Norco Industries

• Komory Dąbrowne
  • Bieńki-Karkuty
  • Burkaty

3. Opinie o pracodawcach Sońsk
  5. Opinie o Norco Industries Sp. z o.o.

Opinie o Norco Industries Sońsk

Nie przegap nowości o Norco Industries Sp. z o.o.!

Spawacz3

05.11.2025 20:00

A kto nam powie dlaczego nasz mistrz może nosić słuchawkę a my nie przecież to taki sam robol jak my.Nawet gorszy bo my (usunięte przez administratora) a on tylko chodzi i sie mądrzy
    #Spawacz

06.11.2025 18:20

Tam brygadzistami zostają - ci co trafili akurat jak ich brakowało a nikt nie chciał - donosiciele i włażący w tyłek wyższej kadrze - po znajomości Jak ktoś ma wykształcenie i doświadczenie to nie ma szans na takie stanowisko. W tej firmie nie warto być wykształconym by awansować na brygadzistę czy mistrza, wykształcenie jest hamulcem do awansu. Czemu hamulcem? Bo jak będziesz mądrzejszy od szefa to będzie się czuł zagrożony. Mądrzy ludzie i z ambicją uciekają z tej firmy, bo nie widzą perspektyw.
    Patryk

06.11.2025 18:38

O ilu to madrych ludzi i jak ładnie piszą o pupie. Mam wrażenie że wielu kręci tu męski zad - no cóż jak to mawiają żeby życie miało smaczek raz....
    Jacek

06.11.2025 18:32

Szanowni Państwo, zachęcam do składania merytorycznych opinii również w ankiecie pracowniczej, którą obecnie firma przeprowadza - termin do którego można wziąć w niej udział to 12/11/2025. Pozdrawiam
    Seba

06.11.2025 18:20

I znowu powrót do starego, a było tak fajnie przez chwilę, może trzeba się zastanowić, żeby zamienić brygadzistów zmianami na malarni, przez chwilę świetnie się pracowało, a jaki on jest przystojny, prawdziwy mężczyzna, pasuje do nas.

27.08.2025 13:20

Mistrzu

28.08.2025 10:41

Wychodzi na to z ostatnich komentarzy że niektóre osoby mianowane na brygadzistów potrzebują przejść dodatkowe badania psychiatryczne a przecież można być i brygadzistą i człowiekiem jak np Dyzio i Jaca . Kierownictwo powinno wziąć do siebie te komentarze i przyjrzeć się głównie słynnemu brygadziście z drutów malarni i spawalni z rowem na wierzchu.
    Peja

05.11.2025 09:15

Szacunek do drugiej osoby i minimum kultury. Dawanie pracy po złości na spawalni, pracę daje się tak żeby szło to szybciej. Niestety komuś dana konstrukcja sprawia problemy drugiemu idzie to lepiej. Oczywiście trzeba robić po złości. To jest działanie które spowalnia produkcję. Brygadziści powinni usprawniać nie utrudniać. Nieraz pod ich nieobecność sprawniej działa produkcja jak z nimi. Pozdro 600
    Stary

04.11.2025 12:12

W tej firmie się tak polepszyło że ocena tej firmy to już 4\5 czy może biuro podkręca statystyki?
    #Parkingowy
    Seba

03.11.2025 11:16

Proszę bardzo zmiana brygadzisty na lakierni i od razu lepiej i przyjemniej się pracuje na tej zmianie. Niech już tak zostanie albo pani brygadzistka niech wróci na pakowanie a brygadzistę niech wybiorą innego
    Lakiernik

03.11.2025 23:15

Konfident jesteś zazdrosny że jej się udało a tobie nie , także(usunięte przez administratora). Do roboty i nie dyskutuj no już raz dwa trzy dźwigaj ha ha ha
    Sylwek

30.10.2025 19:41

Mistrz na drugiej zmianie chodzi i nie widzi że co niektórzy pracownicy po jednym głębszym. Po co wy jesteście?
    Kajfasz

01.11.2025 16:19

Jak mistrz sam chodzi wystrzelony. Obowiązkowy narkotest dla mistrza…
    Ciechanów

18.10.2025 12:25

Widzę że pana dareczka i u was w Sońsku doceniacie, jeżeli działa na szkodę firmy bo firma to również pracownicy to trzeba coś z tym zrobić
    Maniek

17.10.2025 02:00

Czy ktoś mi powie czym w firmie zajmuje się ten pan Darek? Jakie ma kompetencje itp? Wypadało by się z pracownikami przywitać jak się przechodzi a nie jak ten wazniak ze smerfów że się boi żeby czasem rączki nie ubrudzić od pracownika .

17.10.2025 09:52

Jest odpowiedzialny za wymynyslanie coraz to kolejnych pomysłów jak utrudnić produkcji życie, drugie osiągnięcie to udane eksportowanie roboty do Chin, ponad 40 kontenerów poprawek, mało kto umie taka fuszera robic na taką skalę.
    Zdzisław

17.10.2025 20:45

A jego kompetencje to: KOLESIOSTWO z dyrektorem..... Czemu nikt go nie zgłosi do udziałowców firmy co on tu wyprawia! Czemu jeszcze tu pracuje po tej akcji z Chinami, przecież gdyby klienci się dowiedzieli że firma zamawia towar w Chinach i bawi się w przerzucanie tylko to przez takiego (usunięte przez administratora) mogą zrezygnować ze współpracy z nami !!!
    Morfeusz

20.09.2025 16:14

A ja wam powiem że te głupoty pisze osoba którą byście się najmniej spodziewali, zawsze uśmiechnięta do wszystkich od ucha do ucha, ze wszystkimi plotkujaca, przekazująca informacje od Annasza do Kajfasza😊 Droga do awansu to droga cwaniactwa i podstępu, wy się będziecie kłócić patrzeć na siebie wrogo dociekając kto może to pisać a ta (usunięte przez administratora) zdała na uboczu będzie się przyglądać i śmiać jak łatwo można wami manipulować, Życie to nie bajka bądźcie mądrzejsi, bądźcie jak Tommy Lee Jones w ściganym:)
    Tomcio

22.09.2025 12:34

Dokładnie jest taka pała na blachach. Zawsze uśmiechnięty mało co tej gę....y Nie rozsadzi od tego usmieszku

18.09.2025 18:15

;)

19.09.2025 12:29

Powiem Ci ziom że tez bym nie chciał się bawić na jednej imprezie z takimi "osobami" jak ty 😂 bo poziomem inteligencji nie grzeszysz patrząc na twoja wypowiedz XD. Fajnie jakbys był taki mądry i potrafił podejść i powiedzieć prosto w twarz swoje żale a nie płakać w internecie z anonima bo tak to każdy glupi potrafi
    Vzyefw

19.09.2025 19:44

To jest trochę dziecinada, skoro macie taki wielki problem do kolegi z BMW to nie widzę przeszkód żeby podejść i się odezwać, codziennie przechodzicie obok niego i nikt nie potrafi się odezwać nawet, wiec kto tu się boi?. Jest was tylu że cieżko określić komu aż tak bardzo się nudzi że spuszcza się tutaj, wiec najlepiej będzie jak jeden z tych odważnych podejdzie sam i powie co go boli. Kolega z BMW pisał otwarcie że zaprasza i każdy może podejść i powiedzieć co go boli i nadal nikt nie potrafi podejść, wiec sytuacja jest jasna. Zawsze można założyć pampersa i wtedy podejść może nabierzecie więcej odwagi😃 Myśle że dalsze wasze wypociny tutaj nie maja większego sensu, bo tutaj każdy jest mocny, ale na żywo głowa w dół i przechodzą obok niego grzeczne pieski🙂 Jak to mówią kozak w necie piz… w świecie.🤜🤛 pozdrawiam serdecznie
    Pan Koordynator

18.09.2025 23:08

Jutro wszyscy zakończycie swoją działalność w tym miejscu pracy, mam za was już zastępstwo z Bangladeszu. Nie pozdrawiam 🙄🤠
    Tozy

19.09.2025 11:57

Skoro ci tak fajnie z tymi ciapciakami to uważaj żebyś jeszcze niechcący nie przyjął któregoś beżowego w swój (usunięte przez administratora)za tą swoją dobroczynność dla niech 🙂
    Jarosław

10.09.2025 19:48

Najwięcej tu sie udzielają dwa największe lasery w firmie, ten brygadzista z drutów i grubas z duru.
    Józiek

13.09.2025 00:54

Ciasny ale własny Dzoły....grrrr gumknie nie

12.09.2025 21:58

Do zobaczenia jutro moski z Ciechanowa
    Reksik

12.09.2025 23:43

Bajo, dziki tygrysie wydrap mnie
    Waldemar

11.09.2025 10:41

Przestańcie się obrażać nawzajem, pewnie te obraźliwe wpisy robią pseudo najlepsi koledzy tych osób. W firmie nie brakuje farbowanych lisów z uśmieszkiem na twarzy latających od jednego do drugiego przekazując co to ten na tego nie powiedział. Piszcie co was boli w firmie, co mogli by poprawić a nie głupoty. Ja zgłaszam problemy następujące 1 pijani operatorzy maszyn, panie Jacku następnym razem proszę podejść do kontroli trzeźwości na poważnie. 2 nieuczciwe za małe wynagrodzenia dla fachowców ogarniających wiele maszyn i mających np dodatkowe uprawnienia typu na wózki. 3. Jest problem z brygadzistami ale to max z trzema reszta Dyzio Łukasz Irek Jarek i Arci są spoko robią swoją robotę. 4 największy problem według mnie z dupowlazami których mistrzowie i brygadziści powinni upominać np żeby nie donosili ani nie odgadywali.
    Guru

10.09.2025 19:52

Ktoś tam pisal ze jakis brygadzista kradnie, a o (usunięte przez administratora) z duru to już kazdy zapomniał.Nowe wkrętarki taniej niż w hurtowni a czasami to i faktura w środku jeszcze leżała.
    Płaska13

09.09.2025 22:53

Zakład w Ciechanowie DZIADOSTWO się zrobiło jak sk**yn. W ofercie pracy załącznik powinien być że praca tylko dla NIEPALACYCH I NIESRAJĄCYCH bo przyjdzie mistrz i Cię będzie straszył zabraniem premi (5%). Przyjmowałem się były 2 przerwy na papierosa, robota szła jak dotąd a teraz zakaz palenia i utrata premi!!! Niektórym mistrzom to się w głowie poprzewracało, coraz gorsze warunki a coraz więcej wymagają za najniższą krajową xdd cedrob już lepszym wyborem przynajmniej nie siedzi jakiś ch** w kamerach i nie patrzy kto ile w łazience czasu przesiaduje, najlepsze są nagany za kończenie pracy o 21:58 a nie 22:00. NIE POLECAM, KIEDYS BYLO SPOKO, TERAZ JEDEN WIELKI (usunięte przez administratora) SIE ZROBIL.
    Elo

10.09.2025 11:09

Pisze Patryk czy Bartek bo brzmi wiadomo jak oby cie pies no dalej już wiesz

10.09.2025 18:37

Elo elo mortadelo, pisze Mateusz ten z rządu a Ty goń wiesz co
    Bartek

10.09.2025 11:52

Wymagają, bóg wie, czego, za minimalną krajową. Dupa im się pali, to szukają problemów tam, gdzie ich nie ma, zamiast zająć się źródłem, czyli ujowym zarządzeniem. Ale wiadomo, że pod sobą nie będą dołków kopać. Ja to tylko czekam, aż Szwedzi znowu przyjadą i zrobią czystki tych niekompetentnych dyrektorów, szczególnie tego od produkcji.Ciekawe tez jest to, ze opinie przechodzą tylko pozytywne, jak się zaznaczy negatywa, to opinia nigdy się nie pojawi na stronie.

10.09.2025 18:35

Może masz ujowy internet, ha ha ha...
    Franio

10.09.2025 12:21

Z premią tak zrobili z ludzi głupich że zamiast 10 jest 1%. Kombinacje z podwykonawcami i jak jest mało roboty to latają i szukają dziury w całym. Problem jest ogólnie na samej górze chyba. Jak był Kilian to przynajmniej szanowano ludzi i ich inteligencję mniejszą czy też większą ale Kilian stawiał na pracowników wykwalifikowanych i nie było takiej rotacji jak teraz. Jest też za mała różnica w pensji świeżak przyjdzie i ma niewiele mniej od ludzi pracujących kilkanaście lat.

10.09.2025 18:33

Ha ha ha...tak sobie mów
    Przedstawmy się

10.09.2025 10:58

Żal, że osoby, które piszą opinie i wypowiadają się w mało cenzuralny sposób nie mają odwagi podpisać się z imienia i nazwiska. Dlatego nie są to wartościowe treści, a wręcz wskazówka o tych co piszą. Proponuję zrobić zebranie i tam przedstawić jawnie co kogo i dlaczego boli. Zaprosić Dyrektora i zainteresowane osoby, o których tutaj piszecie.
    Tdw

10.09.2025 17:42

Trzeba było zacząć od siebie i podpisać się.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Norco Industries?

Kontakt - Norco Industries Sp. z o.o.

Ciechanowska 30A 06-430 Sońsk

Branża główna: Meble
    Byly rysownika

10.09.2025 08:02

Rysownik z lasera dlaczego ty tak nie lubisz tych brygadzistów każdy wie że to ty piszesz zajmij sie lepiej nowym chłopakiem.prawiczek pierd....lony i chcesz im zaszkodzić walisz konia na 3 zmianach
    Ukra

09.09.2025 18:59

Jeden z pracowników (usunięte przez administratora)robił lewizny, (usunięte przez administratora)itp: i zgadnijcie co się z nim staloy nie nie został zwolniony jest brygadzistą spawalni. Czy zmienił swoje postępowanie? To pytanie niech zadadzą sobie jego przełożenii a później braki i zebrania a lis w kurniku leży.

09.09.2025 12:08

Dlaczego firma nie zrobi ankiety anonimowej na temat brygadzistów? Mistrzowie widzą co odwalają a i tak nic z tym nie robią, wieksza połowa brygadzistów to tłuki bez kompetencji i bez wykształcenia a stanowisko dostali za lizusostwo i włażenie w 4 litery, jedyna firma w okolicy która mianuje takich ludzi na takie stanowiska a zniechęca ludzi kompetentnych. Tragedia problem od dłuższego czasu a kierownictwo zamiast działać to tylko czyta te komentarze i udaje że nic nie widzi.....
    K

08.09.2025 16:07

Szanowni państwo poniższe opinie dają dużo do myślenia w najblizym czasie zrobimy remament naszych wspaniałych brygadzistach
    Kiton

09.09.2025 11:22

Prawidłowo, to nie są święte krowy że mogą robić sobie co chcą na malarni powinno się palić tylko w piecu skończyć chodzenie im po wszystkich działach a temu z blach odciąć internet!! Niech się wezmą za robotę a nie ciągle jak hipokryci się zachowują i wlepić kary za palenie na terenie zakładu!! Zakaz dotyczy wszystkich
    GI

09.09.2025 09:47

Tępota ludzka nie zna granic więcej piszcie na temat brygadzistów to teraz zobaczymy jak przyjemnie będzie się wam pracować z mistrzami na drugich zmianach
    Zakochany Wariat

06.09.2025 17:55

A ja nie jestem tęczowy i kocham Agatę i nic już tego nie zmieni:)
    Cedrob

04.09.2025 19:37

Firma się rozwija tolerancyjnie widzę i kolejna para homo robi coming out mały w okularach z wiertarki oraz rysownik lasera. Powodzenia wam życzę
    Bi

04.09.2025 19:25

Kolega

04.09.2025 09:04

Też słyszałem że właśnie specjalnie wrzuca na przypał. I na tokarza też nadaje. Ten brygadzista to zły człowiek jest. Ale jego wybryki też są obserwowanego i od jakiegoś czasu dokumentowane.

04.09.2025 04:52

Największa konfitura z Norco brygadzista z drutów Mł….który wrzuca na przypał i przesiedzi całe zmiany na durze uważajcie na niego .
    Konstruktor

30.08.2025 09:16

Kolego z czarnej be-emki bardzo cię prosimy po dobroci nie parkuj na naszym miejscu, masz dwa parkingi do wyboru a i tak po złości stajesz u nas i szukasz zaczepki, człowieku co z tobą jest nie tak że nie potrafisz przeczytać kartki informującej o przeznaczeniu tego parkingu. Jeśli już tak koniecznie chcesz tu stawać to zapraszamy do naszego zespołu pod warunkiem że masz jakąś szkołę skończoną oczywiście:)
    Kolego

03.09.2025 08:10

Treść tabliczki dawno już przeczytałem jednakże nie robi to na mnie wrażenia,ale miło z twojej strony że martwisz się o mój wzrok, uważam iż dalsza dyskusja nie ma sensu. Dlatego zakańczam ją i tobie radzę to samo. I zacznijcie robić lepsze te rysunki skoro jesteście tak wykształceni i uczeni 🙂

03.09.2025 15:05

Kolego, skończ już stękać o ten parking, albo załóż pampersa i wróć do przedszkola bo to już jest dziecinada. Tyle lat firma funkcjonowałała i nie było z tym problemów, nagle był zakaz stawania pod płotem pod tym śmiesznym zakazem, a i tak produkcja musi tam stawać bo nie ma miejsca i jakoś się tym nikt nie przejmuje. Przestań płakać, zaparkuj tam gdzie masz miejsce i przejdź te kilkanaście metrów, bo wygląda na to, że najlepiej to byś do tego kontenera wjechał i przesadził (usunięte przez administratora) z samochodu prosto na fotel.
    Robert

03.09.2025 08:20

Przecież ci rysunkowy to nie naostrzone wykałaczki czyli tępe jak by nie było. No nie wszyscy oczywiście. Bo ci starszym stażem to w porządku są tylko te świeżaki myślą że Boga za nogi złapali i jak nie potrafią zabłysnąć w pracy to wypisują tu żeby się dowartościować. Nie zdziwił bym się jakby sztuczna inteligencja pomagała im pisać te komentarze.
    Tigowiec

26.08.2025 18:31

Jak wygląda praca na tigu jak wygląda spawalnia i jak ludzie w niej pracujący
    Welder

28.08.2025 15:15

Praca na tigu wygląda tak że włączasz tiga i udajesz że coś potrafisz, spawalnia wygląda kiepsko tak samo ludzie w niej pracujący, oprócz pracy na gazie z siecią pracują na podwójnym gazie.
    Utyty

19.08.2025 13:31

Brygadzista z drutów ma biuro na durze, ze tam ciągle przesiaduje na drugiej zmianie?
    Maluszek

20.08.2025 19:41

A gdzie ma przesiadywać? Mistrz nie da mu żadnego zajęcia bo jeszcze go zwyzywa i dlatego prawie nic nie robi bo w gadaniu to jest bardzo dobry. Wie kiedy i do kogo się uśmiechnąć, tylko że to wszystko jest fałszywe, zwykły manipulant co nie szanuje nikogo . W tej firmie są równi i równiejsi, a brygadzista nie jest od roboty jak on to powtarza. Zresztą bardzo dużo osób nie wiele dobrego o nim powie. Widocznie tym u góry to pasuję że jedni robią a inni leżą takie standardy ma firma. Zobaczmy jak daleko na tym firma zajedzie, bo Ci co robią coraz częściej odchodzą a zostają tylko lenie. Na koniec mała uwaga piszcie poważne komentarze na tej stronie i z sensem, bo poziom niektórych to jest po prostu (usunięte przez administratora) dna.
    Bruta co ma duzego f

21.08.2025 12:32

Jakos wszyscy inni brygadzisci potrafia normalnie pracowac, chyba mu sie lekko odkleił sufit.
    Norbert

11.08.2025 22:13

Dawno tu nie byłem ale widzę, że liga rencistów i obiboków znalazła tu miejsce na wylania rentierskich żali. Czytający forum nie martwcie sie, wszędzie jest tak samo. Chwała dzielnym nierobom.

07.08.2025 06:54

Jacke

11.08.2025 15:21

Na prawdę się anal-izują?
    Józek

11.08.2025 17:28

Ponoć tak i ten Patryczek ich dopinguje. Ten to sie na malowaniu zna
    Chętny

21.07.2025 19:37

Witam chciałbym przyjść do pracy w norco czy mógłby ktoś uczciwie napisać jakie tu panują warunki? Jacy są przełożeni, na jakie stanowisko najlepiej się starać czy też dział a co omijać, proszę o szczere odpowiedzi.
    Elon musk

06.08.2025 12:16

Najlepiej na laser ale tam kolejka na 20 lat potem wykrawarki gdzie jest dodatkowy samozwańczy brygadzista,na magazynie leżenie ale kasa słaba, omijać malarnię szerokim łukiem dobrze jest trafić pod skrzydła mistrza Krzyśka gość niesamowity traktuje bardzo dobrze ludzi gadasz jak z kolegą i nie robi problemów
    Adolfo

12.07.2025 12:13

Niezły cwaniaczek kozaczek z tego ślepaka z czarnego gruza z wypłowiałą maską ciekawe czy taki kozak byłby sadząc się do równego sobie , pewnie okularki znów by musiał zamawiać nowe😂
    Fyvdjbh

21.07.2025 09:54

Po pierwsze Norco nie jest jedyna firma i zycie po Norco sie nie konczy,po drugie jakby tobie ktos cos „spartaczył” to byś nie był zły, byś jeszcze dopłacił dodatkowo za tą robote pewnie. Jak masz coś do powiedzenia do tego „Stępnia” więcej to zamiast pisać „ te swoje wypociny na worku” podejdź i powiedz to w oczy a nie sie pocisz przed komputerem.Wtrącanie osób bliskich w to i obrażanie w taki sposób jak zrobili to wyżej to chyba nie jest okej? Jakby tak ktos obraził osobe ci bliską to bys mu pione pewnie zbił jeszcze,jednak są jakies zasady i granice,ale takie (usunięte przez administratora) jak ty ich nie macie niestety,pozdrawiam serdecznie
    Tomasz

22.07.2025 12:44

trochę tak nieładnie mówić o pracownikach robole. w końcu dzięki tym tak zwanym robolom te niedorajdy z biura mają tak wysokie pensję i premię sobie przyznają.
    Nie interesuj się

30.06.2025 16:07

Firma jak firma jedna z najgorszych płaca minimalna premii brak a u ten łysy chodzący dyrektor produkcji masakra nie polecam 🙂
    Jaro

02.07.2025 13:33

Potwierdzam, sam planuję się ewakuować. Jadą na najniższej płacy i wymagają 200% wkładu pracy. Dziwne, że ten zakład jeszcze ma pracowników i funkcjonuje na rynku. Nie polecam tego zakładu omijajcie go, szkoda czasu i zdrowia.
    toledo

27.06.2025 19:51

no podobno dziś na 2 zmianie trafiła by się lekko znieczulona osoba

Zostaw merytoryczną opinię o Norco Industries Sp. z o.o.