TIME SECURITY

• Czeladź
  • Maczki
  • Jaworzno
  • Dąbrowa Górnicza
Katowice - Time Security Sp.zo.o.

3. Opinie o pracodawcach Mysłowice
  5. Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Opinie o TIME SECURITY Mysłowice

Nie przegap nowości o TIME SECURITY Sp. z o.o.!

zwyklygosc

01.11.2023 22:56

a już przez chwilę był spokój na profilu a tu znowu wylewanie pomyj na konkretne osoby. nie mówie tu o tym, że ktoś jest niezadowolony bo kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale tez bez przesady, są jakieś granice i jechanie po ludziach i jeszcze wrzucanie inicjalow zeby każdy wiedział o kogo chodzi...słabe moim zdaniem jak chcecie zeby tak nas postrzegano jako pracownikow, to piszcie tak dalej. ja nie mam ochoty wychodzic na prostaka, przez to ze na forum sie dzieje jak sie dzieje.

15.11.2023 10:27

Od jakiegoś czasu straszy się pracowników w ochronie, że zastąpi ich technika. Śmiechu warte, jak mają doplaty na inwalidów i to duże, to po co jakaś technika? Związek pracodawców ochrony twierdzi że od przyszłego roku nawet 40% pracowników do zwolnienia. Pewnie przez to że muszą płacić wypłaty, bo jak by nie musieli to by było spoko.

15.11.2023 10:42

Ty gościu wiesz jak wygląda sprawdzanie alarmów? Ja wiem. Jedna grupa na pół miasta, nie realne czasy dojazdu, bo jak dojedziesz w dzień w 10 minut w dużym mieście? Firmy mają wyj...... Byle był spokój z klientem. Będą ci inwestować w drogie drony? A po co? Groszowe abonamenty, grupa opłaci się jak masz bardzo dużo obiektów. Pewnie też android robotbędzie na bramie siedział? Pytanie po co?

09.11.2023 06:41

Cześć, to jest jakiś zakład pracy chronionej? Widzę, że żeby być pracownikiem ochrony trzeba mieć orzeczenie o niepełnosprawności, z tego co piszą w ofercie, ja mam ale tylko lekkie. No i czy takiej osobie jakieś dostosowania przysługują, mogę zrezygnować z pracy w nocy? Nie powinienem tego robić.

09.11.2023 08:46

Tak, jesteśmy ZPCHrem, w związku z czym - jeżeli nie powinien Pan pracować w nocy i taką opinię podtrzyma lekarz medycyny pracy - to oczywiście tak właśnie będzie. Co do aktualnych ofert pracy i związanych z tym wymagań, sugerujemy kontakt z firmowym Działem Rekrutacji, który posiada najdokładniejsze informacje w tym zakresie.
    Amelia

06.11.2023 11:20

Pomagam rozejrzeć się mężowi na rynku, obecnie pracuje również jako ochroniarz, pojawiło się sporo nowych ofert pracy, firma się rozwija, czy ma to związek z rotacją? Przeczytałam wpis, że najchętniej zatrudniane są osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, w ogłoszeniu dla kwalifikowanego pracownika ochrony nie było nic na ten temat. To jakiś warunek konieczny? Ktoś bez orzeczenia ma w ogóle szansę się dostać?

06.11.2023 13:08

Tak - kwalifikowani pracownicy również mają u nas szansę na pracę. Wszystko zależy od listy aktualnie ochranianych obiektów, ich specyfiki i oczekiwań kontrahentów. Osoby z orzeczeniem są przez nas zatrudniane, ponieważ jesteśmy Zakładem Pracy Chronionej. Natomiast nie bardzo rozumiemy, o jakiego rodzaju rotację Pani chodzi... Każdy nowo pozyskany kontrakt oznacza konieczność zatrudnienia nowych pracowników, to naturalna konsekwencja. Ws. aktualnych ofert zatrudnienia najlepiej dzwonić bezpośrednio do firmowego Działu Rekrutacji. Oczywiście, najlepiej by było, gdyby zadzwonił osobiście Pani małżonek.
    Ochroniarz

03.11.2023 09:26

Czy time security wypłaca część wynagrodzenia w ramach nie rejestrowanej działalności? Np. jakieś nadgodziny? Czy omija w ten sposób najniższa stawkę obowiązującą w Polsce? Ja nie wiem czy tak jest, ale ludzie tak tu piszą. Proszę o konkretną odpowiedź, a nie odsyłanie do stron bo każdy może sobie znalesc co to jest. To jak jest????

27.10.2023 20:59

Pracownik Time

01.11.2023 10:47

Pan dyrektor to odpowiedni facet na odpowiednim stanowisku jest wymagającym ale dobrego pracownika potrafi pochwalić. Do szefostwa Time jeżeli nie chcecie powtórki z zajezdni tramwajowej to lepiej szukacie więcej takiego nadzoru jak R. B.

03.11.2023 09:07

Rozmaicie, zależnie od konkretnego zapotrzebowania i aktualnego stanu kadr. Czasem jest to rekrutacja wewnętrzna, czasem - zewnętrzna.
    Zenek od kredek

31.10.2023 08:04

Czy na zoo w Łodzi time security poszukuje pracowników, bo ktoś mi mówił, ale nie jestem pewny czy to oni szukają. A jesli tak to czy z orzeczeniem? Ktoś coś wie?

31.10.2023 10:16

W sprawie aktualnych ofert pracy prosimy o kontakt z firmowym DZIAŁEM REKRUTACJI, od poniedziałku do piątku, w godz. 9:00-14:00, pod numerem tel. 535 505 149. W Łodzi ochraniamy kilka obiektów.
    Tom

27.09.2023 10:15

@Pracodawca witam serdecznie oferta pracy w Miliczu jest jeszcze aktualna
    denvo

30.10.2023 12:03

czy moze jeszcze jakas inna z umow?
    Busz

31.10.2023 09:33

jest możliwość pracy na umowę o pracę albo zlecenie, z tego co kojarzę.

24.10.2023 23:27

Widzę po ogłoszeniu, że orzeczenie wymagane na strażnika pracownika ochrony jak w większości tego typu prac. Pytają o to, którą grupę ma człowiek? Ciekawe, czy ma to znaczenie, no bo jednak chyba im wyższa, tym większe dofinansowanie na pracownika czy coś.

30.10.2023 12:08

Ale ty mądry jesteś!!! Ludzie są na was wystarczająco wkurzeni, niby wszędzie praca jest, no ale wymagane orzeczenie! Wszystkie te firmy już dawno stały się kompletnym pośmiewiskiem. Sam wystartuj se do zarządu dzwonków tramwajowych mundralo.

30.10.2023 13:41

Jak już wielokrotnie zaznaczaliśmy: nie, nie tylko. Ale ponieważ jesteśmy Zakładem Pracy Chronionej, jeśli nie ma innych przeciwskazań (np. zdrowotnych czy wynikających ze specyfiki obiektu / posterunku), na ogół pierwszeństwo przy zatrudnieniu posiadają osoby z aktualnym orzeczeniem.
    Darek

26.10.2023 21:35

Dzień dobry! Czy z ograniczoną sprawnością narządu ruchu mam jakieś szanse na pracę? Dodam tylko że dosyć poważną, proteza lewej nogi. Rozumiem że jak lekarz wyrazi zgodę to tak, są szanse?

27.10.2023 08:30

Tak, są szanse na zatrudnienie. Mamy posterunki i stanowiska, gdzie charakter pracy nie wymaga pełnej sprawności ruchowej. Proszę dzwonić bezpośrednio do Działu Rekrutacji po szczegółowe informacje.

23.10.2023 14:11

Na jakie zarobki mogę liczyć jako szef ochrony? Jest teraz ogłoszenie. Ile lat doświadczenia muszę mieć?
    listek

25.10.2023 12:06

Gdzie można znaleźć numer telefonu w takim razie?

26.10.2023 08:17

Do DZIAŁU REKRUTACJI prosimy dzwonić w dniach poniedziałek-piątek, w godz. 9:00-14:00, pod nr tel. 535 505 149.
    ciekawski

20.10.2023 01:36

Jak długo trwa proces rekrutacji? Załóżmy że wysyłam CV 1 października, to po jakim czasie oddzwania rekruter? Jeżeli nie oddzwania np. przez tydzień, to czy to oznacza że trzeba rozejrzeć się za inną ofertą pracy?

20.10.2023 14:29

Aplikując na stanowiska Strażnika lub Kwalifikowanego Pracownika Ochrony, należy zgłosić się telefonicznie, a nie poprzez przesłanie CV (znaczna oszczędność czasu). Także proszę dzwonić bezpośrednio do firmowego Działu Rekrutacji, a po zapisaniu pańskiej kandydatury ktoś z firmy powinien się odezwać w ciągu 7 dni. Jeśli tak się nie stanie, można przyjąć, że na to konkretne stanowisko został przyjęty ktoś inny. Cały proces rekrutacji staramy się przeprowadzić w możliwie najkrótszym czasie, obejmującym tylko niezbędne kroki.
    kicc

06.09.2023 10:33

witam tutaj bez problemu z orzeczeniem mozna znalezc prace prawda?

20.10.2023 11:45

Biura to nie posiada, ale w przetargach startuje.

20.10.2023 14:00

Posiadanie biura w łodzi nie jest niezbędne do brania udziału w przetargach w Łodzi - to co do zasady. A po drugie - być może niebawem także w Łodzi uda nam się uruchomić biuro.

20.10.2023 01:51

Cześć, mam grupę w stopniu lekkim. Widziałem, że orzeczenie jest wymagane do pracy w firmie jako strażnik pracownik ochrony, a każdą grupę zatrudniają? Chcę wiedzieć, czy nie jest tak, że tylko najcięższe, bo się bardziej opłaca po prostu taki pracownik. Ciężko jest mi znaleźć pracę z moją niestety.

20.10.2023 11:43

Doplaty to chyba tylko na pierwszy i drugi stopień. Z tym że jedynka to całkowita niezdolność do pracy, ale i takich przyjmują w ochronie. Wyczuwam stary że trolujesz z tym wpisem. Tylko najcięższe, bo im się opłaca, dobre.

Oferty pracy - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pracownik Ochrony

Pracownik Ochrony

Białystok

chętny do pracy

29.09.2023 15:14

Czy ta firma przyjmuje też może do pracy w ochronie , ludzi z symbolami 01-U lub 02-P , na orzeczeniu o stopniu niepełnosprawności ??...

10.10.2023 13:29

Niezupełnie - istnieje możliwość zatrudnienia na pół etatu, jeżeli taka jest decyzja odpowiedniego kierownika. Co do orzeczenia - nie oznacza ono automatycznego braku pracy w godzinach nocnych. O tym z kolei decyduje lekarz medycyny pracy. Stąd, jeżeli ktoś legitymuje się zakazem pracy nocnej wydanym przez lekarza medycyny pracy, to taki zakaz oczywiście jest uwzględniany.
    Trevor

12.10.2023 13:41

Widzę że nie jesteś zorientowany. Na zadne narzędzia nie możesz liczyć, bo musiał byś mieć wpis na listę kpof. Jak jeszcze były licencje to były egzaminy teoria i praktyka na policji. Dziś kazdy co ukończył kurs idzie i wpisują go na listę. Tak w skrócie ogólnym mówiąc. Ochrona w firmach zatrudniających ludzi z grupą to fikcja. Liczą się dopłaty z pfron, które biorą od państwa. No chyba że za ochronę rozumieć siedzenie na obiekcie. Zresztą firmy to w ogóle nie nie interesuje, chcą mieć tylko spokój. Piedziądze to najniższa krajowa.
    Tom

11.10.2023 23:09

@kierownicy terenowi i obiektów naja kandydatów w głębokim poszanowaniu sami sobie pracujcie za marne grosze
    [email protected]

03.10.2023 11:45

Jestem na emeryturze ale bardzo chętnie podejmę się pracy.druga gr niepełnosprawności 2026 . Pracowałam w Ochronie przez 7 lat

03.10.2023 14:21

Chyba byłoby najlepiej, gdyby Pani skontaktowała się telefonicznie bezpośrednio z naszym DZIAŁEM REKRUTACJI, od poniedziałku do piątku w godz. 9:00-14:00, pod numerem 535 505 149. Tam powinna Pani uzyskać najbardziej aktualne informacje na temat dostępnych ofert pracy.

02.10.2023 19:49

Co oznacza pełna dyspozycyjność? Taki zapis znalazłem w ogłoszeniu na Kwalifikowanego Pracownika Ochrony. Ile w takim razie Państwo płacą za taką dyspozycyjność? Chodzi mi zwłaszcza o pensję zasadniczą, bo nie wiem, czy są u Was premie i od czego zależy ich przyznawanie?

03.10.2023 09:15

Tu chodzi raczej o specyfikę tej właśnie branży. Po prostu w ochronie pracuje się w rozmaitych wymiarach czasowych, zarówno w nocy, jak i w dzień. Charakteryzuje się to również tym, że jeśli np. ktoś nie przyjdzie do pracy, to ktoś inny musi go zastąpić - żaden posterunek nie może pozostać bez obsady. Logicznym jest więc wymóg dyspozycyjności. Jeżeli chodzi o płacę, to jest ona szczegółowo omawiana z kierownikiem obiektu podczas procedury rekrutacyjnej.
    chętny

30.09.2023 21:02

zastanawiam się czy aplikować. Szukacie kandydata do pracy w Opolu. Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności. Ciekawi mnie jak wygląda rekrutacja i jaka jest atmosfera w pracy. Ta akurat jest dla mnie bardzo ważna. Nie chciałbym jednak pracować na obiektach handlowych tylko przemysłowych lub obiektach użyteczności publicznej
    Vito

02.10.2023 09:27

Chciałbym się dowiedzieć ile osób mniej więcej jest w jednym czasie w pracy? Czy pojedynczo się pracuje?

02.10.2023 10:27

To zależy od danego obiektu i konkretnego stanowiska/posterunku. Są takie, gdzie jest się samemu, takie, gdzie jest się we dwoje i takie, gdzie więcej - nie ma tu reguły.
    Jack

04.09.2023 07:42

Czy ktoś może wyjaśnić jaka jest minimalna stawka za godz. na rękę przy umowie zlecenie ?
    abc

27.09.2023 13:43

Zleceniobiorca płaci 12- proc. PIT. a to oznacza, że na rękę zleceniobiorca powinien otrzymywać 19,80 zł. Od 1 lipca zleceniodawcy mają płacić zleceniobiorcom przynajmniej 23,50 zł brutto, czyli 20,50 zł netto.
    Lucy

28.09.2023 05:38

Na Wieczorku te nieudaczniki co nic nie potrafią opowiadają wierszyk. Czy Się Robi Czy Się Leży Podwyżka Się Należy
    Jack

18.09.2023 11:43

@Pracodawca może firma w końcu się wypowie na temat stawki godz. netto na Wieczorku ?
    Byk

18.09.2023 20:31

Jack gdybyś zapytał czy @Pracodawca przyjmuje do pracy i nie pytał o stawka za godzinę to odpowiedź była by po chwili haha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TIME SECURITY?

Dysio

04.09.2023 11:45

Firma ok jeśli jesteś grzeczny ,posłuszny, zawsze dyspozycyjny i nie zadajesz pytań. Jak się dobrze sprzedaż do kierownika to wolno Ci wszystko, nawet wyśpisz się pomiędzy zmianami. Płaca podstawowa na czas, choć dziwne jak weźmiesz paski nigdy nie ma brutto najniższej krajowej. Resztę co poza etatem też wypłacą ale trzeba liczyć czy godziny się zgadzają. Wszystko ponad etat na działalność nierejestrowana którą sam musisz rozliczyć .15 zł za godzinę nieważne czy dniówka czy nocka. Około 2 zł wypłacają dodatkowo za podatek który trzeba potem odprowadzić rozliczając pit 36 Jak robisz i dniówki i nocki większość nocek pójdzie na działalność gospodarczą.Umundurowanie często używane ale czyste i jest. Zawsze możesz pojechać sobie w dniu wolnym do biura i pobrać. Przydział dwie białe koszule długi rękaw, koszulka czarna na nocki krótki rękaw, polar kurtka buty czapka w zależności od pory roku. Jak ci nie pasuje na lato koszula z długim rękawem zawsze możesz dać do krawca iZa pranie nie płacą. Żadnych dodatków, żadnego proszku nic choć ciężko wyobrazić sobie nie praną białą koszulę przez kilka tygodni. Buty raczej swoje bo w firmowych nie da się chodzić.. grafik negocjowalny na Plus, choć często pojawia się dopiero na sam koniec miesiąca albo z początkiem kolejnego.
    Zega

04.09.2023 12:03

Chyba domyślam się o którym obiekcie mówisz. Nie wszędzie jest tak z grafikiem my sobie sami robimy grafik i często mamy na miesiąc dwa do przodu. Prawda słyszałam że grafik pojawia się nawet 30 ale to tylko tam gdzie robi kierownictwo bądź jego rodzina. Zawsze możecie sami zadbać o obsada na posterunku i sami zrobić grafi k. @Pracodawca a coś za pranie dołożycie? Czy dla tych przez agencję nie należy się za pranie? I kogo pytać o wodę bo z tego co widzę to tylko na jeden posterunek ciągle noszą ale to tam chyba osoba bezpośrednio pod firmą.
    Asia

08.09.2023 23:36

Grafik na Wieczorku jest na tydzień czasu .Nikt nie wie jak dalej będzie pracował.Nic nie można sobie zaplanować ,bo czekasz na telefon od Dowódcy Zmiany, a przecież ludzie mają swoje życie prywatne.Ktoś, kto nie radzi sobie ze zrobieniem grafiku powinien zostać zastąpiony przez bardziej kompetentną osobę
    MVM

25.08.2023 11:41

Fajna firma, zarobki w porządku, kultura w pracy na poziomie. Można sobie zarobić w miarę spokojnych warunkach, przynajmniej u mnie ale różne się mogą miejsca trafić ale polecam popróbować
    grusza

06.09.2023 16:31

Do jakich miast aktualnie poszukujecie do pracy ?

07.09.2023 08:41

Wszystkie oferty można znaleźć bądź na naszym OLX'ie, bądź pod wskazanym wyżej numerem telefonu Działu Rekrutacji (który to sposób rekomendujemy ze względu na najwyższą aktualność posiadanych informacji).
    Rex

10.06.2022 12:56

Jak na razie firma jest ok co do ubioru wszystko nowe bardzo miła i kompetentna obsługa kierownik jest ok polecam ta firmę
    grusza

06.09.2023 16:33

Czy takie zastępstwa zdarzają się tylko na terenie danego miasta?

07.09.2023 08:38

Różnie, ale jak już informowaliśmy - zastępstwa zdarzają się tylko w nagłych wypadkach, oczywiście za zgodą pracownika, po konsultacji z kierownikiem.
    Tati

06.09.2023 15:09

Znalazłam ofertę na pracownika ochrony z orzeczeniem, przynajmniej taki wymóg jest w ogłoszeniu. Z każdym stopniem przyjmą? To jest w ogóle zakład pracy chronionej czy nie? Czy czeka na status? Będę wdzięczna za informacje jak to wygląda.

07.09.2023 08:30

Tak, jesteśmy zakładem pracy chronionej. To, jaki stopień jest wymagany na określonym stanowisku, zależy od wymagań kontrahenta i zapisów umowy. A ogólnie - tak, przyjmujemy do pracy osoby z różnym stopniem orzeczeń.

01.09.2023 22:34

wolek

06.09.2023 07:28

tak czy inaczej tej rozmowy rekrutacyjnej samej w sobie sie nie musiz obawiac, atmosfera na niej byla naprawde w porzadku i wystarczy zebys sie dobrze zaprezentowal :)
    kicc

06.09.2023 10:32

gdzie ta oferte widziales?
    Tomasz

06.09.2023 07:09

Firma Time zastanowiłaby się wkońcu nad podniesieniem stawki dla pracowników ochrony.Stawka na Wieczorku wynosi 17zł na rękę a ile jest na umowie...coś tu chyba jest nie tak...Braki w obsadzie coraz większe.Kiedyś dojdzie do takiej sytuacji,że nikt im nie przyjdzie do pracy.Jak zapłacą kary może wtedy oprzytomnieją.

Kontakt - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pukowca 15 40-847 Mysłowice

NIP:2220818844

Branże: Sprzątanie
    Mezo

04.09.2023 12:08

Chyba domyślam się o którym obiekcie mówisz. Nie wszędzie jest tak z grafikiem my sobie sami robimy grafik i często mamy na miesiąc dwa do przodu. Prawda słyszałam że grafik pojawia się nawet 30 ale to tylko tam gdzie robi kierownictwo bądź jego rodzina. @Pracodawca za pranie coś dołoźycie czy tym z agencji się nie należy? No i woda by się przydała bo jak na razie to tylko widzę że na jeden posterunek noszą ale tam to człowiek zatrudniony bezpośrednio chyba pod firmą.

04.09.2023 14:44

O ewentualnym zapotrzebowaniu na wodę proszę informować odpowiedzialnego za dany obiekt kierownika. To w jego gestii leży poczynienie odpowiednich zamówień.

27.08.2023 08:07

A jakie wynagrodzenie jest umowa o pracę czy może zlecenie system 12 czy 24

30.08.2023 14:39

napisales system 12 lub 24 i zakladam ze chodzi o godziny. w tej branzy zmiany potrafia byc takie dlugie?
    Rudy

31.08.2023 11:04

to możesz wybrać czy ci proponują?

29.08.2023 22:39

30.08.2023 08:11

Dzień dobry. Wypowiedzi i opinii jest tu naprawdę sporo, dlatego dobrze wyrobić sobie własną. Zapraszamy i pozdrawiamy!

25.08.2023 11:01

28.08.2023 09:41

Jeśli przelew wykonany był w piątek, na konto powinien trafić w poniedziałek. Przypominamy jednak, że zgodnie z zapisami w umowie, wynagrodzenie płatne jest do ostatniego dnia każdego miesiąca, więc termin nie został przekroczony.

29.08.2023 08:16

Na ogół wypłata pojawia się na koncie nieco wcześniej, ale to zależy od kilku czynników, np. tego kiedy wypada ostatni wolny weekend miesiąca. Co do formy wypłaty - w naszej firmie jest ona wyłącznie przelewana na konto.

20.08.2023 22:59

23.08.2023 08:11

Może Pan/Pani np. poinformować o zaistniałym fakcie odpowiedniego kierownika, bądź skontaktować się z firmowym HELPDESKiem.
    Domiś

04.08.2023 13:53

Czy w najbliższym czasiefirma organizuje jakie piknki dla pracowników? Tego typu jak niedawne wycieczki do Wisły, wigilijki na zamku, imprezki z pokazami itp.
    Domiś

07.08.2023 14:29

O to super ze firma poinformuję bo już myślałem że te eventy to jakaś tajemnica czy też wydarzenia dla wybranych
    Adi12

07.08.2023 18:39

Oczywiście że nie informowali i dalej tego nie będą robić , odpowiedź z firmy to kolejna ściema zresztą jedna z bardzo wielu :))
    Bolo

05.08.2023 15:19

Zatrudniając pracownika z aktualnym orzeczeniem o niepełnosprawności pracodawca ma możliwość ubiegania się o comiesięczne dofinansowanie kosztów jego płacy. Nieistotne ile osób niepełnosprawnych mamy zatrudnionych i czy jesteśmy zakładem pracy chronionej czy nie.
    Naafiri

04.08.2023 09:44

Czy w Mysłowicach znajduje się główna siedziba firmy? Zastanawiam się nad aplikowaniem na specjalistę ds. finansowych i chcę dopytać - czy wymagają wykształcenia kierunkowego?
    Naafiri

04.08.2023 09:45

W jakich godzinach się tutaj pracuje w biurach?

04.08.2023 11:13

Tak, główna siedziba firmy TIME znajduje się w Mysłowicach, przy Placu Wolności 2. Biuro pracuje do godz. 15.00. Na stanowisko Specjalisty ds. finansowych nie wymagamy wykształcenia ściśle kierunkowego, aczkolwiek na ten moment rekrutacja na ww. stanowisko została zawieszona.
    Ilona

16.05.2023 23:21

W przypadku oferty na stanowisko Specjalistka ds. prawnych ile trwa ten wspomniany okres próbny? Bo napisali, że dopiero po nim jest część dodatków. I czy jest normalnie płatny tak jak reszta pracy w późniejszym czasie?
    Baylon

01.08.2023 08:52

wiesz może jakie to doświadczenie oczekują i czy na przykład jak pracowałem pół roku na ochronie to może być?
    atleta

03.08.2023 11:28

z tego co ja patrzylem byly ogloszenia w ktorych nie wymagali doswiadczenia, tzn bylo mile widziane wiec to ze masz pol roku to i tak dobrze
    Sisi

26.07.2023 09:57

Witam mam pytanko co z drugą częścią naszych wypłat bo słyszałam że jakieś pomyłki były
    Zofia

29.07.2023 09:13

Macie na obiekcie listę obecności którą podpisujecie zaczynając pracę i wpisujecie tam datę i ilość przepracowanych godzin ? podpisujecie się pod tym ?
    Fredo

29.07.2023 09:17

Maksymalna ilość nadgodzin w roku kalendarzowym nie może przekroczyć 150h . Tyle w temacie tak mówi kodeks pracy.

10.07.2023 13:15

10.07.2023 14:41

Proszę o ewentualnych brakach wody informować odpowiedzialnego kierownika.
    Asia

27.07.2023 23:12

Może tzw. kierownika Molde?
    chętny do pracy

26.07.2023 15:33

Czy ta firma przyjmuje do pracy w ochronie może też ludzi z symbolem 01 - U i 02 - P na orzeczeniu o st. niepełnospr. ?.

27.07.2023 08:44

Jesteśmy ZPCHR-em, więc tak - również.
    Hulej

25.07.2023 15:22

czy dostaje się tutaj jakiś mundur i inne potrzebne wyposażenie? trzeba do tego coś dopłacać ze swoich czy firma wszystko pokrywa?
    MARKO

26.07.2023 16:37

trzy lata pracowałem - w tej firmie ANI JEDNEJ PARY OBUWIA NIE OTRZYMALEM. A CO TO ZA UMUNDOROWANIE TISCHERT Z KRÓTKIM RĘKAWEM NA LATO I ZIMĘ........ AMEN.
    Dzimi

27.07.2023 06:05

Widać że główka boli czuli masz P02. Firma ma pełny zestaw umundurowania jesień, zima, lato. Jeżeli chodzi o buty kto zużył przyjeżdża do firmy do magazynu odzieży wymieniają na nowe. Marko bzdury wpisujesz ponieważ nie potrafisz się pogodzić że zostałeś zwolniony. Bardzo proszę nie wchodź na Forum bo od paru lat wpisujesz to samo czuli bzdury.
    ochrona

28.06.2023 12:30

Widziałem ofertę do pracy na olx i w sumie zastanawiam się nad doświadczeniem, kojarzycie czy tutaj nie ma wymogu doświadczenia? bo nie widziałem tego. A co do elastycznego grafiku to jak to wygląda?

05.07.2023 08:30

W codziennych kontaktach staramy się być dla siebie pomocni i życzliwi (choć ludzie to oczywiście tylko ludzie). A jeśli chodzi o ilość godzin - zazwyczaj i najczęściej oferujemy pełen etat.
    Edek

26.07.2023 14:24

I nie płacenie za nadgodziny!

Zostaw merytoryczną opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o.