WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

Jagoda

03.09.2016 22:38

Jak wiemy szef jest tyranem i próbuje swoją postawą zastraszyć każdego pracownika, i w sumie nie ma kontaktu z nikim z wielkiego świata biznesu, pytanie dlaczego? Czy chodzi tu o jego nad wyraz wygórowane Ego, czy może chodzić tu o jego życie prywatne, i o coś czego wstydzi się powiedzieć narażając się na pogardę wszystkich ludzi których nie raz zmieszał z błotem. Sądzę że ma to związek z jego życiem erotycznym gdyż ma on dość nie codzienne hobby, jest to sex analny!!!

24.08.2016 20:50

Nie zależy mi na tym, zeby ktos tak uwazal. Przedstawilam swoją opinię, a jezeli interesują Cię szczegóły wspolpracy z ta dziwną firmą to radzę poczytac wczes iejsze wpisy. Dla mnie żenujący jest m.in. sposób traktowania ajentek po podpisaniu umowy, rekrutacja, która zaczyna się od nagadywania na poprzednią ajentke, ktora często jest bogu ducha winna, manipulowanie i zastraszanie w momecie kiedy myślą,że juz CI zależy. Sam fakt wpadania tych panow na sklep bez dzien dobry w humorze takim jakby od drZWI mieli Cie zastrzelić i wierz albo nie, ale nie jest to zalezne od tego jak prowadzisz sklep, bo wczesniej czy później i tak uslyszysz,ze cos robiłaś źle choćbyś nawet spać dp domu nie chodziła. A jak przychodzi do ostatniej wypłaty to źle było wszystko. Niestety ich dziwne taktyki rozgryaz kazda wczesnij czy później. Bo na początku kobietom się wydaje, że może rzeczywiście inne były złe, a one się przyloza i będzie dobrze. Nie,nie jak wszystko jest dobrze i się wszystko zgadza to tez jest źle bo to znaczy,że coś kombinujesz skoro tak się kontrolujesz. Jest źle, że w ogóle podjęłas współpracę, bo zrobiłaś to po to, zeby mieć dostep do ich starych ciuchów. Wiele sie w tej firmie nasluchalam i naogladalam żałuję kazdej spedzonej tam minuty
    rozkladkowicz

04.09.2016 19:11

Witam.Mój email to [email protected] proszę o kontakt. Mnie również nie wypłacono pieniędzy.Pozdrawiam.
    szajba

21.09.2016 00:19

angel.ann@Interia. pl
    Aldig

23.08.2016 17:09

Witam zamierzam podjąć współprace z Wtórpolem jako ajentka. Proszę o konkrety. Interesuje mnie płatności, rozliczenia z pracownikami. Itp. Pozdrawiam

23.08.2016 14:23

23.08.2016 16:41

W kazdej firmie chodzi o pienadze, ale sposob postępowania tej firmy z ludxmi jest zenujacy i do noczego dobreg ich nie doprpwadzi. Zeby wspolpracowac z innymi i czerpac z tego zyski trzeba ich szanowac a zespol zarzadzajacy powinni tworzyc inteligentni i opanowani ludzie. Tu jest wielki chaos
    Irena

13.10.2016 08:57

Zgadzam się z "była ajentka". Wiadomo, że każda firma nastawiona jest na zysk, ale sorry - nie krzykami, zastraszaniem i poniżaniem. Nie tędy droga. Tu nigdy nie usłyszysz, że jest dobrze, ale zawsze (nie zależnie od wyników) że mało, że źle, że do (usunięte przez administratora)

23.08.2016 11:28

Co się dzieje z kierownictwem? Jakieś zmiany?

23.08.2016 10:39

Mam doświadczenie z ta firmą i nie jest ono dobre. Praca jest ciezka a często niemożliwa do wykonania. Ajentki są ciągle mobingowane a dla podkręcania atmosfery opowiadają im jakie złe były poprzednie : kradly, nic nie robiły, byly niezaradne itd itp. Jednym slowem jesteś juz na starcie skazana na ixh ciągłą krytykę, niezadowolenie i obgadywanie. Dziewczyny na sklepach zestresowne i wykonczone fizycznie. Płacą dopóki muszą cyrk odbywa się przy ostatniwj fakturze. Podsumowujac praca gwarantuje zepsute nerwy, bolacy kregoslup i dlugi.
    hah

18.08.2016 13:37

Jest w porzadku tylko jak by przyszlo co do czego to by pierwszy z ucha walil zeby sie wybielic.
    INNA

08.08.2016 01:40

Nijaki Loczek jest nawet wporzadku i takich rzeczy nie zrobilby a co do Gabrysia to moze byc prawda po czesci - zarozumialec z niego. Patrzy tylko na swoja d*pe za przeproszeniem... Rudy tzn Gabrys jest tam jednym z pupilkow... Nie wiem kto to zrobil (napisal i klamal) ale ze az taki najazd na nich ? Daj spokoj czlowieku... RZ.?,
    Agent Gabriel

04.08.2016 16:22

Część jestem Gabriel, nie mylcie mnie z aniołem w sumie jestem trochę inny. Lubię odnosić na kolegów z pracy choć sam nie jestem święty, pamiętacie te czasy gdzie portierzy byli sami w nocy a szef spał? Wtedy to dyskont był caaaaały nasz:-) Choć teraz zajmuje się głównie donoszeniem na innych czasem daję się coś pożyczyć, wiadomo przecież to tylko do pracy jestem fajnym gościem i nie chodzę w tych szmatach na codzień. Jak macie jakiś problem z kimś piszcie na forum razem postaramy się coś wymyślić, z moich usług korzystał nawet sam Loczek, mam dobry układ z kierowniczką i na bank będzie po naszej stronie. Możecie mnie złapać podczas produkcji, czekam na każdego Kontrolny Gabriel:-)!
    To ja złodziej:-)???

02.08.2016 10:11

Jestem Loko w tej firmie to ja rządzę, kradnie wszystko co się da, od nędznego oryginalnego ciucha a nawet takie miejsce jak magazyn zakładowy nie ma przede mną tajemnic robię interesy z karzdym piszcie na forum co potrzebujecie a ja wam to załatwie. Buduję sobie dom więc potrzebuję kasy przecież sam kredyt się nie spłacić. Nie ma obaw że coś nie wypali, mnie chroni sam blacha a i szefa bez problemów omotam. Czekam na was drodzy klienci, zapraszam do współpracy Loko. P.S. Nie ma na co czekać! :-)
    LKT

04.08.2016 07:10

Ktoś ocenia pracownika po tym ze ciężko pracuje i chce dać swoim dzieciom dom a ktos usiądzie przed komputerem i myśli ze kredyt sam się spłaci i będzie mówił kto jaki jest...nie ma w życiu lekko żeby coś mieć trzeba ciężko pracować...dużo osób spłaca kredyt ale nikt nie chce o tym mówić bo to jest prywatną sprawa..a Tobie proponuje spojrzeć w słownik bo widać ze ledwie skończyłeś podstawowke a błędy jakie popełniasz aż gryzą w oczy. Pozdrawiam!
    madleine

02.09.2016 00:47

Chłopie radzę ci znaleźć lekarza, najlepszego od glowy!

29.07.2016 11:22

Jam wiecie pan W. jest tak naprawdę oszustem i kretaczem wykorzystując do swych celów biednych ludzi zwanych Ko....! I ma gdzieś to co oni przeżywają a sam cieszy się że sowich milionów!!!!! Życzę mu jak najgorszego losu jemu i jego dziecią a jego firma niech spłonie!!!

29.07.2016 11:20

23.07.2016 18:36

25.07.2016 19:12

A nie pomyslales ze to dlatego ze ciagle kogos zwalniaja??

22.07.2016 21:14

23.07.2016 14:27

Do pracy szukaja ciagle bez przerwy.. Ale nie na umowe o prace.

13.07.2016 17:35

bdrgk

19.07.2016 10:40

nie wiem ile mozna sie wzbogacic na kupowaniu uzywanych ubran gdzie ma sie zakaz -kupuje im ktos ciuchy a nie wolno tego robic pewnie kazda z was tak robi a kazda udaje ze nie robi tego
    Sid

03.07.2016 18:15

Widzę że tutaj są świeże, dzisiejsze rozmowy. Dlatego proszę o odpowiedź kogoś pracującego tam ;-) 1. Czy "wtórpol" to sieć dyskontów tania odzież? 2. Myślę nad pracą przy wykładaniu towaru w dni wymiany całego asortymentu czyli od 17 do (około) 1. Ile można zarobić? 3. Jak oblicza się zarobek w ten dzień? Od kilograma, godziny? 4. Trzeba mieć własną działalność? 5. Jak wygląda umowa z nimi? Jakieś kruczki, zobowiązania finansowe w razie poniesienia strat? Proszę o odpowiedź :-)

01.07.2016 22:50

Monia

29.08.2016 16:29

@hj Tam przyjęcia są non stop. Dzwonisz, idziesz, jeżeli zap...lasz wystarczająco szybko (przepraszam, ale to jedyne dobre słowo) to po trzech dniach zakładasz działalność. Nie ma dnia, żeby nie pojawił się ktoś nowy ..i pewnie nie ma dnia żeby kogoś nie wywalili, lub ktoś sam zrezygnował.
    targowska

01.07.2016 09:12

No a co jeśli zamknęłam działalność nie jestem juz platnikiem vat a oni zadaja ode mnie faktury za ktora i tak kasy nie dostane .....
    33fj

30.06.2016 11:46

A pracuje tam taka jedna Mirka? Tak z ciekawości pytam :)
    Obserwator

29.06.2016 12:09

A kto podatek od rozładunku zapłaci ....to nawet mowy niema ze tyle wyjdzie a kto z działalnością przyjdzie piszecie smuty realia są inne pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja

23.06.2016 17:18

22.07.2016 15:59

Wojtek.... Umowe o prace??? Gdzie??? Sama pracuje w tej firmie i ja, moj pracownik i wszyscy z gory na dol z kierowcami wlacznie sa na działalności gospodarczej...wiec o jakiej umowie mowisz??

22.06.2016 14:53

22.06.2016 21:15

[email protected] tutaj mozna do mnie pisac

27.06.2016 15:36

@kleks - odpowiesz?

21.06.2016 21:53

tam gdzie ma miejscie robie pieniedzy, przyjacielska atmosfera jest tylko uluda :)

21.06.2016 23:59

@kleks - Skype Facebook Messenger Gadu-Gadu email tel osobiście - chodzi mi tylko o jedną kwestię.
    pl234

03.07.2016 17:46

przyjacielska atmosfera ? haha dooobreee... kazda sie boi o prace jest zastraszona , ajentka nie ma nic do powiedzenia , wszystko idzie przez ucho "szeryfa" nawet z kazdym piernieciem trzeba do niego dzwonic , nawet o zamiane dnia , kiedys mialam wezwanie do urzedu gdzie musialam byc osobiscie to mi problem robił a sie zamienilam z kolezanka , to k***y a nie ludzie w tej firmie , zero zrozumienia .

21.06.2016 21:06

czytam opinie i staram sie nie udzielac. bo zal sie robi jak sie czlowiek naczyta jak jego dawna firma schodzi na psy. jesli chodzi o rozladunki to, to jest totalna porazka. przeciez to 500 kg trzeba wylozyć, powiesic na wieszaku i rozniesc po sklepie. czy osoba ktora ustalala ta norme, myslala? to nie jest ilosc odpowiednia dla zadnej kobiety!!! nie wiem co odpowiedziec w tym temacie.
    xyz

21.06.2016 13:00

No a kto za ciebie ma dźwigać? Służących firma nie przewiduje. Jest przewidziana jedna osoba na 500 kg ( oczywiście kobieta) i masz sobie radzić.
    zyx

21.06.2016 10:51

Sklep jest otwarty do 17-tej. I wtedy masz zapitol nie z tej ziemi bo jest po 2 zł. W międzyczasie kierowcy przywożą towar pakowany w worki po 45 i 54 kg. Teoretycznie tyle w nich jest, a praktycznie jedna Bozia wie ile to waży. Postawić w pionie ledwo można. Zamykasz sklep, Pakujesz cały towar który się nie sprzedał w worki i rozwieszasz nowy towar. Z tym ze 2 tony zimowych ubrań to nie to samo co 2 tony bluzeczek na ramiączkach i krótkich spodenek a firma udaje że nie wie o co chodzi. Osoby do wykładania towaru masz przeliczone na kilogramy a nie na sztuki w worku. I tak stoisz przy worku   i płakać ci się chce, bo wieszasz i wieszasz a z worka nie ubywa. Tak to oto wygląda.
    aaaa

16.06.2016 11:35

Ten ~pracownik co się przed 23 wyrabia to chyba na etacie w biurze :-D nie znam sklepu co by kończył przed 24. I to siedzisz od 8 rano a następnego dnia dalej na 8 do roboty. I zostajesz sama na nowym towarze. Ani się wysikać nie masz jak.
    katarinka

14.06.2016 16:02

To ja sie pytam gdzie ten sklep co do 23 sie wyrabia bo ja sie na szkolenie zgłoszę 4 lata jestem ajentką i od kiedy jest po 500 kg na osobę nie wszyłam przed 24 i nikt towaru nie ogląda i jest pełen sort zrobiony
    aaaa

01.07.2016 22:18

Jestem ajentka od 2 lat. Przy dobrej ekipie da sie skonczyc wymiane towaru o 23. Prowadze sklep o pow. 1200 m. Zrzut, pakowanie i skladanie wieszakow zajmuje nam ok godziny, gorzej jak nastepnego tyg. jest mniejsza dostawa, wtedy ok 1,5 godz. Worek lata 45 kg wkladamy pol godz, 54 kg prawie godz. Na szczescie tych drugich bylo malo a teraz juz ich nie ma. Sumujac: 1 godz pakowania, 4- 4,5 godziny wykladki i pol godz sprzatania. Pozdrawiam

07.06.2016 22:41

...czemu tak długo schodza wam rozkladki towaru my kończymy 23.00-23.30 i bez znaczenia czy jest 1700 kg towaru czy 3500 kg końcu wtedy wiecej ludzi jest ...ludzi do roboty nie do przeglądania towaru wtedy to realne
    Pracownica

03.06.2016 07:29

No ta cala karolina to smiech na sali pamietam ja bylam na jednym dniu probym zmalowana jak na wybieg a inteligencja tez nie grzeszyla co widac na puerwszy rzut oka. Dobrze ze jej nie ma niech ksiezniczka pojdzie do innej pracy jak ja gdziekolwiek przyjma haha i niech ja traktuja tak jak ona traktowala innych. Przynajmniej teraz jest normalna atmosfera w tym sklepie w tarnowie a nie to co dawniej tylko ciuchy we wtorki po 2 zl a nie 1 zl
    Zainteresowana

01.06.2016 11:13

Witam, będąc dzisiaj w sklepie widziałam ulotki dot. pracy w Skarżysku-Kamiennej. Praca dla kobiet chyba na hali metkowanie, pakowanie odzieży. Chciałabym zapytać się, czy ktoś z Was pracuje w takim miejscu i jak to wszystko wygląda? Czy dojazd na włąsną rękę czy nie? Ile godzin/dni pracuje się i czy podana stawka za godzinę faktycznie taka jest czy nie? Ogółem jak to wygląda. Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam.
    Wojtas

01.06.2016 01:09

Ciuchy są z polski z pojemników nielegalnych za które odpowiadają kierowcy podpisując dzierżawę jak przyjdzie kara w postaci 50 tyś zł to zapłaci najemca nie wtórpol a gminy i wielkie miasta stosują takie kary i nie da się odwołać wtórpol powie że trzeba było przestawić albo zabrać ale na to nie dadzą czasu ani pieniędzy w dodatku nie pozwolą znaczy się pozwolą ale jak już będzie po sprawie ludzie muszą kombinować na fakturach aby zarobić pracując po 300 nawę 450 godzin w miesiącu ale to ich nie obchodzi sami podpowiadają jak to robić a o konsekwencje z urzędem skarbowym się nie martwią bo to ty kombinujesz nie oni oni tylko doprowadzają do tego że ty musisz
    Wojtas

01.06.2016 00:46

Ludzie nawet nie wiecie jak skończy się wasza praca bez pieniędzy i z długami po uszy nie pieniędzy nawet jak by się ktoś powiesił oni nikomu nic nie pomogą ani nie dadzą a niby to też fundacja wszyscy są zwalniani za złodziejstwo nawet jak nie złapią i tak (usunięte przez administratora) w internecie można znaleźć setki opini o tej firmie negatywnych ta firma ma plany bo jak już podejmie się pracę to trzeba płacić podatki itd a na początku jest słodko tylko problemy po jakimś czasie się zaczną a jak nie zapłacą to ludzie i tak będą pracować bo jakoś trzeba się z długœw wydostać ale nic si3 nie poprawi bo długi będą większe a na koniec zostaniesz (usunięte przez administratora) i w dodatku bez pieniędzy z wielkimi długami nawet jak nie złapią ani nie udowodnią to i tak wymyślą coś innego na przykład że kierowca zniszczył auto i będzie po sprawie karmią się waszą niewiedzą i naiwnością ci co tu piszą że jest ok to pracownicy tej firmy znaczy się Ula bo tam nawet nikt do biura nie może wejść pogadajcie z ludźmi z sortowni co tam pracują to może wam opowiedzą z resztą nie wszyscy są tacy co pracowali po 5 i więcej lat nagle dostali telefon że już nie pracują od tak sobie bo nikt tam nie powiedział dlaczego a wtórpol w tym czasie wisiał dla nich kasę za 2,3,4 naczepy gdzie kierowca ma za 2 naczepy 15 tyś i z tego zapłaci ludziom ,opłaci zusy i podatki kupi paliwo pokryje wszystkie koszty związane z firmą i odda spowrotem 2,6 tyś wtórpolowi za transport i zostaje na chipsy ale wtórpol kasuje za jedną taką naczepę 180 tyś gdzie widzieliśmy na wykresach w biurze można książki pisać o przekrętach tej firmy może ktoś kiedyś to zrobi ale pewnie to sam właściciel i jak zrobiłem 350 mil zł robiąc ludzi w ch... pozdro i powodzenia dla naiwnych
    ania

17.05.2016 15:31

(usunięte przez administratora) Nie polecam
    judda

14.05.2016 15:41

Bardzo dobrze że nie ma już tej ajetnki z Tarnowa młodej blondynki Karoliny miala się za Bog wie co w dodatku tak namieszała i naklamala że jej dwulicowosć bedzie zapamietana do konca życia w Tarnowie. Kłamała w żywe oczy po czym potem za przeproszenie wchodziła Ci do d... nikt nie chciał z nią współpracować. Zachowywała sie jakby była co najmniej żoną własciciela , zamiast wyplacic pracownikowi za ciężką prace wolala kupić sobie nowe spodnie i sie jeszcze tym chwalić na prawo i lewo

11.05.2016 18:31

kleks zaglądasz tu jeszcze czasem? jak można skontaktować się z tobą na priv?
    pracownica

11.05.2016 17:35

Młoda "brygadzistka" która wypatruje sobie ofiarę, jeszcze ją poniża... Taaaak, dokładnie ! a po pracy porywa swoją ofiarę, zamyka w piwnicy i się nad nią znęca.. Pierdolisz głupoty, więc następnym razem pomyśl. Poza tym Twoja litania jest jak najbardziej poprawna gramatycznie, ale sensu żadnego nie ma, w kółko jedno i to samo.. Piszesz o inteligencji, a sama jej NIE MASZ bo gdybyś była choć trochę bystra to nie pisałabyś głupot... Pisałaś o szacunku i właśnie pokazałaś ile go masz. Pozdrawiam gorąco koleżankę :)))))))))
    x

11.05.2016 16:33

Czy na Śląsku zmienia się kierownik? Ktoś coś wie?
    pracownica

11.05.2016 16:27

Nie masz racji, MISIA jeździ po kimś bo któraś jest ładniejsza? Chudsza ? Mądrzejsza ? Cos Ci się pojebalo moja droga :) skoro sama jesteś na tyle "inteligenta" to czemu akurat wtorpol ? Bardzo mi przykro, że jesteś aż taka poszkodowana, ale musisz być bardzo podła skoro, zostałaś zwolniona i napierdalasz na innych :) jezeli masz cos więcej do powiedzenia, to sie ujawnij jak juz tak pokazujesz swoją odwagę :))) A i czerpie satysfakcję z tego, że ktoś ją o coś prosi ? Błagam, gorszych bajek nie umiałaś wymyślić ? Piszesz to co widzisz, czy chcialas widzieć ? Bo mam wiele wątpliwości czytając Twoją wypowiedź, a pracuje tam do dziś.
    lilu-lila

11.05.2016 11:33

Pewnie większość ludzi która tu wchodzi i czyta to chciałaby przeczytać coś pozytywnego o tej firmie . Ja po prostu napisze coś prawdziwego-coś czego doświadczyłam... Przyjęłam się do pracy we ,,Wtórpolu „ Po 1 dniu okazało się że jak najbardziej nadaje się..i chcą mnie od już.! Dostałam angaż- miałam założyć działalność i zacząć pracę co też uczyniłam.. Jakież było moje zdziwienie co do struktury pracy- o nim przekonałam się niestety później. O tej machinie i dwóch głównych brygadzistkach chcę Wam napisać a wnioski po prostu wyciągnijcie Sami.. Po pierwsze- na wstępie mówią do Ciebie,, misia".- Pani kierownik jest przemiła, cudowna, pomaga , wspiera ... Do czasu gdy coś jej nie pasuje bądź tez gdy nie jesteś ładniejsza od niej, lepiej ubrana ,albo po prostu lepsza i możesz być dla nich zagrożeniem. Kiedy to do niej dociera to pokazuje Ci ze jesteś śmieciem, jesteś gorsza, słabsza i ze po prostu nie nadajesz się... Czemu to robi ???bo niby to praca fizyczna ale jej stanowisko już wymaga logicznego myślenia którego ona niestety nie posiada jak również nawet inteligencji wrodzonej- co niestety bardzo przykro mi stwierdzić.. Wkurza się gdy reprezentujesz wyższe IQ od niej..I to jest ciekawe? Bo wielu takich ludzi Wtórpol zatrudnia ale wszyscy tylko cicho siedzą i godzą się na takie traktowanie... bo co??.. no właśnie to jest pytanie?... A ona nadal robi swoje . Ma satysfakcje z tego ze komuś nie da wolnego, ze ktoś ja musi prosić o cokolwiek i płaszczyć się przed nią.. aby tylko była górą- władza uderzyła jej do głowy i chełpi się tym.. Traktuje ludzi jak śmieci- nie zwracając uwagi na ich zdrowie, na ich prośby, na nic- chce aby pracowali , robili szybciej czy tez więcej - krzykiem załatwiając wszystko. A już jak pojawi się ktoś mądrzejszy od niej- kto na jej wrzaski reaguje spokojem i konkretnymi argumentami to się go po prostu pozbywa.. Kolejna brygadzistka -młoda osoba która uważa ze możne tłamsić ludzi … Zawsze wypatruje sobie ofiarę i robi wszystko aby ja poniżyć a ona czerpie z tego satysfakcje. Ale nie wie ze możne kiedyś ona także będzie musiała szukać nowej pracy- w innej firmie i co wtedy- wszyscy będą ja na pewno pamiętali i dobrze znali jej imię . Myślicie że wtedy ktoś potraktuje ja z szacunkiem??? Wątpię... Bo jej nikt tego szacunku nie nauczył – czy to do osób starszych czy też po prostu swoich współpracowników. Taka to jest właśnie cena kariery? Czy też może dawanie się szefowi pokładać na biurku na oczach wszystkich ?! Czy może to tylko woda sodowa albo poczucie bycia lepszym człowiekiem.. Lepszym?! bo wyższe stanowisko- bo poczucie władzy...To jest bardzo zastanawiające ale myślę że pewnego dnia to ona dojdzie do takiego krytycznego momentu kiedy będzie musiała się zmierzyć z odpowiedzią Finanse- no właśnie kolejny temat tabu- jak długo i za ile pracujesz??? Ale o tym dowiadujesz się dopiero kiedy dostaniesz fakturę- bo nikt nie informuje Cię czy tego dnia pracowałaś za 24.., 23 ...a może 22 . To jak rosyjska ruletka albo trafisz albo nie..Tak samo jest z zostawaniem po godzinach- dostajesz informację w ostatniej chwili ,że musisz zostać czy tez ze zwolnieniem ludzi- jednego dnia pracujesz a następnego już nie.. I wielką szkodą jest fakt tego,że szef- nigdy nie słucha pracowników, nie pyta ich o wnioski, spostrzeżenia na temat ludzi którym oddał zarząd nad firma.. Tym oto sposobem myślę ,że jednego kadra zarządzając powinna się nauczyć-szacunku i zrozumienia Dla ludzi którzy się starają, którzy ciężko pracują niekiedy nawet kosztem swojego zdrowia bo innego wyjścia nie maja.. Bo przecież firma to pracownicy-ludzie , którzy pracują ale także czują – brak szacunku i poniżenia także... Więc jedna dobra rada- dla kadry zarzadzajacej....szanujcie ludzi bo moze kiedys będziecie na ich miejscu

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.