Laboratoria Natury

Katowice - Laboratoria Natury
Komorów - Laboratoria Natury
Lublin - Laboratoria Natury
Warszawa - Laboratoria Natury
warszawy - Laboratoria Natury Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Laboratoria Natury Sp. z o.o.

Opinie o Laboratoria Natury Lublin

Nie przegap nowości o Laboratoria Natury Sp. z o.o.!

cierpliwosc

27.06.2015 11:47

niby co się dzieje ?
    z terenu

15.06.2015 19:51

wiec pójdzie na dno razem z Robercikiem. Niedługo będzie głośno o firmie Laboratoria Natury
    ha ha ha

12.06.2015 12:58

zgadza sie...jak sprawdzą "zamówienia" które idą od KAM-ów na sklepy-słupy to się zdziwią,że mają sprzedaż..lecz wirtualną :-)) ha ha ha Kierownik latał po Polsce i zwalniał ludzi,aż pewnego sądnego dnia sam wyleciał :-) poczytajcie na forum jakie wałki robią w LN..to jakaś masakra.Co do dyrektorka Robercika to ..pożal się Boże..gość trzyma się stołka doprowadzając firmę do upadku..Jaki sens trzymania takiej destrukcyjnej osoby??? Nie mam pojęcia.Mam nadzieję,że kolejną osobą która poleci to będzie właśnie on.Apel do prezesowej Sylwii. Jeśli nie chcesz stracić pracy to pozbądź się pseudodyrektorka
    ktośtamek

14.06.2015 23:13

Prezes Sylwia i cała reszta to wspierające się cwaniaczki - ona nie zwolni Roberta chyba że będzie od tego zależało czy sama nie spadnie ze stołka
    Melba - była PH

11.06.2015 23:16

psioczycie psioczycie i narzekacie - w każdej firmie jest taki sam bajzel. Nic nowego. Niestety właściciele-Izraelczycy w naiwnej swej ufności zawierzyli kilku cwanym oszołomom (czyt.P prezes - przekwalifikowana z wielko powierzchniowych mas marketów - nie mająca pojęcia o rynku farmaceutycznym, dyrektorzyna - po AWF bez doświadczenia w sprzedaży, dział marketingu - cwana dyrcia i tępawa kierowniczka - wszyscy zespołowo kręcący wałki, a kiero regionu....tchórzliwy płaszczący się przed zarządem naiwniak - skacze jak mu zagrają - warknął dopiero jak go wywalili). Moim skromnym zdaniem (a czuja w takich sprawach mam jak pies węch)dział handlowy chyli się ku upadkowi. 3-5 miesięcy i zniknie. Szkoda bo produkty mają fajne.... i klienci je lubią
    nowość

29.05.2015 14:02

Omijajcie firmę.!!! Liczne zwolnienia pod pretekstem szkoleń.fałszowanie świadectw pracy,próby wręczania wypowiedzeń pracownikom którzy są na zwolnieniach lekarskich przez kierownika...ale jak wiemy..kij ma dwa końce....właśnie wyleciał z hukiem kierownik :-))))) wszyscy strasznie ubolewamy :-)))) Firma niedługo sie zawinie
    Były przedstwiciel

27.05.2015 08:32

Masakra.Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Firma Laboratoria Natury wręcza pracownikom wypowiedzenia umowy o pracę będącym na zwolnieniu lekarskim!!!!!
    fifi

23.05.2015 18:57

potwierdzam.Jestem jedną z tych którzy zostali.Jeździłam po lekarzach.Teraz dorzucili mi apteki i sklepy zielarskie.Nie wyrabiam.Własna działalność przez firmę zewnętrzną,brak własnego czasu.Brak budżetu,firma nie wywiązuje się z zobowiązań wobec Klientów. Strasznie się czuję gdy muszę się tłumaczyć dlaczego firma nie wysłała nagród za poprzedni konkurs lojalnościowy.Mija pół roku,a klienci wkurw...i rezygnują z zamówień.Strasznie się czuję.I jeszcze ten strach o zwolnienia.Zaczęła się psychoza,że zamkną firmę jeśli nie będzie wyników,a nie będzie.Trzeba szybko znaleźć nową pracę.
    luluś

23.05.2015 18:39

Szukanie kosztów...pozostałe osoby musiały założyć działalnosc gospodarczą,odwiedzać lekarzy i apteki.Masakra!!! W kilka osób zbieramy wszelkie dowody na firmę...a sporo ich już mamy :-) Mamy nadzieję,że dni Robercika,Rafałka i Sylwii są policzone.
    ciekawy

23.05.2015 15:05

a jaka była przyczyna waszych zwolnień ?
    luluś

23.05.2015 11:02

zgadza si.e.Nie szanują pracowników. Przed majówką zapraszali indywidualnie e-mailowo na szkolenie do Warszawy.Po przyjeździe wręczali wypowiedzenia,odbierali narzędzia i...z buta na PKP. Myślę,że można będzie podać prezes Sylwię i dyrektorka Roberta do Sądu.nie mówiąc już o kierowniku Rafale. Zbierzmy siłę i zawalczmy o swoje!!!
    ex PF

22.05.2015 23:04

omijacie Laboratoria Natury. Nie szanują pracowników. Opowiem w poniedziałek co zrobili..podpowiedź(przekręt)który finał znajdzie w Sądzie
    Były klient

07.05.2015 16:20

Polityka tej firmy to jakieś kompletne nieporozumienie.... Jako właściciel niewielkiej apteki jeździłem do superpharmy lub innej sieci i kupowałem ich towar 30,40, czasem nawet 50% taniej brutto niż od ich przedstawiciela netto . Tak zarzynają ceny. To samo w ich e sklepie- wszystko 30%taniej od sztuki niż przedstawiciel może dać przy zamówieniu za kilka tysiecy....przestałem u nich kupować, wole produkty firm, którym zależy na małych klientach a nie tylko na tych, co obia duże zamowienia.
    ex ph

03.05.2015 22:08

Potwierdzam. Pani Sylwia nie ma pojęcia o tym co sie dzieje w terenie,co wyprawia z Klientami i Przedstawicielami Dyrektor R.P. Bardzo wielu Klientów odeszło od Laboratoria Natury poprzez działanie Dyrektorka. Nie oferuje tego czego oczekują Klienci.

22.04.2015 18:57

Yaro

08.05.2015 13:30

Naiwni jesteście. Prezes Sylwia doskonale wie co się dzieje. Wie, ale i tak nic z tym nie zrobi, bo nie ma doświadczenia rynkowego. Do farmacji trafiła przypadkiem. Dodatkowo jest zakompleksiona, co pokazuje poprzez chwilowe agresywne reakcje oraz poniżanie innych. Co do Robcia, to na tego gościa trudno wyszukać dyplomatyczne określenia. To jest debil!!!!! Potrafi kazać przyjechać pracownikowi w sobotę na drugi koniec kraju, by powiedzieć, że wynik jest kiepski i może wracać do domu. Cała ta firma to kpina. Rynkowi oszuści, którzy nie regulują swoich zobowiązań względem klientów. Takich ludzi należy piętnować i pisać tutaj całą prawdę. Powinni wiedzieć, że odpowiedzialność za poniżanie innych i łamanie prawa obowiązuje!!!
    klient

19.04.2015 18:26

witam. Moge prosic o odpowiedź osoby pracujące: dlaczego firma nie wywiązuje się z zobowiązań w terminie? Czekam już ponad 4 miesiące na swoje!!!!! Widzę jak głupio jest przedstawicielowi który mnie odiwedza,że nie może się ze mna rozliczyć z obietnic,gdyż działania firmy go hamują. Jak ja mam zaufać firmie i robić zamówienia???
    GośćGość

20.04.2015 21:22

Proszę napisać maila do P. prezes, która nie ma pojęcia co marketing wyprawia, ale jak już się o czymś dowie, to nie chciałbym być w skórze tego, co zawinił....
    kazik

26.02.2015 19:08

witam...poprosze o info o pracy w firmie LN na stanowisku przedstawiciel farmaceutyczny
    nowa

20.02.2015 20:52

Witam. jestem nowym przedstawicielem.Dostałam propozycję współpracy na Przedstawiciela Aptecznego. Może ki ktos,cos napisac o warunkach,planach,autach itd???
    Gość

21.02.2015 18:53

Skoro zaproponowali Ci pracę to chyba przedstawili Ci warunki ? :)
    pracownik były

06.02.2015 13:28

...doświadczenia to mój drogi przedmówco szukaj w innej firmie, tu możesz się nauczyć tylko złych nawyków...
    pracuje od ponad roku.

30.01.2015 10:34

Witam, pracuje tu od roku. Naturalnie, sa minusy(jak chyba w kazdej firmie) ogolnie oceniam ja jako swietne miejsce na zdobycie doswiadczenia w farmacji. Cudow.nie ma, ale tez ze wczesnoejszych doswiadczen. wiem, ze dla pracownikow zaraz po studiach ciezko znalezc cos lepszego.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Laboratoria Natury?

Kontakt - Laboratoria Natury Sp. z o.o.

Zawieprzycka 8D 20-228 Lublin

Branża główna: Farmacja i suplementacja
    były pracownik

27.01.2015 17:45

Cóż chcieć od kolegi "kierownika" posiedział na bezrobociu ponad rok. to jak wyciągnęli do niego rękę to uruchomił mu się syndrom jak u psów ze schroniska. Będzie tańczył jak zagrają.
    były pracownik II

26.01.2015 10:13

...uzupełniając informacje kolegi - to na nagrodę roku od p prezes zasługuje obecny rks który obiecuje i nie dotrzymuje słowa, który wydaje polecenie a później się ich wypiera, który z kolej każe "kupować" przedstawicielom a później twierdzi, że nie miał z tym nic wspólnego tzw Dyzma, ktoś z Was chce konkretów: ? jakich konkretów jak konkretów nie ma... i cała prawda.
    nordiego

08.01.2015 15:24

Chciałbym się spytać jak zarabiają służby utrzymania ruchu w tym zakładzie??
    były pracownik

29.12.2014 21:11

Witam, zgodnie z prośbą kilka faktów: Auta to Kia Venga a w jednym przypadku Toyota Yaris z przebiegiem ok. 180 000 km. Pensja niestety bardzo niska. Dzienna ilość wizyt to 12 w aptekach i/lub sklepach zielarskich. `czy rotacje są częste? nie - one są ciągłe :). Target nawet jeśli ktoś wykona to i tak nie ma szans na premię ponieważ musi spełnić jeszcze kilka wymagań, minimalne zamówienie, ilość aktywnych czyli zamawiających klientów itp. Generalnie nie polecam nikomu kto nie musi. Jedynie dla zdesperowanych i takich, którzy nie mogą znaleźć niczego innego.Atmosfera? Nie ma czegoś takiego.
    xxx

29.12.2014 10:58

mam mieszane uczucia czytając te wpisy, niczego konkretnego nikt nie napisał, zasada jest prosta takie forum powinno tym co szukają pracy coś podpowiedzieć, tzn. warto czy lepiej sobie odpuścić, jakich ludzi szukają z doświadczeniem czy raczej bez, jakie pieniądze są na początek i jakiego rodzaju umowa itd., przekomarzanie się i wypisywanie bzdur mija się z cele, czytanie takich rzeczy nie daje żadnej informacji, ile wizyt dziennie, gps ew. jakie samochody są we flocie, czy są częste rotacje, czy ktoś może napisać kilka prawdziwych informacji???? pozdrawiam
    PIOTR LONDYN

11.06.2015 14:00

TO PRAWDA UWAZAM ZE PRACUJA TAM SAMI KRETYNI A SZCZEGOLNOSCI KTOS POD TYM NUMEREM 506379172 KOLES MA WYJEBANE NA KOGOS KTO CHCE ZROBIC ZAKUP HURTOWY WYSYLA CENY WYZSZE NIZ W ONLINE SKLEPIE MASAKRA TELEFON W WARSZAWIE NIKT NIE ODBIERA W LUBLINIE OD 3 DNI NIKT PORAZKA POWINNI ZAMKNAC TE FIRME POZDRAWIAM PIOTR Z LONDYNU
    Magda

11.09.2014 20:42

To napisz coś o wypłatach, atmosferze jakie auta czy gpsy itp ?

03.09.2014 14:58

qwerty

20.10.2014 14:08

Brednie jak zwykle w tej pseudofirmie. Zacytuję słowa pewnego geniusza zarządzania z firmy "... co będę miał z tego, że zapłacę zaległą od ponad roku fakturę marketingową klientowi...?". Zwykłe cwaniactwo, arogancja i naciąganie. Podany przykład to tylko skrawek buty i głupoty z jaką ludzie muszą się tam spotykać każdego dnia.
    xyz

12.07.2014 16:26

Laboratoria można określić w kilku słowach: - idiotyczne pomysły; - brak szacunku dla ludzi; - pensja wystarczająca na frytki i chipsy - długi.
    mikee

19.07.2014 08:52

100% racji. Firma zachowuje się jak rynkowy naciągacz.
    maarrra

15.06.2014 19:28

płacą nieźle (nie PH), ale trzeba być asertywnym
    inka

29.04.2014 17:10

Produkty są złe znam jeden szkodliwy ale cóż . Ta firma nazywała się kiedyś Laboratoria Danvanthari taki hinduizm a teraz to firma izraelska. (usunięte przez administratora)
    iiiiiii

07.11.2013 10:40

Witam mam pytanie jakie warunki obecnie oferowane sa w LN dla przedstawicieli handlowych??? i ogólnie czy firma warta zaufania
    ...

22.11.2013 15:36

Wiecie jakie jest najczęściej występujące nazwisko w dziale sprzedaży tej firmy? - Frajer.
    abc

10.10.2013 20:34

Masakra, a nie firma.
    ttt

11.10.2013 05:34

to fakt
    The Special One

14.07.2013 10:03

zalezy od stanowiska ale jako PH system ustawiony jest na 1600 pln brutto ale teraz mamy liczone premie tylko raz na kwartał :-(
    Roni

12.06.2013 22:51

a jakie narzędzia pracy? jakie auto, oznakowane czy czyste? jak z GPSem? jak raportujemy tablet, komp czy inne narzędzie? za co można wylecieć? jak się produkty sprzedają? czy są jakieś narzędzia wsparcia dla farmaceutów?
    The Special One

09.06.2013 23:02

zarobki 2 tys , max 2,5 tys dla REPa. Na premie ciężko liczyć :-) są oczywiście na papierze ale i tak głodowe :-) W chwili obecnej bez pomysłu na ekspansję rynkową
    ilo

05.06.2013 13:55

Witam, napiszcie jakie są obecnie zarobki w LN, premie misięczne czy kwartalne, plany do wyrobienia?
    uuuu

27.05.2013 19:12

jaką dają podstawę ? ile można zarobić ?
    Zik

08.04.2013 11:34

Tak mogę pracować i pracuję w lepszej firmie- do tej pory nikt mnie nie wyrzucił. To najlepszy dowód na to że są ze mnie zadowoleni. Działa to w dwie strony. A u Was ani jednej dobrej opinii. Ktoś sztucznie broni firmy bo tak wypada.
    zainteresowany

19.01.2013 00:55

Jakie samochody dla repa? Czy jest gps? Jakie pieniądze-podstawa? 3000-4000 brutto czy 4000-5000 brutto czy 5000-6000 brutto czy więcej?
    windykator

17.12.2012 16:42

Zik - możesz pracować do nocy? czy wysyłać zamówienia z domu ? i nic nie robić! pracodawca mierzy pracownika jakością pracy i zaangażowaniem w nią, najlepiej jest narzekać a czy do końca byłeś w porządku ? jesteś o tym przekonany w 100% bądź obiektywny jeżeli wspominasz o inteligencji każdy pracuje na swoją opinię.

Zostaw merytoryczną opinię o Laboratoria Natury Sp. z o.o.