Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 118 ocen.

Opinie o Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Joanna

@888 dzięki za podanie kontaktu. Skoro Korporacja Prawno Finansowa FENIKS jest aktywna pod tym kontaktem to może wszystkie osoby, które mają do niej jakąś sprawę skontaktujcie się?

monip

Wyjscie jest takie ze podam ich na policje o wyludzenie ,na forum sa rozmowy o pozwie zbiorowym i tyle pozdrawiam

888
@monip 30.01.2018 14:04

biuro@korporacja-feniks.com działaa i oddzwaniają lub odpisują najpuzniej następnego dnia

Joanna

@monip i uważasz, że nie ma żadnego innego sposobu, by się dowiedzieć gdzie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS się teraz znajduje? Przecież firma nie mogła zapaść się pod ziemię. Może powinieneś się skontaktować z innymi użytkownikami na forum i wspólnie w tej sprawie zadziałać?

Joanna

@monip a kontaktowałeś się przez ten e-mail i nie dostałeś odpowiedzi, że wiesz, że jest nieprawidłowy? Ale dobrze, że już na forum jest ustalony jest ten prawidłowy. Czy macie jakiś plan na odzyskanie wszystkich należności?

monip
@Joanna 15.01.2018 16:04

Wielokrotnie pisalam na rozne maile te o ktorych tu pisza ,maile nie przechodza jest informacja ze blad ,tylko wspolnymi silami mozemy cos wskurac ,ja nawet do uwagi pisalam o nich ale nie podjeli jak narazie tematu !sam jeden prawnik nie bedzie zawracal sobie glowy sprawdzaniem poprawnosci adresu ,a tu jest taka wlasnie sytuacja ,nie wiem czy wiecie ale sa ludzie ktorzy oferuja sie odnalezc obecne miejsce dzialalnosci Fenksa oczywiscie za gruba kase ,bo taka tez mialam propozycje ,ja osobiscie czuje bezsilnosc nie stac mnie na walke w sadzie jako jednostka poszkodowana zreszta jaki adres podam ?jak firma dzialala niby a w rzeczywistosci byl to fryzjer pozdrawiam

monip

A ja tez na ten i inne ale Nie odpowiadaja !!!!!!wiec moze jestes wybrancem z posrod wielu oszukanych pozdrawiam ps .moja sprawa jest niezalatwiona od 2011

anonymous
@monip 03.01.2018 12:41

jaja robisz zawsze po mailu mam tel -dla mnie normalnie

monip
@anonymous 06.01.2018 10:52

Jesli uwazasz ze sobie zarty robie to zadzwon prosze w mojej sprawie i innych oszukanych zycze powodzenie i wyplaty kasy!!!

Leszek

Nawet gdy ktoś łaskawie zadzwoni do Was to co z tego!!!!!!! Kilka ogólników i uspokojony klient nie dzwoni na dłuższy czas. Trzeba się pogodzić z tym że to nieuczciwi ludzie i nikt nie powinien tak traktować drugiej strony. Żyją teraz w luksusach za nasze środki.. Przyjmując pieniądze powinni się do czegoś poczuwać, mieć kontakt z ludżmi, informować o sprawach.Widać nie takie mieli intencje ,dlatego uprzedzam nowych naiwnych o odszkodowania. Uważajcie!!!!

monip

Ten mail jest niewlasciwy ,niedostepny

ja
@monip 29.12.2017 15:36

biuro@korporacja-feniks.com ja piszę na ten i mi odpowiadają

Joanna

@Małopolski informacja z Googla pokazuje numer: 81 745 55 59 Próbowałeś na ten dzwonić? Znalazłam również na ich facebooku adres mailowy: ewa.gabrus@korporacja-feniks.com. Może napisz pod ten adres lub wiadomość na facebooku?

Małopolski

Joanna - byłem ale nie znam aktualnego adresu firmy. Co raz się przeprowadzają, znasz może ich aktualny adres lub numer telefonu. Tylko prosił bym do osoby kompetentnej parę razy rozmawiałem z osobą, która była pjana dzwoniłem na nr 519 540 800.

monip
@Małopolski 07.12.2017 16:01

Nie ma adresu bo ciagle zmieniaja ,moja sprawa ciagnie sie od 2011roku ,a wlasciwie wtedy mnie zwerbowano

monip
@monip 11.12.2017 11:52

Ten numer jest mi znany ale juz bardzo dlugo nikt nie odbiera albo pojawia sie informacja ,jestem na spotkaniu,uwazam ze zostalismy oszukani i jest nas wielu !!!!

Joanna

@KIKA rozumiem, że miałaś przykre doświadczenia z Korporacją Prawno Finansowa FENIKS, ale na forum obowiązują zasady spisane w regulaminie: https://www.gowork.pl/regulamini jest tam określone, że nie można nikogo obrażać. @Małopolski a byłeś osobiście u nich w sprawie swoich dokumentów?

KIKA

Feniks nie rozlicza się za podpisane umowy. Podpisałam z nimi na prąd (słup) i gaz (rurociąg). Przy podpisaniu pierwszego aktu notarialnego kasa z energetyki poszła na Feniksa konto w całości. Powinni odebrać sobie prowizję i mi przesłać resztę. Przez 4 lata nie przyszło nic. Drugą umowę z gazociągami podpisałam u notariusza ale tym razem poprosiłam notariusza by wpisał moje konto do przelewu odszkodowania. Kasa przyszła na moje konto, potrąciłam sobie tamte pieniądze i innee opłaty które poniosłam (pobrane nieprawnie opłaty rzeczoznawcy, którego nie było oraz koszty sądowe, gdzie sprawy nie było) i wyszło że jesteśmy na "0". Po czym straszyli pismem i sądem. Ale od 2 lat dali sobie spokój. OSZUŚCI

Małopolski

Feniks - wykorzystuje ludzi, pobierają pieniądze a nie prowadzą sprawy do końca. Ja otrzymałem dokumenty z których wynika,że wysłali jedno pismo i tyle a musiałem zapłacić 2000. Ludzie piszcie do nich niech oddają pieniądze i dokumenty. Jak można przez kilka lat prowadzić sprawę i wysłać jedno pismo. Śmiech.

Joanna

@lucyna w takim razie może warto pójść osobiście do placówki Korporacji Prawno Finansowej FENIKS i się dowiedzieć czegoś w tej sprawie? Daj znać jak się czegoś dowiesz i informuj nas na bieżąco. Takie informacje są ważne dla potencjalnych pracowników.

agam4444

Musimy napisac zbiorczy pozew nie ma innego wyjscia, z tego co widac poszkodowanych jest mnowstwo. Nasz odwokat wyslal 2 pisma na 2 rozne adresy i nie przyjmuja wogole korespondencji. trzeba sie im dobrac do tylkow oszusci!!!!!

Mizia
@agam4444 21.11.2016 19:11

A w ogóle to wiesz co to jest pozew zbiorowy i kiedy się go pisze? Może tak twoj adwokat ci powie a jak nie to polecę ci firmę prawniczą z Wrocławia to ci wytłumaczą żebyś pierdoletów nie pisał

lucyna
@agam4444 21.11.2016 19:11

JESTEM ZA !!!!Nie mogę się do nich dodzwonić ,nie odbierają listow a pieniądze odzyskali ,ale nie dla mnie tylko dla siebie ;-( już nie wiem co mam zrobić i gdzie się udać ?Proszę o kotakt na pocztę - lucyna20093@wp.pl z góry dziękuję

taczała

wystarczy ze napiszesz maila z prosba o kontakt do mnie zawsze oddzwaniają

Joanna

@Leszek wiem, że to dużo kilometrów, ale może warto jednak pojechać i porozmawiać? Wtedy masz pewność, że odbędzie się spotkanie, a nie jak mówisz, nie możesz się dodzwonić. Będziesz jednak próbował?

Joanna

@Jola Jolanta a w jaki sposób próbowałaś się skontaktować z Korporacją Prawno Finansową FENIKS?Mailowo czy telefonicznie? Zawsze jeżeli nie dostajesz odpowiedzi, warto przejść się osobiście. Czy próbowałaś takiej formy, że stwierdziłaś, że brak kontaktu z firmą?

Leszek
@Joanna 05.09.2017 11:55

Nie odbierają telefonów oraz nie odpisują a jechać kilkaset kilometrów? Po co?Przecież wiadomo jak to działa a pozytywne opinie to są pisane przez nich lu podstawione osoby.

janka

co za bzdety wypisujesz - mi na kazdego maila ktos zaraz odpisuje lub oddzwania z Panią Adwokat mam teraz bezposredni kontakt i znam kazde pismo w sprawie - wyslij maila do biura to sie przekonasz

Jola Jolanta

Nie polecam firmy feniks. Uważajcie. Nie podpisujcie z nimi żadnych umów! Zero kontaktu z firmą. Cały czas zmieniają siedzibę biura,które i tak jest zamknięte.

wrrr

Czyli rzeczoznawca z feniksa policzył prawidłowo 19 tys za służebność 14 za bezumowne razem 32 tys tak samo policzył rzeczoznawca biegły sadowy bo przecież nie biegły energetyki.Nie sadzę ze sąd jest w zmowie z feniksem i każe płacić za biegłego geodetę którego podobno nie było bo na sprawie na pewno zaistniała opinia biegłego geodety.Terminów w sądach żaden niestety adwokat nie przyspieszy. Orzeczenia sądów też mogą być różne w bardzo podobnych sprawach.Raczej ciężko to widzę w apelacji bo apelacja od czego od wygranej ??? a apelować samą kwotę może być trudno bo przecież z czegoś się wzięła zapewne z opinii biegłych sądowych, Nie rozumiem tez kwot skoro biegły potwierdził wyliczenia feniksa za służebność na 19 tys to skąd wyrok na 3950 zł - czy ktoś z Was nie podpisał kiedyś jakiejś zgody na budowę tej sieci ??? Oddzielną rzeczą jest to ze po takim mailu adwokat czy adwokatka która to prowadziła zapewne by się z wami w sadzie spotkała ale z jego czy jej oskarżenia

K23

Dzisiaj wreszcie był wyrok odnośbie mojej sprawy :) Ludzie to są kpiny !!! Fenix najpierw przysłał rzeczoznawcę i wycenił na 32000zł. Kasa zapłacona za rozpoczęcie i nagle przekierowanie sprawy do prawnika ,który najwyraźniej z nimi współpracuje i oszukuje ludzi. Sprawa rozpoczęta i rzeczoznawca z energetyki wycenia na 19000zł.Jaja z ludzi sobi robią. Zaznaczę że na działce mamy 4ro ramienny słup z transformatorem i kolejny 2ramienny. "Pełnomocnik" nie informuje o postępowaniu i bez konsultacji z nami zatwierdza wszystko co proponuje enegetyka. Nie odbiera telefonów ,nie odp. na listy itp Tydzień temu na rozprawie zasądzili 3950zł na naszą korzyść :) :) Kpina z ludzi Dzisiaj doszedł jeszcze geodeta do kosztów ,który nawet nie był na miejscu u nas i na kpniec wychodzi jeszcze,że mamy do zapłcenia 50zł. Sprawa toczyła się od marca 2014 roku. Od wyroku się odwołujemy,spr przekazujemy innemu kompetentnemu prawnikowi a z naszym byłym "pełnomocnikiem" spotkamy się w sądzie.Nie odpuszę tej mendzie. A o firmie fenix nawet nie wspomnę. Zero kontaktu nie polecam

Prawda

Powiem tak jeśli Feniks wam prowadzi jakas sprawę i jak sąd przyzna wam odszkodowanie to od razu podajcie w sądzie swój numer kąta bankowego, bo nie dostaniecie tych pieniędzy.

Badyl
@Prawda 07.06.2017 12:07

A skąd wiesz?! Ja dostałem zgodnie z tym co sąd zasądził i dla mnie to normalnie bredzisz.

Tomasz

Nasza sprawa trwa od 2012 roku. Zmieniają się prowadzący sprawę. W końcu mamy sprawę w sądzie, aż tu nagle dzwonią z biura i proponują aby iść na ugodę z kwotą 3500 pln. Od tej kwoty jeszcze oczywiście prowizja dla Feniksa ? Głowa mała. Będę informował na bierząco jak sprawa wygląda. Jesteśmy bardzo zmęczeni ale jeszcze walczymy. Na pewno nie odpuścimy.

j

sad Pabianice I NS 212/15 wygrana 24 tys 3 lata w sadzie ale mam teraz ze 20 moich sasiadów podpisuje z nimi umowy :)

to ja

U mnie tez ok w trybie administracyjnym decyzja Starosty Sredzkiego G.N.6821.4.1.2013 trwalo ponad 3 lata ale mam teraz ponad 25 tys.

Joanna

Zastanawiasz się nad nawiązaniem współpracy z firmą Korporacja Prawno Finansowa FENIKS? Dodatkowe informacje znajdziesz na stronie internetowej firmy: http://www.korporacja-feniks.com/dolacz-do-nas-t5 Jeśli masz jakieś pytania do osób już współpracujących z firmą-zostaw komentarz. Postaramy się znaleźć odpowiedź.

tomas

A piszczie co chcecie :) dla mnie wlasnie wygrali - sprawdzajcie :) Sad rejonowy w Szczytnie akta I Ns 324/14 ponad 25 tys zl a to przeciez nie konec i co

gumiś

Z tego co wiem to Policja z Prokuraturą prowadzą postępowanie przeciwko Feniksowi, więc nie radzę aby korzystać z ich usług. Sprawa bardzo poważna bo kilkunastu już ludzi przesłuchują od strony klientów

miśka
@gumiś 09.03.2017 17:09

a wie ktoś coś konkretnego? bo mnie akurat policja słuchała na okoliczność doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem czy majątkiem (coś takiego) i mocno pytali o agenta, który też ze mną spisywał umowę, o samego feniksa to akurat niewiele pytali tylko o to jak działali z umowy tzn. co konkretnie robili i czy kierują sprawy do sadu (podobno ktoś przegrał w sadzie i sie poskarżył policjantom)

sc

Moja to dopiero trwała od 2012 roku tak się bronili ale macie dowód na dobre działanie tej firmy Sad Olsztyn Rejonowy X Ns 117/12 sprawdzcie prawie 600 tys zl i co wy na to niedowiarki

jar

Moja sprawa tez trwala ale macie dowód Sąd Nowy Tomysl Sygn.akt 198/15 ponad 20 tys

ff

Dla mnie wszystko ok - sprawdzcie sobie to postanowienie SR Mikołów z dnia 11.07.2016r. I Ns 717/13 reszta w trakcie dziękuję

Michał

Czy posiada ktoś aktualny adres Korporacji Feniks?

wasyl
@Michał 17.11.2016 11:58

Mełgiewska 74 studio 200 ,Lublin byłem wczoraj robi wrażenie akt segregatorów jak w dużej biblotece

dn jest be...

Fakt Panie DN przeginasz -

DN

Nie ufajcie Feniksowi, kadra tej spółki jest niekompetentna. Zapytajcie Szado i Zdanowską o wykształcenie to wam wystarczy. Udają przed klientami prawników a obok prawa stali tylko jak ich pozywali.

a
@DN 13.11.2016 15:35

Szanowny Panie DN - Feniks już Panu zafundował 2 wyroki czy to dla Pana za mało. Czy potrzebny jest Panu następny proces w dzisiejszych czasach identyfikacja komputera z którego pisze się pomówienia jest barzo łatwa , przypominam też że, Zgodnie z art. 212 par. 2 kodeksu karnego pomawianie na forach internetowych może zostać zakwalifikowane także jako przestępstwo. Wówczas sprawca może trafić za kratki nawet na dwa lata .

a
@DN 13.11.2016 15:35

Szanowny Panie DN - Feniks już Panu zafundował 2 wyroki czy to dla Pana za mało. Czy potrzebny jest Panu następny proces w dzisiejszych czasach identyfikacja komputera z którego pisze się pomówienia jest bardzo łatwa , przypominam też że, Zgodnie z art. 212 par. 2 kodeksu karnego pomawianie na forach internetowych może zostać zakwalifikowane także jako przestępstwo. Wówczas sprawca może trafić za kratki nawet na dwa lata .

anonim

(usunięte przez administratora)

Mizia
@Leszek 07.10.2016 16:20

Moje wyliczenia były ok i kasa nawet spora tylko tyle, że przy zakładaniu słupów mój ojciec dostał jakąś wywłaszczeniówkę i wziłął kasę a ja o tym nie wiedziałam więc po temacie, we Wrocławiu mówili mi, że gdyby tatko kasy nie dostał to pewnie dostałabym ją ja w jakimś tam postępowaniu czy drodze administracyjnej ale że wziłął to dwa razy za to samo nie płacą. Tę wywłaszczeniówkę to feniks dostał od tauronu po wyroku sądu administracyjnego, co kazał tauronowi dać wszystkie dokumenty z budowy tych słupów. Najbardziej wkurzyło mnie jednak, że moja ciotka ( był u niej ten sam agent co u mnie) kasę dostała i to nie mało ( w dodatku coś jeszcze ma dostać bo podobno to sa jakieś dwa postepowania za czas 10 lat do tyłu i za to co ma być) a ja nie.....

semig
@Mizia 10.10.2016 09:59

Witam. Zainteresował mnie temat tej sprawy z wywłaszczeniem. Proszę o kontakt na mail semigroup@poczta.fm. Są pewne rozwiązania aby uzyskać roszczenia w takiej sytuacji gdzie przed laty wydano taką decyzję.

marsałek stan

stasiu dzalasz dalej gratulacje sjemi grupa sie sjemuje dlaczego jako pelnomocnik szukaja kasy ??? komornicy sa niedobrzy

marsałek stan

stasiu dzalasz dalej gratulacje sjemi grupa sie sjemuje dlaczego jako pelnomocnik szukaja kasy ??? komornicy sa niedobrzy

znałem madzie

ela madzia i pełnomocnik na więcej was nie stać troszkę tu sępicie - a dlaczego pełnomocnik czy coś nie tak w życiorysie ???

t-plus

co wy wypisujecie czy sygnatury akt podane na tym forum sa dla was za mało wiarygodne to chyba wypisują ludzie których firma zwolniła konkurencja albo klienci którzy wystąpili o służebność a ich dziadek np kasę już za to pobrał

Leszek

Dobrze,ze pojawiają się opinie o tej dziwnej firmie od ludzi tam pracujących i to może trafi do rozumu nowym chętnym klientom chętnym pieniądzy za służebność przesyłu. To jest wielka ściema i dużo szumu a potem po wpłaceniu kasy totalne olanie i zasłanianie się niby toczącym się postępowaniem.STOP nikt nie dostanie żadnych potwierdzeń,żadnych konkretów.

Blumchen

Witam,pracowałam dla tej Firmy jako konsultant.Podpisałam kilka umów o roszczenia odszkodowawcze, za każda podpisaną umowę otrzymałam 250 zł z tego pobrali na ubezpieczenie i nie wiele zostało, sami policzcie. Ludziom obiecywali gruszki na wierzbie, a teraz nie ma z nimi kontaktu, ŻADNEGO !!!!!Powiem szczerze że bardzo żałuję tych ludzi z którymi podpisałam umowy, ponieważ wpłacili kasę aby uruchomić całe postępowanie i to są nie małe pieniądze od 1500 zł do 2500 zł. Po dwóch latach mimo iż ja tam nie pracuję ludzie dzwonią do mnie z pretensjami i to ja dostaję po głowie.Dodam że te osoby próbują się z nimi skontaktować bez efektu, od czasu do czasu przychodzi tylko pismo, że trzeba coś dopłacić za ich pseudousługi. Dokumentacji o jakim jakimkolwiek postępowaniu brak. Ludzi nie podpisujcie z nimi umów, jest wiele bardziej kompetentnych firm. Temat wypłat odszkodowania za słupy energetyczne nie jest prostym tematem,rzadko kończy się powodzeniem. Niech wam nie mydlą oczu,że w prosty sposób uzyskacie duże pieniądze. Strata będzie większa niż zysk.

semig
@Blumchen 23.05.2016 14:13

Proszę o kontakt. Być może będziemy mogli pomóc tym poszkodowanych bezczynnością Firmy. Kontakt semigroup@poczta.fm

semig
@Blumchen 23.05.2016 14:13

Czy postanowienie o wypłacie 20 tys. jest prawomocne? Może damy radę uratować sprawę lub pomożemy zorientować się dlaczego takie wynagrodzenie. Proszę o kontakt. semigroup@poczta.fm

jan

Sprawa moja trwa już 2 lata i żadnej informacji nie mam i nie mogę się doprosić.Czy to jest w porządku???

semig
@jan 03.03.2016 20:06

Proszę o kontakt semigroup@poczta.fm . Czekanie ze może się coś wydarzy może spowodować przedawnienie roszczeń o ile się tak już nie stało. Jeśli dostaniemy numer działki i adres działki,gdzie są urządzenia, to odpowiemy czy wogóle jest szansa na wygranie sprawy.

33

moderator wyrzuca nr tel - a zostawia paszkwile i to jest ciekawe

Michał

Ludzie podajcie jakieś telefony na które można się do nich dodzwonić skoro jest tyle zadowolonych osób na tym forum. Ja dzwonię do niech od czerwca ubiegłego roku i nic!

- billi
@Michał 22.02.2016 14:42

TO SIĘ mili nie doczekacie - ja czekałam 5 lat w-tym czasie wydałam na ich ciągle potrzebne jakieś dokumenty ponad tysiąc zł- plus 2000 tys za to że w ;;moim niby imieniu to załatwią ,, - i niestety nie dostałam ani 1 zł- sprawę przegrali bo minęło niby ,, przedawnienie ,,i musiałam jeszcze płacić kolejny tysiąc za przegraną sprawę - więc uważajcie - gdyby było więcej chętnych sama podpisałabym się pod petycją i oddała sprawę do telewizji - tam zawsze znajdą rozwiązanie i odpowiednią karę dla takich oszustów .

Mizia
@- billi 04.12.2016 16:24

To Sąd chcesz do telewizji podać za przegraną? Bo w mojej umowie niczego (a umowy chyba mają dla wszystkich jednakowe) nie obiecywali a kasę płaciłam tylko za to, co w umowie.....Może jednak podesłać ci adres firmy z Wrocławia, z której usług(czytaj uświadomienia mnie) korzystałam?

as

Uprzejmie informujemy moderatora jak i osobę dokonującą wpisu że w tą sprawę kierujemy na niepostępowania sądowego jęli ktoś z Państwa uważa ze ma problem z kontaktem tel z Korporacją proszę dzwonić na nr (usunięte przez administratora)

mario

Ich cala niby firma to wielki wal, cała zgraja skórwysynów i tyle wielka jedna mina

zenada

ale zdrajca chyba moderator powinien to usunąć

Manager

Byłym i aktualnym agentom, przedstawicielom i doradcom z branży odszkodowań i ubezpieczeń oferujemy konkurencyjne warunki i dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję. Dla chętnych możliwość budowy własnej struktury sprzedaży. Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy ekstra warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie. Jeśli nie pracowałeś w tej branży, a chcesz dobrze zarabiać, to nauczymy Cię wszystkiego od podstaw. Cała Polska. Proszę o maila na adres kasadlaagenta@interia.pl

Stanisław

Rozwiązanie umów zlecenia spowodowane jest zmianami oskładkowania w ZUS ,w takiej sytuacji jest podobno ok 1,5 mln osób w kraju, nie widzę tu winy Feniksa a raczej wyborców.Też dostałem rozwiązanie umowy z zapewnieniem należnych mi rozliczeń po zakończeniu postępowań sądowych,wiem że pracują nad umowami dostosowanymi do dzisiejszych przepisów.Zakładając że w Feniksie jest ponad 4 tys przedstawicieli z czego wielu niekoniecznie jest aktywnych opłacenie takich kwot miesięcznie do ZUS wykończyłoby chyba każdej wielkości firmę.Ze traktują to poważnie widać po ogłoszeniach w gazecie wyborczej kilka jest tam non stop od kilku lat musi to kosztować jakieś olbrzymie pieniądze

Lobo

Aktualnie wszyscy współpracownicy nagle dostali wymówienia dotychczasowych umów. Przy czym firma zrywając je nie przestrzegała okresu wypowiedzenia.Zerwano z tymi co maja dużo spraw i z tymi co maja mało. Wcześniej (w 2015) w pewnym momencie przestano płacić - zgodnie z umową- zaliczki. Nikt nie konkretnego nie wie, co dalej co i jak, a o informacje ciężko. Podobno mają być nowe umowy ale kiedy co i jak, wielki znak ?? Tyle od strony potencjalnego pracownika na dzień dzisiejszy. Zaufania to nie wzbudza. Fakt taki, że dotychczasowe umowy zostały nagle zerwane. Rzeczywiście każdy dostawał pakiet startowy, ulotki, wizytówki i tutaj jest lepiej niż w przypadku innych pracodawców.Czy tal dalej będzie??? Jednak trzeba się nastawić na poniesienie własnych wydatków (nie są niskie): druk umów, dojazdy do klienta, telefon, trzeba mieć własny aparat z aby fotki robić i dobry Internet w domu...

Zostaw opinię o Korporacja Prawno Finansowa FENIKS - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS