Office Shoes
2 212 5 1

Opinie o Office Shoes

Filtruj opinie po kryteriach:

...
 Opinia

A po co rozwijać temat ? Nie ma o czym rozmawiać. Dno i nic więcej

Pomocna?
Tak1Nie
Angela
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Traktowanie pracownika oceniam na -10 . Współpraca z Wawą zawsze była koszmarem . Traktowali ludzi jak (usunięte przez administratora) I bronili osoby które były na stanowisku kierowniczym. Dodam - niesłusznie !

Pomocna?
TakNie
Żak
 Opinia
@Angela 13.05.2019 23:29

Ale czy z Warszawą aby na pewno a nie przypadkiem ze Słowakiem bądź Serbem? Więcej konkretów!

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

W Krakowie kto będzie kierownikiem , skoro obecny przenosi się do Gdyni ? Nikt tam nie daje rady ? To może zamkną ten sklep

Pomocna?
TakNie
Wawele
 Opinia
@Pracownik 08.02.2019 17:26

Mogli kogoś lepszego przysłać ...

Pomocna?
Tak3Nie
Wawele
 Opinia

Zarobki nie są w żadnym stopniu adekwatne do wykonywanej pracy. Atmosfera nawet była w porządku, do czasu aż wpływa premia którą przyznaje kierownik - wszystkim pracownikom najniższą sumę nawet nie 200 złotych. Pozostaje pytanie ile sam sobie przyznał ? Przecież pieniądze się nie rozpłyneły...

Pomocna?
Tak3Nie
GR
 Opinia

NAGMINNE OSZUKIWANIE PRACOWNIKÓW, TELEFONY PRZY BRAKU KLIENTÓW W SKLEPIE, NIEOGARNIĘCIE KIEROWNIKA Moje sugestie dla Office Shoes: Zacząć poważnie traktować pracownika

Pomocna?
Tak5Nie
Gregory
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wszystko

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Nicko
 Opinia

Nie konkurencja a oszust(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Maciek
 Opinia

Jaki w tym interes miałaby konkurencja? Każdy ogarnięty pracownik po paru tygodniach wyrobi sobie opinię na temat pracy w Office Shoes i nikt z konkurencji na to wpływu nie będzie miał, więc proszę o nie pisanie bzdur.

Pomocna?
Tak3Nie
Nicko
 Opinia
@Nicko 15.09.2018 21:03

Usunięty tekst zawierał inicjały M.C.

Pomocna?
TakNie
1111
 Opinia

Odradzam pracę w tym (usunięte przez administratora) jakim jest office shoes!!!! , niszczenie człowieka po całości zaczynając pracę na cały etat i tak skończysz na etacie na 3/4 albo 1/2, nie mówiąc że pieniędzy nie widać a jak widać to 1000-1200zl ... śmieszne , pracownicy pracują wystraszeni i jest stosowany mobbing . Pracując w Krakowie skład pracowników zmieniał się co miesiąc bo nie mógł wytrzymać psychicznie zachowania kierownika oraz sytuacji do jakich dochodziło : miedzy innymi kradzież pieniędzy z naszej pramii oraz wmawiania nam co mamy mówić Węgrom jak przyjadą , ogółem na magazynie (usunięte przez administratora) i go moria . Zdziwiła mnie sytuacja przyjmowania reklamacji np. na oko kto ma ładny uśmiech albo jaki ma charakter a nie od wady uszkodzenia buta ... żałosne . NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!

Pomocna?
Tak4Nie
Krzysiek
 Opinia
@1111 16.07.2018 17:47

Kraków będą zamykać. Pewne info.

Pomocna?
Tak1Nie
1111
 Opinia
@Krzysiek 18.07.2018 16:26

No i w końcu jakas odpowiednia decyzja , a co kierownik nie dał rady .. ???? ?

Pomocna?
TakNie
Alicja
 Opinia
@1111 18.07.2018 19:13

Nie pamiętam aby któryś z kierowników tam kiedyś dawał radę :D

Pomocna?
Tak4Nie
rower
 Opinia
@Krzysiek 18.07.2018 16:26

@Krzysiek nie wie, ale sie wypowie

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia
@Alicja 20.07.2018 09:56

To prawda.

Pomocna?
Tak4Nie
Julita
 Opinia
@Kasia 27.09.2018 18:33

Rozumiem, że piszecie o Office Shoes w Krakowie, ale ten konkretnie wątek dotyczy pracy w tej firmie w Warszawie. Czy wiecie coś na temat funkcjonowania firmy w tym mieście? Może chciałyby się wypowiedzieć także inne osoby pracujące w Office Shoes w Warszawie? Napiszcie proszę coś od siebie o tym pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Nik
 Opinia
@Julita 03.12.2018 20:56

Nie ma w Warszawie takiej firmy już

Pomocna?
Tak1Nie
Julita
 Opinia
@Nik 09.12.2018 23:18

Czy to potwierdzona informacja? Spojrzałam na stronę internetową firmy i w zakładce "Nasze sklepy" widzę wiele lokalizacji, ale faktycznie nie ma wśród nich Warszawy. Czy firma dawno zrezygnowała ze sprzedaży swoich produktów w tej lokalizacji?

Pomocna?
TakNie
Aaaaaaaaa
 Opinia
@Julita 11.12.2018 22:00

Julito! Nie bardzo rozumiem Twoją rolę w tym wątku... Czym się interesujesz i co chciałabyś wiedzieć i po co? Nie masz żadnych informacji o firmie, a angażujesz się w dialog w dziwny sposób, z którego nic nie wynika. Firma od lat nie sprzedaje w Warszawie, a Biura nie ma w Warszawie od początku lipca tego roku. Czy te informacje są dla Ciebie jasne i klarowne? Czy jeszcze coś chciałabyś wiedzieć? :-)

Pomocna?
Tak1Nie
To prawda
 Opinia
@Aaaaaaaaa 12.12.2018 08:23

za to jej płacą aby podtrzymywać umarłe tematy:)

Pomocna?
TakNie
Bartosz
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?

Pomocna?
Tak1Nie
Cachan
 Opinia
@Bartosz 23.07.2018 09:48

Tak potrzebują jelenia o imieniu Bartek

Pomocna?
Tak4Nie
Julita
 Opinia

@4321, możesz napisać na czym konkretnie polegał mobbing stosowany przez kierowników? Wiem, że każde negatywne sformuowanie wydaje nam się krzywdzące, ale pamiętajmy, że mobbing to poniżanie, izolacja, utrudnianie, zastraszanie. Czy w Office Shoes wyszystkie te zachowania miały miejsce?

Pomocna?
Tak1Nie
Julitka
 Opinia
@Julita 08.08.2018 14:49

Julitko, weź już idź stąd bo twój spam i udawana bezstronność są żałosne. Wszyscy już wiedzą że pracujesz w tej firmie i nie musisz udawać, że jesteś z zewnątrz i przychodzisz z chęcią pomocy. Mobbing był w tej firmie od zawsze, od zawsze były łamane prawa pracownicze i dziwię się że do tej pory nie skończyło się na grubych pozwach.

Pomocna?
Tak2Nie
Julitkowo
 Opinia
@Julitka 21.08.2018 13:43

@Julitka a ty nadal używasz słów, kotrych najwidoczniej definicji nie znasz. Ten Twój mobbing nie był stosowany skoro nie przeszły pozwy grupowe. Co do @Julity to jest oczywistym, że pracuje w Go work i podbija wątki prowokujac takie Julitki jak Ty do dyskusji. Lub nawet zwykłego komentarza nic nie wnoszacego byleby nadal coś pisać i nie tracić już tak naprawdę wyczerpanego wątku. Jak ktoś trafnie zauważył w firmie i sklepach zostały osoby którym się dobrze pracuje i nie będą oczerniac firmy tak jak było do tej pory bezpodstawnie bo mają inne ciekawsze rzeczy do roboty np praca i satysfakcja z niej a nie wieczne żale i pretensje. Prowokacje że strony Julity nadal zostaną lecz tylko monologiem.

Pomocna?
Tak3Nie
Julitka
 Opinia
@Julitkowo 21.08.2018 16:35

Wykroczenie lub przestępstwo, które nie zostało ujawnione i osądzone, nadal pozostaje wykroczeniem/przestępstwem. Do tego by nazywać rzeczy po imieniu wystarczy by zaszły znamiona czynu. Przecież znany producent z Hollywood molestował seksualnie przez dziesięciolecia, za co nigdy nie został skazany, ale to nie znaczy że to nie miało miejsca.

Pomocna?
TakNie
Komunikat
 Opinia

Od przyszłego roku wzrasta najniższa krajowa do 2250 brutto. Także w koncu będzie podwyżka..

Pomocna?
Tak6Nie
Kiero
 Opinia
@Komunikat 16.09.2018 09:55

To który sklep zamkną? :)

Pomocna?
TakNie
Ahahahahhaha
 Opinia
@Kiero 16.09.2018 20:57

Twój

Pomocna?
Tak13Nie
4321
 Opinia

Nie polecam tej firmy. Przez pewien czas pracowałem jako sprzedawca w tym sklepie i były to najgorzej spędzone miesiące. Jak już ktoś niżej napisał, w pracy był stosowany mobbing i nie można było nic powiedzieć. W biurze w Warszawie panuje chaos, a Pani kierownik regionalna traktuje przedmiotowo pracowników... Każdy musi radzić sobie sam, bo na pomoc przełożonych nie można liczyć. Albo jest tak, jak chce kierownik/biuro, albo adios! Ten sklep to parodia, dziwię się, że klienci chcą tam cokolwiek kupować. Co do reklamacji - klienci cały czas są wprowadzani w błąd, reklamowane buty zostają na sklepie, a rzeczoznawca podejmuje decyzje na podstawie zdjęć. Ktoś w końcu musi zrobić z tym porządek.

Pomocna?
Tak7Nie
7867
 Opinia
@4321 23.07.2018 10:39

Z tego co wiadomo to decyzję ma podejmować kierownik a ze jesteście stadem baranów to wysyłać zdjęcia blagajac o pomoc. Nic się nie zmieni jeżeli nie ruszcie 4liter.

Pomocna?
Tak1Nie1
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Pomocna?
TakNie
Cachan
 Opinia
@Zainteresowany 11.07.2018 13:01

Nikogo nie szukamy. Mamy stały skład jeleni....

Pomocna?
Tak11Nie
CACHAN
 Opinia

Do roboty!!! Jak komuś nie pasuje na sile nie trzymamy!!!

Pomocna?
Tak3Nie
Julita
 Opinia

@pozdrawiam Musisz pamiętać, że wypowiadając się na forum publicznym nie możesz posługiwać ani wulgaryzmami, ani danymi personalnymi konkretnych osób. Proszę, abyś o tym pamiętał i stosował się do tego. Wnioskuję, że byłeś pracownikiem w firmie Office Shoes. Co zatem możesz nam jeszcze powiedzieć o tym pracodawcy?

Pomocna?
Tak2Nie
BR
 Opinia

Ja z innej beczki, biuro nie ma tu dobrej opinii. Stąd moje pytanie. Kojarzycie może z biura nijakiego Tomka? Ma zacząć pracować u nas w biurze a wiem, że dosyć długo pracował w Officeshoes. Interesuje nas czego można się po nim spodziewać.

Pomocna?
Tak3Nie
oki
 Opinia
@BR 26.07.2017 09:33

Skoro nie znalazłeś/aś niczego negatywnego na temat Tomka mimo ogólnego złego zdania o biurze to możesz uznać to za bardzo dobry znak;-) Ludzie piszą gdy negatywne opinie, pozytywne mimo, że są - już nie. Tomek nie pracuje w Office Shoes już bardzo długo. Był pozytywną postacią w Office Shoes, jedną z nielicznych. Zawsze spokojny, cierpliwy i wyważony. Był człowiekiem, który przygotowywał, dopinał, spinał każde otwarcie sklepu, inwentaryzacje, pomógł rozwiązywać każdy problem techniczny z jakimi można było się spotkać w Office Shoes bardzo często poświęcając przy tym swój prywatny czas. Jeżeli dołącza do Waszego zespołu to jestem przekonany, że szybko do siebie przekona.

Pomocna?
Tak5Nie
Babola
 Opinia
@oki 26.07.2017 18:30

Ja mam trochę inne zdanie, choć na jego obronę trzeba powiedzieć że to co można mu zarzucić to w dużym stopniu było spowodowane silnym wpływem MA. Tomek niestety ma również sporo za uszami ale nie umywa się do Moni. Oboje nie mieli kompetencji do tego by rządzić taką firmą, i dużo lepsze wrażenie Tomek pozostawiłby po sobie gdyby zajmował się otwieraniem sklepów niż dyrektorowaniem na którym się kompletnie nie znał. Generalnie może się okazać że u was w pracy będzie ok gdy nie będzie miał zbyt dużego pola by poszaleć. Ale i tak warto być czujnym

Pomocna?
TakNie
Łysy z Bydgoszczy
 Opinia
@BR 26.07.2017 09:33

Pan Tomasz pozytywną osobą ? Dobre sobie. Razem z Panną Moniką tworzyli niezłą parę. Było blisko sądu w sporze o należne mi pieniądze za odprawę, nadgodziny i inne należności.I tak nie zwrócili wszystkiego. Stchórzyli pod sam koniec. Szkoda bo byłoby ciekawie. Tomasz robił z gęby cholewę.

Pomocna?
Tak1Nie
hehe
 Opinia
@Łysy z Bydgoszczy 22.12.2017 20:15

pracowałem po tobie w bydgoszczy i taki syf co zostawiłeś to w sumie się nie dziwię, że nie chcieli zaplacić..

Pomocna?
Tak3Nie
Gość
 Opinia
@hehe 30.12.2017 19:11

Nie zgodzę się z tobą! A co ma syf to przekrętów Tomka? Fikcyjne likwidowanie firmy...

Pomocna?
TakNie
hehe
 Opinia
@Gość 01.01.2018 16:48

Syf czyli m.in duże braki w towarze to dosyć logiczne następstwo oporu do rozliczenia się z takim pracownikiem, ale jak sam mówisz.. większość zostało tobie zapłacone... Co do likwidowania firmy to trochę mijasz się z prawdą bo obie firmy działały równolegle, to się nazywa optymalizacja =]

Pomocna?
Tak7Nie
była pracownica z BB
 Opinia
@hehe 02.01.2018 08:03

Ta dwójka o której piszecie miała swoje minusy, jak każdy z nas ale też można było z nimi na wszystko się dogadać i jak widzieli, że ktoś się stara pracuje i się nie (usunięte przez administratora) to byli spoko. My Bielsko miałyśmy zawsze bardzo dobry kontakt i z M,i T, i K (pomocni zawsze / nawet w godz wieczornych odbierali tel w weekendy też!) Z tego co tutaj czytam to żadnej z tych osób ze starej ekipy już nie ma w biurze. A jak jest teraz? Macie "lepsze życie" z nowymi osobami niż jak to było za starych czasów OS? Bo z tego co czytam "żyjecie" przeszłością i chyba tęsknicie za nią jak tak ciągle uskuteczniacie "gorzkie żale" na temat przeszłości. Chyba teraźniejszość nie jest wcale lepsza?

Pomocna?
Tak3Nie
olalalalala
 Opinia
@była pracownica z BB 10.01.2018 20:58

Z tego co pamiętam Bielsko miało bardzo dobrego kierownika, a jak kierownik ogarnia to reszta składu prędzej czy później też zaczyna ogarniać i nie ma się do czego przyczepić. Proste jak drut :)

Pomocna?
Tak5Nie
była pracownica z BB
 Opinia
@olalalalala 11.01.2018 17:54

dokładnie, zależy od kierownika (w naszym przypadku kierowniczki - ona wszystko ogarniała z biurem, to i nam się łatwiej pracowało ), więc te wszystkie "wiadra pomyj" wylewane na "warszafffkę" dla mnie były i są bezpodstawne przynajmniej na tą "warszafffkę" która była za czasów BB, bo ja wspominam ich bardzo mile. (Mo, To, Ko i jeszcze jedna była chyba też M) najlepiej kogoś zjechać/obrażaci/poniżyć tutaj, no bo MY jak zwykle jesteśmy najlepsi i zawsze bez winy :) :) Szczerze nigdy nie chciałabym być na miejscu "warszafffki" - odpowiedzialność, stres i kupa ludzi do ogarnięcia na głowie trzech, czterech osób (moim zdaniem to z boku tylko wyglądało na łatwą pracę) Pozdrowienia dla wszystkich pracujących za moich czasów w sklepach i "warszafffce" :) :) :)

Pomocna?
Tak3Nie
yhm
 Opinia
@była pracownica z BB 12.01.2018 22:26

W historii było wielu bardzo dobrych kierowników, którzy w 100% ogarniali sklep i nie uciekali od swoich obowiązków. Cała ekipa poza dobrym wzorem miała względny spokój bo i nie było do czego się przyczepić. BB, Rzeszów, Szczecin (Robert), Gorzów (Łukasz) i wielu wielu innych. Każdy kto pracował wie, że Warszawa rzadko odwiedzała sklepy (czasami raz na rok) i cześć Kierowników to wykorzystywała w nie tę stronę co powinna.. bród, braki na magazynie, jeden wielki totalny bałagan. Potem płaczą na forum, że ktoś się z kimś nie chciał rozliczyć. Skoro towar sie nie zgadza, nic się nie zgadza to rodzi się naturalny opór. Były sklepy, gdzie w ciemno się jechało i był porządek a inwentaryzacja to przyjemność. To dzięki Kierownikim i ich załogom. Z pewnych powodów jednak mało z tych Kierowników zostało (brak podwyżek, benefitów, itp) i w biurze też wszyscy odeszli. Większość z Was zna odpowiedź dlaczego. Ja też miło wspominam kontakt z większością osób z biura. Sklepy są dziś odnowione, karawana jedzie dalej, widać wiele pozytywnych zmian w wygladzie sklepów. Wiele problemów pozostało (wynagrodzenia), koszulki ;] ale przynajmniej bony na świeta są na czas:P i chyba najważniejsze to szacunek dla drugiej osoby i jego pracy. Szacunek zdobywa się ciężką pracą wiec to działa w obie strony. Powodzenia!!

Pomocna?
Tak21Nie
yhm
 Opinia
@yhm 14.01.2018 09:16

* brud ma się rozumieć ;-)

Pomocna?
TakNie
była pracownica z BB
 Opinia
@yhm 14.01.2018 09:29

dlaczego wszyscy odeszli bo ja niestety nie znam odpowiedzi :) :) a jak teraz wygląda sytuacja w firmie?

Pomocna?
TakNie
OS IS
 Opinia
@była pracownica z BB 21.01.2018 16:59

Ludzie w biurze nie odeszli a zostali pogonieni za przekręty i fatalną sytuację firmy (nie wszyscy ale na pewno MA). Zacznijmy od tego że to byli ludzie kompletnie nie posiadający umiejętności prowadzenia tak dużej firmy i zarządzania pracownikami. Sposoby egzekwowania absurdalnych wymagań pozostawię bez komentarza. Jeśli sklep miał ogarniętego kierownika który potrafił odpowiednio rozmawiać z biurem, to pół biedy. Ale generalnie to nie byli ludzie nadający się do prowadzenia takiej firmy, zatrudnianie niekompetentnych znajomych na stanowiska "managerów", absurdalne pomysły, miliard zadań a na szarym końcu sprzedaż, to wszystko powodowało jeden wielki bałagan organizacyjny i biurokrację nadmuchaną bardziej niż w polskich urzędach. W żadnej poważnej firmie prowadzącej działalność handlową nie ma rzeczy ważniejszej niż sprzedaż i relacja z klientem. W OS niestety wszystko było ważniejsze, właśnie dlatego że ludzie z biura kompletnie nie mieli o tym pojęcia. I na szczęście ludzie z Węgier wreszcie się zorientowali i zrobili z tym porządek.

Pomocna?
TakNie
aha
 Opinia
@OS IS 13.02.2018 12:46

Ryba psuje się od głowy. Nie przeceniałbym zdolności organizacyjnych naszych węgierskich kolegów. Z mojej perspektywy cała zamieszanie zaczynało się tam na węgierskiej górze. Zgodzę się, że sposób i forma egzekwowania po polskiej stronie należy zostawić bez komentarza.

Pomocna?
Tak5Nie
Nick
 Opinia
@OS IS 13.02.2018 12:46

"... na szczęście ludzie z Węgier wreszcie się zorientowali i zrobili z tym porządek." To właśnie świadczy że nie masz pojęcia o tej firmie. O tym co się działo i co się dzieje.

Pomocna?
Tak6Nie
OS IS
 Opinia
@Nick 14.02.2018 23:52

to skrót myślowy, ale jeśli jesteś bardziej oświecony to podziel się z innymi, których za niezorientowanych uważasz

Pomocna?
Tak2Nie
pozdrawiam
 Opinia
@hehe 30.12.2017 19:11

Jaki (usunięte przez administratora) Jakie braki? Po odejściu Łysego i P. była robiona inwentaryzacja. Z tego co pamiętam brakowało kilku par butów to przy obrocie kilku tysięcy jest poziomem symbolicznym. Z tego co pamiętam Łysy zapłacił swoją dolę, a wcale nie musiał, bo pracodawca nie zapewnił starannej ochrony towaru (brak klipsów i innych zabezpieczeń).

Pomocna?
Tak1Nie
pozdrawiam
 Opinia
@hehe 02.01.2018 08:03

To się nazywa oszustwo, bo zmusza się pracownika do wypowiedzenia pracodawcy umowy i zamknięcia sobie prawa do np. odprawy i skrócenia okresu wypowiedzenia.

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@Maciek Dziękuję Ci za udział w dyskusji. Twoje uwagi mogą pomóć osobom poszukującym pracy w Office Shoes. Dopytuję, ponieważ w jakimś momencie sytuacja tego pracodawcy może ulec zmianie, a w związku z tym warto na bieżąco dzielić się wszelkimi informacjami. @Książę A mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Bo poprzednia może nic nie mówić nowym użytkownikom forum.

Pomocna?
TakNie
Książę
 Opinia

Dziwne że ten moloch w Bydgoszczy wytrzymał tak długo.Z drugiej strony brak kompetencji zawsze konczy się źle.

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@Fuckyeah Twoja wypowiedź nic nie wnosi do dyskusji o pracy w Office Shoes. Ale jeśli jednak masz coś merytorycznego do przekazania to oczywiście zachęcam. @Maciek Zapewniam Cię, że nie jestem pracownikiem Office Shoes. Chcę tylko pomóc osobom zainteresowanym pracą tam w zasięgnięciu konkretnych informacji. Może zatem Ty byś rozwinął swoją wypowiedź? Byłeś ich pracownikiem?

Pomocna?
Tak1Nie
Maciek
 Opinia
@Julita 05.06.2018 14:29

tak byłem i bardzo mocno odradzam, to tonący okręt z najbardziej niekompetentnym zarządem jaki znam, zresztą weź wreszcie przeczytaj cały wątek zamiast w kółko zadawać to samo pytanie. Masz tyle negatywnych opinii od dawna więc wyciągnij wnioski

Pomocna?
TakNie
dno
 Opinia

Ciekawe jak długo to wszystko będzie się kręcić wokół błędnego koła. Nie każdy zdaje chyba sobie sprawę z tego jaki bajzel panuje w tej pseudo firmie. To teraz, który sklep będzie następnym po Bydgoszczy? :-)

Pomocna?
Tak3Nie
Gość
 Opinia
@dno 08.04.2018 09:48

Jak umowy z galeria będą się kończyły to nie będą przedłużać. Szok ze Bydgoszcz zamknęli. A co z pracownikami?

Pomocna?
TakNie
anty
 Opinia
@dno 08.04.2018 09:48

ZG !

Pomocna?
Tak6Nie
Aha
 Opinia
@Gość 09.04.2018 21:31

Z dobrych źródeł wiem że w Szczecinie jest już ktoś na to miejsce i kolejny VIP zostanie zamknięty.

Pomocna?
Tak1Nie
Gość
 Opinia
@anty 11.04.2018 16:17

Skąd niby informacje, że następny sklep to ZG? A nie będzie to Wrocław?

Pomocna?
TakNie
Pies
 Opinia
@Gość 06.06.2018 11:21

Nie będzie to ani Wrocław ani zielona góra ani Szczecin

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@Fuckyeah Rozumiem, ale pamiętaj, że takimi też możesz się z nami podzielić. W ten sposób możesz pomóc osobom, które są zainteresowane zaczerpnięciem wiedzy o pracodawcy, jakim jest Office Shoes. Zachęcam Cię zatem do wyrażania swoich opinii o tej firmie na bieżąco.

Pomocna?
Tak1Nie
Fuckyeah
 Opinia
@Julita 30.05.2018 15:08

PoCałuj mnie wiesz gdzie :)

Pomocna?
Tak1Nie
Maciek
 Opinia
@Julita 30.05.2018 15:08

Julita nie bądź męcząca. Mało masz informacji na temat tej upadającej firmy? Czy może jesteś kolejną podstawioną osobą która próbuje gasić pożar łyżką wody? Ta firma to tonący okręt, a praca w niej od dawien dawna to masochizm. Jeśli jesteś prawdziwą Julitą a nie Grześkiem z biura, to dla własnego zdrowia unikaj jak ognia.

Pomocna?
Tak1Nie
Julita
 Opinia

@Fuckyeah Do czego odnosi się Twój komentarz? Musisz wiedzieć, że raczej nie powie on nic użytkownikom, którzy są zainteresowani pracą w Office Shoes. Czy zatem mógłbyś doprecyzować swoją wypowiedź? Masz nam coś konkretnego do przekazania o tym pracodawcy? Jeśli posiadasz o nim jakieś aktualne informacje, to zachęcam do podzielenia się nimi.

Pomocna?
TakNie
Fuckyeah
 Opinia
@Julita 25.05.2018 10:49

Nie mam najlepszych wieści..

Pomocna?
Tak1Nie
Julita
 Opinia

Z tego co widzę, to ostatnio na forum zapanowała cisza. Z czego to wynika? Jeśli ktoś z Was orientuje się, jak wygląda aktualna sytuacja w Office Shoes, to niech śmiało wyrazi opinię. Czy warunki zatrudnienia uległy ostatnio zmianie? Jaka panuje tam atmosfera? Zachęcam Was do aktywności tutaj, gdyż być może pomożecie osobom, które planują do nich aplikować.

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Julita 19.05.2018 10:20

Unikać tej firmy!

Pomocna?
TakNie
bedziedupa
 Opinia
@Nick 19.05.2018 16:01

goodbye Warsaw

Pomocna?
TakNie
Fuckyeah
 Opinia
@bedziedupa 23.05.2018 00:24

W końcu pozostaje zaorac :)

Pomocna?
Tak2Nie
Zuza
 Opinia

Żal za straconą pracą nie jest usprawiedliwieniem żeby obrażać innych pracujacych!!

Pomocna?
TakNie
takaprawda
 Opinia
@Zuza 17.05.2018 09:26

Żallll? Chyba ulga!!!! Żenująca firma.

Pomocna?
Tak1Nie
takaprawda
 Opinia
@Zuza 17.05.2018 09:26

I nie pracujących a wegetujacych!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
takaprawda
 Opinia
@takaprawda 17.05.2018 15:17

taka prawda

Pomocna?
Tak3Nie
zenada
 Opinia
@Zuza 17.05.2018 09:26

Żeby to było jeszcze coś strasznie wartego stracenia :D Żałosne.

Pomocna?
Tak1Nie
Norbi
 Opinia

Czy coś zmienia się w firmie?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Norbi 22.04.2018 12:25

Tak. Likwidują sklepy!

Pomocna?
Tak3Nie
Nn
 Opinia
@Ja 22.04.2018 19:30

Które?

Pomocna?
Tak1Nie
takaprawda
 Opinia
@Norbi 22.04.2018 12:25

Nic się nie zmienia bo w firmie pozostały w 99 % osoby bez ambicji, którym godzą się na wszystko w tym za prace za 1500.. żal.....naprawdę żal na was patrzec. Wcale sie nie dziwie ze tutaj brak komentarzy bo ci co zostali nie maja potrzeb poza weegeetacja. Taka prawda!!!

Pomocna?
Tak4Nie
Bajo
 Opinia

Buahahaha zamykają vipowski sklep

Pomocna?
Tak3Nie
czyzby?
 Opinia
@Bajo 05.04.2018 23:16

Bydgoszcz?

Pomocna?
TakNie
Pik
 Opinia
@czyzby? 07.04.2018 15:11

Szczecin?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Niestety jak ktoś nie potrafił utrzymać się w firmie to teraz pisze jakieś bzdury?

Pomocna?
Tak5Nie
Były pracownik
 Opinia

Niestety firma nie jest godna polecenia.

Pomocna?
Tak7Nie
Kamila
 Opinia
@Były pracownik 03.03.2018 16:04

Powiesz coś więcej ? Właśnie chciałam do nich aplikować bo widziałam ogłoszenie. Będę wdzięczna za podrzucenie pewnego info.

Pomocna?
Tak5Nie
anonymous
 Opinia

Stanowczo odradzam robienia zakupów w tym sklepie.Nie polecam !!!

Pomocna?
Tak3Nie
Zawisza
 Opinia
@anonymous 29.01.2018 19:10

Dobra. A dlaczego?

Pomocna?
Tak3Nie
Robert
 Opinia

Myślę że mają problemy ze sprzedażą bo ciężko u nich z oddawaniem pieniędzy. Nie zbyt przyjemny konsultant. NIE POLECAM !!!

Pomocna?
Tak3Nie
Pikok
 Opinia
@Robert 29.01.2018 19:15

I co to ma wspólnego z tym portalem i firmą jako pracodawcą?

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Office Shoes - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Office Shoes