serwis bud

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 97 ocen.

Opinie o serwis bud

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis bud

Alicja

Jakie benefity oferuje serwis bud?

manolo

Ciekawa firma. najpierw serwis bud potem wukomobil a następnie serwis mobil każda to sp. z o.o. i każda umoczona po drodze :-)

czarny 105

na moze ktos firme work partners z szczecina rekrutuja obecnie do belgi na wlasnej dzialalnosci firma sie miesci przy ulicy rydla 9

jej

No nie ukrywam, że chętnie podjąłbym u nich zatrudnienie, ale wiadomo czy w najbliższym czasie będzie prowadzona u nich rekrutacja? Doświadczenie u nich zdobyte musi być dość cenne.

Nie polecam!!!

Przy odejściu z tej spolki Serwis Bud sp z o.o. (Serwis Mobil Sp z o.o.) na ostatnią wypłatę nie masz co liczyc. Po puł roku pracy na osiedlu ostrowska i poniżania przez prezesa odeszłam... Puł godziny w zimie spóżnienia, bo autobusy nie mogły dojechać i trzeba parę kilometrów na nogach po lodzie i już obcinka parę stów na wypłacie.

byly

teraz mobil serwis zdzierstwo w najwiekszym wydaniu ,a caly ten niby szef to dopiero cacko ,nie polecam tej firmy

lulu

Nowa nazwa a bałagan ten sam i ten mądry szef tylko pozazdrościć premię były jak zawsze

ted

no i na forum garden house też ładne kwiatki, na tym nowej cegielni też, w fajnej firmie pracujecie nie ma co...

hehehe

chcesz poznać opinię o firmie Serwis-Bud sp z o.o. (Serwis Mobil Sp z o.o.) wejdź na stronę Osiedla Kresy w Warzymicach :)))

szpieg

Teraz To już Serwis Mobil Sp. z o.o. Nazwa inna ale firma ta sama :))

donaldtusk

Nareszcie ktoś napisał prawdę jak tam jest. Trzymajcie się z dala o tej pseudo firmy.

Hegewara

W serwis bud mozesz dostac co najwyrzej wrzodow z nerwow i przepracowania o jakim socjalu mowisz tam nawet podstawowych srodkow bhp nie dostaniesz a kosior to zwykly oszust i kretacz

on32
@Hegewara 20.09.2015 22:54
W serwis bud mozesz dostac co najwyrzej wrzodow z nerwow i przepracowania o jakim socjalu mowisz tam nawet podstawowych srodkow...

e tam kolego, kretacz, oszust po co się unosić facet do rany przyłóż , zawsze można na niego liczyć, do odśnieżania czemu nie, tylko co z tym śniegiem

Gensut

Pewno nie podpisuj się,nikt się pewno nie pokapuje... Kim jest : Liczący na - 2015-07-22 20:54:35 :D

Gensut

Buhaha.....

on33

Liczący na... podjarałeś się starym renault ??? zakupami w casto ??? czy czym.... mi pierwszy miesiąc też się podobał.... później było coraz gorzej :) umowa o pracę ??? jaką pracę ??? Ty masz zapieprzać jak "perszing na wysokości laperii" nawet o 4 w nocy... !!! Szef nie potrafi się nawet zachować jako klient w hurtowni, drąc paszczę na nieswoich pracowników. I nie zapomnij o tym, że masz dwoje szefów A. i K. :)))))))

Liczący na

Co kolwiek tu napiszesz to cie opluja. Ja jestem zadowolony nawet bardzo choć z szefem widziałem się raz reszta to kontakt z biurem Jest tam miła atmosfera i fajni pracownicy zauważyłem że ci starzy to dość mocno zaangażowani Fajna ekipa

ciekawy

Liczacy na to jakie warunki zatrudnienia? warto?

donaldtusk

W takim razie zatrudnij się tam i sam zobaczysz na własne oczy jak pracodawca żyjący jeszcze w czasach PRL-u traktuje ludzi. Przekonaj się sam.

donaldtusk

Lizak... Smarujesz tak mocno od samego początku? Co Ty wiesz o życiu?

Liczący na

Dostałem dziś był pierwszy dzień nie jest pięknie jest kupę roboty mnóstwo latania ale właśnie lubię pracować ciągle coś nowego nawet szkoda ze jutro mam wolne kolejna zmiana w piątek Chłopaki czy dziewczyny wasze wpisy nawet nic jest tak mało poważny ( donaldtusk) itd, że uznałem wasze opinie za stronnicze szefa jeszcze nie widziałem ale gadałem z ludźmi którzy pracują ilość lat zamierzam na bieżąco opowiadać by ktoś napisał prawdę jestem młody więc mogę przetestować sobie pracodawcę Jak narazie jest ok a Pani Magda to jak szefowa ale naprawdę fajna szprycha Kolejne spostrzeżenia już nie bawem Pozdrawiam ( narazie się nie podpisuje by nie było że się podlizuje)

donadltusk

Racja, chłopie poszukaj sobie innej pracy, trzymaj się z daleka od nich a będziesz spokojniej żył. Po pierwszej wypłacie, która z reguły nie będzie na czas zobaczysz ile warte są obietnice.

Hegewara

Jak ja byłem na rozmowie też takie wrazenie odnioslem że super pierwszy miesiąc też był ok życzę ci szczęścia i twardych nerwów a te 40 osób na jedno miejsce to cię poniosło to nie renomowana uczelnia przepracował em tam prawie rok i skończyło się nadciśnieniem i problemami że zdrowiem żadnych podstawowych zasad BHP nic nie dają wszystko swoje trzeba mieć najniższa krajowa i jeszcze do tego oszukują urząd skarbowy i ZUS

Liczący na

Byłem dzisiaj na rozmowie biuro potężne a ludzi pełno, dwie równocześnie prowadziły rozmowy kwalifikacyjne, mam nadzieję, że się tam dostanę super zarobki pracowałem u różnych ludzi i potrafię rozróżnić oszolomow Miałem szansę pogadać z kierowcą na korytarzu i był zadowolony na jedno miejsce ponad 40 osób facet że sklepu obok kupę pozytywów teraz wiem czemu ludzie tak piszą z zawiści licząc że się dostaną ja stoję w kolejce i mam nadzieję, że napiszę tu cała prawdę jak się dostanę z imienia nazwiska

hegewara
@Liczący na 17.07.2015 22:34
Byłem dzisiaj na rozmowie biuro potężne a ludzi pełno, dwie równocześnie prowadziły rozmowy kwalifikacyjne, mam nadzieję, że si...

jak masz pojecie o elektryce jakie kolwiek to masz nazwe fifmy elwork praca w niemczech zarobki kolo 7000 tys ale trzeba pracowac czasami jest ciezko

hegewara

daj sobie spokoj z ta firma jedyne czego vmozesz oczekiwac to wkurwiania sie pracowalem tam kolchoz

ciekawy

witam, proszę o informację na temat zarobków mobilnego konserwatora czy jak tam się to nazywa, taka fucha, że się jeździ na awarie, gdyż myśle o zatrudnieniu się tam, aha daja umwe o pracę?

ktoś

żyje dalej ta firma ???? bo widzę nikt nie daje nowych wpisów.....

Sprzątam

Wlasnie wrocilam z pracy i z ciekawosci weszlam na forum po dlugim czasie. A tu takie hity!hahahah usmialam się z niektorych. Ja pracuje w tej firmie i zarabiam 1500zł za 4-5godz pracy dziennie. Dla mnie to dobra placa i nie szukam nowego pracodawcy. Szef jest wybuchowy ale da sie z nim dogadac. Sama potrzebowalam raz pomocy i mi jej nie odmowil. Piszcie sobie dalej te bzdury a mi tu dobrze jest

Krzysiek Z.

Heh, meksyk normalnie. Tyle ile ludzi tyle opinii. Po co te nerwy, nie idzie współpraca to nie ma siedzieć na siłę. Po co wyciągać jakieś brudy na zewnątrz. Większość niesnasek powstaje na skutek braku umiejętności dogadania się z przełożonymi, a zapanowanie nad ok 50 pracownikami oraz utrzymanie ciągłości pracy, tak aby była ona dla wszystkich wymaga trochę cwaniactwa, inaczej firma by nie istniała. Jest to specyficzna branża, a utrzymanie się na powierzchni naprawdę dużo wymaga od właściciela. Nie staje tu w obronie p. Krzysztofa. Każdy ma prawo pisać i mówić co chce, sam nie raz rzucałem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi na szefa, mówiłem, że ta praca to gów..no, to normalne. Praca wymaga poświęcenia swojego czasu i to jest fakt, ale zaznaczmy, że nie na każdym stanowisku. Dogadać się można z p.Krzysztofem, każdy to wie, kto próbował i coś sobą reprezentuje. A jeśli nie idzie w żaden sposób się porozumieć to po co się męczyć, później wszystko siada na łeb i są nerwy. Nie bronie firmy, ani jej nie atakuje. Ale moje zdanie jest takie: Pracowałem jako konserwator mobilny, czy jak to zwać...? Nie było, źle, ale też nie było rewelacyjnie. W jakimś etapie podjąłem decyzję, że się zwalniam i tyle. Nie zostałem oszukany na pieniądzach ani razu przez 1,5 roku mojej pracy. Nie specjalnie musiałem też wchodzić w tyłek aby tak było. Umiejętność organizowania sobie czasu oraz samodzielność w podejmowaniu decyzji, tych słusznych lub nie oraz przede wszystkim ponoszenie konsekwencji za swoje czyny. Odporność na stres, też istotne. I da się pracować. Narzeka się jak w każdej pracy. Mam nadzieję, że mnie nie obsmarujecie po wypowiedzi. Praca na pewno nie jest dla każdego, wymaga specyficznych ludzi, nie zmanierowanych systemem pracy 8h z dwiema przerwami po 30 min. To tylko w urzędzie miejskim albo w zusie, to jest prywatna firma. Pozdrawiam (usunięte przez administratora) ps. Tak naprawdę to każdy wchodzi szefowi w tyłek :)

Jacek
@Krzysiek Z. 08.12.2014 17:08
Heh, meksyk normalnie. Tyle ile ludzi tyle opinii. Po co te nerwy, nie idzie współpraca to nie ma siedzieć na siłę. Po co wyci...

Bardzo ładnie Krzysiu bardzo ładnie

sprzątaczka

Nigdy nie byłam na tym forum, ale ciekawość zwyciężyła, a jak wszyscy wiedzą plotki się tu u nas rozchodzą czasami szybciej niż dana sytuacja ma wogole miejsce, napisze raz i starczy. Tak pracuje na sprzątaniu, i czy zarabiam 1600 czy 1000 to uważam że to wyłącznie moja sprawa, jest kilka rzeczy które poruszyło to jak ktoś napisał ze kazali mu przesunąć pogrzeb, ludzie no jak można kłamać z takich spraw, tez potrzebowałam wolne na taką okoliczność i nikt problemów nie robił, i jak tu ktoś napisał właśnie ta chuda Madzia załatwiła zastępstwo na moje osiedle, ludzie wy się ogarnijcie, wszystkim dogodzić się nie da, ale już nie wymyslajcie takich bajek, ja tu pracuje dużo więcej czasy niż co niektórzy tu piszący i wiem jedno liczę na kolejne kilka lat w tej firmie, święta tez nie jestem, ochrzan tez dostałam co nie oznacza ze mam zaraz wypisywać niestworzone rzeczy, więcej dystansu i kultury co niektórym tu życzę, to co piszecie sądzi tez czasami o was samych. Dziękuję

Przemek

ostro..... odpuść sobie :)))

manolo

ten post wyżej nie był pisany przeze mnie jacka znam miał żonę i ma dziecko a w to ze jest gejem to nie wierze ktoś po prostu trafił w czuły punkt kosiorka a ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet nie ma odwagi napisać oszukuje pracowników kontrahentów też kilku klientów tez oszukał a ludzie na wyszynskiego po wymianie pionow to go przeklinali tyle temat

gość 12
@manolo 09.10.2014 19:14
ten post wyżej nie był pisany przeze mnie jacka znam miał żonę i ma dziecko a w to ze jest gejem to nie wierze ktoś po prostu t...

manolo ale ty jesteś Zjebany,wystawiles opinie sam sobie, piony robili tez pracownicy (wiem bo kiedyś też byłem na wymianie pionów) nie sam kosiorkiewicz, wiec radze udać się do lekarza na kolana, bo na głowę juz za późno,

manolo

Co wy gadacie nie mam nic do homoseksualistów ale ten Jacek podrywal chłopaków w robocie ma zarzuty żona się skapowala i go wypier. ale obiecał ze terapia i złapała go a on teraz wypisuje na ormowca bo go wydał Chłopie chcesz się bzykac to rób to w domu a nie robić te świństwa w pracy

manolo

nie rozliczył się z pieniędzy z kimś i chcieli go odpalić teraz też kilku osobom nie wypłacił pieniędży takich jak obiecywal stary dobry kośiorek wali wszystkich w rogi jak leci

sienna

A wiecie może czemu właściciel SB zmienił nazwisko?

hegewara

Nie licz na to ze sie pochwali to jest typ najgorszego rodzaju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spolecznej wszystko I Tak Bedzie zgonione na pracownikow jak rozbil naware na wyszynskiego to tez zgonil to na pracownikow a Czeka go jeszcze jedna sprawa w listopadzie z powudztwa pracownika Taki z niego wlasciciel firmy jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] exspres do kawy

one

kosior czy jak ci tam teraz..... pochwal się wyrokiem sadu z oskarżenia przez PIP w Szczecinie.

gość

A ja pracuje już 5 rok normalna praca a szefa widuje 2x w miesiącu i jakoś nikt mnie tam źle nie traktuje Robie swoje a raz w miesiącu odbieram wynagrodzenie na które zasluzylem i wiem jedno. Nie małe wynagrodzenie jak na Szczecin

manolo
@gość 17.09.2014 22:41
A ja pracuje już 5 rok normalna praca a szefa widuje 2x w miesiącu i jakoś nikt mnie tam źle nie traktuje Robie swoje a raz w m...

jestes cieciem na ktoryms z osiedli zbierasz pety i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po mieszkancach to zarabiasz max 1600 szal poprostu

anonim

(usunięte przez administratora)

klient

miala te qatpliwa przyjemnosc stycznosci z Ta firma widzialem jak wlasciciel traktuje pracownikow Canada poprostu ze tez on nie ma wstydu odradzam ci praceVus w tej firmie

robti

Fiolek ormowiec, manolo -gey :-) Haha interesujące

Robert

Tez pracowalem w tej firmie okolo roku i potwierdzam wszystko co pisali inni firma nie jest tego warta zeby tracic tam nerwy puki slepo wykonujesz rozkazy to jakos to leci ale wystarczy raz sie postawisz i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak sie zwolnisz lub pod byle pretekstem ciebie zwolnia to bedziesz oczerniany i szykanowany jednego z konserwatorow zwolnili przez telefon

mol
@Robert 12.09.2014 21:28
Tez pracowalem w tej firmie okolo roku i potwierdzam wszystko co pisali inni firma nie jest tego warta zeby tracic tam nerwy pu...

Nie wiem za co ale wiem jedno ze go blagales o powrót do pracy wymyślając co rusz to jakieś bajki

robti

Ej manolo ty się sam zwolniles??? Czy ci podziękowali? Bo nierozumiem,zalisz się czy się chwalisz?coś mi się wydaje ze tak wszyscy odważni przez internet,a skoro tak źle było to czemu nie zwolnili się wszyscy od razu, tylko tam siedzieli -nierozumiem

ja
@robti 06.09.2014 13:27
Ej manolo ty się sam zwolniles??? Czy ci podziękowali? Bo nierozumiem,zalisz się czy się chwalisz?coś mi się wydaje ze tak wszy...

On ci nie powie czemu został zwolniony ale wiem jedno ze mści się bo szef go wkoncu paprocha zwolnił i to dla tego że z nikim się nie dogadywal zresztą szkoda gadać na temat tego palanta Nie potrafił nawet malować a kiedyś pracował z młodym pracownikiem którego straszyłze go zgwałci i obmacywal Chłopak się zwolnił.

manolo
@robti 06.09.2014 13:27
Ej manolo ty się sam zwolniles??? Czy ci podziękowali? Bo nierozumiem,zalisz się czy się chwalisz?coś mi się wydaje ze tak wszy...

Nie rozumiesz bo jestes tepy ja sie Sam zwolnilem bo oszukal na wyplacie tyle na temat

manolo

W serwis budzie pracuje sie od 7 -? Nie wiadomo do ktorej a jak powiesz ze nie mozesz lub poprostu nie masz ochoty robic dlozej to juz zle bo przeciesz ormowiec (fiolek) robi do 22 to czemu wy nie nikt sie nie podpisune wiec ja tez nie nikogo nie oczerniam pisze jak tam bylo i jest bo jeszcze informacje do mnie dochodza. Kiedys kosiorek zrobil zebranie jak dostal kopa od zazadu z osiedla na kalinowym to przeciesz byla wina pracownikow . Ale to ze lewe faktory przedstawial na material to nie ma znaczenia to samo bylo na pszczelnej jak ormowiec chcial dzwi za 4000 zl podcinac fleksem w gremiusie to nic ale jak by to zrobil kto inny to albo by wylecial albo przerabane mial na maxa ale nie ormo bo to fachowiec a tak naprawde nadaje sie jako kamoen do kapusty .tyle to narazie bede dalej pisal by jak najwiecej osob trzymala sie z dala od tej pseudo firmy

my

Cześć Jacku juz nie bawem wkleimy linka do fotek wykonanych prac z podpisanym opiniami od klientów na np. wyszyńskiego paproku. Była żona napewno jest z ciebie dumna. Jednak lecz się nadal bo ktoś kto jest agresywny do kobiet albo zalecał się do mężczyzn to chyba nic dziwnego że wyleciales. Zboka nikt nie będzie trzymał.

jacek
@my 01.09.2014 22:18
Cześć Jacku juz nie bawem wkleimy linka do fotek wykonanych prac z podpisanym opiniami od klientów na np. wyszyńskiego paproku....

no kosiorek dawaj te linki ze zdjeciami

manolo

Wysokie wynagrodzenie jasne ktora to pisala sucha madzia czy moze sam kosiorek zeby kogos oczerniac trzeba by pisac nieprawde popatrz na wpisy od poczatku 90 procent wpisow negatywnych a te 10 procent pozytywow to i tak piszecie je wy w biurze nawet klienci nie raz mowili jaki z tego kosiorka burak i prostak i oszust .

jaaaaaaaa

Ja dla tej firmy sprzatam i tez dostaje kase na czas. Wysokie wynagrodzenie mam i lubie ta firme. A ty manolo jak sie zwolniles to po co oczerniasz, bylo i sie skonczylo

Kacper

Trzeba być nie lada tchórzem żeby zamiast porozmawiać osobiście o tym co się nie podoba moc tylko na takim głupim forum pisać ukrywając się pod pseudonimami. Gdybym pracował w tej firmie a coś by mi się nie podobało poszedlbym i powiedział przełożonemu. Lub poszukał innej pracy.

manolo

Ja sie sam zwolnilem bo szef jest oszustem pensja na czas jest dla lizusow także ch jak ormowiec i cala banda w biurze reszta dostaje wedlug widzimisie kosiorka a jak ktos robi roboty ktorych nie konczy pozniej musza konczyc to inni np za ormowca a maile ida na jego konto ja tylko raz dostalem pensje na czas pierwszegp miesiaca pracy a pozniej nawet 13 dni po terminie i jeszcze trzeba bylo sie prosic

pracownik

Pracuje w tej firmie prawie 5 lat i nie rozumiem, skąd jest tyle negatywnych opinii. Zatrudniają około 50osób, pensje zawsze w terminie. Bardzo dużo osób to stała ekipa i sporadycznie widać kogoś nowego. Zarabiam tyle, gdzie nigdzie by mi nie zapłacili. Dziewczyny w biurze spoko, zawsze można pogadać. Nie ma problemu z zaliczkami, a zdarzają mi się takie sytuacje. Jak krytykujecie to piszcie za co Was wywalili, a nie takie oczernianie Panów X. Ja nie zamierzam zmieniać firmy bo lubię tą prace i tyle w temacie.

ramzes
@pracownik 20.08.2014 11:24
Pracuje w tej firmie prawie 5 lat i nie rozumiem, skąd jest tyle negatywnych opinii. Zatrudniają około 50osób, pensje zawsze w...

Nie na darmo nazywaja cie ormowiec bo donosisz kosiorkowi na wszystkich to i utrzymales sie 5 lat poszedl bys do innej firmy to za twoje numery bys juz kilka razy po ryju dostal

sado

Pracuje tam 7 lat wystarczy nie chlac, nie kraść i nie oszukiwać i tak przepracował ok 7 lat. Osobiście nie rozumiem tej desperacji zresztą zatrudniają ponad 50 osób ty przy takiej ilości pracowników zawsze znajdzie się jakiś plan któremu mamusia kazała pracować żenujące ale że ktoś ma ta bezczelność wypisywania na forum. Cicho siedziałem przez te lata ale to jest moja praca utorzsamiam się z tą firmą jak moją i szkalujcie siebie pisząc co było powodem zwolnienia

anonim

(usunięte przez administratora)

lewylipcowy

Dajcie sobie spokój z pracą w serwis-budzie, to istna buda dla psa, prawdą jest że właściciel płaci jak chce i kiedy chce jeśli zapłaci, obiecanki cacanki, zero szacunku i normalnego zachowania, lepiej poszukać sobie innej pracy ale daleko od nich. Absolutnie nie polecam tej firmy. Szkoda czasu i nerwów, waszych nerwów a o zdrowiu nie wspomnę.

Zostaw opinię o serwis bud - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis bud