WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

krisa

04.02.2016 19:52

są miasta, w których mają i po 5 sklepów! Wypowiedź bez ładu i składu... Zanim się wypowiesz zastanów się czy wiesz o czym mówisz w ogóle....
    SiaSia

03.02.2016 20:43

WTÓRPOL (usunięte przez administratora) a nie firma wyzysk na ludziach ! Zanim zaczełam tam pracować czytałam opinie i twierdziłam ze jeśli ktoś został zwolniony to widzi winę w każdym tylko nie w sobie... A wiec poszlam do pracy... firma która szuka darmowej siły roboczej... biorą cię na szkolenie gdzie musisz po prostu (usunięte przez administratora) przez 3 dni szkolenia odbywaja sie w innym sklepie w innym miescie niz masz miec prace... Na jedno stanowisko biorą kilka dziewczyn którym wciskaja kit ze maja byc ajentkami a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie ze jestes pracownikiem...Umowa ha ha dostaniesz albo i nie wezma Cie na najwiekszy ruch pozniej bys siedziala do nocy a umowy nie ma a jak dostaniesz to i tak znajda cos na ciebie i kaza ci papierek podpisac ze ZRZEKASZ sie wynagrodzenia i zostajesz z długami... mało zus do oplacenia ale jesli masz pracownikow im rowniez musisz wyplacic pieniadze a wyplaty nie ma... Ci którzy sie zalapia jest to bardzo krotki okres pracy... W dzien dostawy przy 18godzinach pracy kierowniczka Ci nie pozwoli na 10minut przerwy! Kierownik jak pracownik socjalny wypytuje nie tylko o Ciebie a tez o rodzine rodziców męża czy chłopaka! Jego wiek gdzie pracuje itd.. Rozmowa kwalifikacyjna ha ha w kantorku w sklepie... w dniu w którym mnie niby przyjal razem z druga dziewczyna mi powiedzial ze ajentka ktora niby ja mialam byc miala wyleciec z pracy 3 dni wczesniej bym normalnie mogla zaczac prace okazalo sie ze jednak jeszcze niby miesiac pracowac bedzie a tej drugiej powiedzieli ze bd pracownica i ze maja otworzyc 2 nowe sklepy ha ha jakby bylo chociaz jedno miasto w której sa 2 sklepy. Mało tego w tym dniu co przyjal mnie i ta druga dziewczyne przyjmowal okolo 15 innych dziewczyn na rozmowe o prace! Powinna sie tym UWAGA zainteresować tam sie wykorzystuje dziewczyny by przychodzily na kilka dni najwiekszego ruchu a pozniej wylot albo pracuja miesiac dwa i wylot!
    anna

03.02.2016 10:32

Jezeli jest sie fair co do pracodawcy i uczciwie sie wykonuje swoją prace to nikt Cię nie zwolni. Praca jak kazda inna a sie posrac chcecie przy tych komentarzach...
    ....

03.02.2016 09:26

Jeszcze jedno. Nikt nie pisze że nie ma pracy. Jest. Tylko że na bardzo krótko i nie wiadomo kiedy i za co wylecisz bo w kit o kradzieży nikt kto ma choć dwie szare komórki nie uwierzy...
    ...

03.02.2016 09:21

Jeszcze jedno. To bardzo miło że przyznajesz że są biedne dziewczyny pokrzywdzone przez firmę... Sama tak napisałaś
    ...

03.02.2016 09:18

Nie chodzi o podawanie swoich danych na prawo i lewo ale o podanie ogólnych danych czyli adres sklepu i imienia . To wystarczy żeby udowodnić swoją rację. Jeżeli naprawdę tak długo pracujesz to podaj imię i adres sklepu a inne osoby zamieszczające wpisy będą mogły sprawdzić i potwierdzić lub wręcz przeciwnie
    aga

02.02.2016 20:23

Do Igi Myślisz że Panie w biurze nie mają co robić tylko pisać z bidulkami...pokrzywdzonymi przez firmę, jeśli jesteś taka mądra podaj numer a ja Ci powiem gdzie pracuje , nie podaję swoich danych na prawo i lewo! Poza tym mało mnie to obchodzi czy mi ktoś wierzy czy nie ja jestem zadowolona z pracy a te które zostały wyjeb...za swoje krętactwo niech się pogodzą z tym faktem a nie szukają winy u innych.Ostatni raz wyjaśniam dla uczciwych jest praca i to by było tyle.
    Agapi

29.01.2016 13:47

Zaproponowano mi pracę jako ajentka. Wczesniej pracowałam w sklepie z odzieza używaną i osobiście lubiłam tą pracę, kontakt z ludźmi itd. Ciężkiej pracy sie nie boję i nie przeraża mnie ze tyle godzin. Coś za coś. Mam nadziejew ze będzie wszystko ok.
    ann

28.01.2016 18:07

Pracuję w tej firmie 1,5 roku i wychodzę z założenia że jeżeli ja jestem fair to oni są . Nie ma nic za darmo , po mimo tego że mój sklep nie jest mały zawsze mam na nim porządek,kasa się zgadza,nie kręcą mnie używane ciuchy, nie zaniżam cen,nie odkładam towaru itd. ...wiec pracuję nadal. Nie mam problemu z kierownikami ,nigdy mi się nie zdarzyło zeby któryś z nich mówił do mnie podniesionym tonem .
    nowa

06.02.2016 17:41

Czytam wlasnie wasze wypowiedzi i sie zastanawiam kto mowi prawde? Czy naprawdę jezeli jest sie uczciwym wobec firmy i stosuje sie do wszystkich zapiskow w umowie to jest mozliwosc dluzszej wspolpracy? bo bardzo mi sie ta praca podoba i choc nie wziełam jeszcze pierwszej pensji to chcialabym pracowac dluzej.
    lilka 666

06.02.2016 19:53

PAMIĘTAJ! za odkładanie, chowanie pod stół i oglądanie WYLATUJESZ!Chyba że,zrobią wyjątek lub, musisz mieć fory (jak niektórzy)poza tym współpraca z kierownictwem jest idealna jeśli jesteś sumienna i pracowita to zostaniesz.
    Iga

27.01.2016 13:51

Słuchaj no cwaniaro! Jeśli pracujesz tak długo to przedstaw się z imienia i nazwiska i koniecznie podaj miasto i ulice na której mieści się twój sklep . Wpis w którym ukrywasz się pod nikiem nie jest wiarygodny. Skoro pracujesz tak długo i masz takie dobre zdanie o firmie i kierownikach to przedstaw się. Nie zrobisz tego bo taką informację można zweryfikować i na 100 procent jestem pewna że okaże się że to jakaś znudzona biurwa a nie ajentka wstawia taki kit i myśli że ktoś jest taki głupi jak ona mądra...
    Apapi13

25.01.2016 13:08

Byłam na rozmowie. Wygląda zachęcająco...proszę mi napisać o co chodzi z tymi długami pozwami itd...bo jak tak czytam to az mnie ciarki przechodzą bo wygląda ze to jeden wielki przekręt.
    sandy

28.01.2016 15:35

Apapi13 odezwiesz się do mnie na maila? Jestem w podobnej sytuacji chciałabym pogadać wymienić spostrzeżenia :) [email protected]
    niki

24.01.2016 21:18

Co za bzdury , jak można takie głupoty pisać ! Jestem ajentką długi czas , pracuje mi się bardzo dobrze po prostu dla leniwych i krętaków tu nie ma miejsca a kierownicy są ok.Normalne godziny pracy i dobra wypłata,tylko jak komuś się nie chce pracować to cóż....

24.01.2016 16:50

Baran ciebie tez Sokołowski gwałcił
    gugi

20.01.2016 23:49

Kamaz to czekamy
    Nowa

19.01.2016 16:47

Siema. Kam... Potrzebuje jakieś priv Sokołowskiego. Na priv. Dasz radę?

20.01.2016 21:12

coz nie wiem na ile jestem w stanie pomoz swa nikla wiedza o Mariuszu ale chetnie podziele sie tym co wiem.
    baran

24.01.2016 07:45

Kretynie jesteś nikim.

18.01.2016 14:47

18.01.2016 23:32

list motywacyjny hahahah rozbawiłes mnie...... ale przepraszam nie powinnem sie smiac nie kazdy wie z kim ma doczynienia. ale tam polowa nie wie nawet co to list motywacyjny :D wtorpol dziala i dzialac bedzie. ja dla kasy bym tam pracowal, ale kariery tam nie zrobisz.

18.01.2016 10:41

to nie ten typ człowieka co to targa sie na swoje zycie :D owszem byl w szpitalu bo mial powazne problemy ze zdrowiem, ale mam tu na mysli problemy kardiologiczne i gastrologiczne. a kolaczewski miekkie kluchy, taki do niczego.
    pracownica

17.01.2016 17:55

?a co sadzicie o Kolaczewskim??

17.01.2016 08:31

Sokołowski uwiódł ajentke w Katowicach wykorzystywał ją gdy dziewczyna postanowiła z tym skończyć Sokołowski targnoł się na swoje życie. Ledwo odratowali go w szpitalu. To ci pech.

09.01.2016 20:32

rekrutuja na zapleczach sklepow wiec nie od nich zalezy w jakim jest ono stanie a od wynajmujacego. co do pracy jest ok kierownicy sokolowski lubi zaliczac romansidla z ajentkami wtedy taka długo pracuje. jagielo lazi jak uspiony i sam nie wie o co mu chodzi wiec zlewka na niego totalna bo on jakis dziwny jest
    ajentka

10.01.2016 22:10

ooo a z jakimi ajentkami??? w sumie wygląda na takiego i daje takie sygnały

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    igrun

07.01.2016 21:07

Tralala o kim mowa?
    onaona

02.01.2016 11:58

Rozmowa na stanowisko ajent, listopad 2015. Rozmowa odbywała się w "biurze", które zawierało biurko, a około 1,5m obok niego klozet!!! Rozmowa przeprowadzał starszy Pan. Zadawane zostawały pytania odnoszące się do życia prywatnego, poza tym rozmowa w przyjaznym tonie. Zdziwiło mnie to, że Pan wykazał od ręki chęć zatrudnienia mnie jako ajentki- spodziewałam się wieloetapowej rekrutacji. Udostępniono mi także wzór umowy ajencyjnej. Wyrażano się źle o byłych pracownikach i byłej ajentce podając kradzież za przyczynę grupowego zwolnienia w co nie uwierzyłam. Wątpie, żeby osoby zarabiające według firmy 6000zł-ajent oraz 4000zł- pracownicy kradli stare, używane szmaty. Mimo, że już byłam po rozmowie dostawałam telefony z zaproszeniem na rozmowę co świadczy o braku organizacji w firmie. Po zapoznaniu się z umową i po przeczytaniu opinii na temat firmy odmówiłam, mimo tego dalsze zaproszenia na rozmowę trwały:)
    lilka 666

27.11.2015 19:44

No i gwizda spadła ze stanowiska,jak sobie za służyła tak ma,ha ha ha......
    Agata

25.11.2015 17:51

Boże o jakiej wy uczciwości mówicie? Nawet jakbyście stawali na głowie i tak zrobią z wami swoje. Oni są bezwzględni, a opowieści o uczciwości to stara spiewka. Wiele ajentek jest uczciwych i co z tego dziś mają? Nic, same kłopoty i zrujnowana psychikę, stracony czas i nerwy. Na temat kierowników też nie będę się wypowiadać, bo brak mi słów. Niech wreszcie się skończy tą parodia pod szyldem Wtórpol.
    Agata

25.11.2015 14:31

Witam Ja też dołączam się do tych opinii o tych oszustach i zlodziejach. Byłam o krok od podpisania umowy z nimi, nie dawali mi spokoju nekali mnie telefonami po nocach.
    klient

22.11.2015 09:51

Galeria Parkowa w Gorlicach dużo zyskała po zmianie ajentki. Tamta stara nie liczyła się z ludźmi była nie miła wręcz chamska, o nic nie można był ja zapytać bo warczała na ludzi. Obecna ajentka jest przesympatyczna, zawsze uśmiechnięta i pomoże a nie zacznie warczec. Bardzo lubię teraz chodzi tam na zakupy to była bardzo słuszna decyzja o zmianie ajentki.
    xs

15.11.2015 14:28

ucziwosc nie ma tu nic do rzeczy, nie w tej firmie. a Ci co tak twierdza juz niebawem zmienia zdanie. szkoda tylko ze tak malo pokrzywdzonych walczy o swoje, ze dziewczyny sie poddaly. le nie dziwie sie skoro firma sprawila ze toniesz w dlugach skad masz wziac kase na adwokata.

14.11.2015 22:06

szczera prawda
    ana

14.11.2015 07:35

kiedy będzie to w telewizji?
    ja

13.11.2015 22:03

Drogi anonimie,w tej firmie to jedyna melodia,wszyscy zostają zwolnieni za machloje! Żenada! Też byłam ajentka przez kilka miesięcy.Przejmując sklep zapytałam dlaczego odeszła moja poprzedniczka,otrzymałam odpowiedź,ze oczywiście za kradzież.Potem był kolejny sklep i dokładnie ten sam powód. Było już wiadome ,że i na mnie przyjdzie kolej. I przyszła! Powód? Nie było żadnego,więc wymyślono,że osoba będąca na wykładaniu towaru zrobiła w tygodniu zakupy. Brawo! To jest firma beznadziejna, dla której kilka osób wraz ze mną staralo się ponad siły pracować.
    uczciwy

13.11.2015 21:29

Powiem tak.Jeżeli jestes uczciwy wobec firmy to masz szanse na długą współprace z Wtórpolem.Podpadniesz poważnym czynem,wylatujesz.Nikt nie będzie tolerował przekrentów ani złodziejstwa.
    yxv

13.11.2015 21:21

Jeżeli chodzi o Gorlice Galerie Parkowa to dobrze że tamtej już nie ma.Robiła duże zamieszanie była wręcz niemiła,traktowała ludzi jak zwierzęta.Ciesze sie ze ktos z tym zrobil porzadek.Szkoda mi tylko jednej pani takiej z długimi włosami czarnej która zawsze sie usmiechała i byla mila.Duzo klientow ja chwalilo ze jest taka sympatyczna.Ta zmiana ktora jest teraz to tez bardzo mile panie,zawsze usmiechniete,wszystkie.No cóż zmienilo sie na lepsze.

13.11.2015 21:09

W galeri Parkowej zrobili zamiane bo tamta poprzednia Ajentka została zwolniona ponoć za machloje które robiła.Była nieprzyjemna i ordynarna na sklepie.Ta obecna jest bardzo miła aż teraz miło się tam chodzi
    xxx

13.11.2015 20:23

za co nie wiadomo, ale po co juz tak. wasza nie zaplacona kasa to kasa dla nich do kieszeni prosty rachunek
    Lady

12.11.2015 18:33

A co się miało stać??? Wywalili je jak setki innych. Nie wiadomo po co i za co.....
    KOKO

12.11.2015 14:39

OLA kiedy ma byc to w tych programach?
    Rozczarowana

11.11.2015 22:28

Witam mam pytanie. Czy ktoś wie co stało sie w tym nowym sklepie na Parkowej w Gorlicach? Dlaczego wymienili wszystkie panie? Tamta szefowa byla miła dla ludzi, usmiechnieta, aż chcialo sie przychodzić. Teraz ta co jest to jakaś porażka.
    Ola

07.11.2015 10:28

Pozew zbiorowy do łączcie , mamy dowody ich oszustwa na biednych ludziach , naglosnijmy ta sprawę do szerszej grupy odbiorców, juz wkrótce w "Sprawa dla Reportera" oraz "Uwaga" będziemy wypowiadać się na temat pracy w tej Firmie i o ich oszustwsch, pomóżmy położyć kres tej farsie!!! Wszystkich oszukanych zapraszamy do kontaktu z nami na e-mail : [email protected], wraz z Posłami z PiS będziemy walczyć o swoje , to co nam się należy ,nie bójcie się !!!!
    wiedźma

28.10.2015 20:13

To co dzieje się w tym zakładzie to porażka. Cała kadra kierownicza powinna stanąć przed sądem za psychoterror i niepłacone nadgodziny. Co do właściciela odnoszę wrażenie że ma gdzieś co się dzieje w jego zakładzie i daje przyzwolenie na takie zarządzanie w przeciwnym wypadku pogoniłby to towarzystwo w pi**u. Ludzie traktowani są jak śmieci a pan W stoi w Bazylice Mniejszej w pierwszym rzędzie jako bardzo prawy człowiek - hipokryzja. DO PANA/PANI XYZ Zgadzam się z panem/panią co do pisowni pozostawia ona wiele do życzenia, błędy aż rażą w oczy, ale że są to mało inteligentni ludzie już nie. Są to osoby, które chcą pracować i być należycie traktowane a nie ciągle poniewierane. Opinie które są tu wstawiane przedstawiają realną sytuacje panującą w tym zakładzie. Przedstawia pan/pani paragrafy dot. pomówień i zniewagi a oto paragraf, dot. sytuacji w tym zakładzie Art. 218. § 1. Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
    M

30.10.2015 11:23

wyluzuj!!! szkoda zdrowia i nerwów!!! to jest Polska a w tej Polsce jest tak zwana mała szkodliwość społeczna czynu, tej jełop i obrońca wielce pokrzywdzonych niech najpierw pomyśli (jeśli ma czym -w co szczerze wątpię) a potem się wypowiada- nie ma dymu bez ognia- jeśli wpisy są delikatnie mówiąc niezbyt pochlebne to z jakiegoś powodu tak jest
    xyz

26.10.2015 16:48

KARA ZA OBRAŻANIE W INTERNECIE! Po pierwsze jest to pomówienie, przewidziane w art. 212 Kk, zgodnie z którym kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Drugim przestępstwem jest zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Występowanie tylko pod pseudonimem, nawet w przypadku portali nie wymagających uprzedniej rejestracji związanej z podaniem danych osobowych, nie uniemożliwia ustalenia personaliów autora wpisu. Przy dokonywaniu bowiem każdego takiego wpisu zapisywany jest na serwerze serwisu numer IP komputera sprawcy. Nowelizacja z 7 marca 2011 roku ustawy o ochronie danych osobowych sprawiła co prawda, że jedna z podstaw żądania ujawnienia tego numeru została uchylona, co nie zmienia faktu, iż nadal istnieją prawne możliwości wystąpienia z takim wnioskiem. Czytając opinie (i patrząc na pisownie) w których obrażane są inne osoby wnioskuję, że nie jesteście zbyt inteligentnymi osobami więc streszczę... Obrażanie kogoś w środkach masowego przekazu jest karalne i mimo posiadania pseudonimu nie ma problemu o ustalenie danych osobowych :) Pozdrawiam xyz

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.