B2 Impact

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Warszawa - Ultimo

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o B2 Impact S.A.

Opinie o B2 Impact Wrocław

Nie przegap nowości o B2 Impact S.A.!

Mariolka

14.03.2015 19:11

Do "paulina90": Opisujący cudowną pracę "pracownik" nie może odpowiedzieć na twoje pytanie gdyż należy do grupy dyrektorów. A dyrektorów do tej firmy nie rekrutują publicznie. Bardzo wiele nagiej prawdy na temat mobingu, buractwa oraz prostactwa w tej firmie zostało skrzętnie usunięte z tego forum. Dlaczego? Dlaczego po kilku miesiącach pozostają same pozytywne wpisy pisane tym samym językiem co ULTIMEK? Otóż dlatego, że coraz mniej osób garnie się do pracy na szeregowe stanowiska i należy poprawić PR firmy. Bo jak nie, to firma wymieni podpisującego się "pracownik" menagera PR. Ot i cała prawda wypłynęła. Ciekawe kiedy pani prezes kolejny raz osobiście zastraszy portal i rozkaże wykasować niepasujące jej wpisy. Ale i tak pojawią się kolejne i kolejne. Na dobrą markę trzeba umieć zapracować. Zatrudnianie prostaków na stanowiska dyrektorskie nie umywa rąk zarządowi.Rozejrzy się pani prezes kto ciebie reprezentuje. Korytarz mówi ale do owalnego gabinetu nie docierają pikantne informacje. A to wcale nie oznacza, że jest OK. To oznacza, że firma jest nieudolnie zarządzana. Czas najwyższy zwolnić informatorów. O nich też głośno mówi korytarz.

13.03.2015 09:39

Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat ULTIMO. Odnoszę wrażenie, że nie pisze ich pracownik bądź ex pracownik Spółki, ale osoba zadłużona. Pracuję w ULTIMO kilka lat, pracodawca uczciwy. Wypłata zawsze terminowo wpływa, dodatkowe pakiety( LuxMed, Multisport ). Jeśli chodzi o pracę "w windykacji" to owszem, są stawiane cele, które są jak najbardziej możliwe do zrealizowania, a wtedy można zarobić większe pieniądze. Przestrzegana jest dyscyplina, więc osoby, które lubią komórką bawić się w pracy i serfować na necie, to nie mają czego tu szukać, bo faktycznie trzeba uczciwie pracować. Możliwości awansu są. W firmie jest dużo różnych działów, w każdej tak naprawdę jest inna specyfika pracy.
    Dybam z DWC

10.03.2015 17:28

No to zaczęła się jazda. Dyrektóry wróciły ze służbowych wczasów w hameryce, ogarnęły zafajdane kuwety i wezmą się za swoich liderów. Biada negocjatorom, biada. Za wczasy przyjdzie zapłacić premią. Może chociaż zdjęcia pokażą z tych egzotycznych delegacji. A tymczasem niekończąca się fala rekrutacji.
    Agnieszka 76

28.02.2015 10:57

Witam. Mam poważny problem związany z firmą Ultimo. Pod koniec stycznia 2015 zadzwonili do mnie, ze mam wobec nich zobowiązanie na kwotę 4400. Chodziło o dług wobec firmy Provident. Przyznałam się do winy i podpisaliśmy ugodę, że wpłacę zaległa kwotę do 9 lutego 2015. Ze zobowiązania się wywiązałam, a mimo wszystko jeszcze przed ustalonym terminem wpłaty komornik wysłał dyspozycję o zablokowaniu mojego rachunku bankowego. Do tej pory (pomimo nieustającego kontaktu z firmą i komornikiem moja sprawa nie została zakończona). Cały czas mam zajęty rachunek bankowy, a firma Ultimo umywa ręce. W obecnej sytuacji odnoszę wrażenie, że doszło do zawłaszczenia pieniędzy. Nie wiem już co mam zrobić. Czy jest ktoś w stanie pomóc mi w tej sytuacji?

28.02.2015 18:50

pomylka w adresie, [email protected] ma byc
    ot

02.03.2015 09:31

Jeśli sprawa dotyczy tego samego zobowiązania i Ultimo i komornik mają to samo i komornik dochodzi roszczeń z tyt.niespłAconego długu ,a nie kosztów komorniczych które i tak poniesiesz.Reasumując jeśli dwie strony ściągają ten sam dług to sprawe skierować do prokuratury.
    Iiii

09.02.2015 11:35

A do Ewy Drzyzgi? I na scenariusz DlacEgo ja tez zgloscie

28.02.2015 18:44

mi nie zaszli za skórę ale jest ktos kto sie do mnie zglosil z takim problemem. załózmy że nazywa sie Jan Burek tymczasem ultimo mialo nakaz na Jan Burak. co zrobilo ultimo? z nakazem na Jan Burak zlecili komornikowi egzekucję Jan Burek. zobaczymy co wyniknie z proby ugodowej, najwyzej radca ultimo z prezeska beda sie tlumaczyli w prokuraturze i OIRP.
    asdfg

12.07.2016 13:40

a kto z Ultimo w tym sądzie walczy? Toż to może będzie jeden na 20 - 30 tys. dłużników, a Ultimo jest wierzycielem co najmniej kilkuset tysięcy tych "klientów". Dzięki tej prostej arytmetyce widać, że średnio wiesz o czym piszesz :). Przy okazji: w odpowiedzi nie pisz, że Cię rozśmieszam, bo to infantylne sformułowanie, którym się posługuje mój syn w wieku nastu lat. Best regards.
    ajti

26.01.2015 08:51

A wiecie jak praca w IT? Zarobki itp?
    piotrgeniusz

19.01.2015 09:48

uważam że firma ultimo dołączając swoje logo do korespondencji windykacyjnej to po pierwsze nazywając to przesyłką handlową to po drugie łamie prawo naruszając dobra osobiste oraz prawo do dyskrecji korespondencji co w tym kraju jest nielegalne nie wierzycie sprawdźcie sami Może ktoś złoży w końcu doniesienie do prokuratury
    c

22.01.2015 15:33

PRAWDA. Jest to łamanie prawa. Wystarczy list do GIODO i UOKIK. Prokuratura też może być. Najbardziej jednak polecam interweniowanie u GIODO. MAILOWO + potwierdzenie pisemne korespondencją tradycyjną.
    olo

09.02.2015 09:03

ja proponuję jeszcze zgłosić się do tvn, Polsatu, sprawy dla reportera i do prezydenta dłużników

11.01.2015 22:12

- no i większość ludzi, którzy pracują w Ultimo są to pracownicy ze stażem powyżej 3 lat, nie skupiam sie na pracownikach którzy przychodzą i na "dzień dobry" myślą że dostaną umowę na czas nieokreślony, nie ma firmy która by tak robiła - przecież o tym napisałem, że zależy jakiego się ma lidera/kierownika. Niektórzy są naprawdę spoko, inni bardziej czepialscy i denerwujący. - chyba nie pracujesz już w Ultimo, przecież każda grupa ma jawne cele i są one takie same (zależne od dni pracujących w danym dniu) dla każdego pracownika. Nie wiem co tu lizusostwo może mieć wspólnego- pracujesz->wykonujesz cel poprzez odzysk/znajdywanie dłużników-> dostajesz premie, nie wiem jak poprzez włażenie w (usunięte przez administratora) można mieć większy odzysk :) - Na koniec wyszła Twoja kultura osobista, dzięki której chyba więcej niż najniższej krajowej chyba nigdy nie zarobisz i na każdą firmę w której pracujesz/pracowałeś będziesz wylewał na goworku żale :) Przypomne Ci że podstawę w Ultimo stanowi (dla nowoprzyjetych pracowników) 1750 zl brutto + premia za wykonany cel, która często jest większa niż podstawa

11.01.2015 22:42

większość pracuje powyżej 3 lat w CC? wolne żarty. mało kto wytrzymuje nacisk, presję, robienie pracownika w konia itp. poza tym ciekawe kto widział tę premię większą niż podstawa? ja w ultimo nie pracowałem i pracować nie zamierzam, czasami mam jednak z nią styczność. cóż, windykowałem już ultimo co najmniej parokrotnie :) komornicy działający na moje zlecenie też byli zadowoleni :) i nie opowiadaj mi bzdur o kulturze i moich zarobkach max najniższej krajowej, bo tę kwotę osiągam w połowie pierwszego tygodnia, tak na marginesie.

06.01.2015 23:26

Część opinii które się pojawiają tu są rzeczywiście wyssane z palca i nie warto na nich wyrabiać opinii. Ale do rzeczy- w Ultimo jak w każdej pracy są plusy i minusy. Zacznijmy od plusów: - Umowa na czas nieokreślony - Ciekawy pakiet dla pracowników (multisport, luxmed, planeta ultimo z nagrodami) - Niezłe premie (jeśli ktoś wyrabia cel, można naprawdę nieźle zarobić) - 45 min przerwy na 8h pracy - Blisko Biedronka :P Minusy: - Dyrektor DWC, który jedyne co widzi to pieniądze, a swoimi "motywującymi" wiadomościami budzi tylko politowanie i śmiech pracowników - Cele są często wygórowane co uniemożliwia ich wykonanie. Przykładowo w marcu wykonaliśmy cel na 110% to w kwietniu to 110% stanie się wykonaniem na 100% - Dużo innych drobnostek które utrudniają wykonywanie pracy - Wspomniane wcześniej PD (na szczęście w dziale w którym pracuje nie ma tego dziadostwa) Podsumowując: Moim zdaniem firma na tle Call Center wypada bardzo przyzwoicie, widać większą ambicję by pracownicy zostawali na dłużej, jednak powinno się skoncentować na tym by cele do wykonania były bardziej realistyczne.

08.01.2015 22:53

- Co daje umowa na czas nieokreślony? Nie żartuj, daje choćby to że nie wywalą Cie z dnia na dzień, tylko masz 3 miesięczny okres wypowiedzenia. Pokaż mi w tej chwili firmę gdzie po roku czasu dostajesz umowę na czas nieokreślony... - Nędzna atmosfera ? Nie zgodzę sie, oczywiście zależy to od tego do jakiego teamu sie należy i jakiego lidera się ma, ale ogólnie ludzie są dla siebie mili i panuje fajna atmosfera. - Nieosiągalne, fakt cele nie są niskie ale zdecydowana większość negocjatorów osiąga wyniki i to z dużą nawiązką. Ci którzy tego nie robią, widocznie nie nadają się na pracę na słuchawce i tyle. Różne są predyspozycje. - Pierwsze słysze o bezpłatnej przerwie w pracy :D - Jednak w Ultimo za dwa razy większą kasę :)

11.01.2015 20:12

- nie żartuj sobie z 3-miesięcznym okresem wypowiedzenia. najpierw doczytaj kiedy taki okres przysługuje - dopiero po 3 latach pracy u danego pracodawcy. tymczasem umowy na czas określony krótszy niż 6 miesięcy wypowiedzieć normalnie się nie da. ale ultimo pewnie i tak znajdzie pretekst - dyscyplinarka - może i ludzie dla siebie mili, ale w strukturze równoległej czyli pracownicy na tym samym poziomie. niestety na linii kierownictwo-pracownik wygląda to tak, jak jest to opisywane m.in. tutaj - o tak, cele osiagalne z palcem w dupci... dla lizusów kierownictwa tak, albowiem te cele mają zdecydowanie niższe i łatwiejsze - ultimo płaci 2x tyle co biedronka? czyli na dzień dobry minimum 4000 zł brutto? chyba ci się co (usunięte przez administratora) o w tym pustym łbie

01.01.2015 15:11

radosna nowina ponoć nastała w ultimo. będą podwyżki wynagrodzeń! o całe 70 zł brutto :) no chyba że ultimo obetnie na zegarach każdemu po 3 minuty dziennie i nic się nie zmieni :)
    NIKO

19.12.2014 16:35

PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY JAK ŚMIEĆ A I NIEKTÓRZY WSPÓŁPRACOWNICY TEŻ TAK TRAKTUJĄ SZCZEGÓLNIE TYCH NOWYCH !!!! NORMY SĄ NIE DO WYROBIENIA PONIEWAZ WIADOMO ŻEBY NIE DAC PRACOWNIKOM PONIEWAZ JAK TO ONI UWAZAJĄ NALEZY IM SIE NAJNIZSZA KRAJOWA! SAM IDZ TO SIE DOWIERZ JAK BEDZIESZ TRAKTOWANY! I NIE ZADAWAJ TAKICH GŁUPICH PYTAN BO NA TE WSZYSTKIE PYTANIA MASZ JUZ SZEREG ODPOWIEDZI NA TYM FORUM!!!!
    Zenek

09.12.2014 01:51

W Ultimo z umową o pracę masz mobbing w standardzie, normy ustalone na 14-16 godzin dniówką pracy jak się nie wyrobisz to wielkie pretensje i oskarżenia że jesteś najgorszy ale jak gość przywłaszczył dużą sumę kasy od dłużników to sprawa została zamieciona pod dywan, jak kierownik ze spelun brał rachunki za nocleg po 300 zł za dobę to sprawa została przemilczana aby smród po firmie się nie rozniósł. Zwykły pracownik jest tam nikim / śmieciem, liczy się tylko kasa, przełożeni to żenada. Nie warto tam zdrowia tracić.
    olek

03.12.2014 22:58

ULTIMO TO ŻENADA! NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE ! CO Z TEGO ŻE DADZĄ UMOWĘ O PRACĘ JAK ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ,PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY JAK ŚMIEĆ, BEZNADZIEJNA ATMOSFERA, NAPRAWDĘ NIE MA ŻADNYCH PLUSÓW, NORMY NIE DO WYROBIENIA NO I OCZYWISCIE PO OKRESIE PRÓBNYM ALNO I WCZESNIEJ WYLOT ! NIE IDZCIE TAM DO PRACY ! NIE WARTO!
    atyur

25.11.2014 22:07

jakie tu brednie wy;isujecie, w ultimo jak w innych duzych firmach windykacyjnych przede wszystkim jest umowa o prace + benefity, wynagrodzenie zdecydowanie zalezne od osiaganych wynikow mozna miesiac w miesiac po 3000 zarabiac ejsli osiaga sie wyniki natomiast nawet jesli nie uda sie wyrobic targetu to w polaczeniu z innymi dodatkami zawsze okolo 2000 sie wyjdzie, nie wiem po co takie narzekanie, chyba dluznicy sie zebrali i pisza i na przedawnienia czekaja, pretensje to siebie miejcie ze w dlugach siedzicie

28.11.2014 21:43

3000 miesiąc w miesiąc? chyba juanów chińskich albo pesos chilijskich (podobny kurs, ok. 0,55zł)
    beza

14.04.2015 14:59

Kolega widzę najmniej wie, ale najwięcej szczeka. Widzę, że informacja, że SZEREGOWI pracownicy firmy, którą - co wynika z Twoich postów - gardzisz zarabiają więcej niż Ty, wzbudziła w Tobie atawistyczną chęć udzielenia chamskiej i uszczypliwej informacji. To świadczy tylko o Tobie.
    inside

13.11.2014 09:08

Hejterzy piszą same bzdury. Po co kamienie.na forum i oczerniacie Ultimo? Nie nadające się do pracy na słuchawce to do łopaty! Iostatnia kwestia to jest forum o pracidący a nie o nierównych i oszustami co za wszelką cenę chcą.uniknąć spłaty własnych długów. Jesteście tylko zwykłymi złodziejami. Nic więcej i nic mniej...

13.11.2014 22:39

najpierw to utlimo winno udowodnić iż rzeczywiście dług istnieje. nierzadko jest z tym na tyle poważny problem, że sąd powództwa oddala. więc dlaczego wyskakujesz z hasłami o oszustach co długów nie chcą spłacać? jest dług zasadny, to się go spłaca. dług nie istnieje - to się mówi ultimo: do widzenia. i nawet mi nie mów że ultimo takie krystaliczne i wszystko co ma w portfelu, to oczywiste i zasadne należności, bo takie twierdzenia są po prostu śmiesznymi bzdurami.
    BB

10.11.2014 13:40

Podpisałam swego czasu umowę z Cyfrowy Polsat S.A ul. Łubinowa 4a w Warszawie na dwa lata po tym okresie odesłałam sprzęt który od nich dostałam i uważałam że sprawa jest zakończona, ależ jak się myliłam. Ta złodziejska firma przekazała moje dane do drugiej już firmy windykacyjnej obecnie właśnie ULTiMO , które nękają mnie telefonicznie , przysyłają zawiadomienia ,pozwy. Od początku list lądują w piecu a telefonów od nieznanych osób nie odbieram. Ale uważam że w tej znienawidzonej przeszłości tego nie było, tacy (usunięte przez administratora) siedzieli by za kratami.

11.11.2014 00:46

a jak był pozew to chociaż sprzeciw wniosłaś?
    playa posse

23.10.2014 15:03

mam dług który prawnie jest niewazny i dzwońią do mnie z firmy ultimo. strasza mnie sądem .wezwaniami. zwisa mi to i powiewa. bo moga mi skoczyć po kondomy.bardzo sie siesze że do mnie dzwonia mam zkim pogadać.używam niecenzuralnych ,obelżywych słów i wyzwisk. sprawia mi to naprawde fradję i przyjemność jak do mnie dzwońia. moge powiedziec to co mysle przez telefon i z niecierpliwoscia i przyjemnoscia czekam na kazdy telefon z mojej kochanej firmy ultimo sp. z.o.o. . pozdrawiam cały personel. wasz ukochany dłużnik

20.10.2014 01:42

idi

20.10.2014 15:50

-zarobki wiadomo jakie (liche, a odpowiedz sobie sam na pytanie ile ma podstawy pracownik, któemu można dać NAJMNIEJ). -premie praktycznie nie do wyrobienia (nawet jak masz wynik, to ci podnoszą target, czyli cel) - pracownik w call centre jest traktowany jak śmieć i to nie tylko w tej firmie, chociaż w ultimo jest najgorzej -jest umowa o pracę, nawet po okresie próbnym dają na czas nieokreślony (NIE MA CZEGO TAKIEGO JAK UMOWA NA STAŁE! KAŻDĄ UMOWĘ MOŻNA WYPOWIEDZIEĆ i teraz czas nieokreślony oznacza dokłądnie to, co oznacza. NIEOKREŚLONY czas, czyli albo krócej albo dłużej) -jak nie wyrobisz celu to podpisujesz papier, że godzisz się z sankcją (np. wypowiedzenia umowy - b. często) w kolejnym miesiącu, jeśli nie wyrobisz celu - rodzaje stanowisc - a weźże sobie zajrzyj na stronę, kogo poszukują, wystarczy zajrzeć 2x w miesiącu przez parę miesięcy i będziesz znał stanowiska Polecam tez poczytać o PD (PREDICTIVE DIALER), praca na tym to mordęga
    idi

20.10.2014 15:52

i jeszcze jedno - wbij to sobie do głowy: PŁACA MINIMALNA TO NIE ŚREDNIA KRAJOWA! (Ty studiujesz? Serio?)
    emeryt

29.09.2014 17:41

firma ultimo to -oszusci podali mnie do sadu sad wydal wyrok i co ciekawe adres ksiestwo luxeburg,portoflo,ul,grande ruue i numer ,sprawdzilem jest sady nie sprawdzaja co sie miesci w podanym adresie wydaja wyroki w ciemno -a ultimo to pranie pieniedzy-pytam wylali list gdzie nidy nie mieszkalem i nie bylem zameldowany osoba postronna mnie powiadomila telefonicznie o przesylce,czy moj dlug sprzed 8lat bez kontaktu musi trafic za granice w jakim my kraju zyjemy ,mam swojego komornika scoaga mi z renty to jeszcze dolzli innego ultimo ,kruk,i bylo wiele innych ale sie wycofali tylko ultimo bladzi a nie znaja przepisow

29.09.2014 23:33

emerycie nie marudź tylko działaj prawnie. podali do sądu i wskazali nieprawidłowy adres. ok, chcieli cię przechytrzyć ale to i tak nie przejdzie. chcesz to ci to odkręcę, jeśli jest tak jak piszesz (nieprawidłowy adres). pozdrawiam i daj znać co i jak
    aet15y4t

24.09.2014 21:26

zawsze i wszędzie każdy pracownik tudzież członek zarządu " CZEKA NA KOLEJNE POSTY" i broni swego -czy raczej "swego"- i nic konkretnego nie odpowiada na zarzuty pracowników a zarzuty są niebezpodstawne bo ultimo jak wiekszość firm windykacyjnych jest nastawiona na wykorzystywanie pracowników do oporu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w B2 Impact?

Kontakt - B2 Impact S.A.

Szczytnicka 11 50-382 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

12.09.2014 08:55

M.Ferenc

24.09.2014 20:31

oj kolego, aleś ty niedouczony, klepiesz 3 po 3 bo coś w internecie wyczytałeś, myślisz, że masz pojęcie a prawda z tego taka że lewa od prawa nie odróżniasz... no ale w tym Twoim gadaniu bzdur jest jeden pozytyw - rozbawiasz do łez :) czekam na kolejne posty, bo widzę się mocno zaangażowałeś forumowy komiku :)

25.09.2014 19:01

o proszę, jakiś kierownik przemówił :) więc powiedz konkretnie co jest bzdurą ok? chętnie posłuchamy
    zuo

04.09.2014 20:46

Hehe, dobra promocja:p

04.09.2014 15:34

owszem, to prawda. na rekę jest 2500zł/mies. tyle że ultimo ogłosiło promocję - pracuj jeden miesiąc, drugi masz za free :D
    zuo

04.09.2014 14:38

znajomy się przechwala jakie tam kokosy zarabia na słuchwace, ale czytając wypowiedzi na bank kłamie(po 2500zł co miesiąc niby:P)

31.08.2014 19:21

DO bb : nie rozumiem o co ci chodzi?

30.08.2014 00:51

wyniki w normie :) jak się nałapie jeleni wciskając im ściemę i przedawnione długi, czasami nawet nieistniejące, to tak... na szczęście świadomość prawna potencjalnych jeleni rośnie.
    wefa

28.08.2014 21:44

a nieprawda, ostatnio sporo się pozmieniało i naprawdę można sporo zarobić, wystarczy mieć w wyniki w miarę w normie :)
    SEBA

28.08.2014 17:53

TO jest racja, ludzie zarabiają najniższa krajową a szefostwo się bogaci, CO WIĘCEJ nie traktuje ludzi z szacunkiem ! kichać na takie ULTIMO !
    maku

27.08.2014 21:38

Organizacja przestępcza o charakterze mafijnym. Pralnia brudnych pieniędzy i wyłudzanie pieniędzy z ludzi zadłużonych. Z długu 500 zł zrobią zaległość 5000 zł. Szefostwo zarabia krocie a ludzie co ścigają dłużników minimalna krajowa.
    seba

26.08.2014 07:51

ZGADZAM SIĘ W ZUPEŁNOŚCI! TE CHORE WYKLEPANE REGUŁKI , KTÓRE TRZEBA CZYTAĆ WEDLE SCHEMATU! DLATEGO TO JEST NIENORMALNE I LUDZIE TEŻ MIN. PRZEZ TO UCIEKAJĄ ! KTO BY POMYŚLAŁ ŻE W XXI WIEKU TRZEBA CZYTAĆ JAKIEŚ CHORE REGUŁKI Z KARTKI! TO ŚWIADCZY JAK NIEPOWAŻNA JEST TO FIRMA~!

25.08.2014 19:47

nic dziwnego - pisałem na czym w dużej mierze polega działalność ultimo. dzwoni telefonistka i wciska ludziom ściemy, byle tylko złapali haczyk. każde jej zejście w rozmowie z formułek z kartek to bura dla telefonistki od kierownika. tymczasem taki sposób rozmowy wybitnie ludzi drażni - i nic dziwnego że w końcu ludziom puszczają nerwy kiedy słyszą tresowaną małpę, której nic nie da się wytłumaczyć i ona dalej swoje pierdoły ze schematu i procedur... naprawdę praca w ultimo na "pierwszej linii frontu" to zadanie wybitnie niewdzięczne. współczuję.
    nadia

25.08.2014 09:39

Ludzie ja juz tam pół roku siedzę ale całe te pół roku jest jak wyciągnięte z życia mojego, ciągły stres, jestem obrażana przez dłużników, nie śpię po nocach jestem w kropce życiowej....chciałabym znaleść coś spokojniejszego :( jesli tam dalej zostane to choroby sie nabawie psychicznej

25.08.2014 01:11

jak najbardziej prawdę napisałeś. praca tam to podrygi tresowanej małpy, wszystko ma być wedle procedury z kartki - by np. rozmówca poczuł że to ultimo dyktuje warunki rozmowy... a jak coś wykracza poza ramki to zamiast wyjaśnienia istoty problemu - sprowadzanie do parteru i ramek. ja dzwoniłem w sprawach mocodawców, jak rozmawiać z nimi im podobnym to akurat wiem.

24.08.2014 21:23

TO JA WE WŁASNEJ OSOBIE, napisałem prawdę i tyle, wiem ,że Ultimo nie docenia i nie szanuje pracowników a prawda jest tylko jedna i trzeba ją napisać, poza tym uważam ,że kiedyś przyjdzie czas ( i oby tak było ) że los się odwróci i sprawiedliwości stanie się zadość....

24.08.2014 19:58

nestor zaczal gadac ludzkim glosem... wigilia jakas dzis czy co, bo nie wierze... czy moze poczules na wlasnej skorze w koncu "podziekowania" ultimo? tak czy owak cieszy mnie twa odmiana (o ile to ty ten wlasciwy nestor) a merytorycznie podyskutowac zawsze jest milo. nie wiem, moze akurat trafialem na najbardziej szczekajacych ale kilka rozmow z ultimo niestety wygladalo jak gadanie do tresowanej zaprogramowanej malpy; ja przedstawiam problem a w odpowiedxi slysze nawracanie mnie na formulki zapisane na kartkach i narzucanie mi ultimowskiego toku rozmowy...

23.08.2014 08:24

ale ty zabawny jesteś chłopie że aż cię polubiłem nawet...nie bronię ultimo bo akurat z tym iż ultimo nie docenia pracownika muszę się zgodzić, ja co prawda nie zostałem wyrzucony aczkolwiek nie było sensu dłużej z nimi współpracować, nie traktują pracowników z szacunkiem a powinni gdyż bez pracowników ta firma by w ogóle nie istniała, a więc nie bronię ich i nigdy nie będę bo na obronę to oni nie zasłużyli, a mój stan psychiczny jest całkiem wporzo ,natomiast bardziej martwię się o twój ..........

22.08.2014 18:55

@nestor - eh, ujadasz niczym cwany ratlerek na lwa w klatce :) musisz zrozumiec nerwusku-niespelniony windykatorku ultimo iz moje sprawy tam nie trafiaja gdyz nie ja jestem pozwanym. jak dotychczas wszystko udalo sie wygrac. nie twierdze ze tak bedzie w kazdym przypadku, na razie passa trwa a kolejne sprawy jakie juz przejrzalem wyraznie wskazuja na identyczny scenariusz. nie warcz tak w obronie swojego pana, to nie na sensu. pan twoj czyli ultimo wiernosci twej nie doceni; targetu nie wyrobisz kolejny raz i meszta w dupcie oberwiesz na do widzenia ;) prosilbym admina o nieusuwanie postow nestora. niech to bedzie przestroga dla innych, do jakiego stanu psychicznego moze doprowadzic praca w ultimo...

22.08.2014 10:00

DO ANTYWINDYKATORA : SKOŃCZ JUŻ Z TYM PISANIEM BZDUR, BO TERAZ ZGRYWASZ CWANIAKA ALE JAK ZAPEWNE PO RAZ KOLEJNY TOWJA SPRAWA TRAFI DO SĄDU A TY PRZEGRASZ TO BĘDZIESZ SRAŁ W GACIE! PAMIĘTAJ ŻE TO WSZYSTKO JEST TYLKO DO CZASU!POWODZENIA W WALCE Z ULTIMO ! ŻEGNAM I BEZ ODBIORU!!!

21.08.2014 18:49

@nestor - ziomuś, nie spinaj się tak, bo ci zwieracze popuszczą i pampers przecieknie... :) przestań się rzucać człowieku, zastanów się nad sobą, swoją kulturą i panuj nad własnymi frustracjami, bowiem twój sposób wypowiedzi wskazuje, że jesteś niespełnionym windykatorkiem ultimo, który targetu nie wyrobił i teraz się rzuca bo gołą pensję przyniósł do domu i od baby wałkiem po pustym łbie oberwał hehe :) dla twojej wiedzy - nigdy w ultimo nie pracowałem ani w innej tego typu firmie. ale ich metody znam gdyż jestem po tej drugiej stronie, jak pisałem - wygrywam z nimi w sądach. doczytałeś to ze zrozumieniem? chyba jednak nie... i długu żadnego nie spłacę, bo go nie mam. nie mają długów też ci, dla których wygrywam w sądach :) więc cię proszę - ogarnij się, zaparz sobie meliski :) pozdrawiam cię nerwusku ;) ps. także dla twojej wiedzy - najprawdopodobniej za kilka miesięcy przedawnione długi znikną z KRD i innych rejestrów biur informacji gospodarczych.
    alex

21.08.2014 06:33

DTACHU konkurencyjne firmy ,które oferują więcej??? te konkurencyjne firmy oferują minimum 200 zł więcej więc nie jest to jakaś rewelacja !!! a poza tym też zatrudniają min. na śmieciowe umowy! nigdzie w POLSCE nie zarobi się więcej niż najniższa krajowa w windykacji! jasne >>>!!! a ciekawe ile ty zarabiasz skoro za takiego mądrego się podajesz!
    roskony

27.08.2014 20:16

wolalbym placic komornikowi niz tym zielonym ziemniakom ktore ziemia nie przykryla i sa do wyrzucenia tyle na temat ultimo

Zostaw merytoryczną opinię o B2 Impact S.A.