Bertani Poland

Bieruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 112 ocen.

Bertani Poland
3 112

Opinie o Bertani Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bertani Poland

Paulina

@pupa jasiu forum Gowork ma służyć obiektywnemu dzieleniu się opiniami przez użytkowników. Jeśli nie zgadzasz się z odczuciami innego użytkownika, uargumentuj to w sposób obiektywny i merytoryczny. Na tym polega wolność słowa, dyskusja z poszanowaniem innych na pewno będzie przydatna dla wszystkich zainteresowanych.

Paulina

@PK Kalisz a możesz opisać atmosferę pracy jaka panuje w Bertani Poland? Czy w kontekście możliwości rozwoju oraz dodatkowych benefitów oceniasz tego pracodawce pozytywnie? Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników?

pupa jasiu
@Paulina 03.07.2018 16:27

kobieto kto ty jesteś że ciągle pytasz o niemożliwe ? sama przyjmij się do firmy,a są wolne miejsca kierowca lub sekretarka albo kadrowa a może niedługo zwolni się miejsce ;D;D;D;D...... to zobaczysz jaka jest atmosfera a nie tylko pytasz i pytasz................a (benefit) jest jeden 500+ jak się postarasz

Klient

Ile Remigiusz bierze za ładunki na trasie Tychy-Verona-Neustadt ??? Słyszałem,że dobrze płacą za takie kółko ,ale podobno kierownik kasuje za ładunek od 50-150 €. 50-70 € mogę dać - więcej to już jest przesada. Proszę o odpowiedź od podwykonawców.

PK Kalisz
@Klient 24.06.2018 15:29

Za Neustadt było dawniej 100 € . Nie wiem jak jest teraz ? Trasa nawet dobrze płatna, ale zrezygnowałem bo obciążają sporo za szkody , np . wymiana deski rozdzielczej z powodu niewielkiej rysy, to koszt 1200 € . Tam zawsze coś znajdą. Do kierownika trzeba dobrze zagadać( na pewno" bierze ...") . Teraz jest troszkę ostrożniejszy , ale jak Cię pozna , to na pewno dogadacie się. Jest pazerny na kasę, więc będzie zainteresowany współpracą. Zadzwoń pod numer : 571 371 577

Zainteresowany

Czy wiecie coś o nowej ofercie pracy ?

Nick
@Zainteresowany 25.06.2018 11:39

A jaka to oferta?

Bartosz

Podpowiedzcie jak się pracuje? Czy jakieś dodatki do podstawy macie?

Milano

Ggadza się. Atmosfera w miejscu pracy jest najważniejsza. Niestety ,ale obecny dyrektor Robert S . stosuje mobbig wobec pracowników. Najlepiej w firmie było za czasów Mario G . Pracownicy byli szanowani i dostawali często premię za wyniki w pracy. Pan Robert to oszust. Oszukuje nawet swoją żonę. Zdradza Ją non stop z kobietą która rekrutuje pracowników z Ukrainy. Bardzo często widać jak Pani Justyna opuszcza budynek firmy przed przyjściem innych pracowników do pracy . Robert S. jest bardzo niekompetentną osobą .

olalalalalalalala
@alalalalalalalalalalalalalala 07.06.2018 11:57

Tak Mario robił robotę......

Zuza

Takie forum to nie portal plotkarski!!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w Bertani Poland? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Tymon

Myślę, że najlepiej będzie jak każdy zajmie się swoją pracą!!

Morszczuk

Siema Mirki i Grażyny chce się przyjąć do pracy na placu Kierowca b Jak wyglądają kwestie z wynagrodzeniem- dajcie znać

Majster
@Morszczuk 05.04.2018 10:03

Jak chcesz znać warunki to wyślij CV i idź na rozmowę to się dowiesz.... bo z forum nic sensownego się nie dowiesz....

Asd

Dobrze ze już nie ma tej kadrowej..... firma wychodzi na prosta

Drago

Robert S. to pseudo dyrektor. Co to za dyrektor, co nic nie może . To jest taki dyrektor jak wibrator bez baterii .

Paulina

@Ricardo czyli z wynagrodzenia w firmie Bertani Poland jesteś zadowolony? A czy masz propozycję co mogłoby się w firmie zmienić i co mogłaby zrobić dla swoich pracowników, żeby byli zadowoleni?

Masakra
@Paulina 19.03.2018 13:42

Paulina widzę ze nic na forum się nie dzieje to od razu podpuszczasz ludzi do pisania, brawo ty !!!

Ricardo

Nie polecam tej firmy. Zarobić może nawet idzie sporo,ale oddział Bertani Poland w ogóle nie dba o swoich pracowników. To wszystko jest wina nieudolnego dyrektora, który o pomoc w zarządzaniu musi prosić swego młodszego brata. Sam nie potrafi wymyślić nic mądrego. Oni chyba są przyrodnim rodzeństwem, bo znacznie się różnią pod względem inteligencji, urody , kultury osobistej . Nawet kolor włosów daje nam dużo do myślenia czy to są faktycznie bracia ??? Stary jest bardzo chamski. Oddziałem i tak zarządza Pani wicedyrektor, Pani Gabriela. Jeśli Jej zabraknie w firmie , to wówczas nie będzie dobrze.Rozkradną cały ten oddział. Jak na razie dyrektor nie ma pełnej władzy. Ostateczną decyzję podejmuje Pani wicedyrektor. Jeśli chcecie mieć zero życia prywatnego i dwa dni wolnego raz na 3 lub nawet 4 tygodnie , to podpisujcie umowę o pracę z Bertani Poland. Już nawet Ukraińscy kierowcy odchodzą z tej firmy. Wybór należy do Was. Czy warto jest poświęcać zycie, aby zarobić zaledwie 1000 zł. więcej niż w innych firmach??? Te 1000 zł . więcej jest za 3 weekendy w trasie.Prawie wystarczy na wydatki w weekendy w obcych krajach .

Paulina

@Bzibzigini Colorado czyli wcześniejsza kadrowa popełniała za każdym razem pomyłki? Czy potem udawało się wszystko wyjaśnić? Czy teraz też dostałeś podwyżkę, że po 6 latach dopiero jesteś usatysfakcjonowany z płacy od firmy Bertani Poland?

Bzibzigini Colorado

W końcu od 6 lat, po raz pierwszy jestem zadowolony z wypłaty.Wszystko się zgadza i nie muszę iść do działu kadr pytać o swoje pieniądze. Gdy szedłem do Pani Alicji , to odpowiedz brzmiała zawsze tak samo: "to nie ja,to system się pomylił" lub "to nie ja ,to Remik,idź do niego". Wygląda na to,że przestarzały (40 letni) system, odszedł z firmy wraz z panią Alą K. i już od teraz nie będzie więcej pomyłek.

Magneto
@Bzibzigini Colorado 21.02.2018 07:35

Kochany, chyba żyjesz w równoległym świecie bo Alicja 6 lat temu nie pracowała w firmie. Pisząc opinie trzymaj się faktów. Druga rzecz: przez 6 lat nie byłeś zadowolony z wypłaty, rozumiem że przez ten czas pracowałeś głównie dla idei?

Paulina

@Wild czyli jesteś zadowolony ze współpracy z tym działem firmy Bertani Poland. Często kierowcy potrzebują pomocy od działu kadr? Jesteście ich częstymi gośćmi? Myślisz, ze istnieje szansa na zmianę kierownika, skoro jego obecność powoduje, że jest mniejsza kadra?

Wild

W końcu w firmie jest odpowiedni personel w dziale kadr. Dziewczyny witają nas kierowców z uśmiechem na twarzy i chętnie służą nam pomocą.Są bardzo pomocne i komunikatywne,odpowiedzą na każde zadane pytanie i zawsze znajdą dla nas czas.Wszystko jest w idealnym porządku.W dodatku jeśli coś się nie zgadza,to potrafią przyznać się do błędu i przeprosić. (usunięte przez administratora)W dodatku bardzo ważne jest miłe podejście do pracowników.W końcu mamy takie osoby, które widać że są oddane swojej pracy. Brawo dla Pani wicedyrektor za przyjęcie kompetentnych dziewczyn.(usunięte przez administratora)O swe posady powinni dbać,bo tak naprawdę to w tej firmie mają raj na ziemi.

Paulina

@Mało ważne myślę, że sam fakt poruszania takich tematów jest prywatny, a druga sprawa, że nie powinno się w ogóle opisywać pracowników na forum.

Sławomir Zapała

http://www.bertanipoland.com.pl/kariera/

anonim

(usunięte przez administratora)

Nowice

I co? Niema mozliwoszczi tam pracowacz? Zbieram sie do tej firmy.

Paulina

@Mało ważne tak to nie jest miejsce do oceniania innych, ale również pisania o nich, obrażania i opisywania ich życia prywatnego. To jest przyjęte za naruszenie regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin Nie powinno nikogo obchodzić życie prywatne Waszego przełożonego. Zajmijcie się opisywaniem pracy w firmie Bertani Poland, bo takie komentarze są tutaj najważniejsze.

Paulina

@Kazek nie mam żadnych korzyści z pisania tutaj od firmy Bertani Poland. A, dlaczego uważasz, że bronię firmy? W żadnym swoim wpisie tego nie robiłam. Staram się być neutralna dla obu stron. I dyrektor nie może usuwać wpisów. Wpisy usuwa admin, ale tylko te naruszające regulamin.

Heros

Zgadzam się z Magneto, wypisywanie takich rzeczy tutaj na forum świadczy tylko o twoim braku kultury osobistej. Pokazuje to jakim jesteś zakompleksionym człowiekiem..... słoma z butów ci wystaje.......

Magneto

Opinie o firmie mogą być pozytywne lub nie, ale te gorzkie żale na temat jakiegoś ksero z demobilu rozłożyły mnie na łopatki. Reszty nie będę komentował , bo to żenada. Takimi wpisami wystawiasz sobie jak najgorsze świadectwo i nikt normalny szukający pracy nie będzie brał takich opinii na poważnie

Nieznany

Ludzie macie jakiś problem to idziecie i powiecie wszystko co was boli dyrektorowi..... przyglądam się temu forum i śmieszą mnie te opinie..... nie pracuje już tam ale jestem zdania ze jak jest problem to trzeba sobie to w oczy powiedzieć. Pozdrawiam maruderów.

Biurowy

Brawo za odwagę. W końcu ktoś napisał prawdę. Trzeba jeszcze wysłać te wiadomości do Italii.

Kazek

Paulina, pamiętaj o tym, że ryba psuje się od głowy. Gdyby Włosi wiedzieli co wyprawia dyrektor, to z dnia na dzień straciłby posadę. Jeśli dyrektor oszukuje swego pracodawcę, to w takiej firmie nigdy nie będzie dobrze. Kierowcy też są okradani. Jedynie lizidupy mają dobrze w tej firmie. Wówczas mają pełne diety i nawet samochody służbowe do dyspozycji pod dom na pełen weekend.

Paulina

@Kazek forum służy opisywaniu pracy w firmie Bertani Poland, a nie jej pracowników, w tym szefa. Zaakceptowałeś regulamin, w którym jest mowa o tym, że nie można pisać w sposób obraźliwy o innych osobach. Dlatego Twój wpis łamie regulamin i najprawdopodobniej zostanie usunięty przez admina forum.

Kazek
@Paulina 12.01.2018 10:33

Paulina, Ty ciągle bronisz tej firmy, więc pewnie masz z tego jakieś korzyści. Niestety to jest ważne. Gdy dyrektor robi z siedziby firmy (usunięte przez administratora) to niestety nie jest zbyt inteligentny. Tak poważą firmą nie powinny kierować takie osoby, które rozstwaniają pieniądze firmy na swoje przyjemności. Kierownik tak imprezował,że sobie nóżkę biegacze złamał. Wpisy są usuwane przez samego dyrektora i kierownika. Wstydzą się prawdy.

Paulina

@alsksad niby w jaki sposób podpuszczam ludzi? Zadaje pytania, by na forum znalazło się jak najwięcej opinii i informacji o pracodawcy. Zaglądają tu osoby, które dopiero szukają pracy i dobrze byłoby, gdyby wiedzieli jak najwięcej o potencjalnym pracodawcy. Jestem moderatorem forum Gowork.pl i takie jest moje zadanie. Nie zabraniam Wam pisać negatywnych opinii, jeżeli są one prawdziwe.

Zostaw opinię o Bertani Poland - Bieruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bertani Poland