BHP Protect System Sp. z o.o.

5 Dodaj opinię
BHP Protect System Sp. z o.o.
5 26 36 5 1

Opinie o BHP Protect System Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Na czym polega skuteczność usługi sprzątającej?


·       Plan sprzątania – jest związany ze specyfiką obiektu, każda powierzchnia ma swój charakter i wymaga określonych środków i podjęcia odpowiedniego działania. Oprócz tego ustala się harmonogram działań, jedne czynności wykonywane są dwa razy dziennie, inne raz dziennie, co drugi dzień, raz w tygodniu, co dwa tygodnie, raz w miesiącu, raz na kwartał. Dodatkowo, planuje się schemat i metodykę i związane z nią techniki sprzątania, co wbrew pozorom jest konieczne, szczególnie dla pracownika, który swoją pracę musi wykonać sprawnie, dosyć szybko i przede wszystkim dokładnie.


·       Dobór odpowiednich środków – nawiązując do powyższego punktu, każda powierzchnia posiada inną charakterystykę. Środka do czyszczenia toalet na pewno nie użyjemy do przetarcia biurka, czy mycia podłogi. Ważny jest wybór odpowiedniego, renomowanego środka czyszczącego, który sprosta stawianym wymaganiom. Równie ważne jest dobranie odpowiednich środków takich jak ścierki, mopy, czy maszyna myjąca. Ostatnia z nich musi posiadać funkcje, które będą adekwatne do charakteru czyszczonej powierzchni. W zależności od potrzeb używa się maszyny pchanej lub z operatorem.


·       Personel – przy wyborze właściwego kandydata, należy kierować się określonymi kryteriami, takimi jak zdobyte doświadczenie i umiejętności, cechy interpersonalne, nastawienie przyszłego pracownika oraz odpowiednia prezencja. Oczywiście, wymóg posiadanego doświadczenia nie zawsze jest decydujący. Jeżeli odpowiednio przygotujemy pracownika do wykonywania obowiązków, będziemy regularnie organizować szkolenia podwyższające kompetencje, na pewno uda nam się stworzyć zgrany i skuteczny w działaniu zespół.


·       Szkolenia – są bardzo ważne przy wykonywaniu usług, pracownik musi posiadać umiejętności, które są wymagane na jego stanowisku pracy. Znajomość chemii i jej użycia, umiejętność obsługi narzędzi, w tym maszyny myjącej lub właściwe czyszczenie sanitariatów, to nie kwestia domowych przyzwyczajeń, a wiedzy zdobytej na profesjonalnych szkoleniach.


Jesteśmy firmą, która za priorytet stawia sobie spełnienie wszelkich oczekiwań klienta, dostosowując w tym celu odpowiednie działania personelu, właściwe techniki sprzątania i wiedzę z zakresu stosowanej chemii oraz narzędzi.


Zapraszamy do nawiązania współpracy!
 
Kontakt telefoniczny: 881 968 220 lub 692 418 425


Kontakt mailowy: biuro@hwprestiz.pl



Znajdą nas Państwo również na Facebook’u.
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
SPRZĄTANIE OBIEKTÓW HANDLOWYCH

Nasza firma specjalizuje się w sprzątaniu powierzchni handlowych. Jest to specyficzny typ obiektu, ponieważ wymaga stałej kontroli czystości. Codziennie miejsca takie jak centra handlowe, odwiedzają rzesze klientów. Estetyczny wygląd posadzek, toalet, szyb, czy schodów ruchomych przekłada się na zadowolenie odwiedzających. Brudna podłoga na pewno nie zachęci do spędzenia dłuższego czasu w centrum handlowym.

Naszym klientom oferujemy kompleksową usługę utrzymania czystości na obiektach handlowych, realizowaną przez przeszkolony personel, przy użyciu najwyższej klasy sprzętu i chemii.

Zapraszamy do współpracy!

Numer telefonu
: 881 968 220
E-mail: biuro@hwprestiz.pl
Strona internetowa:
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
HOPPE-WARTENBERG SECURITY

Nasza firma zajmuje się kompleksową ochroną osób i mienia. Oferujemy Państwu profesjonalną usługę dostosowaną do specyfiki chronionego obiektu i wymagań klienta.
Działamy w następującym zakresie:

  •  grupy interwencyjne/patrole/ konwoje,

  •  transport gotówki,

  • monitoring obiektów,

  • monitoring pojazdów,

  •  instalacja i konserwacja systemów.


Mocne strony naszej firmy:

  • wykwalifikowany i doświadczony zespół umundurowanych pracowników

  • monitoring patroli GPS

  • ubezpieczenie OC od działalności prowadzonej

  •  systemy wsparcia technicznego oparte na najnowszej technologii


Jeżeli poszukują Państwo firmy spełniającej najwyższe standardy i działającej zawsze zgodnie z wymaganiami stawianymi przez klienta – zapraszamy do współpracy!

Nasza strona internetowa:
 
Facebook:





e-mail:biuro@hwprestiz.pl
 
Kontakt telefoniczny: 881-968-220 lub 692-418-425
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
BHP PROTECT SYSTEM SP. Z O.O.

Poszukują Państwo firmy sprzątającej z doświadczeniem i dobrymi referencjami?

Nie są Państwo zadowoleni z usług świadczonych przez obecną firmę?

Chcieliby Państwo nawiązać współpracę z firmą, która proponuje bogaty pakiet usług w przystępnych cenach?

Zapraszamy do współpracy!

Jako firma świadcząca profesjonalne usługi utrzymania czystości oferujemy:

  • kompleksowe sprzątanie różnego typu powierzchni,

  • usługi realizowane według planu sprzątania i specyfiki danego obiektu,

  • profesjonalną, przeszkoloną i stale podnoszącą kompetencje, kadrę sprzątającą,

  • usługi wykonywane przy użyciu najwyższej jakości chemii i sprzętu,

  •  specjalistyczne techniki sprzątania dostosowane do wymagań klienta.



·  
Więcej informacji na temat naszej oferty znajdą Państwo na naszej stronie internetowej:

Facebook:


Adres e-mail:biuro@hwprestiz.pl

Telefon: 881 968 220 lub 692-418-425
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Jesteśmy firmą z długoletnim stażem i rzeszą zadowolonych klientów.
Obecnie poszukujemy pracowników utrzymania czystości na terenie województwa śląskiego, małopolskiego i opolskiego.
Zapraszamy do współpracy!
Pomocna?
Tak1Nie
M.
 Opinia

Bardzo dobra firma, wypłaty zawsze na czas. Nie mam powodów by narzekać. Jak najbardziej polecam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@M. 22.01.2018 11:06

Dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii. Dokładamy wszelkich starań, żeby nasz personel był zadowolony z warunków pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Również polecam. Uczciwa firma.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@gość 29.01.2018 09:12

Dziękujemy za te słowa. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agula
 Opinia

Pracuję tu już kilka lat. Nie mam powodów, aby narzekać. Atmosfera przyjazna, a wypłata zawsze, kiedy powinna być.

Pomocna?
Tak5Nie
Pracodawca
 Opinia
@Agula 13.07.2018 06:44

Bardzo nas cieszy, że jest Pani zadowolona ze współpracy. Uważamy, że bardzo ważnym czynnikiem jest dobra i przyjazna atmosfera w miejscu pracy. Chcemy, by nasi pracownicy czuli się komfortowo, dbamy o nawiązywanie i utrzymywanie dobrych relacji międzyludzkich. Każdy pracownik, w razie gdy ma jakieś pytania lub wątpliwości, może przyjść do nas, do biura przy ulicy Mickiewicza 29 w Katowicach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszukująca
 Opinia
@Pracodawca 08.02.2019 12:07

Dzień dobry, szukam pracy okolice Mikołowa, Łaziska Górne, Katowice. Czy prowadzą Państwo rekrutację? Jeśli tak to na jakie stanowisko? Pozdrawiam serdecznie :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszukująca
 Opinia
@Pracodawca 08.02.2019 12:07

Dzień dobry, szukam pracy okolice Mikołowa, Łaziska Górne, Katowice. Czy prowadzą Państwo rekrutację? Jeśli tak to na jakie stanowisko? Pozdrawiam serdecznie :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Poszukująca 09.02.2019 14:27

Prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: rekrutacja@bhpprotect.pl

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik bhp
 Opinia

Fajna firma pracuje już w niej od 2 lat jako pracownik gospodarczy,w tej firmie spotkałem się pierwszy raz tym ze dostałem buty do pracy i cały strój roboczy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Pracownik bhp 05.07.2017 18:54

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pracy w naszej firmie. Jako pracodawca wyposażamy naszych pracowników w potrzebny uniform, środki czystości i sprzęt. Warto dodać, że używamy chemii i sprzętu renomowanych firm. Stawiamy przede wszystkim na jakość. Stale podnosimy kompetencje naszych pracowników poprzez profesjonalne szkolenia z zakresu utrzymania czystości.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Bardzo dobra i uczciwa firma, godziny pracy elastyczne, miejsce i stanowisko dostosowane do potrzeb pracownika, szef bardzo dobry i ludzki!!!! Co w tych czasach najważniejsze, kierownictwo zawsze pomocne i otwarte na potrzeby innych, wypłata zawsze wpływa na konto z początkiem miesiąca ,jeżeli ktoś szuka stałej i stabilnej pracy - polecam!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Pracownik 14.12.2018 17:40

Dziękujemy za te słowa. Niezwykle ważne dla nas jest, aby nasi pracownicy czuli, że są jednym z filarów firmy. Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
emeryta - ekspracownik
 Opinia

Firma na poziomie. Uczciwa i solidna. Wszystko da się załatwić, szef elastyczny, a pracownicy administracyjni bardzo fajni. Uśmiechnięci i kompetentni. Wyrozumiałe podejście do osób z niepełnosprawnością. Wypłaty zawsze z początkiem m-ca! Szczerze polecam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@emeryta - ekspracownik 06.07.2018 10:41

Bardzo dziękujemy za te słowa. Jednym z priorytetów naszej firmy jest dbałość o dobro pracownika. Nasza kadra to zespół wykwalifikowanych pracowników, którzy wykonują swoje obowiązki z najwyższą starannością. W naszej firmie każdy pracownik jest traktowany z szacunkiem, dbamy również o budowanie dobrych relacji międzyludzkich.

Pomocna?
Tak2Nie
Wiesiek
 Opinia

Pracowałem w firmie 10 lat i byłem bardzo zadowolony zwłaszcza z podejścia kadrowej

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Wiesiek 10.07.2018 08:19

Jako pracodawca stawiamy na budowanie długoletniej współpracy z naszym personelem. A nasza Pani Kadrowa to prawdziwy skarb.

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Polecam firmę, środki czystości dostępne, wypłata na czas, pracuje do teraz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bronisław
 Opinia
@Pracownik 21.12.2018 15:26

Na jakim stanowisku pracujesz w firmie BHP Protect System? Z treści Twojej wypowiedzi przypuszczam, że jesteś pracownikiem odpowiedzialnym za czystość, jednak mimo wszystko wolałbym się upewnić. Obecnie widzę, że firma poszukuje pracowników na stanowiska zarówno pracownika gospodarczego, jak i sprzątaczki, dlatego chciałem sprecyzować, którego stanowiska dotyczą Twoje doświadczenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 21.12.2018 15:26

Dziękujemy za pozytywną opinię. :)

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 21.12.2018 15:26

Dziękujemy, zadowolenie naszych pracowników jest dla nas bardzo ważne. Staramy się spełniać najwyższe standardy, zarówno we współpracy z klientami, jak i naszym personelem.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 21.12.2018 15:26

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

Pomocna?
Tak2Nie
Karolina
 Opinia

Może ktoś wie czy firma prowadzi rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Karolina 17.07.2018 21:45

Witam, tak prowadzimy rekrutacje w Katowicach, Mikołowie, Łaziskach Górnych i Piekar Śląskich

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Karolina 17.07.2018 21:45

Zapraszamy do aplikowania na rekrutacja@bhpprotect,pl

Pomocna?
Tak2Nie
Mariusz
 Opinia

Pracuje w Piekarach i jestem bardzo zadowolony

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Mariusz 10.09.2018 13:15

Panie Mariuszu, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, żeby nasi pracownicy czuli, że są ważną częścią firmy, a ich ciężka praca jest każdego dnia doceniana, zarówno przez nas, jak i naszych klientów.

Pomocna?
Tak2Nie
kos
 Opinia

bardzo dobrze się pracuje.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@kos 11.12.2018 17:14

Bardzo nas to cieszy :)

Pomocna?
Tak2Nie
ewelindusia
 Opinia

Bardzo solidna, dobra firma. Wypłata na czas, nie brakuje środków czystości , doskonałe, elastyczne podejście do osób niepełnosprawnych. Przełożeni wyrozumiali , z dużą empatią, szczególnie brygadzistka Ewa na Białym Orle w Piekarach. Naprawdę , firma godna polecenia .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@ewelindusia 15.12.2018 18:12

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z warunków pracy w naszej firmie. Naszym priorytetem jest zarówno dbałość o bardzo dobre relacje z kontrahentami, jak i zatrudnionymi u nas pracownikami. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak4Nie
Jarek
 Opinia

Dostałem prace na razie jest ok

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia

Dostałam Prace w tej firmie i jestem bardzo zadowolona, zarobki mogły być większe ale mam elastyczne godziny pracy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miro
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@Miro 06.07.2018 17:42

Słyszałem że prowadzi rekrutacje na Piekary Śląskie na łaźnie i na sprzątaczkę i chyba jeszcze na mikołów i łaziska ale to chyba tylko sprzątaczka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Powiecie coś o swojej pracy w Bhp Protect System Sp. z o.o.? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna przed podjęciem wyboru.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o BHP Protect System Sp. z o.o. - Mikołów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny