Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Jinen

14.09.2021 18:19

Ostrzegam przed firmą natural pharmaceuticals. Robią niby akcje promocyjne za koszt przesyłki. Przychodzi paczka, otwierasz, są tabletki, prezenty i blankiet płatność 0 zł. Po kilku dniach przychodzi druga paczka z tym co zamawiałeś, płatność za przesyłkę. Po kilku następnych dniach przychodzi płatność za pierwszą paczkę na kilkaset złotych. Nie możesz zwrócić bo otworzyłeś i wmawiają ze ją zamawiałeś. Tak działa ta firma. Ostrzegam. To się nazywa (usunięte przez administratora) i naciąganie.
    Roman

09.11.2021 17:08

ten sam problem mam

10.11.2021 11:12

Nie wpłacaj pieniędzy za niezamówione produkty. Ja tak zrobiłam, wysłałam maila do nich, że przyszła do mnie niezamawiana przesyłka i że potraktuję ją jak prezent, więc niech nie oczekują zapłaty. Po kilku dniach zadzwoniła do mnie pani z centrali i powiedziała, że trzeba zapłacić za przesyłkę. Jak powiedziałam, że nie zapłacę to pani na to, żeby odesłać im tą przesyłkę. Zgodziłam się i wysłałam na koszt odbiorcy. Dodatkowo powiedziałam żeby wykreślili mnie z bazy danych i pani powiedziała, że to zrobiła.
    Michał

27.09.2021 11:23

Bardzo rzetelna firma, nigdy nie miałem żadnych problemów z zamówieniami, zawsze wszystko na czas. Witaminy bardzo dobrej jakości. Regulamin również bardzo przejrzysty, nie wiem, czy ludzie nie potrafią czytać, że wylewają tyle jadu ;) Moja narzeczona również korzysta razem ze mną i przyznaje, że czuje się lepiej. Tak więc prawdopodobnie moje zamówienia będą teraz już tylko większe.

02.11.2021 10:08

Natural Pharmaceuticals nie wysyła nie zamówionych produktów. Osoba otrzymująca oferowany przez Natural Pharmaceuticals produkt wraz z nim dostaje regulamin jasno określający zasady zakupu i zwrotu produktów. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia sprawy poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.

02.11.2021 12:59

Jeśli nie otrzymałaś produktu to po prostu nie płacisz i po sprawie. Ja dzisiaj im odesłałam paczkę, której nie zamawiałam. Paczka poszła na koszt odbiorcy. Robią wszystkie możliwe przekręty jakie tylko się da. Wiadomo, że nic tam już nie zamówię.

31.10.2021 12:59

31.10.2021 20:59

Najlepiej jest w takiej sytuacji po prostu nie zapłacić. Albo odesłać na koszt odbiorcy. To najskuteczniej zadziała. Pozwy to długa droga.
    Asia

29.10.2021 10:43

Praca w tej firmie była moją pierwszą i bardzo udaną. W trakcie studiów postanowiłam zatrudnić się na czas wakacji i wspominam bardzo dobrze. Bardzo miła atmosfera, wszyscy pomocni i życzliwi. Pozytywne nastawienie do nowych pracowników, różnego rodzaju dodatki i suplementy dla pracowników to kolejny plus. Uważam, że było to ciekawe doświadczenie i pracę mogę polecić każdemu.
    Madzia

29.10.2021 10:39

Jestem bardzo zadowolona z produktów tej firmy. Od jakiegoś czasu próbowałam suplementów z różnych firm, ale te są moim zdaniem najlepszej jakości. Dobra przyswajalność, tabletki łatwe do połknięcia. Zaczęłam od próbnego zamówienia i na tym się nie skończyło. Od jakiegoś czasu dzielę się z mężem i on również jest zadowolony. Tak więc nie mamy się do czego doczepić i zamawiamy teraz tylko suplementy z tej firmy.
    Janek

29.10.2021 09:37

Bardzo dobry czas dostawy, dobry kontakt i ceny adekwatne do jakości - czyli bardzo dobre. Warto korzystać z suplementów tej firmy we względu na dobrą jakość jak i świetną przyswajalność. Stosuję witaminy i suplementy już od kilku miesięcy i widzę poprawę swojej ogólnej kondycji psychofizycznej. Mówiąc krótko, czuje się lepiej, więc to potwierdza świetną jakość. Dlatego bez zawahania mogę polecić każdemu.
    Robert

29.10.2021 09:19

Pracowałem kilka miesięcy w tej firmie, była to moja pierwsza praca. Wspominam ją bardzo dobrze, normalne warunki zatrudnienia, można było liczyć na różne benefity od świątecznych paczek po imprezy oraz darmowe suplementy. Ogólnie bardzo sympatyczna atmosfera, możliwość rozwoju, więc praca na plus.
    Rozmaryn

28.10.2021 16:31

Nic złego o suplementach powiedzieć nie mogę a korzystałem już chyba ze wszystkich. Niektórzy piszą tu o skutkach ubocznych... ludzie, wszystko można przedawkować. Należy przyjmować witaminy zgodnie z zaleceniem i żadnych efektów ubocznych nie będzie. Moja kondycja psychofizyczna od jakiegoś czasu jest coraz lepsza. Postanowiłem prowadzić zdrowy tryb życia a witaminy mi w tym pomagają. Generalnie polecam każdemu, kto chce dbać o swoje zdrowie, które jest najważniejsze.
    Przemo

28.10.2021 15:39

Korzystam od jakiegoś czasu z Magnezium B6+ oraz Multiwitamina + i jestem zadowolony z efektów. Chociaż ciężko mówić o efektach, może za duże słowo ale moje samopoczucie się poprawiło, odkąd zacząłem uzupełniać dietę suplementami diety. Produkty są w dobrych cenach, proporcjonalnych do jakości. Nie da się uzupełniać wszystkich elementów i witamin dietą naturalną, więc pomaganie sobie suplementami jest jak najbardziej ok. Przesyłki naprawdę szybkie, bez żadnych negatywnych niespodzianek, jeszcze nigdy nie miałem problemów z tą firmą, więc z czystym sumieniem polecam.
    Poldi

28.10.2021 13:12

Jako były pracownik się wypowiem. Trafiłem na tą stronę całkiem przypadkiem, ale czemu by nie podzielić się opinią z innymi użytkownikami. Bardzo dobrze wspominam pracę w Natural, to był naprawdę dobry czas. Wiele się nauczyłem, poznałem świetnych z ludzi z którymi mam kontakt nawet do dziś i nigdy nie żałowałem, że to właśnie przez tą firmę przebiegała moja ścieżka. Wszyscy dla siebie bardzo mili, szef nigdy nie robił pod górkę, atmosfera zawsze na świetnym poziomie a praca sama w sobie nie była nudna. Jeżeli ktoś zastanawia się nad zmianą pracy, śmiało mogę polecić, aby spróbować swoich sił właśnie tutaj :)
    Hanna

27.10.2021 10:57

Używam od lat produktu FlexiMed. Bardzo fajny suplement. Posiada wysoką zawartość glukozaminy, jest dobry dla chrząstki stawowej i zawiera dużo mikroelementów. Problemy ze stawami męczą mnie od kiedy tylko pamiętam, prawdopodobnie to dziedziczne bo wszyscy moi bliscy mają podobne problemy. FlexiMed naprawdę mi pomaga, łagodzi ból i dyskomfort. Jestem zadowolona z produktu.
    Nysa

23.10.2021 15:12

Suplementy są ok nawet lepszej jakości niż w aptece a mam na myśli Omega Marine. Stosowałam kidledys Olej z nasion wiesiołka to wydawałam krocie na to. Trafiłam na Omega Marine i jestem bardzo zadowolona. Zaś jeśli chodzi o kontakt z firmą żeby się dowiedzieć ile zostało do zapłaty to jest utrudniony i to bardzo. Nie udzielają przez telefon żadnych info a przez maila to albo się czeka z tydzień albo wogole żadnych info nie ma.
    Lewy

19.10.2021 14:17

Widziałem, że ktoś tu zastanawiał się, czy warto zacząć pracę w tej firmie. Może napiszę z mojej perspektywy jak to wyglądało. Pracowałem trochę ponad rok, nigdy nie było żadnych problemów kiedy chciałem wziąć wolne albo gdy chciałem kogoś z pracy wyciągnąć wieczorem na miasto. Ekipa była bardzo pozytywna :) Wypłaty zawsze na czas, nigdy nie było tak, że ktoś zostawał bez pomocy w niejasnej sytuacji. Generalnie miło wspominam ten czas i śmiało mogę polecić tą pracę.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

bombel

13.10.2021 10:15

Do produktów zastrzeżeń nie mam żadnych, wręcz mogę powiedzieć, że są dobrej jakości. Korzystam już od dłuższego czasu, w związku z tym, że uczęszczam na siłownie suplementy są ważnym elementem mojej diety. Powinny być ważnym elementem dla każdego, kto dba o zdrowie, ciężko dostarczyć wszystkie niezbędne dla organizmu składniki wraz w dietą. Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim.
    Paulina

27.09.2021 11:19

Nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie, jeżeli ktoś nie potrafi czytać to niech się cofnie do szkoły a nie oczernia firmę. Wystarczy przeczytać i zrozumieć o co chodzi w tej promocji i tyle, nikt nikogo na nic nie (usunięte przez administratora) Witaminy kupuje już od dawna i muszę przyznać, że dużo lepiej się po nich czuje, nie jestem ospały ani nerwowy co się zdarzało. Bez obaw mogę polecić każdemu, kto chce wprowadzić suplementację do swojej codziennej diety a to naprawdę pomaga. Pozdrawiam
    Ania

05.10.2021 21:52

Paulina nie jesteś ospały i nerwowy?
    Sławek

20.09.2021 10:28

Witam. Myślę o zmianie roboty, więc wpadłem na to forum. Zakładam, że dowiem się jak się pracuje w firmach z Warszawy. Mam prośbę, napiszcie jak pracuje się w firmie Natural Pharmaceuticals? Czy dobrze płacą? Czy są tanie obiady lub jakaś kantyna w której można zjeść? Pozdrawiam Sławek
    Pamela

24.09.2021 17:24

Dzień dobry Sławku. Jest spoko choć czasami myślę, że nasze szefostwo nie lubi benefitów. Jeśli idzie o dofinansowane obiady pracownicze to doradzam firmę Lesaffre z Warszawy. Zatrudnieni (wiem to od kolegi, który jest tam zatrudniony) mają tam aplikację, dzięki której zamawiają obiady z dofinansowaniem pracodawcy. Posiłki są tanie. Za kwotę dofinansowania pracownik może kupić na przykład ciepłą zupę. Życzę szczęścia w nowej robocie. Pamela.
    Robert

28.09.2021 05:38

Dzień dobry Pani Pamelo. Bardzo miło mi widzieć, że moi klienci doceniają to co dla nich robię więc dodam coś od siebie. Firma Lesaffre, której nazwę Pani napisała korzysta z aplikacji SmartLunch. Skąd się o tym dowiedziałem? Nie musiałem tej informacji szukać - sam ten system tam wdrażałem. Wiele firm, zarówno małych jak i dużych motywuje swoich pracowników poprzez dostawy smacznych posiłków. Pozdrawiam Robert
    Ulka

27.09.2021 13:03

Nie sądziłam, że trafię na suplement, który mi pozwoli na moją walkę ze snem, a w zasadzie z brakami. Miałam straszne problemy z usypianiem, nie wiem co było tego przyczyną, być może stres, być może zła dieta. Znajoma mi poleciła, żebym spróbowała Dormitan, czyli suplement z oferty firmy Natural. Jestem zaskoczona jego działaniem, oczywiście pozytywnie. Wpiera zdrowy sen, układ nerwowy oraz układ odpornościowy i rzeczywiście czuje, że tak jest. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu, kto ma podobne problemy.
    Marysia88

24.09.2021 16:21

Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z produktów. Witaminy w mojej diecie widnieją już od bardzo długiego czasu i uważam, że warto je stosować. Tak samo jak inne suplementy typu Magnezium B6+, prawidłowe uzupełnianie magnezu jest również bardzo ważne, pewnie nie raz mieliście problemy ze skurczami w nocy ;) Cena adekwatna do jakości, generalnie polecam każdemu, kto chce zadbać o swoje zdrowie.
    Ptyś

22.09.2021 09:02

Korzystam z całego zestawu witamin już od dawna. Uważam, że uzupełnianie diety suplementami jest dobrym krokiem dla naszego zdrowia i zdecydowanie warto to robić. Przesyłki były zawsze na czas, witaminy bardzo dobrze się przyswajają. Generalnie jestem bardzo zadowolony ze współpracy i ze swojego zdrowia przede wszystkim, co jest najważniejsze :)
    Danuta

20.09.2021 12:56

Z produktów tej firmy korzystam od kilku lat. Omega marine Forte +, Witamina k2, FlexiMed. Produkty są całkiem w porządku, nie mniej jednak mnie osobiście denerwuje forma sprzedaży. Z jednej strony wynika to niby z troski o swojego klienta - suplementy wysyłają na cały rok. Ponownie za rok uważając, że suplement się skończył przysyłają kolejną dawkę i znowu klienta mają na kolejny rok. Nie myślą kategoriami, że ktoś ma jeszcze niewykorzystany zapas i po co to gromadzić na zapas. A może znudziły mi się już te suplementy i chciałabym skorzystać z innych równie dobrych ofert na rynku. Być może w konkurencyjnej cenie. Reasumując - "troszcząc " się o klienta, troszczą się przede wszystkim o siebie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Bolek_88

17.09.2021 16:05

Od jakiegoś czasu wspomagam się suplementem Dormitan. Przyczynia się on do prawidłowego snu i zauważyłem, że rzeczywiście tak jest. Bardzo długo miałem problemy ze snem, często budziłem się w nocy ale od kiedy wspomagam się tymi tabletkami coraz lepiej mi się śpi. Nie budzę się w nocy i naprawdę wstaje wyspany. Tak więc warto skorzystać, jeżeli ktoś posiada podobne problemy.
    Kosteq

17.09.2021 14:55

Od miesięcy stosuję witaminy takie jak Witamina D+, Witamina K2+ czy Magnezium B6+ i uważam, że uzupełnianie diety o suplementy jest jak najbardziej ok. Nie da się chyba w jednej diecie zawrzeć wszystkich składników potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Z suplementów jestem bardzo zadowolony, samopoczucie się polepszyło od kiedy zacząłem je stosować tak więc chyba działają na mnie pozytywnie i mogę z czystym sumieniem polecić.
    Heniu

15.09.2021 16:02

Od jakiegoś czasu zmagam się z niekorzystnym cholesterolem, udało mi się przypadkiem trafić na tą firmę i znaleźć ich suplement CholestControl. Zakupiłem zapas roczny od razu, na zdrowiu nie ma co oszczędzać, jest to suplement, który ma świetne działanie. Przede wszystkim wspomaga stabilizację poziomu cholesterolu we krwi oraz przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania serca. Kapsułki przyjmuje już od dwóch miesięcy i jestem naprawdę zadowolony. Jeżeli nie będzie jakiś niepożądanych działań, czego raczej się nie spodziewam będę wracał po więcej.
    Kuba_89

15.09.2021 13:18

Wszystko jak najbardziej w porządku, jeżeli nie potraficie czytać regulaminów to się nauczcie. Oczywiście, za przesyłkę trzeba płacić przy pierwszej darmowej paczce, która mnie skłoniła w zasadzie do stałych zamówień. Uzupełniam regularnie witaminy, każdego dnia, zazwyczaj przed snem albo rano i czuje się bardzo dobrze. Korzystałem już chyba z prawie wszystkich i nie mam powodów do narzekań. Jestem zadowolony z produktów.
    Karpaty 49

14.09.2021 09:12

Firma Natural itd .(usunięte przez administratora)jak z nut mówiąc ,że nie wysyła przesyłek niezamawianych, właśnie wczoraj otrzymałam taką przesyłkę. Miałam ją zatrzymać jako przesyłkę reklamową bezpłatną ale moja uczciwość mi nie pozwala na takie zachowanie , dlatego odsyłam ją na koszt odbiorcy.
    Aśka90

08.09.2021 15:52

Pracowałam w tej firmie ponad rok, zrezygnowałam sama z przyczyn rodzinnych, nie będę się na ten temat rozpisywać. Jedno mogę powiedzieć, zapamiętam ją bardzo dobrze chyba do końca życia. Takiego szefa życzę każdemu a jeszcze bardziej życzę takiego zespołu, jaki mi się trafił. Ekipa była bardzo zgrana, spotykaliśmy się nie tylko w pracy ale także po za nią. Wypłaty zawsze na czas, przy świętach można było liczyć na bonusy a dodatkowo powiem, że zawsze można było się dogadać w sprawie ewentualnego wolnego. Śmiało mogę polecić każdemu, kto zastanawia się nad rozpoczęciem współpracy :)

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Kamil91

08.09.2021 15:49

Nie mam zastrzeżeń do produktów, generalnie spróbowałem już chyba wszystkich suplementów, którymi byłem zainteresowany i jestem zadowolony. Czuję się po nich bardzo dobrze, myślę, że lepiej niż to było przedtem. Dodatkowym plusem są bardzo szybkie dostawy i ekspresowy kontakt z biurem klienta. Ode mnie wielki plus, nie mam zamiaru rezygnować z produktów.
    Korek

08.09.2021 13:45

Stosuję ProMan Plus od zeszłego roku bodajże, zachęciła mnie darmowa próbka i podjąłem decyzję, że spróbuje także tego suplementu. Jak się okazało był to strzał w przysłowiową dziesiątkę. Cytując "Roślina która pobudza pracę hormonalną organów płciowych i pomaga zapobiec impotencji. Poprawia również oziębłość wywołaną okresem przekwitania i poprawia samopoczucie psychiczne." muszę z czystym sumieniem powiedzieć, że to całkowita prawda i te tabletki działają na mnie pozytywnie. Czekam właśnie na kolejną dostawę, którą zamówiłem wczoraj.
    Zosia

08.09.2021 11:29

Korzystam z BergenOMEGA-3 oraz Multivitaminy + już ponad rok i jestem bardzo zadowolona. W wystarczający sposób uzupełniają moją dietę, mają bardzo dobry skład co można sprawdzić. Moje dzieci również od jakiegoś czasu dostają OmegaMarine JUNIOR+ i nie grymaszą co mnie dziwi ale i cieszy. Generalnie produkty jak najbardziej na plus.
    Jakub

08.09.2021 10:44

Ostatnimi czasy miałem dosyć dużo problemów ze zdrowiem. Postanowiłem rozpocząć zdrowy tryb życia i wziąć się za solidną, odpowiednią dietę. Regularnie chodzę na siłownie wspomagając się suplementami firmy natural. Witaminy służą głównie do uzupełnienia diety. Wiadomo, że nie jesteśmy w stanie przyswoić wszystkich mikroelementów razem z dietą. Tu właśnie na pomoc przychodzą suplementy, które są w stanie to uzupełnić. Generalnie jestem bardzo zadowolony!
    KubaM

08.09.2021 09:22

Muszę przyznać, że produkty są naprawdę dobrej jakości. Staram się przyswajać codziennie dla uzupełnienia diety i czuję się naprawdę dobrze. Witaminy przyjmuje już od kilku lat i jestem zadowolony.
    Maniek

07.09.2021 12:12

Pracuje już ponad dwa lata w tej firmie, praca sama w sobie jest naprawdę ok, atmosfera świetna i ludzie również. Zawsze można liczyć na pomoc, nie ma takich sytuacji, że ktoś Cię zjada wzrokiem i mówi zrób to sam. Naprawdę z przyjemnością wstaję do pracy, co mi się nigdy wcześniej nie zdarzało. Korzystam również z suplementów diety razem z moją dziewczyną i z tego również jesteśmy zadowoleni. Firma zdecydowanie na plus pod każdym aspektem.
    Krzysztof

07.09.2021 10:00

Od jakiegoś czasu zacząłem mieć niestety problemy z cholesterolem, niestety wiek i niewłaściwa dieta robią swoje. Zacząłem korzystać z CholestControl kilka miesięcy temu, pozwala mi zachować stabilny cholesterol, oczywiście zmieniłem dietę ale po suplementach czuje się zdecydowanie lepiej i nie mam zamiaru z nich rezygnować.

06.09.2021 15:53

Stosujemy z żonką już jakiś czas produkty natural i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Nie ma żadnych skutków ubocznych, suplementacja jest pełna, czuje się zdecydowanie lepiej uzupełniając codziennie witaminki, pewnie mi czegoś w diecie brakowało ale to raczej normalne. Z czystym sumieniem mogę polecić.
    Heniek

06.09.2021 13:33

Ja nie wiem skąd te negatywne opinie się biorą. Jestem klientem już od ponad 2 lat i nigdy żadnych problemów nie miałem. Ani zdrowotnych, ani finansowych związanych z płatnościami. Przesyłki też zawsze na czas, suplementy działają bardzo dobrze na mnie i na pewno nie mam zamiaru rezygnować. Produkty są dobrej jakości.
    Michał

06.09.2021 13:30

Powiem tak, od kiedy zacząłem przyjmować witaminy od firmy Natural zdecydowanie poprawiło się moje samopoczucie. Biorę głównie multiwitaminy i działają świetnie na mnie. Mogę z czystym sumieniem polecić.
    Waldek

25.08.2021 19:41

Korzystałem z produktów Natural lecz ostatnio mam kłopoty i nie mogę zamówić suplementów tak jak bym chciał ale jeśli pojawją się pojedyńcze promocje to chciałem skorzystać tylko że w firmie działa chyba tzw. Czerwony alert i osoba która zamawiała pakiety a przestała to nie ma Już szans na pojedyńcze. Cóż z tego że składam zamówienie dostaję potwierdzenie zamówienia jak Natural Pharmaceutikas i tak się nie wywiązuje z umowy
    KrystianB

27.07.2021 15:58

Muszę Wam coś napisać miłego co mnie spotkało. Otóż zmagałem się z urazami stawów już od lat, znajomy polecił mi FlexiMed i stało się coś niesamowitego, bóle ustały. Toż to lepsze niż wizyta u szamana! Oczywiście nie mówię tu o jednorazowym łyknięciu pojedynczej tabletki, regularne przyswajanie przez jakieś 2-3 miesiące, nie pamiętam dokładnie, pozwoliło na pozbycie się poważniejszych problemów, jak ręką odjął. Co prawda zmieniłem dietę oraz tryb życia ale suplementy postawiły przysłowiową kropkę nad i. Cieszę się, że trafiłem na tą firmę. Wszystko tak jak powinno wyglądać w każdym sklepie internetowym. Świetne produkty, kontakt błyskawiczny jak moja żona gdy wyjdę na piwo a kurier dojeżdża do domu szybciej niż Robert Kubica na metę. Takie mocne 10/10
    Waldek

25.08.2021 19:40

Jeśli tobie ustąpilo po FlexiMed po 2-3 miesiącach to albo jestes pracownikiem firmy albo sam nie wiesz co piszesz to nie jest lek tylko suplement . Ja biore od 1,5 roku i jedyne co czuje to większe bóle więc nie działa przynajmniej na mnie pozdrawiam
    Uwaga

02.08.2021 15:19

Proponuję zastanowić się dobrze , zanim państwo skorzystają z super oferty jaką proponuje ta firma. Ok Rok temu tato zamówił pakiet witamin na rok a teraz przysłali list ze niedługo wyślą kolejny na rok za ogromną kwotę. Pani na infolinii mówi ze zamawiając rok temu od razu poszło zamówienie na dwa lata o czym nie poinformowali. Dopiero gdy zanotowałam imię i nazwisko pani z infolinii i poinformowałam , ze sprawę zgłoszę do odpowiednich instytucji jeżeli nie anulują wysyłki kolejnego pakietu to już zmieniła ton na niemily i potwierdziła Ze anuluje zamówienie. Ale oczyścicie na koniec próbowała sprzedać tacie kolejne suplementy tym razem na oczy jakby nie docierało do niej , ze tato chce się rozłączyć. To przykre jak namawiają starszych ludzi na zakup swoich suplementów wciągając w machinę sprzedazy

05.08.2021 10:03

Natural Pharmaceuticals nie wysyła nie zamówionych produktów. Osoba otrzymująca oferowany przez Natural Pharmaceuticals produkt wraz z nim dostaje regulamin jasno określający zasady zakupu i zwrotu produktów. Ze względu na brak kompletnych informacji, nie jesteśmy w stanie udzielić pomocy bezpośrednio na forum. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia niezadowolenia z naszych usług poprzez połączenie z BOK 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.

23.07.2021 08:16

Potwierdzam

02.08.2021 15:22

Niestety znam starsze osoby które nieświadomie zamówiły Witaminki w super niskiej cenie a to był dopiero początek kwot do zapłaty. Na infolinii super wyszkoleni ludzie z którymi wątpię aby poradził sobie starszy człowiek.

05.08.2021 10:02

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.