapewniania że się odezwą nie dotrzymali słowa. Nie polecam szkoda czasu.
    maks

22.04.2021 16:01

zwalniają ludzi po 3 miesiącach ,za nic, nie wiem co to za system,cały czas szukają pracowników na obiekt ,chociaż jest obsada. Nie polecam,zawiodłem się.

26.01.2020 14:33

Hej, jakieś info o BHP Protect System Sp. z o.o.? Ogłoszenie Sprzątaczka, pojawiło się 22 stycznia na GoWork.pl, ktoś coś wie?
    Asiulka

29.04.2020 03:24

Naprawdę co to za (usunięte przez administratora) zawsze jak dzwonię mam odebrane połączenie.
    Asik

29.04.2020 03:19

Pracuję w tej firmie 5lat Panie z biura Pani Kadrowa z Katowic, Pani z rekkrutacji to są super kobiety. Nasz Pan prezes z którym każdą rzecz można obgadać i dojść do porozumienia nie jeden próbował i zawsze się udało bo to jest człowiek z którym można pogadac i zawsze wysnuje wnioski z pozytywnym wynikiem
    Nina

24.10.2019 18:51

Szanowni czytelnicy. Teraz zrozumiałam że jeżeli jedna osoba powie prawdę i to nie koniecznie dobrą to inni się otwierają i też zaczynają mówić. Popieram Was
    Judyta 1970

02.03.2020 17:35

Ne poleciłabym bym nikomu tej firmy żadnej osobie nawet bratu swojemu to jest banda łobuzów z tym ich kierownikiem debilem Jutka
    Tola

04.03.2020 17:46

własnie, dobrze gadasz

31.12.2019 13:39

Nie, nie polecam tej firmy
    pani.

01.01.2020 11:59

wlasnie
    Pati

19.10.2019 17:47

nie polecam pracy w tej firmie. wyzyskują ludzi a co z tego ze pieniądze są na czas. nie warto!
    Ola

30.10.2019 06:53

Oj haracz kochana

24.12.2019 10:14

Śmiech na sali. Haracz? Aż szkoda słów. Niektórzy powinni mieć zakaz wypowiadania się.

20.11.2019 15:38

24.12.2019 08:11

Moim zdaniem w porządku, ja nie mam nic do zarzucenia. Wesołych Świąt. :-)

24.12.2019 10:13

Ja również, ale niektórzy widzą wszystko w ciemnych barwach...
    M.

19.10.2019 17:43

pracuję od niedawna w tej firmie na obiekcie i niestety nie jestem zadowolona. pracuję z donosicielami a o reszcie nie mówię.. nie warto. ciesze się tylko że są osoby które nie tylko chwalą ale także powiedzą prawdę.. teraz rozumiem dlaczego ludzie się zwalniają. sama mam to w planie.

24.12.2019 08:13

Ja też pracuję od niedawna i jestem zadowolona, wszystko ok. Pracownicy biura są bardzo w porządku.

24.12.2019 10:12

Zgadza się.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BHP Protect System?

Kontakt - BHP Protect System Sp. z o.o.

Żwirki I Wigury 65 lok. 112 43-190 Mikołów

Branża główna: Usługi techniczne

15.10.2019 10:02

Jaka jest kultura pracy w BHP Protect System Sp. z o.o.? Obowiązuje typowy dress code?

24.12.2019 08:33

Według mnie przyjęcie jest bardzo w porządku.

24.12.2019 10:11

Coś mi się nie wydaje, żeby kogokolwiek wyzywano. Jedyne wyzwiska to te, które zamieszczają rzekomo niezadowoleni pracownicy. Ja osobiście polecam firmę i jestem zadowolona z warunków pracy.

21.12.2019 07:37

Wszystko okej, dlatego pracuję nadal

24.12.2019 08:39

Ja również. :)

28.11.2019 15:01

23.12.2019 18:51

To po co pracujesz w firmie skoro ci tak źle?

24.12.2019 08:16

Bo już nikt nie może być zadowolony? Dziwne podejście.

30.11.2019 18:22

23.12.2019 18:55

Niepełnosprawni też pracują, to normalne. A że pracują na zysk firmy to chyba też nic dziwnego. Jak w każdej firmie. Dla niektórych gdzie by nie pracowali jest tylko wyzysk. Gdzie tu sens i logika.

24.12.2019 08:15

Zakład pracy zatrudnia przecież prawie zawsze niepełnosprawnych... Grupa nie zwalnia z wykonywania porządnie swojej pracy
    Zara

29.11.2019 14:35

szef może i jest chętny ale nie do rozmowy. Dajcie spokój nie polecam i przestrzegam

23.12.2019 19:03

To idź do biura i się przekonaj, a nie pisz bzdur.

24.12.2019 08:14

Dokładnie tak, masz rację.

13.12.2019 20:00

Julia

14.12.2019 07:55

zgadzam się z Tobą

23.12.2019 18:49

Jeżeli to prawda według Ciebie, to napisz maila i umów się na spotkanie w biurze. Tak, firma musi zarabiać kasę, by było na twoje wynagrodzenie.
    Bhp

15.12.2019 18:32

ODRADZAM..

23.12.2019 18:45

Ja wręcz przeciwnie, polecam.

05.12.2019 17:02

Loli

11.12.2019 10:50

Masakra dajcie spokój ;( coraz to gorzej
    joanna

12.12.2019 18:04

tak
    Madzia

02.12.2019 18:18

firma jak firma. nie ma czego polecać. Myślę jednak że te pozytywne opinie wśród tych negatywnych są przesadzone bo nie ma uczciwej firmy i do tego długoletniej. A o tej się sporo nieciekawych nasłuchałam od ludzi...
    Asik

25.11.2019 09:20

W firmie pracuję już 4 lata wszystko na czas i, z każdym można się dogadać jeśli coś się komuś nie podoba lub nie pasuje zawsze można porozmawiać z szefem a on zawsze jest chętny do pomocy, więc nie rozumiem tych hejtow.
    Izka

25.11.2019 16:52

proponuję idź do szkoły otwórz książkę i przeczytaj co to jest hejt a co oznacza zdanie(wypowiedź). Lepiej zwalić na hejt niż przyjąć fakt. Ludzie przyjmują (nie)prawdę a nie prawdę.

15.11.2019 10:52

Sandruś

18.11.2019 19:19

Jedna klika i brud
    pracownica

19.11.2019 08:00

Dokładnie tak. Nie polecam.

13.11.2019 16:24

NIna

14.11.2019 14:49

w końcu.
    Violetta

10.11.2019 20:06

Z doświadczenia wiem że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. I tu też nie warto... Pozdrawiam
    Rysiu

11.11.2019 14:49

tak właśnie jest
    Rysiu

02.11.2019 17:48

Tak samo jak w innych miejscach. Nigdzie nie ma sprawiedliwości.

03.11.2019 17:23

Jest jedna jedyna sprawiedliwość na świecie i nikt jej nie uniknie. Myślę że wiadomo o co chodzi :) i nie jest to BHP PROTECT SYSTEM.
    XXXX

05.11.2019 16:54

Dokładnie tak
    Ewelindusia

28.10.2019 16:56

Pracuję w tej firmie ponad 4 lata i szczerze ?? nie narzekam. Miła atmosfera , pobory na czas tylko trzeba chcieć pracować, bo wiele osobom wydaje się ,że jak przyjdą do pracy na 7 - ą to już sukces i już nic nie muszą robić. Pracę wykonują byle jak , ale roszczenia nie są byle jakie. PPotrafią tylko krytykować paląc kolejnego papieroska. Firma zwraca za leki oraz sprzęt rehabilitacyjny również, ale im to jest mało..!! No bo przecież taka osoba , która zakończyła edukację na poziomie szkoły podstawowej powinna zarabiać strasznie duże pieniądze. Jestem n pewna ,że wszystkie te negatywne opinie piszą obecni pracownicy tej firmy , noo.... pracownicy " lenie".
    Maria

28.10.2019 14:24

Zanim przyjmiecie się do firmy to dobrze premyślcie ponieważ nie jest tak dobrze jak obiecują przy przyjęciu. Jeżeli ktoś jest w porządku i chce uczciwie pracować to niestety musi się zmierzyć z incydentami donosicielstwa i pozoranctwa.. resztę zobaczycie sami w praniu.
    Praca

28.10.2019 11:28

Odradzam pracy w tym bałaganie. Kiedyś to było inaczej a teza to już nie to.
    Misia

25.10.2019 12:51

Witam pracuje w tej firmie już długo więc moje zdanie jest podzielone i mogę się wypowiedzieć ja jestem zadowolona mój zespół w pracy jest bardzo miły jeden drugiemu pomaga zawsze można liczyć jeden na drugiego nie znam słowa nie mogę zaraz zawsze jest współpraca.Nasz zespół jest rewelacyjny ja za nic w świecie bym nie zmieniła pracy że względu na fajne pomocne osoby.A druga sprawa zawsze mam wynagrodzenenie na czas i jeżeli chodzi o godz pracy zawsze można zmienić i nikt nie robi z tego problemu jeżeli np wypadnie jakaś wizyta u lekarza zawsze można wszystko załatwić nie ma narzekania że strony Katowic jak i koordynatorów więc polecam firmę oraz pracę jeśli sam się nie przekonasz to wypowiedzi innych są zbędne.
    karol

19.10.2019 13:47

Firma taka sama jak inne nic specjalnego w niej nie ma... (usunięte przez administratora) nie ma co tak wychwalać.

BHP Protect System Sp. z o.o.

11.06.2019 13:40

Na czym polega skuteczność usługi sprzątającej?

·       Plan sprzątania – jest związany ze specyfiką obiektu, każda powierzchnia posiada określony charakter, wymagający użycia dedykowanych środków oraz podjęcia odpowiedniego działania. Należy ustalić harmonogram, według którego jedne czynności wykonywane są dwa razy dziennie, inne raz dziennie, co drugi dzień, raz w tygodniu, co dwa tygodnie, raz w miesiącu lub raz na kwartał. Zgodnie z powyższym planuje się schemat, metodykę oraz związane z nią techniki sprzątania, co jest konieczne, szczególnie jeżeli chodzi o działania pracownika, który swoją pracę musi wykonać sprawnie, dosyć szybko i przede wszystkim dokładnie.

·       Dobór odpowiednich środków – każda powierzchnia posiada inną charakterystykę. Ważny jest wybór odpowiedniego, renomowanego środka czyszczącego, który sprosta stawianym wymaganiom. Równie ważne jest dobranie określonych narzędzi pracy takich jak ścierki, mopy, czy maszyna myjąca. Ostatnia z wymienionych musi posiadać funkcje, które będą adekwatne do charakteru czyszczonej powierzchni. W zależności od potrzeb używa się maszyny pchanej lub z operatorem.

·       Personel – przy wyborze właściwego kandydata, należy kierować się określonymi kryteriami, takimi jak zdobyte doświadczenie i umiejętności, cechy interpersonalne, nastawienie przyszłego pracownika oraz odpowiednia prezencja. Oczywiście, wymóg posiadanego doświadczenia nie zawsze jest decydujący. Jeżeli odpowiednio przygotujemy pracownika do wykonywania obowiązków, będziemy regularnie organizować szkolenia podwyższające kompetencje, na pewno uda nam się stworzyć zgrany i skuteczny w działaniu zespół.

·       Szkolenia – pracownik musi posiadać umiejętności, które są wymagane na jego stanowisku pracy. Znajomość chemii i jej użycia, umiejętność obsługi narzędzi, w tym maszyny myjącej lub właściwe czyszczenie sanitariatów, to nie kwestia domowych przyzwyczajeń, a wiedzy zdobytej na profesjonalnych szkoleniach.

Jesteśmy firmą, która za priorytet stawia sobie spełnienie wszelkich oczekiwań klienta, dostosowując w tym celu odpowiednie działania personelu, właściwe techniki sprzątania i wiedzę z zakresu stosowanej chemii oraz narzędzi.

Zapraszamy do nawiązania współpracy!

Kontakt telefoniczny: 881 968 220 lub 692 418 425

Kontakt mailowy: [email protected]

Nasza strona internetowa: https://hoppe-wartenberg.pl/

Znajdą nas Państwo również na Facebook’u.

Zostaw merytoryczną opinię o BHP Protect System Sp. z o.o.