PC-NET

Częstochowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o PC-NET

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PC-NET

Marta

@z konkurencji Przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie obrażaniu innych użytkowników. takie wypowiedzi mogą zostać skasowane przez administratora forum. @Ilona84 rozumiem, że polecasz pracodawcę PC-NET. Czy chciałabyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą? Jakie są zalety pracodawcy? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy.

byly

Pani Ilona chyba jakaś premie otrzymala ze swoim imieniem i nazwiskiem reklamuje firme. Każdy na poczatku tak mowil i pisal jak ty, nie martw sie ten zachwyt szybko minie i tobie:) No chyb,a ze nie masz ambicji i nic w zyciu nie chcesz osiagnac to do idealnej pracy trafilas, robic wszystko i nic. A może własciciele sie poprawili jak poczytali opinie na swoj temat. Kiedys sie szczycili, że pracownicy z placzem z pracy wychodzili.

Ilona84

Na koniec napisze o pracodawcach jako o osobach, na mnie zrobili bardzo dobre wrażenie. Uważam ich za osoby inteligentne z dobrym poczuciem humoru. Jak czytam opinie ludzi, którzy tu pisza i narzekają to przypominaja mi sie czasy szkolne jak niektórzy uczniowie narzekali na nauczycieli, a to oni nie mogli zrozumieć co i jak albo zamiast się nauczyć najłatwiej bylo zwalić na nich i tak samo jest tu. A prawda jest taka, że złej baletnicy przeszkadza rombek u spódnicy....mnie tu dobrze i jak sie uda zostanę jak najdłużej Pozdrawiam Ilona Kocyga-Kos

Ilona84

Jeśli chodzi o pieniądze to uważam, że mało jest w Częstochowie firm,które dadza uczciwie zarobic, a ta należy do tych uczciwych. Pieniądze sa dobre i zawsze na czas

Ilona84

Witam, czytam i nie wierze...jestem pracownikiem tej firmy od 4 miesiecy. Na szczęście przyszlam do niej nie czytajac tych opinii. Pracuje w dziale handlowym i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Jak w każdej pracy trzeba robić swoje,a nie obijać się. Tu akurat jest to fajne, bo pracy jest na tyle duzo żeby sie nie nudzić, a czas ucieka, aż za szybko... Jesli chodzi o telefonowanie to jest to zwykłe szukanie klientów, doradzanie obecnym i nie trzeba robić tego przez caly dzień i z jedną regułka jak w call center, bo przecież trzeba jeszcze przygotować oferty, wypisać faktury...że trzeba sprzątać to też normalne, przecież wszędzie trzeba sprzątnąć po sobie

Serwisant

Widzę że szukają również do działu serwisu warto spróbować ?

sevo
@Serwisant 08.11.2016 21:42
Widzę że szukają również do działu serwisu warto spróbować ?

Próbuj ciekawe ile wytrzymasz daj znać :)

ktos

Daj sobie spokoj, szkoda zdrowia, dział handlowy za duzo powiedziane jestes od wszystkiego. Niby sprzdajesz tak naprawde zwykle obdzwanianie klientów co drugi cie ochrzani i nie bedzie chcial rozmawiac. W miedzy czasie posprzatasz, najlepiej jeszcze jak bedziesz ksiegowym, no i psychologiem bo trzeba znosic humory szefowej i szefa, a to jest ciezkie, powodzenia

tight

Ale wiadomo coś o tej ofercie pracy w dziale handlowym? Nie ukrywam, że chętnie bym sie załapał, zwłascza, że posiadam odpowiednie doświadczenie, a zależy mi na tym, żeby podjąć teraz zatrudnienie. Dzięki

anonim

(usunięte przez administratora)

jarek

Tak szukają obecnie do działu handlowego

aja RL

pam pam pam wózek z tonerami pcham ......

anonim

(usunięte przez administratora)

Kwiatowy

praca koszmarna wynagrodzenie nie na czas tylko na czas kiedy szef uzna atmosfera jak w grobowcu rodzinnym najniższa z najniższych krajowych, obawiam się ze po podwyzce rządowej niewiele się tam zmieni :) zasadniczo w wekendy niby nie pracujesz aczkolwiek pracujesz smutny pan R zadba o to żebyś miał co robić i szybko się zniechęcisz po pierwszym wynagrodzeniu

Kwiatowy

praca koszmarna wynagrodzenie nie na czas tylko na czas kiedy szef uzna atmosfera jak w grobowcu rodzinnym najniższa z najniższych krajowych, obawiam się ze po podwyzce rządowej niewiele się tam zmieni :) zasadniczo w wekendy niby nie pracujesz aczkolwiek pracujesz smutny pan R zadba o to żebyś miał co robić i szybko się zniechęcisz po pierwszym wynagrodzeniu

materiały poligraficzne

a wiecie, że w tym roku ceny u producentów i dostawców (mam na mysi tych z chin)tj tonery tusze zamienniki mają poszybować w dół, słyszał ktoś bo tak coś mówili ?

Smutny Rafałku

informuje cie ze wykonuje wlasnie prace z opisu bez kontroli i bez nadzoru i poprawnie i za wysokie wynagrodzenie :) niestety w czestochowie niestety w corporacji :) skoro sami pracodawcy nie umieli lokalni stworzyc normlanych warunkow pracy to stworzyli je miedzynarodowi pracodawcy :) i tak sie skonczy sobiepanstwo ze slonecznikowych malowwych i innych kwiatowych :) 109 113 i 50243423 :) garaże sa do trzymania fury nie do prowadzenia w nich dzialnosci otoz komuna sie skonczyla wlasnie moj drogi :)

a po co zamawiac w takich firmach

przecież można zamówić o autoryzowanego dystrybutora w sieci a nie w małych firmach które wyrosły z handlu na allegro najczesciej tonerami i tuszami :) kiedys udalo sie takim 1 dnym czy 2 gim sprzedfac cala ( najczesciej nie swoja) drukarke czy kopiarke i wielkie lla nagle weszlismy w maszyny poszukajcie linkow do producentow i sieciowek i w taki sposob pozbedziemy sie takich roznych gryzoniow rynkowych :)

ktosiek

czyżby to trole z forum akwarystycznego tu się żywiły? te bzdury to w ich stylu

byly pracownik

O moja ulubiona firma dalej zuka pracownika...i nigdy nie znajdzie:) dzieki bogu sa osoby, ktore mowia prawde o tej firmie z wieksza arogancja i chamstwem jaka jest w tej firmie w zyciu sie nie spotkalem. Czy to w małej firmie czy w dłuzej, mozna od ludzi wymagac jak sie samemu reprezentuje poziom, a tu widac poziom wypowiedzi włascicieli bo nie tylko szefa. Obrazanie bylych i obecnych pracownikow to normalne. Brak szacunku do kazdego. A może ktos napisze ilu pracowników z płaczem uciekało bo nie wytrzymalo tygodnia. Nie wspomne, ze tydzien za free, ale nie jeden woli nie dostac tej marnej kasy niz ogladac twarzyczki pani A i pana R. Odradzam kazdemu!!! Chwala sie tu ile to niby płaca, ciekawe ze nikt nie chce przyjsc za ta kasę.

hahahaa
@byly pracownik 21.06.2016 22:00
O moja ulubiona firma dalej zuka pracownika...i nigdy nie znajdzie:) dzieki bogu sa osoby, ktore mowia prawde o tej firmie z wi...

no jak tydzien byłby za free :) to już by ich odwiedził mój osobisty "komornik" :) nie lubie oszustów :P

właściciel

Dlaczego moje posty są kasowane? Wydzwaniacie aby Wam zapłacić za portal a bzdury zostawiacie a ja nie mam możliwości wypowiedzi

ktosiek

Co za bzdury piszecie. Kiedyś ktoś mądry wymyślił prywatyzację i dzięki temu powstało wiele firm i miejsc pracy a w sklepach pełne półki i konkurencyjne ceny. Ten co pracuje w corpo to pewnie ma pod sobą ze 30 zwykłych pracowników i dlatego sobie chwali. Ona ma z 5 na rękę a reszta najniższą krajową. To tylko w małych firmach masz szanse na rozwój. W corpo stanowiska są obsadzone i tak zastanie. Małe firmy jednoosobowe bo tak sie nazywają nie sa jednoosobowe - mają nawet po kilkadziesiąt pracowników. Potem przekształcają sie w spółki. I tu masz szanse na awans. Corpo to wyzyskiwacze, nawet ostatnio leciał film o pracowniku miesiąca :)

MArks_i_Engels

czas wyjscna ulice i urwac głowe hydrze reakcji !! hehe a tak powazniej mowiac kolezanki i koledzy tak sie wczytuje w te dywagacje i jednak ciezko mi powiedziec kto tu ma racje pan wlasciciel powinie ndarowac sobie oczernianie innych bo to bigdy nie procentuje a my moze zostawmy sprawe swojemu biegowi i sledzmy dalej losy tej jednosobowej dzialnosci ( zerknolem w ceidg ) po przedmowczyni :) i zoabczymy jak im to wyjdzie, jedno jest pewne zle traktowanie ludzi ktorych sie spotyka i oczernianie ich na pewno nie przynosi zadnych poztywow na przyszlosc to pewne z 2 strony tez to bardzo niekulturalne nieprofesjonalne i malostgkowe no ale coz ostatecznie nie wypowiada sie tu wlascicel Kulczyk Holding tylko jednosobwoej dzialnosci gospodarczej ktoremu udalo sie zatrdnic kilka osob i poczul sie ich panem ... no ale nie wyprzedzajmy faktow ciekawe co jescze wyjdzie ?? pozdrawiam osoby duskutujace :)

Pracownik Profesjonlany
@MArks_i_Engels 17.06.2016 16:09
czas wyjscna ulice i urwac głowe hydrze reakcji !! hehe a tak powazniej mowiac kolezanki i koledzy tak sie wczytuje w te dywaga...

tak to prawda oczerniania i złe traktowanie człowieka wczesniej czy póżniej nie wychodzi nikomu na dobre i to w żadnej dziedzinie życia to fakt ...

corposzczur

3 000 netto ?? to zadna kasa ja bedac w srednuim stanowisku w corpo mam wiecej tylko dzieki temu chyba ze nie mialam kontkatu z takimi drobmnicami wlasnie jak w temacie dyskusji ;) w malej firmie to czesto wlasciciel uczy sie od pracownika a nie odwrotnei w duzej to my zodbywamy doswiadczenie i idziemy na przod zdecydowanie odradzam prace po takich niećwiejach i zakamarach nie dosc ze pewnie placa najnizsza krajowa to jescze czerpia korzysci z pracownika to stereotyp dzis w polsce, polecam tylko duze zachodnie badz krajowe corpo a tacy mali jak opisana firma z czestochowy niech sobie radza sami ostatecznie po to zakladali 1 osobowe dzialnosci ..... tak obiektywnie na to patrzac to tyle pozdrawiam z corpo :)

chwila prawdy

ale w ceidg rok rozpoczecia to 99 a nie jak sugerujecie 20 lat doswiadczenia :) czemu jestescie nie rzeltelni ?? swoją drogą sporo jadu z was wychodzi w waszych wypowiedziach o ludziach co za tysiąc złotych pracują o poniżaniu pracownika i o tym ze nie szukacie kogos kto posiedzi traktujecie swoich przyszlych pracownikow jak potecjlanych przestępców i swołocz, tak obserwowalam sobie te dyskusje i sie zastanawialam co z tdego wyjdzie, pozatym jescze oczerniacie jakiegos chlopaka ze kradl w poprzedniej firmie i wyscie sie odwiedzieli a co wy jakas policja ? predzej malomiasteczkowcy jacys z przersotem ambicji, przedmowcy maja racje takie firemki przydowmowe sie koncza i to wlasnie glownie ztakich przerostow ambicji sie upada ....

corposzczur

no coz jak widac profesjonalizm i wielkomiejskosc z pana panie rafałku ;)wychodza, oj nie uadnie :) co do ukrytych sil wrogiej reakcji na tym forum to cos mi sie zdaje ze nie jeden tam byl co sie na was nacial,ciesze sie ze nie trafilam na was nigdy i w crrpo mam spokoj od takich pseudo pracodawcow,dochodze do wniosku ze na szczescie firmy gdzie komus wydaje sie ze jak nie ma pracy i handluje z domu jakims badziewem po allegro sie koncza niebawem ich wlasciele sami pojda na kasy do marketow i oby tak sie stalo bo widac ze od paru zlotych z tego allegro clakiem takim pseudo byznesmenom,sie w nosach przeraca kucikuci ;)

Rafał

co do opinii bzdurnej z zwracaniu za paliwo ... to tylko raz, kilka lat temu był "pan" co tatą straszył ( dzieciak jeden) i coś krzyczał o paliwie. Zatrudniony nie został bo dowiedzieliśmy sie że kradł w poprzedniej firmie. Co do drugiej opinii że 3000 to mało. hm to dlaczego 99% ludzi pracuje w marketach za najniższa krajową? Jakoś nikt więcej nie daje :) Ale jak 3 mało to może 1,7 wystarczy - przynajmniej nie trzeba nic robić :) I konkurencjo przestań już pisać bzdury :)

ktos tam
@Rafał 16.06.2016 13:52
co do opinii bzdurnej z zwracaniu za paliwo ... to tylko raz, kilka lat temu był "pan" co tatą straszył ( dzieciak je...

za pomowienia sa paragrafy panie r.f z ul s 18

byly

Warunki fajne? Pensja na czas i zatrudnienie na umowe to chyba powinno byc normalne, ale skoro własciciel mysli,że to cos ekstra to juz trzeba sie bac. Firma mała, malutka atmosfera srednia, żeby nie powiedziec, że nie do zniesienia. Wszystkim zainteresowanym odradzam, chyba, że desperat, ale i tak długo nie wytrzyma.

duże miasto
@byly 04.05.2016 21:29
Warunki fajne? Pensja na czas i zatrudnienie na umowe to chyba powinno byc normalne, ale skoro własciciel mysli,że to cos ekstr...

no cóż dla osób, które nie dostały pracy w systemie i musiały założyć działalność i wydaje im się, że moga pod dzialnością zrobić kariere handlując jakimś badziewem po allegro siedząc sobie w domu a w między czasie zatrudniły kilka osób i to nazywają firmą ( podkreślam, że do firmy takim tworeom wiele brakuje), to nadl osiągniecie, że pensja nawet jest na czas :) i że prowizja od sprzedaży, oczywście najniższa krajowa bo na więcej na czas by sobie pozwolić tego typu "przedsiębiorcy" nie mogli , otóż opisana grupa no powiedzmy firemek bo firmami to takie twory nie sa niestety tworzyła rzeczywistość lat 90 poza aglomeratami post socjalistycznymi tacy wlaśnie drobni ciułacze, stanowili o gospodarce PKB i standardach zatrudnieniowych stąd i dziś kraj zniszczony a ludzie uciekają za granicę, dobrze,że czasem komuś się uda dostać prace w corpo bo z tego w przyszłości wyrośnie nam klasa średnia, której obecnie nie ma i taki jakiś tam właściciel firemki przygarażowej czuje się panem władca i lepiej bo żyje na jej poziomie, co w innych krajach jest normlane, odn kwoty 3000 ? czy to wo ogólre jest jakaś kwota ? może u was w Częstochowie bo u nas we Wrocławiu to od najniższa pensja od jakiej zaczyna się rozmowa z pracownikiem a wiaodmo, że i tak będzie się targować ... :)

była

konradejro, kuba, tutek odrazu wiadomo kto napisał takie wpisy....................................... :D Gratulacje :)

szef

Szef się chwali? gdzie? Nie potrzebujemy zatrudniać leni co chcą najniższą krajową i nic nie robić ! Czytaj ze zrozumieniem, a jeśli to prawda co piszesz to się ujawnij :) Może wtedy powiemy CAŁĄ prawdę o tobie i czemu Cię u nas niby nie ma

p

Sam szef sie chwalil jak to pracownicy uciekaja z płaczem, prawda w oczy kole, nikt tam nie wytrzymuje...może warto by sie zastanowić nad soba, a nie obwiniać o wszystko obcych ludzi i konkurencje.

kolega

Oj ta konkurencja :) nabija negatywy jak dzieci :) Co do pracowników w Częstochowie to wiele firm boryka się ze znalezieniem uczciwych ludzi. Jest ta sama grupa ludzi co śle setki cv na wszystkie ogłoszenia i nawet nie odbiera telefonu - czeka chyba na złote góry :) Ludzie szukają pracy gdzie nie będzie kontroli, stała pensja jak za komuny - posiedzieć i dostać :) Widać to po tym jak reagują na ogłoszenia - wolą 1/2 etatu na księgowości niż cały jako handlowiec. Zadasz pytanie co woli to sam wybiera 1/2 etatu :) Od razu widać że leń :) Firma krzak działająca od 20 lat? No tak byłą kiedyś u nas Pani wymalowana, w samonośkach :) i powiedziała że tu nie ma perspektyw na awans bo szef ma żonę :) Kto mądry to zna realia, kto głupi ... Generalnie w Częstochowie ciężko o ludzi do pracy. PS. że też po TRW np nie jedziecie że zmieniają pracowników co 3 miesiące ale to nie firma krzak :) 3 zmiany, święta itd itp :(

pracownik

Ta firma ciągle szuka pracowników i az dziw bierze, że nie może ich znaleść w Częstochowie, kto tam pracował to sie przekonał, że wytrzymać sie nie da, a kto sie skusi szybko sie przekona. Pol etatu to takie stabilne warunki zatrudnienia?? Firma krzak bez żadnych perspektyw atmosfera nie do zniesienia i to jest ważniejsze od tych całych niby super warunków. Nie pamięta wół jak cielęciem był, najpierw to zacznijcie szanować pracownikow!!!

nowy

Przecież macie o zarobkach wyżej, jak na Częstochowę całkiem nieźle.

qwerty

Nie z góry tylko z faktów bo wiem kto pisze

ktos

O ambitna wypowiedź, już widać brak szacunku, każdy z góry osądzany jest o kradzież, to ocena pracowników wg siebie.

serwisant

są tacy co "wytrzymują" kilka lat tylko nie kradną jak ty

:)

za dużo nie zarobisz bo nawet miesiąca nie wytrzymasz:)

hugo

widzę że są tu osoby które pracowały w PC-NET ale nie widzę nic odnośnie pytania ile można zarobić właśnie jako serwisant? wiecie ile ludzi tyle i w sumie opinii, tak naprawdę każdy indywidualnie podejmie decyzję o zatrudnieniu ale po to jest taka strona żeby dowiedzieć się czegoś więcej z pierwszej ręki- dajcie znac

pracownik

Zastanów sie 5 razy zanim tam wyślesz cv, a sto razy zanim tam pójdziesz do pracy. W tej firmie nie umowa jest najważniejsza, za zadną umowę i zadna kasę nie wrócił bym do tych ludzi !!! Masz opinie o tej firmie to lepiej sobie poczytaj, no chyba ze chcesz tu dopisywac swoje doświadczenia:), a na pewno bedzie ciekawie.

Piotr

Witam Wywołany do tablicy w lutym odpowiadam - co robię? handluje czyli dzwonie, robię oferty rzadziej jadę /jak trzeba/ a do tego organizuje wysyłki, odbieram towar i ogarniam serwis dla klientów. Czy cisną - a gdzie tego nie robią? zawsze można było zrobić coś lepiej - ale to jest motywacyjne nie demotywacyjne. Zarobki - jak masz swoich klientów dobrze ich ogarniasz ro robisz minimum druga podstawę ... tak jak w handlu zawsze jest procent od zarobku - wszystko jasno i na czas a i jak zrobisz wynik to premia jest. Za zeszły msc oprócz premii w pln dostałem dysk ssd do laptopa - opłacało się zasuwać. Co do osoby do prowadzenia sklepu www /na co nie mam po prostu czasu/ mamy fajna stażystkę :) @Przemek - ręcznie jej nie rozruszasz - można spróbować w myjce ultra dźwiękowej - u nas cena około 40 - 80 zł netto i może się udać. Z Kasią pracowałem zanim rozstała się z firmą /została mamą/ i jakoś nie kojarzę negatywnych wypowiedzi na jej temat ...

Corpuszczr
@Piotr 05.11.2014 22:04
Witam Wywołany do tablicy w lutym odpowiadam - co robię? handluje czyli dzwonie, robię oferty rzadziej jadę /jak trzeba/ a do...

mnie tam nikt nie ciśnie ;:))) to domena malych firm przydomowych, o ktorych piszesz :) ze w nich pracujesz

beck

Proponuję "szefowej" przyjrzeć się własnym wpisom- podstawy gramatyki i ortografii się kłaniają a później przeczytać jeszcze raz własne ogłoszenie o wykształceniu z podstawówki.... (...)24-01-2014 *** Bo wiadomo, że bardziej się ufa pracownikom niż pracodawcą.(...) Koniec cytatu.

były

Zwykły telemarketing dostajesz listę klientów i dzwonisz...praca dla mocno zdesperowanych, o atmosferze nie wspomnę, rodzinna jak w grobowcu rodzinnym

smiesznie
@były 30.06.2014 19:21
Zwykły telemarketing dostajesz listę klientów i dzwonisz...praca dla mocno zdesperowanych, o atmosferze nie wspomnę, rodzinna j...

no i dlatego, że nie ma jestescie mali przydomowi i pewnie niebawem sie skonczycie nikt za tyle pracowal w najblizszym czasie nie bedzie polowa wam zwiala na zachod polowa dostanie prace w zachodnich koncernach jak przedmówcy napisali a wlascicielowi doba stanie sie za waska czasowo jak sam zostanie i tez albo przejdzie na amatorke i allegro albo pojdzie do tej kasy w tesco gdzie sam kijem goniony do roboty bedzie przez hindusa Menedzera ... :)

pracodawca

a kto tu pisze że 1200, ja daje zarobić ale tym co chcą pracować. Nie dam 3000 na dzień dobry a potem bede z kijem stał i gonił do roboty. Niech się każdy sam pilnuje a za wyniki dostaje wypłatę. U nas nie ma mniejszej wypłaty jak 2400 na rękę

wiki

Po fotkach na ich stronie nie widać że tak tam źle, tam gdzie piszą o pracy np

ja

taka odwaga tylko nikt się nie podpisuje :) fajnie oczerniać za plecami a w twarz prosić o zaliczki, pożyczki - wtedy szefowa jest ok :) Prawda jest taka ,że w konkurencji też szukają od dawna pracownika, w innych firmach z innej branży też. Pracownik kosztuje i mądry to rozumie a reszta ... woli w godzinach pracy kwiatki w kwiaciarni żony rozwozić, dzwonić po koleżankach, czekać tylko do 16 i patrzeć co tu zjeść czy wypić a d... rośnie :) Autor posta napisał że jak ktoś ma wiedzę to się ceni - to niech z tą wiedza przyjdzie :) Złem koniecznym jest pracownik którego trzeba gonić i tu w Polsce jest problem nawet ze sprzątaczkami, taka kultura pracy już u nas jest. Jak szef nie widzi to hulaj dusza :) A potem przy wypłacie płacz czemu tak mało :)

hmmm

Lepiej się zapytaj byłej szefowej co mówiła jak już nie pracowałaś, skoro się nie dziwisz szefowej, ja tez się nie dziwie ze nie może nikogo znaleźć, dla takiej firmy pracownik to zło konieczne bo nikt lepiej niż szefowa nie zrobi.

heheszki
@hmmm 24.06.2014 18:13
Lepiej się zapytaj byłej szefowej co mówiła jak już nie pracowałaś, skoro się nie dziwisz szefowej, ja tez się nie dziwie ze ni...

a co tj est 3 jka ???? to są zwykłe koszty zcia :) w corpo nawet cieć ma 5 tke tylko w malutki mkiasteczku takich wlasnie rafałków roznych itd to sie 3 jka wydaje sporo :) to drobna kowta na zycie nic wiecej

kasiag

A ja pracowałam tam kilka lat i dało się wytrzymać i zarobić czasami nawet trójkę, tylko faktycznie dziwni ludzie przychodzili że się nie dziwię szefom, bo większość nawet nie potrafiła policzyć podatku.

k

Tam cały czas szukaja pracownika, wystarczy popatrzeć na ogloszenia na każdym poratlu sa obecne i odkąd mialam "przyjemność" zetkniecia z ta firmą widze że nikogo nie znaleźli i nie dziwię się, jak pracodawca jeszcze dobrze nie zatrudni, a już ma podejście, że sie nie nadajesz, albo jestes za drogi, a niestety taka jest prawda jak ktoś ma wiedze to się ceni, a jak szukają naiwniaka co za najniższa będzie pracować i siedzieć cicho i znosić tą firmę to nigdy nie znajdą, zresztą właścicielom ciężko dogodzić jak widać, chętnego nie ma. Właściciel tylko krytykuje wpisy to wcale nie konkurencja już tyle ludzi się nadziało ze prawdę piszą, zmieńcie swoje podejście do ludzi to znajdziecie człowieka, a nie tylko pracownika. Jakoś konkurencja nie ma takiego problemu żeby znaleźć kogoś kto będzie z chęcią pracować.

normalny

Jak czytam wypociny "pracownika" to nie chciał bym takiego nawet za darmo :) Jak nie potrafi pisać, błędy jak w przedszkolu to jak może dobrze pracować taki .... Reszta wpisów to anonimy czyli konkurencja :)

ktos

Najgorszemu wrogowi nie radziłabym współpracowac z ta firma!!! Chyba że masz mega niska ocene o sobie bo tam napewno nic miłego cie nie spotka.

Ktos

Widze, wiecej osob w tym małym miasteczku nacięlo sie na tą profesjonalna firme, tylko chetni do pracy nieprofesjonalni, problem w tym, ze tam nie mozna sie wykazac swoim podejsciem do klienta, bo wlascicielka wie lepiej(usunięte przez administratora)

pracownik

a gg jest monitorowane wiec zaden pracownik jak to ladnie ujeliscie a nie czlowiek nie powie zle...bo przeciez pan Rafal ma wszystko na widoku..i co potem jak pracownik czlowiek powie zle o pracodawcy niby w tajemnicy przed szefostwem? leci i czesc jak czapka....

pracownik

a rozmowa o przyjecie.....normalnie szok...umawiaj 20 kandydatow na jedna godzine...a to trace tanim marketingiem przeczytanym z tanich ksiazek...i po kolei wchodza owieczki na rozmowe a pozostali co przyjechali na umowina godzine czekaja az ich kolej nastapi...czyli jak u lekarze jak umowilas sie na 16 a przyjecalas o 16.05 to wcodzisz o 18 ... dziekuje!! tyle o profesjonalizmie.....i jeszcze jedno....to ze firam nie moze nikogo znales...ze sie mota...wybiera..panie |Piotrze to inna sprawa...czym Pan tam sie zajmuje ze pana nie cisna..i czy jest pan zadowolony? przeciez zawsze moze byc lepiej gdzie indziej:)

Zostaw opinię o PC-NET - Częstochowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PC-NET