Norco Industries

• Komory Dąbrowne
  • Bieńki-Karkuty
  • Burkaty

3. Opinie o pracodawcach Sońsk
  5. Opinie o Norco Industries Sp. z o.o.

Opinie o Norco Industries Sońsk

Nie przegap nowości o Norco Industries Sp. z o.o.!

Magazynier

23.06.2025 07:44

Magazyn powinien jeść na magazynie jak się nie potrafią zachować na stołówce!! Po co oni tu w ogóle się pchają? Brygadzista powinien oddać wszystkie paczki z talerzykami ręcznikami papierowymi i sztućce jak nie odda to sami ogarniemy jego skrytkę
    Magazynier2

23.06.2025 15:06

I tak jemy na magazynie, a talerzyków nie oddamy, zabierzcie nam siła jak chcecie leszczyki
    Janek

23.06.2025 19:09

Ha ha ha żałosne ujadanie. Zróbcie sobie miski przykręcane do stołu i sztućce na łańcuchu jak was nie stać na talerze. Każdą sobotę przeleży na maszynie i jeszcze podwyżkę dostanie, a na talerz go nie stać. W Lidlu była promocja 2+1 gratis. Szkoda, że już niedziel niema bo byś miał talerz za darmo no i jeszcze czyjś obiad schowany do lodówki na poniedziałek. Żenada
    Sabina

23.06.2025 13:25

Wydaje mi się, że jak nie masz na czym jeść to trzeba poprosić o talerz. Chyba że nie znasz magicznego słowa to musisz sobie inaczej poradzić. A może przed śniadaniem rozkładać talerze na stołówce i jeszcze konserwę do lodówki wkładać?
    Stefan

23.06.2025 12:54

Jak nie masz na czym jeść to przynieś sobie z domu. Jak nie wiesz skąd magazyn ma talerze to się nie żal. Chyba że dostałeś za mało podwyżki to zrób sobie sobie z blachy czasu chyba masz dużo w pracy? (usunięte przez administratora) boli, że ktoś ma Ty niewiesz skąd.
    Marcin1

22.06.2025 15:41

Jaki problem odebrać temu brygadziscie z magazynu te talerze? Zgłaszać do przełożonych jak się nie potrafią w cywilizowany sposób zachować na stołówce
    oleś

18.06.2025 22:31

czy pracownicy w norco Sonsk naprawdę tak mało zarabiają że gdy jest dostawa talerzy i sztućców na stołówce to rozrabiają to na trzy osoby i później w szafce nie ma nic. mam na myśli magazyn . proszę o interwencję i zwrot produktów żeby reszta pracowników mogła normalnie zjeść posiłek
    Franko

22.06.2025 15:39

No magazyn jako jedyni pracownicy nie dostali podwyżki więc chcą sobie odbić to na talerzach i sztućcach. Ukradli również nowy kociołek i wymieniają się nim co tydzień
    Ambitny

05.03.2025 18:15

Zmarnowana dekada życia na produkcji. Zarobki z każdym nowym dyrektorem malały, do momentu w którym człowiek się cieszył że podnoszona jest najniższa krajowa. Im jesteś lepszym pracownikiem na produkcji tym mniejsza szansa na rozwój. Argumenty typu doświadczenie i wiedza spotykają się z oznajmieniem że firma nie oczekuje od Ciebie tego żebyś coś wiedział. Inwigilacja poprzez monitoring i mierzenie twojej pracy stoperem to norma. Uwaga bo można się zasiedzieć widząc że firma się rozwija kupuje maszyny wprowadza standardy. Niestety w tym zakładzie ile byś nie robil to i tak jesteś rubryką w excelu.

13.06.2025 11:56

Potwierdzam, im więcej od siebie dajesz tym bardziej doją takiego pracownika obiecując gruszki na wierzbie. Faktycznie awansu nigdy nie dostaniesz, bo inni pracownicy biurowi będą zagrożeni. Ja zauważyłem, że docenia się obiboków i leserów. Znajomości, donosicielstwo i lizusostwo mocno pomaga w awansach i mocnych układach. To nie jest praca dla ludzi ambitnych.

29.05.2025 11:11

29.05.2025 21:42

Tu wystawia się opinie i oceny o zakładzie. Widzę, że poziom inteligencji mocno spada jak widzę Wasze "pseudo opinie".
    Uciekinier

06.06.2025 10:18

Poziom wypowiedzi jak tego biegacza z lakierni. Z takimi ludźmi trzeba pracować...
    Marcin

29.05.2025 19:15

Firma ogólnie spoko wynagrodzenie jak wszędzie w tym rejonie. Najgorsze jest tylko że świeżak bez wiedzy i doświadczenia ma niewiele mniejszą wypłatę od tego z długoletnim stażem. Ten aspekt firma mogłaby poprawić i bardziej doceniać solidnych pracowników.
    dominikana

23.04.2025 15:33

Pewne osoby z magazynu,malarni I blach powinni iść na sprzedaż a nie produkcję, ponieważ to im zdecydowanie lepiej wychodzi.
    MustBeTheKONFI

07.05.2025 21:27

Zróbmy plebiscyt Ja nominuję Blachy- niezmiennie mózg Malarnia- nie znam nikogo, może kto inny się wypowie. Magazyn- wedle opinii innych to ten zakolak który siedzi na telefonie cały czas. I jeszcze bym dodał tego okularnika z wiertarki on też jest niezły z tego co słyszałem.
    Gocha

26.05.2025 21:30

Do nominacji dołącza przygłup z lasera dziś (usunięte przez administratora) cieciera że mu zła robotę zostawił na sobotę i nie mógł pospać. Trzeba być niezłym cwelem żeby tak się upokorzyć. Podpowiem że ciecier za pomówienia i szkalowanie powinien zgłosić to do szefostwa.
    Gumiś

14.04.2025 08:31

Uwaga na tego zakolaka magazyniera, damski bokser a do tego sprzedawczyk.
    Adaśko

18.04.2025 17:36

Ale czemu Wy obaj podszywacie się pode mnie????
    Adaśko

18.04.2025 17:37

Chłop co kilka osobowości ma, powinni takim dawać bilet w jedną stronę do Choroszczy
    Dominik

03.04.2025 12:06

Jak wygląda dur w tej firmie?
    Sobieski

02.04.2025 08:37

wielki szacun dla tego małego brygadzisty z drutów. chłop pomoże, podpowie jak coś zrobić, dobrze dobrze nie to co spawalnia tam to w ogóle jazda. ale gadają że po rodzinie brygadzista tam jest z kimś to dlatego jest nie do ruszenia
    Tomasz

20.03.2025 07:30

wielcy konstruktorzy raczej rysunkowcy bez pojęcia się cisną o miejsca parkingowe i jakieś kartki wkładają za wycieraczki, myślą chyba że zabłysną. a co z tym że przez swoją nieudolność spowalniają produkcję bo nie potrafią czegoś raz dobrze zaprojektować i później pracownicy muszą kilka razy przerabiać ten sam produkt, a mogli by zacząć następne zadanie? tego czasu nikt nie liczy a oni traktowani są jak święte krowy , może ten pan od usprawnienia produkcji, który zostanie tymczasowo ich kierownikiem w końcu zrobi tam porządek
    Rysownik

21.03.2025 15:01

Co jakiś czas jest wolny wakat, przyjdź, będziesz miał ekspres i miejsce parkingowe, a i toaletę

24.03.2025 20:48

Muszą super płacić skoro co jakiś czas są wolne wakaty. Pewnie pracują miesiąc i wieją.
    Lady Dambury

24.03.2025 19:24

Ludzie ortografia i interpunkcja :) Język Polski jest piękny więc nie kaleczcie.
    Krystian z Rojek

22.03.2025 10:38

Ludu równin Mazowieckich, potrzykroć upominam Cie, ukróć swoich jadów źródła tryskający.
    Jaco cwok

07.03.2025 17:03

Wszyscy macie +500zl biedaki
    Jacek

06.03.2025 16:44

Załoga kiepska z zazdrości jeden drugiego utopił by w szklance wody.

28.02.2025 14:24

Jaco

03.03.2025 13:50

Podajnik taśmowy
    Klient

05.03.2025 14:54

Napisałem ale brak odpowiedzi chyba długi czas oczekiwania na naprawę u niego, pewnie duży ruch w lombardzie ma

03.03.2025 12:09

Najpierw kupujecie u pai a później narzekacie, nie podoba się to kupujcie nowy sprzęt

04.02.2025 08:02

Polecam, Dobra atmosfera w zakupach, i na drutach, i DUR fajnie się pracuje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Norco Industries?

Kontakt - Norco Industries Sp. z o.o.

Ciechanowska 30A 06-430 Sońsk

Branża główna: Meble
    Dąb

30.01.2025 06:43

Nie polecam tego zakładu podwyżki śmiechu warte.. żeby pracownik że stażem miał takie same wynagrodzenie co swierzak. zaczyna się robić z tego miejsca (usunięte przez administratora). NIE POZDRAWIAM
    Patryk

03.02.2025 19:41

Mi to gadał że 350zł, a Zdzisiek ponoć 400, a ten leżak z laser chyba 300 ale nie wiem

04.02.2025 07:51

Mi ze 500 ale żeby nikomu nie mówić bo tak mu polecił potomek generała armi ludowego wojska polskiego

09.01.2025 18:53

Opinie dotyczy zakładu Norco w Ciechanowie. Praca za minimalną krajową + premia sporadycznie jak zostanie wyrobiona przez wszystkie firmy zrzeszone w ogólnej nazwie Norco Industries. Trzyzmianowa praca nie podnosi motywacji. Praca na działach magazyn, montaż, pakowanie, lakiernia i DUR. Specyfika na każdym dziale inna, ale tyłka nie urywa. Duża rotacja na każdym dziale. Na lakierni smrody, trzeba przywyknąć, na pakowaniu duże wymagania zakładu przy małych możliwościach liczbowych pracowników. Co do maszyn jedyne wiem, że przeszkadza najniższa krajowa. BHP zakład się szczyci, że ma na wysokim poziomie. A w rzeczywistości - pracownik oddelegowany z innego działu do czyszczenia maszyny z jednorazową maseczką, gdzie było bardzo dużo pyłu. Pracownik wielokrotnie przemywał twarz w łazience bo ciężko było oddychać. Na pakowaniu dźwiga się więcej niż mówią normy, ale zakład tego nie widzi. Pakowanie i montaż: montaż: często trzeba sporo przerzucać towaru zanim coś złoży, wiec musi się sporo nadźwigać; pakowanie: ostatni dział i myślę że najgorszy, zobowiązany do sprawdzania wszystkich nieścisłości. W przypadku niewykrycia błędu często niedopatrzenie spada na pakujących. Tu trzeba mieć oczy w (usunięte przez administratora) by dobrze wszystko zrobić i nie trafić na dywanik. Zarządzanie Z obserwacji jako pracownik najniższego szczebla i informacji wyciągniętych od innych: - brak przepływu informacji pomiędzy działami (utrudnia praca każdemu) - brak inicjatyw mistrzów i pozostałych pracowników biura do rozwiązywania problemów sygnalizowanych na zebraniach - nikt z góry nie słucha szarego pracownika jak ma dobre pomysły, gdy często sami nie potrafią ich rozwikłać - zwlekanie z zamówieniami niezbędnych towarów poprzez długą listę zbędnych pracowników - słaby system informatyczny Atmosfera Jak tam ktoś trafi do pracy to radzą nikogo nie krytykować, nic nie mówić o sobie, przychodzić w weekendy, przytakiwać szefostwu to nic nie powinno się złego dziać i pracę ma zapewnioną Masa donosicieli i zakłamanych ludzi, jedną ręką potrafią głaskać, a drugą wbić nóż w plecy. Dyrekcja zna temat, ale nic z tym nie robi, bo musi mieć swoje wtyki, by eliminować "zbędnych" pracowników. Pracowałem w tym zakładzie i na początku tego wszystkiego nie widziałem. Z czasem jednak karty się odkrywały, fałszywe donosy jednej osoby doprowadziły do zwolnienia 5 osób. Osób chcących pracować i chcących zostać w tym zakładzie. To właśnie to jako jedna ze składowych mojego odejścia z tego zakładu + marna płaca + jeszcze kilka innych. Jedyny plus to "wypłata" na czas. Czego się nauczyłem, podszkoliłem swoje umiejętności wpływania na ludzi, odczytywania ich intencji, cierpliwości i współpracy z każdym pracownikiem, nawet tymi fałszywymi i trudnymi we współpracy.
    Zygmunt

26.01.2025 20:05

I co z tego jak premię można osiągnąć gdy pracowałem na lakierni to część produktów szła do kosza bo była źle pomalowana . A winą tego było nie dopilnowanie brygadzistów i mistrzyni przeważnie. Druga część źle spakowana i co z kontroli jak wiedzą że jest to pilnują. A potem co produkcja dorabia a mistrzowie pod dywan ile na tym tracimy nikt tego nie liczy?. A potem mało procent i wypłata słaba i dyrektor nie zadowolony.
    Git

29.01.2025 14:43

Siemano Sławek jakby co ciekawostka i największa beka jest ze tu w opiniach udziela się nasz kochany zarząd. Pozdrawiam dział kadr i życzę też śmiesznego życia wam jak wasze komentarze.

24.01.2025 09:44

Nie oszukujmy się w Zakładzie będzie wydajność produkcji adekwatna do zarobków ???? zresztą od dawna tak jest. Zaczną nam płacić normalne pieniądze to my zaczniemy pracować jak się należy.

22.01.2025 12:02

Ryś

23.01.2025 16:35

Nie wracaj jak Cię wywalili, nadal nie tolerują jak komuś się nie chce robić...
    Włosy Krystyny

23.01.2025 18:41

Raczej nie próbuj, nie przyjmują tych co im się niechętnie pracuje.
    @byly pracownik

29.08.2024 14:37

Na halach po 40 stopni, mistrzowie siedzą sobie w klimatyzowanych pomieszczeniach, tak samo jak dyrektor i jego świta, a reszcie każą harować bez przerwy z jedną śmieszna 20min przerwa na 8h, brak jakiegokolwiek zwracania uwagi na panujące warunki w zakladzie, o śmiesznej pensji i wywindowanych oczekiwaniach względem tego co oferuje zakład szkoda wspominać.Serdecznie nie polecam nikomu, cieszę się że miałem możliwość szybkiego odejścia z tego (usunięte przez administratora)
    Magda

12.09.2024 22:27

Chyba kłamiesz. Mój Mąż pracuje i mówi że w czasie upałów na obydwu zakładach była dodatkowa przerwa.

22.01.2025 23:20

Ja osobiście nie walczyłem o takie sprawy. Oczywiście mówiłem głośno bez ukrywania co jest do kitu i jak to można naprawić - co nie poprawiało mojego wizerunku jako idealny pracownik. Do takich kontaktów w wyższą kadrą kierowniczą są wyznaczone osoby w zakładzie. Każdy dział powinien mieć takiego przedstawiciela, a tak nie jest. Za jeden z działów odpowiada osoba nie spokrewniona z działem na którym "pracujemy", co może komplikować zgłaszane problemu. Często przez brak rozumienia specyfiki konkretnych działów, np: ktoś np z maszyn ma reprezentować pakowanie czy montaż. Tu mi ciężko powiedzieć jak długo to było zgłaszane. Po kilku zasłabnięciach wywołane upałem może doszli do tego, że może się należy dodatkowa przerwa. Temat był poruszany z mistrzem, może to i on był tego autorem? Wiele jest w tym zakładzie do poprawy, o to muszą zgłaszać i walczyć sami pracownicy. Pracownicy milcząc udowadniają że można jechać po Was jak po (usunięte przez administratora)
    Romek

20.01.2025 09:54

(usunięte przez administratora) nie polecam, zabierają nawet przerwy na papierosa, czyli marne 5min gdzie człowiek mógł sobie od tego zgiełku odpocząć, tymczasem brygadziści, mistrzowie, kadry i dyrekcja siedzą sobie po budkach z kawka i myślą jak tu utrudnić życie pracownikom na niższym szczeblu, ktoś pisał niżej że są premie, są, raz na trzy miesiące do tego nędzne 5% było przy ostatnim razie, i to tylko dlatego bo pracownicy uciekali na L4, do tego mimo że produkcja leci praktycznie non stop to cel nigdy nie jest wyrobiony, brak jakiejkolwiek przejrzystości jeśli chodzi o premiowanie, jeśli chodzi o współpracowników to można się dogadać z małymi wyjątkami (natarczywy zakolak z magazynu), ogólnie klapa, zostają Ci którzy muszą, jest o tyle śmiesznie że pewna osoba z wyższej kadry siedzi i zgłasza notorycznie negatywne opinie żeby uratować trochę PR firmy w internecie, przez problem ze znalezieniem nowych pracowników...
    N

20.01.2025 10:05

To ten (usunięte przez administratora)zgłasza bo ktoś napisał że widział jak wynosi rzeczy przez okno, po tym zamontowali kamery i zamknęli brane więc to chyba prawda była.
    Kriss

08.04.2023 17:40

Masakra, nie ma nowych chętnych do pracy, zarobki najniższa, chcesz coś dorobić to jakby przymusowe sob i niedz , południa też. Wogóle to zatrudniają przez agencję, żadnej premii. Starsi pracownicy to jeszcze mają parę złoty więcej. Nowi wchodzą i wychodzą, warunki pracy namiot , firma z 25 letnim stażem, narzędzia pracy masakra. Dlatego biorą przez agencję by się nie kompromitować z taką rotacją przed Szwedami. Bajki opowiadają, a rzeczywistość jest inna. Nie polecam. Nawet Ukraina i dalszy wschód szybko ucieka.
    BAA

31.05.2023 19:27

Jedno wielkie kolesiostwo, w tej firmie nie liczy się, jak pracujesz tylko jakie masz układy i stosunki z przełożonymi. Przez 10 lat byłem świadkiem takich sytuacji że szkoda gadać.

10.01.2025 10:55

Premie są jakie i jak często? Docenią pracownika jak będzie pracował dobrze, ciekawe jak? Kasa malutka, premie sporadyczne, wyniki do osiągnięcia wyśrubowane, bhp na zawyżonym poziomie. O jakości dużo.... można powiedzieć. Nie utrzymasz dobrego pracownika z 3500zł miesięcznie.
    Piotr

22.05.2024 13:17

Czemu jest tak dużo ogłoszeń pracy z firmy norco? Mają tak dużo zleceń czy taki przemiał pracowników?

09.01.2025 19:06

Taki przemiał. Najniższa krajowa, a jak chcesz dorobić to zachęcają do brania sobót i niedziel o ile jest zapotrzebowanie. Pracują do miesiąca i uciekają, są tacy co po kilku dniach rezygnowali. Przy braku pracy wypychają bezprawnie na przymusowe urlopy wypoczynkowe. Postojowego w tej firmie nie ma.

09.01.2025 11:02

90% załogi pracuje za najniższą, nie ważne czy pracownik coś potrafi czy nie potrafi nic .To i tak do jednego wora, dlatego zaangażowanie pracowników do pracy jest takie jakie jest .
    Szkoda zdrowia

14.11.2024 10:40

W tym zakładzie (usunięte przez administratora) nie upadła, lepiej, ma się bardzo dobrze...kompletny brak kultury i szacunku dla pracownika ze strony kadry kierowniczej, oczywiście nie wszystkich, głównie tych pracujących ponad 20 lat dla których takie zachowanie to chyba norma.Sama praca jest jak każda inna ale atmosfera w firmie to katastrofa, oferują najniższe stawki przy jednoczesnym ciągłym dokręcaniu przysłowiowej śruby, przemiał ludzi jest ogromny.Jesli zastanawiasz się nad podjęciem tu pracy to zastanów się dwa razy.
    Marcin

08.10.2024 19:05

Zupełnie nie polecam. Pracowałem na lakierni.(usunięte przez administratora) Nikt nowym pracownikom nie wytłumaczy co ma robić. Odradzam to firmę i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dyrekcja powinna się zająć takimi osobami, bo przez nich nie mają pracowników

27.09.2024 22:42

Tymon

29.09.2024 19:47

zgadzam się (usunięte przez administratora) nadaje się tylko do wymiany żarówki a jak jest jakaś robota to tylko gada że się zrobić nie da i po serwis każe dzwonić. leń siedzi tylko na warsztacie i narzeka że nie ma roboty w weekendy dla niego i na siłę się wpycha na produkcję (usunięte przez administratora)dobrze że te kamery dołożyli bo tylko kombinował co wysypać przez okno(usunięte przez administratora)na parking.
    Irek

05.06.2024 13:02

Widzę ogłoszenie na Magazyniera. Czytam niepochlebne opinie o produkcji. A jak jest na magazynie?
    Magazyn

19.08.2024 11:24

Na magazynie jest jak wszędzie jedynie możesz trafić na takiego chorego na głowę(usunięte przez administratora) a tak to nic specjalnego

17.08.2024 16:01

Czy w trakcie rekrutacji firma Norco Industries Sp. z o.o. podawała informacje o zarobkach w mieście Sońsk?
    Zawiedziony

13.07.2024 23:44

Miały być kokosy ..a jest praca na okrągło. Żeby dostać porządną wypłatę praca 30 dni w miesiącu. Teraz i tak wolne weekendy..a ten z pajęczyna jak sobie upatrzy to i tak się o coś (usunięte przez administratora)......żeby tylko obciąć .

16.05.2024 14:58

Witam, mój znajomy tu pracuje, ja też chce się zatrudnić. Jak wygląda tu praca jako lakiernik, jest okej?

07.05.2024 01:36

Odszedłem z tej firmy bo jak nie chciałem pracować nadgodzin i nie chciałem Z wiele mówić z malarni to mnie wyrzucono za branie na żądanie ponieważ nie chciano mi dać urlopu bo słyszałem od mistrzyni że ciągle dużo pracy jest. Praca jak praca każdy wykonać musi swoją cześć i nie mam z tym problemu tylko żeby zarobić coś i mieć w miarę jakąś pensje to musisz mieć 10 lat stażu według pani kadrowej i aż szkoda gadać na temat tej firmy praca nie ciężka można powiedzieć ale kierownicy podobni do malarza z Austrii.

07.05.2024 01:11

Zacznijmy na wstępie tak że(usunięte przez administratora)każdy pracownik to powinien potwierdzić szczególnie na temat premii.(usunięte przez administratora)wychowuje ich jak chce kto powie coś nie tak od razu jest poniżany i boi się że wyleci z pracy jak prawdziwa (usunięte przez administratora) mimo że ciągle brakuje ludzi na ten dział. Ci co dostaną lepsze stanowisko czy lepszą płacę zostają pupilkami i zostają ludźmi (usunięte przez administratora)czyli sprzedają gdzie się da a zapominają ze sami mają sporo za uszami ta firma ma wiele za uszami ich największy plus że ludzie są w porządku w sonsku bo w Ciechanowie to jeden na drugiego skarży że rękawiczki zostawił na maszynie. Mimo że ludzie są w porządku to (usunięte przez administratora)stara się ich skłócić a im starsi pracownicy tym gorsi dla ludzi. Brak szacunku wobec siebie i w okół ludzi z którymi się pracuje. A tak poza tym to(usunięte przez administratora)
    Beti

02.05.2024 10:18

Hejka. :) mój chłopak będzie szedł chyba tu na operatora maszyn i urządzeń. Z ogłoszenia wiemy, że nie potrzebuje doświadczenia by się dostać. a jak sama rozmowa wygląda? czy z jakichś powodów mogą go nie przyjąć?
    Cnc

03.05.2024 09:30

Biorą każdego bez jakiegokolwiek doświadczenia, oczywiście za najniższą bez prezerwatywy podwyżek
    Cnc

05.05.2024 21:44

Pracowałem, wiec opisałem jak jest, nie oszukujmy się. Gotowe programy, ludzie nie potrafią mierzyć suwmiarka więc czego się spodziewać po płacy? Traktują każdego praktycznie jednakowo. Najniższa plus śmieszna premia wyrabiana przez wszystkie zakłady oczywiście nie zawsze ona była, trzy zmiany które również zniechęcają.
    Elizka

17.04.2024 10:47

Hej. Nie widzę by technolog musiał mieć wcześniejsze doświadczenie z pracy. zostało ono dodane w „mile widzianych”. tym samym zastanawiam się czy warto by mój chłopak starał się o pracę. pod względem zarobkowym na ile możecie polecić? Ile wyniosą widełki?

22.04.2024 17:29

Ogólnie nie spodziewaj się więcej jak 3.5 do ręki na start z marną podwyżka po jakimś roku

Zostaw merytoryczną opinię o Norco Industries Sp. z o.o.